Hemmelighetene for en høyere klikkfrekvens på FB-annonsene dine

Jeg bruker Facebook-annonser mye.


Faktisk gir de meg en av de beste investeringene i markedsføringsstrategien …

Og hver gang jeg kjører en annonsekampanje, får jeg bedre resultater. Jeg lærer noe nytt.

I dag tenkte jeg at jeg ville dele noen av de vellykkede metodene mine med deg.

Først må du sette deg et spesifikt mål.

1. Sett deg et mål

Vær veldig spesifikk om hva du vil oppnå fra Facebook-annonsen din.

Er det for å øke salget? Velg deretter et spesifikt produkt å rette oppmerksomheten mot.

Vær spesifikk med målet ditt

Som du ser på bildet, har denne forhandleren valgt en veldig spesifikk vare å annonsere på tidslinjen min. Ikke bare kjør folk til nettstedet ditt. Kjør dem til et bestemt produkt eller produkt. Det gjør det mye lettere å målrette mot de rette menneskene. Det betyr en høyere klikkfrekvens og bedre konverteringer.

Facebook vil også hjelpe deg her. De gir deg mange alternativer når det gjelder å spesifisere annonsen. I dette tilfellet ønsker vi flere klikk. Så sørg for at du velger ett av følgende alternativer:

Velg enten ett alternativ

Definere målgruppen din & Rettet mot

2. Målinteresser, hobbyer og beliggenhet

Facebook er i en virkelig unik posisjon for å målrette brukere basert på deres liker, misliker og demografisk informasjon.

Facebook samler inn alle disse dataene, og de bruker dem til å målrette mot annonser hos oss.

Det er gode nyheter for annonsører og bedrifter. Det betyr at du kan velge nøyaktig hvem som får se kampanjene dine.

Du kan få annonsene dine til å vises for 23-25 ​​år gamle menn som liker strikking og heavy metal-musikk … (Det er et nisjemarked). Jo mer målrettet og spesifikt målgruppen din er, desto bedre er din klikkfrekvens.

Fokus på målrettede målgrupper

3. Målrette besøkende på nettstedet

Tenk på det. Det er mye sannsynlig at folk klikker på annonsen din hvis de allerede har vært på nettstedet ditt. De kjenner allerede merkevarenavnet ditt.

De er allerede interessert i hva du sier.

Med Facebook kan du velge å sende annonser bare til de som har besøkt nettstedet ditt.

Slik fungerer det. Først av alt, sørg for at informasjonskapsler er aktivert på nettstedet ditt. Når du velger målgruppe, klikker du på knappen “Opprett tilpasset målgruppe”.

Trykk deretter ‘Nettstedstrafikk’.

Lag tilpasset målgruppe

Facebook vil nå bruke informasjonskapsler på nettstedet ditt for å spore besøkende på nettstedet, og sende dem annonser når de kommer tilbake til Facebook.

Det er en flott måte å etablere merkevaren din på og bygge oppmerksomhet. Siden de allerede er kjent med deg, vil klikkfrekvensen din øke.

4. Mål e-postlisten din

Abonnentene på e-postlisten din er også allerede interessert i virksomheten din.

Hvis du har lest mitt “salgstrakt” -innlegg, vet du at du må fortsette å pleie e-postabonnentene dine. Med litt ekstra arbeid kan du gjøre dem til fulle, betalende kunder.

En måte å gjøre det på er ved å markedsføre Facebook-annonser på feeds. Jada, du kan sende dem e-post, men dette handler om merkevarebevissthet. De er allerede vant til å se meldingene dine i innboksen. Å slippe navnet ditt på Facebook-feeden deres gir dem en annen mild påminnelse.

Igjen, finner du dette på ’tilpasset publikum’. Nå er det bare å laste opp en CSV-fil, lime inn adressene manuelt eller bruke MailChimp-kontoen. Facebook vil søke etter disse brukerne i databasen og vise annonser til dem.

Bruk e-postlisten din

Velge riktig innhold å markedsføre

5. Prøv å markedsføre innhold i stedet for salgssider

Tenk på hvordan du og publikum bruker Facebook. Vi fortsetter ikke der for å lete etter produkter og salg. Vi er på Facebook for å glede oss over innhold. Vi leter etter videoer og blogger.

I stedet for å oversvømme folks fôr med annonser, gi dem det de vil. Gi dem innhold! Lag et enestående innhold, og gjør det til ditt fokus. Få den første klikkingen, og tenk på å selge dem senere.

Markedsfør innhold, ikke salgsside

Denne markedsføreren prøver for eksempel ikke å selge deg noe. Han introduserer deg bare for et webinar. Det er et kult innhold å få deg inn døra.

Forsikre deg om at tittelen er ertende og spennende. Og sørg for at det stemmer overens med målgruppen din.

Denne teknikken sender klikkfrekvensen gjennom taket. Du kan bekymre deg for å selge til dem når de kommer til nettstedet ditt. Husk at 96% av folk ikke er klare til å kjøpe fra deg umiddelbart. Så å sette et produkt foran nesen vil ikke alltid fungere.

Dette handler om å pleie leads. Det vil gi deg en forsinket avkastning, men det er en sterkere langsiktig strategi.

Bonus

Slik lager du et enestående stykke innhold

6. Lag en optimalisert tilpasset destinasjonsside

Men hva om du vil ha en øyeblikkelig avkastning?

Det er mulig å sette opp en annonse som betaler for seg selv med ett trykk. For å gjøre det, trenger du en utrolig effektiv destinasjonsside. Å sende besøkende til den vanlige salgssiden din kommer ikke til å kutte den.

Din tilpassede destinasjonsside gir folk en grunn til å kjøpe produktet. Vi har nylig opprettet en her på Bitcatcha for vårt Black Friday-salg på webhotellprodukter.

Bygg en destinasjonsside for annonsen din

Vi kunne ha sendt folk til hjemmesiden vår og la dem finne ut av det. I stedet bygde vi en meget målrettet og overbevisende salgsside.

Når det gjelder annonsen din, gi folk en veldig spesifikk grunn til å klikke på lenken. Når det gjelder salg, må det målrettes og være nøyaktig.

Kraftig ordtak og bilder

7. Kopi: kom rett til poenget

Folk ruller raskt gjennom Facebook. Svært raskt. Vi stopper bare når noe fanger blikket. Tenk på hvordan du bruker tidslinjen. Du blar og skanner til du ser noe du liker.

Overskriften din er den viktigste måten å få kontakt med mennesker. For å stoppe dem i sporene deres, og få dem til å legge merke til.

Trikset er å være dristig, enkel og direkte. Du har ikke tid til å være morsom eller flink når det gjelder Facebook-annonser. Korte, skarpe setninger og mange nøkkelord er alt du trenger.

Kom rett på sak

Ta Shopifys siste annonse for eksempel. Overskriften deres er enkel og direkte: Bygg butikken din på FB!

Men gjør overtalende. Gjør det overbevisende.

8. Bruk et bilde som skiller seg ut. Bedre ennå, bruk en video

Facebooks algoritme er nøye innstilt for å prioritere fotografier. Nylig finjusterte den algoritmen for å superprioritere video.

Bruk en video som annonsen din, så øker du sjansene dine for å bli sett. Det menneskelige øyet er mye mer sannsynlig å stoppe på et stykke videoinnhold også.

Sjekk ut denne annonsen av Disaronno. De ber deg ikke en gang kjøpe noe. Men med 2,2 millioner visninger når den publikum! Fokuser først på å fange oppmerksomhet, og kjør deretter gjennomgangene.

Bruk fine bilder / video

Test, Test, Test

9. A / B-splitter

Ikke en gang den smarteste markedsføreren i verden vet med sikkerhet hvilken ordlyd, bilder eller publikum som vil svare bedre. A / B-splitter kan imidlertid fortelle deg nøyaktig hva som er det mest effektive.

Jeg bruker Adespresso for å kjøre A / B-splitter. Det forteller meg tydelig hva som fungerer, og hvilke av annonsene mine som får den beste klikkfrekvensen..

A / B-tester handler om å slå to annonser mot hverandre. Hver av dem vil være litt forskjellige, og sendes ut til et utvalg av publikummet ditt. Facebook vil deretter fortelle deg hvilken som hadde bedre klikkfrekvens.

Du kan prøve to forskjellige titler eller overskrifter. Prøv to forskjellige bilder eller to litt forskjellige målgrupper.

Den som har flest klikk, er den du legger din fulle markedsføringsvekt bak.

Facebook-annonser kan betale for seg selv hvis du får klikkfrekvensen perfekt!

Gi meg beskjed hvis du har noen brennende spørsmål om Facebook-annonsene dine. Jeg er her for å hjelpe, og vil gjerne høre om dine egne kampanjer!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map