Contents

Поређење ВПН-а: Хидемиасс вс ИПВанисх

ИПВанисх и ХидеМиАсс ВПН су два најпопуларнија ВПН-а у индустрији и то са добрим разлогом. Они нуде више локација и ИП адреса сервера него готово било који други ВПН провајдер, а они импресионирају врхунском безбедношћу и софтвером. Погледајте ко побеђује у борби против Хидемиасс-а против ИПВанисх-а!

Хидемиасс вс. ИПванисх: Брза поређење ВПН-а

Поређење Хидемиасс-а и ИПВанисх-а впн

ХидеМиАсс ВПН

 • Сједиште у Уједињеном Краљевству
 • 148 Сервери у 72 земље
 • ОпенВПН, ППТП и Л2ТП протоколи
 • Нема мобилне апликације. Може ли ручно подешавање ВПН везе
 • 128-битна енкрипција Бловфисх (ОпенВПН)
 • Нема НАТ заштитног зида
 • Записи су сачувани. По могућству чак 6 месеци.
 • Торренти су технички дозвољени, али јако обесхрабрени
 • Политика поврата за 30 дана
 • $ 11.52 / месец (цена од 1 месеца)
 • 6,55 $ месечно (цена у 12 месеци)
 • Прочитајте наш ХидеМиАсс ВПН преглед
 • Посетите Хидемиасс одмах!

ИПВанисх ВПН вс Хидемиасс

ИПванисх ВПН

 • Сједиште у Сједињеним Државама
 • 110+ сервера у 48 земаља
 • ОпенВПН, ППТП и Л2ТП протоколи
 • Мобилна апликација за Андроид и иОС
 • 128-битна енкрипција Бловфисх (ОпенВПН)
 • НАТ заштитни зид је укључен бесплатно!
 • Без записа. Раздобље. Нова функција од априла 2014. године
 • Торрентс Алловед
 • Политика поврата за 7 дана
 • 10,00 УСД месечно (цена од 1 месеца)
 • 6,49 $ месечно (цена у 12 месеци)
 • Прочитајте наш ИПВанисх преглед
 • Посетите ИПВанисх одмах!

Хидемиасс вс ИПВанисх: Софтвер и функције

ХидеМиАсс има бројне функције издвајања. Они нуде више сервера и локација земаља него било који други ВПН који могу именовати, али њихова највећа продајна места је њихова изванредан ВПН софтвер. Истина је да ниједан други ВПН провајдер није ни близу да нуди исти ниво контроле, сигурности и прилагођених функција као ХидемиАсс.

ИПВанисх за поређење нуди веома стандардни ВПН клијент са лаганим пребацивањем сервера и ОпенВПН конекцијом. Савршено је функционалан, али сигурно да њихов софтвер не може одговарати ХидемиАсс-у. Нико то не може, а чини се да већина ВПН провајдера више ни не покушава да се усклади са софтверском фронтом. Погледајмо ближе…

ИПВанисх ВПН софтвер:

ИПВанисх вам омогућава лак приступ свим њиховим серверима у 58+ земаља. Такође можете одабрати жељени ВПН протокол за ваше тренутне потребе.

Избори укључују: ОпенВПН (ТЦП / УДП), ППТП и Л2ТП

Софтвер ИПванисх омогућава вам да сортирате по граду, земљи или времену пинга, што олакшава брзо повезивање са сервером који желите.

У менију са опцијама можете да изаберете да ли да сачувате своје податке за пријаву (корисничко име / лозинку) и да ли желите да се ИПванисх покрене када се покрене Виндовс.

Софтвер такође укључује везу за проверу вашег ИП адресе тако да можете да потврдите да је ваша ВПН веза успешно успостављена.

Као што видите, ИПванисх нуди а без додатака, функционалан ВПН софтвер.

Слика

ХидеМиАсс ВПН софтвер

Хидемиасс-ов ВПН софтвер има невероватан број функција. Обухватит ћемо све најбоље од њих, један по један. Ако то желите чути из уста коња, погледајте преглед софтвера компаније Хидемиасс

# 1 Одабир сервера

ипванисх вс хидемиасс: сервер мап

Избор Хидемиасс сервера (приказ мапе)

Хидемиасс вам даје потпуну контролу над процесом избора најбољег ВПН сервера за ваше потребе. Можете да сортирате по земљи, граду или брзини. Такође можете да одаберете сервере из листа или од мап мап (као што је приказано горе). Можете чак да одаберете листу сервера за покретање тест брзине даље, тако да можете одабрати најбржи сервер који испуњава све ваше критеријуме.

# 2 ИП управљање и пребацивање сервера

Хидемиасс вс ИПВанисх: рандомизација софтвера ип

Могућност верификације ИП адресе и случајности. Такође може да користи независну верификацију ИП адреса

За оне који желе максималну сигурност, Хидемиасс вам омогућава да замените сервере у било које време. Можете чак и да поставите насумично пребацивање сервера та воља мењајте своју ИП адресу сваких к минута.

Из вашег софтвера можете видети и тренутно додељени ИП. Чак можете да поставите верификацију треће стране са веб локација попут Вхатсмиип и иплоокуп.нет за додатни смисао.

Такође можете да прегледате вашу недавну историју ИП адреса и видите шта вам је додељено, или можете потпуно искључити евидентирање ИП адреса.

# 3 ХидеМиАсс Сецуре ИП Бинд

Слика

ВПН-ови Хидемаса Сигурна ИП Бинд технологија је толико моћан да заиста заслужује да има свој одељак (о чему ћемо касније и у делу који се тиче сигурности.

У основи, функција сигурног ИП везања омогућава вам да вежете одређене програме или апликације како бисте користили само ВПН тунел креиран од стране Хидемиасс. Ако ВПН веза не успе, ови рачунари ће и даље бити повезани на интернет путем ваше уобичајене везе, макар ове одређени програми неће имати приступ интернету јер могу приступити Интернету само преко ХидеМиАсс.

Ова функција је невероватно корисна за осетљиви софтвер попут уТоррент или Вузе ако желите да осигурате да ваш истински ИП није изложен у случају пада ВПН везе.

Програме можете лако додати / уклонити са листе кликом на дугме.

# 4 ХидеМиАсс водич за брзину и балансирање оптерећења сервера

Након што одаберете географску локацију од које желите да потиче ваша ИП адреса (то би могао бити град, држава, држава или цео континент), Хидемиасс вам помаже да лако пронађете најбржи сервер.

Помоћу брзи водич, можете додати листу сервера за покретање тест брзине на. Можете бирати између тест пинга, експресни тест или потпуни тест. Сви ови тестови тестирани су на вашој стварној ВПН вези, тако да су пуно тачнији од брзине која је извршена на ХМА серверима.

Када завршите, можете лако сортирати листу и одабрати најбржи сервер на који ћете се повезати.

Такође можете да одаберете да омогућите балансирање оптерећења сервера који ће вас упозорити ако Хидемиасс примети да постоји много бржи сервер на истој локацији на којој сте тренутно повезани и даје вам могућност једним кликом да пређете на бржи сервер.
&# 65279;Софтвер и функције Закључак
И ИПВанисх и Хидемиасс ће добити посао када је у питању основна функционалност, али ако желите функционални ВПН софтверски пакет са свим додацима и додатним функцијама, морате ићи са Хидемиасс.
Победник: ХидеМиАсс

Хидемиасс вс ИПВанисх: Сигурност и приватност

ИПВанисх мало је претукао на предњој страни софтвера, али заиста надокнађујемо то што се тиче безбедности и приватности. Погледајмо статистику.

ИПВанисх функције за сигурност и приватност

 • Без записа. Раздобље.
 • Торрентс Алловед
 • НАТ заштитни зид је укључен бесплатно
 • Прихваћен битцоин
 • Нема ИП-Бинд технологије или Килл-Свитцх
 • 256-битна АЕС енкрипција
Функције безбедности и приватности ХидеМиАсс

 • Записници веза чувани су до 6 месеци
 • Торрентс обесхрабрени. Обавештења о ДМЦА су прослеђена
 • Нема заштитног зида
 • Прихваћен битцоин
 • Сигурна ИП Бинд технологија
 • 128-битна енкрипција Бловфисх

Политика евиденције и приватност

Тренд ВПН индустрије померао се ка чувању мање евиденција и ИПВанисх је приметио. Никада нису водили евиденцију о употреби / активностима, али у 2014. години укинули су и евиденције веза (улазни / одлазни ИП са временском ознаком). Сада ИПВанисх заиста може тврдити да јесте Нема евиденције ВПН провајдера.

Хидемиасс с друге стране постало је мало ноторно за одржавање дневника везе чак 6 месеци пре него што су их уништили. То је вероватно због пооштрених закона о чувању података у Великој Британији где је основана ХМА.

Едге: ИПВанисх

Торрентс и П2П

ИПванисх је ВПН прилагођен торренту и дозвољава торрент саобраћај на њиховој мрежи. Међутим, они би више волели да ограничите промет торрента на сервере у Русији, Холандији и Румунији.

ХидеМиАсс јасно је ставио до знања да не желе бујор саобраћај на својој мрежи. Спречава их од превелике главобоље. Такође су прилично познати по прослеђивању ДМЦА обавештења својим претплатницима. Већина ВПН-ова то неће учинити (а ВПН-ови који не пријављују не могу чак и ако то желе).

Едге: ИПВанисх (Ако желите да преузмете торенте, не бирајте Хидемиасс)

Ватрозид, јачина шифрирања и ИП везање

Заштитни зид: ИПванисх нуди бесплатни НАТ заштитни зид. Ово је ватрозид уграђен у ВПН који филтрира сав промет како би се осигурало да хакер не може започети с вашом (лажном) ВПН ИП адресом и доћи до вашег рачунара кроз ВПН тунел. ХМА не нуди ову функцију.

Снага шифровања: Ипванисх нуди 256-битну АЕС енкрипцију, ХМА има 128-битну. Иако је јачина шифровања ИПВанисх-а двострука, оба се сматрају "нераскидив" по савременим стандардима. 128-битна енкрипција се и даље разматра "војни разред" енкрипција.

ИПБинд / Килл-Свитцх: Једна од слабости ИПВанисх-а у овој области је недостатак килл-свитцх или ИП бинд технологије. С друге стране, Хидемиасс има сјајне ефекте сигуран ип-бинд функција која омогућава закључавање функције одређених програма на ХМА ИП адреси, тако да ће се они одмах прекинути ако ВПН не успе.

Добра вест је да се Килл-Свитцх / ИП везање може поновити са слободним софтвером као што је ВПННетмон ако није уграђен у софтвер ВПН провајдера. Погледајте наш чланак ВПН прекидачи за више информација!

Едге: ИПванисх је победио у безбедносном колу 2-1.

Резиме безбедности
Оба ВПН сервиса нуде неке јединствене карактеристике приватности, али на крају дајемо благу предност приватном приступу Интернету захваљујући њиховом бесплатном фиревалл-у који је укључен у њихову ВПН услугу, као и поверењу које стекнете од америчке корпорације..
Победник: ИПВанисх би Ландслиде!

Купите ВПН

ИПВанисх вс ХидеМиАсс: Тест брзине

Једно од подручја где заиста сјаје ИПванисх и ХМА Брзина. Они су два од најбржих ВПН провајдера на свету, посебно ИПВанисх. Већина људи то не схвата, али ИПВанисх-ова матична компанија (Хигхвиндс Нетворк Гроуп) посједује једну од највећих оптичких влакана података на западној хемисфери. Такође имају и једну од најбржих ЦДН-ови (Мрежа за испоруку садржаја) у свету.

Као резултат тога, не би требало бити изненађење да ИПВанисх је изузетно брз.

Параметри испитивања брзине:
Ова испитивања брзине изведена су на кабловском модему са око а 20Мбпс капа низводно.

Резултати тестирања брзине ИПВанисх-а

ИПВанисх тест брзине Флорида, САД

ИПВанисх тест за брзину у Мајамију, САД

ИПванисх спеедтест ук

ИПВанисх Спеед Тест Лондон, Велика Британија

ИПВанисх вс Хидемиасс торент брзина

ИПВанисх п2п тест брзине Холандија

Сакриј резултате теста за брзину моје дупе

ХМА вс ИПВанисх тест брзине цхицаго

ХидеМиАсс тест брзине Чикаго, САД

Хидемиасс вс ипванисх најбржа канада

ХидеМиАсс тест брзине Торонто, Канада

хидемиасс вс ипванисх тест брзинама

ХидеМиАсс тест брзине НИЦ, САД

Као што видите, ИПВанисх је јасан победник, скоро максимизирамо ограничење брзине на свим стандардним серверима, па чак и добијамо преко 60% на обично препуном холандском серверу.

Победник: ИПВанисх

Сакриј моју гузу насупрот ИПВанисх-у – цена и вредност

Сви ИПВанисх и ХидеМиАсс-ови ВПН планови укључују све функције. Једина разлика у ценама је дужина претплате. Као и код већине ВПН-ова годишњи план је најбоља вредност.

Сакриј моје дупе ВПН планове и цене

 • Сервери у 72+ земаља
 • Трупци се чувају до 6 месеци
 • Корпорација са седиштем у Уједињеном Краљевству
 • Торрентс обесхрабрени
 • 30-дневна гаранција поврата новца
 • 11,52 УСД месечно (претплата за 1 месец)
 • 8,33 УСД месечно (претплата за 6 месеци)
 • 6,55 УСД месечно (претплата на годину дана)
ИПВанисх планови и цене

 • Сервери у 47 земаља
 • Без записа. Раздобље.
 • Америчка корпорација
 • Торрентс Алловед
 • 7-дневна гаранција поврата новца
 • 10,00 УСД месечно (претплата за 1 месец)
 • 8,99 УСД месечно (претплата од 3 месеца)
 • 6,49 УСД / месец (1 година претплате)

Опције Плаћања:
И ИПВанисх и ХМА нуде опсежне могућности плаћања. Најпопуларније укључују: Битцоин, Паипал, Мастерцард, Виса, Дисцовер и Америцан Екпресс.
Вредност:
Цијене на Хидемиасс Про ВПН и ИПВанисх ВПН прилично су близу цијеле дужине претплате, али ИПВанисх је нешто јефтинији за планове за годину и мјесец дана (далеко најпопуларније опције). Софтвер Хидемиасс-а је, међутим, толико импресиван да мислимо да се исплати коштати (све док не желите да преузмете торенте. ИПВанисх је много бољи за бујице)

Победник: ХидеМиАсс (сјајан софтвер, више сервера и земаља. Изаберите ИПВанисх за бујице)

Проки.сх вс приватни приступ интернету: ко је победник?

ИПВанисх и Хидемиасс су заиста две најимпозантније ВПН услуге на земљи. Они нуде више сервера и земаља него готово било ко други у послу, и они пружају максималне брзине и корисничку подршку (посебно ИПВанисх). Истина је, међутим, да сваки ВПН служи другачијој потреби и различитој публици, тако да онај који одаберете зависи од ваше намене.

Погледајмо најбоље најбоље карактеристике сваког од њих:

Најбоље карактеристике ХидеМиАсс:

 • Невероватни софтвер. Индустрија је најбоља!
 • Чврста брзина
 • Сецуре-ИП Бинд технологија
 • Сервери у преко 70 земаља
Најбоље карактеристике ИПВанисх-а:

 • Супер брзо! Они управљају великом мрежом великих брзина
 • Без дневника = Мање главобоље
 • Торрентс Алловед
 • Америчка корпорација
 • Сервери у 40+ земаља
Изаберите ХидеМиАсс ако:

 • Желите највише функционалности / најбољи софтвер
 • Потребан вам је приступ серверима у већини земаља
 • Торрент не преузимате веома често
Изаберите ИПВанисх ако:

 • Потребне су вам најбрже могуће брзине
 • Желите ВПН који не води дневнике
 • Преузимате торенте
 • Желите најнижу цену
Победник!

ИПВанисх вс Хидемиасс впн поређење

ИПВанисх добија наше поређење!

Посетите сајт

Другопласирани

Поређење Хидемиасс-а и ИПВанисх-а впн

ХидеМиАсс је солидан избор за 2. место

Посетите сајт

Зашто смо изабрали ИПванисх?
Оба ова ВПН провајдера су међу водећим на терену, али сваки од њих има свој низ предности. Волимо Хидемиассов импресивни ВПН софтвер, али на крају су нас освојиле брзина и особине приватности ИПванисх-а.

ИПванисх је један од најбржих ВПН провајдера које смо икада тестирали, а волимо њихов недавни прелазак на нови политика без записивања. Они су такође ВПН-у прилагођени торрент-у од ХМА-е, што нам је пружило додатни притисак да препоручамо ИПВанисх са највећим поверењем. Идите на ИПВанисх.цом да бисте се пријавили!

Можда вас занима:

 • ИПВанисх преглед
 • Сакриј моју гузу ВПН преглед
 • Хидемиасс вс БТГуард
 • Приватни приступ интернету вс Проки.сх
 • Непријављени ВПН-ови за Битторрент
 • Анонимни битторрент у 3 једноставна корака
Почетна страница

ВПН рецензије
ВПН поређења

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me