Pregled HostGator – Pogledajte njihove podatke o brzini poslužitelja i razgovori s klijentima

Hostgator


Hostgator

https://www.hostgator.com/

tl; dr

Iako je relativno brz, napredni će korisnici možda primijetiti da HostGator nedostaje u značajkama. Međutim, ako tražite besprekornu, jednostavnu uslugu za web hosting, HostGator će možda biti prava usluga za vas! .

Pregled HostGator: 9 pros & 5 Protiv Gatora!

Sljedeći je popis naših web domaćina kvalificiranih domaćina uvijek popularni HostGator, najseksepilniji i najsjajniji web hosting usluga svih njih..

Znaju da su lijepe.

Znaju da su prilagođeni korisnicima.

No kako se “Gator drži protiv ostalih divova iz industrije?

Da bismo to doznali, odbacili smo naše deerstalkere, zatražili blagoslove od bogova novinarstva i upustili se u HostGator’s Baby plan da napravimo ozbiljna testiranja (testove na kojima se nitko drugi nije trudio, hvala vam puno) samo da ćete znati ako je HostGator pravi domaćin za vas.

Rezultati naših testova zapravo su prilično iznenađujući, ali dobre stvari dolaze onima koji čekaju i čekaju vas na našu presudu na kraju ovog pregleda.

razotkrivanje

Naša dva testna mjesta su hgcloudhosted.com i hgbabyhosted.com. Bivši domaćin s HostGator Cloud Hatchling; dok ovaj potonji ugošćuje HostGator Baby.

9 razloga zašto je HostGator savršen za vas

1. Brzo vrijeme odziva servera

Ako do sada niste čuli, ovdje na Bitcatcha.com, stvarno volimo da naše web hosting bude brzo. Super brzo.

I ovdje je HostGator privukao našu pažnju.

SAD (W)
KORISTITI)
London
Singapur
Sao Paulo

32 ms 36 ms 221 ms 221 ms 139 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Kanada
Njemačka

717 ms 205 ms 153 ms 36 ms 140 ms

Prosječna brzina: 190 ms – Pogledajte puni rezultat

S obzirom na činjenicu da imaju samo dva podatkovna centra (oba se nalaze u SAD-u), HostGator je uspio vrlo dobro realizirati rezultate u Sao Paolu, Sydneyu i Japanu, a sve je vrijeme odgovora bilo ispod 205 ms..

U redu su bili u Singapuru i Londonu (221 ms), ali malo su zaostajali u Bangaloreu na 717 ms (ako ovo čitate iz Indije, najbolje je da se usmjerite. Umjesto toga provjerite naše najbolje planove za hostovanje u Indiji!)

Sa prosječnim svjetskim prosjekom od 190 ms, HostGator su zaradili A od nas!

2. Brza brzina učitavanja mjesta

Uz iznimku PHP7.1 i ugrađeni sustav kompresije sadržaja temeljen na Apacheu, HostGator zapravo ne treba puno za njih.

Ne koriste SSD pohranu (dostupno samo uz hosting hosting, boo!), Nisu postavljeni NGINX poslužitelji niti posebne značajke keširanja poput Supercachera SiteGrounda … a vrijeme učitavanja web mjesta je super brzo!

Koristili smo webpagetest.org i uspostavili testnu stranicu HGBabyHosted.com prema našoj HGCloudHosted.com, a evo i rezultata: