Kako anonimno koristiti uTorrent

uTorrent je jedan od najpopularnijih BiTorrent klijenata na svijetu, a mnogi korisnici to žele znati kako anonimno koristiti uTorrent. Zbog toga smo odlučili stvoriti ovaj jednostavan vodič za anonimiziranje vaše aktivnosti uTorrent s VPN-om ili proxy uslugom..

Voliš li Vuze? Imamo vodič kako anonimno koristiti Vuze! A sada i za Deluge.

Uvod u anonimne bujice

Nije važno koji BitTorrent klijent koristite ili koji torrents preuzimate, postoje dvije glavne metode za anonimno preuzimanje bujica: Opcija 1 = VPN (virtualna privatna mreža), opcija 2 = usluga anonimnog proxyja.

Postoji više opcija za različite pružatelje VPN ili Proxy usluga, ali na kraju su svi dizajnirani da rade jednu stvar i rade dobro: sakrijte svoj pravi identitet prilikom preuzimanja bujica

Najbrži VPN za torente&# 65.279;

Anonimni utorrent s IPVanish-om

* Bez zapisa *
* Najbrže brzine *
Samo VPN s Tier-1 mrežom

Nabavite IPVanish

Svi planovi dolaze sa 7-dnevnim jamstvom povrata novca

Zašto trebam anonimno koristiti uTorrent?

Napisali smo cijeli članak o razlozima za anonimnost vaših bujica, ali kratki odgovor je:

Ako anonimno ne upotrebljavate uTorrent, ne znate tko nadgleda vaša preuzimanja i što radi s tim informacijama. Ako ne poduzmete korake da se zaštitite, vaša je prava IP adresa dostupna svima koji je mogu vidjeti na uTorrentu.

Možda to ne shvaćate, ali možete podići popis svih vršnjaka s kojima ste povezani u određenom roju bittorrenta i vidjeti cijele IP adrese za svakog vršnjaka. Za one koji nisu upoznati s pojmom, IP adresa je jedinstveni serijski broj koji vam je dodijelio vaš Internet usluga. IP adresa može se koristiti za identificiranje jedinstvenog računala, uređaja ili veze.

Da biste vidjeli svoju trenutnu IP adresu, idite na Provjerite svoj IP na IPVanish.com (potpuno je besplatno i traje 5 sekundi. Vaša IP adresa bit će u gornjem lijevom kutu). Jao! Istina je da ste puno manje anonimni na mreži nego što vjerojatno shvaćate.

Kako izgledate na uTorrentu

Za bilo koji roj datoteke u koju ste dio kada koristite uTorrent, možete vidjeti popis svih vršnjaka (računala) koji su trenutno povezani na roj, kao i dodatne informacije o njima, uključujući: IP adresu, klijentski softver, brzinu preuzimanja / prijenosa.

vašu IP adresu na popisu utorrent peer

uTorrent Peer IP adrese (posljednje znamenke zamagljene)

Iznad je snimka zaslona za dokumentarni film o gusarskom zaljevu "TBP AFK." Posljednjih nekoliko znamenki IP adresa iz roja namjerno me je zamaglilo (iako je torent javnih dobara) kako bi se sačuvala njihova anonimnost. Kao što vidite, svaki vršnjak prisiljen je u IPorrentu pokazati svoju IP adresu (to je način na koji se možete povezati s drugim vršnjacima u roju). A sad razmislite o ovome: biste li radije IP adresa koja se prikazuje u uTorrentu bila vaša “Istinska IP adresa” ili “Anonimni IP” koji pruža VPN ili Proxy usluga?

Mogu vam garantirati da je vaš odgovor drugačija opcija (znam da je moja). Nastavite čitati da biste saznali kako doći do vaše anonimne IP adrese.

2 mogućnosti za anonimni uTorrent: VPN ili PRoxy

Prije nego što uđemo u naše anonimne vodiče za postavljanje uTorrent, evo kratkog pregleda razlike između VPN-ovih i proxy usluga za bujice. Obavezno pročitajte našu detaljniju usporedbu prednosti / nedostataka VPN vs proxy usluge.

Virtualna privatna mreža (VPN):

 • Viša enkripcija
 • Šifrira / anonimizira vaše čitav priključak za internet
 • Nešto skuplje
 • Malo sporije (zbog jačeg šifriranja)
 • Naš # 1 najbolje ocijenjeni VPN za Bitorrent
Usluga anonimnog proxyja:

 • Donja enkripcija
 • Šifrira / Anonimira određene programe / portove
 • Nešto jeftinije
 • Malo brže (zbog manje šifriranja)
 • # 1 Torrent Proxy usluga

Kako koristiti VPN s uTorrentom (Jednostavno postavljanje)

Ovih dana svi vrhunski davatelji VPN-a jednostavno koriste VPN softver koji je prilično jednostavan kao jedan klik za povezivanje i zaštitu vaše internetske veze (uključujući bujice). Kao rezultat toga, anonimno korištenje VPN-a uTorrent je jednostavno poput prijave na VPN uslugu, preuzimanja softvera i klika na ‘poveži’ (očito otvorite utorrent nakon povezivanja VPN-a)

Nekoliko stvari koje morate imati na umu pri odabiru VPN-a za uTorrent:

 1. VPN koji ne vodi zapisnike učinit će vas još anonimnijim
 2. Neki VPN-ovi ne dopuštaju bujice. VPN-ove koji imamo na ovom mjestu Čini!
 3. Neki VPN-ovi imaju dodatne značajke koje ih čine boljim za bujice (poput kill-prekidača).

Naša omiljena VPN mreža za uTorrent

IPvanish uTorrent

# 1 IPVanish VPN

IPVanish je naš omiljeni VPN za uTorrent iz nekoliko razloga. Prvi, ne čuvaju nijednu VPN evidenciju, pa čak ni zapisnike veza, tako da je vaša upotreba potpuno anonimna.

Drugi, IPVanish je nevjerojatno brz; jedna od najbržih što smo ikada testirali, tako da vaše brzine uTorrent-a ne bi trebale trpiti samo zato što ste povezani s VPN-om..

Treće, IPVanish ima izvrsnu korisničku podršku i korporacija je sa sjedištem u SAD-u pa možete vjerovati da će podržati jamstva koja daju svojim klijentima. Cijene počinju ispod 6,50 USD mjesečno. Posjetite IPvanish ili prvo pročitajte našu recenziju IPvanish!

PIA za uTorrent# 2 PIA
Privatni pristup internetu jedan je od najpopularnijih VPN-a za uTorrent. Ne čuvaju BILJEŽNIK, i nevjerojatno su pristupačni, s neograničenom VPN uslugom već od 3,33 $ / mjesečno. To je samo 40 dolara godišnje!

Još bolje, PIA uključuje DNS zaštitu od propuštanja i prekidač za uklanjanje VPN-a u svoj softver, što znači da istinski IP nikada neće biti slučajno izložen na uTorrentu bez vašeg znanja.

Privatni pristup internetu čak uključuje besplatni proxy poslužitelji s pretplatom, tako da ako se radije povežete s uTorrent-om putem proxyja umjesto putem VPN-a, to je opcija. Posjetite PIA kako biste se prijavili ili pročitali naš detaljni pregled PIA.

Proxy.sh s uTorrentom# 3 Proxy.sh VPN
Proxy.sh uistinu je jedinstven među VPN tvrtkama. Oni transparentnost (svojim kupcima) čine prioritetom dok rade sve što je moguće da svoje kupce ostave potpuno anonimni na mreži. Objavljuju jedinstvene ‘izvješće o transparentnosti’ koji navodi sve pravne zahtjeve koje proxy.sh prima (na primjer: pritužbe zbog kršenja autorskih prava) kao i sve radnje koje je Proxy.sh poduzeo kao odgovor. Više detalja potražite u našem Hands-on proxy.sh pregledu.

Kao i ostali VPN-ovi, Proxy.sh ne vodi nijednu evidenciju bilo koje vrste. Omogućuju bujice na svim poslužiteljima, a cijene počinju od samo 3,33 USD mjesečno (40 USD godišnje). Oni također uključuju DNS zaštitu od curenja i a vpn kill sklopka u svom softveru za maksimalnu sigurnost.

Koristite proxy za anonimni uTorrent (opcija jednostavnog postavljanja)

Naravno, možete ručno konfigurirati uTorrent da anonimno preuzme torrente pomoću proxy poslužitelja, ali zar ne biste radije imali Opcija instaliranja jednim klikom da ćemo vam preuzeti prilagođenu verziju uTorrent sa svim ispravnim postavkama koje su već na mjestu?

Ovu mogućnost daju vam dvije najbolje anonimne proxy usluge. Doznajmo o prednostima svake usluge i kako konfigurirati uTorrent klijent.
Torguard jednostavno postavljanje uTorrentTorguard anonimni proxy
Kao što ime sugerira, Torguard-a anonimni VPN i proxy usluge usmjereni su prema potrebama Bittorrent korisnika. Svakako uključuju značajke koje pružaju dodatnu sigurnost poput: Nema trupaca, VPN prekidača i DNS zaštitu od curenja.

Torguard nudi i anonimne proxy i VPN usluge. Proxy usluga počinje ispod 4 USD mjesečno (manje od 50 USD godišnje). Njihovi su poslužitelji brzi, a njihov glavni prioritet je privatnost kupaca. Možda ćete htjeti pročitati naš Torguardov pregled ili ovu usporedbu Torguard-ovih i BTguard-ovih punomoćnika.

Torguard blistavo postavlja uTorrent. Oni imaju dio softvera koji će vam omogućiti da odaberete neku od prilagođenih opcija, a zatim automatski primijenite sve postavke na vaš omiljeni torrent klijent (uključujući uTorrent, Vuze i Deluge) jednim klikom.

Na desnoj strani je uslužni program za postavljanje proxy Torguard. Jednostavno odaberite željenu opciju iz sljedećih koraka, a zatim kliknite ‘primijeni postavke’ i vaše željene postavke automatski će se primijeniti na vaš omiljeni torrent klijent (kao što je uTorrent)

Samo unesite svoje:

 1. Detalji prijave
 2. Preferirani Torguardov poslužitelj (ili automatski)
 3. Preferirani torrent klijent

Zatim kliknite “Primjeni postavke” i uživajte!

Posjetite Torguard odmah!

Torguard uTorrent jednostavno postavljanje

Slika Torguarda

Slika
BTGuard je druga izuzetno popularna torrent proxy usluga. Poput Torguarda, tako se i drže nema trupaca, imati velike brzine, i imaju super jednostavno postavljanje za uTorrent.

Jednom kada se prijavite za svoj BTguard račun, dat će vam se mogućnost da preuzmete unaprijed konfiguriranu verziju uTorrent-a koja je već imala ispravne postavke..

S opcijom jednostavne instalacije doslovno možete pokrenuti i pokrenuti i anonimno preuzeti torrente za manje od 5 minuta. To je tako jednostavno. Ako niste sigurni bi li trebali odabrati Btguard ili Torguard, pogledajte našu usporedba torrent proxyja.

Vodič za ručno postavljanje proxyja za uTorrent

Ako želite veću kontrolu nad mogućnostima vaše veze ili želite upotrebljavati uTorrent s proxy uslugom koja nema mogućnost jednostavnog postavljanja (poput privatnog pristupa internetu, proxy.sh ili IBVPN), pročitajte naš cjeloviti priručnik vodič za postavljanje.

Korak 1: Prijavite se za anonimnu proxy uslugu
Ako to već niste učinili, prijavite se za jednu od mnogih anonimnih proxy usluga koje smo preporučili u ovom članku. Neke VPN usluge uključuju i besplatnu proxy uslugu uz vašu kupnju, uključujući: Privatni pristup internetu, Proxy.sh i iBVPN (Total ili Ultimate VPN paket). Sve ovo će raditi s našim vodičem za ručno postavljanje.

Korak 2: Otvorite Utorrent i idite na Izbornik > Opcije > Postavke (ili samo pritisnite “Ctrl + P”)

Korak 3: Idite na odjeljak postavki “Povezivanje”

Na lijevoj strani prozora s preferencijama koji se pojavljuju trebali biste vidjeti različite odjeljke izbornika. (Prikazani su na slici desno). Odaberite “vezu” četvrtu opciju prema dolje.

Korak 4: Konfigurirajte opcije povezivanja.

Postoji nekoliko opcija u vezi s vašim postavkama proxyja. Vodit ćemo vas kroz njih, govoreći vam koji su neobvezni, a koji bi trebalo definitivno provjeriti.

Zaslon Connections izgledat će ovako … (ispod)

Slika

uTorrent Preferences

UTorrent postavke proxy veze

UTorrent Postavke veza (kodirane u boji kod nas)

Odjeljak luka za preslušavanje:
Port koji se koristi za dolaznu vezu:

Hoćete li koristiti određeni ili slučajni port ovisi o tome hoćete li koristiti jednu ili obje UPnP ili NAT-PMP opcije mapiranja.

Ako koristite UPnP ili NAT Portmapiranje, možete koristiti nasumični priključak i odabrati nasumičnu prilagodnicu porta pri pokretanju (ili ne, ali rekli bismo da bi trebali odabrati nasumične slučajeve osim ako nemate problema sa brzinom veze)

Ako ne koristite plug n play preslikavanje priključaka, morat ćete postaviti prosljeđivanje priključaka za usmjerivač kako bi se port koji ste odabrali za uTorrent preusmjerio na vaše računalo..

UPnP i NAT-PMP
Provjera jedne ili obje ove mogućnosti omogućuje plug-n play funkciju za usmjeravanje vašeg porta, što znači da ne morate postavljati ručno prosljeđivanje porta. Preporučujemo da prvo isprobate NAT-PMP, a ako ne djeluje dobro, pokušajte s UPnP. Razlog je taj što je na UPnP-u pronađena ranjivost koja je zakrpljena, ali problem može biti i stariji usmjerivači. Bolje spriječiti nego liječiti.

Izuzetak vatrozida za Windows: Obavezno to provjerite. To će omogućiti vaš uTorrent promet da prođe kroz vaš Windows firewall. Ako ga ne provjerite, možda imate vrlo male brzine ili poteškoće u povezivanju s vršnjacima.

Postavke proxy poslužitelja:

Tip: odaberite vrstu vašeg proxy poslužitelja s padajućeg popisa. To su obično čarape5, osim ako vam vaš pružatelj ne kaže drugačije.

proxy: unesite adresu vašeg proxy poslužitelja. To može biti adresa u web stilu poput ‘proxy.btguard.com’ ili ‘proxy.torguard.tg’ (vaš proxy dobavljač reći će vam koja je adresa) ili je to možda samo IP adresa proxy poslužitelja kao što je ‘ 192.168.1.1 ‘(Ponovno, vaš davatelj proxy usluga reći će vam koju adresu trebate koristiti u vodiču za postavljanje.

Luka: Vodič za postavljanje proxy-a također će vam reći koji port želite koristiti. Ako imate popis dostupnih adresa proxy poslužitelja, svaka od njih može imati svoj port. Odaberite odgovarajuću.

Korisničko ime Zaporka: Ovo su vjerodajnice za prijavu koje ste dobili kad ste se prijavili za svoju proxy uslugu.

Druge opcije: Biti siguran za provjerite sve mogućnosti označene zelenom točkom! Provjerom ovih podataka osigurati će vam da se torrent promet preusmjeri preko proxy poslužitelja, a da osobne identifikacijske informacije ne procuri tijekom korištenja uTorrent.

Postavljanje je dovršeno!

Obavezno ponovo pokrenite uTorrent nakon primjene postavki. Ako želite provjeriti da vaš proxy poslužitelj ispravno radi, pomoću ovog alata provjerite svoju torrent IP adresu. Samo kliknite gumb “magnetna veza” i otvorite vezu magneta u uTorrentu. Web stranica će tada prikazati ip adresu koja je povezana s uTorrent. Provjerite je li drugačija od ip adrese vašeg web preglednika pomoću alata kao što je iplocation.net. Ako jeste, sve ste spremni!

Ako je iz nekog razloga to još uvijek isti IP kao i obično, dvaput provjerite sve svoje postavke, a zatim ako i dalje ne možete pronaći problem, obratite se korisničkoj podršci..

Hvala što ste pročitali ovaj članak, nadam se da je bio od pomoći! Možete uživati ​​u sljedećim vezama:

Nalazite se:

 • Dom
 • Anonimni vodič za bittorrent
 • Najbolji VPN-ovi za Bittorrent
 • BTGuard vs Torguard Proxy
 • IPVanish vs HideMyAss VPN
 • Privatni pristup internetu vs Torguard
 • Privatni pristup internetu vs BTGuard
 • Torguard vs BTGuard
VPN recenzije:

 • IPVanish
 • Torguard
 • Privatni pristup internetu
 • Proxy.sh
 • HideMyAss
 • IBVPN
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me