Glem Facebook. Glem Twitter.

Instagram er nå de viktigste sosiale mediene for nettbutikker.

Det er ikke bare selfies, smoothies og søte kattunger der ute! Dette er en seriøs avkastning. Det gjør uavhengige nettbutikkeiere tusenvis.

Hvorfor?

Fordi Instagram-innlegg samler mer engasjement enn Facebook og Twitter kombinert. Og det skaper en ny legion av uavhengige smakebakere og påvirkere.

Historien på 15 000 dollar

Møt Danielle Bernstein. Hun eier en Instagram-konto med 1,3 millioner følgere. Hun er 22 år gammel, og driver en uavhengig nettbutikk og moteblogg. Det heter We Wore What, og det er enormt.

Danielle - We Wore What

Det er ingen storbedrifter eller bedriftsherrer som trekker strengene. Bare en smart kvinne med en bærbar PC og en Instagram-konto. Uavhengig og boutique.

Hun selger sko, vesker og klær direkte gjennom hjemmesiden sin. Hun driver også en tilknyttet butikk, og selger klær via Stella McCartney, Miu Miu og Moda Operandi.

Men her er overskriften. I følge et intervju i Harper’s Bazaar tjener hun 15 000 dollar hver gang hun laster opp et sponset innlegg på Instagram.

$ 15 000!!

Dette er den nye forretningsmodellen innen online detaljhandel.

Hvorfor fungerer det? Fordi det går lenger enn den tradisjonelle handleopplevelsen. ja, hun driver nettbutikk. Men Danielle er også en smakebit. En mote-guru og og skarp forretningskvinne som faen.

Instagram-effekten

I en verden av online forhandlere tar Instagram over. Det er nå kraftigere enn Facebook og Twitter for uavhengige selgere.

Her er fakta:

  • Instagram-innlegg får 58 ganger mer engasjement enn Facebook.
  • Og 120 ganger mer engasjement enn Twitter!

Instagram er også den raskest voksende plattformen for sosiale medier. Det har nettopp overtent Twitter når det gjelder brukere som er totalt sett.

Følgerveksten på Instagram er også betydelig raskere og høyere enn Facebook.

Instagram er den mest engasjerende, raskest voksende, mest samfunnsrelevante plattformen på planeten akkurat nå.

Instagram sponsing

La oss snakke mer om Danielle Bernsteins lukrative Instagram / retail-modell. Takket være nettbutikken, bloggen og Instagramen hennes, er hun ansett som en Instagram-påvirker.

Det er der de store pengene er. Merker bruker mer enn 1 milliard dollar hvert år på å sponse Instagram-innlegg. Takket være sine 1 million tilhengere kan hun komfortabelt kommandere mellom $ 5000 til $ 15.000 for et sponset innlegg.

For eksempel vil Danielle legge ut et bilde med en viss veske. Ellers vil hun bruke solbriller til et bestemt merke mot betaling. Danielses innlegg er veldig subtile og veldig naturlige. Det er nesten subliminalt. Samtidig sender hvert innlegg tusenvis av mennesker tilbake til nettbutikken hennes, og styrker merkevaren hennes.

Daniels rekkevidde er enorm, men selv Instagram-kontoer med over 5000 følgere kan begynne å tjene litt penger gjennom sponsing.

5000 følgere er ganske oppnåelig for den gjennomsnittlige online virksomheten, vil du ikke si?

Din 5 trinns plan for å bygge et Instagram Empire

Nå lurer du sannsynligvis på hvordan du kan øke antallene dine! Det er en lang vei til en million følgere, men vi begynner i det små.

1. Bruk livsstilsbilder av produkter

Det er en enkel grunn til at Instagram regler for nettbutikker.

Det får produktene deres til å se ekte ut.

Smarte markedsførere vet at den beste måten å selge et produkt er å selge en livsstil. Ikke fortell oss hva produktet er, vis oss hvordan det vil endre livet vårt.

Nike's Motivational Instagram Feed

Bare se på Nikes motiverende Instagram-feed. Den er full av ekte mennesker som løper maraton, spiller basketball, svømmer. Det hele er ekte. Den er relatabel. Det er en livsstil.

2. Bruk kundebilder

Ikke mange av oss kan forholde seg til et bilde av en modell i en katalog.

Men når kunder legger ut ekte bilder av produktene dine på Instagram, reagerer det med folk. Det ser virkelig ut. Kunder kan forestille seg at de har den samme tingen. Det er mye mer effektivt å selge.

Nettbutikk, Nasty Gal ber kundene sine ta bilder av seg selv og bruke en spesifikk hashtag på Instagram. De samler bildene, og fremhever dem på hjemmesiden deres.

Nasty Gal kundebilder

De får stor sosial rekkevidde, og en hel katalog med naturlige produktbilder.

Kundene deres gjør alt arbeidet for dem!

3. Bruk sponsede innlegg

Du kan betale Instagram-påvirkere (som Danielle) for å legge ut om deg og produktene dine. Ikke mange av oss har 15 000 dollar liggende! Men det er mindre kontoer til å begynne med.

Dette fungerer virkelig.

Bachlr

Herres moteselskap Bachlr startet fra nesten null Instagram-følgere. De betalte en rekke påvirkere for sponsede innlegg. Responsen var så kraftig at det krasjet serveren deres.

Jeg tok kontakt og satte opp avtaler med noen få kontoer med 100k + følgere som var målrettet mot menn. Til min overraskelse var mange av disse brukerne villige til å gjøre salgsfremmende innlegg for rundt $ 50 … kjempebra!

De har nå fått 15 000 følgere, og likte 20 000 besøkende i butikken deres i løpet av to uker.

Ikke bare det, men de er nå i posisjon til å ta betalt for sponsede innlegg selv!

4. Lån følgere fra jevnaldrende

Det vanskeligste med å bygge en Instagram-følge er å få ballen til å rulle. Hvordan finner du de første 100 følgere? De første 1000?

Den raskeste og mest effektive metoden er å jakte på aktive brukere som vil like innlegg og produkter. Begynn å se på lignende kontoer som deg. Last opp følgelisten deres, og begynn å samarbeide med de mest aktive følgere.

‘Lik’ bildene sine, kommenter bilder og følg dem. Det vil ikke vare lang tid før du får ditt første følge. Og så en like eller to. Gjenta denne prosessen i små faser hver dag, så begynner du å bygge et godt følge.

5. “Vær moten!”

Jeg kommer til å avslutte et pristilbud fra vår gode venn på Kalen på Bon Bon Boutique. Hun la oss nylig inn hemmelighetene bak suksessen til nettbutikken.

Et av de fremtredende sitatene av intervjuet var “være mote”. Det er en holdning som har skapt enorm suksess for Danielle Bernstein, som jeg snakket om i begynnelsen av artikkelen.

For å ta din nettbutikk til neste nivå, må du bli mer enn bare en selger. Du må bli en smaker. En påvirker. Det handler om å lage en 360 forretningsmodell som går utover det tradisjonelle kjøp og salg.

Og det er derfor Instagram er de beste sosiale mediene for nettbutikker.

Det er en ny modell som kombinerer salg og magasin / media på nettet. Og det er en du kan mestre for hjemmevirksomheten din.

Får noen der ute gode resultater fra Instagram? Jeg vil gjerne høre fra deg!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me