Privatni pristup internetu naspram HideMyAss (Dnevnici / Brzina / Sigurnost)

Privatni pristup internetu vs Hidemyass

Privatni pristup internetu i HideMyAss Pro VPN dvije su najpopularnije VPN usluge na svijetu, ali iz vrlo različitih razloga. Iako su obojica izvrsna usluga, jedan od njih dvoje se zaista ističe kada je riječ o potrebama korisnika Bittorrent-a.


Pročitajte našu cjelovitu VPN usporedbu u nastavku da biste vidjeli koji od ovih teških utega izlazi na vrhu (savjet: Nije čak ni tako blizu).

Profil tvrtke & Sažetak obilježja

Najprije brzo razmotrimo specifikacije i značajke svakog VPN-a kako bismo bolje shvatili s čime radimo.

Privatni pristup internetu

Slika

Značajke
Sjedište u SAD-u
Nema zapisnika aktivnosti
Nema metapodataka (dnevnici veza)
Poslužitelji u 24 zemlje

cijena
1 mjesec – 6,95 dolara
Najbolja ponuda: 1 godina za 3,33 USD / m

Sve značajke & cijena

HideMyAss

Slika

Značajke
Sa sjedištem u Velikoj Britaniji
Nema zapisnika aktivnosti
Zapisuje metapodatke (zapisnici veza) 6 mjeseci
Poslužitelji u 221 zemlji (većina VPN-a)

cijena
1 mjesec – 11,52 dolara
Najbolja ponuda: 1 godina za 6,55 USD / m

Sve značajke & cijena

Odabir VPN-a (najvažniji faktori)

Sve VPN usluge pružaju šifriranje i mogu sakriti vašu IP adresu. Tu prestaju sličnosti. Nekoliko je čimbenika koji određuju koliko će VPN biti uspješan za anonimnu bujicu. Evo našeg popisa najvažnijih stvari koje treba uzeti u obzir pri odabiru VPN-a:

Najvažnije VPN značajke (za bujice)

 1. Pravila prijavljivanja – Vozi li VPN zapisnike? Koliko dugo? Koje podatke oni prate?
 2. Ubrzati – veća brzina je bolja, očito
 3. Prijateljska bujica – Da li VPN doista pozdravlja bittorrent korisnike ili otkazuje račune za torrent aktivnosti?
 4. sigurnosti – Snaga šifriranja je važna. Također, uključuje li VPN prekidač kill & privatni DNS poslužitelji
 5. Ostale korisne značajke – SOCKS5 proxyji, prilagođeni konfigurirani torrent klijenti, poslužitelji optimizirani za p2p itd…

Usporedit ćemo Hidemyass i privatni pristup internetu po svim tim kriterijima, jedan po jedan. Učinimo to.

Pravila o privatnosti / zapisivanju

Ovdje ćemo pogledati koje podatke (ako ih ima) svaki VPN bilježi o vašoj aktivnosti, povijesti veze i preuzimanjima.

Privatni pristup internetu

PIA ima sjedište u SAD-u, gdje se zakoni o zadržavanju podataka ne odnose na davatelje VPN-a.

Pravila zapisivanja: U privatnom pristupu internetu navedeno je da ne vode nikakve zapise aktivnosti ili ne nadziru ili ne bilježe povijest sesije ili meta podatke. To znači da ne bilježe povijest vaše IP adrese, povijest veze ili količinu prenesenih podataka. Pravi su VPN koji ne bilježi.

Hidemyass

Hidemyass ima sjedište u Ujedinjenom Kraljevstvu i podliježe britanskim zakonima o zadržavanju podataka (koji se odnose na VPN-ove).

Pravila zapisivanja: Hidemyass je potvrdio da, iako izravno ne prate vašu VPN aktivnost, čuvaju evidenciju veze 2-3 mjeseca. Ti dnevnici uključuju vašu povijest IP adresa i količinu prenesenih podataka. Kao rezultat toga, oni su u mogućnosti prosljeđivati ​​obavijesti o DMCA i za to se znalo da to čine.

Analiza:
PIA je pravi VPN davatelj koji se ne prijavi. Ovo je optimalna razina privatnosti za bittorrent korisnike, a to je nešto što se Hidemyass jednostavno ne može podudarati, jer ih britanski zakoni o zadržavanju podataka zahtijevaju za snimanje metapodataka povijesti sesija svojih kupaca. PIA je ovdje velika.

POBJEDNIK: Privatni pristup internetu

Posjetite web mjesto

sigurnosti

Pogledajmo jačinu enkripcije, IP curenja i dodatne sigurnosne značajke…

Privatni pristup internetu

Šifriranje tunela: do 256-bitni AES (industrijski standard)
Šifriranje ruku: 4096-bitni tipke (izvrsno)
Prilagođene postavke šifriranja: Da

Dodatne sigurnosne značajke:

 • IPv6 zaštita od propuštanja
 • DNS zaštita od curenja
 • Prekidač VPN-a (sprječava curenje IP-a ako VPN ne uspije)

Hidemyass

Šifriranje tunela: do 256-bitni AES (industrijski standard)
Šifriranje ruku: 2048-bitni tipke (dobro)
Prilagođene postavke šifriranja: Ne

Dodatne sigurnosne značajke:

 • Sigurni IP-Bind (ubaci-prebaci)

Analiza:
Privatni pristup internetu također pobjeđuje u ovom krugu. Oni su ugrađeni u zaštitu od tri najčešća IP propuštanja. Možete odabrati koje ćete omogućiti u izborniku naprednih postavki njihovog softvera. Zaštita od curenja DNS-a posebno je korisna jer osigurava da se DNS serveri vašeg davatelja internetskih usluga nikada ne koriste (ako ne blokirate DNS-ove propuste, vaš davatelj internetskih usluga još uvijek može pratiti vašu web povijest).

Povrh svega, PIA ima jednu od najboljih enkripcija u industriji (a u potpunosti je prilagodljiva u naprednim postavkama šifriranja PIA-inog softvera za radne površine). To vam omogućuje precizno prilagođavanje savršenog spoja sigurnosti i brzine (ovisno o vašim potrebama) ili jednostavno išlo s preporučenim postavkama.
Privatni pristup internetu prevladava od HMA na gotovo svim sigurnosnim značajkama.

POBJEDNIK: Privatni pristup internetu

Posjetite web mjesto

Torrent / p2p Ljubaznost

Mnogi VPN-ovi kažu da dopuštaju bujice, samo da bi kasnije otkazali ili obustavili račune za bujice. Neki VPN-ovi izgrađeni su od temelja i prilagođeni su bujici više od drugih.

Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu jedan je od najpopularnijih VPN pružatelja usluga koje smo testirali. Ne ograničavaju torrent aktivnosti na određene poslužitelje (mada bi vjerojatno radije da se držite poslužitelja koji nisu iz SAD-a).

Kao i svi ugledni VPN-ovi, PIA ne podržava i ne potiče ilegalna preuzimanja (niti mi). Međutim, bez obzira na to što preuzmete, oni ne mogu povezati nijednu mrežnu aktivnost s određenim računima ili korisnicima.

Budući da oni ne prate ili ne bilježe vašu povijest veze ili VPN aktivnost, nemoguće je pratiti preuzimanja torrenta na određeni vpn račun. (a može biti na desetine ili stotine korisnika koji dijele isti VPN poslužitelj).

Hidemyass

Hidemyass posebno ne blokira bujice / p2p pristup svojoj mreži. Njihovi Uvjeti pružanja usluge govore da će poništiti račune zbog ilegalnih aktivnosti.

Ova nit će vam dati bolju predstavu o njihovoj bujici u praksi.

Važna nota: HMA ima mogućnost praćenja preuzimanja torrenta na određene račune jer vode evidencije veza za svaki račun. To znači da mogu (i moraju) obustaviti / otkazati račune ako odlučite preuzeti datoteke manje od zakonitih.

Brzina (PIA vs. HMA Speedtest)

Torrenting je aktivnost velike propusnosti, a veća brzina uvijek je bolja, zar ne? Pogledajmo koji će vam VPN omogućiti da koristite najveći postotak svoje brze veze.

Privatni pristup internetu

PIA SAD test brzine

Kalifornija, SAD

Privatni internetski pristup Kanadi Brzina

Toronto, Kanada

Privatni test brzine poslužitelja na Internetu u Nizozemskoj

Amsterdam, Nizozemska (popularno za p2p)

Hidemyass

Hidemyass NYC test brzine

New York, SAD

Test brzine Hidemyass chicago

Chicago, SAD

Slika

Toronto, Kanada

Analiza brzine:
Privatni pristup internetu pobjeđuje ovdje s velikom razlikom. Posebno je impresivna razlika u širini opsega. PIA je uspjela dobiti preko 80% naše veze od 50 Mbps na sva 3 testirana poslužitelja. (Za referencu, trebate samo 5-7 Mbps za streaming filma u HD-u).

Kad uzmete u obzir da je PIA oko pola cijene HMA, to je jednostavan izbor ako vam brzina brine 1. Također je vrijedno pogledati IPVanish (koji je najbrži vpn bez evidentiranja koji smo testirali). Napravili smo potpunu usporedbu IPVanish-a sa PIA-om.

POBJEDNIK: Privatni pristup internetu

Posjetite web mjesto

Korisni Dodatni servisi za bujice

Većina VPN-a nudi samo VPN uslugu, ali neki više vpns-a usmjerenih na torrent uključuju dodatne značajke koje bittorrent korisnici vole. Na primjer: Torguard uključuje automatski instalacijski program za proxy koji će odmah konfigurirati vaš omiljeni torrent softver za upotrebu njihove torrent proxy usluge. BTguard ima prilagođene verzije uTorrent i deluge s njihovim instaliranim proxy postavkama.

Što vam ove dvije VPN centrale mogu ponuditi?

Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetuJedan je od malobrojnih VPN-ova koji uključuju besplatne proxy usluge čarapa sa svakim VPN paketom.

Usluge anonimnih proxyja popularne su kod bittorrent korisnika jer rade sa svakim glavnim torrent klijentom, obično su brži od VPN-a i uglavnom koštaju manje. Proksiji donjih čarapa nisu šifrirani (VPN nudi izuzetno jaku enkripciju).

S PIA-om ipak možete dobiti najbolje od oba svijeta i istovremeno koristiti VPN + proxy, jer dopuštaju 5 istodobnih veza s jednog računa. To znači da će vaša torrent IP adresa biti vaš proxy IP, adresa web preglednika će biti vaš VPN IP, a nijedno od toga neće odgovarati vašoj stvarnoj IP adresi. Drugim riječima, bit ćete izuzetno anonimni.

Čak imamo i korak-po-korak vodiče za postavljanje koji vam pokazuju kako to učiniti u svom omiljenom torrent softveru.

proxy & Vodiči za postavljanje VPN-a:

 • uTorrent
 • Vuze
 • Potop
 • QBittorrent
 • Flud (za android)

cijena

Iako mislim da bi cijena trebala biti nizak prioritet kada je u pitanju sigurnost i privatnost, nije tajna da ljudi preferiraju dobar posao po niskoj cijeni. VPN-ovi se kreću u rasponu od oko 3 USD mjesečno do 20 USD / m i više. Dobra vijest je da cijena ne znači uvijek i kvalitetu, a neke od najboljih VPN-ova koje smo testirali su i najpristupačnije.

Evo kako se privatni pristup internetu uspoređuje s Hidemyassom kad je u pitanju cijena:

Privatni pristup internetu

cijena

 • 1 mjesec – 6,95 dolara
 • 6 mjeseci – 35,95 dolara
 • 1 godina – 39,95 USD (3,33 USD mjesečno)

Hidemyass

cijena

 • 1 mjesec – 11,52 USD mjesečno
 • 6 mjeseci – 8,33 USD mjesečno
 • 1 godina – 6,55 USD mjesečno

Bez obzira na duljinu pretplate koje ste odabrali za PIA & HMA, značajke su iste, bez obzira na trajanje. Očito ostvarujete znatan popust za obje usluge ukoliko odaberete 12-mjesečnu mogućnost pretplate. Ako vas brine kajanje kupca, razvedrite se. Oba VPN-a nude 100% garanciju povrata novca.

Privatni pristup internetu ima 7-dnevno pravilo povrata novca i Hidemyass ima politiku povrata od 30 dana (sve dok ne kršite njihove uvjete ili ne prenesete više od 10 GB podataka).

Evo snimke zaslona za pojedine VPN-ove točne podatke o cijenama:

Stranica s privatnim pristupom Internetu s cijenama

Planovi i cijene privatnog pristupa internetu

Hidemyass nudi svoju VPN uslugu u točno istim duljinama pretplate kao i PIA (1 mjesec, 6 mjeseci i 12 mjeseci). Nažalost, oni naplaćuju gotovo dvostruko više cijene PIA-a za svako trajanje pretplate.

Cijene Hidemyass VPN-a

Cijene / planovi za Hidemyass

Zaključak: A pobjednik je…

Ovaj obračun nije bio ni blizu. Po mom računanju, Privatni pristup internetu pobijedio u svakom krugu.

To ne znači da je Hidemyass loš VPN. U stvari, rade mnogo stvari (njihov softver je dobar, a oni su jedini VPN-ovi sa tehničkom podrškom uživo). Realnost je da Hidemyass nije dizajniran za potrebe bittorrent korisnika, dok je PIA jedna od najpopularnijih VPN-ova na svijetu..

Ne bi trebalo biti iznenađujuće da je privatni pristup internetu imenovan našim Top VPN-om za bujicu (2014/2015)

Evo sažetka međusobnog meča od glave do glave:

Privatni pristup internetu putem Hidemyassa (sažetak)

svojstvo
Pobjednik
Detalji
Privatnost / TrupciPIAPIA čuva nulu zapisnika ili metapodataka. HMA vodi dnevnike.
sigurnostiPIAPIA ima podesivu jačinu šifriranja do 256-bitnih AES w / 4096 bitnih tipki
Torrent FriendlyPIAPIA je bitnije prilagođena bujicama od HMA i ne može prepoznati pojedinačne račune
UbrzatiPIAU našem testiranju, PIA je nadmašio Hidemyass po brzini
DodaciPIANizozemski proxy SOCKS uključen u VPN, izvrsno djeluje za bujice
cijenaPIAPIA košta samo 3,33 USD / mjesečno (neograničeno) u usporedbi s 6,55 USD za HMA. (Detalji ponude u nastavku)

Analiza

Privatni pristup internetu apsolutno je srušio Hidemyass kada je u pitanju zadovoljavanje zahtjevnih privatnosti čestih bittorrent korisnika. Svim srcem preporučujemo da je PIA odličan sveobuhvatni VPN, bilo za opću upotrebu, bilo za preuzimanje tvrdog torenta..
Obavezno iskoristite PIA-ino pravilo povrata 7 dana ako želite isprobati njihovu uslugu bez rizika. PIA je daleko najpopularnija VPN usluga među posjetiteljima ove stranice, a jedna je i od najpovoljnijih.Upotrijebite donju vezu kako biste dobili PIA za 3,33 USD mjesečno

Najbolja ponuda

Nabavite PIA za 3,33 USD mjesečno »

Ostale korisne informacije

Na ovoj stranici imamo mnoštvo drugih članaka koji će vam pomoći da odaberete savršeni torrent vpn, a nakon što to učinite, dobili smo „vodiče za upute“ koji vam točno pokazuju kako konfigurirati svog omiljenog torrent klijenta da savršeno funkcionira s vašim VPN ili proxy usluga.

Evo nekoliko naših najpopularnijih članaka:

vodiči

uTorrent (Vodič za postavljanje VPN / Proxy)
Vuze (vodič za postavljanje VPN / proxyja)
Poništavanje (VPN / vodič za postavljanje proxyja)
QBittorrent (podešavanje VPN / proxyja)

SOCKS vs. HTTP Proxies
Razumijevanje VPN dnevnika
Koji VPN-ovi ne održavaju zapisnike?

Recenzije

Privatni pregled pristupa internetu
IPVanish pregled
Torguard pregled
BTGuard pregled
Proxy.sh pregled

usporedbe

PIA vs IPVanish
PIA protiv Torguarda
PIA vs. Proxy.sh
PIA protiv BTGuarda
Torguard vs. BTGuard (proxy)

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map