ФастестВПН преглед: 6 предности и 3 недостатка употребе ФастестВПН

НајбржеВПН


Contents

НајбржеВПН

хттпс://фастествпн.цом/

тл; др

Најбржи ВПН први пут је стигао на мој радар средином 2019. године и у то време сам утврдио да је његов перформанс у најбољем случају осредњи. Када су ме овај пут питали да то поново оценим, морам да кажем да сам био скептичан. Ипак, с проширеном мрежом и много повећаним брзинама, овај подгрупа сигурно се креће у свету.

Најбржи преглед: 6 прос & 3 недостатка коришћења ФастестВПН

Најбржи ВПН налази се на Кајманским острвима и аутономна је британска прекоморска територија. Предузећа са седиштем на овим локацијама подлежу локалној законској надлежности и не подлежу правилима круне.

Ово, плус чињеница да је земља значајно побољшала законе о заштити личних података, значи да је окружење идеално за успех даватеља ВПН услуга. ФастестВПН је искористио ово и покушава обећати клијентима све напоре у пружању приватности и сигурности на Интернету..

6 невероватних ствари које ми се допадају у вези са најбржим ВПН-ом

1. Солидна сигурност & Приватност

ФастестВПН се озбиљно заложио за своје купце, отворено изјављујући да ће приоритет дати правима својих корисника и на приватност и на безбедност. Најважније је да се обавезао да неће делити податке (ако их има) са било којим трећим странама, што је искрено оно што бисмо очекивали од ВПН услуге.

Фасттествпн има добру сигурност и приватност

За разлику од неких већих имена вани, до сада се нису појавиле жалбе због најбржих података о цурењу података или пружању информација властима. То је дефинитивно нешто што би корисници који поштују приватност требало да имају на уму.

1,1 256-битна висока стопа енкрипције

Везе остварене преко ФастестВПН клијента заштићене су највишим стопама енкрипције доступним потрошачима данас. 256-битна енкрипција је де фацто стандард на који се данас ослањају и којему верују сигурносни професионалци.

Такође га користе многи војни системи и, искрено речено, близу је немогућег пуцања. Шансе да вам се 256-битни подаци покидају биле би много мање вероватније него да сами пропуштате податке, ма колико ненамерно.

1.2 Добар избор протокола

Многи добављачи ВПН услуга данас се снажно нагињу ОпенВПН протоколу због репутације као високо сигурне и стабилне. Нажалост, то је довело до тога што многи од њих игноришу друге ВПН протоколе и не дају својим корисницима избор у том питању.

Иако се не залажем за неке протоколе попут Л2ТП и ППТП, волим да користим ИКЕв2 јер је и прилично сигуран, а више пута надмашује ОпенВПН. НајбржиВПН пружа својим корисницима широк спектар избора, омогућавајући ИКЕв2, Л2ТП, ППТП, као и ОпенВПН (и ТЦП и УДП).

То корисницима даје велику флексибилност, што је важно из више разлога који се само убрзавају. Понекад би неки корисници могли имати проблема са компатибилношћу са апликацијама које покушавају да приступе мрежи путем ВПН-а. Омогућујући корисницима пребацивање ВПН протокола, то олакшава напор, компатибилност.

1.3 Уграђени НАТ заштитни зид

ФастестВПН укључује уграђени НАТ заштитни зид који је добар за вас јер помаже у повећању сигурности на вашим уређајима. Замислите НАТ заштитни зид као поштар који сортира долазне пакете података на ваш уређај.

Достављаће вам само пакете података које сте посебно тражили и одбациће било шта друго. Имајте на уму да иако помаже у повећању сигурности, НАТ ватрозид не би требало узимати као замјену за намјенску Интернет Сецурити апликацију.

1.4 Укључује анти-малваре & Оглас блокер

Обично нисам превише заинтересован за услуге које покушавају да корисницима понуде све у апликацији која је посебно дизајнирана за нешто друго. Ипак, у случају функција ФастестВПН-а против злонамерног софтвера и блокатора огласа, оне су толико неупадљиве и лагане да тешко падају на памет.

Фасттествпн има анти малваре и блокатор огласа

То је добро јер они засигурно не доприносе напухању апликације истовремено пружајући услугу са додатом вредношћу. Део разлога за то је што ФастестВПН покреће неке функције на сопственим серверима, тако да смањује сваки потенцијални напор на вашим уређајима, а истовремено вам нуди бонус.

2. Поштене брзине

Први пут када сам оценио ФастестВПН, брзине су биле прилично искрене. То је усложнило смелост изјаве коју назив овог ВПН-а даје. Међутим, након отприлике годину дана, открио сам да су они заправо обраћали пажњу на повратне информације и повећавање перформанси услуга.

Као основна вриједност, моја неограничена брзина интернета када сам директно повезан преко рутера на мрежу је онолико близу колико је могуће оглашавати – већим дијелом. Редовно успевам да добијем 400+ Мбпс на линији од 500Мбпс.

најбржа основна брзина без впн активне

Тест брзине на локалном серверу без активног ВПН-а
(Погледајте пуни основни резултат)

Пре него што наставимо са резултатима теста, имајте на уму да сам тестирао ФастестВПН на ОпенВПН протоколу, јер је то стандард који нуди већина ВПН провајдера. ИКЕв2 је доступан и на ФастестВПН-у и коришћењем тог протокола вероватно ћете добити пуно боље брзине него на ОпенВПН-у, па резултате узмите с прстохватом соли.

Најбржи тест брзине ВПН – САД

Убрзавање америчког сервера ФастестВПН било је приближно онолико брзо колико се могло очекивати.

најбржа брзина УС впн офф

Најбржи тест брзине у САД-у – искључен ВПН
(Погледајте пуни резултат)

најбржа брзина УС впн укључена

Најбржи тест брзине у САД-у – укључен ВПН
(Погледајте пуни резултат)

25Мбпс није баш страшна брзина, нити се о чему треба писати кући. Латенција је била мало на високој страни, али САД су практично широм света са моје физичке локације.

Најбржи тест брзине ВПН – Еурозона

У већини случајева сматрам да се моје брзине ВПН-а за сервере засноване на еврозони не разликују у великој мери од мојих тестова брзине сервера заснованих у САД-у..

брза брзина еуропе впн офф

Најбржи тест брзине Еуропе – ВПН искључен
(Погледајте пуни резултат)

најбржа брзина еуропе впн укључена

Најбржи тест брзине Еуропе – ВПН укључен
(Погледајте пуни резултат)

Чак и у погледу кашњења, то је ствар осетљивости. Ипак, ове брзине су довољно пристојне за пренос медија.

Најбржи тест брзине ВПН-а – Блиски Исток

С недостатком сервера који је базиран на континенту у Африци, вратио сам се негде на Блиски Исток за те бројеве.

најбржа брзина на средњем истоку впн искључена

Најбржи тест брзине на Блиском Истоку – искључен ВПН
(Погледајте пуни резултат)

најбржа брзина средњег истока впн на

Најбржи тест брзине Блиског Истока – укључен ВПН
(Погледајте пуни резултат)

Не изненађује, брзине у овом подручју биле су прилично запањујуће. Разлог за то је вероватнији због слабијег фокусирања на регион МЕ од стране ФастестВПН, заједно са њиховим ограниченим бројем сервера.

Најбржи тест брзине ВПН – Азија

Као што се очекивало, брзина и кашњење за мене су били најбољи на најбржим серверима са сједиштем у Сингапуру.

најбржа брзина Азија впн офф

Најбржи тест брзине Азије – Азија – искључен ВПН
(Погледајте пуни резултат)

најбржа брзина Азија впн на

Најбржи тест брзине Азије Азија – укључен
(Погледајте пуни резултат)

Ова локација је веома јака захваљујући свом географском положају као и одличној инфраструктури у земљи.

Најбржи тест брзине ВПН – Аустралија

Да будем искрен, и брзина и кашњење на најбржим ВПН серверима са седиштем у Аустралији помало су пропали.

брза брзина аустралија впн офф

Најбржи тест брзине у Аустралији – искључен ВПН
(Погледајте пуни резултат)

најбржа аустралијска брзина впн на

Најбржи тест брзине Аустралије – укључен ВПН
(Погледајте пуни резултат)

Овај регион, иако није увек најбољи за мене, показао је велике брзине за одређене провајдере. Нема стварног разлога за слабе перформансе компаније ФастестВПН овде.

Закључак – Мисли о најбржим ВПН брзинама

Пре него што почнете да вас кукате о томе колико ове брзине могу изгледати уопште, волео бих да вам скренем пажњу на одговарајуће брзине које сам показао да су пребачене на локалне сервере у тим земљама без активног ВПН-а..

Важна напомена

Тренутно глобално успоравање интернета учинило је брзину нестабилном за готово све кориснике. У овом случају је и даље импресивно успети да постигнете ове брзине у време великог глобалног оптерећења података, зато направите паузу за ФастестВПН, да?

3. Одлична цена

Као што закључујемо резултате испитивања брзине, вероватно је најбоље место да изнесем ове информације. Најбржи ВПН долази по запањујућој цени од само ниских цена 1,11 УСД месечно на трогодишњем плану!

МонтхлиИеарлиТриенниалли
Цена /мо$10.00$2.49$1.11
Укупни рачун $ 10,00 $ 29,95 $ 39,95
Циклус наплате 1-месечни12-месечни36-месечни

Ово је фантастична скала одређивања цена и чини ову услугу солидним предлогом за ловце на повољне цене који траже неки облик приватности и заштите на мрежи. Наравно, ако имате готовину, премиум услугу можете потражити код других провајдера – али сигурно не по овим ценама.

За 1,11 УСД месечно, услугу практично добијате бесплатно. Бесплатни ВПН сервис провајдери се генерално не препоручују, па чак и добри попут Виндсцрибе-а покушаће да вас потакну на своје плаћене планове где је то могуће – за много већу цену од ове.

Као споредну напомену, увек будите опрезни код ВПН провајдера који нуде бесплатне услуге и нуде неограничену услугу. Чешће него не, ти ВПН-ови узимају ваше податке и продају их трећим лицима ради профита. То је једини начин на који могу да издрже операције. Неки ће то радити суптилно, док други користе огласе у апликацији.

4. Подршка било где-Стреаминг & П2П

Као и код већине добрих добављача ВПН услуга, ФастестВПН ће вам помоћи да превазиђете гео-блокиране услуге и омогућиће вам стриминг из различитих извора медија. За овај случај тестирали смо их помоћу Нетфлика и открили смо да њихов садржај у САД-у може добро да струји. Нажалост, то је за сада једина регија коју подржавају.

Фасттествпн има разне корисне функције за забаву

Уз веће напомене, ФастестВПН подржава П2П на свим њиховим серверима и можете покренути своје бујице док сте повезани на било коју локацију сервера. Наравно да постоји и недостатак јер је брзина вашег П2П везана за укупне перформансе ВПН-а.

Ако се, на пример, повезујете са Нетфлик сервером, а догађа се да вам је то из неког разлога спорије – и ваше П2П брзине ће такође патити, осим ако се не пребаците на други сервер. Нашао сам се пред овом дилемом док сам гледао Нетфлик и покушавао да преузмем на БитТоррент.

Најзад, најважнија напомена за стриминг и П2П је стабилност. Као и увек, ФастестВПН стављам на свој Нетфликов тест „бурн-ин“, што је мој изговор да будем гледао Нетфлик за „посао“. Успео сам да гледам две сезоне ‘Канцеларије’ у једном седишту, а да нема ни једног промашаја у вези, па бих рекао да је стабилан.

Лично, међутим, мислим да брзине које нуди ФастестВПН нису баш погодне за П2П упркос јасној употребљивости. Наравно, то увелико зависи од тога како користите услугу. На пример, ако останете у близини САД-а, можда бисте стекли предности добрих П2П брзина као и приступ додатном нетфлик садржају.

5. Очистите & Лагана апликација

Једна од бољих ствари о ФастестВПН-у је њихова апликација за Виндовс. Чист и лаган дизајн није тежак ресурс и заузима тек 5МБ меморије док траје. Дизајн апликације изгледа модерно и лако се навикава када га покренете неколико пута.

5.1 Компатибилност високог уређаја

Услуга је доступна и на разним платформама.

фастествпн је широко доступан на многим платформама

За маинстреам можете да га инсталирате на Виндовс, Мац и Линук базе. Мобилно осмишљен, подржава Андроид и иОС. За што јединственију инсталацију, ФастестВПН се може распоредити и на рутерима, ПС4 и још неколико других.

5.2 Паметно подешавање тунела & Брзо повезивање

Унутар апликације ФастестВПН наћи ћете две опције које бисте могли на крају употребити поприличан залогај – Смарт туннелинг и Куицк Цоннецт. Прва вам омогућава да селективно пустите апликације за које верујете да се повезују с Интернетом заобилазећи ВПН тунел.

То вам омогућава да потенцијално смањите напон на ВПН-у и може вам помоћи у даљњем повећању компатибилности. Ако утврдите да се неке апликације не могу повезати путем ВПН-а, можете их једноставно додати на листу Смарт Туннел. Није идеално, али повећава ваше могућности.

Брзо повезивање је функција која штеди време која омогућава апликацији да одабере са којим се сервером треба повезати. Одлуку ће донети на основу најбољег времена кашњења својих сервера у односу на вашу локацију. То, међутим, значи да су велике вероватноће да ћете се повезати са сервером у вашој земљи.

Обично вам неће бити од велике користи у тим случајевима, али ако се налазите на локацији где немају сервер, Куицк Цоннецт може се показати корисним ако тражите најбољи сервер у близини за вас.

6. Прилична корисничка подршка

Као што можда можете да видите са доње слике, подршка за ФастестВПН може се полако покренути. Међутим, након што агент за услуге сазна о чему заправо причате, мислим да ће им наћи корисне и добро познате њихове услуге и системе.

најбржа корисничка подршка је пристојна

Сматрам да је касно, већина ВПН услуга заиста појачала ствари у погледу корисничке подршке и очигледно да ФастестВПН није изузетак. Упркос чекању у реду иза још две особе у мом реду, присуствовао сам пет минута након слања захтева.

ФастестВПН такође нуди корисничку помоћ на неколико начина. Као прва линија за контакт увек се можете обратити њиховој бази знања која садржи добру комбинацију пристојно постављених ФАК, водича и туторијала.

Ако то не функционише за вас, на располагању вам је и подршка за ћаскање уживо 24 сата на дан. Као што видите, и њихов одзив на том каналу је прилично добар. Коначно, имате могућност да пошаљете свој тим за подршку у случају да у ливе цхату буде превише људи, а време чекања постане проблем.

3 ствари које ми се не свиђају у вези са најбржим ВПН-ом

1. Повремене грешке у служби

Неке ствари о којима ћу разговарати у овом сегменту могу бити мало субјективне и због начина на који функционишу ВПН-ове, неке грешке можда неће бити лако поновљиве. Међутим, приметио сам неке пропусте због којих је било тешко занемарити случај ФастестВПН.

Када сам први пут платио ФастестВПН, након тога доведен сам до преузимања њихове инсталационе датотеке. Инсталирајући је, био сам изненађен кад сам открио да се не могу повезати с било којим од њихових сервера упркос промјени протокола и испробавању других ствари које сам забиљежио у њиховој бази знања.

Најзад сам морао да разговарам са службом за кориснике, која ме је замолила да учиним нешто чудно – преузми и инсталирај ОпенВПН ГУИ клијент и користи то за повезивање. Након што сам то учинио, нашао сам да се апликација ФастестВПН може повезати без проблема чак и након инсталирања ОпенВПН ГУИ-ја.

Следеће издање које сам напоменуо је да су везе са неким серверима понекад биле нејасне. То значи да ћете можда морати да покушате да се повежете неколико пута пре него што веза заиста буде успостављена. Чини се да нема разлога за то, али након неког времена ствари су се смириле и проблем је нестао.

2. Само једна тачка повезивања за Нетфлик

Иако ФастестВПН ради са Нетфлик-ом, ово је ограничено само на садржај у региону Нетфлик САД. Иако је то место на коме се налази највећа колекција Нетфлик филмова, неки корисници ће можда желети приступ другим регионима за локализованији садржај.

Америчка веза Нетфлик доступна је само кроз јединствену тачку приступа упркос томе што компанија ФастестВПН има десет локација за повезивање у Северној Америци. Ова јединствена приступна тачка изазива низ потенцијалних питања укључујући; потенцијално преоптерећење будући да ће сви корисници Нетфлика гледати преко те локације и шта се догађа у случајевима квара.

3. Ограничена мрежа & Сервери

ФастестВПН има прилично ограничену покривеност са непознатим бројем сервера на 39 локација. Упркос томе, ширење тих локација и даље је прилично пристојно. Забринутост је да ако било која локација коју желите бити јако учитана, можда вам не би била прикладна алтернатива.

најбржи сервери су ограничени

Иако примјећујем да је ФастестВПН с временом побољшао своје перформансе, сматрам да њихов раст мреже и није баш онакав какав сам се надао. Ово би могао бити посао или прекид посла за многе кориснике јер озбиљно ограничава њихов избор – а то је велики део ВПН услуга.

Тестови брзине које сам спровела у одељцима раније које сте могли приметити били су усмерени на густо насељена подручја. Ово би могло послужити за истицање чињенице да ограничено финансирање спречава Најбржи ВПН да се још више побољша.

Како њихова употреба расте, корисници их могу видети како постепено повећавају цене на свим странама како би одржали пословање и ширење.

Дно црта: Хоћу ли платити за најбржи ВПН?

Искрено, стварно зависи. Пошто су ВПН-ови велики део мог живота и рада, сматрам да сам покварен због избора. Очито је моја ситуација прилично јединствена, тако да можда неће одјекнути код многих од вас.

Веће питање је – да ли треба да платите за ФастестВПН? Ово је питање на које се и даље може одговорити прилично лако. ФастестВПН је добар избор ако живите у високо насељеном региону или ако потражите добро прорачунско решење које ће ствари поправити..

Долази по цени убиства и ако се сада укрцате, можда касније нећете бити подложни повећању цена јер проширују мрежу услуга. Међутим, ако имате више специјализованих потреба и можете си то да приуштите, топло бих вам препоручио да размислите о једном од врхунских пружаоца услуга попут НордВПН-а.

Кључне карактеристике

 • ✓ Паметно подешавање тунела
 • ✓ Користите до 10 уређаја
 • ✓ Ради са Нетфликом
 • ✓ Покрените П2П на свим серверима
 • ✓ Оглас & Блокер малвера

Препоручује се за

 • • Трагачи за повољним ценама
 • • Љубитељи струјања
 • • Заобилазећи цензуру

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map