HideMyAss vs IPVanish: VPN usporedba

Contents

Usporedba VPN-a: Hidemyass vs IPVanish

IPVanish i HideMyAss VPN dva su najpopularnija VPN-a u industriji i to s dobrim razlogom. Nude više lokacija poslužitelja i IP adresa od gotovo bilo kojeg drugog VPN pružatelja usluga, a oni impresioniraju vrhunskom zaštitom i softverom. Pogledajte tko pobjeđuje u borbi za Hidemyass protiv IPVanish!


Hidemyass vs IPvanish: Brza usporedba VPN-a

Usporedba Hidemyass vs IPVanish vpn

HideMyAss VPN

 • Sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu
 • 148 poslužitelja u 72 zemlje
 • OpenVPN, PPTP i L2TP protokoli
 • Nema mobilne aplikacije. Može li se ručno postaviti VPN veza
 • 128-bitna enkripcija Blowfish (OpenVPN)
 • Nema NAT vatrozida
 • Zapisnici su se čuvali. Po mogućnosti čak 6 mjeseci.
 • Bujice su tehnički dozvoljene, ali snažno obeshrabrene
 • Politika povrata od 30 dana
 • 11,52 USD mjesečno (Cijena od 1 mjeseca)
 • 6,55 USD mjesečno (cijena u 12 mjeseci)
 • Pročitajte naš HideMyAss VPN pregled
 • Posjetite Hidemyass odmah!

IPVanish VPN vs Hidemyass

IPvanish VPN

 • Sa sjedištem u Sjedinjenim Državama
 • 110+ poslužitelja u 48 zemalja
 • OpenVPN, PPTP i L2TP protokoli
 • Mobilna aplikacija za Android i iOS
 • 128-bitna enkripcija Blowfish (OpenVPN)
 • NAT vatrozid je uključen besplatno!
 • Nema zapisnika. Razdoblje. Novo obilježje od travnja 2014
 • Dopuštene bujice
 • Politika povrata za 7 dana
 • 10,00 USD mjesečno (Cijena u mjesecu)
 • 6,49 USD mjesečno (cijena u 12 mjeseci)
 • Pročitajte naš IPVanish pregled
 • Posjetite IPVanish odmah!

Hidemyass vs IPVanish: Softver i značajke

HideMyAss ima niz značajki izdvajanja. Oni nude više poslužitelja i lokacija u zemlji nego bilo koji drugi VPN koji mogu imenovati, ali njihova je najveća prodajna točka izvanredan VPN softver. Istina je da se niti jedan drugi pružatelj VPN-a nije ni približio ponudi iste razine kontrole, sigurnosti i prilagođenih značajki kao HidemyAss.

IPVanish za usporedbu nudi vrlo standardni VPN klijent s laganom prebacivanjem poslužitelja i OpenVPN povezivanjem. Potpuno je funkcionalan, ali sigurno se njihov softver ne može podudarati s HidemyAssom. Nitko to ne može, a čini se da se većina pružatelja VPN-a okolo ne pokušava više uskladiti s softverskom frontom. Pogledajmo bliže…

IPVanish VPN softver:

IPVanish vam omogućuje jednostavan pristup svim njihovim poslužiteljima u 58+ zemalja. Također možete odabrati željeni VPN protokol za vaše trenutne potrebe.

Izbori uključuju: OpenVPN (TCP / UDP), PPTP i L2TP

Softver IPvanish omogućuje vam sortiranje prema gradu, zemlji ili vremenu pinga, što olakšava brzo povezivanje s željenim poslužiteljem.

U izborniku opcija možete odabrati želite li spremiti vjerodajnice za prijavu (korisničko ime / lozinku) i želite li pokrenuti IPvanish kada se pokrene Windows.

Softver također uključuje vezu za provjeru vašeg IP-a tako da možete potvrditi da je vaša VPN veza uspješno uspostavljena.

Kao što vidite, IPvanish nudi bez suvišnih funkcija, funkcionalni VPN softver.

Slika

HideMyAss VPN softver

Hidemyassov VPN softver ima nevjerojatan broj značajki. Mi ćemo pokriti proći kroz sve najbolje od njih, jedan po jedan. Ako to želite čuti iz usta konja, pogledajte pregled softvera tvrtke Hidemyass

# 1 Odabir poslužitelja

ipvanish vs hidemyass: karta servera

Odabir poslužitelja Hidemyass (prikaz karte)

Hidemyass vam daje potpunu kontrolu nad postupkom odabira najboljeg VPN servera za vaše potrebe. Možete sortirati po zemlji, gradu ili brzini. Također možete odabrati servere iz popis ili od prikaz karte (kao što je vidljivo gore). Možete čak odabrati popis poslužitelja za pokretanje test brzine nadalje, tako da možete odabrati najbrži poslužitelj koji zadovoljava sve vaše kriterije.

# 2 IP upravljanje i prebacivanje poslužitelja

Hidemyass vs IPVanish: randomizacija softvera ip

IP mogućnost provjere i nasumičnosti. Također se može upotrebljavati provjera IP-a treće strane

Za one koji žele maksimalnu sigurnost, Hidemyass omogućava prebacivanje poslužitelja u bilo kojem trenutku. Možete čak postaviti nasumično prebacivanje poslužitelja to će mijenjajte svoju IP adresu svakih x minuta.

Iz vašeg softvera možete vidjeti i trenutno dodijeljeni IP. Čak ste u mogućnosti postaviti potvrdu treće strane s web lokacija poput Whatsmyipa i iplookup.net za dodatni smisao.

Također možete pregledati nedavnu povijest IP adresa i vidjeti što su vam dodijelili IP adrese ili možete potpuno isključiti zapisnik IP adresa.

# 3 HideMyAss Secure IP Bind

Slika

VPN-ovi Hidemasa Sigurna IP Bind tehnologija je toliko moćan da zaista zaslužuje da ima vlastiti odjeljak (o čemu ćemo ga kasnije objasniti i u sigurnosnom dijelu).

U osnovi, značajka sigurnog IP vezanja omogućava vam da vežete određene programe ili aplikacije kako biste koristili samo VPN tunel kreiran od Hidemyass. Ako VPN veza ne uspije, to će vaše računalo i dalje biti povezano s internetom putem vaše uobičajene veze, no ove određeni programi neće imati pristup internetu jer putem Interneta mogu pristupiti samo putem HideMyAss.

Ova je značajka nevjerojatno korisna za osjetljivi softver poput uTorrent ili Vuze ako želite biti sigurni da vaš pravi IP nije izložen u slučaju pada VPN veze.

Programe možete lako dodati / ukloniti s popisa klikom na gumb.

# 4 HideMyAss Vodič za brzinu i Balansiranje učitavanja servera

Nakon što odaberete zemljopisnu lokaciju iz koje želite da potiče vaša IP adresa (to bi mogao biti grad, država, država ili cijeli kontinent) Hidemyass vam pomaže da lako pronađete najbrži poslužitelj.

Koristiti brzi vodič, možete dodati popis poslužitelja za pokretanje test brzine na. Možete birati između test pinga, ekspresni test ili potpuni test. Svi ovi testovi testirani su na vašoj stvarnoj VPN vezi, tako da su puno precizniji od brzine koja se obavlja na HMA poslužiteljima..

Nakon dovršetka možete lako sortirati popis i odabrati najbrži poslužitelj na koji ćete se povezati.

Također možete odabrati omogućiti uravnoteženje opterećenja poslužitelja koji će vas upozoriti ako Hidemyass primijeti da postoji mnogo brži poslužitelj na istoj lokaciji na kojoj ste trenutno spojeni i daje vam mogućnost jednim klikom za prelazak na brži poslužitelj.
&# 65.279;Softver i značajke Zaključak
I IPVanish i Hidemyass dovršit će posao kada je u pitanju osnovna funkcionalnost, ali ako želite softverski paket VPN s značajkama sa svim dodacima i dodatnim značajkama, morate ići s Hidemyassom.
Pobjednik: HideMyAss

Hidemyass vs IPVanish: Sigurnost i privatnost

IPVanish malo se pretukao na prednjoj strani softvera, ali to stvarno nadoknađujemo u pogledu sigurnosnih i privatnih značajki. Pogledajmo statistiku.

IPVanish sigurnosne i privatne značajke
 • Nema zapisnika. Razdoblje.
 • Dopuštene bujice
 • NAT vatrozid je uključen besplatno
 • Prihvaćen bitcoin
 • Nema IP-Bind tehnologije ili Kill-Switch
 • 256-bitna AES enkripcija
Značajke sigurnosti i privatnosti HideMyAss
 • Zapisnici veza čuvani su do 6 mjeseci
 • Obeshrabrene bujice. Obavijesti o DMCA proslijeđene su
 • Nema vatrozida
 • Prihvaćen bitcoin
 • Sigurna IP Bind tehnologija
 • 128-bitna enkripcija Blowfish

Pravila i privatnost zapisa

Trend VPN industrije kreće se u pravcu čuvanja manje zapisa i IPVanish primjetila je. Nikada nisu vodili evidenciju o upotrebi / aktivnostima, ali u 2014. godini ukinuli su i zapisnike veza (dolazni / odlazni IP s vremenskom oznakom). Sada IPVanish doista može tvrditi da jest Nema evidencije davatelja VPN-a.

Hidemyass s druge strane postalo je malo notorno za održavanje dnevnika veze čak 6 mjeseci prije nego što su ih uništili. To je vjerojatno zbog pooštrenih zakona o čuvanju podataka u Velikoj Britaniji, gdje ima sjedište HMA.

Rub: IPVanish

Torrenti i P2P

IPvanish je VPN prilagođen za bujice i ne dopuštaju bujicu prometa na njihovoj mreži. Oni bi ipak željeli da ograničite promet bujicama na poslužitelje u zemljama poput Rusije, Nizozemske i Rumunjske.

HideMyAss jasno je dao do znanja da ne žele bujicu prometa na svojoj mreži. Sprječava ih previše glavobolje. Također su prilično poznati po prosljeđivanju DMCA obavijesti svojim pretplatnicima. Većina VPN-ova to neće učiniti (a VPN-ovi koji ne zapisuju nisu mogli čak i ako to žele).

Rub: IPVanish (Ako želite preuzeti torente, nemojte odabrati Hidemyass)

Vatrozid, jačina šifriranja i IP vezanje

Vatrozid: IPvanish nudi besplatni NAT vatrozid. Ovo je vatrozid ugrađen u VPN koji filtrira sav promet kako bi se osiguralo da haker ne može započeti s vašom (lažnom) VPN IP adresom i doći do vašeg računala kroz VPN tunel. HMA ne nudi ovu značajku.

Snaga enkripcije: Ipvanish nudi 256-bitnu AES enkripciju, HMA ima 128-bitnu. Iako je jačina enkripcije IPVanish dvostruka, oba se smatraju "nesalomljiv" po modernim standardima. 128-bitna enkripcija i dalje se razmatra "vojni stupanj" šifriranje.

IPBind / Kill-Switch: Jedina slabost IPVanish-a u ovom području je nedostatak kill-switch ili IP bind tehnologije. S druge strane, Hidemyass ima sjajne učinke siguran ip-bind značajka koja omogućava zaključavanje funkcije određenih programa na HMA IP adresi kako bi se oni odmah prekinuli ako VPN ne uspije.

Dobra vijest je Kill-Switch / IP-vezivanje može se ponoviti sa slobodnim softverom poput VPNNetmon ako nije ugrađen u softver vašeg davatelja VPN-a. Pogledajte naš članak VPN prekidači za više informacija!

Edge: IPvanish pobjeđuje u sigurnosnom kolu 2-1.

Sažetak sigurnosti
Obje VPN usluge nude jedinstvene značajke privatnosti, ali na kraju dajemo blagu prednost privatnom pristupu Internetu zbog njihovog besplatnog vatrozida koji je uključen u njihovu VPN uslugu, kao i povjerenja koje steknite od američke korporacije..
Pobjednik: IPVanish by Landslide!

Kupite VPN

IPVanish vs HideMyAss: Test brzine

Jedno od područja u kojem sjajno djeluju i IPvanish i HMA Ubrzati. Oni su dva od najbržih VPN dobavljača na svijetu, posebno IPVanish. Većina ljudi to ne shvaća, ali IPVanish matična kompanija (Highwinds Network Group) posjeduje jednu od najvećih vlakana optičkih podataka na zapadnoj hemisferi. Posjeduju i jednu od najbržih CDN-a (Mreža za dostavu sadržaja) u svijetu.

Kao rezultat toga, to ne bi trebalo biti iznenađujuće IPVanish je izuzetno brz.

Parametri ispitivanja brzine:
Ova ispitivanja brzine provedena su na kablovskom modemu s oko a 20 Mb kapa nizvodno.

Rezultati ispitivanja brzine IPVanish

IPVanish test brzine Florida, SAD

IPVanish test brzine u Miamiju, SAD

IPvanish speedtest uk

IPVanish test brzine u Londonu, Ujedinjeno Kraljevstvo

IPVanish vs Hidemyass bujica brzine

IPVanish p2p test brzine Nizozemska

Sakrij rezultate testiranja brzine moje dupe

HMA vs IPVanish test brzine

HideMyAss test brzine Chicago, SAD

Hidemyass vs ipvanish najbrža Kanada

HideMyAss test brzine Toronto, Kanada

hidemyass vs ipvanish test brzine nyc

HideMyAss test brzine NYC, SAD

Kao što vidiš, IPVanish je jasni pobjednik, gotovo maksimalno povećavamo brzinu na svim standardnim poslužiteljima, pa čak i preko 60% na obično prepunom nizozemskom poslužitelju.

Pobjednik: IPVanish

Sakrij moju guzu nasuprot IPVanishu – cijena i vrijednost

Svi IPVanish i HideMyAss-ovi VPN planovi uključuju sve značajke. Jedina razlika u cijenama je duljina pretplate. Kao i kod većine VPN-ova godišnji plan je najbolja vrijednost.

Sakrij moje dupe VPN planove i cijene
 • Poslužitelji u 72+ zemalja
 • Trupci se čuvaju do 6 mjeseci
 • Korporacija sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu
 • Obeshrabrene bujice
 • 30 dana garancije povrata novca
 • 11,52 USD mjesečno (pretplata za 1 mjesec)
 • 8,33 USD mjesečno (pretplata za 6 mjeseci)
 • 6,55 USD mjesečno (pretplata na godinu dana)
IPVanish planovi i cijene
 • Poslužitelji u 47 zemalja
 • Nema zapisnika. Razdoblje.
 • Američka korporacija
 • Dopuštene bujice
 • 7-dnevno jamstvo povrata novca
 • 10,00 USD mjesečno (pretplata za 1 mjesec)
 • 8,99 USD mjesečno (pretplata od 3 mjeseca)
 • 6,49 $ / mjesečno (1 godina pretplate)

Načini plačanja:
IPVanish i HMA nude opsežne mogućnosti plaćanja. Najpopularnije uključuju: Bitcoin, Paypal, Mastercard, Visa, Discover i American Express.
Vrijednost:
Cijene na Hidemyass Pro VPN i IPVanish VPN prilično su blizu cijele duljine pretplate, ali IPVanish je nešto jeftiniji za planove za godinu i mjesec dana (daleko najpopularnije opcije). Međutim, Hidemyassov softver toliko je impresivan da mislimo da je vrijedno toga troška (sve dok ne želite preuzeti torente. IPVanish je puno bolji za bujice)

Pobjednik: HideMyAss (sjajan softver, više poslužitelja i zemalja. Izaberite IPVanish za bujice)

Proxy.sh vs privatni pristup internetu: tko je pobjednik?

IPVanish i Hidemyass doista su dvije od najimpresivnijih VPN usluga na zemlji. Nude više poslužitelja i zemalja nego gotovo bilo koji drugi u poslu, a oni pružaju maksimalne brzine i korisničku podršku (posebno IPVanish). Istina je, međutim, da svaki VPN služi različitim potrebama i različitoj publici, tako da onaj koji odaberete ovisi o namjeravanoj upotrebi..

Pogledajmo ukratko najbolje značajke svakog od njih:

Najbolje značajke za HideMyAss:
 • Iznenađujući softver. Industrija je najbolja!
 • Čvrsta brzina
 • Secure-IP Bind tehnologija
 • Poslužitelji u preko 70 zemalja
Najbolje značajke IPVanish-a:
 • Super brzo! Oni upravljaju velikom mrežom velikih brzina
 • Bez trupaca = manje glavobolja
 • Dopuštene bujice
 • Američka korporacija
 • Poslužitelji u 40+ zemalja
Trebali biste odabrati HideMyAss ako:
 • Želite najviše funkcionalnosti / najbolji softver
 • Trebate pristup poslužiteljima u većini zemalja
 • Torrent ne preuzimate jako često
Trebali biste odabrati IPVanish ako:
 • Potrebne su vam najbrže moguće brzine
 • Želite VPN koji ne vodi zapisnike
 • Preuzimate bujice
 • Želite najnižu cijenu
Pobjednik!

IPVanish vs Hidemyass vpn usporedba

IPVanish pobjeđuje našu usporedbu!

Posjetite web mjesto

Drugoplasirani

Usporedba Hidemyass vs IPVanish vpn

HideMyAss je čvrst izbor za 2. mjesto

Posjetite web mjesto

Zašto smo izabrali IPvanish?
Oba ova pružatelja VPN-a su među vodećim na terenu, ali svaki od njih ima svoj niz prednosti. Volimo Hidemyassov impresivni VPN softver, no na kraju su nas osvojile brzina i osobnosti IPvanish.

IPvanish je jedan od najbržih VPN pružatelja usluga koje smo ikada testirali, a volimo njihov nedavni prelazak na politika bez zapisnika. Oni su također VPN-u prilagođeniji prema torrentu od HMA-e, što nam je omogućilo da preporučamo IPVanish s najvećim povjerenjem.. Idite na IPVanish.com da biste se prijavili!

Možda vas zanima:
 • IPVanish pregled
 • Sakrij moju guzu VPN pregled
 • Hidemyass vs BTGuard
 • Privatni pristup internetu vs Proxy.sh
 • Neprijavljeni VPN-ovi za Bittorrent
 • Anonimni bittorrent u 3 jednostavna koraka
Početna stranica

VPN recenzije
Usporedbe VPN-a

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map