Torguard pregled – anonimni VPN za Bittorrent p2p

Pregled: Torguard Torrent VPN i proxy usluga

Torguard je pravi VPN pružatelj usluga bez dnevnika sa sjedištem u SAD-u. Oni nude i anonimni proxy i VPN uslugu (prodaju se zasebno). Za razliku od većine ostalih VPN-ova, Torguard je svoje usluge i oglašavanje posebno prilagodio strogim potrebama privatnosti čestih bittorrent korisnika.


Torguard: 1. pogled

Torguard pregled: Profil slika

Tehničke specifikacije

 • Nema zapisnika. Razdoblje. ()
 • 256-bitna AES enkripcija (izvrsno)
 • VPN usluga ili Torrent Proxy usluga (prodaje se zasebno)
 • Kompatibilni su Windows / Mac / Android / iPhone
 • 1Gbps + poslužitelji u preko 40 zemalja
 • Torrenti su optimizirani poslužitelji
 • Stealth VPN opcija / serveri (prođite kroz vatrozidove)

Posjetite Torguard (najbolja ponuda) >>

Najbolje karakteristike Torguarda
Ovdje su naše omiljene značajke Torguarda…

Nema zapisnika
Torguard ne čuva nikakve zapise veza ili aktivnosti. Treće strane (uključujući i davatelja internetskih usluga) vašu torrent aktivnost praktički ne mogu pratiti

Automatski instalirani proxy
Torguardova anonimna torrent proxy usluga dobra je alternativa (ili dodatak) VPN-u. Proxy je obično brži i jeftiniji od VPN-a dok još uvijek mijenja vašu torrent IP adresu. Loša strana je što morate proxy konfigurirati proxy u torrent klijentu, ali Torguard je izgradio prilagođeni instalacijski proxy koji će automatski izvršiti svu konfiguraciju za vas..

Brze brzine
Torguard je uistinu poboljšao mrežu svojih poslužitelja u posljednjih godinu ili dvije i sada imaju neke od najbržih brzina u industriji. Velika brzina VPN znači brže bujice!

Zašto je TorGuard odličan izbor za p2p / Bittorrent

Kao što ste možda i pogodili iz imena, Torguard posebno je prilagodio njihovu anonimnu vpn uslugu potrebama bittorrent korisnika, pružajući značajke kritične anonimnosti koje mnogi drugi vpn pružatelji usluga nemaju. Torguard omogućava upotrebu bittorrenta na svim njihovim međunarodnim poslužiteljima (ali ne i na američkim poslužiteljima) i ne vodi evidencije veza.

Obavezno pročitajte naš članak o tome zašto vam treba anonimni vpn za bittorrent

Značajke koje Torguard VPN čine odličnim izborom za p2p / Bittorrent

 • Torrent / p2p Friendly na međunarodnim poslužiteljima
 • Nema podataka o povezivanju (vaša upotreba vpn-a ostaje anonimna)
 • DNS zaštita od curenja (osigurava da vaš istinski IP nije izložen ranjivosti Windowsa)
 • Osigurajte OpenVPN protokol šifriranjem
 • Razumna cijena
 • Nekoliko opcija prilagođenih torrentima (proxy ili vpn)
 • Odgovarajuća korisnička podrška

Za maksimalnu anonimnost:
Ako ste izuzetno oprezni, sjajna je opcija istodobno koristiti Torguard proxy uslugu i drugu anonimnu VPN uslugu. Ova opcija nudi maksimalnu privatnost i zamotat će vaš torrent promet u šifrirani proxy tunel koji je zatim omotan unutar drugog šifriranog VPN tunela od nepovezanih pružatelja. S ovom postavkom, korištenje bittorrent-a gotovo se ne može pratiti. Za više informacija pročitajte naš članak Potpuno anonimni bittorrent u 3 jednostavna koraka

Opcije Torguard i cijene

Torguard nudi 2 različite mogućnosti za anonimizanje vašeg torrent prometa. Ako samo trebate anonimno učiniti svoju bittorrent upotrebu, oni nude uslugu Torrent Proxy usluga. Postavljanje je jednostavno, jednostavno konfigurirate svog bittorrent klijenta za povezivanje putem Torguard proxyja (imaju 4 države i 20 opcija IP adrese).

Ako radije zadržite sve anonimne i anonimne internetske aktivnosti, oni nude Torguard Torrent VPN uslugu koja štiti cijelu internetsku vezu. Postavljanje je vrlo jednostavno, samo preuzmite njihov vpn softver za radnu površinu i spremni ste za rad.

Torguard paketi i cijene

Torguard proxy
Šifriranje i anonimnost samo za upotrebu u bittorrentu. Može se slojeviti unutar drugog VPN-a za maksimalnu zaštitu.

cijena:
– 5,95 USD mjesečno s mjesecom u mjesec
– 3,95 USD mjesečno ako se kupuje godišnje

Torguard VPN usluga
Šifriranje i anonimnost za cijelu internetsku vezu i sve internetske aktivnosti.

cijena:
– 9,95 USD mjesečno s mjesecom u mjesec
– 4,99 USD mjesečno ako se kupuje godišnje

Ograničeno vrijeme do 40% popusta na VPN uslugu ako se kupi putem proxy usluge!

Torguard VPN softver

Torguard nudi ručne i automatske mogućnosti povezivanja. Ako trebate koristiti svoju vpn uslugu s mobilnim uređajem, morat ćete krenuti ručnim putem (ali torguard pruža jednostavne vodiče za postavljanje). Ako samo koristite Torguard vpn uslugu na stolnom računalu, sve što trebate je preuzeti i instalirati Torguard VPN klijentski softver, unijeti svoje podatke za prijavu i kliknite poveži.!

Pregled softvera Torguard

Softver vpn klijenta ima jednostavno sučelje. Jednostavno unesite svoje podatke za prijavu, odaberite poslužitelj s padajućeg popisa i kliknite poveži. Klijent koristi openVPN protokol za maksimalnu sigurnost.

Glavni prozor klijenta također prikazuje dnevnik veze VPN, tako da tehnofili mogu provjeriti svaki korak postupka povezivanja OpenVPN.. Vaša nova VPN IP adresa prikazuje se pri vrhu prozora dnevnika

Torguardov softver koristi i praktičnu ikonu sistemske trake s bojama u boji koja svijetli crvenom bojom kada je VPN povezan, a crvenom kad nije, za dodatnu vizualnu potvrdu

Softver također ima Integrirana DNS zaštita od curenja svojstvo koje nedostaje mnogim drugim vpn-ovima. Ovo je posebna značajka koja sprječava da vašu istinsku ip adresu izlože sigurnosne ranjivosti sustava Windows. Posjetite dnsleaktest.com za više informacija.

Slika

Torguard Anonymous VPN: Značajke

Torguard ima brojne značajke koje će se svidjeti svjesnima sigurnosti:

 • 256-bitna AES enkripcija putem OpenVPN ili L2TP / Ipsec
 • 39+ Lokacije globalnog poslužitelja
 • Integrirana DNS zaštita od curenja
 • IPv6 i WebRTC zaštita od curenja
 • Nema evidentiranja podataka / nema dnevnika veze (potpuno anonimno)
 • 7 dana 100% garancija povrata novca


Šifriranje: 256-bitni AES
Torguard koristi 256-bitnu AES enkripciju. Ovo je vrlo siguran šifer i iste je snage koju su američka vlada i vojska koristile za tajno komuniciranje. Napadi grube sile (ključno pogađanje) smatraju se neraskidivim.

Šifriranje je izuzetno korisno za preuzimanje torrenta i sprječava bilo koju treću stranu između vas i VPN poslužitelja da pročita vaš promet ili vidi koje web stranice koje posjećujete / datoteke koje preuzimate. To znači da čak ni vaš internetski pružatelj neće znati vaše mrežne aktivnosti, osim činjenice da koristite VPN.

IP zaštita od propuštanja
Vremenom je otkriveno nekoliko slabosti u Windows operativnom sustavu koje se mogu iskoristiti za otkrivanje vaše prave IP adrese čak i dok koristite VPN. To su: DNS istjecanja, IPv6 propuštanja i WebRTC (Stuns) curenja.

Torguard je prilagodio njihov VPN softver kako bi spriječio sve tri ove IP ranjivosti, od kojih je najčešća DNS propuštenost. Torguard koristi vlastite privatne DNS poslužitelje (i koji ne bilježe zapise) za sve DNS i pretraživanja web stranica. To znači da ne postoji zapis treće strane o vašoj web povijesti i vaši DNS zahtjevi neće biti slučajno usmjereni putem DNS poslužitelja vašeg davatelja internetskih usluga..

Privatnost / VPN dnevnici

Torguard je javno izjavio da ne vode zapise o bilo kakvoj pretplatničkoj aktivnosti ili povijesti veza.

To Torguard čini jednim od najanimnijih i anonimnih VPN pružatelja usluga na svijetu. (Većina VPN davatelja u najmanju ruku čuva zapise vaše povijesti veza, uključujući IP adresu koju koristite za povezivanje s njihovom mrežom). Ovi minimalni zapisi se teoretski mogu koristiti za praćenje preuzimanja torrenta na prvobitnu IP adresu korisnika.

S VPN-om koji ne bilježi (poput torguarda) to jednostavno nije moguće. Ne postoje podaci o prethodnim IP adresama koje vam je dodijelila njihova mreža, pa će vaša torrentna preuzimanja biti gotovo neizvodljiva.

Torguardov test brzine

Općenito, VPN davatelji koji omogućuju p2p i torrent promet na njihovim mrežama neće biti osobito brzi. Bittorrent može biti velika širina propusnosti i mnogi korisnici preuzimaju i sjeme 24/7 što može napregnuti bilo koji VPN. Unatoč tome, TorGuard-ove brzine bile su dosta brze za upotrebu Bittorrent-a (iako, ako želite napraviti HD streaming videa preko njihove mreže, morat ćete koristiti američki poslužitelj)

Rezultati ispitivanja brzine:

Torguardov test brzine: Chicago, SAD

Chicago, SAD test brzine

Slika

Rotterdam, Nizozemska test brzine

Torguard pregled: test brzine, Kanada

Toronto, Kanada brzi test

Torguard UK test brzine

UK Brzinski test

Zaključak:

Ako želite da VPN ili Proxy usluga prvenstveno zadržite anonimnu upotrebu svog Bittorrent-a ili p2p-a, Torguard trebao biti u vašem užem izboru VPN izbora. Ne drže zapisnike veza, prijateljski su za p2p i stvarno im je stalo do vaše privatnosti na mreži. Neki drugi veliki izbori uključuju: Privatni pristup internetu i BTGuard

Kamo dalje?

 • Posjetite Torguard
 • Vratiti se kući
 • Pročitajte još recenzija

TorGuard
Recenzirao Best Bittorrent VPN 14. prosinca 2015
Ocjena: 4.8

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map