Privatni pregled pristupa Internetu putem Interneta

Privatni pristup internetu već je legendarni VPN među torrent korisnicima. Oni su bili jedna od prvih svjetskih VPN tvrtki koje su uvele istinsku politiku “bez dnevnika”, a njihova popularnost brzo je rasla od tada.

U 2016. godini PIA sada ima najmanje 10 natjecatelja koji tvrde da su i ‘VPN’ koji ne prijavljuju, ali rijetki (ako ih ima) mogu ponuditi istu razinu sigurnosti, prijaznosti prema bujicama i cijenu po kojoj je privatni pristup internetu poznat. Saznajte zašto svi vpnsi koji nisu zabilježeni nisu isti.

Ako vam zvuči pomalo pristrasno zbog pregleda, to jest. Pretplatnik sam PIA-e od 2013. godine i osobno koristim i volim njihove usluge. Preporučujem gotovo svakom bittorrent korisniku da prvo isproba privatni pristup internetu prije testiranja skupljih VPN-a, jer PIA pruža 90% značajki i 100% privatnosti po 1/2 cijene konkurentskih usluga.

Svaka pretplata PIA uključuje 7-dnevnu, stopostotnu politiku povrata novca.

profil tvrtke

Privatni pregled pristupa internetu

Web stranica: www.privateinternetaccess.com
Zapovjedništvo: Sjedište u SAD-u
Pravila zapisivanja: Nema trupaca. Razdoblje.
Normalna cijena: 6,95 USD mjesečno

Najbolja ponuda: 3,33 USD mjesečno (dobiti ovu ponudu)

Privatni pristup internetu: Specifikacije

Privatni pristup internetu odgovara ili premašuje industrijski standard u gotovo svim standardima šifriranja, sigurnosti i privatnosti. Nije ni čudo što su proglašeni za naš ‘najbolji torrent vpn’ iz 2014. godine & 2015.

Čak smo stvorili i detaljni vodič podučavajući vas najboljim tehnikama / savjetima za preuzimanje torrenta pomoću PIA-e.

 • 256-bitna AES enkripcija
 • 4096-bitna enkripcija stiskom ruke (pobijeđuje industrijski standard)
 • Nema zapisnika aktivnosti, dnevnika veza ili metapodataka (Saznajte više)
 • Torrenti su dopušteni na svim poslužiteljima (rijetko)
 • Aplikacije za PC / Mac / Android / iPhone
 • Prihvaćena su anonimna plaćanja (nauči kako)
 • Uključuje proxy uslugu Nizozemske SOCKS5 (Super za bujice)
 • Dopušteno je 5 istodobnih veza (zaštitite sve svoje uređaje)

Pregled privatnog pristupa internetu: naše omiljene značajke

Prije nego što uđemo u meso naše recenzije, samo želim istaknuti moje omiljene značajke o PIA-u, čija kombinacija je razlog što je PIA najbolji preporučeni VPN na ovoj web stranici (i dobio 10/10 TorrentScore)

Bez određenog redoslijeda:

Pravila prijavljivanja
PIA ne vodi zapisnike. Niti jedan. U tom su pogledu bili vrlo dosljedni (do sada nije bilo razloga sumnjati u njih, za razliku od nekih drugih VPN-a). Budući da su sa sjedištem u SAD-u, ne zahtijeva se da čuvaju ili bilježe podatke o sesijama korisnika. Uvijek preporučujemo torrent korisnicima da odaberu pravi VPN koji ne bilježi za maksimalnu privatnost / sigurnost.

Torrent-prijateljstvo
Za razliku od većine VPN-ova, PIA omogućuje bujicu na SVIM VPN poslužiteljima. Oni to mogu učiniti kroz jedinstveno rješenje gdje će preusmjeriti bujicu prometa (i samo bujice prometa) putem sekundarnog VPN-a ako bujite na određenim visoko rizičnim poslužiteljima (SAD, Velika Britanija, Australija itd.). To je pametno rješenje (i potpuno zakulisno, tako da većina korisnika nije ni svjesna da se događa).

Budući da PIA ne vodi evidencije, identitet preuzimanja torrenta koji koriste njihovu uslugu uvijek se čuva u tajnosti, a vaša se istinska IP adresa neće pojavljivati ​​u utorrent rojevima (sve dok imate aktivnu VPN vezu). Imamo pune vodiče o tome kako anonimno koristiti uTorrent, Vuze i Qbittorrent.

PIA je također na vrhu našeg popisa “VPN-a najpopularnijih među bujicama”

sigurnosti
PIA koristi 256-bitnu AES enkripciju (koja se grubim napadima smatra neraskidivom i najjača je jačina šifriranja u industriji. Povrh toga, PIA korisnicima prilagođava snagu šifriranja, dužinu ključa i korišteni algoritam.

Ugradili su i dodatnu zaštitu od propuštanja IP-a u svoj softver, uz zaštitu od DNS-a curenja, IP-propuštanja (kill-switch) i WebRTC propuštanja.

Cijena
Ne možete razgovarati o PIA bez spominjanja cijene. Ako iskoristite njihove jednogodišnje cijene, možete dobiti PIA za 3,33 USD mjesečno (39,95 USD / god). S većinom usporedivih VPN tvrtki koje se cijene oko 8-12 USD mjesečno smatram PIA nevjerojatnom vrijednošću. Svi planovi uključuju neograničenu propusnost, sav softver, njihovo jamstvo bez evidentiranja i 7-dnevnu politiku povrata novca.

Privatni pristup internetu: Softver

Jednom kada se prijavite za PIA, dobit ćete e-poštu s podacima za prijavu / zaporku, kao i vezom za preuzimanje VPN softvera. Instalacija im traje manje od dvije minute. Zatim se jednostavno prijavite pomoću ponuđenog kombinacije za prijavu / lozinku i spremni ste za povezivanje s VPN serverom.

Postavke softvera PIA

Kad prvi put pokrenete softver, preporučam da otvorite karticu naprednih postavki klikom na gumb ‘Napredno’ na dnu. Vidjet ćete zaslon koji izgleda ovako:

Izbornik naprednih postavki

Izbornik naprednih postavki

Lijeva strana prozora i dalje prikazuje sadržaj izbornika ‘jednostavnih’ postavki. Možete odabrati želite li pri pokretanju automatski pokrenuti i automatski se povezati s VPN-om. Također možete odabrati željeni VPN poslužitelj prilikom automatskog povezivanja.

Napredne postavke (s desne strane) daju veću kontrolu nad nekim naprednim značajkama kao što su prosljeđivanje porta, vrsta veze i IP zaštita od curenja. Ako niste sigurni koje postavke odabrati, prikazane postavke su vrlo sigurne i jednostavne za upotrebu.

Evo kratkog pregled Vaših opcija:

 • Vrsta veze (TCP ili UDP) – UDP je općenito brži i najbolji je izbor za bujice / struje
 • Udaljeni port – Odaberite koji port # OpenVPN se pokreće. Automatski je u redu za većinu korisnika.
 • Prosljeđivanje luka – Omogućite prosljeđivanje porta ako trebate proći kroz usmjerivač. Napredna značajka.
 • Ubojiti prekidač – Ovo je sigurnosna značajka koja će prekinuti vašu internetsku vezu ako se VPN prekine. Saznajte više ovdje.
 • DNS zaštita od curenja – Prisilite svoje računalo da koristi PIA-ov DNS umjesto davatelja internetskih usluga. Preporučeni.
 • IPv6 Zaštita od propuštanja – Provjerite da VPN ne propušta vašu IPv6 adresu (za razliku od IPv4). Testirajte ovo.

Postavke šifriranja

Privatni pristup internetu omogućuje korisničku kontrolu nad algoritmom šifriranja i jačinom koju softver koristi. To možete prilagoditi kako biste pronašli optimalnu mješavinu brzine i sigurnosti za svoje potrebe. Ako niste sigurni što odabrati, PIA preporučuje da ostavite zadane postavke koje su:

 • Šifriranje podataka – AES 128
 • Autentifikacija podataka – SHA1
 • Šifriranje ruku – RSA 2048
Ako želite najjaču moguću enkripciju (brzine će biti sporije) promijenite svoje postavke na ovdje prikazane:

Najviše postavke PIA enkripcije

Najviše postavke šifriranja

Spajanje na VPN poslužitelj

Povezivanje s VPN serverom izvodi se s ikone programske trake PIA prikazane crvenom bojom:

Slika

Ikona ladice PIA

Ako ne vidite ovu ikonu u programskoj traci (a softver se pokreće), tada morate kliknuti strelicu gore i prilagoditi postavke sistemske trake da uvijek prikazuju ikonu ladice PIA.

Da biste se povezali s poslužiteljem, desnom tipkom miša kliknite ikonu ladice PIA koja će prikazati puni popis poslužitelja. Pomicanje po popisu je pomalo neprijatno na zaslonima niske razlučivosti jer se cijeli popis ne uklapa u veličine zaslona ispod 1920×1080.

VPN će odmah započeti postupak povezivanja kad kliknete mjesto poslužitelja. Znat ćete da je veza uspješna kad ikona pokušaja PIA postane svijetlo zelena.

Također možete koristiti besplatno web mjesto poput ipmonkey.com ili iplocation.net da provjerite radi li VPN ispravno.

Popis poslužitelja PIA

Pokrenite popis poslužitelja iz programske trake

Ikona ladice postaje zelena kada je povezana

Pokazatelj “Aktivna veza”

Rezultati ispitivanja brzine

Privatni pristup internetu vrlo je uspješan u našim brzinama (za razliku od većine VPN-ova s ​​povoljnim cijenama, koji su obično pretrpani).

Na većini poslužitelja uspjeli smo dobiti ocjenu brzine “A”, što znači da nadmašujete 90% korisnika u istoj državi!

Najbrža brzina s ocjenom “B” bila je u Nizozemskoj (izuzetno popularno mjesto poslužitelja za torrent downloader), tako da je obično gužva. U toj zemlji i dalje smo upravljali brzinama većim od 65%.

Za strujanje HD video zapisa trebate samo 5-7 Mbps

Kao usporedbu, Netflix HD sadržaj struji od oko 5-7 Mbps. Uspjeli smo postići brzinu od 7-16x od te referentne vrijednosti. PIA je čak mogla prenijeti 4k sadržaja s većine lokacija servera koje smo testirali.

IPVanish jedno je od jedinih VPN-a koje je dosljedno brže od PIA-e. Ako vam je brzina prioritet #, trebali biste iskoristiti njihovu 7-dnevnu politiku povrata 100%.

Također smo napravili potpunu usporedbu PIA-e i IPVanish-a.

PIA Speedtest, SAD

Teksas, SAD

PIA Speedtest Kanada

Toronto, Kanada

PIA Speedtest, Nizozemska P2P

Nizozemska

Privatnost i sigurnost

Privatni pristup internetu odgovara ili premašuje industrijsku standardnu ​​sigurnosnu mjeru za gotovo svaki aspekt njihove usluge. Povrh toga, bili su vrlo proaktivni u reagiranju i popravljanju sigurnosnih propuha VPN-a kad se nađu, dok manje popularni VPN-ovi često zanemaruju izvješća o ranjivosti ili ispravke kašnjenja..

Oni su ujedno i jedna od prvih VPN tvrtki koje su donijele ne pitajte, ne recite istinitu politiku zapisivanja bez dnevnika, a one su najpopularnije VPN koji ne prijavljuju, na svijetu (posebno među posjetiteljima ove web stranice).

Pravila o privatnosti i zapisivanju podataka

Gotovo sve VPN tvrtke vode evidencije i zapise o VPN sesiji / povijesti računa za razdoblja čak 6 mjeseci. Privatni pristup internetu NE. Ne bilježe metapodatke vaše povijesti sesija (KB prenesenih podataka, dodijeljena IP adresa, vrijeme veze itd.). Oni su jedina od malobrojne VPN-a koji nude ovu razinu privatnosti.

To mogu učiniti jer imaju sjedište u SAD-u koje nema zakone o obveznom čuvanju podataka o VPN uslugama. U mnogim drugim zemljama VPN-ovi su klasificirani kao davatelji internetskih usluga i potrebni su za vođenje evidencije.

Budući da PIA ne vodi dnevnike, torrent korisnicima mogu ponuditi izuzetno visoku privatnost, a vašoj torrent IP adresi bit će gotovo nemoguće pronaći na vašem PIA računu ili istinskoj IP adresi.

Anonimna plaćanja
PIA zahtijeva samo minimalne podatke za stvaranje računa. Trebaš:

 • Valjana adresa e-pošte (za primanje podataka o prijavi)
 • Način plaćanja (prihvaćeno plaćanje Bitcoin / anonimnim darovnim karticama).

Ako plaćate kreditnom karticom, PIA zahtijeva podatke za naplatu da biste spriječili prijevaru, ali ako koristite neki od njihovih anonimnih načina plaćanja, osobni podaci nisu potrebni. Napisali smo vodič o anonimnom plaćanju VPN usluge ili samo posjetite njihovu web stranicu za više detalja.

sigurnosti & Šifriranje

PIA koristi industrijski standard 256-bitnu AES enkripciju (Advanced Encryption Standard). Njihova duljina tipke za rukovanje iznosi do 4096 bita (prilagodljivo) što je 2 ^ 2048 puta jače od većine VPN-ova (da, to je vrlo velik broj). Oni su također ugradili 3 sloja zaštite od propuštanja IP-a izravno u svoj softver.

256-bitna AES enkripcija:
Ovo je industrijski standard za šifriranje visoke sigurnosti. Brukatske napade smatraju se neraskidivim, a isti je algoritam šifriranja koji je američka vojska koristila za komunikacije visoke tajnosti.

Prilagođena kontrola šifriranja:
Kao što je spomenuto u odjeljku softvera iznad, PIA vam omogućuje prilagođavanje snage / algoritma enkripcije koji se koristi. Možete čak i odlučiti se bez šifriranja ako samo želite anonimnu IP adresu s najbržim mogućim brzinama. Pogledajte PIA-ov vodič za prilagodbu šifriranja.

DNS zaštita od curenja

Svaki put kada upišete web adresu u vaš preglednik, taj se zahtjev šalje DNS poslužitelju da bi preveo ime domene (poput “google.com”) u IP adresu na kojoj se web mjesto nalazi. Vaše računalo obično koristi DNS poslužitelje koji pripadaju vašem Internet davatelju. To im daje mogućnost praćenja i evidentiranja vaše povijesti web preglednika (a većina njih).

PIA ima vlastite sigurne DNS poslužitelje koji ne bilježe. Kada omogućite zaštitu od propuštanja DNS-a, softver će prisiliti vaše računalo da koristi PIA-ove DNS poslužitelje umjesto zadane opcije. Preporučuje se da ovu mogućnost uvijek omogućite.

Ubojiti prekidač

Ovo je dodatna sigurnosna značajka koja će odmah uništiti cijelu internetsku vezu ako VPN veza ne uspije. Preporučuje se da ovo omogućite ako se često mučite i da ne upotrebljavate proxy uz VPN.

Preporučuje se: Pročitajte naš vodič o tome kako koristiti PIA za bujice s VPN-om i / ili proxy-jem.

Imajte na umu da ova metoda ubija vašu internetsku vezu na razini adaptera. Kao rezultat toga, zapravo ste pokrenuli alat za rješavanje problema s Windows mrežom da biste vratili pristup internetu ili ponovno povezali VPN poslužitelj. Dok to ne učinite, nećete imati pristup internetu. Zbog toga neki početnici smatraju da ova značajka frustrira.

Da biste pokrenuli alat za rješavanje problema, samo desnom tipkom miša kliknite ikonu vaše mreže u programskoj traci i kliknite “otklanjanje problema”.

IPv6 Zaštita od propuštanja

PIA je jedan od svega nekoliko VPN-ova koji ovu značajku uključuju u svoj softver. U osnovi, postoje dvije grupe IP adresa, IPv6 (starija i manje adresa je na raspolaganju) i IPv6 (novije i puno više IP adresa). Vaše računalo zapravo ima i IPv4 i IPv6 adresu, tako da će ova značajka spriječiti slučajno curenje vaše IPv6 adrese.

Preporučuje se da uvijek budete provjereni, čak i ako niste sigurni koristi li vaše računalo IPv6 ili ne.

Je li privatni pristup internetu dobar za bujice?

U jednoj riječi, DA.Evo zašto…

Razlog br. 1 – Pravila prijavljivanja: Najvažniji kriterij pri odabiru VPN-a za bujicu je njihova politika prijavljivanja. Želite VPN koji ne bilježi nikakve zapise veza, aktivnosti ili metapodataka. PIA odgovara računu.

Razlog br. 2 – torenti su dopušteni na svim poslužiteljima: Većina VPN-ova (čak i oni koji su prilagođeni bujici) ograničit će bujice na određene geografske lokacije poslužitelja. To minimizira glavobolju poslužitelja i zadržava torrent downloaders na širokoj propusnosti na samo nekoliko poslužitelja.

PIA omogućuje bujice na svim poslužiteljima i koristi jedinstveno rješenje za preusmjeravanje bittorrent prometa (samo na određenim poslužiteljima visokog rizika) koristeći sekundarni VPN iza scene. To je besprijekorno rješenje, a većina korisnika uopće ne primjećuje.

Razlog br. 3 – Uključena proxy usluga SOCKS: Svaka pretplata PIA uključuje pristup svom proxy poslužitelju sa sjedištem u Nizozemskoj SOCKS. Ovaj proxy možete koristiti u svom omiljenom torrent klijentu (upute za postavljanje ovdje). Proxy se može koristiti umjesto VPN-a ili čak oboje istovremeno koristiti za dvostruku zaštitu.

Razlog br. 4 – brzina: Nismo pronašli brži VPN po nižoj cijeni od PIA. Njihova mreža poslužitelja je širom svijeta (24 zemlje) i oni imaju obilje propusne moći. Ne postoji mjesečna ograničenje propusnosti ili ograničenje prijenosa.

Razlog br. 5 – cijena:
$ 3,33 / mjesec. To je manje od latte u Starbucksu. Što čekaš?

Sažetak pregleda

Privatni pristup internetu izvrsna je vrijednost ako tražite VPN uslugu koja ne prijavi i ne buji, po pristupačnoj cijeni. Nazvani su našim omiljenim torrent VPN-om, a također su ocijenili 10/10 za prijavu bujice u 2016. godini.

Njihov skup značajki više je nego dovoljan za 90 +% korisnika, a sviđa nam se činjenica da oni uključuju SOCKS proxy uslugu bez dodatnih troškova (naučite kako ih koristiti za uTorrent, Vuze ili Deluge).

Omiljene značajke:

 • Nema zapisnika. Ozbiljno, nijedan.
 • 256-bitna enkripcija
 • SOCKS Proxy uključen (može se koristiti s bilo kojim glavnim torrent softverom)
 • Softver jednostavan za korištenje
 • Neograničena propusnost
 • Low-cost / pristupačne

Alternativa privatnom pristupu internetu

Postoji nekoliko drugih VPN opcija koje vrijedi razmotriti želite li potrošiti više $$ za malo veće performanse / mogućnosti.

IPVanish je najbrži VPN koji smo testirali i omogućuje bujice. Torguard također izvrsno radi u brzinskim testovima, ima servere optimizirane za p2p i torrent proxy uslugu s 5 lokacija poslužitelja.

Usporedite privatni pristup internetu

 • PIA protiv Torguarda
 • PIA vs IPVanish
 • PIA vs Hidemyass
 • PIA vs. Proxy.sh
 • PIA protiv BTGuarda

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me