E-postmarkedsføringsveiledning Del 1: De 11 høyeste konverteringspåmeldingsskjemaene

Å bygge en e-postliste er det viktigste du kan gjøre for din online virksomhet.


Jeg sier ikke dette lett. Tross alt vet jeg hvor viktige sosiale medier, SEO og andre digitale markedsføringstriks kan være.

Men ingen av dem kommer nær kraften til e-post.

De høyeste konverteringsskjemaene

E-postmarkedsføring gir $ 38 for hver $ 1 brukt. Det driver 174% flere konverteringer enn sosiale medier og skaper 40 ganger flere kunder enn Facebook og Twitter til sammen.

Å samle e-postadresser og konvertere abonnenter bør være ditt nummer én prioritet. Men det er ikke lett.

Hvordan kommer du i gang? Hvordan overtaler du folk til å overlate e-postadressen deres? Og hvordan bruker du det til å selge produkter? Denne serien tar deg gjennom hele prosessen fra å fange så mange e-poster som mulig til å spikre emnelinjen.

Før vi kommer i gang, er her to viktige kilder for bakgrunnslesing:

En mailchimp-opplæring for å styre dem alle – Dette forklarer mekanikken ved å sette opp en e-postliste, og sende ditt første nyhetsbrev.

Hvordan lage en uimotståelig blymagnet – En ‘blymagnet’ er den fristende gaven du vil tilby i bytte mot en e-postadresse. Det kan være en eBok, en rapport eller en gratis prøveperiode. Du trenger en flott en for å lokke med mange abonnenter.

La den informasjonen være innelukket, la oss starte med det viktigste trinnet: å lage e-postlisten din. I del 1 viser jeg deg de mest effektive påmeldingsskjemaene der ute, og hvor du kan plassere dem på nettstedet ditt for enestående konverteringsmakt.

La oss hoppe rett inn.

Få tak i vår definitive e-postmarkedsføringsveiledning

 • Del 1: De 11 høyest konverterende registreringsformene
 • Del 2: Innholdsoppgraderinger – den raskeste måten til flere abonnenter
 • Del 3: Øk engasjement & inntekter med en velkomstserie via e-post
 • Del 4: 19 enkle triks for å få en 40% åpen rate på e-post
 • Del 5: Den perfekte emnelinjen: 18 triks for å spikre den
 • Del 6: Fungerer e-postmarkedsføringen din? 14 viktige beregninger å måle

1. Pop-up for Lightbox

Jeg begynner med det mest kontroversielle alternativet: lightbox-popup-en. Hvis du ofte blogger om digital markedsføring, har du definitivt sett en av disse.

Lightbox Pop-up

Grunnen til at de konverterer så bra er at det er umulig å savne dem. Resten av skjermen blir mørk, og påmeldingsformen dominerer skjermen. 100% av de besøkende ser det. Den fjerner alle mulige distraksjoner og fokuserer besøkende på en ting: å registrere seg.

Template Monster økte angivelig abonnentene sine med 600% da de begynte å bruke en. Konverteringsfrekvensen deres hoppet fra 0,4% til 2,4%!

Pro tips: Pop-up-en for lightbox er ikke alltid effektiv. Det kan irritere nye besøkende som ikke en gang hadde en sjanse til å lese innholdet ditt. Prøv å plassere en tidtaker på popup-en, så besøkende har sjanse til å bla først.

Slik installerer du det: OptinMonster er en av favorittfunksjonene mine for e-post, og de hjelper deg med å designe og installere en lightbox-popup. Mailchimp har også en lignende funksjon.

2. Splash-siden, også kjent som Feature Box

I likhet med pop-up-en for lysboksen, dominerer en ‘splash page’ eller ‘feature box’ hele skjermen, og fokuserer besøkende på ett enkelt mål. Igjen vil du ofte se dette på blogger for digital markedsføring. Det ser slik ut:

Backlinko Splash Page

Det tar helt over den øverste halvdelen av skjermen, så det er den første tingen en besøkende ser. Vanligvis vil du deretter bla ned for å finne innholdet nedenfor.

Et nettsted rapporterte en økning på 51,7% av abonnenter over natten ved å bruke dette trikset, så det fungerer absolutt. Det store spørsmålet er om det kommer på bekostning av brukeropplevelsen.

Noen besøkende vil foretrekke å utforske nettstedet ditt og innholdet før de sender en e-postadresse, så følg med på analysene dine for å se om funksjonsfeltet har noen negativ innvirkning.

Slik installerer du det: PlugMatter har bygget en enkel plugin som ikke krever koding for å implementere. De kan også skryte av en 200% økning i abonnenter, selv om jeg ikke har testet den personlig.

3. Registreringsboksen for sidefeltet

Sidefeltet er det naturlige hjemmet til registreringsskjemaet. Nettsteder har brukt denne plasseringen i flere år. Og det er det en god grunn til: det fungerer!

sidefelt påmeldingsboks

Besøkende forventer å se det der, så hvis noen ønsker å registrere seg, er det det første stedet de vil gå til.

Neil Patel – en av de mest suksessrike digitale markedsførerne på planeten – bruker FEM påmeldingsformer (eller påmeldingslenker) i blogg-sidefeltet..

Slik installerer du det: Hvis du bruker Mailchimp, vil de lede deg gjennom prosessen og vise deg hvordan du implementerer nødvendig kode.

4. Påmeldingsboksen for utløpsintensitet

Dette er en genial idé som serverer en pop-up- eller splash-side rett før en besøkende drar for å forlate siden din. Det er en påminnelse om siste grøft å registrere deg før de drar.

exit intent-tilbud

Det avbryter ikke brukeropplevelsen, fordi brukeren din allerede drar. Programvaren sporer bevegelsen til markøren, viser popup-siden eller sprutsiden akkurat som den besøkende skal til å lukke fanen. Social Media Examiner brukte ‘exit-intention technology’ for å legge 95.000 abonnenter til listen sin.

Det er spesielt nyttig for e-handelsnettsteder. La oss si at kunden din har en handlevogn full av produkter, men glemmer den og går ut av nettstedet ditt. En enkel pop-up kan minne dem, og oppmuntre dem til å registrere seg.

form for avslutning om intensjon

Slik installerer du det: Igjen, OptinMonster er en av de beste tjenestene der ute. Det er svært tilpasningsdyktig og superenkelt.

5. Rullefeltet

Så langt har vi sett mange “påtrengende” modeller. Pop-ups og sprutsider er kraftige, men de kan ha en negativ innvirkning på brukeropplevelsen.

Hvis du leter etter noe litt mer subtilt, kan du prøve ‘rullefeltet’ eller ‘skli inn’. Det er en mindre pop-up som glir over synet, vanligvis nederst til høyre på skjermen. Det skjuler ikke innholdet eller forstyrrer brukeropplevelsen.

Rullefelt

Enda bedre, kan du planlegge at boksen skal gli inn når besøkende har rullet en viss avstand nedover skjermen. Det venter til en besøkende viser interesse for nettstedet ditt, når de er halvveis gjennom en blogg eller innholdsside. På det tidspunktet kan en besøkende være overbevist nok til å registrere seg.

Slik installerer du det: SumoMe-appen er et enkelt og pent plugin som fungerer bra.

6. En skreddersydd destinasjonsside

Alle triksene ovenfor bruker påmeldingsskjemaer som flyter på og rundt hovednettstedet eller innholdet ditt. Men hva med å lage en hel destinasjonsside dedikert til å fange e-post?

Destinasjonsside

Jeg liker å bruke Facebook-annonser for å føre mange trafikk til en destinasjonsside. På den siden vil jeg lage overbevisende innhold som inspirerer og overbeviser folk om å sende inn e-postadressen.

Landingssider er en egen vitenskap, så sjekk min guide til optimalisering av destinasjonssiden for å lære hvordan du kan øke konverteringer.

Slik installerer du det: Leadpages er den beste destinasjonssideoppretteren, men du kan også bruke et gratis landingssideplugin på WordPress.

7. Etter et blogginnlegg

Du husker kanskje at jeg skrev en artikkel nylig om hvordan ingen egentlig leser på nettet. Faktisk klarer mindre enn 20% av folk seg til slutten av et blogginnlegg … Så hvorfor vil jeg foreslå å legge inn en registreringsskjema der?

Vel, de få menneskene som gjør det til slutten av blogginnlegget ditt er superengasjert. De leser hvert ord, helt til slutt. Det er noen du definitivt vil ha på e-postlisten din! Og det er noen som er mye mer sannsynlig å abonnere – de likte tydelig innholdet ditt.

Som denne grafen (med tillatelse av Slate.com) viser, skjer det meste av nettstedets engasjement (dvs. tid brukt til lesing, klikk, påmeldinger osv.) Under folden. Det kan være færre besøkende i dette området, men de som gjør det er mye mer aktive og derfor mer tilbøyelige til å abonnere. Forsikre deg om at du gir dem sjansen.

Forlovelsesvarmekart

Slik installerer du det: De mest enkle registreringsformene fungerer her. MailChimp, Aweber og alle de beste e-postleverandørene vil lede deg gjennom prosessen.

8. En ‘innholdsoppgradering’ under blogginnlegget

“Innholdsoppgraderingen” er sannsynligvis den nyeste formen for e-postfangst som flyter rundt den digitale markedsføringsblogosfæren. Det er også en av de kraftigste der ute.

Backlinko regner med at de økte konverteringsfrekvensen med 785% med dette lille trikset. Så hvordan fungerer det?

Det er ganske enkelt en ‘oppgradering’ som er skreddersydd til et bestemt blogginnlegg eller innhold. Slik ser det ut i naturen:

innholdsoppgradering

Dette er en jeg bruker for øyeblikket på Bitcatcha i et blogginnlegg om destinasjonssider. Legg merke til hvordan ‘blymagneten’ jeg tilbyr er svært spesifikk for hva som er i blogginnlegget. Det ‘oppgraderer’ innholdet.

Det er mer spesifikt enn, for eksempel, en eBok eller rapport, så det er mye mer sannsynlig at besøkende laster ned den og abonnerer. Du kan opprette fem eller seks av disse mindre ‘oppgraderingene’ og plassere dem på de topppresterende blogginnleggene.

Det er ikke påtrengende, det er veldig relevant for det du leser, og det gir ekstra verdi.

Slik installerer du det: Dette er litt vanskeligere å sette opp, og det er grunnen til at “Del 2” av denne serien fokuserer spesielt på “innholdsoppgradering” -oppsettet.

9. Hello Bar

‘Hello Bar’ er et vakkert lite design som til enhver tid flyter på toppen av nettstedet ditt. Det gir en konstant påminnelse om å abonnere uansett hvor besøkende er på nettstedet ditt.

hallo bar

Derek Halpern på Social Triggers fanget 1000 ekstra e-poster på 30 dager ved å bruke denne pluginen. Det fine med det er at det ikke er påtrengende eller inngripende. Det er bare der for besøkende når de er klare til å forplikte seg.

Pro tips: Konverteringsfrekvensen til Hellobar er veldig avhengig av kopien du bruker. Det er bare en liten plass å leke med, så velg ordlyden nøye, og test, test, test til du finner det høyeste konverteringsalternativet.

Slik installerer du det: Start på Hellobar.com og følg trinnene for å installere det.

10. Innholdsporten

Dette trikset er en risikabel manøver, men det er fortsatt verdt å sjekke ut. ‘Innholdsporten’ skjuler blogger eller videoer bak et påmeldingsskjema. Med andre ord kan besøkende ikke få tilgang til den før de overleverer e-postadressen.

Content Gate i NYTimes

Det brukes av noen av de større navnene i publisering, som The New York Times og Financial Times. Disse nettstedene lar deg ofte lese fire eller fem artikler før du smeller på døren. På det tidspunktet håper nettstedet at du er tilstrekkelig fascinert til å oppgi e-postadressen din.

Mens det fungerer for de største nettstedene, må du være forsiktig med å bruke denne teknikken for mye på ditt eget nettsted. Det kan ha motsatt effekt og ganske enkelt drive besøkende bort.

Pro tips: Prøv å bruke en “innholdsport” for ditt aller beste, premiuminnhold, som tilgang til artikler, videoer eller rapporter i lang form. Få brukeren til å føle at de får en opplevelse bak kulissene.

Slik installerer du det: En plugin kalt ‘Før og etter’ lar deg skjule innhold bak en ‘gate’..

11. Flere steder for registrering av e-post

‘Om’ -siden din er sannsynligvis en av de mest populære ‘eviggrønne’ sidene. Sjekk analysene dine og se selv. Tusenvis av nye besøkende kommer hit for å finne ut mer om deg, så det er den perfekte muligheten til å fange noen e-poster.

Med litt smart ordlyd, et flott bilde og en overbevisende ‘blymagnet’, vil du fange opp nysgjerrige nye besøkende her hver gang.

En annen god plassering er bunnteksten. Bare de mest engasjerte og fascinerte besøkende vil finne seg ved bunnteksten. Folk vil instinktivt bla her for å finne ut mer informasjon. Dette er mennesker du vil fange, så ikke gå glipp av muligheten!

Dette vil ikke være de høyeste konverteringsstedene dine for konvertering, men du vil feie opp noen få streber, og hver eneste lille teller!

Men ikke bare stoppe på nettstedet ditt. Tenke utenfor boksen. Plasser påmeldingsskjemaer eller lenker på sosiale medieplattformer, og legg til ett i e-postsignaturen.

Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn er alle områder med høy trafikk som kan legge til hundrevis av abonnenter på listen din. Og bare tenk på hvor mange e-postmeldinger du sender ut om dagen med signaturen din. Ikke gå glipp av disse mulighetene.

Slik installerer du det: Legg til enkle lenker i signaturene og sosiale medier, og bruk et enkelt MailChimp-skjema for bunnteksten og ‘om’ sider..

Det bringer oss til slutten av del 1, folkens. Nå vet du nøyaktig hvilke påmeldingsskjemaer du skal bruke på nettstedet ditt, og hvor du kan plassere dem.

Eksperimenter med de forskjellige alternativene, og finn de høyeste konverteringsløsningene for deg.

I den andre delen av serien kommer vi grundig inn på en av de mest effektive teknikkene – innholdsoppgraderinger – den raskeste måten til flere abonnenter.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map