SiteGround

vs

Hosting inmocijacija

Hosting inmotion SiteGround VS – Usporedba 6 ključnih područja (uključena brzina poslužitelja)

tl; dr

Cijena u odnosu na performanse – vremenski stara vaga za balansiranje kada je u pitanju gusta krupnost odlučujuće vrijednosti. Ali što se događa kada jedan drugog protivnika zaustavite jedan protiv drugog?

U oštroj bitki suparničkih web hostinga, igramo SiteGround protiv Inmotion Hostinga i konkurencija se svodi na matice i vijke. Inmotion hosting uspijeva izvući izvlačenje, ali na kraju ipak preferiram nevjerojatne brzine SiteGround.

Osnovan 2004. godine i probijajući se kroz redove, SiteGround danas igra preko više od milijun web stranica u onome što je postalo industrija za rezanje grla. Poznat je po vrlo specijalnoj brzinskoj tehnologiji, a nudi opsežne usluge i značajke s dodanom vrijednošću koje čine izuzetno teškim prijedlog za pobjedu.

Inmotion hosting s druge strane djeluje nešto duže razdoblje, od 2001. godine. Ipak, kao što su pokazali naši testovi i prije, dugački zub u industriji uglavnom ne znači bolje proizvode i usluge – jednostavno bolji sklonost opstanku.

Međutim, test test slučaja između ove dvije tvrtke danas je značajan, s obzirom na to da su obje prave rodovnici. To znači da je njihova povijest nerazrijeđena, bez preuzimanja i većih rasprodaja koje bi mogle prekinuti liniju njihovog postojanja.

Imajući to na umu, evo što ćemo danas uspoređivati.

Bilješka

Dva testna mjesta korištena u ovom pregledu posjeduju i upravljaju Bitcatcha. I SGUSHosted.com i IMHHosted.com nalaze se u odgovarajućem datacentru u SAD-u.

Planovi i cijene

Pogledajmo planove koje ovo dvoje imaju za masu i cijene po kojima dolaze;

Hosting SiteGroundInmotion

PRICEPRICE
Start / start / 3,95 $ 3,99 *
GrowBig / Snaga 3,95 $ 5,99 *
GoGeek / Pro 11,95 $ 13,99 *

RENEWALRENEWAL
Pokretanje / pokretanje 9,95 USD 7,99
GrowBig / Snaga 14,95 $ 9,99
GoGeek / Pro 29,95 $ 15,99
Posjetiti

* Ekskluzivni ugovor za čitatelje Bitcatcha. Redovna cijena počinje od 6,39 USD
** Mi koristimo GrowBig SiteGround i Power of Inmotion za hostovanje naših testnih mjesta

Glavne značajke

SiteGround GrowBigInmotion Snaga
WebsitesUnlimited6
Prostor20 GB50 GB
BandwidthUnlimitedUnlimited
Site BuilderYesYes
DomainsUnlimited26
Control PanelcPanelcPanel
Besplatne sigurnosne kopijeDa (dnevno) Da (svakih 36 sati)
Slobodne migracijeDa
Besplatni računi e-pošteDa
Potpune značajke

Kao što možete vidjeti u usporedbi cijena, Inmotion dolazi po znatno višim troškovima ulaska u odnosu na SiteGround. Međutim, to je više nego nadoknađeno dugoročnim troškovima obnove SiteGround-a.

Za usporedbu s planovima, recimo da bi tijekom razdoblja od 5 godina (s jednogodišnjim početnim razdobljem prijave) ukupni trošak vlasništva bio:

SiteGround
5,95 USD + (4 x 14,95 USD) = 65,75 USD

Hosting inmocijacija
8,49 USD + (4 x 9,99) = 48,45 USD

To je značajna razlika, tako da osim ako namjeravate premjestiti web domaćine nakon što istekne prvobitni ugovor o prijavi, Inmotion Hosting nudi daleko veću vrijednost u smislu cijene.

Oba pružatelja usluga hostinga nude prilično solidne planove i dodaju lijepe dodatke. Imajte na umu da oboje nude i besplatne usluge migracije web stranica (Za SiteGround besplatna migracija web mjesta dostupna je samo za GorwBig i viši plan.), Što smatram izvrsnom prijelaznom točkom.

Međutim, rekao bih da Inmotion Hosting ovdje ima malu prednost zbog finog tiska u kojem proširuju svoje usluge migracije na ne samo datoteke i baze podataka web mjesta, već će čak pomoći prenijeti vaše postavke cPanela, zapise domena, pa čak i račune e-pošte.!

Premještanje web stranica za inmocije

SiteGround0

Hosting gostovanja1

Performanse – Lokacija i brzina poslužitelja

Lokacija poslužitelja

SiteGround ima podršku 5 zasebnih podatkovnih centara rasprostranjenih po cijelom svijetu, od kojih su jedan u SAD-u, 3 u Europi i azijska lokacija poslužena putem Singapura. Ovo je vrlo strateško širenje i nudi dobru odgodu za web-lokacije svojih korisnika.

S druge strane, hosting inmotion-a malo je neuhvatljiviji u pogledu njihovih podatkovnih centara, samo spominjući da oni imaju “data centre na obje obale” – za koje pretpostavljamo da bi bili istok i zapad SAD-a. Međutim, oni su neizmjerno ponosni na svoje podatkovne centre u Los Angelesu.

LA-ov podatkovni centar hostinga inmotion-a je zelene boje

Koristi prirodno hlađenje ili tehnologiju hlađenja vanjskim zrakom. Kroz to oni mogu smanjiti troškove hlađenja za gotovo 70%, ali što je još važnije smanjiti njihov otisak ugljika za više od 2000 tona godišnje. U usporedbi s Hosting Inmotion-om, tvrdnja SiteGround-a da je „zelena“ slava zasadila je sadnju nekoliko stotina stabala 2010. godine..

Pored toga, tvrtka ima i partnerstvo s neprofitnim Trees For The Future. Kroz ovu inicijativu Inmotion hosting pomaže osigurati sadnju 5000 stabala širom svijeta.

Brzina poslužitelja SiteGround

SAD (W)
KORISTITI)
London
Singapur
Sao Paulo

55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Kanada
Njemačka

380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Ocijenjeno A +; Prosječni. Brzina: 138,1 ms
Pogledajte potpuni rezultat

Brzina poslužitelja hostinga inmocije

SAD (W)
KORISTITI)
London
Singapur
Sao Paulo

2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Kanada
Njemačka

514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Ocijenjeno A +; Prosječni. Brzina: 171,9 ms
Pogledajte potpuni rezultat

Unatoč nepodudarnosti u lokaciji podatkovnih centara koje imaju dva pružatelja usluga hostinga, to su izvrsna vremena izvođenja brzine. U stvari, ta je vremena prilično teško pobijediti i vrlo su značajna za zajedničke web hosting prostore.

Da biste se dublje zagledali u brzinske performanse, imajte na umu da svaki od njih ima nešto više što većina domaćina ne nudi – specijalizirane promjene brzine (ili mnoštvo).

SiteGround koristi snažnu mješavinu SSD-a, NGINX-a, SuperCachera, CDN-a, HTTP / 2 i PHP7. U kombinaciji, svaki od njih pomaže u brzini od 5-inčne brzine prema naprijed, samo malo više, kako bi dobio prednost u odnosu na konkurenciju.

Inmotion hosting, međutim, prodaje se vrlo teško onome što naziva “Zona maksimalne brzine”. Ovdje postoji, međutim, samo malena trajna sumnja u načinu na koji tvrtka pozicionira ovu tehnologiju. Inmotion hosting pretpostavlja da se mnogi konkurenti pretjerano oslanjaju na pojedinačne podatkovne centre, što rezultira potencijalnim negativnim utjecajima brzine.

Ipak, u usporedbi s podatkovnim centrom, Siteground nudi daleko bolji globalni sloj od Inmotion Hosting. K tome dodajte činjenicu da se mnogi ugledni pružatelji web hostinga nikada ne bi pouzdali u jedinstvene podatkovne centre, a mi imamo poteškoću – to jednostavno ne zvuči ispravno.

Ipak, s rezultatima se ne može raspravljati i pružit ćemo im oboje kako bi dobili izvrsne brzinske performanse.

SiteGround1

Hosting gostovanja1

Uptime poslužitelja

Hosting inmotion pokazao je solidnih 100% produženog vremena tijekom najnovijeg 30-dnevnog razdoblja praćenja, ali bio sam pomalo iznenađen što se činilo da postoji mali propust u 30-dnevnom razdoblju SiteGround-a. To je mali pad u velikom oceanu, međutim, od kada već neko vrijeme pratim tog domaćina i on je uglavnom solidan. Čak i uz nered, produženje rada ostalo je iznad 99,95%.

SiteGround produženje

Uptime web mjesta

Inmotion Hosting produženja rada

Inmotion Hosting Uptime

Ovdje ponovno pozivamo pažnju na vrijeme odziva prikazano na grafovima. SiteGround još jednom pokazuje svoju otpornost s dosljednim odgovorima ispod 1.000 ms. Kažnjavanje SiteGround-a za sitni ispis nepobitne snimke bilo bi malo nepravedno u mojim očima, i to bih kombinirao s vremenom odziva, spreman sam im dati poantu.

SiteGround1

Hosting inmocije0

Korisnička podrška

Kao i obično, ovo je opet vrlo snažno ključno područje na koje svatko tko traži hosting mora obratiti pažnju.

Služba za korisnike SiteGround

Već sam to preispitao i učinit ću to još jednom, SiteGround ima izvrsnu korisničku uslugu i to je nešto što sam već nekoliko puta testirao i na sreću mi je potvrđeno. Uvijek postoji rizik da stvari tijekom vremena malo ispadnu, ali to nije jedno od onih mjesta na kojima se to događa.

Inmotion Hosting korisnička usluga

Inmotion hosting s ponosom izjavljuje da nude tehnologiju sa sjedištem u SAD-u koja pomaže kupcima na više kanala, uključujući telefon, chat, e-poštu ili sustav ulaznica. Sustav je sveobuhvatan i zapravo iznad onoga što bi mnogi web domaćini mogli ponuditi.

Što korisnici kažu o SiteGroundu

SiteGround Recenzije kupaca

Što korisnici kažu o Inmotion Hostingu

Inmotion hosting recenzije kupaca

Kao što vidite, oba web domaćina imaju jake korisničke recenzije u korist njih. To je rijetkost u svijetu web hostinga, gdje su korisnici često izrazito oštri prema svojim domaćinima. Dobro je držati standarde na dovoljno visokoj razini da biste dobili pozitivne povratne informacije.

SiteGround1

Hosting gostovanja1

Korisničko sučelje

Iako oba naša domaćina koriste cPanel, ipak sam smatrao da ovaj segment treba ostaviti jednostavno tako da mogu podsjetiti sve na važnost dobre upravljačke ploče. Ovo je u principu vaša vrata domaćinu i vjerovatno je da ćete ovdje provesti neko vrijeme.

cPanel je izvrstan i popularan izbor i donosi obojici naših domaćina solidnu pobjedu u sučelju. Moćan je, praktičan, široko distribuiran i, najjednostavnije rečeno, vrlo korisnik prijazan.

SiteGround1

Hosting gostovanja1

Što volim o Sitegroundu

SiteGround je uvijek ostao na mojoj listi najboljih domaćina i ponovno trčanje kroz njega uvijek je osvježavajuće. To je dosljedno visoki izvođač s odličnom poviješću i do danas, još moram pronaći mnogo stvarnih konkurenata za to.

U suštini;

  • Izvrsna brzina i stabilnost
  • Izvrsna korisnička podrška
  • Širok raspon proizvoda

Što volim kod gostovanja kod emocija

Dok sam trčao Inmotion Hostingom kroz vrata, to mi je ponekad pružalo prilično ugodna iznenađenja. Snažan je kandidat za SiteGround i nudi konkurentne mogućnosti i performanse. Posebno mi se sviđa što ne nudi lude popuste za prvu prijavu, jer mi se to čini pomalo pogrešno.

U suštini;

  • Dobra cijena
  • Impresivna brzina i stabilnost
  • Izvrsna korisnička podrška

Završne misli

To je za mene osobno bila vrlo teška odluka. Nakon čitanja moje recenzije, neki od vas će se zapitati zašto sam dodijelio bodove jednom domaćinu, istovremeno hvaleći značajke drugog..

Bit ću iskren – da, obožavao sam ih. Toliko je teško ne samo pronaći jednu fantastičnu hosting uslugu, već i drugu koja joj odgovara.

Međutim, unatoč konačnom rezultatu 4: 4, osjećam da dugujem svima koji su prekinuli neodlučen rezultat – i dalje idem na SiteGround. Iznad svega, na kraju dana jedna od najvažnijih karakteristika vaše web stranice bit će njezina brzina i SiteGround me nikada nije iznevjerio..
Kad dodate ostale čimbenike, oni samo kolaju na torti.

SiteGround

https://www.siteground.com
PROČITAJTE PUNO PREGLED
4

Hosting inmocijacija

https://www.inmotionhosting.com
PROČITAJTE PUNO PREGLED
4

Ponude za čitatelje Bitcatcha

SiteGround: 60% popusta na web hosting (od 3,95 USD / mjesečno).

Inmotion hosting: Ekskluzivni popust od 50% (od 3,99 USD / mjesečno).

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me