IPVanish vs Private Internet Access 2018

Privatni pristup internetu i IPVanish dva su najbolja VPN pružatelja usluga dostupna potrošačima. Oni su visoko rangirani po sigurnosti, anonimnosti, privatnosti, pouzdanosti i brzini. Sjedište im je u Sjedinjenim Državama, što znači da su vaši podaci u rukama ugledne tvrtke, a ne nekog sjenovitog VPN davatelja bez toliko adrese e-pošte..

PIA je bila pionir u anonimnosti i nije vodila zapisnike od svog osnivanja, a IPVanish se pridružio redovima vrhunskih VPN davatelja usluga koji se ne prijavljuju početkom 2014. Kao što ste možda primijetili, iz ostalih članaka na ovoj web stranici anonimnost i sigurnost (u po našem mišljenju) trebao bi biti glavni prioritet pri odabiru VPN pružatelja usluga, posebno za BitTorrent korisnike. Privatni pristup internetu i IPVanish su dva od naših favorita, pa tko pobjeđuje kad se sudariju heavyweights? Nastavi čitati!

Usporedba VPN-a: Značajke i specifikacije

Slika

Kompletan IPVanish pregled

PIA vs IPVanish

Potpuni pregled PIA

IPVanish

 • Sa sjedištem u SAD-u.
 • Poslužitelji na 6 kontinenata, 59+ zemalja
 • 14.000+ IP adrese
 • OpenVPN, L2TP i PPTP protokoli
 • Ima vlastiti profesionalni VPN softver
 • 256-bitno šifriranje vojne ocjene
 • Bez zapisa (nema zapisa o vezi ili upotrebi)
 • 10,00 USD mjesečno (cijena 1 mjesec)
 • 6,49 USD mjesečno (cijena u 12 mjeseci)
 • 7-dnevno jamstvo povrata novca

Posebna ponuda: Za ograničeno vrijeme nabavite dodatnih 20% popusta na navedenu cijenu, do 3 godine! To je ispod 5,25 USD mjesečno. (Da biste dobili posebnu ponudu, kliknite gornju vezu i pričekajte oko 30 sekundi da biste otvorili posebnu ponudu da biste zatražili svoj popust)

Privatni pristup internetu

 • Sa sjedištem u SAD-u.
 • Poslužitelji na 3 kontinenta, 10 zemalja
 • 1.000+ IP adresa
 • OpenVPN, L2TP i PPTP + Besplatna usluga proxyja
 • Ima vlastiti profesionalni VPN softver
 • 128-bitna do 1024-bitna enkripcija (ovisi o protokolu)
 • Bez zapisa (nema zapisa o vezi ili upotrebi)
 • 6,95 USD mjesečno (cijena 1 mjesec)
 • 3,33 USD mjesečno (cijena u 12 mjeseci)
 • Nema politike povrata novca

Nabavite 1 godinu privatnog pristupa internetu za samo 40 USD!

Usporedba softvera IPvanish i privatnog pristupa internetu

Pregled:

IPVanish
Softver IPVanish uglavnom je funkcija umjesto dodataka. Ponosni su na vrhunskoj brzini svoje mreže Tier-1 VPN i na impresivnoj listi poslužitelja u preko 59 zemalja na svim kontinentima, osim na Antarktiku. Dobivate OpenVPN, L2TP i PPTP povezivanje, vezu u jednom kliku i mogućnost sortiranja poslužitelja po zemlji ili vremenu pinga, ali ne puno drugo.

Privatni pristup internetu (PIA)
PIA koristi malo drugačiji pristup. Umjesto da se pokušavaju natjecati s raznolikošću poslužitelja, oni nude servere u 10 zemalja (većinu onih koje želite, uključujući SAD, Nizozemsku i Veliku Britaniju). PIA nadoknađuje njihov nedostatak poslužitelja s nevjerojatno funkcionalnim softverom i sigurnosnim značajkama koje se nalaze u gotovo nikakvom softveru drugih pružatelja VPN-a. Impresivan popis značajki uključuje: DNS zaštitu od curenja, prekidač VPN prekida i podesivu jačinu šifriranja.
&# 65279; IPVanish VPN softver&# 65.279;
IPVanish je tek izdao svoj novi 2.0 verzije softvera s još više značajki nego prije, uključujući prikaz karte poslužitelja, i automatizirana IP rotacija. Pogledajmo sve značajke IPVanish-a detaljnije.

Značajke softvera IPVanish

 • Autologin / AutoConnect
 • Odaberite poslužitelj za automatsko povezivanje
 • Poredajte servere po vremenu pinga, gradu ili zemlji
 • Odaberite poslužitelj iz prikaza karte
 • Provjerite IP adresu da biste provjerili VPN vezu
 • Indikator vidne trake sustava (crveni kada je isključen / zeleni kada je spojen)
 • Izborna IP rotacija s podesivim vremenskim intervalom
 • Opcija ručnog odabira priključka / protokola (PPTP, L2TP, OpenVPN)
 • Pametan odabir servera prema željenoj upotrebi: (brzina, strujanje videa, igre itd.)

Značajke koje bismo željeli vidjeti u budućnosti:

 • DNS zaštita od curenja
 • VPN prekidač / automatsko isključivanje na odbačenoj VPN vezi

Pojedinosti softvera IPVanish softvera:

Autologin / AutoConnect
Korisnici imaju mogućnost izbora hoće li se povezati pri pokretanju ili ručno povezivanje. Također možete odabrati poslužitelj s kojim se želite automatski povezati i želite li svaki put spremiti svoje vjerodajnice za prijavu ili ih upisati..

Odabir / prebacivanje poslužitelja
Korisnicima je omogućen odabir između IPVanish-ovih 100+ VPN poslužitelja pomoću prikaza popisa (poredani po zemlji, gradu ili vremenu pinga) ili karte, za odabir vizualnog poslužitelja. Najnovija 2.0 verzija IPVanish-ovog VPN softvera sada dopušta internetsko IP prebacivanje bez isključivanja kada se koriste OpenVPN i IP-ovi se mogu automatski rotirati u određenom vremenskom intervalu, što dodatno povećava vašu privatnost i anonimnost na mreži.

(funkcija (jQuery) {
funkcija init () {window.wSlideshow && window.wSlideshow.render ({elementID:"908959832306279364",nav:"nijedan",navLocation:"dno",captionLocation:"dno",tranzicija:"uvenuti",auto Play:"1",ubrzati:"5",aspectRatio:"auto",showControls:"pravi",randomStart:"lažan",Slike: [{"uRL":"1/5/9/8/15986964 / 9790913.png","širina":"400","visina":"304","naslov":"IPVanish IP prebacivanje"} {"uRL":"1/5/9/8/15986964 / 2224540.png","širina":"400","visina":"288","naslov":"IPVanish Pregled popisa poslužitelja"} {"uRL":"1/5/9/8/15986964 / 2552621.png","širina":"400","visina":"287","naslov":"IPVanish prikaz karte servera"}]})}
jQuery (dokument) .ready (init);
}) (Window.jQuery)

Privatni softver za pristup internetu
Privatni pristup internetu nudi jedan od naših omiljenih programskih paketa. Imaju sve sigurnosne značajke koje želimo u lijepom jednostavnom paketu.

Značajke PIA:

 • Automatska prijava / Auto-Connect
 • Izbor protokola (PPTP, L2TP, OpenVPn)
 • Izbor porta (TCP / UDP, broj porta)
 • Jačina šifriranja (kada koristite OpenVPN možete ručno podesiti VPN tunel i jačinu ključa)
 • DNS zaštita od curenja
 • Prekidač VPN Kill / Internet prekidač
 • Prosljeđivanje luka
 • Indikator vizualne veze za ikonu programske trake (zelena = povezano, crveno = nije povezano)

Pojedinosti o privatnom softveru za pristup internetu

Vrsta veze: Odaberite TCP ili UDP
Udaljeni port: Odaberite Automatski ili odaberite ručno
Lokalna luka: Odaberite vrata koja želite koristiti za VPN na vašoj lokalnoj mreži u svrhu prosljeđivanja (ako je omogućena)
žabica Prosljeđivanje luka: Uključeno, Isključeno
VPN prekidač: Uključeno / Isključeno (trenutno prekida internetsku vezu ako padne VPN. I zašto su odlična značajka za bittorrent korisnike.

DNS zaštita od curenja: Dodatna mjera zabrane zaustavljanja osigurava da sve pretrage DNS-a (kad računalo pokušava pronaći web stranicu) prolaze kroz VPN tunel umjesto izvan njega (ovo je promašaj prozora, a mnogi VPN-ovi ga ne ispravljaju. Idite na DNSLeakTest.com da biste saznali više)

IPv6 zaštita: Po želji onemogućite upotrebu IPv6 protokola preko VPN-a radi dodatne sigurnosti.

Privatni pristup internetu vs IPVanish softver

Privatne postavke internetskog pristupa

Napredne postavke PIA sigurnosti
Možete ručno promijeniti jačinu šifriranja VPN tunela podataka, do 256-bitne enkripcije Blowfish. Također možete prilagoditi razinu enkripcije provjere autentičnosti podataka i rukovanja RSA ključem, do 4096 bita.

PIA vs IPVanish napredne sigurnosne postavke

Napredne sigurnosne postavke

Zaključak softvera:
I PIA i IPVanish nude impresivne softverske značajke, ali mi dajemo Privatni pristup internetu zbog svojih sigurnosnih značajki, pružajući korisniku mogućnost anonimnosti čak i u slučaju slučajnog prekida VPN-a. Cijenimo i mnoštvo ručnih postavki u softveru za podešavanje snage enkripcije radi veće sigurnosti / brzine u skladu s preferencijama korisnika.
Najbolji softver: privatni pristup internetu (Kliknite za dobivanje PIA za samo 3,33 USD mjesečno)
Kupite VPN

IPVanish vs PRivate Internet pristup: sigurnost i privatnost

Kad je u pitanju sigurnost i privatnost za VPN davatelje usluga, pogledamo sljedeće kriterije: snaga šifriranja, politika logiranja, bitcoin plaćanja, i dodatne sigurnosne značajke. Pogledajmo brzo kako se oni slože od glave do glave.

IPVanish
Apsolutno nema VPN zapisa. Potpuno anonimno
Snaga enkripcije do 256-bitni
Prihvaćen bitcoin
Ugrađena DNS zaštita od curenja
Nema prekidača VPN prekida
Nema zaštite IPv6
Dopuštene bujice
NAT vatrozid je uključen besplatno
Privatni pristup internetu:
Apsolutno nema VPN zapisa. Potpuno anonimno
Snaga enkripcije do 256-bitni
Prihvaćen bitcoin
Ugrađena DNS zaštita od curenja
VPN prekidač
IPv6 zaštita
Dopuštene bujice
Nema vatrozida

Kao što vidite, oboje PIA i IPVanish su pružatelji VPN koji ne bilježe. Ne čuvaju nikakve VPN zapisnike. Ovo je naš gornji kriterij za prosuđivanje sigurnosti / privatnosti VPN davatelja, a oba prolaze letećim bojama.

Što se tiče ostalih značajki, oba VPN-a imaju slične mogućnosti enkripcije i anonimne mogućnosti plaćanja. Što se tiče curenja DNS-a, nismo otkrili bilo kakve curenja pomoću IPVanish softvera iako oni nemaju ugrađenu zaštitu od propuštanja DNS-a, ali i dalje dajemo prednost PIA-i.

Privatni pristup internetu nudi i VPN switch-switch (sjajnu sigurnosnu značajku koja automatski uništava internetsku vezu ako VPN veza ne uspije, osiguravajući da vaša istinska IP adresa nije slučajno izložena na bittorrentu ili webu), kao i IPv6 zaštitu od propuštanja ( poznati propust prozora). Nažalost IPVanish ne nudi ove značajke.

Jedno područje gdje IPVanish se zaista ističe, međutim, je uključivanje a Besplatni NAT vatrozid uz njihovu VPN uslugu. Ovo je rijetka i impresivna značajka koju pronalazi samo nekoliko pružatelja VPN-a. Pomaže u sprječavanju da hakeri, botovi ili zlonamjerni softver dođu do vašeg računala kroz tunel VPN počevši od vaše anonimne IP adrese. Filtrira podatke koji idu uzvodno kroz VPN tunel kako bi bili sigurni da su podaci koje ste zatražili, a ne nešto zlonamjerno.

Zaključak:
IPVanish čini impresivan slučaj besplatnom NAT zaštitnom zidom, ali PIA-om VPN prekidač, i DNS zaštita od curenja kao i podesiva snaga šifriranja daje im prednost. Na kraju se svodi na to koje su vam najvažnije značajke jer DNS zaštita od propuštanja i mogućnost prebacivanja mogu se dodati bilo kojem VPN-u s besplatnim softverom treće strane, dok VPN vatrozid ne može.
Najbolja sigurnost: privatni pristup internetu (za nos)

Lokacije poslužitelja i ostale značajke

IPVanish

 • 59+ zemalja sa poslužiteljima
 • 6 kontinenata sa poslužiteljima
 • 100+ različitih gradova
 • IP rotacija bez gubitka VPN veze
 • Nema besplatnih proxy poslužitelja
Privatni pristup internetu

 • 10 zemalja s poslužiteljima
 • 3 kontinenta s poslužiteljima
 • 17+ različitih gradova
 • Nema IP rotacije
 • Besplatni proxy poslužitelji uključeni u VPN

Jasno, IPVanish ima ogromnu prednost u broju lokacija poslužitelja. Oni su u stvari najbrže raširivi VPN dobavljač na svijetu i drugi je tek na svijetu HideMyAss VPN za ukupni broj lokacija poslužitelja. PIA se očito ne može natjecati na tom pročelju i zadovoljan je sadržajem da se ograniči na lokacije poslužitelja u 10 najpoželjnijih zemalja, uključujući SAD, Veliku Britaniju, Kanadu, Nizozemsku itd. … Kliknite ovdje da biste vidjeli cijeli popis lokacija poslužitelja i IPVanish-a zemlje!

IPVanish IP rotacija značajka omogućava zakazanu prebacivanje vaše IPN adrese dodijeljene u određenom intervalu radi dodatne sigurnosti. Ovo može biti isključeno bez isključivanja VPN-a ili prebacivanja poslužitelja. Umjesto toga, IPVanish vam jednostavno dodjeljuje još jedan od 14 000 IP-a u njihovom vlasništvu dok su još povezani.

Privatni pristup internetu nudi još jednu značajku koju IPVanish nema. Oni uključuju besplatni proxy poslužitelji sa svojim VPN paketom. To vam omogućuje anonimnost određenog programa ili protokola umjesto cijele veze pomoću VPN-a. Možete ih koristiti i istovremeno, na primjer, povezati svog torrent klijenta putem holandskog proxy poslužitelja. Ta će veza postojati unutar VPN veze s poslužiteljem u SAD-u koji štiti cijelo vaše računalo. Uredan je?

Najbolji poslužitelji / značajke: 59 država je teško pobijediti. IPVanish pobjeđuje sigurno!

VPN test brzine: privatni pristup internetu u odnosu na IPVanish

Pregled:
Ulazak u vas trebao bi znati da ovo možda i nije poštena borba. IPVanish je jedini pružatelj VPN-a na svijetu koji kontrolira njihovu na razini podataka 1-tog reda. To znači da IPVanish ima izravan pristup globalnim magistralama podataka koje je izgradila njihova matična tvrtka (Highwinds), umjesto da iznajmljuje pristup propusnoj širini i poslužiteljima kao što to čine drugi VPN-ovi. To znači da jedino što ograničava brzinu IPVanish-a je količina propusnosti koju su spremni dodijeliti svojoj VPN usluzi, ali oni se uveliko smatraju najbržim pružateljem VPN-a na svijetu. Internetske veze većine njihovih kupaca neće biti gotovo dovoljno brze da u potpunosti iskoriste sve brzine koje IPVanish nudi.

Čimbenici koji utječu na rezultate ispitivanja brzine:
Na brzine koje će korisnici vidjeti kada koriste VPN utječu mnogi faktori, uključujući:

 • Učitavanje poslužitelja
 • Lokacija i udaljenost poslužitelja
 • Širina propusnosti poslužitelja
 • Snaga enkripcije VPN veze
 • Širina pojasa normalne internetske veze korisnika (naš test je obavljen na 50 Mbps konekciji)

IPVanish test brzine

ipvanish najbrže djevice

IPVanish test za brzinu u Virginiji, SAD

IPVanish test za brzinu u Kaliforniji

IPVanish California test brzine u SAD-u

IPVanish test brzine kanade

IPVanish Toronto Speedtest Canada

IPVanish test brzine u Nizozemskoj

IPVanish Nizozemski test brzine

Privatni test brzine pristupa internetu

PIA NYC najbrže

Privatni test brzine pristupa internetu New York, SAD

PIA brzina ispitivanja Kalifornija

PIA test brzine u Kaliforniji, SAD

test brzine kanade vpn

PIA test brzine Toronto, Kanada

Privatni internetski pristup brzini Nizozemske

PIA test brzine u Nizozemskoj

Analiza brzine ispitivanja:
Privatni pristup internetu poslovali prilično ugodno s obzirom da su jedan od najpristupačnijih VPN pružatelja usluga na svijetu. To se kaže, IPVanish ih tuku na svim lokacijama, u istim je slučajevima gotovo udvostručio brzinu PIA-e. Bilo koji dobavljač VPN trebao bi biti više nego brz za HD video streaming između kontinenata ili preuzimanje torrenta (pod uvjetom da je vaša internetska veza dovoljno brza), ali ako vam je važna najbrža brzina, bolje bi bilo dobiti IPVa&# 65.279; Nishkom, posebno ako imate internetsku vezu koja je 25Mbps ili brža.
Pobjednik: IPVanish

Cijena i vrijednost

Privatni pristup internetu ima 2 vpn paketa koja su vrijedna razmatranja (šestomjesečni plan je samo nekoliko dolara jeftiniji od plana od 12 mjeseci i nikad ga ne treba kupovati. Svi planovi uključuju sve VPN značajke i neograničenu propusnost i prijenos podataka. Cijene su:

 • 1 mjesec – 6,95 dolara ili
 • 1 godina – 39,95 dolara ($ 3,33 / mjesec).

Što se mene tiče, to je nevjerojatna vrijednost i gotovo je neusporediva s bilo kojim drugim vrhunskim VPN davateljem. Jedini koji se približi bio bi Proxy.sh.

IPVanish ponude 3 VPN paketa sve uključujući iste značajke i poslužitelje, jedina razlika je trajanje pretplate:
1 mjesec – 10 USD
3 mjeseca – 26,99 dolara
12 mjeseci – 77,99 dolara
($ 6,50 / mjesec)

Njihove cijene su vrlo slične onima HideMyAss-a, njihovog najbližeg konkurenta u pogledu mjesta poslužitelja, ali IPvanish ih je jasno pobijedio brzinom, prijateljskom brzinom i njihovom novom Pravilniku o zapisi.
Posebna ponuda!!!! – Od ovog pisanja možete uštedjeti dodatnih 20% za svoja prva tri obračunska razdoblja (do jedne godine)
Da biste zatražili ponudu, kliknite vezu s posebnom ponudom, a zatim pričekajte 30-60 sekundi prije nego što upišete svoje podatke na stranicu za prijavu. Dobit ćete skočni prozor s ponudom od 20%, kliknite da biste zatražili zahtjev (nisu potrebni dodatni koraci), a zatim se prijavite. Nova cijena bit će 8 $ / mjesečno ili 62,39 $ / godina.

Pobjednik najpovoljnijih cijena: privatni pristup internetu nenadmašna je vrijednost za one s proračunom, ali ako su vam dodatni poslužitelji ili brzina ili vam je važan, IPVanish je velika stvar, posebno s 20% popusta na promociju!

Sažetak i zaključak

IPVanish i Privatni pristup internetu dva su najbolja pružatelja VPN-a na cijelom svijetu, tako da smo očekivali sjajne stvari iz ovog meča međusobnog susreta i oni su živjeli do naglo. Obje će vam dobro poslužiti za intenzivne propusne aktivnosti poput HD video streaming s Hulu ili Netflixom. IPVanishova podatkovna mreža tier-1 trebala bi vam pružiti malo više pojačanja ako smatrate da vam treba.

U našim testovima, oba su se natjecatelja vrlo izjednačila, a svaki je istakao u nekoliko područja:

IPVanish jako se dojmio brzinom i brojem lokacija poslužitelja (120+ i brojanje)

Privatni pristup internetu ističe se po dodatnim sigurnosnim značajkama (VPN prekidač i DNS zaštita od curenja), kao i po nenadmašivoj cijeni i besplatnim proxy uslugama..

Pa koji VPN trebate odabrati? To se stvarno svodi na vaše individualne potrebe, ali evo naših misli:

Izaberite IPVanish ako:

 • Brzina je vaš glavni prioritet
 • Vaša internetska veza je 40Mbps+
 • Trebate pristup VPN poslužiteljima u mnogim različitim zemljama
 • Želite gledati Hulu ili Netflix iz Azije, Afrike, Južne Amerike ili Istočne Europe

Nabavite IPVanish za 5,25 USD mjesečno

Trebali biste odabrati privatni pristup internetu ako:

 • Trebate maksimalnu sigurnost / anonimnost
 • Cijena vam je vrlo bitna
 • Nekoliko lokacija poslužitelja dovoljno je ako su na pravim mjestima (SAD, Nizozemska, Velika Britanija, Njemačka, Hong Kong)

Nabavite privatni pristup internetu za samo 3,33 USD mjesečno!

Srodni članci koji bi vam mogli biti korisni:

 • IPVanish VPN pregled
 • Privatni pregled pristupa internetu
 • Vodiči za postavljanje bujica
  • Kako upotrebljavati Deluge anonimno
  • Kako anonimno koristiti uTorrent
  • Kako koristiti Vuze anonimno
  • Anonimni bittorrent u 3 jednostavna koraka

Usporedbe VPN-a:

 • IPVanish vs. Hidemyass
 • IPVanish vs. ExpressVPN
 • Privatni pristup internetu vs Torguard
 • Privatni pristup internetu vs ibVPN
 • Torguard vs BtGuard (najbolji probni proxy)

Hvala što ste pročitali ovu VPN usporedbu 🙂

IPVanish

Posjetite web mjesto

7-dnevna politika povrata novca

Privatni pristup internetu

Posjetite web mjesto

7-dnevna politika povrata novca
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me