Usporedba IPVanish vs. ExpressVPN: Brzina / dnevnici / torenti

Usporedba IPVanish vs. ExpressVPN 2018

IPVanish i ExpressVPN obojica tvrde da su najbrži VPN na zemlji. Ali koja VPN elektrana doista ima brzine da to i dokaže?


Usporedili smo IPVanish sa ExpressVPN-om po značajkama koje su najvažnije torrent korisnicima.

Usporedili smo:

 • Softver
 • Politika privatnosti / prijavljivanja
 • Ubrzati
 • i naravno cijena. Znamo da svi vole dobar, jeftin vpn.

IPVanish vs. ExpressVPN: Sažetak

IPVanish

Slika

Web stranica: IPVanish.com
Pregled: IPVanish 2016 Review w

/ brzine

 • Sjedište u SAD-u
 • Nema zapisnika. Razdoblje. (
  saznajte više o VPN zapisnicima
  )
 • Proxy nije uključen
 • 256-bitna enkripcija (prilagodljiva)
 • Kill-prekidač uključen (sprečava IP propuštanja)
 • Torrenti su dopušteni na svim poslužiteljima
 • Mjesečna cijena: $ 10.00
 • Najbolja ponuda: 6,49 $ / mjesečno&# 65.279;&# 65.279; (Jednogodišnji plan)

ExpressVPN

Slika

Web stranica:Expressvpn.com
Pregled: Dolazi uskoro…

 • Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima
 • Nema zapisnika aktivnosti. Neki zapisi veze (nema IP dnevnika)
 • Nije uključen proxy
 • 256-bitna enkripcija
 • Uključen prekidač
 • Torrenti na određenim poslužiteljima
 • Mjesečna cijena: $ 12,95
 • Najbolja ponuda: 8,32 USD / mjesečno (jednogodišnji plan)
Omiljene IPVanish značajke
IPVanish je izuzetno brz. Brži od svih ostalih VPN-a koje smo testirali na ovom web mjestu. Ako imate visoku propusnu vezu (20 Mbps +), barem biste trebali isprobati IPVanish.

Njihov novi V3 softver (Windows, Mac, iOS, Android) uključuje mnoštvo novih značajki poput: Stealth način rada, Split tunneling, Kill-Switch i “Smart” odabir servera.

IPVanish također nudi privatnost na visokoj razini, s njihovim jamstvom ‘Zero-Log’.
Pogledajte sve naše VPN-e koji ne bilježe

Naše omiljene značajke ExpressVPN:
ExpressVPN je vrhunska VPN usluga (s premium cijenama).

Čitati: Naš vodič za bujice ExpressVPN

ExpressVPN zaista se izdvaja iz gomile kada je u pitanju njihov softver koji ima lijepo korisničko sučelje i inovativne značajke poput prilagodljive liste favorita.

Relativno visoka cijena ExpressVPN-a znači da si mogu priuštiti veću propusnost poslužitelja po korisniku, tako da su brzine izvrsne.

Teme za usporedbu

Usporedit ćemo ExpressVPN i IPVanish head-to-head sa svakom od tema u nastavku. Kliknite vezu da biste preskočili na bilo koji odjeljak ove usporedbe.

 1. sigurnosti
 2. Politika privatnosti / prijavljivanja
 3. Software / značajke
 4. Ubrzati
 5. Prijateljstvo s bujicama i značajkama bujice
 6. cijena
 7. Politika povrata novca

sigurnosti

Šifriranje

IPVanish i ExpressVPN oba nude 256-bitnu enkripciju (industrijski standard visoke sigurnosti).

Oba pružatelja usluga implementiraju Perfect Forward Secrecy, što znači da svaka VPN sesija koristi jedinstveni ključ za šifriranje (dobro).

IPVanish softver omogućuje vam izbor 3 VPN protokola (OpenVPN, PPTP i L2TP). Oni također dodaju ‘Stealth’ protokol ako uključite ‘Scramble’ način rada u softverskim opcijama.

ExpressVPN dodaje SSTP protokol pored gore spomenuta 3 (4 ukupno protokola). SSTP također može funkcionirati kao “Stealth” protokol za prolazak kroz VPN zaštitne zidove.

IPVanish sigurnosne postavke u njihovom softveru. Uključuje DNS zaštitu od curenja i prebacivanje.

IPVanish vam omogućava izbor 3 VPN protokola, kao i sigurnosne značajke poput zaštite od propuštanja DNS-a i prekidača kill-a da se spriječe curenja IP-a

Ostale sigurnosne značajke
IPVanish i ExpressVPN uključuju opciju kill-switch, koja sprječava da vaša IP adresa procuri javno ako se VPN slučajno prekine. Uključuju i zaštitu od propuštanja DNS-a koja sprječava vašeg davatelja internetskih usluga da koristi sigurnosni propust sustava Windows za praćenje vaše web povijesti.

Sažetak:
IPVanish i ExpressVPN prilično se ravnomjerno podudaraju u sigurnosti, ali pružit ćemo ExpressVPN-u neznatan prednost zahvaljujući namjenskoj opciji ‘Stealth Mode’ (koja vam omogućuje da mrežne zaštitne zidove koji mogu pokušati blokirati VPN promet).
POBJEDNIK: IPVanish
Politika evidentiranja VPN-a jedan je od najnevidljivijih čimbenika pri odabiru pružatelja usluga. To je vjerojatno i najvažnija stvar koju trebate uzeti u obzir hoćete li VPN koristiti za bujice. Uvijek preporučujemo odabir VPN-a koji nikad ne zapisuje vašu IP adresu i uništava sve zapise metapodataka u roku od 24 sata.

Preporučeno čitanje: VPN-ovi koji dopuštaju torrents / p2p i ne održavaju nikakve zapisnike.

Zaštita / Prijava

IPVanish: Privatnost

IPVanish je VPN usluga ‘Zero-Log’ od 2014. godine. Prema njihovom timu (i Pravilima o privatnosti) IPVanish ne vodi nikakve zapisnike. To je najviši nivo privatnosti koji možete dobiti od pružatelja VPN-a.

IPVanish može održavati pravila zanemarivanja jer imaju sjedište u Sjedinjenim Državama, gdje se zakoni o zadržavanju podataka ne primjenjuju na davatelje VPN-a.

Ako želite, anonimno možete platiti i Bitcoin-om.

ExpressVPN: Privatnost

ExpressVPN ne nudi sasvim istu razinu privatnosti kao PIA kada je u pitanju njihova politika prijavljivanja. Ne bilježe nijednu VPN aktivnost (web stranice koje posjećujete, preuzete datoteke itd.), Ali oni sadrže metapodatke sesije dnevnika (KB prenesenih podataka, korišteni VPN poslužitelj, trajanje veze). srećom, ExpressVPN ne uključuje vašu IP adresu u zapisnike veza (od 1. siječnja 2016.).

Plaćanja u Bitcoin-u prihvaćaju se ako želite platiti anonimno.

Privatnost / Sažetak pregleda

Iako ExpressVPN ne evidentira vašu IP adresu, oni još uvijek nisu pravi VPN davatelji bez dnevnika. IPVanish usluga bez prijavljivanja može podići vašu privatnost na višu razinu
POBJEDNIK: IPVanish

Softver / značajke

I IPVanish i ExpressVPN imaju uistinu izvrstan softver. Postoji razlog da su top 5 ili 6 pružatelja usluga popularniji od ostalih. To ima puno veze sa softverom, performansama i korisničkim iskustvom.

Softver IPVanish

Softver IPVanish je prekrasan i funkcionalan. Stalno je nerazvijen, a nove se značajke dodaju svakih nekoliko mjeseci. Trenutačno je IPVanish na V3 njihovog softvera.

Odabir poslužitelja

IPVanish omogućuje odabir poslužitelja brzim i jednostavnim. Sve njihove servere možete vidjeti u List List ili Prikaz karte. Sve servere možete sortirati pingom u prikazu popisa i lako možete pretraživati ​​bilo koju lokaciju poslužitelja koristeći njihovu funkciju ‘filtriranje’.

IPVanish softver: alat za odabir poslužitelja za karte

Alat za odabir “karte” poslužitelja u IPvanish-u

Ostale značajke softvera IPVanish

IPVanish je dodao nekoliko korisnih značajki u posljednjih 12 mjeseci. Ovdje su naši favoriti:

 • Odaberite svoj VPN protokol: Možete odabrati OpenVPN (TCP / UDP), L2TP ili PPTP. Za većinu korisnika OpenVPN (UDP) će biti najbolja i najbrža opcija.
 • otimati: Ovo je IPNanish-ov ‘Stealth’ VPN protokol. Ako vaša mreža blokira VPN veze, ovaj alat može prikriti vaše VPN podatke kao redoviti SSL web promet, čineći gotovo nemogućim blokiranje.
 • Zakretanje IP adrese: Možete odlučiti automatski dobiti novu IP adresu svakih ‘X’ minuta. Ipak, ne preporučujemo to dok bujite, jer IPvanish mora nakratko prekinuti vezu između IP-ova.

Softver ExpressVPN

Softver ExpressVPN je lagan, brz i moćan. Osobito nam se sviđa funkcija “Omiljeni poslužitelji” koja omogućava dodavanje često korištenih lokacija poslužitelja na prilagođeni popis za brz i jednostavan pristup.

ExpressVPN ima ugrađene sve najvažnije alate za zaštitu od curenja, poput DNS-a i zaštite od curenja (upotrebom prekidača kill).

Evo detaljnijeg pregleda nekih od najboljih softverskih značajki ExpressVPN-a:

Odabir mjesta / Omiljeni poslužitelji

Odabir željenog mjesta poslužitelja je brz i jednostavan. Unutar softvera nalazi se više popisa za sortiranje poslužitelja.

Možete sortirati poslužitelje po imenu, lokaciji ili odabrati određene servere za dodavanje na popis “Omiljeni poslužitelji”.

ExpressVPN također vam prikazuje posljednje korištene poslužitelje ako se želite brzo ponovno povezati.

Omiljeni poslužitelji
Da biste dodali bilo koji poslužitelj na svoj popis “Favoriti”, jednostavno kliknite zvijezdu pokraj tog mjesta poslužitelja.

Nakon što zvijezda postane žuta, server će se prikazati na popisu vaših omiljenih poslužitelja, kojem se pristupa klikom na karticu “Zvijezda” koja je u gornjem lijevom kutu označena crvenom bojom.

Pregled softverskih poslužitelja ExpressVPN

ExpressVPN poslužitelji

Opcije VPN protokola

Softver ExpressVPN omogućava vam lako prebacivanje između svih 5 njihovih dostupnih VPN protokola.

Također možete odabrati “Automatski odaberite protokol” koji će pametno odabrati najbolju opciju za vas, na temelju željenog mjesta poslužitelja i vaših trenutnih mrežnih uvjeta.

Za većinu korisnika UDP – OpenVPN bit će najbolji spoj brzine / sigurnosti. UDP je savršen protokol za aktivnosti velike propusnosti poput video streaminga, torrenta / p2p i Skypea.

TCP odaberite samo ako preuzimate datoteke putem svog web preglednika (jer TCP potvrđuje primitak svih paketa podataka) što bi trebalo spriječiti da vaš veliki prijenos datoteka ne uspije u sredini.

ExpressVPN protokoli

Odaberite OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP ili ‘Auto’

Pa tko ima bolji softver?

Ovo je bio relativno blizak poziv, i IPvanish i Express nude većinu značajki koje stvarno želimo vidjeti od VPN klijenta. Međutim, među njima je bilo nekoliko razlika.

Expressvpn: ima značajku ‘omiljeni poslužitelji’ (koju volim). Njihov je klijent lagan i brz i ne zauzima puno nekretnina na ekranu.

IPVanish: IPvanish desktop klijent je malo velik, ali na njemu se nalaze mogućnosti. Ima pametan odabir poslužitelja, prikaz karte, prigušenje / prikriveni način, podijeljeno tuneliranje i 3-smjernu ip zaštitu od propuštanja.

Na kraju je pobijedio duži popis značajki IPVanish-a. Najnovija verzija njihovog softvera (dodavanje kill-switcha & stealth protokol) stvarno ih je gurnuo preko ruba.

Pobjednik: IPVANISH

IPVanish vs. ExpressVPN: ubrzava & Speedtest

Brzina je jedan od najvažnijih kriterija za odabir VPN usluge, pogotovo ako je želite koristiti za velike brzine preuzimanja torrenta. Zapravo, jedino što smatramo važnijim je osigurati odabir ‘Zero-Log’ VPN pružatelja kao što je IPVanish.

I IPVanish i ExpressVPN imaju veliku reputaciju. ExpressVPN čak na svojoj web stranici tvrdi da je najbrži VPN. Pogledajmo kako se uspoređuju u našem stvarnom testiranju brzine…

IPVanish test brzine

IPVanish brzina UK

IPVanish test brzine (London, UK)

IPVanish najbrži, kanadski poslužitelj

IPVanish test brzine (Montreal, Kanada)

Brzina ExpressVPN

Brz test ExpressVPN (London, Velika Britanija)

Brz test ExpressVPN (London, Velika Britanija)

ExpressVPN test brzine (Nizozemska)

ExpressVPN test brzine (Nizozemska)

Analiza / presuda brzine ispitivanja:
ExpressVPN postavlja vrlo respektabilne brzine (50 Mbps na međunarodnim poslužiteljima je prilično respektabilna), ali IPVanish ima sveukupno bržu mrežu u našem iskustvu.

IPVanish ima nepravednu prednost u brzini, jer je njihova matična tvrtka jedan od najvećih pružatelja CDN (baza podataka) na svijetu.

POBJEDNIK: IPVanish (ali ExpressVPN je znatno iznad prosjeka)

Prijateljstvo s bujicom / značajke bujice

Ako ste glavni razlog za kupnju VPN-a to što anonimno preuzimate bujice, tada je ovaj odjeljak izuzetno važan. Ako ne, slobodno ga preskočite.

U ovom ćemo dijelu pogledati odnos svakog pružatelja usluga prema bittorrent korisnicima. Također ćemo ispitati koje (ako postoje) korisne značajke uključuju svaka usluga koja pruža dodatnu vrijednost za torrent / p2p downloaders.

IPVanish Torrent-friendly: 9/10

IPVanish je na početku postigao 7/10 za prijam do bujice kada smo prvi put rangirali VPN pružatelje usluga 2014. godine, ali od tada su napravili niz značajnih promjena. Sada su jedna od boljih VPN opcija za torrent korisnike širom svijeta.

IPVanish torrent politika

Kao što je navedeno u njihovom FAQ-u (slika dolje) IPvanish je izjavio da doista dopuštaju bujice / p2p na svojoj VPN mreži. Kao i kod svih VPN davatelja, i vaša upotreba je podložna njihovim uvjetima & uvjete prihvatljive uporabe koji se mogu naći na njihovoj web stranici.

IPVanish torrent / p2p pravila

IPVanish torrent politika

Značajke povezane sa IPVanish Torrentom:

Ako učitavate bujice često, možda će vam trebati određeniji skup značajki koji nude mnogi VPN davatelji. Srećom, IPVanish ima gotovo sve najvažnije značajke privatnosti / sigurnosti koje želite (s još nekoliko trenutno u fazi izrade).

Evo najboljih karakteristika IPvanisha za torrent korisnike:

 • Pravila ‘Nulta evidencija’: Uvijek preporučujemo odabir VPN-a koji ne bilježi. IPVanish ispunjava ove kriterije.
 • Ubojiti prekidač: Ne želite da vam IP adresa procuri ako se VPN prekine. Softver IPVanish ima prekidač kill koji će odmah zaustaviti vašu internetsku vezu ako VPN ne uspije.
 • Lokacijske lokacije poslužitelja: IPVanish ima brze servere u mnogim bujicama prilagođenim zemljama, uključujući Švicarsku i Nizozemsku.
 • 256-bitna enkripcija: Ovo je najjača dostupna snaga enkripcije (koja i dalje omogućava razumne brzine). To je ista snaga šifriranja koju je američka vojska koristila za kritične komunikacije. Šifriranje sprečava vašeg davatelja internetskih usluga (internetskog pružatelja usluga) da čita vaš promet ili da vidi koje datoteke preuzimate. Također pomaže u sprečavanju prigušivanja bujica.

ExpressVPN prijava za bujice: 7/10

ExpressVPN pruža ok značajku za torrent korisnike. Imaju 256-bitnu enkripciju (isto kao i IPvanish) i gotovo identičan kill-switch. Oni se pomalo ne slažu o politici prijavljivanja. Iako ExpressVPN kaže da njihovi zapisi ne sadrže vašu IP adresu, mi ipak preferiramo da oni prihvaćaju istinsku politiku nula-dnevnika kao i druge VPN-ove.

IPVanish i ExpressVPN prilično su slični u pogledu softverskih značajki, ali razlika u privatnosti dnevnika gura IPVanish naprijed.

POBJEDNIK: IPVanish

Cijene (Koji je ponuđač povoljniji?)

IPVanish i Express cijene su u sredini & visoki kraj VPN cijena. Općenito, veće cijene imaju tendenciju većih brzina (jer vam pružatelj VPN može priuštiti da potroši više dolara po korisniku na troškove poslužitelja). Ova usporedba nije iznimka, a oba ova davatelja imaju brzinu koja je znatno iznad prosjeka. Evo stranica s cijenama za obje:

IPVanish cijene

IPVanish planovi cijena

IPvanish obično iznosi 10 USD mjesečno ako odlučite ići mjesečno, ali najbolja vrijednost je definitivno jednogodišnja pretplata koja djeluje na prosječno 6,49 USD mjesečno.

Cijene ExpressVPN

Cijene ExpressVPN

S jednomjesečnim planovima koji počinju od gotovo 13 USD, ExpressVPN je lako jedan od najskupljih VPN pružatelja usluga. Dobijate znatan popust za kupnju godišnje pretplate, a u vrijeme ovog članka ExpressVPN trenutno izbacuje besplatno 3 bonus mjeseca (ukupno 15 mjeseci).

Najbolja pravila o povratu: IPVanish vs. Express VPN

Politika povrata novca

I IPVanish i ExpressVPN imaju 100% jamstvo zadovoljstva, a možete dobiti puni povrat unutar dodijeljenog razdoblja povrata novca, ako niste zadovoljni njihovom uslugom..

Politika ekspresnog vraćanja VPN-a – 30 dana

Pravila 100% povrata ExpressVPN-a nude korisnicima potpuni povrat cijene pretplate u prvih 30 dana usluge. Čak će razmotriti povrat nakon 30 dana ako možete dokazati da im je usluga bila nepristupačna ili ne radi ispravno. Ovo je pravilo povrata vodeće u industriji (još moram vidjeti ponudu VPN-a više od 30 dana)
Možete otkazati svoj račun s potpunim povratom u roku od 30 dana od prvobitne kupnje … Povrat sredstava izvan 30-dnevnog razdoblja kupnje smatrat će se, prema vlastitom nahođenju ExpressVPN-a, samo ako pretplatnik može pokazati da Usluga nije bila dostupna ili korisno tijekom razdoblja pretplate i razumni pokušaji kontaktiranja ExpressVPN-a za rješavanje problema – ExpressVPN TOS

IPVanish – 7 dana

IPVanish korisnicima daje 7 dana da zatraže povrat novca. To je otprilike u prosjeku, koliko traje trajanje politike povrata. Korisnici mogu zatražiti povrat iz bilo kojeg razloga, jednostavnim kontaktiranjem podrške. Prema našem iskustvu, povrat sredstava se obrađuje brzo i bez puno gnjavaže.

Pobjednik: ExpressVPN (ne mogu pobijediti garanciju od 30 dana!)

Uključivanje i preporuke

Iako oba pružatelja VPN-a nude solidnu uslugu i mogućnosti, mislimo da je ovdje jasan pobjednik i to je IPVanish.

To je posebno istinito ako će vaša primarna VPN upotreba biti torrent / p2p dijeljenje datoteka, jer je IPVanish jedini od ova dva s istinskim ‘Zero-Log’ pravilima. I naravno, cijena je uvijek faktor, a IPvanis oko 20% jeftiniji od expressVPN-a.

Evo sažetka naših otkrića iz ove usporedbe:

IPVanish

IPVanish je izuzetno sposoban, torrent-prijazan VPN. Oni su među najbržim VPN tvrtkama za bujicu, i imenovali smo ih našim izborom broj 1 za anonimne bujice u 2016. godini.

Pros:

 • Prava politika ‘Bez dnevnika’
 • Trostruka IP zaštita od propuštanja
 • brzo

Cons:

 • Ništa zapravo. IPVanish ima nešto manje lokacija servera od ExpressVPN-a, ali s preko 60 zemalja i dalje je iznad prosjeka.

ExpressVPN

ExpressVPN ima izvanredan softver, a njihove mobilne VPN aplikacije (iOS, Android) neke su od najboljih, pa ako je sigurnost mobilnih uređaja prioritet, vrijedi ih pogledati. Samo bismo željeli da nije toliko koštalo.

Pros:

 • Izvrsne radne površine i mobilne VPN aplikacije
 • Vrlo dobre brzine

Cons:

 • Čuvaju se zapisnici veza (ali ne i IP adresa)
 • Skup.

Donja linija

Ako vam treba dobro dizajniran, brz i dobro podržan VPN za torente (ili samo opću sigurnost / strujanje), IPVanish bi trebao biti jedan od prvih VPN-a koje razmotrite. ExpressVPN se dobro borio, ali su izmakli u gotovo svakoj kategoriji.

No ako ste i dalje podijeljeni između njih, iskoristite 100-postotne garancije povrata koje nude oba pružatelja usluga i testirajte ih na sebe!

Još korisnih članaka & vodiči

vodiči
Koristite uTorrent anonimno
Koristite QBittorrent anonimno
Anonimna bujica u 3 koraka
Proxy vs. VPN za sigurne bujice
Vodič za šifriranje torrenta
Recenzije
Vodič za torrente ExpressVPN
Privatni pristup internetu
Torguard
Proxy.sh
IPVanish
Usporedbe VPN-a
PIA vs IPVanish
PIA protiv Torguarda
PIA protiv Hidemyassa
Torguard vs. BTGuard: Torrent Proxy

Hvala što ste pročitali ovu VPN usporedbu :-)

IPVanish

Posjetite web mjesto

7-dnevna politika povrata novca

ExpressVPN

Posjetite web mjesto

30-dnevna politika povrata novca
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map