Хостинг инмотион СитеГроунд ВС: 6 кључних поређења (Спеед Спеед Инцл.)

СитеГроунд


вс

Инмотион хостинг

Хостинг инмотион СитеГроунд ВС – Упоређено 6 кључних подручја (укључена брзина сервера)

тл; др

Цена у односу на перформансе – временски стара вага за балансирање када је у питању густа крупност одлучујуће вредности. Али шта се дешава када бацате два противника индустрије једни против других?

У оштрој борби против веб хостинга ривала, ми спремавамо СитеГроунд против Инмотион Хостинг-а и конкуренција се своди на матице и вијке. Инмотион хостинг успева да извуче извлачење, али на крају, ипак више волим феноменалне брзине СитеГроунд.

Основан 2004. године и изграђујући се кроз редове, СитеГроунд данас игра преко милион веб локација у ономе што је постало индустрија за резање грла. Познат је по врло специјалној брзинској технологији и нуди опсежне услуге и могућности са додатом вредношћу због којих је изузетно тежак предлог за победу.

Инмотион хостинг, с друге стране, послује нешто дуже време, од 2001. године. Ипак, као што су показали наши тестови и раније, дугачак зуб у индустрији углавном не значи боље производе и услуге – једноставно бољи склоност опстанку.

Међутим, тест тест случаја између ове две компаније данас је значајан, с обзиром на то да су обе праве родовници. То значи да је њихова историја нерасположена, без преузимања или већих распродаја које би прекинуле линију њиховог постојања.

Имајући то у виду, ево шта ћемо данас упоређивати.

Белешка

Две тест локације коришћене у овом прегледу су у власништву и њима управља Битцатцха. И СГУСХостед.цом и ИМХХостед.цом налазе се у одговарајућем датацентру у САД-у.

Планови и цене

Да видимо планове које ово двоје имају за масу и цене по којима долазе;

СитеГроундИнмотион хостинг

ЦЕНА
Стартуп / Лаунцх $ 3.95 $ 3.99 *
ГровБиг / Повер $ 3,95 $ 5,99 *
ГоГеек / Про $ 11.95 $ 13.99 *

РЕНЕВАЛРЕНЕВАЛ
Стартуп / Лаунцх $ 9.95 $ 7.99
ГровБиг / Повер $ 14,95 $ 9,99
ГоГеек / Про $ 29,95 $ 15,99
Посетите

* Ексклузивни договор за читатеље Битцатцха. Редовна цена почиње од 6,39 УСД
** Ми користимо ГровБиг СитеГроунд и Повер оф Инмотион за хостовање наших тестних локација

Кључне карактеристике

СитеГроунд ГровБигИнмотион Повер
ВебситесУнлимитед6
Спаце20 ГБ50 ГБ
БандвидтхУнлимитедУнлимитед
Сите БуилдерИесИес
ДомаинсУнлимитед26
Цонтрол ПанелцПанелцПанел
Бесплатне сигурносне копијеДа (дневно) Да (сваких 36 сати)
Слободне миграцијеДа
Бесплатни рачуни е-поштеДа
Пуне функције

Као што можете видети у упоређивању цена, Инмотион долази по знатно вишим ценама уласка у поређењу са СитеГроунд-ом. Међутим, то је више него надокнађено дугорочним трошковима обнове СитеГроунд-а.

За поређење планова, рецимо да би у периоду од 5 година (са једногодишњим почетним периодом пријаве) укупни трошак власништва био:

СитеГроунд
$ 5,95 + (4 к 14,95 УСД) = 65,75 УСД

Инмотион хостинг
8,49 УСД + (4 к 9,99) = 48,45 УСД

То је значајна разлика, тако да уколико не намеравате да преселите веб домаћине након што истекне првобитни уговор о пријави, Инмотион хостинг нуди далеко већу вредност у погледу цене.

Оба пружаоца услуга хостинга нуде прилично солидне планове и лепе додатке вредности. Имајте на уму да обојица нуде и бесплатне услуге миграције веба (за СитеГроунд бесплатна миграција сајта доступна је само за ГорвБиг и виши план.), Што сматрам одличном тачком преноса.

Међутим, рекао бих да Инмотион Хостинг овде има малу предност због финог штампања у којем проширују своје услуге миграције на не само датотеке и базе података веб локација, већ ће чак помоћи у преносу ваших поставки цПанела, записа домена, па чак и налога е-поште.!

Инмотион Хостинг миграција веб локација

СитеГроунд0

Инмотион Хостинг1

Перформансе – Локација и брзина сервера

Локација сервера

СитеГроунд има подршку 5 засебних дата центара распоређених широм света, од којих су један у САД-у, 3 у Европи и локација у Азији које се сервирају преко Сингапура. Ово је врло стратешко ширење и нуди добру одгоду за веб локације својих купаца.

С друге стране, хостинг инмотион-а нешто је неухватљивији у погледу њихових податковних центара, само спомињући да они имају „центре података на обе обале” – за које претпостављамо да би били исток и запад САД-а. Међутим, они су неизмерно поносни на центар података у Лос Анђелесу.

ЛА-ов центар података за хостинг хостинга је зелене боје

Искористи природно хлађење или технологију хлађења спољним ваздухом. Захваљујући томе, они могу смањити трошкове хлађења за готово 70%, али што је још важније смањити њихов отисак угљеника за више од 2.000 тона годишње. У поређењу са Хостинг Инмотион-ом, тврдња СитеГроунд-а да је „зелена“ слава изгледа садња неколико стотина стабала још у 2010. години.

Поред тога, компанија има и партнерство са непрофитним Треес Фор Тхе Футуре. Кроз ову иницијативу Инмотион хостинг помаже да се обезбеди садња 5.000 стабала широм света.

СитеГроунд брзина сервера

УС (В)
УС (Е)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло

55 мс3 мс92 мс223 мс139 мс

Бангалор
Сиднеи
Јапан
Канада
Немачка

380 мс226 мс148 мс12 мс103 мс

Оцијењени А +; Просј. Брзина: 138,1 мс
Погледајте пуни резултат

Брзина сервера инмотион хостинга

УС (В)
УС (Е)
Лондон
Сингапур
Сао Пауло

2 мс53 мс322 мс178 мс172 мс

Бангалор
Сиднеи
Јапан
Канада
Немачка

514 мс153 мс109 мс67 мс149 мс

Оцијењени А +; Просј. Брзина: 171,9 мс
Погледајте пуни резултат

Упркос неподударности у локацији дата центара које имају два пружаоца услуга хостинга, ово су одлични временски распореди перформанси на све стране. У ствари, ове временске размере су прилично тешке за победу и веома су значајне за дељене веб хостинг просторе.

Да бисте се дубље покопали у брзинским перформансама, имајте на уму да сваки од њих има нешто додатно што већина домаћина не нуди – специјализоване промене брзине (или мноштво).

СитеГроунд користи снажну мешавину ССД, НГИНКС, СуперЦацхер, ЦДН, ХТТП / 2 и ПХП7. У комбинацији, свако од њих помаже у брзини од инча за брзину према напријед управо тих ситних ситница, да би му пружио предност над конкуренцијом.

Међутим, Инмотион Хостинг се веома тешко продаје оним што назива „Мак Спеед Зоне“. Овде постоји само мала трајна сумња у начину на који компанија позиционира ову технологију. Инмотион хостинг предвиђа да се многи конкуренти претјерано ослањају на јединствене податковне центре, што резултира потенцијалним негативним утицајима на брзину.

Ипак, у поређењу података центра, Ситегроунд нуди далеко бољи глобални слој од Инмотион Хостинг. К томе додајте чињеницу да се многи угледни пружаоци веб хостинга никада не би поуздали у јединствене центре података, а ми имамо потешкоће – то једноставно не звучи исправно.

Ипак, са резултатима се не може расправљати и пружићемо им обоје како би добили изврсне брзинске перформансе.

СитеГроунд1

Инмотион Хостинг1

Уптиме сервера

Инмотион хостинг показао је солидних 100% продужења током најновијег периода праћења од 30 дана, али био сам помало изненађен што се чинило да постоји мали пропуст у 30-дневном периоду СитеГроунд-а. То је мали пад у великом океану, међутим, пошто већ неко време пратим овог домаћина и он је углавном солидан. Чак и уз неред, продужење рада остало је изнад 99,95%.

СитеГроунд продужење

СитеГроунд Уптиме

Инмотион Хостинг продужења времена

Инмотион Хостинг Уптиме

Овде поново позивамо пажњу на времена одзива приказана на графовима. СитеГроунд још једном показује своју отпорност са сталним одговорима испод 1.000 мс. Кажњавање СитеГроунд-а за ситан испис непобитне снимке било би мало неправедно у мојим очима, и комбиновати то са временом одзива, спреман сам да им поентирам.

СитеГроунд1

Инмотион Хостинг0

Подршка муштеријама

Као и обично, ово је опет веома снажно кључно подручје на које сви који траже хостинг морају да обрате пажњу.

Служба за кориснике СитеГроунд

Већ сам то преиспитао и учинићу то поново, СитеГроунд има одличну услугу за кориснике и то је нешто што сам већ тестирао и на срећу већ је неколико пута тестиран. Увек постоји ризик да ствари током година мало испадну, али ово није једно од места где се дешава.

Инмотион хостинг услуга за кориснике

Инмотион Хостинг с поносом изјављује да нуде америчку технологију која помаже купцима на више канала, укључујући телефон, цхат, е-пошту или систем улазница. Систем је свеобухватан и у ствари је изнад онога што би многи веб домаћини понудили.

Шта корисници кажу о СитеГроунд-у

СитеГроунд Рецензије купаца

Шта корисници кажу о Инмотион хостингу

Инмотион хостинг рецензије купаца

Као што видите, оба веб домаћина имају јаке корисничке рецензије у корист њих. То је ретко у свету веб хостинга, где су корисници често изразито уверени у своје власнике. Добро је држати стандарде на довољно високом нивоу да бисте добили позитивне повратне информације.

СитеГроунд1

Инмотион Хостинг1

Кориснички интерфејс

Иако оба наша домаћина користе цПанел, и даље сам сматрао да би овај сегмент требало оставити једноставно тако да могу подсетити све на важност добре контролне табле. Ово је у принципу ваша врата домаћина и вјероватно је да ћете овдје провести неко вријеме.

цПанел је одличан и популаран избор и доноси обојици наших домаћина солидну победу у интерфејсу. Моћан је, практичан, широко распрострањен и једноставно речено, врло корисник пријазан.

СитеГроунд1

Инмотион Хостинг1

Шта волим о Ситегроунд-у

СитеГроунд је увек остао на мојој листи најбољих домаћина и опет провлачење кроз њега је увек освежавајуће. То је константно висок извођач са одличном историјом и до данас, морам још да нађем много стварних конкурената за то.

Укратко;

 • Одлична брзина и стабилност
 • Одлична корисничка подршка
 • Широк спектар производа

Шта волим код Хостинг Инмотион-а

Док сам трчао Инмотион Хостинг кроз завежљај, понекад ми је пружао прилично пријатна изненађења. Ово је снажан кандидат за СитеГроунд и нуди карактеристике и перформансе које су конкурентне. Посебно ми се свиђа што не нуди луде попусте при првом пријављивању, јер ми се то чини мало погрешно.

Укратко;

 • Добра цена
 • Импресивна брзина и стабилност
 • Одлична корисничка подршка

Последње мисли

Ово је за мене лично била веома тешка одлука. Након читања моје рецензије, неки од вас ће се запитати зашто сам доделио бодове једном домаћину, истовремено хвалећи карактеристике другог..

Бићу искрен – да, обожавао сам их. Толико је тешко не пронаћи само једну фантастичну хостинг услугу, већ и другу која јој одговара.

Међутим, упркос коначном резултату од 4: 4, осећам да дугујем свима који су прекинули тај меч – и даље идем са СитеГроунд. Изнад свега, на крају дана једна од најкритичнијих карактеристика ваше веб странице биће њена брзина и СитеГроунд ме никада није изневерио..
Када додате остале факторе, они су само глазура на торти.

СитеГроунд

хттпс://ввв.ситегроунд.цом
ПРОЧИТАЈТЕ ПУНИ ПРЕГЛЕД
4

Инмотион хостинг

хттпс://ввв.инмотионхостинг.цом
ПРОЧИТАЈТЕ ПУНИ ПРЕГЛЕД
4

Понуде за читатеље Битцатцха

СитеГроунд: 60% попуста на веб хостинг (од $ 3,95 / месечно).

Инмотион хостинг: Ексклузивни попуст од 50% (од 3,99 $ месечно).

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map