Als je een data-gedreven marketeer bent, dan heb je zin in iets lekkers!

Als je dat niet bent, kun je het beste beginnen, want hier is een geweldige kans om meer te weten te komen over de enorme waarde die data-analyse voor je bedrijf kan bieden.

De goede mensen bij LEAD organiseren een Data Science & Marketing Summit of D / M Summit, waar de koppen in marketing, kunstmatige intelligentie en big data hun waardevolle inzichten zullen delen over wat technologie en marketing kunnen doen om de gewenste resultaten te behalen.

DM Summit 2019

Wie is LEAD

De mensen achter LEAD hebben het bedrijf opgericht om fysieke en online cursussen te geven over IT-gerelateerde vaardigheden, zoals webontwikkeling, app-programmering en digitale marketing & data science. Ze concentreren zich momenteel op 3 hoofdonderwerpen:

 • Data Science
 • Full Stack Web Development
 • Digitale marketing

De mentoren die de cursussen geven, zijn professionele ontwikkelaars, gegevenswetenschappers en marketeers die gehecht zijn aan real-life spraakmakende projecten, dus je weet dat ze goed thuis zijn in hun respectievelijke industrieën. In feite krijg je echte, bruikbare inzichten en strategieën van de beste professionals in het bedrijf!

Spreker hoogtepunten

De D / M-top is niet zomaar een alledaagse top, het is allemaal een soort top. Meer dan 25 sprekers zijn speciaal geselecteerd voor hun expertise over een onderwerp en hebben als taak ons ​​bruikbare inzichten en hun vakkennis te bieden, ons casestudy’s te presenteren en een 360 graden perspectief te geven op hun werkgebied.

Verwacht te horen van de beste geesten in de branche, zoals:

 • Dr Lau Cher Han – Chief Data Scientist, oprichter van LEAD.
 • Theng Hui – Hoofd kunstmatige intelligentie, PLUS Maleisië Berhad
 • Jonathan Oh – CEO en medeoprichter van SupplyCar
 • Ahfaaz Mehboob – SAVP, Senior Data Scientist, Astro
 • Francesca Chia – medeoprichter van GoGet Malaysia
 • Karan Tyagi – CEO, PeoplExperience
 • Trent Young – Directeur, Azië MarketIn
 • Kim Ming Teh – Principal Data Scientist, Insight Flows

Je kunt op de top meer verwachten omdat ze nog steeds onderwerpen en sprekers aan de lijst toevoegen. U kunt rechtstreeks met hen chatten, ze grillen voor antwoorden en hun hersens graven voor oplossingen voor eventuele problemen waarmee u momenteel wordt geconfronteerd met uw bedrijf.

Hier is iets wat de sprekers te zeggen hebben over hun branche:

Zi Yuan, medeoprichter van Tide Analytics

Analytics is een geweldige tool voor grotere bedrijven om hun bedrijf beter te begrijpen, meer inzicht te krijgen in hoe hun huidige klantenpool reageert op hun producten en diensten, en vervolgens strategieën te bedenken voor groei in gebruikersacquisitie en retentie. – Zi Yuan, Tide Analytics

Johnathan Oh, CEO van SupplyCart

Het zeker hebben van data, Machine Learning en AI geïntegreerd in bedrijven wordt de toekomst. Elk bedrijf dat niet op zoek is naar het automatiseren of wijzigen van deze processen, zal in de toekomst een zware heuvel op moeten. – Johnathan Oh, SupplyCart

Wayne Liew, Head of Advertising, Mindvalley

Veel mensen die aan de slag gaan met het online plaatsen van inhoud vergeten dit zeer belangrijke. Het is jouw publiek. Heb je het zelfs? Tenzij u alleen uw collega’s, vrienden en familieleden wilt bereiken, is de kans groot dat u actief manieren moet vinden om uw publiek uit te breiden. – Wayne Liew, Mindvalley

Warren Leow, VP van Inmagine Group

Mijn conclusie is dat verantwoordelijke bedrijven technologie moeten gebruiken als aanvulling op en het genereren van meer winstgevende werkgelegenheid, en deze niet inperken voor de massa. – Warren Leow, Inmagine Group

Wat ook interessant is aan de D / M Summit, is dat deze 100% online is, dus je hoeft geen vrije tijd te nemen, niet vast te zitten in het verkeer en te vechten voor parkeren om de lezingen bij te wonen.

2 nummers 2 behandelen ze allemaal

De organisatoren van de D / M Summit hebben hun onderwerpen opgesplitst in twee tracks:

 1. De data science track
 2. Het marketingtraject

De data science track

Perfect voor diegenen onder ons die geïnteresseerd zijn in big data, AI en IoT. Je wilt onderwerpen als deze bekijken:

 • De staat van gegevenswetenschap & AI
  (door Dr. Lau Cher Han, Chief Data Scientist)
 • Hoe bedrijven data science kunnen omarmen
  (door Edmund Hee, Data Scientist bij AirAsia)
 • Stappen om machine learning voor bedrijven te implementeren
  (door Theng Hui, Head of Artificial Intelligence, PLUS)
 • Hoe een productie-installatie voor te bereiden voor de industrie 4.0
  (door Wai Kit Kong, Data Team Lead voor GBG)
 • Hoe data science kan transformeren F&B B2B Landschap
  (door Anthony See, oprichter, Food Market Hub)
 • Hoe winkelcentra Analytics gebruiken om een ​​gegevensgestuurde beslissing te nemen
  (door Chan Zi-Yuan, medeoprichter, TIDE Analytics)
 • Bekijk hier alle data science-onderwerpen.

Het marketingtraject

Degenen die betrokken zijn bij de marketingkant van dingen zouden natuurlijk beter af zijn om de Marketing Track te bekijken, die een aantal behoorlijk interessante onderwerpen omvat, zoals:

 • Rol van SEO in een data-georiënteerde wereld
  (door Reuben Ch’ng, Head of Marketing, LEAD)
 • Intelligente analyse – begrijp uw klanten beter
  (door Premnath, Performance Marketing Head bij Havas Media Group)
 • Beweging: fysieke verkoopkansen in kaart brengen
  (door Karan Tyagi, CEO, PeoplExperience)
 • Micro-Influencer Marketing gebruiken om e-commercebedrijven vanaf de grond op te bouwen
  (door Bryan Lau, oprichter van Sherlock Lab)
 • Hoe GoCar een beter bedrijf creëert met behulp van gegevens
  (door Ashley Chew, hoofd marketing van GoCar)
 • Bekijk hier alle marketingonderwerpen.

Dit zijn slechts enkele van de onderwerpen die tijdens het live-evenement aan bod komen, hier gemarkeerd omdat ze voor mij persoonlijk interessant zijn. De volledige lijst met onderwerpen is te vinden op hun site en ik hoor dat ze er meer aan toevoegen!

Ticketverkoop & Prijzen

DM Summit Ticketing

De levenslange pas van D / M Summit geeft je niet alleen levenslange toegang tot alle video’s – je kunt ook alle hand-outs, pdf’s, dia’s en alles downloaden wat de sprekers geschikt achten om te uploaden voor het publiek.

Om de deal te veraangenamen, zal de D / M-top u tijdens het evenement ook tal van aanbiedingen, kortingen, freebies en partnervoordelen van de deelnemende leveranciers bieden, om nog maar te zwijgen van eindeloze netwerkmogelijkheden.

Ga voor meer informatie over dit online evenement naar de FAQ-pagina van D / M Summit. Eerlijk gezegd, als ik jou was, zou ik het early bird-ticket nu voor slechts $ 31,50 ophalen voordat de promotie op 20 september eindigt en we zullen $ 48,60 moeten betalen voor de levenslange pas.

Waarom we denken dat u aanwezig moet zijn

Een ding moet ik toevoegen – tijdens Summits als deze wanneer er 2 of meer tracks zijn, merk ik dat ik vaak gescheurd ben. Wat als er 2 luidsprekers waren die ik wilde bekijken en tegelijkertijd op verschillende tracks sprak?

Aangezien D / M Summit een online evenement is, zult u merken dat dit probleem een ​​… non-issue is. Alles wordt opgenomen, zodat je op elk gewenst moment toegang hebt tot de video’s (op voorwaarde dat je de levenslange pas koopt voor slechts $ 48,60 USD 31,50 met de early bird special).

Bovendien, met 25 onderwerpen en een behoorlijk indrukwekkende lijst van ervaren sprekers, is $ 31,50 een koopje. Het soort inzicht dat u krijgt wanneer u rechtstreeks met de sprekers kunt spreken, is eerlijk gezegd van onschatbare waarde.

Dit evenement is niet het eerste in zijn soort, maar voor de prijs die we betalen, is het een verdomd goede prijs-kwaliteitverhouding, vooral als het ons helpt ons bedrijf te laten groeien.

Zie jullie online op het evenement, en wees niet verlegen, stuur ons een DM als je ons tegenkomt 🙂

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me