Les millors extensions de Chrome VPN 2020 (3 de pagament i 3 gratuïtes)

Si heu llegit el meu article introductori a les xarxes privades virtuals (VPNs), ara ja sabreu que la forma és essencialment senzilla.


És feina de la VPN crear una connexió segura entre el dispositiu i la informació a la qual intenteu accedir, sigui on sigui. Mentrestant, la VPN també ha de protegir aquesta informació xifrant-la.

Sembla senzill, però no és tan fàcil d’implementar. Els elements bàsics d’una VPN (seguretat, anonimat, velocitat i estabilitat) són vitals per a la seva supervivència.

Contents

Per què una extensió VPN per a Google Chrome?

Millors extensions VPN per a Google Chrome

Malgrat que, mentre llegiu tota la informació disponible a VPN i els vostres ulls es revisen als preus que veieu, alguns podríeu fins i tot preguntar-vos: “Què passa si només vull mantenir-me anònim i segur mentre navego per Internet?”

Aquí és on entra el complement o l’extensió del navegador VPN. En aquest cas, parlem d’extensions de VPN per a Google Chrome.

Tot i això, Google Chrome fa temps que es va produir amb el monopoli IE de Microsoft (o Edge, avui dia) i va passar el Firefox per convertir-se en el navegador d’Internet més popular avui en dia. Segons quines estadístiques creieu, ara se situa entre el 59,69% i el 66,93% de quota de mercat.

Amb una base d’usuaris tan exigent, té sentit que molts desenvolupadors concentrin els seus esforços en aquesta plataforma i, de fet, ho han fet. Els principals proveïdors de serveis VPN com ExpressVPN i NordVPN han dedicat extensions de VPN per a Chrome, permetent mantenir la vostra navegació segura, segura i anònima.

Les extensions del navegador VPN són diferents de Chrome Incognito

Chrome ha introduït en un passat un mode Incògnit, en el qual els usuaris poden obrir una pestanya i navegar sense tenir registrat el seu historial de navegació. Això només significa que mentre navegueu, Chrome suprimeix l’historial de navegació i després esborra les cookies que s’acumulen durant la sessió, un cop tanqueu la finestra.

Això és alhora rudimentari i ineficaç.

Per què? Durant una sessió de navegació, la informació passa per més que pel vostre navegador. Es mou a través del router, el sistema operatiu i fins i tot es pot gravar als llocs que visiteu. Això és especialment cert per a aquells que fan ús de serveis de transmissió.

Incògnit de Chrome

La vostra adreça IP continua oberta i disponible, cosa que significa que qualsevol rastreig us pot tornar directament.

Comprendre les limitacions de les extensions de VPN de Chrome

Les extensions VPN, però, ofereixen moltes similituds amb les aplicacions VPN mateixes. De fet, n’hi ha que són tan similars que simplement amplien les funcions de les principals aplicacions VPN. En la seva majoria, estan pensades per oferir una major comoditat i control sobre la vostra experiència de navegació web.

El més important a saber és que gairebé totes les extensions VPN funcionen només com a representants. Això significa que només afecten el trànsit que passa pel propi navegador. Les dues úniques excepcions a això són els dispositius que funcionen amb el sistema operatiu Chromes o les extensions que utilitzen la missatgeria nativa.

N’hi ha prou amb dir, les excepcions són més escasses, de manera que prengui el poder de qualsevol VPN basada en el navegador amb un polsim de sal..

1. Només està protegit el trànsit de Chrome

Tot i que les extensions del navegador ofereixen avantatges semblants al programari VPN de ple dret, hi ha diferències claus. Per tant, les extensions VPN se solen anomenar representants.

Els avantatges de VPN que ofereixen els representants només s’apliquen al vostre navegador, en aquest cas, Chrome. Altres aplicacions del vostre ordinador que facin ús de la vostra xarxa faran que el seu trànsit de dades no estigui segur.

Això també s’estén a altres navegadors que podeu utilitzar de vegades. Per exemple, si teniu l’extensió de proxy de Chrome i engegueu Microsoft Edge, el trànsit de dades a Edge no serà garantit per l’extensió Chrome.

Les aplicacions VPN completes xifren el trànsit de dades a tot el sistema. Això vol dir que la vostra aplicació VPN única protegirà el trànsit de dades de totes les parts del vostre sistema: navegador, altres aplicacions i fins i tot el propi sistema operatiu..

2. Xifratge limitat

Permeteu-ho començar amb una declaració genèrica: La majoria de proxies actuals (no només els proxies VPN) només fan ús de protocols SOCKS i HTTP / HTTPS.

Per portar-ho a l’escena d’extensions del navegador, el que significa és que quan s’utilitzen SOCKS i HTTP, hi ha zero xifrats. Si utilitzeu una extensió VPN que ofereix el protocol HTTPS, és bàsicament el xifrat a nivell SSL.

És especialment important tenir en compte els representants VPN 100% gratuïts. He notat que, fins i tot per als serveis d’extensió VPN de pagament, no tots els servidors de països ofereixen el protocol HTTPS.

3. Suport limitat

Malauradament, això és similar a tota la taula, tret que utilitzeu un proxy que es proporciona com a servei de valor afegit per un proveïdor complet de serveis VPN com ExpressVPN o TorGuard. Els usuaris d’extensió VPN gratuïta sobretot tenen a veure amb un FAQ, suport basat en la comunitat o assistència per correu electrònic (si teniu sort).

Estigueu preparats per tal d’enredar-vos de problemes propis per a aquest tema.

Beneficis de l’ús de les extensions VPN

Si bé hi ha diferències, els proxies també tenen usos nínxols en alguns escenaris.

 1. Usos especials per casos A causa de la seva funcionalitat més limitada, els proxies solen ser més lleugers en els usos dels recursos del sistema. Tingueu per exemple si feu servir un Chromebook, potser no teniu més remei i b) necessiteu conservar els recursos del sistema.
 2. Control de riscos especialitzatTambé hi ha l’argument que els navegadors d’Internet són un dels objectius més habituals als quals els hackers acostumen a orientar-se. Tots els navegadors són propensos al risc de seguretat, l’única diferència fins a quin punt. Si no voleu tenir una VPN de ple dret amb recursos, podeu acordar-vos de defensar les dades i d’amagar la vostra identitat amb una extensió de proxy VPN..
 3. Bloqueig d’anuncis Algunes extensions VPN s’empaqueten amb altres serveis com el bloqueig d’anuncis, l’evitació del seguiment o la gestió de galetes. Això ajuda a eliminar la brossa fora de la xarxa abans que us arribi, però també pot donar lloc a algunes pàgines web amb aspectes estranys (de vegades).
 4. Evitar que WebRTC LeaksFirefox i Chrome tinguin una vulnerabilitat de seguretat que pot provocar la filtració de la vostra adreça IP. Per descomptat, es pot superar l’ús d’una aplicació VPN completa, però alguns proveïdors d’extensions VPN ara han incorporat la prevenció de fuites de WebRTC a les seves extensions..

Com triem una VPN per a Chrome?

Tot i que les extensions de VPN de Chrome són principalment extensions de proxy, crec que si s’adhereixen als principis bàsics de les VPN que són crítics, en bona mesura haurien d’estar bé. La clau segueix sent la mateixa: privacitat, seguretat, i velocitat.

Si no esteu convençuts que el procés de selecció és correcte i que ho farà qualsevol extensió VPN antiga, permeteu-me que comparteixi amb les coses que he trobat un altre dia: Hoxx VPN. A mesura que anava passant per la seva documentació, vaig acabar preguntant-me per què a la terra algú es donaria d’alta amb el seu servei, fins i tot en un compte gratuït.

política de privadesa de hoxx

Aquesta VPN recopila informació de registre, bloqueja ports SMTP, recopila informació personal, informació del dispositiu, utilitza tecnologies de seguiment, afirma que els seus usuaris han d’acordar l’intercanvi d’informació amb els organismes policials o els governs … la llista continua.

Si ara mateix esteu tan horroritzats com jo, aleshores sabreu quina importància té la vostra elecció de soci VPN. Així, doncs, mirem algunes de les principals extensions de VPN de Chrome.

Les 3 millors extensions de VPN de Chrome pagades

Tot i que dic pagar, he de mencionar també que la majoria d’extensions del navegador VPN que trobareu en línia són gratuïtes per instal·lar-les. Tot i això, alguns requereixen una subscripció realitzada de pagament abans del servei abans de permetre-vos fer ús d’aquestes extensions (essencialment fent-ne extensions de pagament). Sense més detalls, aquí es mostren les tres millors opcions d’extensió de pagament.

1. NordVPN

https://nordvpn.com/

NordVPN

El rendiment general

Molt bé

La nostra Avaluació

Valorat amb 4 de 5Valorat amb 4 de 5Valorat amb 4 de 5Valorat amb 4 de 5

Preu

6,99 $ / mes

Característiques clau

 • 4.400 servidors més
 • DNS dobles
 • 6+ dispositius
 • PGP per comm. privadesa
 • Múltiples protocols

"Nord es reuneix en un paquet molt bonic & ofereix un bon rendiment a través de milers de servidors VPN."

L’extensió Chrome NordVPN és una mica ànec. Recordeu on he dit que ExpressVPN és excel·lent per a aquells a qui els agrada fer clic i anar amb experiència? Bé, l’extensió NordVPN és similar, però la porta una mica massa lluny.

De fet, a l’aplicació hi ha molt poc que puguis manipular. Quant a la selecció de servidors, tot el que podeu triar és el país. Per exemple, quan intenteu connectar-vos a un servidor nord-americà, és exactament el que hauria de connectar el servidor d’estat. Una mica molest.

Mentre que em vaig connectar ràpidament a un servidor nord-americà, la connexió va ser tan dolenta que la prova de velocitat ni tan sols podria seleccionar un servidor per a mi. La velocitat de connexió de Malàisia va ser horrible, i finalment vaig acabar obtenint una bona lectura de velocitat fora de Singapur.

Extensió NordVPN

El bo

 • Interfície senzilla i neta
 • Connexions de servidor molt ràpides

El dolent

 • No hi ha opcions d’ubicació específiques per l’estat
 • Alguns servidors tenen connexions terribles

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN

El rendiment general

Excel · lent

La nostra Avaluació

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

Preu

8,32 dòlars / mes

Característiques clau

 • Fàcil d’usar
 • Xarxa de VPN global
 • Commutador de matar VPN
 • Protecció contra filtracions DNS
 • Bloqueig WebRTC

"Una potent combinació de seguretat, anonimat & rendiment a totes les plataformes principals."

De la mateixa manera que amb les seves aplicacions, l’extensió ExpressVPN Chrome és fàcil d’enfonsar i és fàcil d’utilitzar. Hi ha paràmetres que podeu ajustar, com ara escometre d’ubicacions i bloqueig de WebRTC, però per a aquells que els agrada fer clic i anar, aquesta és una excel·lent extensió per a vosaltres..

Hi ha una opció per configurar l’aplicació de Windows en l’extensió, però fent clic a que es llança l’aplicació Windows i hi feu els canvis de configuració, no gaire impressionants. Les velocitats sobre l’extensió són equitatives per fer-les, tot i que podrien ser pitjors.

Tot i que pense una mica sobre l’extensió que obre l’aplicació per a alguns canvis de configuració, alhora que molesta, això amplia el poder de l’extensió. Fantàstic per a aquells que busquen privacitat i seguretat absolutes, alhora que treballo per a aquells que busquen una veritable extensió de navegador lleugera.

En general, estic a favor de l’extensió de ExpressVPN, ja que té el servei complet de VPN de l’empresa. Poden obrir nous mons als usuaris mitjançant una xarxa especialitzada de més de 2.000 servidors a tot el món i han valorat fins ara la part superior de les nostres proves VPN.

Extensió VPN Express

El bo

 • Fàcil d’usar
 • Té HTTPS a tot arreu
 • Velocitats decents del servidor

El dolent

 • Connexió de servidor lenta
 • Velocitats de càrrega lentes

3. Surfoc

https://surfshark.com/

Taula de surf

El rendiment general

Excel · lent

La nostra Avaluació

Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5Valorat amb 5 de 5

Preu

1,99 $ / mes

Característiques clau

 • 1040 servidors més
 • Connexió multi-hop
 • Admet moltes plataformes
 • Sense registres

"Sense fronys i coherent en el rendiment, Surfshark està fent el seu nom com a contendent contundent."

Al igual que les aplicacions Windows i per a mòbils, l’extensió de Surfshark Chrome és molt agradable d’utilitzar. Se sent extremadament lleuger i respon molt als comandaments. Les connexions es realitzen de forma ràpida i senzilla sense necessitat de tractar amb configuració ni res més.

Bàsicament: simplement funcionava fora de caixa. L’únic que haureu de fer és fer clic per activar-lo i, a continuació, escollir amb quin servidor voleu connectar-vos. Les proves de velocitat demostren que funciona de la mateixa manera que l’aplicació completa de Windows.

Personalment, mai no he estat molt fan de les extensions Chrome. Sento que afegeixen una gran quantitat al que ja és un porc de memòria, però l’extensió de Surfshark Chrome només té raó. Per descomptat, necessitareu un compte existent per treballar-hi.

Prova de velocitat de surf US

El bo

 • Funciona de manera independent
 • Bastant lleuger
 • Velocitats ràpides

El dolent

 • Funcions limitades

Com són les extensions gratuïtes de VPN de Chrome?

Ho he dit una i altra vegada abans quan es tracta de proveïdors de VPN i ho repetiré aquí ara: no ens enganyem massa amb l’etiqueta “gratis”. Les empreses que proporcionin serveis gratuïts han de compensar els ingressos d’alguna manera.

En agafar ofertes “gratuïtes”, sovint poseu alguna cosa en risc, ja sigui la vostra privadesa o el control de les vostres dades. Alguns serveis arriben fins i tot a recórrer a programari maliciós o a redireccions de llocs web per guanyar-vos diners. Considereu aquesta advertència justa.

1. TunnelBear

https://www.tunnelbear.com/

TunnelBear

El rendiment general

Fira

La nostra Avaluació

Valorat amb 3 de 5Valorat amb 3 de 5Valorat amb 3 de 5

Preu

Gratuït

Característiques clau

 • Xifratge AES de 256 bits
 • Dispositius múltiples
 • Xarxa mundial
 • Mode vigilant

"TunnelBear és propietari de McAfee que pot donar fe dels seus estàndards de seguretat.."

Personalment, crec que l’extensió VPN de TunnelBear té un procés de registre fantàstic. Un cop instal·leu l’extensió, se us portarà a una pàgina de registre que us demanarà que registreu un nom d’usuari i una contrasenya.

El problema és que el compte gratuït només us netarà 500MB d’amplada de banda xifrada al mes. Normalment no és prou a la majoria de la gent. Aparentment, les seves velocitats del servidor varien, i mentre que només obtenia velocitats mediocres dels servidors nord-americans, Singapur rajava ràpidament!

Extensió VPN de Tunnelbear

El bo

 • Inscripció i connexió indolora
 • Unes velocitats impressionants en servidors seleccionats

El dolent

 • Varia velocitats en diferents servidors del país
 • Quota gratuïta de 500 MB per mes no és suficient per al correu electrònic

2. PureVPN

https://www.purevpn.com/

Logotip de PureVPN

El rendiment general

La nostra Avaluació

Valorat amb 3,5 de 5Valorat amb 3,5 de 5Valorat amb 3,5 de 5

Preu

Gratuït

Característiques clau

 • 2.000 servidors més
 • Dispositius múltiples
 • Transferència il·limitada de dades
 • Túnel dividit

"PureVPN està disponible en diverses plataformes i té el seu propi Chrome Plugin per a la màxima comoditat."

PureVPN és en realitat el proveïdor de serveis VPN complets, és a dir, té les seves aplicacions basades en el sistema operatiu i també ofereix l’extensió Chrome PureVPN de forma gratuïta. L’extensió de crom, segons la meva opinió, és prou bo com qualsevol regal de forma raonable.

En primer lloc, ofereix als usuaris un servei d’anonimat molt bàsic per a absolutament res, tot el que necessita és registrar-se en un compte. Tot i això, aquest servei inclou algunes limitacions que considero justes pel preu que pagueu (que no és res).

No podreu seleccionar quin país connectar, tret de Romania, Austràlia i Suècia. La majoria d’aplicacions de bloqueig geogràfic com Netflix US, Hulu US o iPlayer de la BBC no funcionaran tret que us registreu a un compte premium..

D’altra banda, la navegació bàsica web funciona bé i també hi ha protecció WebRTC. De fet, amb l’extensió Chrome de PureVPN, les velocitats de navegació que he trobat eren superiors a les habituals, especialment per als serveis gratuïts.

Extensió PureVPN

El bo

 • Velocitats de navegació ràpides
 • Sense quota d’ample de banda

El dolent

 • A banda de la navegació web bàsica, la resta necessita una actualització premium

3. ZenMate

https://zenmate.com/

Logotip de ZenMate

El rendiment general

Fira

La nostra Avaluació

Valorat amb 3 de 5Valorat amb 3 de 5Valorat amb 3 de 5

Preu

Gratuït

Característiques clau

 • Un clic connectar
 • Dispositius múltiples
 • Sense registres
 • Protecció a 360 °
 • 30+ ubicacions globals

"Combina ZenMate amb el seu propi complement Chrome & aprofiteu al màxim el seu xifratge de primer nivell."

Quant a les extensions de VPN Chrome, ZenMate és força bo. La velocitat és decent, hi ha tones d’opcions addicionals i coses que normalment no veus a les extensions gratuïtes. Tot i això, només dura una setmana.

Veieu, ZenMate funciona en el principi “atraure-les”, és a dir, quan us registreu, inicieu automàticament el servei premium. Després d’una setmana d’aquest judici, heu baixat al model gratuït.

No és exactament dolent, però molest. En qualsevol cas, ofereixen connexions de servidor fortes i estables amb velocitats ràpides, així que puc tenir que queixar-me.

Extensió VPN ZenMate

El bo

 • Molt ràpid i estable
 • Amplada de banda il·limitada

El dolent

 • Anuncis anuncis de banderes en extensió

Conclusió: hauria d’obtenir una extensió VPN?

Al final del dia, crec que he de subratllar de nou la diferència clau entre les aplicacions VPN i les extensions VPN de Chrome (o realment les extensions VPN per a qualsevol navegador). Les aplicacions VPN asseguren tot el trànsit de xarxa des del dispositiu, les extensions del navegador només protegeixen del trànsit basat en el navegador.

Com que la majoria de dispositius actuals, inclosos ordinadors portàtils, telèfons intel·ligents i tauletes sovint, tenen sovint instal·lades moltes aplicacions que utilitzen el trànsit de xarxa, simplement la seguretat del trànsit basat en el seu navegador no és prou prou per mantenir-se en l’anonimat..

A continuació, es mostren dues adquisicions clau que voldria que tingueu en compte:

 1. Per protegir completament tot el trànsit de xarxa, necessiteu una aplicació VPN.
 2. Si utilitzeu un complement o una extensió de navegador gratuïta, és probable que pagueu amb la vostra privadesa.

Si el que seguiu és simplement navegar de forma anònima, potser és necessària una extensió del navegador Chrome. Tanmateix, com que les millors extensions de VPN necessiten que us subscriviu al servei per funcionar, us recomano que instal·leu una aplicació VPN al seu lloc.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map