Избор најбољег ВПН-а за Аустралију

Ако сте Ауссие у потрази за ВПН-ом, покрићемо вас! Најважнији фактори које треба узети у обзир при избору најбољег ВПН-а за Аустралију су: брзина и локације сервера. Као острвска нација стотине или хиљаде миља од најчешћих локација ВПН сервера, саставили смо ову листу наших најбољих ВПН типова за Аустралце.

Избор ВПН-а за Аустралију: важни фактори

Свршили смо листу списка ВПН-а, тако да ако желите да струји Нетфлик у Аустралију или само преузмете торенте, имамо савршен предлог.

Такође смо се потрудили да узмемо у обзир неколико фактора који су посебно важни потенцијални ВПН корисници са седиштем у Аустралији: брзина и локације сервера.

Брзина:
Кад год се повежете на ВПН сервер изван Аустралије (што ће вероватно бити већину времена) ваши подаци ће путовати хиљадама миља и назад до ВПН сервера. Као опште правило, даљи подаци морају да путују споријим брзинама (углавном због изгубљених пакета података који се морају замерити)

Када томе додате чињеницу, ВПН шифрирање такође заузима пропусни опсег, Апсолутно је пресудно одабрати брзог ВПН провајдера како би се осигурало да максимално искористите расположиву ширину појаса (брзине). Због тога смо искључили спорије ВПН-ове који нису добро прилагођени купцима са седиштем у Аустралији.

Локације сервера:
Иако се вероватно најчешће повезујете на ВПН сервере у Сједињеним Државама, Великој Британији и Европи, сматрамо да је важно да аустралијски ВПН корисници имају и добре опције локалног сервера било у Аустралији, или у најмању руку на Новом Зеланду или Азије.

Тако смо одабрали ВПН провајдере са најбољим локацијама сервера у близини Аустралије.

Намена:
Неки ВПН-ови боље одговарају циљевима који захтевају јаку анонимност (попут бујица). Остале са брзином муње и десетинама локација сервера савршене су за стриминг медија и деблокирање веб локација попут ИоуТубе, Хулу, Нетфлик, ББЦ и више.

Приликом навођења ВПН провајдера спомињемо и у које сврхе су најприкладније. Неколико њих добро је прилагођено неразноврсној употреби и погодно је за претплатнике који желе да користе ВПН у више сврха.

Вишенаменски ВПН-ови за Аустралију

Ови ВПН провајдери су из разнородне понуде. Они нуде снажне карактеристике анонимности, што их чини одличним за бујице и велике брзине које их чине савршеним за друге намене као што је ХД видео стреаминг..

ИПВанисх

Слика

7-дневна политика поврата новца

ИПВанисх је један од најбрже растућих ВПН провајдера на свету са преко 100 локација сервера. Још боље, матична компанија је уложила преко 200 милиона долара у проширивање своје податковне инфраструктуре, због чега ИПВанисх доследно пружа својим корисницима веће брзине од скоро било којег другог ВПН-а..

ИПВанисх не задржава ВПН записнике што их чини савршеним за торенте (они дозвољавају бујице на њиховој мрежи и нисмо чули да се извештаји о ДМЦА нотификацијама прослеђују корисницима).

Локације аустралијског сервера:
ИПВанисх има 3 локације сервера у Аустралији (или непосредној близини). Имају 2 сервера која се налазе у Сиднеју и 1 у Окланду на Новом Зеланду, тако да имате сјајне локалне могућности сервера.

Приватни приступ интернету

ПИА торрент ВПН за Аустралију

Цене:
1 месец – 6,95 долара месечно
1 година – 3,33 УСД месечно

Посетите сајт

Приватни приступ интернету заслужује спомињање као свеобухватни ВПН за аустралијске кориснике (упркос чињеници да још немају сервере у Аустралији), јер њихова ВПН услуга функционише тако добро у погледу сигурност, анонимност и брзина то су по нашем мишљењу постали индустријски стандард по којем се оцењују други ВПН-ови.

Најбоље Особине

 • Без записа. Раздобље.
 • Торренти су дозвољени. Веома пријатељски са бујицом.
 • Брзе брзине
 • 256-битна енкрипција
 • Укључује бесплатни проки сервис
 • Мобилни ВПН за Андроид / иПхоне
 • ВПН прекидач (одлична безбедносна функција)

Приватни приступ интернету је такође један од најповољнијих ВПН-а на свету. Месечне цене за месец су само 6,95 долара и можете уштедите преко 50% на једногодишњој претплати која излази на свега 3,33 УСД месечно

ВПН-ови за стреаминг ХД видео у АУстралиа

Ако тражите ВПН за деблокирање веб локација попут Хулу, Нетфлик, ХБОГо итд. За пренос и пренос ХД видео у Аустралију, ови ВПН-ови су одлично место за почетак.

Имајте на уму да многи од тих ВПН-а чувају евиденцију ВПН веза (што је проблем само за учестале преузимаче торрента). Неколико ових ВПН-ових станова не дозвољавају бујице на њиховој мрежи. Ако преузмете пуно торента, али и даље желите добре перформансе видео стриминга, боље је одабрати један од вишенаменских ВПН-а који су горе наведени.

ВипрВПН

Аустралиа ВПН ВипрВПН

Посетите сајт

ВипрВПН креирана од стране компаније Голден Фрог, је врхунски ВПН сервис са серверима у преко 40 земаља. Они нуде 256-битну енкрипцију, опциону ‘Стеалтх’ ВПН технологију за избјегавање цензуре и заобилазење фиревалл-а, као и највеће брзине на њиховој приватној мрежи ВПН сервера..

Главне карактеристике:

 • 256-битна енкрипција
 • Власници ВПН сервера, не изнајмљивање. Већа сигурност.
 • Велике брзине
 • Доступна су 4 ВПН протокола, укључујући „Цхамелеон“ прикривени ВПН
 • Одлична мобилна апликација за иОС & Андроид
 • 3 сервера у Аустралији, 1 на Новом Зеланду
 • Долази са бесплатном шифрованом услугом складиштења у облаку.
 • Уштедите 50% првог месеца

Локације сервера:
ВипрВПН
има сервере широм азијско-пацифичке регије, укључујући 3 у Аустралији.

Чисти ВПН + бесплатни паметни ДНС

ПуреВПН Аустралиа ВПН

Набавите ПуреВПН

Сервери у 60+ земаља
7 сервера у Аустралији
Бесплатно СмартДНС
Цена од 4,16 $ месечно

ПуреВПН има један од највећих простора у Аустралији било ког ВПН провајдера. Имају огромно 7 аустралијских ВПН сервера подељен између Сиднеја и Бризбејна. Такође имају додатне сервере у близини Новог Зеланда, Филипина и Индонезије.

ПуреВПН Омогућује корисницима да на 1 рачуну имају 5 истовремено ВПН веза, тако да можете да делите један ВПН налог са целокупном породицом или групом пријатеља.

Бонус: Бесплатни Смарт ДНС
Током одређеног времена, ПуреВПН бесплатно укључује СмартДНС услугу при свакој ВПН куповини. СмартДНС је технологија која вам омогућава проток гео-блокираних видео сервиса (попут Хулу, Нетфлик, ХБОГо итд.) Директно на ваш рачунар без потребе за ВПН-ом или трећим пари сервером. То значи да ћете морати да користите пуну пропусност за максималан ХД видео квалитет. Искористите СмартДНС бонус и уштедите 65% на 1 годину ПуреВПН-а!

Ова понуда је и даље била доступна у време објављивања, али не знамо када / би ли ПуреВПН могао да прекине понуду.

ХидеМиАсс ВПН

ВПН сервери Хидемиасс 8 Аустралиа

Цене:
1 месец – 11,52 долара месечно
12 месеци – 6,55 УСД месечно

Уштедите 43% на 1 години

Хидемиасс је један од најпознатијих ВПН-а на свету. То је зато што се одликују у 3 кључна подручја:

 • Огроман број локација сервера
 • Одличан ВПН софтвер. Много додатне функције
 • Брзе брзине

ХидемиАсс има невероватне сервере 105 земаља широм света, укључујући 12 локација сервера у Океанији и 8 сервера у Аустралији.

Они су ВПН софтвер други за никога и нуди тестове брзине софтвера, сортирање сервера, сигурну ИП везујућу технологију и „паметан“ избор сервера.

Будући да воде евиденције веза (по закону Велике Британије), они нису најбољи избор за торенте, али су одличан избор за већину ВПН сврха, посебно за стриминг гео-блокираног видео записа у Аустралију.

Најбољи аустралијски ВПН-ови за торенте

Торгуард ВПН + Торрент Проки

Торгуард анонимни ВПН са аустралијским серверима

Торгуард цене:
1 месец – 9,99 УСД месечно
12 месеци – 5,00 УСД месечно
7-дневна пробна верзија без ризика

Посетите Торгуард

Торгуард је прилагодио своју услугу потребама Битторрент корисника. Интегрирали су критичне сигурносне функције у свој ВПН софтвер, укључујући днс заштита од цурења и а ВПН прекидач.

Торгуард не води никакве записнике.
То их чини идеалним ВПН-ом за бујице. Погледајте зашто.

Локације сервера:
Торгуард има ВПН сервере у Аустралији и 41+ другим земљама који вам омогућавају приступ огромном глобалном трагу.

Проки Сервице
Поред анонимне ВПН услуге, Торгуард нуди и проки услугу посебно прилагођену потребама битторрент корисника. Имају преко 10 локација проки сервера (све без евиденције) и пружају бесплатан софтвер који ће то учинити одмах инсталирајте исправна проки подешавања у вашем омиљеном ВПН клијенту. Није потребна ручна конфигурација.

Попусти:
Торгуард нуди значајан попуст за куповину једногодишње претплате или за паковање ВПН и проки услуга заједно. Проверите тренутне понуде с попустом.

Овај одломак је сада претворен у читав чланак о бујици у Аустралији. Иако је Торгуард и даље одлична опција, идентификовали смо неколико других ВПН провајдера прилагођених торрентима који могу бити економичнији.

ибВПН

ИБВПН аустралиа впн за преузимање торрента

ИБВПН Цена (Торрент)
1 месец – 4,95 УСД месечно
1 година – 3,08 УСД месечно

ИБВПН Цена (Крајњи)
1 месец – 10,95 УСД месечно
1 година – 6,91 УСД месечно

Посетите ИБВПН

ИБВПН има сервере у преко 30 земаља, укључујући Аустралију и Нови Зеланд.

На својим серверима дозвољавају бујице и имају наменске п2п (торрент) локације сервера у више земаља. ИБВПН не води евиденције активности и рутински уништава њихове привремене записе веза.

Торрент ВПН пакет само 3,08 УСД месечно
Један од разлога због којег се корисници одлучују за ИБВПН је због њихове приступачности. 1 година ВПН услуге са ИБВПН торрент пакетом кошта само 36,95 УСД (3,08 УСД месечно)

Бесплатна проки услуга & СмартДНС укључен *
ИБВПН-ов врхунски ВПН пакет укључује бесплатан приступ проки услузи (савршен за анонимање ваших торрента, а притом још увек нормално усмерите остатак вашег интернет саобраћаја.

Такође укључују иДДНС смартДНС услугу која олакшава откључавање гео-блокираних стреаминг сервиса без потребе за повезивањем на ВПН.

Остали ресурси

У овом смо чланку склони предност услугама ВПН-а који имају сервере у Аустралији и околним земљама, али можда локални сервери нису битни за вас, тако да је можда вриједно провјерити остале ВПН провајдере.

Када бирате савршен ВПН за своје потребе, проверите прво се усредсредите на безбедност и приватност, посебно ако купујете ВПН да бисте преузели торенте.

Слободно погледајте наше ВПН рецензије, за све детаље о најбољим анонимним ВПН услугама, као и брзине, оцене и још много тога..

Ево још неколико чланака који би вам могли бити корисни:

Коментара
Приватни приступ интернету
Торгуард
Проки.сх
Хидемиасс
ИПВанисх
ИБВПН
ВПН поређења
Торгуард вс. БТГуард
ИПВанисх вс. Хидемиасс
ИПВанисх вс. ПИА
ПИА вс. ИБВПН
ПИА вс. Проки.сх
ВПН & Чланци о битторренту
Потпуно анонимни водич за битторрент
Најбољи ВПН-ови без евиденције
ВПН вс. Проки услуга
Шта су ВПН дневници?
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me