Contents

Kako se koristi VyprVPN za torrenting

VyprVPN postoji već dugo vremena, i unatoč ugledu za kvalitetnu uslugu, nisu baš bili poznati po usluzi korisnika BitTorrent-a. U stvari, postoji više izvještaja da Vyprvpn naviknut blokirati / zabraniti račune koji su uhvaćeni u preuzimanju bujica.

Ali sve se to mijenja i VyprVPN se ponovno kreira s novom politikom prijavljivanja (bez zapisnika) i p2p politikom (dopušteno).

To sada znači da VyprVPN zaslužuje da se spominje u Torrent VPN dvorani slave pored favorita poput NordVPN i Privatni pristup internetu? Vjerojatno ne. Ali još uvijek ih vrijedi smatrati sveobuhvatnim VPN-om, čak i ako torrent preuzimate nešto često.

Ovo je naš cjeloviti vodič za bujice s VyprVPN-om i najboljim VyprVPN alternativama.

O VyprVPN

VyprVPN osnovao je Ron Yokubaitis, internetski poduzetnik i pionir ranog Useneta (osnovao je i Giganews).

VyprVPN je od tada postao jedan od najpopularnijih VPN-ova na svijetu, a prema našem mišljenju jedan od najbolje dizajniranih. Njihov je softver pozitivno odličan. Štoviše, viprVPN-ovo je holding sa sjedištem u Švicarskoj, što bi trebalo osigurati još više zaštite privatnosti za ovu već privatnu tvrtku.

VyprVPN Logo

VyprVPN-ova politika torrenta / P2p-a

Dopušta li VyprVPN bujice?

VyTrVPN-ov BitTorrent & Pravila dijeljenja datoteka p2p nekada su bila dvosmislena, ali ne više. Otkako dolazi do nule-dnevnika, VyprVPN je u svoja često postavljana pitanja dodao službenu “torentnu politiku”.

U njemu stoji:
U Golden Frog, izuzetno poštujemo vašu privatnost. Ne bilježimo i ne zadržavamo nikakve podatke iz VPN sesija ili blokiramo upotrebu nijednog porta. Budući da naša usluga tretira sav promet podjednako, dopušten je “peer-to-peer” i BitTorrent promet.
Presuda: VyprVPN omogućuje bujicu i ne blokira ili ugađa bilo koji BitTorrent promet. Nadalje, budući da ne vode zapisnike sesija, na njihovim se poslužiteljima ne bi trebalo bilježiti vaše prethodne torrent aktivnosti (ili povijesti IP adresa).

VyprVPN Torrent / P2P Pravila

Nadgleda li VyprVPN aktivnost bujice

Koliko znamo, VyprVPN ne gasi i ne nadgleda vaš bujorski promet. VyprVPN je zagovornik za Neutralnost mreže i ne daje prioritet ili blokira određene vrste sadržaja. Prema našem iskustvu, VPN pružatelji više vole znati što manje prometa o svojim kupcima. Vaš davatelj internetskih usluga može učiniti potpuno suprotno (sve više razloga za korištenje VPN-a).

Pravila evidentiranja

Što je VyprVPN-ova politika evidentiranja?
VyprVPN je sada Zero-Log VPN provajder i do sada je jedini VPN koji je svoju politiku evidentiranja u potpunosti revidirao od strane treće strane (bonus bodova za transparentnost i povjerenje).

Zapisivali su, što se promijenilo? Krajem 2023. godine VyprVPN je prešao s politike zadržavanja metapodataka od 30 dana na politiku nulteg znanja o nula-dnevnika, kao odgovor na preferencije kupaca i trendove na tržištu VPN-a..

Kako mogu znati da VyprVPN ne vodi zapisnike? Pa, trenutno su jedini davatelji koji su voljni da ih revizorira treća strana. Cjelovito izvješće o transparentnosti dostupno je ovdje.

Detaljan pogled na VyprVPN-ovu politiku evidentiranja

Slika

VyprVPN objašnjava svoju novu politiku prijavljivanja na običnom engleskom jeziku (bez legalese) u svojoj politici privatnosti:

 1. Nema zapisnika IP adresa: VyprVPN ne bilježi IP adresu koju koristite za povezivanje s njihovim poslužiteljima ili onu koja vam je dodijeljena.
 2. Nema metapodataka sesije: Ne bilježe vremenske oznake ili vrijeme veze
 3. Nema zapisnika o prometu: VyprVPN ne bilježi sadržaj vašeg VPN prometa.
 4. Nema web povijesti: VyprVPN ne bilježi vašu web povijest, upotrebu aplikacija ili DNS pretraživanja.

Kako anonimno preuzeti VyprVPN

Korištenje VyprVPN-a s vašim omiljenim torrent klijentom nevjerojatno je jednostavno. I iste postavke rade za svakog torrent klijenta.

Kako se koristi VyprVPN za anonimne bujice:

 1. Otvorite aplikaciju VyprVPN na svom uređaju
 2. Povežite se na mjesto poslužitelja prilagođenog bujici (preporučujemo Švicarsku ili Nizozemsku).
 3. Uključite Kill-Switch (tako da vaš stvarni IP ne procuri ako se VPN iznenada prekine).

To je to. Sada možete otvoriti torrent klijent i započeti s preuzimanjem. Ako se prvi put koristi VPN, možda ćete htjeti provjeriti i vašu IP torrent IP adresu kako biste bili sigurni da sve ispravno radi.

Spojite se na poslužitelj prilagođen torrentu

1. Spajanje na VPN poslužitelj (preporučuje se Nizozemska / Švicarska)

Postavke za prekidač za prekidanje VyprVPN

2. Uključite ‘Kill-Switch’ u Postavkama > Opcije > Veza

Preuzimanje torrenta u uTorrent

3. Otvorite Torrent Client i počnite preuzimati bujice

Slika

4. Provjerite svoju Torrent IP adresu (izborno)

Najčešća pitanja o torrentu za VyprVPN

Evo odgovora na najčešće postavljana pitanja o korištenju VyprVPN za bujice:

Može li moj davatelj internetskih usluga vidjeti što preuzimam?

Vaš internetski pružatelj neće znati koje web stranice koje posjećujete (VyprVPN ima privatne DNS poslužitelje s nultim dnevnikom) niti čak da preuzimate bujice. Snažna enkripcija VyprVPN-a sprječava vašeg davatelja internetskih usluga čitanje ili nadzor vašeg prometa.

Kako mogu znati djeluje li VyprVPN?

VyprVPN klijent će prikazati anonimnu IP adresu koju su vam dodijelili njihovi poslužitelji. Također možete potvrditi svoju novu javnu IP adresu pomoću web lokacije poput ipmonkey.com (ona bi trebala odgovarati IP prikazanom u VyprVPN). Možda ćete također htjeti provjeriti IP adresu onako kako se čini BitTorrentovim vršnjacima.

Koje su neke alternative za VyprVPN?

Uz VyprVPN dostupno je i nekoliko izvrsnih VPN-ova za zabranu. Iako većina ne nudi toliko dobro softversko iskustvo kao što to čini VyprVPN, neki nude i druge prednosti. Najistaknutija razlika je dodavanje proxyja Socks5 koji se može konfigurirati unutar vašeg torrent klijenta za 2. hop IP adrese. Neke VPN mreže uključuju to besplatno.

* Ni u kojem slučaju nije potreban proxy SOCKS. VPN je sam po sebi vrlo siguran i obično će biti brži nego u kombinaciji s proxy-jem. Mali postotak bittorrent korisnika radije dodaje proxy jer bi u teoriji mogao ponuditi malu prednost privatnosti (ali sporije i brže i brže složenosti).

Evo nekoliko VPN-a koje treba uzeti u obzir:

Slika

NordVPN

 • Socks5 proxy uključen u 10+ lokacija prilagođenih bujici
 • p2p / optimizirani poslužitelji (brže preuzimanje na određenim lokacijama)
 • Nema zapisnika. Razdoblje.
 • Radi s Netflixom, Huluom i drugim servisima za streaming
 • 30-dnevno jamstvo povrata novca

Slika

IPVanish

 • Socks5 Proxy uključen (nizozemski poslužitelj)
 • Nema zapisnika.
 • Aplikacija Firestick / FireTV (izvrsno za Kodi)
 • Izuzetno velike brzine.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  8 najboljih VPN-a za Novi Zeland 2023. (testirano brzinom!)