Приватни приступ интернету вс ХидеМиАсс (Дневници / Брзина / Сигурност)

Contents

Приватни приступ интернету вс Хидемиасс

Приватни приступ интернету и ХидеМиАсс Про ВПН су две најпопуларније ВПН услуге на свету, али из врло различитих разлога. Иако су оба одлична услуга, један од њих заиста се истиче када је реч о потребама корисника Битторрент-а.


Прочитајте наше упоређивање ВПН-а у наставку да бисте видели који од ових тешких утега излази на врху (наговештај: То није ни близу).

Компанијски профили & Резиме функција

Прво погледајмо спецификације и карактеристике сваког ВПН-а како бисмо стекли бољу представу са чиме радимо.

Приватни приступ интернету

Слика

Карактеристике
Са седиштем у САД
Нема дневника активности
Нема метаподатака (евиденција веза)
Сервери у 24 земље
Сігналы абмеркавання
Цене
1 месец – 6,95 долара
Најбоља понуда: 1 година за 3,33 УСД / м

Све функције & Цене

ХидеМиАсс

Слика

Карактеристике
Сједиште у Великој Британији
Нема дневника активности
Евиденција метаподатака (евиденција веза) 6 месеци
Сервери у 221 земљи (већина ВПН-а)

Цене
1 месец – 11,52 долара
Најбоља понуда: 1 година за 6,55 УСД / м

Све функције & Цене

Одабир ВПН-а (најважнији фактори)

Све ВПН услуге пружају шифровање и могу сакрити вашу ИП адресу. Ту престају сличности. Постоји неколико фактора који одређују колико ће ВПН функционисати за анонимно мучење. Ево наше листе најважнијих ствари које треба узети у обзир при избору ВПН-а:

Најважније ВПН функције (за бујице)

 1. Политика евидентирања – Да ли ВПН води евиденције? Колико дуго? Које податке они прате?
 2. Брзина – већа брзина је очигледно боља
 3. Торрент Фриендлиинесс – Да ли ВПН заиста поздравља битторрент кориснике или отказује рачуне за торрент активности?
 4. Сигурност – Снага шифровања је важна. Такође, да ли ВПН укључује прекидач килл & приватни ДНС сервери
 5. Остале корисне карактеристике – СОЦКС5 прокији, прилагођени конфигурирани торрент клијенти, п2п оптимизовани сервери итд…

Упоредићемо Хидемиасс и приватни приступ интернету по свим овим критеријумима, један по један. Хајде да урадимо.

Политика приватности / пријављивања

Овде ћемо погледати које информације (ако их има) сваки ВПН бележи о вашој активности, историји везе и преузимањима.

Приватни приступ интернету

ПИА је са седиштем у САД-у, где се закони о задржавању података не односе на ВПН провајдере.

Политика евидентирања: У приватном приступу Интернету се наводи да не воде никакве записе о активностима, нити прате или не бележе историју сесија или мета податке. То значи да не бележе историју ваше ИП адресе, историју везе или количину пренесених података. Они су прави ВПН који не бележи.

Хидемиасс

Хидемиасс има седиште у Уједињеном Краљевству и подлеже британским законима о задржавању података (који се односе на ВПН-ове).

Политика евидентирања: Хидемиасс је потврдио да, иако директно не прате вашу ВПН активност, чувају евиденцију везе 2-3 месеца. Ови дневници укључују вашу историју ИП адреса и количину пренесених података. Као резултат тога, они су у могућности да прослеђују ДМЦА обавештења и за то се знало да то чине.

Анализа:
ПИА је прави ВПН провајдер који не пријави. Ово је оптималан ниво приватности за битторрент кориснике и то је нешто што Хидемиасс једноставно не може да одговара јер их захтевају британски закони о задржавању података да би снимили метаподатке историје сесија својих купаца.. ПИА је овде победила велика.

ПОБЈЕДНИК: Приватни приступ интернету

Посетите сајт

Сигурност

Погледајмо јачину шифрирања, цурења ИП адресе и додатне сигурносне карактеристике…

Приватни приступ интернету

Шифровање тунела: до 256-битни АЕС (индустријски стандард)
Шифрирање руку: 4096-битни тастери (одлични)
Прилагођена подешавања шифровања: да

Додатне сигурносне карактеристике:

 • ИПв6 заштита од цурења
 • ДНС заштита од цурења
 • ВПН прекидач (спречите цурење ИП-а ако ВПН не успе)

Хидемиасс

Шифровање тунела: до 256-битни АЕС (индустријски стандард)
Шифрирање руку: 2048-битни тастери (добри)
Прилагођена подешавања шифровања: Не

Додатне сигурносне карактеристике:

 • Безбедан ИП-Бинд (килл-свитцх)

Анализа:
Приватни приступ интернету такође добија овај круг. Софтвер има уграђену заштиту за три најчешће пропуштања ИП-а. Можете одабрати које ћете омогућити у менију за напредне поставке њиховог софтвера. Заштита од цурења ДНС-а је посебно корисна јер осигурава да се ДНС сервери вашег Интернет провајдера никада не користе (ако не блокирате цурење ДНС-а, ваш Интернет провајдер још увек може да прати вашу веб историју).

Поврх тога, ПИА има једну од најбољих енкрипција у индустрији (и у потпуности је прилагодљива у напредним подешавањима шифрирања ПИА-иног софтвера за радну површину). То вам омогућава да фино подесите савршен спој сигурности у односу на брзину (у зависности од ваших потреба) или једноставно кренете са препорученим подешавањима.
Приватни приступ интернету преузима ХМА на готово свим безбедносним функцијама.

ПОБЈЕДНИК: Приватни приступ интернету

Посетите сајт

Торрент / п2п фриендли

Многи ВПН-ови кажу да дозвољавају бујице, само да би касније отказали или обуставили рачуне за торрент активности. Неки ВПН-ови изграђени су од темеља и на тај начин су прилагођени бујици више него други.

Приватни приступ интернету

Приватни приступ интернету један је од најпопуларнијих ВПН провајдера који смо тестирали. Не ограничавају торрент активности на специфичне сервере (мада би вероватно радије да се држите не-америчких и британских сервера).

Као и сви угледни ВПН-ови, ПИА не подржава и не охрабрује нелегална преузимања (нити ми). Међутим, без обзира на то што преузмете они нису у могућности да повезују било коју активност на мрежи са одређеним рачунима или корисницима.

Будући да не прате или не бележе вашу историју везе или ВПН активност, немогуће је пратити преузимања торрента на одређени впн налог. (а може бити на десетине или стотине корисника који деле исти ВПН сервер).

Хидемиасс

Хидемиасс посебно не блокира бујице / п2п приступ својој мрежи. Њихови Услови коришћења услуге кажу да ће укинути рачуне због илегалних активности.

Ова нит ће вам дати бољу представу о њиховој бујарској политици у пракси.

Важна напомена: ХМА има могућност праћења преузимања торрента на одређене рачуне јер чувају евиденције веза за сваки налог. То значи да могу (и раде) обуставити / отказати рачуне ако одлучите да преузмете датотеке мање од законских.

Брзина (ПИА вс. ХМА Спеедтест)

Торрентинг је активност са широким опсегом, а већа брзина је увек боља, зар не? Погледајмо који ВПН ће вам омогућити да користите највећи проценат своје брзе везе.

Приватни приступ интернету

ПИА САД тест брзине

Калифорнија, САД

Приватни интернетски приступ Канади

Торонто, Канада

Приватни тест приступа брзини сервера у Холандији

Амстердам, Холандија (популарно за п2п)

Хидемиасс

Хидемиасс НИЦ тест брзине

Њујорк, САД

Хидемасас цхицаго тест брзине

Чикаго, САД

Слика

Торонто, Канада

Анализа брзине:
Приватни приступ интернету овде добија широку разлику. Посебно је импресивна разлика у ширини опсега. ПИА је успела да добије преко 80% наше везе од 50 Мбпс на сва три сервера која смо тестирали. (За референцу вам је потребно само 5-7 Мбпс за стреаминг филма у ХД-у).

Када узмете у обзир да је ПИА око половине цене ХМА, то је лак избор ако је брзина најважнија. Такођер је вриједно погледати ИПВанисх (који је најбржи впн без евидентирања који смо тестирали). Направили смо потпуно упоређивање ИПВанисх-а и ПИА-е.

ПОБЈЕДНИК: Приватни приступ интернету

Посетите сајт

Корисни Додатни сервиси за Торрентинг

Већина ВПН-ова нуди само ВПН услугу, али неки више впнс-а усмерених на торрент укључују додатне функције које битторрент корисници воле. На пример: Торгуард укључује аутоматски проки провајдер који ће моментално конфигурирати ваш омиљени торрент софтвер да користи њихову торрент проки услугу. БТгуард има прилагођене верзије уТоррент-а и делуге са њиховим инсталираним проки поставкама.

Па шта вам ове две ВПН електране могу понудити?

Приватни приступ интернету

Приватни приступ интернетуЈе један од само неколико ВПН-ова који укључују бесплатне проки услуге чарапа са сваким ВПН пакетом.

Анонимни проки сервиси популарни су код битторрент корисника јер раде са сваким главним торрент клијентом, обично су бржи од ВПН-а и углавном коштају мање. Проксији пропусних чарапа доњих ногавица нису шифровани (ВПН нуди изузетно јаку енкрипцију).

Са ПИА-ом ипак можете најбоље из оба света и истовремено користите ВПН + проки, јер дозвољавају 5 истовремених веза са једног налога. То значи да ће ваша торрент ИП адреса бити ваш проки ИП, адреса вашег веб претраживача ће бити ваш ВПН ИП адреса и ниједна од њих неће одговарати вашој истинској ИП адреси. Другим речима, бићете изузетно анонимни.

Чак имамо и корак-по-корак водич за подешавање који вам показује како да то урадите у свом омиљеном торрент софтверу.

Заступник & Водичи за подешавање ВПН-а:

 • уТоррент
 • Вузе
 • Понирање
 • КБитторрент
 • Флуд (за андроид)

Цене

Иако мислим да би цена требало да буде низак приоритет када је у питању безбедност и приватност, није тајна да људи више воле повољне понуде по ниској цени. ВПН-ови се крећу у цени од око 3 УСД месечно до 20 $ / м и више. Добра вест је да цена не значи увек и квалитет, а неки од најбољих ВПН-ова које смо тестирали су такође и најповољнији.

Ево како се приватни приступ интернету успоређује са Хидемиассом када је у питању цијена:

Приватни приступ интернету

Цене

 • 1 месец – 6,95 долара
 • 6 месеци – 35,95 долара
 • 1 година – 39,95 УСД (3,33 УСД месечно)

Хидемиасс

Цене

 • 1 месец – 11,52 долара месечно
 • 6 месеци – 8,33 долара месечно
 • 1 година – 6,55 УСД месечно

Без обзира на дужину претплате за обе ПИА & ХМА, карактеристике су исте, без обзира на трајање. Очигледно добијате знатан попуст за обе услуге уколико одаберете опцију претплате за 12 месеци. Ако бринете кајање купца, разведрите се. Оба ВПН-а нуде 100% гаранцију поврата новца.

Приватни приступ интернету има 7-дневно правило поврата новца и Хидемиасс има политику поврата од 30 дана (све док не кршите њихове услове или не пребаците више од 10 ГБ података).

Ево снимака екрана за поједине ВПН тачне детаље о ценама:

Приватна страница са ценама приступа Интернету

Планови и цене приватног приступа Интернету

Хидемиасс нуди своју ВПН услугу у потпуно истим дужинама претплате као ПИА (1 месец, 6 месеци и 12 месеци). Нажалост, наплаћују скоро дупло већу цену ПИА за свако трајање претплате.

Хидемиасс ВПН цене

Цене / планови за Хидемиасс

Закључак: И победник је…

Овај обрачун није био ни близу. По мом рачунању, Приватни приступ интернету победио у сваком кругу.

То не значи да је Хидемиасс лош ВПН. У ствари, раде много ствари (њихов софтвер је добар и они су једини ВПН-ови са техничком подршком уживо). Реалност је да Хидемиасс није дизајниран за потребе битторрент корисника, док је ПИА једна од најпопуларнијих ВПН-ова на свету..

Не би требало бити изненађујуће да је приватни приступ интернету именован нашим најбољим ВПН-ом за бујице (2014/2015)

Ево резиме меча међусобног меча:

Приватни приступ интернету против Хидемиасс (Резиме)

одлика
Победник
Детаљи
Приватност / записиПИАПИА чува нулте записнике или метаподате. ХМА води евиденције.
СигурностПИАПИА има подесиву јачину шифрирања до 256-битних АЕС в / 4096 битних тастера
Торрент ФриендлиПИАПИА је битније прилагођена бујици од ХМА и не може идентификовати појединачне налоге
БрзинаПИАУ нашем тестирању, ПИА је надмашила Хидемиасс по брзини
ДодациПИАХоландски проки СОЦКС укључен у ВПН, одлично функционира за бујице
ЦенеПИАПИА кошта само 3,33 УСД месечно (неограничено) у поређењу са 6,55 долара за ХМА. (Детаљи понуде у наставку)

Анализа

Приватни приступ интернету апсолутно је разбио Хидемиасс када је у питању испуњавање захтјевних приватности честих битторрент корисника. Свим срцем препоручујемо да је ПИА одличан свеобухватни ВПН, било за општу употребу било за хард-цоре преузимање торрента.
Обавезно искористите ПИА-ову политику поврата 7 дана ако желите испробати њихову услугу без ризика. ПИА је далеко најпопуларнија ВПН услуга међу посетиоцима ове веб локације, а једна од најприступачнијих.Користите везу испод да бисте добили ПИА за 3,33 УСД месечно

Најбоља понуда

Набавите ПИА за 3,33 УСД месечно »

Остале корисне информације

На овој страници имамо мноштво других чланака који ће вам помоћи да одаберете савршен торрент впн, а када то учините, добили смо „водиче са упутствима“ који вам тачно приказују како да подесите свој омиљени торрент клијент да савршено функционише са вашим ВПН или проки услуга.

Ево неких од наших најпопуларнијих чланака:

Водичи

уТоррент (водич за подешавање ВПН / прокија)
Вузе (водич за подешавање ВПН / прокија)
Поништавање (ВПН / водич за подешавање прокија)
КБитторрент (подешавање ВПН / прокија)

СОЦКС вс. ХТТП Прокиес
Разумевање ВПН дневника
Који ВПН-ови немају евиденцију?

Коментара

Приватни преглед приступа интернету
ИПВанисх преглед
Торгуард преглед
БТГуард преглед
Проки.сх преглед

Поређења

ПИА вс. ИПВанисх
ПИА вс. Торгуард
ПИА вс. Проки.сх
ПИА вс. БТГуард
Торгуард вс. БТГуард (проки)

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map