Koji VPN-ovi zapravo dopuštaju bujice? (Evo najboljih …)

Contents

Koji VPN-ovi doista dopuštaju bujice

Kada su u pitanju bujice, postoje 3 vrste VPN tvrtki:


 1. Oni koji ne dopuštaju bujice
 2. Oni koji kažu da dopuštaju bujice
 3. I oni koji doista dopuštaju i prihvaćaju download torrent / p2p

Velika većina VPN-ova spada u kategoriju # 2: Oni žele vašu tvrtku (torrent korisnici poput najvećeg postotka pretplate VPN-a u zapadnom svijetu), ali zapravo ne žele izaći na udaru kako bi zaštitili vaše pravo na slobodan i otvoren Internet.

Ovaj će vas članak naučiti na što trebate paziti pri odabiru VPN-a ili proxy usluge i pomoći će vam odvojiti samo ‘torent tolerantan’ od uistinu ‘torent-friendly’

Pregled članka

Ovo je detaljni članak. Upotrijebite donje veze kako biste preskočili unaprijed do dijelova koji vas najviše zanimaju.

 • Tri stupnja tolerancije / prijaznosti za VPN torrent
 • Skupina br. 1 – VPN-ovi koji ne dopuštaju bujicu
 • Skupina br. 2 – VPN-ovi koji dopuštaju bujice, ali čuvaju zapise ‘veze’ metapodataka
 • Skupina br. 3 – VPN-ovi koji ne vode nikakve metapodate ili zapise aktivnosti i u potpunosti dopuštaju bujicu
 • TorrentScore ocjene – 21 VPN-a rangirano je od najboljih do najgorih kada su u pitanju bujice
 • Sažetak i dodatni članci

3 razine tolerancije na VPN torrent

VPN-ovi spadaju u 3 kategorije prijaznosti prema bujici. Tamo gdje sleću na spektar ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući: njihov poslovni model, zemlju prebivališta (i primjenjivu politiku čuvanja podataka) i toleranciju na rizik.

Iako mnogi VPN-ovi u drugoj kategoriji (toleriraju bujice) mogu raditi za pojedine korisnike, poanta ovog članka je da nisu idealan izbor za bittorrent korisnike i možda će vam biti bolje da odaberete VPN iz kategorije # 3..

Tri kategorije VPN-a prema torrent politici su:

 1. Nisu dopuštene bujice
 2. Toleranti su bili (djelomično anonimni)
 3. Prikladan za bujice (Potpuno anonimno)

Skupina br. 1 – “Torrents nije dopušteno”

Ovo je druga najveća skupina VPN-a. Ti davatelji ili blokiraju bujice na svojoj mreži ili će aktivno otkazati korisničke račune ako se otkrije bujica. Gotovo svi besplatni vpn davatelji spadaju u ovu kategoriju. Postoji i nekoliko zapaženih VPN usluga koje ne dopuštaju bujice / p2p.

Među njima:

 • StrongVPN
 • Astrill
 • LibertyVPN
 • Kepard
 • TunnelBear
 • UnoTelly

Zašto bi VPN blokirao torente?
VPN-ovi će blokirati / onemogućiti bujicu iz različitih razloga. Prvo, besplatni VPN-ovi gotovo uvijek će blokirati bujice kako bi se spriječilo zloupotrebe / legalne glavobolje od neodgovornih preuzimača. Plaćeni VPN-ovi mogu zabraniti bujice iz različitih razloga, uključujući:

Razlog br. 1 – Troškovi propusne širine: Korisnici Bittorrent-a zauzimaju nevjerojatnu količinu propusnosti (posebno nizvodno) u usporedbi s povremenim web preglednicima. Samo će netko na tvrdom jezgru netflix streaminga popuniti više podataka po satu od aktivne bujice.

Razlog br. 2 – logističke / pravne glavobolje: Ne rade svi odgovorno. Dopuštanje neograničenog preuzimanja torrenta na VPN mreži može dovesti do pravnog pritiska, kako na VPN, tako i na tvrtku koja ugošćuje njihove VPN poslužitelje. To također može uzrokovati propadanje poslužitelja ili poslužitelji poslužitelja da potpuno prekinu VPN tvrtku. Mnogi VPN radije bi imali manje kupaca, ali bi izbjegli tu razinu gnjavaže.

Donja linija
VPN-ovi u ovoj kategoriji su izvan granica ako namjeravate preuzeti torrente. Oni će ili blokirati (ili umanjiti brzinu) svih bujica. Oni će često zabraniti VPN račune koji se odluče za bujicu ionako (ponekad bez upozorenja). Izbjegavajte.

Skupina br. 2 – “Torenti tolerirani” (ali se zapisnici metapodataka čuvaju)

Većina VPN tvrtki spada u ovu kategoriju. Žele dodatni posao od strane torrent / p2p korisnika, ali ne mogu (ili ne žele) pružiti sve kritične značajke privatnosti koje torrent korisnici žele / trebaju. To ne znači da nikada ne biste trebali odabrati VPN iz ove kategorije ako imaju druge važne značajke. Imajte na umu da povijest vaše veze nikad neće biti istinski anonimna ako VPN vodi bilo kakve zapise veza.

Važna nota: Mnogi VPN-ovi u ovoj kategoriji vole oglašavati svoju uslugu kao “neregistriranje” ili “nema evidencije aktivnosti”, ali ovo su varljivi pojmovi. U stvarnosti, većina VPN-ova u ovoj kategoriji i dalje vodi zapise metapodataka poznate kao zapise veza koji se u mnogim slučajevima još uvijek mogu koristiti za identifikaciju pojedinih korisnika.

Ovo je kritična razlika između VPN grupe br. 2 i istinskog vpn-a koji nema zapisa. Pravi vpn koji ne bilježi evidenciju ne zadržava nikakve metapodate sesije ili veze i ne može prepoznati korisnika na temelju njihovih povijesnih IP adresa čak i ako su htjeli.

Neki su VPN-ovi transparentniji od drugih kada otkrivaju pravu prirodu svoje zapise. Na primjer, IBVPN je izuzetno napredan u vezi s tim koje vrste dnevnika rade / ne čuvaju (i koliko dugo ih drže):

ibvpn pravila zapisivanja

Pravila zapisivanja IBVPN-a (Ne prate aktivnost, ali čuvaju “zapisnike veza” 1 tjedan)

Nije svaki davatelj VPN-a otvoren, mnogi se odlučuju sakriti iza razlike između “evidencije aktivnosti” (koju gotovo ne postoje VPN-ovi) i “Dnevnika veze” koju svi VPN kategorije 2 čuvaju.

Crvene zastave kojima se bavite VPN kategorije 2:

 1. Oni oglašavaju “Bez zapisnika VPN aktivnosti” ili “Nema zapisnika o prometu” ili sličnu izjavu bez većih detalja.
 2. U njihovim pravilima o privatnosti nije izričito navedeno da nikada ne zapisuju vašu povijest veze ili IP adresu.

Popularni VPN-ovi koji dopuštaju bujice, ali DO čuvaju zapise veza

anonymizer
Boxpn
pufer
CactusVPN
EarthVPN
ExpressVPN
Hidemyass
VPN nevidljivi pregled (ibVPN)
iPredator
IronSocket
Afektirati
PureVPN
SwitchVPN
VPN.AC
VyprVPN *

* Od 2019. godine, VyprVPN je nezavisna revizija VPN usluge s nultim dnevnikom. Sada su pogodni za bujicu.

Mogu li VPN dnevnici zapravo identificirati vaš račun na temelju zabilježene IP adrese?

Ovo je važno pitanje i iskren je odgovor ovisi. Najviše ovisi o vrsti metapodataka koje VPN pohranjuje, koliko dugo i koristi li zajedničke ili privatne IP adrese.

Pretpostavimo da je prijavljeno da je IP adresa vaše VPN učinila nešto što ne bi trebala. Hoće li se ta aktivnost moći pratiti na određenom računu ovisit će o količini i trajanju zapisnika koje VPN čuva. Evo nekoliko scenarija…

Scenarij br. 1: privatne IP adrese
Ako VPN dodijeli jedinstvene IP adrese svima koji su povezani na njihove poslužitelje, izvješćeni IP adresa može se uskladiti s računom koji ga je koristio. Sve što trebate je dnevnik veze koji se sastoji od: dodijeljeni su računi IP adresa i vremenska oznaka kada je svaka sesija započela i završila.
Rezultat: Prekršajni račun lako se identificira.

Scenarij br. 2: Dijeljeni IP (VPN dnevnici uključuju – IP, vremenska oznaka, prijenos podataka)
VPN koja koristi zajedničke IP adrese općenito je anonimnija od one koja to ne čini. Dijeljeni IP znači da će više (ponekad 10 ili 100) korisnika istovremeno dijeliti istu IP adresu. Preokret je veća privatnost, a loša strana je dijeljenje IP-a pati od lošeg susjeda (web stranice mogu blokirati ili „Captcha“ na temelju radnji drugih korisnika koji dijele IP).

U ovom je scenariju teže identificirati određenog korisnika, ali kombiniranjem više dijelova metapodataka to je još uvijek moguće (posebno ako sesija korisnika traje dugo). Na primjer, ako je prijavljeno da je dotična IP adresa preuzela datoteku od 4 GB, a samo jedan račun koji odgovara toj IP adresi prenio je više od 1 GB podataka, bilo bi očito za koji je račun kriv. Ovo podrazumijeva, naravno, da je prijestupnik preuzeo cijelu datoteku od 4 GB, a ne samo njezin dio (što nije uvijek valjana pretpostavka).

Scenarij br. 3: Dijeljeni IP (VPN dnevnici ne uključuju IP adresu)
To je rijedak scenarij, ali neki VPN-ovi (poput ExpressVPN-a) drže ograničene zapise metapodataka, ali jedina stvar koju ne bilježe je vaša IP adresa koju vam dodijeli VPN.

U ovom bi slučaju teoretski bilo nemoguće uskladiti prijavljenu IP adresu s određenim računom, što ExpressVPN (i slične davatelje usluga) čini razumno anonimnim.

Treba li ikad odabrati VPN kategorije 2 za Torrenting?

Možda. Gledajte, ako sve ostale stvari budu jednake, preporučio bih vam da ne prijavite VPN ako će bittorrent biti vaša primarna VPN upotreba, ali nije svaki VPN davatelj identičan. Neki su brži od drugih, imaju bolji softver, bolju korisničku podršku itd…

Ako vam se stvarno sviđaju karakteristike / cijena VPN kategorije 2 i dopuštaju bujice, u redu je isprobati njihovu uslugu mjesec ili dva i vidjeti da li vam se sviđa. Preporučujem samo odabir VPN-ova s ​​ocjenom prijatnosti prema bujici od 6 ili više (ljestvici rangiranja u ovom članku)

Skupina br. 3: prijazno za bujice (vodi se nula zapisnika)

VPN-ovi u ovoj skupini optimalni su za bujice, ali su i rijetki. Da biste bili kategorija # 3 VPN, morate ispunjavati sljedeće kriterije:

 1. Dopusti bujice
 2. Nalazite se u zemlji koja ne zahtijeva zapise o zadržavanju podataka za davatelje VPN-a
 3. Odaberite da ne čuvate nikakve veze / metapodatke ili zapisnike aktivnosti
 4. Ne smije biti moguće prepoznati VPN račun s povijesnih IP adresa

Pored toga, mnoge VPN-ove kategorije brze kategorije 3 pružaju dodatne značajke korisne za bujice:

 • Unaprijed konfigurirani torrent klijenti s postavkama proxyja već su instalirani (Torguard, BTGuard)
 • SOCKS5 proxy poslužitelji uključeni u VPN (vodiči za postavljanje za Vuze, Deluge, QBittorrent i uTorrent)
 • Dodatne sigurnosne značajke (poput prekidača “kill”)

Evo nekih od naših omiljenih Torrent Friendly VPN tvrtki…

VPN ljestvice za bujice (od najboljih do najgorih)

Evo nas, rangirali smo 21 najpopularnije dobavljače VPN-a na svijetu od prvog do najgoreg na temelju njihove ukupne prijaznosti prema bujici. Razmotrili smo više čimbenika u ovom rangu, uključujući:

 • Pravila prijavljivanja
 • Evidencije trajanja čuvaju se
 • Ubrzati
 • Sigurnost / Šifriranje
 • Dodaci (Kill-Switch, multi-hop tehnologija, besplatni SOCKS proxyji itd.)
 • Politika povrata novca

Kako koristiti ovaj grafikon:
Najbolji mogući “TorrentScore” je 10. Bilo koji VPN s brojem 9 ili boljim je optimalan, a VPN-ovi sa 6 ili većom vjerojatno će biti dovoljno dobri za prosječne korisnike.

Izbjegavajte bilo koji VPN 4 ili niži ako planirate preuzimati bujice više od jednom / mjesečno.

TorrentScore 9-10:
Svi ti VPN-ovi čuvaju nulte zapise i koriste zajedničke IP adrese. Svi osim AirVPN-a imaju i anonimnu SOCKS proxy uslugu (neki je uključuju besplatno, a drugi je prodaju odvojeno). Nekoliko ovih VPN-ova (Torguard, BTGuard) nude unaprijed konfigurirane torrent klijente s odgovarajućim postavkama proxy SOCKS proxyja. .

TorrentScore 8+
Svi ti VPN-ovi ili ne održavaju nikakve metapodatke IP-a ili čuvaju zapisnike metapodataka, ali samo 24 sata ili manje. Oni su i dalje vrlo anonimni, iako većina u rasponu 8-8.5 nema dodatnih značajki bujice izvan kill-sklopke.

TorrentScore 6-7:
Većina tih davatelja vodi evidencije metapodataka, ali zato što koriste zajedničke IP adrese teoretski nisu u stanju identificirati posebne račune na temelju torrent IP povijesti. Dopuštaju bujice (neke ih ograničavaju na određene geografske poslužitelje). NordVPN je pao na ovo područje jer, iako ne drže zapisnike, dopuštaju bujice i uključuju SOCKS proxy uslugu, njihovi poslužitelji imaju tendenciju da su pretrpani i spori. Ako je vaša veza ionako ispod 10 Mbps, tada je NordVPN sjajna ponuda. Iako nisu optimalni za torente, VPN-ovi u ovom rasponu i dalje trebaju raditi za sve, osim za najteže učitavajuće uređaje.

TorrentScore Chart-friendly friendly

VPN usluga
Zapisi metapodataka
Zapisnici su zadržani za
Politika povrata novca
TorrentScore
NordVPNNe030 dana10
IPVanishNe07 dana10
Privatni pristup internetuNe07 dana10
TorguardNe07 dana9
Proxy.shNe0nijedan9
AirVPNNe0Pitati9
SlickVPNNe030 dana8.5
CyberghostNe030 dana8.5
ExpressVPNDa (ne IP)7+30 dana8
VPN.ACDa1 dan7 dana8
Sakrij meNe014 dana7
BTGuardNe00 dana7
ibVPNDa7-14 dana15 dana6
SwitchVPNDa1 dan30 dana6
Željezna utičnicaDa7+ dana7 dana5
VyprVPNDa30 dana+3 dana4
PureVPNDa30+ dananijedan3
HidemyassDa3 mjeseca30 dana1
StrongVPNDa30 dana+5 dana0
TunnelBearDa30 dana+nijedan0
Štit za žarišteDa30 dana+30 dana0

Pogledajmo bliže VPNS-a s najviše rangiranja

Brojevi ne govore uvijek cijelu priču, pa ćemo vam detaljnije pogledati kako smo TorrentScore odabrali top 5 najpopularnijih VPN-ova najpogodnijih.

# 1 – NordVPN (uključuje SOCKS5 proxy w / VPN)

Slika

Normalna cijena – 11,95 $ / m
Najbolja ponuda – 2,75 $ / mjesečno

NordVPN je vrhunska VPN usluga koja ne bilježi i sadrži nepobjediv popis značajki.

Oni su jedini VPN koji smo pronašli s Torrentom & Netflix / Hulu podrška po cijeni ispod 6 dolara mjesečno. U stvari, trenutno možete dobiti NordVPN 2,75 $ / mjesečno ako iskoristite njihovu trogodišnju posebnu ponudu.

Evo glavnih značajki NordVPN-a:

 • Nulta trupca. Nema nadzora veze ili aktivnosti.
 • Torrenti su dopušteni na svim poslužiteljima (ali određeni poslužitelji su optimizirani za p2p)
 • SOCKS5 proxy uključen besplatno na 10+ lokacija. Koristite s uTorrent, Vuze, itd…
 • Automatski deblokirajte Netflix, Hulu, HBOGo i 50 drugih streaming usluga
 • Mobilna aplikacija za iOS / Android
 • Kompletan pregled NordVPN-a (i vodič za postavljanje bujice)

# 2 – IPVanish (uključuje SOCKS5 proxy w / VPN)

Slika

Normalna cijena – $ 10 / m
Najbolja ponuda – 6,49 $ / mjesečno
Pregled: IPvanish pregled

IPVanish bio je naš najbolje rangirani torrent VPN u 2017. godini (iako ga je NordVPN ove godine dobio na rubu). Njihova usluga prilagođena bujicama pogađa sve ispravne note i stvarno se isporučuju na jednom ključnom području – brzini. Ako ste željeli najbrži VPN s nultom logijom na svijetu, odaberite IPVanish. Testirali smo najbrže rezultate u brzini u rasponu od 100 Mbps + koristeći obližnje poslužitelje.

IPVanish ima istinsku politiku o privatnosti nula-dnevnika, a zahvaljujući dodavanju uključene SOCKS5 Proxy i FireStick podrške, postigli su ocjenu savršenih 10 na njihovom TorrentScore.

Glavne značajke:

 • Nema zapisnika
 • Nevjerojatno velike brzine
 • Aplikacije za Windows, Mac, iOS, Android, FireStick / FireTV (Kodi koga?)
 • Proxy čarape uključene, lokacija poslužitelja u Nizozemskoj.

# 3 – Privatni pristup internetu (10)

Slika

Normalna cijena – 6,95 $ / m
Najbolja ponuda – 3,33 $ / mjesečno

Privatni pristup internetu legendarna je među veteranskim bujica zbog predanosti privatnosti svojih korisnika i nevjerojatno niske cijene.

Oni su zaradili naše najviše TorrentScore (10) zato što:

 • Oni su bili jedan od izvornih VPN-ova s ​​nultim dnevnikom
 • Godinama su se pokazali izuzetno prijateljskim sa bujicama
 • Brzina je čvrsta (puno bolja od VPN-a s sličnim cijenama)
 • SOCKS5 Proxy uključen besplatno (Vodiči za postavljanje za QBittorrent, Deluge i uTorrent)
 • Njihove cijene niže su od bilo kojeg usporedivog VPN-a. Nabavite PIA za 3,33 USD mjesečno

Usporedba: PIA vs. Hidemyass – Torguard – BTGuard – IPVanish

# 4 – Torguard (10)

Slika

Normalna cijena – $ 10 / m
Najbolja ponuda – 4,99 $ / mjesečno

Torguard je tvrtka usmjerena na bujice koja nudi VPN i SOCKS5 torrent proxy uslugu bez evidentiranja. Pročitajte naš Torguard pregled.

Torguard je zaradio naš drugi najbolji TorrentScore (9) zbog:

 • Jedan od originalnih VPN-ova sa nultim dnevnikom
 • Izuzetno bujice
 • Vrlo brzo. Samo je IPVanish bio brži u našim sveobuhvatnim testovima.
 • Najbolji dobavljač proxy-a za SOCKS5 za bujice. 5 lokacija države, nula zapisnika.
 • Torrent / p2p optimizirani poslužitelji u određenim zemljama prilagođenim torrentima.
 • Torrent Proxy Autoconfiguration softver (nije potrebno ručno postavljanje proxyja)

Usporedite Torguard vs. BTGuard (proxy) – privatni pristup internetu

# 5 – Sakrij.me (VPN + SOCKS5 proxy. Besplatna opcija!)

Slika

Normalna cijena: 20 $ / m
Najbolja cijena: 5,42 $ / mjesečno
(1 godina, 1 veza)

Sakrij me je vrhunska VPN usluga koja ne bilježi. Njihove cijene su više od većine (ako želite vrhunski plan koji omogućava 5 istodobnih veza), ali mislim da ja apsolutno volim (osim nekulturanih poslužitelja) je činjenica da svaka pojedinačna lokacija poslužitelja ima SOCKS5 proxy pristup. Bilo koji od ovih se može koristiti s vašim omiljenim torrent klijentom, s bilo kojeg od njihovih 20+ lokacija poslužitelja.

Hide.me određuje određene poslužitelje za p2p / torrente, stoga se obavezno držite tih mjesta poslužitelja prilikom bujice (više od 60% njihovih zemalja omogućeno je p2p).
Najbolje od svega je što Hide.me ima potpuno besplatnu probnu opciju (iako na besplatnom planu nisu dopuštene bujice.

Nekoliko VPN-ova koje nikad ne biste trebali koristiti za bujice

Mnogi se mainstream VPN servisi namršte ili blokiraju bujice na njihovoj mreži. Većina njih čuva zapisnike, koje će obično predati ako to zatraže (loše za privatnost). Evo najpopularnijih VPN-ova koje ne biste trebali koristiti ako učestalo preuzimate bujice.

Hola VPN

Hola ne treba koristiti za bujicu (niti bilo koju drugu svrhu u tom smislu). Nakon što je otkriveno da Hola prodaje propusnost svojih kupaca koja će se koristiti u napadima Botneta, njihova se popularnost povećala. No, neki su zaljubljeni u ideju ‘Slobodno’. Ne koristi Hola. Ozbiljno. Ako je cijena problem, odaberite jednu od tih jeftinih opcija.

TunnelBear VPN

Tunel medvjed je poznati VPN pružatelj usluga (zahvaljujući svom besplatnom planu), ali oni nisu prijateljski prema torrentu. Nismo mogli pronaći neke konkretne informacije na njihovoj web lokaciji koje spominju bujice uopće, što je obično pokazatelj da ne podržavaju protokol.

Starija verzija stranice TunnelBear izričito je navela da su bujice nisu bili dozvoljeni. I dalje možete pregledavati stranicu pomoću uređaja za povratni put.
Također, ovaj Frostwire nit primjećuje da Tunnelbear posebno blokira preuzimanja torrenta.

StrongVPN

StrongVPN je brza, pouzdana VPN usluga i izvrstan je izbor za strujanje videozapisa (još su kompatibilni s Netflixom). Ipak, njihov TOS navodi da su p2p / torrenti zabranjeni, pa ih je najbolje izbjegavati ako je to za vašu namjeru.

Ažuriranje 2017.: StrongVPN drastično je promijenio njihovu uslugu, privatnost i bujicu pravila. Čini se da je StrongVPN sada pružatelj VPN koji se ne prijavi i oni dopuštaju neograničeni p2p / torrent.

ZenMate

ZenMate je jedna od najpopularnijih usluga za deblokiranje na svijetu zahvaljujući njihovom besplatnom VPN proširenju i ‘demo’ planu koji vam omogućava besplatnu (iako sporu) VPN uslugu. Zenmate također nudi premium (plaćenu) VPN uslugu s odličnim brzinama, ali oni izričito zabranjuju p2p / bujice u svojim Uvjetima usluge.

HotSpot štit

Hotspot Sheild u početku je započeo kao besplatno šifrirano proširenje proxy preglednika. Sada su prešli da nude cjelovitu VPN uslugu, ali ne dopuštaju bujice. Ako pokušate preuzeti torente sa zaštitnim mjestom, bit će blokirani ili će vaš račun biti trajno zabranjen (bez povrata novca).

Opera VPN

Opera je u njihov popularni web preglednik dodala besplatni VPN u 2017. Ali to zapravo nije VPN, jer zapravo ne kriptira promet izvan web preglednika. Iako može spriječiti davatelja internetskih usluga da vide da posjećujete PirateBay, to ih neće spriječiti da vide koje torrent datoteke zapravo preuzimate. Osim toga, OperaVPN neće sakriti vašu torrent IP adresu, tako da će vršnjaci vidjeti vašu stvarnu IP adresu (uopće nije sigurna).

Bilo koje “besplatne” VPN usluge

Već smo pokrili mit o besplatnoj VPN za bujice. Koliko znamo, oni nisu niti jedan besplatni VPN davatelj koji omogućuje omogućavanje bujice na njihovoj mreži. Većina će blokirati ili preusmjeriti bujicu i vjerojatno će vam račun biti zabranjen. To uključuje usluge poput: Cyberghost (besplatna verzija), Hide.me (besplatna verzija) i Tunnelbear.

Neki su uspjeli preuzeti torente na nekoliko SoftEther poslužitelja, ali molim vas nemojte to činiti. Njihovi uvjeti izričito zabranjuju P2P promet, a njihove su brzine ionako prilično male.

Drugi glavni problem s “besplatnim” VPN uslugama je taj što oni gotovo univerzalno čuvaju zapise (vaše povijesti veza i moguće aktivnosti na mreži). Ti će se dnevnici često prebacivati ​​s minimalnim otporom ako ih netko zatraži na temelju vaše torrent IP adrese.

Budite pametni, koristite pravi Torrent VPN poput privatnog pristupa internetu (samo 3,33 USD mjesečno!)

Dodatni resursi / vodiči

Na ovom mjestu imamo mnoštvo informacija koje će vam pomoći da odaberete idealan VPN za bujice, kako postići najbolje moguće brzine i kako konfigurirati svoj torrent softver za optimalnu sigurnost. Uživati!

I P.S. ako imate blog, web stranicu ili račun na Twitteru, voljeli bismo ako na ovoj web stranici podijelite vezu do svog omiljenog vodiča / članka ili je podijelite s prijateljima pomoću društvene trake slijeva. Hvala!

vodiči

Postavljanje proxy / VPN / enkripcije za Vuze
Postavljanje proxy / VPN / šifriranja za uTorrent
Postavljanje proxy / VPN / šifriranja za Poništavanje
Postavljanje proxy / VPN / šifriranja za QBittorrent

SOCKS vs HTTPS proxy
Kako provjeriti svoju torrent IP adresu
Kako spriječiti bujicu

izabrati

VPN vs. Proxy (ili oba) za bujice
SOCKS vs HTTPS proxy
Privatni pristup internetu vs Torguard
Privatni pristup internetu naspram BTGuarda
Torguard vs. BTGuard (proxy)
Privatni pristup internetu vs IPVanish

Recenzije

Privatni pristup internetu
Torguard pregled
Proxy.sh pregled
IPVanish pregled

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map