Nëse jeni një tregtar i drejtuar nga të dhënat, atëherë djalë oh jeni duke kërkuar një trajtim!

Nëse nuk jeni, merrni më të mirën për shkakun e duhur, këtu është një mundësi e shkëlqyeshme për të mësuar në lidhje me vlerën e jashtëzakonshme që analitika e të dhënave mund të sigurojë për biznesin tuaj.

Njerëzit e mirë në LEAD po organizojnë një Shkencë të dhënash & Samiti i marketingut ose Samiti i D / M, ku mendjet më të larta në marketing, inteligjencën artificiale dhe të dhënat e mëdha do të ndajnë pamjet e tyre të vlerësuara për atë që mund të bëjë teknologjia dhe marketingu për të prodhuar rezultatet që dëshironi.

Samiti i DM 2019

Kush është LEHT

Njerëzit pas LEAD themeluan kompaninë për të siguruar kurse fizike dhe online mbi aftësi të lidhura me IT, si zhvillimi i faqes në internet, programimi i aplikacioneve, marketing dixhital & shkenca e të dhënave. Ata aktualisht janë duke u përqëndruar në 3 lëndë kryesore:

 • Shkenca e të Dhënave
 • Zhvillimi i plotë i Stack Web
 • Marketingu dixhital

Mentorët që japin mësim në kurse janë zhvillues profesionistë, shkencëtarë të të dhënave dhe tregtarë të bashkangjitur me projekte të profilit të lartë të jetës reale, kështu që ju e dini se ata janë të aftë për industritë e tyre përkatëse. Në të vërtetë, do të merrni njohuri dhe strategji të vërteta, të veprueshme nga profesionistët më të mirë në biznes!

Pikat kryesore të altoparlantëve

Samiti D / M nuk është vetëm takimi juaj i rregullt i mullirit, të gjitha llojet e samitit. Mbi 25 folës janë zgjedhur posaçërisht për ekspertizën e tyre mbi një temë dhe kanë për detyrë të na japin njohuri të veprueshme, njohuritë e tyre të ekspertëve, të na prezantojnë me studime rasti dhe të japin një perspektivë 360 gradë në fushën e tyre të punës.

Presin të dëgjojnë nga mendjet më të mira në industri, si:

 • Dr Lau Cher Han – Shkencëtar kryesor i të dhënave, themelues i LEAD.
 • Theng Hui – Shef i Inteligjencës Artificiale, PLUS Malajzia Berhad
 • Jonathan Oh – CEO dhe Bashkëthemelues, SupplyCar
 • Ahfaaz Mehboob – SAVP, Shkencëtar i Lartë i të Dhënave, Astro
 • Francesca Chia – Bashkëthemeluese, GoGet Malajzi
 • Karan Tyagi – CEO, PeoplExperience
 • Trent Young – Drejtor, Asia MarketIn
 • Kim Ming Teh – Shkencëtar kryesor i të dhënave, Rrjedhjet e pasqyrës

Mund të presësh më shumë në samit sepse ato akoma po shtojnë tema dhe folës në listë. Do të bisedoni drejtpërdrejt me ta, do t’i grumbulloni ato për përgjigje dhe do të gërmoni trurin e tyre për zgjidhje për çdo çështje që jeni duke hasur aktualisht me biznesin tuaj.

Këtu është diçka që folësit duhet të thonë në lidhje me industritë e tyre:

Zi Yuan, bashkëthemelues i Tide Analytics

Analytics është një mjet i mahnitshëm për kompanitë më të mëdha për të kuptuar më mirë biznesin e tyre, të fitojnë më shumë njohuri se si reagimi i klientëve të tyre aktual po u përgjigjet produkteve dhe shërbimeve të tyre, pastaj të strategjizojë për rritjen e blerjes dhe mbajtjes së përdoruesve. – Zi Yuan, Tide Analytics

Johnathan Oh, CEO i SupplyCart

Patjetër të kesh të dhëna, Mësimi i Makinerisë dhe UA i integruar në bizneset do të jetë e ardhmja. Do biznes që nuk po kërkon automatizimin ose ndryshimin e këtyre proceseve do të ketë një kodër të vështirë për t’u ngjitur në të ardhmen. – Johnathan Oh, SupplyCart

Wayne Liew, Shefi i Reklamave, Mindvalley

Shumë njerëz që janë duke filluar me postimin e përmbajtjes në internet e harrojnë këtë gjë shumë të rëndësishme. Audienceshtë audienca juaj. E keni edhe atë? Në qoftë se nuk doni të arrini vetëm bashkëpunëtorët tuaj, miqtë dhe anëtarët e familjes, shanset janë, duhet të gjeni në mënyrë aktive mënyra për të zgjeruar audiencën tuaj. – Wayne Liew, Mindvalley

Warren Leow, VP i Inmagine Group

Përfundimi im është që bizneset përgjegjëse duhet të përdorin teknologjinë për të plotësuar dhe gjeneruar një punësim më të dobishëm, dhe jo ta zvogëlojnë atë për masat. – Warren Leow, Inmagine Group

Një tjetër gjë që është interesante në Samitin e D / M është se është 100% në internet, kështu që nuk do të duhet të marrësh kohë nga puna, të mbërthesh në trafik dhe të luftosh të tjerët për parkim për të marrë pjesë në bisedime.

2 këngë 2 i mbulojnë të gjitha

Organizatorët e Samitit D / M i ndanë temat e tyre në dy këngë:

 1. Pista e shkencës së të dhënave
 2. Pista e marketingut

Pista e shkencës së të dhënave

E përkryer për ata prej nesh të interesuar për të dhëna të mëdha, AI dhe IoT. Do të dëshironi të shikoni tema si këto:

 • Gjendja e Shkencës së të Dhënave & AI
  (nga Dr. Lau Cher Han, Shkencëtar kryesor i të dhënave)
 • Si kompanitë mund të përqafojnë shkencën e të dhënave
  (nga Edmund Hee, Shkencëtar i të Dhënave në AirAsia)
 • Hapat për të vendosur mësimin e makinerive për biznes
  (nga Theng Hui, Shef i Inteligjencës Artificiale, PLUS)
 • Si të përgatisni një fabrikë prodhuese për industrinë 4.0
  (nga Wai Kit Kong, Udhëheqësi i Ekipit të të Dhënave për GBG)
 • Si Shkenca e të Dhënave Mund të Transformojë F&Peisazhi B B2B
  (nga Anthony See, Themelues, Qendra e Tregut të Ushqimit)
 • Si Qendrat Tregtare përdorin Analitikën për të marrë Vendimin e Drejtuar nga të Dhënat
  (nga Chan Zi-Yuan, Bashkëthemelues, TIDE Analytics)
 • Shihni të gjitha temat e shkencës së të dhënave këtu.

Pista e marketingut

Ata që përfshihen në anën e marketingut të gjërave, padyshim që do të ishin më mirë të kontrollonin Rrugën e Tregut, e cila përfshin disa tema mjaft interesante, siç janë:

 • Roli i SEO në një botë të orientuar drejt të dhënave
  (nga Reuben Ch’ng, Shefi i marketingut, LEAD)
 • Analitika Inteligjente – Kuptoni më mirë Konsumatorët tuaj
  (nga Premnath, Shefi i marketingut të performancës në Havas Media Group)
 • Lëvizja: Hartimi i Mundësive Fizike me Pakicë
  (nga Karan Tyagi, CEO, PeoplExperience)
 • Si të përdorni marketing mikro-ndikues për të ndërtuar bizneset e tregtisë elektronike nga terreni
  (nga Bryan Lau, Themeluesi i Sherlock Lab)
 • Si GoCar krijon një kompani më të mirë duke përdorur të dhëna
  (nga Ashley Chew, Shefi i marketingut të GoCar)
 • Shihni të gjitha temat e marketingut këtu.

Këto janë vetëm disa nga temat që do të trajtohen gjatë ngjarjes live, të theksuara këtu sepse ato janë interesante për mua personalisht. Lista e plotë e temave mund të gjenden në faqen e tyre dhe dëgjoj se ato po shtojnë më shumë!

biletave & Çmimeve

Biletat e Samitit të DM

Kalimi i jetës në Samitin e D / M nuk do t’ju japë qasje gjatë gjithë jetës në të gjitha videot – do të shkarkoni gjithashtu për të shkarkuar të gjitha fletushkat, PDF, rrëshqitjet dhe çdo gjë që folësit ju duket e përshtatshme për të ngarkuar për turmën.

Për ta ëmbëlsuar marrëveshjen, samiti i D / M do t’ju ofrojë gjithashtu shumë oferta, zbritje, freebies dhe gjurmë partnerësh nga shitësit pjesëmarrës gjatë këtij aktiviteti, për të mos përmendur mundësitë e pafund për rrjetëzim.

Për më shumë informacion në lidhje me këtë ngjarje në internet, shikoni faqen e pyetjeve të Samitit D / M. Sinqerisht, nëse do të isha unë, unë do të marr biletën e hershme të zogjve vetëm 31,50 USD tani përpara se promovimi të përfundojë në 20 Shtator dhe do të duhet të marrim $ 48.60 për kalimin e jetës.

Pse ne mendojmë se Ju duhet të merrni pjesë

Një gjë duhet të shtoj – gjatë Samiteve si këto kur ka 2 ose më shumë këngë, e gjej veten shpesh të grisur. Po sikur të ketë 2 folës që doja të shikoja, duke folur njëkohësisht në këngë të ndryshme?

Meqenëse Samiti i D / M është një ngjarje në internet, do të zbuloni se kjo çështje është një… jo çështje. Do gjë është e regjistruar, kështu që ju të mund të përdorni videot në çdo moment të kohës që është i përshtatshëm për ju (me kusht që të blini kalimin e jetës me vetëm 48,60 USD31,50 USD me specialin e hershëm të zogjve).

Plus, me 25 tema dhe një listë mjaft mbresëlënëse e folësve me përvojë, 31,50 USD është një vjedhje. Lloji i depërtimit që do të merrni kur jeni në gjendje të flisni drejtpërdrejt me folësit është mjaft sinqerisht, i paçmueshëm.

Kjo ngjarje nuk është e para në llojin e saj, por për çmimin që po paguajmë, është një vlerë shumë e mirë për para, veçanërisht nëse na ndihmon të zhvillojmë biznesin tonë.

Të shohim djem në internet në këtë ngjarje dhe mos ki turp, na hedh një DM nëse na përplas me ne 🙂

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me