Патриот Софтваре

Contents

Патриот Софтваре

хттпс://ввв.патриотсофтваре.цом/

тл; др

Патриот Софтваре је фантастичан систем обрачуна плаћа са неколико недостатака. Ако можете да живите са тим недостацима, бићете више него задовољни њиховим системом! Сазнајте више.

Преглед софтвера Патриот – 9 професионалаца & 4 контуре платног листа Патриот Софтваре

Док сам истраживао наше интернетске серије прегледа плата, саветовао сам се са неколико пријатеља, породица и наравно, интернетским форумима, на које платне спискове платних спискова треба да обратим пажњу.

Као што се и очекивало, појавило се много имена, али доста њих је поменуло Патриот Софтваре. Дакле, с тим информацијама у руци, засукали смо рукаве и почели да радимо, радећи што више истраживања на бехемоту са платним списковима.

Испада да је прича Патриота прилично узбудљива!

Патриот Софтваре – Направите од подрума до горе

Патриот Софтваре уопште није започео као Патриот Софтваре.

Заправо, Мике Каппел, генерални директор, оснивач и визионар компаније, почео је са партнером писати прилагођени софтвер.

Новац који су му донели није много правде за време проведено на писању софтвера, па је Мике почео да гледа у нише, и тада је имао свој тренутак жаруље – тржишту је била потребна мрежна мрежа за дигитално запошљавање на мрежи..

Они су назвали компанију Топ Ецхелон и уз мало упорности и среће узгојили бренд да би постали најистакнутија мрежа регрутовања у земљи..

Међутим, Каппел није био задовољан својим успехом у Топ Ецхелону и наставио је да размишља о идејама. Желео је да помогне малишанима, како би осигурао да њихова мала предузећа имају исправна средства за успех.

Извлачећи се из свог искуства у изградњи Топ Ецхелона, Мике је 2002. године почео радити на систему за плаће на мрежи у подруму своје фабрике, што се испоставило као блистав Патриот Софтваре 1.0.

Очигледно, колико год сјајан, софтвер није био добро прихваћен на тржишту, али као и сви добри предузетници, Мике није био дужан да се одрекне после мало стрпљења.

Вратио се на плочу за цртање и смислио програм за рачуноводство И плату на мрежи, који данас познајемо као софтвер Патриот. Софтвер је брзо пронашао вртоглаве висине успеха, а компанија је током 2017. процењена на 128 милиона долара.

Данас Патриот Софтваре опслужује 21.500 малих предузећа у свих 50 америчких држава, а процењују се на 205,4 милиона УСД од 2018. године.

Да ли је софтвер Патриот прави платни списак за вас?

Гледајући податке, лако је помислити да је Патриот Софтваре најбољи платни списак вани, са свим оним фантастичним бројевима за процену и количином клијентеле коју имају.

платни списак патриот софтвера има добар преглед Цаптерра

(Извор: Цаптерра)

платна листа патриот софтвера има добар софтверски савет за обраду

(Извор: Софтверски савети)

Ако им људи толико верују, морају бити добри?

Па, тешко је рећи. Софтвер је понекад успешан и популаран због маркетинга који стоји иза њега, а не због стварне употребљивости програма.

Понекад софтвер може бити разочаравајуће и још увек постаје популаран само зато што људи нису свесни ничега бољег.

Па како бисте знали је ли платни систем Патриот Софтваре добар за ваше мало предузеће?

Па, то је оно због чега смо овде. Испробаћемо њихов софтвер и пружићемо вам детаљни преглед како желите да користите њихов систем. Поделит ћемо све са вама – добро, лоше и ружно.

У основи, ми ћемо преузети све ризике и направити све грешке само тако да можете учити од нас и избећи исте проблеме са којима смо се сусрели.

Дакле, без додатног дивљења, продрмајмо у преглед.

9 ствари које нам се свиђају у вези са софтвером Патриот

1. Директан систем зарада!

Вођење платних спискова помоћу софтвера Патриот једнако је једноставно као што може бити. Заправо, чини се да је све што долази са Патриот софтвером дизајнирано да буде што једноставније и једноставније.

Заправо се питам зашто друге компаније не приступају чешће овом приступу јер заиста, то раде ствари без потребе за обуком, што је по мом мишљењу велико уштеде времена.

Водите платни списак у 3 једноставна корака:

 1. Унесите платни списак
 2. Одобрити платне листе
 3. Одштампај платни списак

1. корак – Унесите платни списак

патриотски софтвер улази у одељак са платним списком

Све док су подаци о вашем запосленику правилно постављени, све ће се појавити овде на екрану за плаћање уноса. Све што требате да урадите је да само унесете одговарајуће бројеве или извршите исправке ако требате.

Ако не требате да правите никакве корекције, можете само наставити и кликните на следеће.

Корак 2 – Одобрите платни списак

патриотски софтвер одобрава одељак са платним списком

Овај корак је у основи направљен како би се осигурало да нема грешака у управљању платним списковима. Не морате ништа да радите, осим да погледате бројеве и проверите да ли је све тачно пре него што их одобрите.

Корак 3 – Одштампај платни списак

софтвер патриот омогућава вам да штампате платне листе

Након што је корак 2 завршен, Патриот Софтваре ће аутоматски депоновати плате на рачуне вашег запосленог, штедећи вам проблеме да то сами радите (само уз план потпуне услуге).

Готови сте са платним списковима!

2. Лако исписујте паистуб!

Једном када је платна листа извршена, можете лако штампати платне листе за своје запослене.

софтвер патриот омогућава вам да штампате паистуб

Морате да кликнете на „Штампање платних спискова“ на траци са леве стране, а затим кликните на „Штампање“ у трајању који желите. Тада ћете бити пребачени на екран „Штампање плата запослених“, где ћете видети дугме „Преузми платне листе сада“.

софтвер патриот омогућава преузимање паистуб-а

Ударите то и добићете ПДФ документ свих платиша за запослене, уредно раздвојене на појединачне странице како бисте могли једноставно да погодите штампање без бриге о бављењу уметношћу и занатом исецањем папира.

платне листе патриота софтвера у пдф формату

Алтернативно, можете навести запослене да се пријављују на Портал за запослене како би они могли да сачувају дигиталну копију свог паистуб-а (зашто штампати на папиру, ако можете да имате дигиталну копију, амирите?) Или да је сами штампате.

3. Додавање запослених у систем је лако!

Никад није забавно кад се морате борити са софтвером да бисте нешто постигли. Неки програми за плаће које смо пробали захтевали су да прескочимо обруче пре него што смо вам омогућили да учините нешто тако једноставно као што је додавање запослених у систем, за које смо установили да су неугодни и непотребни .

Са Патриот софтвером то уопште није проблем.

Све што требате учинити је да приђете контролној табли и кликнете на „Додај запосленог“

додавање запосленика је лако с платном списком Патриот Софтваре

Након тога ћете бити доведени на страницу на којој морате унети детаље свог запосленог. Сетите се када сам рекао да је Патриот Софтваре најједноставнији?

И овде се примењује!

Све што требате је да попуните празнине. Не морате бити ракетни научник да бисте то постигли!

патриот софтвер додавање података о запосленима је лако

Док попуњавате детаље, обавезно направите овај додатни корак – потврдите дугме да свом новом запосленом пошаљете е-пошту за регистрацију портала запослених. То ће вам касније олакшати живот, о чему ћемо доћи у тачки број 4.

софтвер патриот омогућава вам слање е-поште за регистрацију запослених

Када завршите са попуњавањем свега, притисните дно великог наранџастог дугмета „Додај запосленика“ – и готови сте!

Зашто све у животу не може бити тако лако као ово?

4. Софтвер Патриот има портал за запослене!

Ако следите наша упутства из тачке 3, послали бисте запосленима е-пошту да се региструју за Патриот’с Емплоиее Портал.

Ово би могла бити једна од најбољих ствари које се дешавају у вашем животу икада.

Када их позовете да се пријаве за портал, од Патриот Софтваре-а ће добити мали пријатељски е-маил за пријаву. Не брините, све је то не претеће и изгледа сигурно, тако да се ваши запослени неће уплашити.

портал за запослене на платном списку патриота

Једном када се региструју, ваши запослени ће моћи да прилагоде своје име и лозинку. Такође ће моћи да ажурирају систем како би користили адресу е-поште по својој жељи, ради практичности.

Портал за запослене у основи даје кориснику приступ свим њиховим подацима. Они могу провјерити своје податке о плаћању, податке о порезу по одбитку, па чак и своју временску картицу.

Такође ће моћи да одштампају своје штапиће за плаћање или их дигитално складиште, што вам штеди проблеме да их штампате на њима. Искрено, лично бих желео да моји запосленици дигитално спреме своје рачуне за плаће. Зашто сјећи драгоцјена стабла за папир када можете приступити свом рачуну за плаћање у било којем тренутку кад желите?

У суштини, Портал за запослене олакшава живот и вама и вашем запосленом штедећи време и чинећи претраживање података лакшим за обе стране. Запослени може приступити свим својим подацима без наметања у времену власника предузећа.

5. Направили сте грешку? Поништи тај чек!

Сви смо људи и људи праве грешке.

Када је у питању софтвер за обрачун зарада, те грешке понекад је тешко исправити. Неки програми вам чак не дозвољавају да поправите те грешке – мораћете да се пријавите да бисте подржали да бисте видели да ли се то може учинити.

Срећом, нашли смо веома повољно да поправимо грешке на платним списковима помоћу софтвера Патриот.

Све што требате учинити је да пређете на „Воид Цхецкс“ на картици „Паиролл“. Тамо ћете видети списак чекова који се могу поништити.

софтвер патриот омогућава вам да поништите платне спискове

Морате да одаберете грешку, а затим притиснете велико наранџасто дугме „Поништи изабране провере“ (реквизити УИ тим, чинећи важне тастере наранџастим за разлику од обичних плавих генијалан потез).

Само се побрините да поново покренете платни списак за тај поништени чек, или ваш лош радник неће бити примљен!

Белешка

Ако су плате већ поднесене на рачуне запослених, више нећете моћи поништити те чекове!

6. Управљајте временом за одмор!

Ваши запослени имају право на број плаћених одмора током године (износ одмора на који имају право да се разликује од државе до државе), али ако им је потребно да одморе након што искористе све своје додељено плаћено време ван дана, ваш платни систем мора знати да се на тај начин могу извршити подешавања на њиховим платним списковима.

Неки софтвери за платне спискове тамо не узимају то у обзир, што може проузроковати грешке у обради платних спискова.

Крените према картици „Плата“, кликните на „Управљање временом искључено“ и бићете преусмерени на страницу на којој ћете на први поглед видети све расположиве радне дане свог одмора..

платна листа патриот софтвера омогућава вам управљање слободним временом

Све што требате да урадите сада је да потврдите оквир поред имена запосленог и притиснете „Уреди време одмора за одабране запосленике“..

Преостало је буквално само попунити празнине. Не постаје једноставније од овога.

платна листа патриот софтвер вам омогућава да управљате сате одмора

Након што завршите, притисните “Саве” (поново су важни тастери означени јарко наранџастом бојом) и Патриот Софтваре ће урадити све потребне калкулације за вас када покренете платне листе.

Једноставно, брзо и практично!

7. Невероватно управљање присуством!

Управљање похађањем обично је ствар ХР, али срећни смо што је Патриот Софтваре одлучио да ову функцију укључи у свој систем као додатну услугу.

То је феноменално јер у једној апликацији можемо добити све што нам треба без потребе за пребацивањем на други софтвер за управљање временом, што заправо не изискује много напора, али може бити неугодно учинити.

Пријеђите на картицу “Плаће” као и обично, а затим кликните на “Управљање временским картицама”.

платни списак патриот софтвера омогућава вам управљање похађањем

Као и обично уз све што радите на софтверу Патриот, моћи ћете да видите сатима свих људи на једном екрану. Одредите сате за запослене по жељи, а затим притисните “Саве Тиме Цард”.

Нећете морати да о томе сами обавештавате своје запосленике, јер ће програм аутоматски ажурирати све запослене и они ће моћи да провере њихове временске карте путем портала запослених.

8. Свеобухватне рачуноводствене карактеристике!

Тамо има доста провајдера софтвера за платне листе, али изгледа да је Патриот Софтваре пронашао начин да се истакне из гомиле својим рачуноводственим могућностима.

Од свих добављача платних спискова које смо испробали, они су једини који пружају рачуноводствене услуге и то раде прилично добро.!

Када кренете у рачуноводство, прво морате да унесете све детаље ваше компаније, купце, продавце, производе, услуге итд. То ће програму рећи о каквом се послу бавите, како би могао аутоматски да генерише поља која сте треба да попуните Све је то заиста једноставно. Следите упутства на екрану и нема шансе да погрешите.

Једном када укуцате у све, живот постаје стварно лак.

Моћи ћете да креирате цитате, процене и фактуре за своје купце помоћу унапред постављеног шаблона који већ има све ваше детаље. Ваши производи или услуге су тамо у падајућем менију, а када одаберете артикал, цена се аутоматски додаје у понуду или фактуру.

Чак имате могућност стварања попуста!

платни списак патриотског софтвера омогућава вам стварање попуста

Сада, ако пређете на задатке добављача, установићете да лако можете да платите добављачима, плаћате рачуне и штампате чекове. Такође ћете моћи да уложите средства за подизање и депозите извршени са и на рачун, потпуно елиминишући потребу за ослањањем на програм треће стране за потребе књиговодства.

платна листа патриот софтвера има књиговодствене функције

У овом аспекту, Патриот Софтваре заиста су пчелиње колена.

Белешка

Књиговодствена карактеристика Патриот Софтваре-а је услуга која се плаћа, одвојена од њеног платног система.

9. Патриот Софтваре приказује вас у извештајима!

Ако сте тип који живи у извештајима, биће вам драго да знате да је Патриот Софтваре способан да ствара извештаје свих врста на вашу увид!

Они имају једну од најдужих листа опција извештаја које сам видео код провајдера софтвера за платне листе. Само пређите на командну таблу, ударујте извештаје и БАМ!

платни списак патриотског софтвера има мноштво извештаја

Моћи ћете да преузмете што више извештаја у садржај свог срца!

4 ствари које нам се не свиђају у вези са софтвером Патриот

Патриот Софтваре има пуно добрих ствари за њих, али то не значи да немају недостатака. Ево неколико ствари за које смо мислили да могу и боље.

1. Није могуће скупљање радника

За мала предузећа која имају мање од 10 људи то уопште не би требало да представља проблем. Али шта ако ваш мали посао има 20, 30 људи? Додавање запослених једног по једног могло би потрајати пуно времена, а може бити и стварно мучно.

Можда постоји начин да то урадите скупно, али сигуран сам да то нисам могао да схватим.

Могао бих тражити подршку у вези с тим … али то ћемо додирнути у сљедећој тачки.

2. Подршка је спора

Подршку Патриот Софтваре-а можете контактирати путем ливе цхат-а, телефонског позива или е-поште. Међутим, пошто радим у њиховим сатима подршке (подршка уживо је доступна од 8:00 до 20:00, понедељак – петак, источно време), нисам имао другог избора осим да им пошаљем е-пошту за подршку, што уопште није велика ствар..

тим за подршку софтвера патриота

Проблем је био у томе што су им требала 4 дана да ме врате. Да, били су корисни, али време чекања било је ужасно.

3. Мало је на досадној страни

Сада сам само безобразан.

Патриот Софтваре у потпуности функционише и ради предивно. Само изгледа и делује досадно, као нешто што је дошло право из размишљања дизајнера бумер-а.

Све се осећа сигурно, сигурно и плаво … попут банке из 90-их.

Сигуран сам да некима одговара, само мислим да би себи могли приуштити да преузму мало више ризика својим дизајном.

4. Патриот Софтваре се осећа споро

Ово је сигурно мој највећи проблем са Патриот софтвером.

Када су у питању мрежни софтверски сервиси, постаћете брзи.

Желите бити тако брзи да се купац осећа као да користи офлајн услугу, јер ако примете брзину, то значи да идете превише споро да би се осећао природно.

Користећи софтвер Патриот, дефинитивно сам осетио брзину. У ствари, то сам осетио неколико пута. Међутим, мислим да је једино фер рећи да би успоравање могло бити последица моје везе, тако да ваши резултати могу варирати.

План Патриот Софтваре-а & Цене: преглед

Патриот Софтваре снизио је цене на 2 нивоа – основни платни списак и платни списак комплетних услуга.

БасицФулл Сервице
Цена / месец * 10 УСД 30
Директни депозитДа
Портал за запосленеДа
Так ФилингМануалАуто

* Додатних 4 УСД месечно по запосленом.

Поврх тога, морат ћете додатно платити ако се одлучите за њихове додатне услуге:

време & Похађање

 • Лако & Безбедан приступ
 • Функција временске картице
 • Тачно извештавање
 • Праћење времена
 • Цена – од 5 УСД / месечно

ХР софтвер

 • Праћење информација о запосленима
 • Управљање људским ресурсима & Извештавање
 • Цена – од 4 УСД / месечно

Пресуда: Треба ли ићи на софтвер Патриот?

Патриот Софтваре је без сумње један од најбољих интернет пружалаца платних спискова. Она ради оно што обећа и учини добро.

Само неколико ствари за које ја лично желим да се побољшају.

Узмимо за пример њихову неспособност да додатни број запослених додају. То је нешто сасвим основно што би требало лако да се уради за разумност власника предузећа. Можда се то може учинити, али не могу то да схватим и не могу ми сметати да проверим са подршком јер је ливе цхат тренутно ван мреже, а подршка е-поштом предуго траје да би се вратила.

Патриот Софтваре се понекад може осећати мало неодговорно, али то би могло бити последица моје везе. Такође изгледа помало досадно и смесно – али чини оно што би требало да уради веома добро.

Цијене могу бити прилично скупе. Основна платна листа је приступачна, али једноставно је не смањује. Програму се чини да не вреди ако сами морате ручно давати депозите и подносити порезе, па је потпуна услуга тај пут, а кошта најмање 30 УСД месечно.

Баци њихово време & Посећеност и ХР софтверски додаци, а трошак изненада ескалира на 39 УСД месечно, а да ни не размислите о цени по запосленом!

Али рекавши све то, Патриот Софтваре је заиста један од најпоузданијих интернет провајдера софтвера за плаће.

Имају уграђени видеозапис који је од велике помоћи што вас може заобићи. Ако се заглавите, на сваком кораку се налазе тастери за помоћ. Не морате бити ракетни научник да бисте то искористили, само морате знати како следити упутства на екрану.

Заправо, мислим да смо сматрали да је Патриот Софтваре толико једноставан за употребу, јер све што морате учинити је дословно следити упутства на екрану. Не постаје ништа једноставније од тога. То је тако једноставно, уверен сам да би моја бака могла да научи како да се користи …

Патриот Софтваре је један од најбољих СааС платних листа на мрежи, али они имају своје мане. Ако вас њихове мане и цене не сметају, бићете више него задовољни њиховим фантастичним системом зарада.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me