“Najbrži VPN-ovi za bujicu” (w / brzine koje to dokazuju)

Najbrži VPN-ovi za torente & P2P

Je li vam brzina važna? Ako ste išta poput mene, brz je SVE. Želim istisnuti svaku pojedinu brzinu iz svoje internetske veze. Ovi najbrži VPN-ovi koji dopuštaju bujice.


Možete ih koristiti za blokiranje protupožarne zaštite ISP Torrent, zaštititi privatnost i kriptirati vaše mrežne aktivnosti, ali nisu sve VPN usluge dovoljno brze da upravljaju mojom podatkovnom vezom od 50 Mbps. U ovom ćemo članku pogledati one koje jesu…

U ovom ću vam članku pokazati kako jednostavna VPN usluga s jednim klikom može:

 • Povećajte brzinu bujice
 • Uklonite potrebu za ručnim prosljeđivanjem priključaka
 • Blokirajte prigušivanje od strane vašeg davatelja internetskih usluga (davatelja internetskih usluga)
 • Šifrirajte sve svoje podatke i sve vas koji torent anonimno.

3 brza VPN davatelja usluge bez prijave (odlično za bujice)

IPVanish Najbrži torrent vpn

Nema zapisnika
Ubrza 60mbps+
Tako niskih 6,49 USD mjesečno
Uštedite 46% popusta na 1 godinu IPVanish-a

Dopuštene bujice
IOS / Android aplikacija uključena
Poslužitelji u više od 70 zemalja
IPVanish pregled
7 dana suđenja bez rizika

Privatni Internet Pristup brzim bujicama

Nema zapisnika
Ubrza 50mbps+
Tako niskih 3,33 USD mjesečno
Uštedite preko 50% uz jednogodišnji plan

Dopuštene bujice
IOS / Android aplikacija uključena
Poslužitelji u 11+ zemalja
Privatni pregled pristupa internetu
7 dana suđenja bez rizika

ExpressVPN anonimni bujice

Nema zapisnika
Ubrza 60mbps+
Tako niskih 8,32 USD mjesečno
Uštedite 35% popusta na 1 godinu ExpressVPN-a

Dopuštene bujice
IOS / Android aplikacija uključena
Poslužitelji u 50+ zemalja
Pregled Uskoro!
30 dana suđenja bez rizika

Što uzrokuje slabe bujice?

Postoji nekoliko razloga zbog kojih vaše bujice preuzimaju sporije nego što bi trebale. Evo nekih od najčešćih:

Razlog br. 1: Udaraju se
Internetski davatelji širom svijeta aktivno zaustavljaju podatkovne veze svojih kupaca. To znači da oni selektivno ciljaju određene vrste podataka (torrenti, Video, Youtube, Netflix itd.) I prisiljavaju te vrste podataka da preuzimaju puno sporije nego što bi trebali.

Torrent Downloads / Bittorrent jedan je od najčešće ‘protočnih’ protokola jer koristi toliko propusne širine (a propusnost košta vaš ISP novac).

Srećom, VPN lako sprečava davatelj internetskih usluga da uguši vaše bujice!
Vašem davatelju internetskih usluga nije dopušteno usporiti cijelu podatkovnu vezu (plaćate određenu količinu brzine). Budući da VPN kriptira sve vaše podatke, vaš davatelj internetskih usluga ne može vidjeti koje konkretne protokole koristite, i na taj način ne mogu ugasiti specifične protokole (poput bittorrenta).

Za više informacija: Saznajte kako zaustaviti bujicu bušenja ili se samo prijavite za IPVanish, fenomenalno rješenje za VPN za leglanje u 1 kliku..

Razlog br. 2: Problemi s prosljeđivanjem luka

Ako su vam bujice nevjerojatno spore, postoji velika vjerojatnost da imate problem s prosljeđivanjem luka

Što je prosljeđivanje porta?
Svaki protokol na vašem računalu radi na svom ulazu (poput kanala). Na taj način vaše računalo zna koji dolazni podaci pripadaju kojem programu. Problem je što svi podaci moraju prvo proći kroz usmjerivač. Ako vaš usmjerivač ima puno uređaja spojenih na njega, možda nije sigurno koje podatke / portove proslijediti na svako određeno računalo. To može uzrokovati uska grla i sporije brzine.

Da biste to riješili, u postavkama usmjerivača obično morate postaviti pravila za ručno prosljeđivanje portova, govoreći usmjerivaču koje portove podataka treba proslijediti na određenu internu IP adresu (vaše računalo). Ova web stranica ima sjajne vodiče za postavljanje porta, koji će vam pokazati kako ih postaviti za svoj specifični model usmjerivača.

VPN potpuno uklanja potrebu za prosljeđivanjem luka!
VPN usluga šifrirat će sve podatke koji putuju do i iz vašeg usmjerivača. Ti podaci prolaze ravno kroz vaš usmjerivač na VPN poslužitelj. Svi dolazni podaci na isti način prolaze kroz usmjerivač i usmjeravaju se izravno na vaše računalo.

Budući da su podaci šifrirani, usmjerivač ne može vidjeti pojedinačne portove i stoga ne mora odlučiti koji portovi pripadaju habanju. Svi VPN podaci idu izravno na vaše računalo. Ovo će značajno ubrzati vaše bujice ako su spore.

Neki pružatelji VPN-a poput privatnog pristupa Internetu čak vam omogućuju da odredite na koji ulaz želite da ulazi VPN promet, samo u slučaju da vaš usmjerivač ne dopušta lako prolazak kroz VPN. Na ovaj način na računalo morate preusmjeriti samo jedan broj vrata, umjesto više.

Razlog br. 3: Wifi je sporiji
Gotovo nikad ne postižete iste brzine preko wifija koje radite preko izravne veze. To je zato što se paketi podataka koji se šalju putem wifi-ja mogu lako izgubiti ili na pogrešan način. To drastično smanjuje brzinu.

Nekoliko stvari koje mogu usporiti vaš wifi:

 • Udaljenost – što dalje od vašeg usmjerivača, to će vam biti sporije brzine
 • smetnje – zidovi, police i ormarići ometaju wifi i usporit će vaše brzine
 • interferencija – sve vrste bežičnih proizvoda u vašem domu rade na istom frekvencijskom spektru kao i bežični internet. Kao što su: bežični telefoni, daljinski upravljači i mikrovalne pećnice, sve može ometati vaše bežične signale i uzrokovati slabije brzine.

Što je VPN i kako funkcionira?

Ovih je dana korištenje VPN-a (virtualne privatne mreže) nevjerojatno jednostavno. Većina glavnih dobavljača VPN-a ima softver jednostavan za korištenje koji vam omogućuje šifriranje interneta u samo jednom kliku. Međutim, stvarna tehnologija iza VPN-a nevjerojatno je komplicirana.

Što je VPN?
Na najjednostavnijoj razini virtualna privatna mreža je veza između vašeg računala i udaljenog poslužitelja podataka (ili udaljene mreže). Svi podaci koji se prenose između vašeg računala i poslužitelja kriptiraju se (šifriraju) pomoću izuzetno naprednih algoritama za šifriranje kako bi bili sigurni da nitko tko ih presreće ne može pročitati ili vidjeti što radite na mreži (vaš ISP je primjer).

Zašto je VPN izuzetno koristan za preuzimanje bujica

VPN potrošačke razine pruža dvije glavne prednosti:

 1. Šifriranje podataka
 2. Anonimna IP adresa (web poslužitelji i torrent vršnjaci vide IP adresu vašeg VPN-a, a ne svoj vlastiti)

Šifriranje podataka:
Budući da dobra VPN usluga kriptira vaše podatke šifriranjem vojnog stupnja, čak ni vaš davatelj internetskih usluga (kablovska kompanija, sveučilišna mreža itd.) Ne može pročitati vaše podatke niti vidjeti što preuzimate..

To sprečava:

 • Leptiranje (ne mogu selektivno usporiti vaše brzine)
 • Nadgledanje (ne mogu vidjeti koje web stranice koje posjećujete)
 • Zapisivanje (ne mogu vidjeti koje ste datoteke preuzeli)

Anonimna IP adresa:
Vaša je IP adresa vidljiva svim vršnjacima u svim bujicama u kojima sudjelujete. Ako ne koristite uslugu anonimnosti kao što je VPN, vaša torrent IP adresa može se pratiti izravno do vas.

VPN vam pruža anonimnu IP adresu koju ne možete izravno pratiti na vas ili vašu internetsku vezu. Još bolje, anonimnu IP adresu možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Pročitajte naš vodič za anonimne bujice za više informacija.

Odabir prave (brze) VPN za bujice

Dva najvažnija čimbenika pri odabiru torrent VPN-a su:

 1. Zaštita / Anonimnost / Sigurnost
 2. Brzina (koliko je brz VPN)

Privatnost:
Neki VPN nude mnogo veću zaštitu privatnosti i anonimnosti od drugih. Kada je u pitanju odabir torrent VPN-a, preporučujemo da ga odaberete sa Pravilnikom bez zapisa, kao što je prikazano u ovom članku..

Neprijavljenih VPN-a ima malo i mnogo je više, ali vašu privatnost podižu na novu razinu čuvanjem ne VPN dnevnika, čak ni privremenih dnevnika veza (dolazne / odlazne IP adrese) i nikad ne bilježe ništa poput DNS pretraživanja, posjećenih web stranica, ili preuzete datoteke.

Ubrzati:
Kad birate VPN za bujice, želite da to bude brzo. Želite da vam brzine preuzimanja torrenta ostanu gotovo iste (ili moguće čak i da se povećaju čak i kada vas je napucao ISP).

Istina je da nisu sve VPN usluge kreirane ravnopravno, a neke od njih jednostavno nemaju tehnologiju, propusni kapacitet ili želju da maksimalnim brzinama isporuče svojim pretplatnicima. Neki su VPN-i obični brži od drugih. Ispod su naši omiljeni brzi VPN-ovi za bittorrent.

IPvanish VPN

IPVanish VPN

Prednosti IPVanish

 • Najbrže brzine
 • Podatkovna mreža Tier-1
 • Nulta-Logs politika
 • Dopuštene bujice
 • 256-bitna enkripcija
 • Desktop / Mobile App
 • Poslužitelji u više od 70 zemalja
 • 7-dnevna politika povrata novca

Pročitajte naš IPVanish pregled

Nabavite IPVanish

IPVanish elitni je VPN kada je u pitanju brzina i performanse. U vlasništvu jedne od najvećih tvrtki davatelja usluga CDN-a na svijetu, imaju pristup podatkovnim mrežama tier-1 s kojima se druge VPN mreže ne mogu podudarati. Rezultat? Veće brzine.

Osim što je brz VPN, IPVanish je vrlo bujica i oni su pravi “No-Logs” VPN davatelji. Ne vode čak ni zapisnike veza.

IPVanish ima više lokacija poslužitelja od gotovo bilo kojeg drugog VPN pružatelja. Dobivate pristup jednim klikom do VPN poslužitelja u sustavu više od 70 zemalja širom svijeta. Gdje su nas IPVanish brzine doista impresionirale na međunarodnim poslužiteljima.

Postoji puno VPN-ova koji mogu maksimalno iskoristiti vezu od 50 Mbps na poslužitelju udaljenom 100 milja, ali IPVanish je mogao pružiti brzinu od 30 mbps na poslužiteljima s druge strane svijeta.

Rezultati ispitivanja brzine IPVanish

IPVanish test brzine bujice Los Angeles, CA

IPVanish – poslužitelj Los Angelesa, SAD

IPVanish test brzine brzine Melbourne, Australija

IPVanish – Melbourne, Australija poslužitelj

Privatni pristup internetu

Slika

Najbolje značajke tvrtke PIA:

 • Brze brzine
 • Pravila o nula-zapisima
 • Vrlo dobro za Torrent
 • 256-bitna enkripcija
 • Besplatni proxy uključen!
 • Desktop / Mobile App
 • Politika povrata za 7 dana
 • Pročitajte naš pregled PIA

Nabavite PIA za 3,33 USD mjesečno

Privatni pristup internetu vjerojatno je naš najčešće spomenuti VPN pružatelj na ovoj web stranici. Zašto pitaš?

Jer PIA je gotovo savršen torrent VPN. Osim što su pravi VPN pružatelji usluga koji se ne prijavljuju, oni su i vrlo bujni (nismo čuli da je račun otkazan zbog bujice) i zato što ne vode bilo kakve zapise o korištenju, vaše mrežne aktivnosti su u osnovi kome se ne može ući u trag.

Privatni pristup internetu je prilično brz. Koriste klastere poslužitelja u 11 zemalja svijeta za postizanje nevjerojatno brzih brzina i bujica za njihov doista ogroman broj pretplatnika.

Ako to nije bilo dovoljno, PIA također ima taj problem najjeftiniji top-tier VPN paket bilo kojeg anonimnog pružatelja VPN-a. Uz pretplatu od 1 godine (plaća se unaprijed) samo privatni pristup internetu 3,33 $ / mjesečno

Rezultati ispitivanja privatnog pristupa internetu

Slika

PIA test brzine – poslužitelj u Los Angelesu, SAD

Slika

PIA test brzine – Zürich, poslužitelj u Switzlerlandu

Zaključak

Korištenje brzog VPN-a može dramatično ubrzati vaše bujice. Dodana enkripcija pomoći će da vaše preuzimanja torrenta budu skrivene od vašeg davatelja internetskih usluga i pruža vam anonimnu IP adresu u vašim bujicama.

U svijetu doslovno ima 100 pružatelja VPN-a, a deseci njih tvrde da su “najbrži”. Važno je uzeti u obzir nekoliko čimbenika kada tražite brzi VPN torrent:

 • Kakva je politika bilježenja
 • Kakva je bujica
 • Softver je dobar / jednostavan za korištenje
 • Dolazi li s prekidačem kill ili drugim sigurnosnim značajkama

Ako želite još nekoliko prijedloga za dobre VPN-ove za bujice, pogledajte naš najbolji popis VPN-a za Torrente za 2014. godinu.

Također nije loše iskoristiti prednosti Probno razdoblje bez rizika da neki pružatelji VPN-a nude (putem garancije povrata novca) kako bi pronašli onu koja vam se stvarno sviđa.

Ili možete kupiti samo mjesec dana usluge putem pristupačnog VPN-a, kao što je privatni pristup internetu, a ako to nije baš ono što tražite, sljedećeg mjeseca pokušajte s drugom uslugom..

Ostali korisni članci:
Kako anonimno koristiti uTorrent
Kako koristiti Vuze anonimno
Naš vodič za anonimne bujice
Proxy ili VPN: što je bolje za anonimne Torrente?
Naše ostale VPN recenzije:
Privatni pregled pristupa internetu
Torguard VPN i proxy pregled
&# 65279; Pregled proxy.sh&# 65.279;
VPN pregled nevidljivog pregleda
Usporedba VPN-a: IPVanish vs privatni pristup internetu
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map