3 store tips for markedsføring av e-handel fra ekspertene

Hvor vanskelig er det å markedsføre nettstedet ditt for e-handel?


Hva må du gjøre for å skape merkevarebevissthet og drive trafikk?

Vi har en tendens til å gjøre markedsføring av netthandel vanskeligere enn den trenger å være. Å holde seg til det grunnleggende er det beste alternativet.

markedsføring bøker

En sak? Disse tre store markedsføringstipsene fra eksperter i bransjen. Det er ingenting utenom det vanlige her. Sjansen er stor for at du allerede vet at du burde gjøre disse tre tingene. Kanskje du trenger en påminnelse og fokus på å lage tid til dem? I så fall, her går du.

Tips 1: Prelaunch SEO

Vi nådde ut til Rebecca Gill, webdesigner, internettmarkedsfører og eier av Web Savvy Marketing. I de syv årene selskapet har vært i virksomhet, har Web Savvy Marketing blitt kjent som en av de beste innen nettdesignbransjen. Rebecca er en dyktig profesjonell hvis mening er svært etterspurt for bidrag til utdanningsressurser når det gjelder SEO.

Vi spurte hva hun råder kunder som ansetter firmaet sitt til å designe et nytt nettsted for e-handel. Rebecca sa bekymring for SEO først og design senere, “Sørg for at forskning og planlegging blir gjort for SEO før design, koding eller lansering. Etter lansering av SEO er altfor sent. “

Det er et interessant tips, fordi jeg tror de fleste av oss snur den ligningen. Vi bekymrer oss bare for å få et nettsted oppe og leve, og fokuserer deretter på å legge til SEO-elementer.

hands-masking på datamaskinen

En av de viktigste delene av SEO er selvfølgelig innholdet som er lagt ut på nettstedet ditt. Dette er en stor bekymring for både søkemotorer og menneskelige besøkende. Så å skrive bra kopi er et must, da vi går over i denne artikkelen om 9 Laws of SEO Copywriting.

Og hvis du vil at noen skal lese artikkelen, i tillegg til å be søkemotorer om å indeksere den ordentlig, trenger du en fengende overskrift. I denne artikkelen gir vi ni tips for å lage uimotståelige overskrifter hentet fra noen av verdens beste bloggforfattere.

Tips nr. 2: Markedsføring av sosiale medier

I følge Shelly Peacock, WordPress-designer og eier av den vanvittig raskt voksende Spinbird Group, sosiale medier er en viktig markedsføringstaktikk for ethvert e-handelsnettsted, “Avhengig av produktet ditt, øker det når det er mulig.” Hennes tiårige selskap er mest kjent for sitt fokus på å utdanne kundene, og markedsføring på sosiale medier er bare ett område de gir tilpasset hjelp for.

Shelley ga dette tipset via Twitter, der hun har over 1 800 følgere. Det er tydeligvis et av hennes favorittnettsteder på sosiale medier. Men ikke glem Facebook og LinkedIn så vel som Pinterest og Instagram.

sosiale medier

Faktisk har vi identifisert Instagram som det beste nettstedet for sosiale medier for bruk av e-tailers og til og med skissert en casestudie av en kvinne som tjener $ 15 000 hver gang hun laster opp et sponset innlegg. Hvis du bare har tid og ressurser til å bruke til ett nettverk for sosiale medier, kan det være at Instagram er ditt beste valg; les mer om det her.

Tips nr. 3: E-postlister

Shelly Peacock fra The Spinbird Group ga oss en annen gylden nugget i markedsføringen da hun sa: “Samle all e-posten du kan – det er bedre enn noen gang for forretninger.” Og for å gjøre meldingene dine mer profesjonelle, foreslår Shelly å laste ned et gratis program som HTMLsig for å legge til en tilpasset signaturlinje.

Du visste allerede om å lage en e-postliste, ikke sant? Men sjansen er stor for at du har glemt betydningen. Det er lett å bli fanget opp i SEO og sosiale medier og blogging og produktutvikling og merkevarebygging at du glemmer de enkle, men velprøvde markedsføringsmetodene..

En av de beste måtene å få besøkende til å melde seg på fremtidige markedsføringsemails er å tilby en blymagnet. Du vet, de popup-boksene som ber om navn og e-postadresse i bytte mot en infografisk eller e-bok eller en video som viser deg de 10 beste tipsene for … hva som helst. Du kan finne alle slags innovative ideer for å lage en flott blymagnet ved å lese denne artikkelen.

Og når du har fått den perfekte blymagneten, må du designe en oppfordringsknapp som virkelig lokker besøkende på nettstedet til å dra nytte av tilbudet ditt. Trenger du litt hjelp med det? Vi har tips for å opprette en magnetisk handlingsoppfordring akkurat her.

Så der har du det. Ekspertene har snakket og de har påminnet meg om at det grunnleggende om SEO, markedsføring av sosiale medier og bygging av en e-postliste fortsatt er like gyldige som noen gang når det gjelder å markedsføre nettstedet ditt for e-handel.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map