Торгуард преглед – анонимни ВПН за Битторрент п2п

Преглед: Торгуард Торрент ВПН и проки услуга

Торгуард је прави ВПН провајдер без евиденције са седиштем у САД. Они нуде и анонимни проки и ВПН услугу (продају се засебно). За разлику од већине других ВПН-ова, Торгуард је посебно прилагодио своју услугу и рекламе строгим потребама приватности честих битторрент корисника.


Торгуард: 1. поглед

Торгуард преглед: Профил слика

Техничке спецификације

 • Без записа. Раздобље. ()
 • 256-битна АЕС енкрипција (одлично)
 • ВПН услуга или Торрент Проки услуга (продаје се засебно)
 • Компатибилни су Виндовс / Мац / Андроид / иПхоне
 • 1Гбпс + сервери у преко 40 земаља
 • Торрент-ове оптимизоване сервере
 • Стеалтх ВПН опција / сервери (прођите кроз фиревалл)

Посетите Торгуард (најбоља понуда) >>

Најбоље карактеристике Торгуарда
Ево наших омиљених функција Торгуард-а…

Без записа
Торгуард не чува евиденцију веза или активности. Треће стране (укључујући ИСП) вашу торрент активност практички не могу да прате

Ауто Проки Инсталлер
Торгуард-ова анонимна торрент проки услуга је добра алтернатива (или додатак) ВПН-у. Проки је обично бржи и јефтинији од ВПН-а, а притом још увек мења вашу торрент ИП адресу. Лоша страна је што морате да ручно конфигуришете проки у торрент клијенту, али је Торгуард изградио прилагођени проки инсталатер који ће аутоматски извршити сву конфигурацију за вас..

Брзе брзине
Торгуард је заиста побољшао своју мрежу сервера током последњих годину или две и сада имају неке од најбржих брзина у индустрији. Велика ВПН брзина значи брже бујице!

Зашто је ТорГуард одличан избор за п2п / Битторрент

Као што сте и сами погодили из имена, Торгуард посебно је прилагодио своју анонимну впн услугу потребама битторрент корисника, пружајући критичне карактеристике анонимности које многи други впн провајдери немају. Торгуард омогућава употребу битторрент-а на свим њиховим међународним серверима (али не и на америчким серверима) и не води евиденцију веза.

Обавезно прочитајте наш чланак о томе зашто вам треба анонимни впн за битторрент

Карактеристике које Торгуард ВПН чине одличним избором за п2п / Битторрент

 • Торрент / п2п Фриендли на међународним серверима
 • Нема података о повезивању (ваша впн употреба остаје анонимна)
 • ДНС заштита од пропуштања (осигурава да ваш истински ИП није изложен рањивости Виндовса)
 • Безбедан ОпенВПН протокол са шифровањем
 • Разумној цени
 • Неколико опција погодних за бујица (проки или впн)
 • Одговарајућа корисничка подршка

За максималну анонимност:
Ако сте изузетно опрезни, сјајна опција је да истовремено користите Торгуард проки услугу и другу анонимну ВПН услугу. Ова опција нуди максималну приватност и замотаће ваш торрент саобраћај у шифровани проки тунел који се затим умота у други шифровани ВПН тунел од неповезаних провајдера. Са овим подешавањем, коришћење битторрент-а практично се не може пратити. За више информација прочитајте наш чланак Потпуно анонимни битторрент у 3 једноставна корака

Опције Торгуард и цене

Торгуард нуди 2 различите опције за анонимизање вашег торрент саобраћаја. Ако требате само да анонимно направите свој битторрент, они нуде Торрент Проки услуга. Подешавање је једноставно, само конфигуришете свог битторрент клијента за повезивање путем Торгуард Прокија (имају 4 земље и 20 опција ИП адресе).

Ако бисте радије задржали све ваше интернет активности приватне и анонимне, они нуде Торгуард Торрент ВПН услугу која штити вашу читаву интернетску везу. Подешавање је супер једноставно, само преузмите њихов впн софтвер за радну површину и спремни сте за рад.

Торгуард пакети и цене

Торгуард Проки
Шифрирање и анонимност само за употребу битторрент-а. Може да се наложи унутар другог ВПН-а за максималну заштиту.

Цене:
– 5,95 УСД месечно са месечно у месец
– 3,95 УСД месечно ако се купује годишње

Торгуард ВПН услуга
Шифрирање и анонимност за целу интернет везу и све интернет активности.

Цене:
– 9,95 УСД месечно са месечно у месец
– 4,99 УСД месечно ако се купује годишње

Ограничено време до 40% попуста на ВПН услугу ако се купује уз помоћ проки услуге!

Торгуард ВПН софтвер

Торгуард нуди опције ручне и аутоматске везе. Ако требате да користите впн услугу са мобилним уређајем, мораћете да кренете ручном рутом (али торгуард пружа једноставне водиче за подешавање). Ако само користите Торгуард впн услугу са рачунаром, све што требате је да преузмете и инсталирате Торгуард ВПН клијентски софтвер, унесете своје податке за пријаву и кликнете на повезивање!

Преглед софтвера Торгуард

Софтвер впн клијента има било који једноставан за употребу интерфејс. Само унесите своје податке за пријаву, одаберите сервер са падајуће листе и кликните на везу. Клијент користи опенВПН протокол за максималну сигурност.

Главни прозор клијента такође приказује дневник ВПН везе, тако да технофили могу да провере сваки корак ОпенВПН везе.. Ваша нова ВПН ИП адреса приказана је на врху прозора дневника

Торгуард софтвер такође користи приручну икону системске траке у боји кодиране црвеном бојом када је ВПН повезан и црвеном када није, за додатну визуелну потврду

Софтвер такође постоји Интегрисана заштита од цурења ДНС-а карактеристика која недостаје многим другим впн-овима. Ово је посебна функција која спречава да вашу истинску ип адресу изложе сигурносне рањивости Виндовс. Посетите днслеактест.цом за више информација.

Слика

Торгуард Анонимоус ВПН: Функције

Торгуард има много функција које ће се свидети безбедносним:

 • 256-битна АЕС енкрипција путем ОпенВПН или Л2ТП / Ипсец
 • 39+ Локације глобалног сервера
 • Интегрисана заштита од цурења ДНС-а
 • ИПв6 и ВебРТЦ заштита од цурења
 • Нема евидентирања података / нема евиденције веза (потпуно анонимно)
 • 7 дана 100% гаранција за повраћај новца


Шифровање: 256-битни АЕС
Торгуард користи 256-битну АЕС енкрипцију. Ово је врло сигуран шифер и исте је снаге коју су америчка влада и војска користиле за тајно комуницирање. Груби напади (кључно нагађање) сматрају се нераскидивим нападима.

Шифровање је изузетно корисно за преузимање торрента и спречава било коју трећу страну између вас и ВПН сервера да прочита ваш саобраћај или види које веб локације посећујете / датотеке које преузимате. То значи да чак ни ваш Интернет провајдер неће имати сазнања о вашим мрежним активностима, осим о чињеници да користите ВПН.

ИП заштита од цурења
Временом је откривено неколико слабости у оперативном систему Виндовс које се могу искористити за откривање ваше праве ИП адресе чак и када користите ВПН. То су: цурења ДНС-а, цурења ИПв6 и цурења ВебРТЦ (омамљивање).

Торгуард је прилагодио њихов ВПН софтвер како би спречио све три ове ИП рањивости, од којих је најчешћа ДНС пропуштеност. Торгуард користи своје приватне ДНС сервере (и који не пријављују) за све ДНС и прегледавање веб локација. То значи да не постоји запис треће стране о вашој историји веба и ваши ДНС захтеви неће бити случајно усмерени кроз ДНС сервере вашег даватеља интернетских услуга.

Приватност / ВПН дневници

Торгуард је јавно изјавио да не воде евиденције о било којој претплатничкој активности или историји веза.

То Торгуард чини једним од наја анонимнијих и свесних приватних ВПН провајдера на свету. (Већина ВПН провајдера ће у најмању руку чувати записе ваше прошлости веза, укључујући ИП адресу коју користите за повезивање са њиховом мрежом). Ови минимални записи се још увијек теоретски могу користити за проналажење преузимања торрента на првобитну ИП адресу корисника.

Са ВПН-ом без евидентирања (попут торгуарда) то једноставно није могуће. Не постоје подаци о претходним ИП адресама које вам је додељена њихова мрежа, па ће вам преузимања торрента бити практички немогуће пратити.

Торгуардов тест брзине

Генерално, ВПН провајдери који омогућавају п2п и торрент саобраћај на својим мрежама неће бити нарочито брзи. Битторрент може бити велика ширина пропусне ширине и многи корисници преузимају и семе 24/7 што може напрегнути било који ВПН. Упркос томе, ТорГуард-ове брзине биле су доста брзе за коришћење Битторрент-а (мада, ако желите да се ХД видео стримује преко њихове мреже, морат ћете користити амерички сервер)

Резултати испитивања брзине:

Торгуардов тест брзине: Чикаго, САД

Чикаго, САД тест брзине

Слика

Роттердам, Холандија брзи тест

Преглед торгуарда: Тест брзине, Канада

Торонто, Канада брзи тест

Торгуард УК тест брзине

УК Спеед Тест

Закључак:

Ако желите да ВПН или Проки услуга првенствено задржите анонимну употребу Битторрент-а или п2п-а, Торгуард треба да буде у вашем ужем избору ВПН избора. Не воде евиденције веза, пријатељски су за п2п и стварно им је стало до ваше приватности на мрежи. Неки други велики избори су: Приватни приступ интернету и БТГуард

Где до следећег?

 • Посетите Торгуард
 • Иди назад кући
 • Прочитајте још рецензија

ТорГуард
Рецензију написао Бест Битторрент ВПН дана 14. децембра 2015
Оцена: 4.8

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map