SiteGround COVID-19-responsaanbieding – slechts $ 0,99 / maand voor opstartplan!

Als u moeite heeft om uw bedrijf draaiende te houden tijdens deze COVID-19-pandemie, kunt u overwegen om het online te brengen, aangezien de winkelgewoonten van consumenten veranderen om zich aan te passen aan deze uitdagende tijden.


Het is ook echt een goed moment om een ​​website te bouwen, omdat onze favoriete webhostingservice SiteGround zojuist een aanbieding heeft gelanceerd om bedrijfseigenaren te helpen herstellen van klappen die door het virus zijn veroorzaakt!

SiteGround’s COVID-19-responsaanbieding – Details

siteground opstarten hosting deal covid19

SiteGround oefent sociale verantwoordelijkheid uit door een speciale aanbieding te hebben om eigenaren van kleine bedrijven online te helpen in deze onzekere tijden.

Voor slechts $ 0,99 krijgt u gedurende drie volledige maanden volledige, onvervalste toegang tot het StartUp-plan van SiteGround, zodat u een website voor uw bedrijf kunt opzetten.

Als u denkt dat dit geen probleem is en u elders gratis of veel goedkopere webhosting kunt krijgen, kunt u ons uitleggen hoe verkeerd u bent.

 • Korting: 97% UIT (voor 3 maanden) + GRATIS SSL!
 • Maandelijks tarief (eerste 3 maanden): $ 0,99
 • Maandelijks tarief (na 3 maanden): $ 5,95 (50% KORTING)
 • Startdatum: LEEF NU!
 • Einddatum: TBA
 • Alle details:

Waarom deze aanbieding SUPER nuttig is!

Als het gaat om online bedrijven, moet u begrijpen dat snelheid de essentie van het leven is.

Het is het enige dat uw website zal helpen verkopen / converteren.

Met gratis of goedkopere webhostingservices die er zijn, heb je geen idee wat voor soort snelheid je gaat krijgen, en de service die je krijgt zal hoogstwaarschijnlijk verdacht zijn.

Met SiteGround krijgt u een van de snelste beschikbare webhostingservices die speciaal is ontwikkeld voor bedrijven en e-commerce. We moeten het weten, we hebben ons huiswerk gedaan – overtuig uzelf met onze uitgebreide SiteGround-review.

Je hebt ook toegang tot een van de meest deskundige en behulpzame ondersteuningsteams in de branche, met de tools en services die je nodig hebt om je te helpen bij het bouwen van je website.

Als u klanten buiten de VS target, staat SiteGround ook voor u klaar – met 6 datacenters op 3 continenten, zal uw website snel en pittig worden geladen voor uw klanten, wat een mooie boost voor uw verkoop zou moeten zijn.

Laten we eens kijken wat u daadwerkelijk krijgt met het StartUp-plan van SiteGround:

 • 1 Website
 • 10 GB SSD-opslagruimte
 • 10.000 maandelijkse bezoeken
 • Gratis WordPress-installatie
 • Gratis SSL, CDN, e-mail
 • 100% hernieuwbare energie-match met Google Cloud

Met slechts $ 0,99 cent voor 3 hele maanden, denken we dat dit gunstig is voor ondernemers die digitaal willen gaan!

Wat gebeurt er na 3 maanden?

Dat is de echte vraag is het niet – wat gaat er gebeuren nadat 3 maanden zijn verstreken, de wereld is genezen en alles begint weer logisch te worden?

Welnu, als u merkt dat de opbrengst van uw nieuwe website aanzienlijk genoeg is om door te willen gaan met Hosting bij SiteGround, kunt u dit doen tegen een gereduceerd tarief van slechts $ 5,95 per maand – dat is 50% korting op hun normale prijzen!

Als je geen zin hebt om door te gaan, is dat prima – beëindig gewoon je account en het leven gaat verder.

COVID-19 heeft de economie naar de knieën gebracht

Tenzij je onder een steen hebt geleefd, weet je dat de COVID-19 de economie HARD heeft geraakt, aangezien de meeste landen vastlopen om verdere verspreiding van de ziekte te voorkomen.

Mensen zijn bang om de veiligheid van hun huizen te verlaten, waardoor veel fysieke winkels hoog en droog blijven als kopers in paniek raken en dan … plotseling stoppen.

De situatie is zo erg dat sommigen de pandemie met een recessie hebben vergeleken, en we konden het daar niet meer mee eens zijn, omdat stimuleringspakketten van de overheid misschien niet eens genoeg zijn om de economie draaiende te houden te midden van de quarantaine.

In Amerika is het sportentertainment tot stilstand gekomen doordat live sportevenementen zijn afgelast. Japan heeft ermee ingestemd om de Olympische Spelen uit te stellen tot 2021, wat enorme verliezen zal veroorzaken, en reizen blijft een van de zwaarst getroffen industrieën, aangezien luchtvaartmaatschappijen vluchten schrappen omdat meer dan 100 landen met reisbeperkingen worden geslagen.

Mensen hebben geen baan, bedrijven weten niet of ze open moeten blijven omdat klanten niet uitgeven, en de economie staat op de rand van een enorme recessie.

Kortom, het is het einde der dagen, jongens.

Maar niet alles is verloren!

Te midden van alle wanhoop en hopeloosheid, bloeien sommige industrieën en bedrijven, terwijl de rest van de wereld zichzelf in quarantaine houdt.

Mensen kunnen zichzelf opsluiten om het virus op afstand te houden, maar ze hebben nog steeds benodigdheden nodig. Hun behoeften zullen niet veranderen, maar hun winkelgewoonten wel.

Amazon heeft zo’n enorme omzetstijging gezien dat ze maar liefst 100.000 nieuwe werknemers moesten aannemen om te helpen met de toegenomen vraag.

Ocado.com, een bezorgdienst voor eten, ervaart “een verbluffende hoeveelheid verkeer” dat ze de diensten tijdelijk moesten stopzetten om een ​​aantal essentiële werkzaamheden te voltooien.

Mensen zijn duidelijk ook op zoek naar oplossingen voor sociale afstand, vandaar dat regionale overheden in China aandringen op de ontwikkeling van onbemande bezorgoplossingen zoals robots voor voedselbezorging.!

De COVID-19-epidemie zorgt ervoor dat mensen de manier waarop ze kopen veranderen, waardoor ze gedwongen worden om nieuwere technologie te gebruiken om te overleven.

Volgens Susan Athey, hoogleraar economie van technologie aan de Stanford Graduate School of Business, zullen deze nieuw gevormde gewoonten blijven bestaan ​​lang nadat de wereldwijde dreiging is weggeëbd..

Nu een vaccin nog lang niet is ontwikkeld en de wereld enkele maanden van afsluiting zal ingaan, zullen kleine bedrijven zich moeten aanpassen aan de veranderende economische situatie en online moeten gaan als ze het komende seizoen willen overleven.

Bedrijven beginnen te helpen!

Na dagen van paniekaankopen en egoïstisch ‘ik eerst’-gedrag (we weten dat je wc-papier oppot!), Beginnen mensen te beseffen dat niemand kan overleven zonder enige vorm van sociale verantwoordelijkheid te oefenen.

De enige manier om deze economische en sociale crisis te overwinnen, is door collectieve onbaatzuchtige daden van vriendelijkheid jegens elkaar.

Bedrijven beginnen terug te geven aan de gemeenschappen in de hoop de economie draaiende te houden en ons te helpen als onze huizen effectief in onze gevangenissen veranderen.

Het immer populaire Uber Eats breidt uit door gratis leveringen aan te bieden in een poging onafhankelijke restauranteigenaren te helpen hun hoofd boven water te houden in de VS en Canada, terwijl banken hun steentje bijdragen door te doen wat ze kunnen om diegenen te helpen die getroffen zijn door het virus.

Conclusie: ontvang de SiteGround-aanbieding zolang u kunt!

Deze speciale COVID-19-responsaanbieding is een van de beste aanbiedingen die u ooit van SiteGround krijgt. Ze verlagen hun prijzen bijna nooit en 3 hele maanden webhosting voor slechts $ 0,99 is praktisch gratis.

We gaan ervan uit dat het prijskaartje er eigenlijk is om de freeloaders af te weren, zodat er voldoende middelen zijn voor al hun shared hosting-gebruikers om te genieten van de snelheid en service waar ze bekend om staan.

Dus als u op het punt staat een website voor uw bedrijf te starten, raden we u aan snel van het hek af te gaan, want u zult niet snel een andere aanbieding als deze vinden.

Blijf tot de volgende keer veilig!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map