Пре него што уђемо у чланак, дозволите ми да то предговорим рекавши да разумемо како технолошки чланци могу постати прилично збуњујући (а можда и мало досадни) са свим укљученим жаргоном и техничким техничким карактеристикама..

Дакле, одлучили смо да ово напишемо на начин који је што јаснији, како бисмо вам крајњем кориснику помогли да схватите више о СитеГроунд СуперЦацхер (Напомена: СитеГроунд је најбољи веб хостинг овде у Битцатцха.) И оптимизирамо вашу веб локацију без свега збуњујући технолошки разговори.

Шта је кеширање & како убрзава веб странице

Шта је тачно кеширање?

Знате како неки људи оптимизују своје радне столове или кухиње држећи своје најчешће коришћене алате на лако доступним или погодним локацијама како би створили бржи радни ток?

Цацхинг ради управо то.

Она спрема податке у вашу РАМ меморију тако да следећи пут када посетите исту веб локацију, извлачи информације из сачуваних података у вашу меморију, оптимизирајући процес приказивања ваше веб локације, омогућавајући вам да стигнете до места где треба да одете и видите шта сте требате видети много брже него иначе.

Како кеширање утиче на нас?

Већина веб локација које свакодневно посећујемо оптимизује њихову веб локацију кеширањем, али сви смо се толико навикли на то да чак и не знамо да је тамо.

На пример, наставите и отворите нову картицу, а затим учитајте своју омиљену веб локацију. Вероватно се учитава за мање од 5 секунди, и то је све захваљујући свим кешираним подацима.

Сад замислите да ли морамо да чекамо више од 12 секунди да бисмо учитали страницу. То је мања непријатност, али у овом времену тренутног уживања време је ДУГО.

Како брзина може утицати на ваше пословање

Просечни корисник очекује да се веб локација потпуно учита за мање од 2 секунде. 3 секунде и помислиће да је преспор. Има ли нешто више од 4? Људи ће највероватније само изгубити интересовање и прећи на нову веб локацију.

Брзина је толико битна за онлине продавнице да ако дивови који купују интернет као што је Амазон њихов сајт успори за само 1 секунду, изгубили би приближно 116.000 УСД у минути! Сада размислите колико сте потенцијалне продаје изгубили због недостатка брзине. Храна за размишљање ех?

СитеГроунд СуперЦацхер 101

Објашњен СитеГроунд СуперЦацхер

СуперЦацхер Ситегроунд тврди да знатно повећава време учитавања сајта за 4 пута. Такође повећава број учитавања на којима веб локација може да поднесе огромних 100 пута, користећи 3 различита начина кеширања за оптимизацију веб локације, које су довољно једноставне за примену.

Различите опције кеширања делују другачије на оптимизацији различитих врста веб локација, тако да детаљно размотримо опције које ће вам помоћи да одлучите која је најбоља за вас!

Статични кеш

ТЛ; ДР

Статични кеш веб локације

 1. Оптимизира испоруку садржаја крајњем кориснику
 2. Даје спорим локацијама значајно повећање брзине
 3. Повећава способност сајта да обрађује више учитавања
 4. Одличан је свестрани круг за све врсте сајтова.

Статични кеш локације Ситегроунд-а чува све статичке податке ваше веб локације (укључујући слике, ЦСС датотеке и ЈаваСцрипт датотеке) у РАМ-у сервера уместо ССД-а, па ће посетиоци учитати ваш садржај директно из кеша.

Ваш садржај ће се испоручивати много брже и посетиоцима ће пружити беспријекоран доживљај током прегледавања ваше веб локације, због супериорних времена учитавања из РАМ-а у поређењу са ССД.

Статична кеш меморија такође испира и обнавља ваше податке аутоматски свака 3 сата, тако да ако се промене измене на вашој веб локацији, аутоматски ће се ажурирати без икаквих проблема..

Динамични кеш

ТЛ; ДР

Динамички кеш:

 1. Идеалан је за Јоомла, ВордПресс и Друпал странице
 2. Ако се омогући Динамиц Цацхе, аутоматски омогућава статички кеш.
 3. Ради заједно са статичким кешом.
 4. Одлично побољшава перформансе и брзину сајта

Баш као што му име каже, Динамиц Цацхе у основи ствара више копија динамичког садржаја ваше веб локације. Подаци се затим чувају у РАМ-у сервера и раде руку под руку са Статиц Цацхе-ом.

Прва особа која ће посетити ново испражњену локацију помоћу Динамиц Цацхе-а учитаће целокупни садржај сајта из базе података сервера, али сви наредни посетиоци ће своје податке учитати из РАМ-а сервера, што је много брже.

Када је у питању испирање података, то ћете морати да урадите ручно. То је заправо прилично лако направити, али то је још један корак који треба предузети приликом ажурирања веб локације.

Динамички кеш можете користити са Јоомла, ВордПресс & Друпал. (За веб локацију ВордПресс, власнички додатак за динамичку кеш меморију СитеГроунд је унапред инсталиран. Све што требате да урадите је да га активирате у вашој ВордПресс административној области.)

Опција Мемцацхе

ТЛ; ДР

Мемцацхе:

 1. Најбоља је опција ако имате интернетску трговину, што зависи од упита базе података
 2. Значајно побољшава брзину користећи сачуване податке РАМ-а за одговарање на позиве из базе података
 3. Ради са ВордПресс, Магенто, Медиавики, Друпал и Јоомла!
 4. Нема аутоматског испирања

Мемцацхе је заправо Ситегроунд преузео чувени Мемцацхе систем, направљен да обрађује веб странице које се у великој мери ослањају на упите у базу података. Она функционише тако што чува податке и објекте у РАМ-у сервера Ситегроунд-а, убрзавајући захтеве за базу података, АПИ захтеве и приказивање страница.

Укратко, информације послате из РАМ-а користит ће се за испуњавање позива из базе података, смањујући број упита стварне базе података. Ако имате интернетску трговину, Мемцацхе је можда најбоља опција за вас.

Једном када омогућите услугу, покренут ће се нови Мемцацхеов процес којим можете управљати у Цпанелу.

Нема аутоматског испирања података помоћу Мемцацхе-а, па ћете то морати да заборавите када уносите измене на своју веб локацију

Домаћини смо!

Ми смо заправо угостили нашу пробну страницу са СитеГроунд на њиховом ГровБиг плану, тестирајући брзину са омогућеним Статиц Цацхе, Динамиц Цацхе и Мемцацхе. Резултати су, како се и очекивало, феноменални.

За нашу пробну страницу која се налази у центру за податке из Сингапура СитеГроунд користили смо ГТметрик за мерење брзине учитавања. Подесили смо регију за тестирање на Ванцоувер, Канада, а прегледач на Цхроме. Подешавање остаје исто за оба теста, са и без укљученог СуперЦацхер-а.

СуперЦацхер преглед: тестирање веб странице са и без суперцацхера

Резултат

Када је СуперЦацхер укључен, тестно место се учитава у 1,8 секунди; иста локација се учитава у 3 секунде без. То је 40% разлике!

* П / С: Са доказаном брзином и поузданошћу СитеГроунд-а, домаћин смо ове веб локације, битцатцха.цом и на СитеГроунд Цлоуд-у!

Како омогућити СуперЦацхер и добити брзину

Укључивање СуперЦацхера за вашу веб локацију је заправо прилично једноставно. Све што треба да урадите јесте да се уверите да сте инсталирали исправне додатке за свој систем (Ситегроунд има водич за вас) идите на свој Цпанел -> СуперЦацхер и укључите жељену опцију кеширања!

Потражите СуперЦацхер у цПанелу

1. корак: Потражите СуперЦацхер у цПанелу

Омогућите различито кеширање преласком прекидача

Корак 2: Омогућите различито кеширање преласком прекидача.

СитеГроунд СуперЦацхер је пресудан за брзину ваше веб странице

Након прегледа надградње перформанси и масовног повећања брзине помоћу СуперЦацхера, осећам да би сваки власник предузећа требало да га омогући за своје веб локације.

Купци на мрежи су безнадна гомила, и ако не можете да се довољно брзо побрините за њихове потребе, заборавиће на вас и понети њихов новац негде другде.

Раније сам споменуо да дивови попут Амазона изгубе 116 УСД по минути ако њихов сајт успори само секунду.

Иако не можемо тачно проценити колики ће већи износ продаје бити омогућен са омогућеним СитеГроунд СуперЦацхер-ом, можемо барем поуздано рећи да ћете вероватније имати више повратних клијената ако је ваша веб локација брза, поуздана и може да поднесе притисак – а управо за то је изграђен СуперЦацхер СитеГроунд.

Зато наставите и одмах омогућите СуперЦацхер за своју веб страницу. То вас не кошта ништа више, али имаћете све од тога користи.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me