HostGator Cloud

Daren Low

Cloudhosting is sneller en betrouwbaarder dan bijna elke standaardhost die u in het verleden heeft gebruikt.

En hoewel HostGator een naam is die u normaal gesproken associeert met budgethosting, is hun nieuwe cloudservice een heel ander balspel.

We voeren al geruime tijd tests uit op de cloudservers van HostGator. En wat we zien is best goed. Supersnelle snelheden en (bijna) kogelvrije uptime.

Het zal uw banksaldo ook niet verlammen. Het instappakket begint bij slechts $ 10,95 per maand (contract van 12 maanden). En u kunt nog eens 30% korting krijgen met onze couponcode. Dat maakt het slechts 7,66 dollar per maand.

HostGator Cloud 30% korting

Voer gewoon “bitcatcha” in op de bestelpagina. .

Hier zijn in een oogopslag de beste functies van HostGator’s nieuwe cloudservice.

HostGator Cloud Beste functies

 1. De cloudhosting van Speed ​​HostGator scoorde een A + op de snelheidstest van Bitcatcha. Het was bijzonder snel in de Amerikaanse regio. (Meer hierover onderaan.)
 2. Betrouwbaarheid en uptime HostGator scoorde 100% uptime. (Bijgehouden sinds januari 2017.)
 3. Automatische updates en beveiliging HostGator Cloud houdt de zaken op de achtergrond up-to-date zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Het detecteert en verwijdert ook automatisch malware.
 4. Schaalbaarheid Als u regelmatig veel bezoekers krijgt, kunt u op een knop klikken om toegang te krijgen tot meer bronnen. Er is geen downtime, u hoeft niet van server te wisselen of de site te migreren.
 5. Cool dashboard Veel hosts gebruiken nog steeds het lelijke en technische cPanel. HostGator biedt een gelikt, gebruiksvriendelijk dashboard. Het is super eenvoudig om dingen achter de schermen aan te passen en de prestaties te meten.
 6. Kosten Vanaf $ 7,66 $ 10,95 is het goedkoper dan de meeste van zijn cloudconcurrenten.

We zullen binnen een seconde specifiek op al deze factoren ingaan. Maar eerst, als u zich afvraagt ​​waarom ‘cloudhosting’ anders is dan andere opties, moet u het volgende weten.

Wat is Cloud Hosting?

Cloudhosting is het volgende niveau van snelle, betrouwbare en betaalbare hosting.

Waarom? De simpele reden is dat cloudhosting niet afhankelijk is van slechts één server. Er werken honderden mensen, die de belasting over verschillende servers verdelen.

 1. Het probleem met shared hosting is dat je één server gebruikt. En je deelt die server met talloze andere websites. Als iemand een piek van verkeer krijgt, zuigt het alle bronnen op, waardoor uw prestaties worden vertraagd.
 2. Cloud hosting lost dit op door gebruik te maken van meerdere servers. Als een server overbelast raakt, zet uw host gewoon een schakelaar om en verandert deze naar een andere server. De uptime en prestaties zijn dus bijna altijd beter.
 3. Het is flexibel. Als je plotseling een piek in het verkeer krijgt en meer middelen nodig hebt, krijg je ze automatisch. Cloud hosting breidt zich natuurlijk uit en sluit af, afhankelijk van welke middelen u nodig heeft.
 4. Het is kostenbesparend. Bij een gedeelde host betaal je extra om toegang te krijgen tot de extra middelen. Met cloudhosting wachten die extra bronnen op u wanneer u ze nodig heeft, zonder extra kosten.
 5. Het is snel. Omdat cloudhosting overbelasting van servers vaak elimineert, kan het veel sneller werken. Cloud hosting zal ook proberen uw bezoekers te bedienen vanaf een locatie dichtbij hen, waardoor uw site sneller wordt geladen, ongeacht waar ter wereld deze wordt bezocht.

Nu u weet wat cloudhosting is en hoe het werkt, gaan we in op de details van de service van HostGator.

Hoogtepunten van HostGator Cloud

Het beste wat ik kan zeggen over HostGator is dat je niet eens merkt dat het er is.

Dat klinkt misschien raar, maar het is de hoogste lof die ik een webhost kan geven. Een goede gastheer merk je niet eens op. Het houdt uw website gewoon stil. Snel, efficiënt en soepel.

Aan de andere kant weet je wanneer je een slechte webhost hebt, omdat het je altijd problemen geeft!

HostGator adverteren hun snelheid, uitgebreide bronnen en een intuïtief dashboard als hun belangrijkste kenmerken. Dus we hebben ze op de proef gesteld.

HostGator Cloud Hosted:

We houden HostGator Cloud bij door samen met hen een WordPress-site te hosten. We hebben voor onze cloudhostingkosten betaald, net zoals elke normale klant zal doen en er testes op uitvoeren. Met deze website kunnen we de uptime-prestaties en hun serverreactietijd volgen. Bezoek gerust onze website die wordt gehost op HostGator Cloud.

✔ Snelheid

Je weet misschien al dat we hier bij Bitcatcha geobsedeerd zijn door snelheid. Daarom hebben we de Bitcatcha-snelheidscontrole voor servers gemaakt. De snelheid van uw webhost is belangrijker dan u denkt (40% van de mensen verlaat uw site als deze niet binnen drie seconden wordt geladen).

Gelukkig komt HostGator als beste uit de bus. In onze snelheidstests scoorde de cloudhost A +. Het heeft een wereldwijd gemiddelde van 144 ms serverreactietijd, wat veel sneller is dan de door Google aanbevolen snelheid van 200 ms.

HostGator Cloud Server-snelheid (Bekijk hier het volledige rapport)

Waarom? Mede omdat cloud hosts van nature sneller zijn omdat ze hun belasting kunnen spreiden. Maar HostGator gaat ook een stap verder. Het maakt gebruik van een geïntegreerd caching-systeem en eersteklas hardware om ervoor te zorgen dat het razendsnel is. Je voelt het verschil.

✔ Betrouwbaarheid en uptime

Als u relatief nieuw bent in webhosting, kunnen uptime-cijfers er allemaal erg op lijken.

De meeste zijn bijvoorbeeld boven de 98%, wat geweldig klinkt. Maar overweeg dit. 98% uptime betekent dat uw website zeven dagen per jaar offline kan zijn. Niet goed!

We raden u altijd aan om 99,8% of meer te zoeken als u een webhost overweegt.

Daarom is de uptime van HostGator zo indrukwekkend. We hebben een fenomenale uptime van 100% gedurende maanden getest met HostGator.

Het draait allemaal om gemoedsrust, wetende dat uw site niet zonder waarschuwing zal crashen.

✔ Cool dashboard

De meeste webhosts houden geen rekening met de gebruikerservaring achter de schermen. Ze gebruiken gewoon hetzelfde lelijke cPanel. Dat is geweldig als je een tech-expert bent en weet hoe je alles achter de schermen kunt aanpassen.

Maar de meeste mensen willen gewoon een eenvoudig, gebruiksvriendelijk dashboard.

HostGator Cloud-klantenportaal

(HostGator Cloud-klantenportal)

Dat is precies wat u krijgt met HostGator Cloud. Het ziet er prachtig uit en het is zo eenvoudig te gebruiken. Het houdt uw uptime, downloadsnelheden, wereldwijde bereik en verschillende andere prestatiestatistieken bij.

U hoeft niet het hele technische jargon te kennen om te begrijpen wat er met uw site gebeurt.

✔ Onbeperkte middelen (bijna)

HostGator biedt u “onbeperkte” bandbreedte en opslag, zelfs op het goedkoopste plan.

Het betekent in wezen dat u bronnen kunt gebruiken zoals u nodig hebt. Als u verkeerspieken krijgt, is dat geen probleem. Sommige gedeelde hosts brengen extra kosten in rekening als u uw vergoeding overschrijdt. Of erger nog, uw website gaat gewoon naar beneden.

Met HostGator-cloudhosting gebeurt dat niet. U kunt zoveel inhoud uploaden als u wilt en genieten van zoveel mogelijk verkeer.

MAAR! Vergeet niet de kleine lettertjes te lezen. ‘Unmetered’ betekent niet altijd ‘onbeperkt’ in de wereld van webhosting. Volgens T van HostGator&Cs u bent beperkt tot bandbreedte en opslag binnen “de normale werking van een persoonlijke of kleine zakelijke website.”

Als uw website plotseling een internetsensatie wordt, kunt u hun voorwaarden schenden. Dat gezegd hebbende, de limieten zijn genereus en het is onwaarschijnlijk dat je eroverheen gaat. Lees meer over hun T&Cs.

✔ Goede klantenservice

HostGator heeft een 24/7 klantenservice elke dag van het jaar (zelfs eerste kerstdag).

Hun livechat is bijzonder goed en je kunt meestal via deze methode binnen 15 minuten contact met iemand opnemen. Als uw probleem tijdens de chatsessie niet kan worden opgelost, helpt de ondersteuning bij het openen van een ticket. Een ingenieur van een hoger niveau zal er het snelst naar kijken. Ik ben ook onder de indruk dat ze een echt telefoonnummer vermelden om ze te bereiken. (Iets dat erg moeilijk is bij sommige hosts).

Het is fijn om te weten dat er een direct telefoonnummer is als er zich een ramp voordoet.

Neem contact op met HostGator

✔ Extra functies

HostGator Cloud wordt ook geleverd met een handvol handige extra’s. Deze zullen je wereld niet op zijn kop zetten, maar het is fijn om te hebben. Functies omvatten gratis migraties (geweldig als u overweegt van host te wisselen) en een gratis SSL-certificaat (essentieel als u een online winkel runt)

HostGator Cloud-pakketten

Net als veel andere services biedt HostGator een reeks pakketten, afhankelijk van uw behoeften. Ze komen in drie fasen: Hatchling Cloud, Baby Cloud en Business Cloud.

Alle pakketten worden geleverd met “onbeperkte” bandbreedte en opslag en lokale caching, maar er zijn een paar verschillen waar u misschien naar wilt kijken.

De Bitcatcha-korting

Ik bied Bitcatcha-lezers graag 30% korting op alle HostGator Cloud-pakketten. Het enige wat u hoeft te doen is de volgende code in te voeren bij het uitchecken:

30% kortingscode: bitcatcha

Dat betekent dat u cloudhosting kunt krijgen voor slechts $ 7,66 per maand (contract van 12 maanden).

Opmerking: soms voeren HostGator hun eigen promoties uit. Als ze dat doen, kunt u vaak zonder deze kortingsbon een betere deal krijgen. Gewoon iets om in de gaten te houden. Lees hier meer.

HostGator Cloud-abonnementen

Hatchling Cloud

Kosten: $ 7,66 * / mo $ 10,95 – 30% korting

Als u regelmatig veel bezoekers ontvangt, kunt u op een knop klikken om toegang te krijgen tot meer bronnen. Er is geen downtime, u hoeft niet van server te wisselen of de site te migreren.

Baby Cloud

Kosten: $ 9,76 * / mo $ 13,95 – 30% korting

Baby Cloud is de middelste (en aanbevolen) optie. Met dit pakket krijg je onbeperkte domeinen, dus het is geweldig als je meerdere websites hebt of websites voor je klanten bouwt. De Baby Cloud geeft je 4 GB geheugen.

Zakelijke cloud

Kosten: $ 13,96 * / mo $ 19,95 – 30% korting

Business Cloud is de premium service. Business Cloud wordt geleverd met alle functies van Baby Cloud en Hatchling Cloud, maar bevat ook 6 GB geheugen, een speciale IP en een privé-SSL.

* Prijs is gebaseerd op een contract van 12 maanden. Gebruik couponcode “bitcatcha” om 30% korting te krijgen. Aanmelden HostGator Cloud.

Eventuele nadelen?

We hebben de verschillende voordelen van HostGator Cloud bekeken, maar hoe zit het met de nadelen?

De waarheid is dat er niet veel zijn. Maar elke host heeft een of twee dingen die niet helemaal perfect zijn. Voor HostGator Cloud zijn dit:

“The Catch” – Bijna elke hostingprovider heeft een “catch”. Voor HostGator Cloud is het hun ‘onbeperkte’ bandbreedte en opslag die niet helemaal onbeperkt is. Het goede nieuws is dat, tenzij je 25% van hun bronnen langer dan 90 seconden gebruikt, het goed gaat.

Dat is het echt – na een paar maanden HostGator Cloud te hebben gebruikt, moet ik nog andere grote nadelen tegenkomen.

Laatste gedachten

HostGator Cloud is supersnel, betrouwbaar en betaalbaar. Het is een kans voor website-eigenaren om toegang te krijgen tot cloudhosting zonder er een fortuin voor te betalen.

Met onze 30% korting is dit misschien wel de beste online cloudhosting-deal. Ga voor meer informatie naar https://www.hostgator.com

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me