10 smarte Chrome-utvidelser som akselererer e-posten din

Dette er et gjestepost av Michael Quoc fra Dealspotr.


E-postoppsøking kan være vanskelig. Å finne kontakter og lage den perfekte meldingen krever finjustering, sammen med tid og tålmodighet. Når du vurderer at den gjennomsnittlige forretningspersonen mottar nesten 100 e-poster per dag, er meldingen din vil forsvinne i omgangen.  

Google Chrome-utvidelser kan hjelpe deg med å nå e-post på flere måter. Ved å kombinere Chrome og Gmail gir e-postfokuserte utvidelser raske oppsøkende løsninger som øker effektiviteten og bidrar til å maksimere responsen på hver kampanje.

Men hvilke utvidelser er best når det gjelder listebygging, komponering av en e-post og oppfølging? Her er 10 som gjorde kuttet.

Bygg oppsøkende lister med et klikk på en knapp

Listebygging kan være en av de mest tidkrevende delene av oppsøkende aktiviteter. Hunter er en utvidelse som viser alle e-postadresser fra noe nettsted, uten å måtte skure hele siden. Det gir deg også det vanligste mønsteret av e-postadresser for det nettstedet – for eksempel, {first}{last}@twitter.com.

Hunter app-oppsøkelsesliste

Hunter’s sanne optimalisering ligger i LinkedIn-søk. Jeg gjorde et eksempelsøk etter folk som jobber på Twitter. Uten en gang å klikke på Hunter-utvidelsen, ser jeg allerede en boks på hvert resultat som lar meg lagre kontaktinfo som ledelse.

Hunter app-skjerm

Når jeg klikker på utvidelsen, får jeg en forkortet liste over navn og e-postadresser som jeg kan sjekke eller fjerne merket for.

Når du har klikket på “Finn e-postadresser og lagre potensielle kunder”, importeres alle valgte e-postadresser til en liste på Hunter’s hovedside.

Hunter-app-skjermbilde

Det er her du kan administrere listen over potensielle kunder, bekrefte e-postadresser og eksportere data til en CSV-fil.

Få Hunter i Chrome Nettbutikk.

Fang grammatikkfeil før du sender den e-posten

Når du prøver å bygge et nytt forhold til en kontakt, er det første de vanligvis mottar fra deg en e-post. Og når e-posten inneholder grammatikkfeil og skrivefeil, kan det koste deg forholdet.

Et annet sett med øyne hjelper. Mens stavekontrollfunksjonen ivaretar de fleste stavefeil, hjelper Grammarly med de mindre åpenbare grammatikkfeilene.

Grammatikk-app

Der utvidelsen støttes, vil du se en liten grammatisk logo vises i et hvilket som helst tekstfelt på det nettstedet. Jeg prøvde det med Gmail.

Grammatikk-appforslag

Når den finner en feil, blir Grammarly-logoen (plassert her nede til høyre) rød. Du kan deretter klikke på knappen og en Grammarly-modul dukker opp med forslag:

Grammatisk app-skudd

Det forklarer ikke bare problemet, men skisserer også hvorfor dette er en grammatisk feil og hvordan du løser det. Jeg bare klikker på det foreslåtte ordet i grønt for å erstatte feilen min.

Når man går utover en tradisjonell stavekontroll, fanger Grammarly også ord som brukes i feil kontekst, løser fagord-avtaleproblemer og redigerer modifisering av plassering og artikkelbruk.

Få grammatikk i Chrome Nettmarked.

Send masse e-postkampanjer i Gmail-innboksen din

Store e-postkampanjer er nødvendige for mange selskaper, men utgående e-postgrenser på Gmail gjør dette nesten umulig – for ikke å snakke om å gå frem og tilbake mellom Gmail-malen og regnearket med e-postadresser..

GMass jobber inne i Gmail for å sende masse e-post, enten til lister opprettet i Google Sheets, eller manuelle lister opprettet ved hjelp av Gmail sin søkefunksjon.

Gmass app

Når du kobler kontoen til GMass, kan du deretter koble til et eksisterende ark og trekke ut e-postadresser, navnefelt og annen info. Nå kan du kjøre e-flettingskampanjer, utarbeide og planlegge oppfølgende e-postmeldinger og spore åpner og klikker.

En annen ting – GMass er ikke bare for sprø store e-postkampanjer. Du vet det (helt åpenbare) trikset der du vil sende en melding til en liten gruppe mennesker, og du ikke vil at de andre skal vite at det var en gruppe-e-post? Vanligvis vil du sende e-posten til deg selv og deretter BCC alle de andre mottakerne. GMass legger til en knapp, rett ved siden av sendeknappen, som gjør dette for deg.

Få GMass i Chrome Nettmarked.

Logg av med en minneverdig, tilpasset e-postsignatur

Da e-post er ganske upersonlig av natur, har signaturer blitt en måte for fagfolk å raskt presentere seg selv og sette et ansikt til Arial-teksten vi så ofte leser i løpet av dagen. En enkel måte å gjøre det på er å lage en tilpasset signatur med Wisestamp.

Med den praktiske signaturbyggeren kan du legge til kontaktinfo, koblinger på sosiale medier og et vennlig bilde på slutten av hver e-post.

Appen starter med å spørre hvilken bransje / formål du oppretter signaturen til (for eksempel valgte jeg markedsføring), og du vil gå derfra.

Wisestamp-appen

Med gratisutgaven kan du bare lage en grunnleggende signatur. Men en Pro-konto gir deg tilgang til flere maler og stiler, og lar deg legge til funksjoner som tilfeldige sitater, en YouTube-video eller den siste tweeten din. Installer utvidelsen her, og registrer deg for bedre avmeldinger.

Få Wisestamp i Chrome Nettmarked.

Organiser og spor klient-e-postmeldinger langs salgspipelinjen din i Gmail

Streak, et CRM-verktøy, snøballer mange verktøy for styring av kunderelasjoner til en praktisk Chrome-utvidelse. I denne artikkelen fokuserer vi på e-postfunksjonene.

Streak-app-skjermbilde

Streak hjelper deg å tilpasse og sende en e-postsammenslåing og deretter organisere resultatene i Gmail. Du kan dele e-postmeldinger med medlemmene av “teamet ditt”, gjøre en e-postmelding til en oppgave å gjøre og fargekoordinere e-postsamtalene dine basert på hvor de passer langs salgspipeline – fra kundeemner til lukkede tilbud.

Streak app shot

Installer Streak, og den vil varsle deg hver gang en e-post leses mens du registrerer denne informasjonen på en tidslinje. Med en oppgradert plan viser den deg hvem som har lest e-posten, når og hvor den ble lest, og hvilken enhet som ble brukt for å åpne meldingen. Du kan også fortelle om e-posten din ble videresendt og åpnet av andre.

Få streik i Chrome Nettmarked.

Gjør Gmail til en oppgavebehandler du kan organisere & Prioriter

Når e-postboksen din er oversvømmet av spam og salgsfremmende meldinger, kan det være vanskelig å skille ut e-postene du faktisk trenger å svare på. ActiveInbox gjør innboksen din til en oppgavebehandler – du kan tilordne hver e-post en bestemt oppgave og forfallsdato, slik at du vet hva du gjør med den i fremtiden.

I dette eksemplet angir jeg denne e-postmeldingen fra ActiveInbox som i dag:

aktiv innboks

Når jeg går tilbake til innboksen min, er den oppført som en oppgave som må fullføres, i stedet for en e-postmelding som må svare på. Selskapet sier at “e-postadresser ikke er brev, de er dårlig formaterte oppgaver” – og ActiveInbox kan administrere dem alle. Sjekk utvidelsen her.

Få ActiveInbox i Chrome Nettmarked.

Følg opp oppsøkende, nettsteder og viktige e-poster

FollowUp er en annen utvidelse som vil gjøre Gmail-innboksen din til en slags oppgavebehandler, men med fokus på å følge opp e-postoppgaver.

oppfølgingsapp

Selv om det er mange andre utvidelser som administrerer dette, har FollowUp et renere grensesnitt og en superenkelig planlegger. Det finnes også et automatisk oppfølgingsalternativ, for de som liker å stille det inn og glemme det.

Et interessant trekk ved denne utvidelsen er at hvis du har en oppfølgingsmelding som er planlagt for en bestemt e-postadresse, og så vil kontakten sende deg en e-post før den går ut, kansellerer den oppfølgings-e-postoppgaven.

Og det er ikke bare e-postmeldinger du kan følge opp.

følge opp skjermbildet

Du vil også kunne bruke utvidelsen mens du surfer på nettet som et slags bokmerke, men med en påminnelse om å “følge opp” på denne siden på en bestemt dato eller tid. Du kan bruke FollowUp gratis i 14 dager.

Få oppfølging i Chrome Nettmarked.

Reduser tiden du bruker på å skrive e-post ved å lage snarveier

En sikker måte å kaste bort tid på når du e-post, skriver ut det samme om og om igjen i svarene dine. Auto Text Expander er kanskje det minst estetiske tilskuddet på listen, men det kan være en sanntidssparing ved å legge til tilpassede snarveier til tastaturet ditt.

Si at du må skrive ut firmaets beskrivelse i mange av e-postene du sender. Bare opprett en beskrivelse på Auto Text Expander-siden, og trykk på “lagre”.

automatisk tekstutvidelse

For eksempel skriver jeg DS hver gang jeg trenger å skrive ut den samme informasjonen i en e-post, og teksten dukker opp umiddelbart (så raskt, jeg kan ikke en gang ta et skjermbilde av prosessen).

Den beste delen? Utvidelsen er ikke begrenset til Gmail. Bruk den til å raskt fylle ut kontaktinfo eller innsendingsskjemaer på nettet – den støtter til og med HTML. Få forlengelsen og gi fingrene en pause.

Få automatisk tekstutvidelse i Chrome Nettmarked.

Spor de åpne e-postene dine visuelt med et blikk på innboksen

Hvis du er interessert i å umiddelbart vite når en melding har blitt åpnet og lest, er Mailtrack utvidelsen for deg. Med det eneste formål å spore e-post, legger Mailtrack til et visuelt element i innboksen din for å gi deg beskjed med et øyeblikk om og når meldingen blir lest.

Når utvidelsen er installert, vil sendt e-post se slik ut (legg merke til det eneste merket):

mailtrack-app

Når den er lest, blir du varslet på noen få forskjellige måter. Den ene er e-post…

mailtrack skjermbilde

Via pushvarsling …

mailtrack push

Eller rett i innboksen (merk at begge sjekkene nå er grønne).

mailtrack e-post

Mailtrack forteller deg om e-postmeldingene dine har blitt åpnet, når de ble lest, og om de ble åpnet igjen for mer evaluering. Du kan tilfredsstille ditt behov for leser med utvidelsen.

Få Mailtrack i Chrome Nettmarked.

Importer LinkedIn og sosiale medier info for enhver kontakt i adresseboken din

Selv om e-postadresser ofte er smarte, gir du sjelden et godt innblikk i personen bak miniatyrstørrelsen. Med Rapportive vil forfølgeren i deg være fornøyd med mengden profesjonell informasjon om klienten din som er returnert rett i Gmail-innboksen.

rapporterende app

Midt i en bestemt e-post-samtale lanserer utvidelsen en modul som automatisk fyller ut kontaktinformasjonen din for LinkedIn. Og det er ikke bare på Gmail – Rapportive vil hjelpe deg med å kultivere forhold til MailChimp, CrunchBase og lignende.

Du kan få Rapportive gratis, eller laste ned LinkedIn’s alt-i-ett CRM-utvidelse Sales Navigator for en mer forretningsmessig tilnærming.

Få Rapportive i Chrome Nettbutikk.

Spar tid og krefter med disse utvidelsene

Prøv en eller alle disse 10 utvidelsene for å gjøre e-postmarkedsføring og oppsøkende nesten uanstrengt.

Er det ikke en utvidelse som er nevnt her som du synes er spesielt nyttig? Vi vil gjerne høre om det.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map