A virtuális magánhálózatokat (VPN) a biztonság és a magánélet védelme érdekében fejlesztették ki, de valóban szükség lenne ilyen használatára? A válasz valójában attól a helytől függ, ahol fogja használni az internetet. Az országok eltérő módon viselkednek az internetfelhasználókkal szemben, így a kanadaiaknak is meg kell vizsgálniuk a VPN-ket?

Tekintettel az Egyesült Államokhoz való közelségére, nem csoda, hogy Kanada határozottan hasonló irányba halad az internet cenzúrája kapcsán. Valójában az elmúlt években a kanadai kormány zavaró mozgalmakat folytatott az internethasználókra vonatkozó szabályozás fokozása érdekében.

2017-ben a kanadai Legfelsõbb Bíróság ügyének döntése ezt egyértelmûen megmutatta – Kanada egyetért a világméretû internetes cenzúrával. Ezen túlmenően a P2P fájlmegosztásban részt venni kívánó felhasználókat szintén megvizsgálják majd, mivel a kalózkodásellenes bűnüldöző cégek felhívják a figyelmüket az országra..

Ha Kanadában tartózkodsz és máris aggódsz ezek miatt a lépések miatt – igazad van, mert nagyon valóságos.

Contents

A kanadai Legfelsőbb Bíróság döntése az Internet cenzúrájának jóváhagyását mutatja

Noha a kanadai elmúlt évek fejleményei technikailag nem kapcsolódnak közvetlenül a VPN-ekhez és az internetes magánélethez, aggasztó tendenciákat mutatnak. 2017-ben a kanadai Legfelsőbb Bíróság határozatával jóváhagyta a társaság arra irányuló erőfeszítéseit, hogy bizonyos webhelyek blokkolására kényszerüljenek.

Noha ez egy nagyon konkrét eseten alapult, ez azt mutatja, hogy a jogrendszer határozottan hajlamos lehet a cenzúrázásra más formában. A határozat még a Google-t is érintette, mivel a bíróság úgy ítélte meg, hogy „a kanadai tevékenységei alapján a Google a kanadai bíróságok joghatósága alá tartozik”.

A döntés zavaró, és azzal a veszélyeztetettséggel jár, hogy egy nagyon veszélyes precedenst teremt az országban.

A FairPlay Canada megpróbálta blokkolni a webhelyekhez való hozzáférést

A közelmúltban, mint tavaly, egy kanadai távközlési és szórakoztató társaságok koalíciója megpróbálta javaslatot tenni azon webhelyek blokkolására, amelyek állítólag szerzői jogok megsértésével járnak. A FairPlay Canada elnevezésű csoport célja egy olyan testület létrehozása, amelynek célja a kanadai rádió-televíziós és telekommunikációs bizottság (CRTC) számára listák elküldése a webhelyek számára.

A legjobb az egészben – a koalíciónak nincs felügyelete, vagyis alapvetően bármit megtehetnek, amit akarnak. A lépés azért jött létre, mert a csoport egy évszázados érvelést alkalmazott a világ minden tájáról, hogy a szerzői joggal védett média illegális közvetítése árt a vállalkozásoknak..

Szerencsére ezt a nyilvánvaló kísérletet, amely megragadta az internetes cenzúra ellenőrzését, sok kritika mellett elutasították. Ennek elutasítását azonban csak az okozta, hogy a CRTC állítása szerint a szerzői jogi törvény nem tartozik a felügyelete alá.

Ez aggasztó, mert az olyan csoportok, mint például a FairPlay Canada, ilyen rendeletet elfogadhatnak, ha a fellebbezés megfelelő útját találja.

Kanadában már vannak szigorú kalózkodás elleni törvényei

A világ országai különböznek a szerzői jogi törvény végrehajtásában. Például sokan tudatában lennének annak, hogy a társaságok ügyesen üldözik a P2P fájlmegosztókat a kezelt perekkel. Kanada ebben nem különbözik egymástól, és valójában nagyon hasonló jogi iránymutatásokkal rendelkezik az ügyben.

Ez a múltban már olyan webhelyek bezárásához vezetett, amelyek nemcsak a szerzői jogokat sértik, hanem az említett jogsértések lehetővé tételét is szolgálják. Ezek az elemek mind a visszaélésekre és a visszaélésekre nyitott rendszer alkotóelemei, minden bizonnyal nem jó jel kanadaiak számára, akik egyszerűen csak korlátozásoktól mentes internetet akarnak élvezni..

A CSE szerint a törvény felett van

A kommunikációs biztonsági intézményt (CSE) korábban azzal vádolták, hogy jogellenesen cselekedett, amikor kanadai felügyeletet folytatott. A legfigyelemreméltóbb esemény a Snowden szivárgásai során derült fényre, amikor tájékozódott arról, hogy az országban engedély nélküli felügyeleti tevékenységeket hajtott végre.

A CSE a mai napig továbbra is felügyeleti tevékenységeket folytat az országban, és kijelenti, hogy „dönthet úgy, hogy nyilvántartást vezet a kanadai magánbeszélgetésekről”. Ez enyhe csuklást eredményezett 2015-ben, amikor a kanadaiakkal kapcsolatos információkat véletlenül megosztották a szövetségesekkel. Hoppá.

Ahogyan Stephanie Carvin, a kanadai kormány korábbi nemzetbiztonsági elemzője elmondta: „A nemzetbiztonság egyik legfontosabb dolga az, hogy megengedett, hogy seggfej légy.”

A VPN-ek Kanadában továbbra is legálisak

Szerencsére a válasz ezekre a megfigyelési rémálmokra és a lehetséges cenzúrára nem olyan nehéz – használjon VPN-t. És ami még jobb, a VPN-ek Kanadában legálisak.

Már széles körben használják őket, nem csak a kormányon belül, hanem az üzleti életben és sok más formában is. Van azonban figyelmeztetés. Ha úgy dönt, hogy egy Kanadában található VPN-t használ, akkor a kormány arra kényszerítheti a VPN-szolgáltatót, hogy szükség esetén tegye közzé felhasználói adatokat..

Noha a legtöbb VPN azt állítja, hogy nem vezet naplókat, vegye ezt be egy csipet sóval, és vigyázzon a felhasználói naplókra és egyéb adatokra vonatkozó politikákra..

Mit keresünk egy kanadai VPN-ben

1. Adatvédelem és névtelenség

A nyilvánvalóbb rémtörténetekkel, amelyeket a fejemben frissen osztottam meg a fejedben, valószínűleg jó ideje számomra azt javasolni, hogy valóban jó ötlet a kanadai felhasználók számára a VPN adatvédelmi és anonimitási szempontjaira összpontosítani. A VPN-nek képesnek kell lennie arra, hogy az Ön adatait és tevékenységeit pontosan úgy tárolják, amilyennek lennie kell – magántulajdonban, mind a kormány, mind a magánipar után a felhasználókat követi..

Az egyik legjobb módszer ennek biztosítására, ha figyelni kell a VPN-kre, amelyek nemcsak szigorú naplózási politikával rendelkeznek, hanem azon országokból is származnak, amelyekben az adatmegőrzési törvények kevésbé vannak érvényben. Ez természetesen kizárja az öt szem és a tizennégy szem joghatóság alá tartozó országokat.

2. Sebesség és stabilitás

A kanadai háztartások átlagos 100 Mbps sebességével nem szabad jelentős problémát okoznia a VPN-sebességnél, mivel szinte minden csúcskategóriás VPN-szolgáltatónak képesnek kell lennie arra, hogy ezt a referenciaértéket kezelje..

Noha ez a legtöbb VPN-kiszolgáló számára nem igazán kiemelt hely, jó ok van rá – az Egyesült Államokhoz való közelsége miatt. Szinte minden VPN-szolgáltatónak lesz legalább egy, ha nem több szerverhelye van az Egyesült Államokban, amelyhez a kanadaiak könnyen hozzáférhetnek alacsony késleltetési időtartamú kapcsolat érdekében..

3. Biztonság

A VPN-ek biztonsági jele a kanadaiak számára mindenütt azonos. Az ideális egyensúlyt csak Ön, mint felhasználó tudja. Választ-e a 256 bites titkosításra az alacsonyabb VPN-sebesség kockázatával, vagy hajlandó-e csökkenteni ezt a sávot a nagyobb sebesség érdekében??

A kérdés itt a következő: – az X VPN szolgáltató választja-e a beállítható titkosítási sebességet? Valószínűleg ezt kell megkérdezni, ha ez a kérdés az Ön számára.

4. Geolocation hamisítás

Annak ellenére, hogy amerikai szomszéd, a kanadaiak még mindig nem férnek hozzá az Egyesült Államok által korlátozott Netflix tartalomhoz. Ez az egyik oka annak, hogy a felhasználók szerte a világon használják a VPN-eket – a földrajzi helymeghatározó hamisításhoz. Szerencsére a közelség azt is jelenti, hogy gyors hozzáférést biztosít az amerikai székhelyű VPN-ekhez, ami kiválóan alkalmas a Netflix streamingjére.

Vigyázzon, amely támogatja a Netflix kapcsolatokat, bár sokan gyakran blokkolják őket.

5. P2P támogatás

Mivel a szerzői jogok megsértése miatt fokozott erőfeszítések történnek a fájlmegosztás elleni küzdelem érdekében, érdemes erre VPN-kapcsolatot is használni. Nem minden VPN jó a P2P-vel, így az az, amely széles körben támogatja azt, vagy akár P2P-re optimalizált szerverekkel rendelkezik, jó lenne.

Vigyázzon a VPN-kre, amelyek a P2P forgalmi irányelveket egyértelműen meghatározták a szolgáltatási feltételeikben, például a TorGuard vagy a NordVPN.

A legjobb VPN-ek Kanada számára

Mint minden VPN-tesztnél, a sebesség megítélése előtt mindig a sajátomat értékeltem. Az alábbiakban bemutatom a tényleges szélessávú sebességet 500 MB / s szolgáltatási vonalon, aktív VPN kapcsolat nélkül:

Alapvonal sebesség (nincs VPN) - Kanada

(A teljes alapsebesség-teszt eredményét itt tekintheti meg)

Mivel a malajziai székhelyem van, a sebességem általában nagy az ázsiai térségbeli VPN-kiszolgálókhoz való kapcsolódáskor, és az USA-ban vagy Európában található kiszolgálókhoz való csatlakozáskor lassabb lesz. Ehhez a teszthez csatlakoztam egy kanadai székhelyű sebességteszt-kiszolgálóhoz, hogy képet kapjak a távolságban mért relatív sebességről.

Mint láthatja, a kanadai VPN-mentes kapcsolat nekem tisztességes 160 Mbps sebességet igényel nekem.

jegyzet

 1. Az ár az 1 USD = 1,34 CAD árfolyamon alapul.
 2. A feltüntetett ár 12 hónapos előfizetésen alapul. Az ár olcsóbb lehet, ha hosszabb ideig előfizet.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Sebesség

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (CAD)

5.35 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Nincs napló
 • Öld meg a kapcsolót
 • Támogatja a 6 készüléket

"Karcsú felületével, stabil sebességével és fantasztikus, hosszabb távú árszínvonalával a Nord kiváló választás bármely VPN-felhasználó számára."

A NordVPN folyamatosan javította szolgáltatásait, és 2019 nagyon izgalmas év volt számukra. Még egy enyhe áremelkedés mellett is rendkívül versenyképesek maradnak, és a legkomolyabb ár-érték arányt nyújtják, amelyet ma ebben a nagyon kihívásokkal teli helyiségben látunk..

Kiváló választás, mint Kanada legjobb VPN-je, sok ok miatt. Az egyik az első, hogy székhelyük Panamában található, amely szintén jó hely a VPN-k számára. Emellett a NordVPN hírnevét hordozza, és egy másik VPN szolgáltató, amely számos országban hatalmas számú szerverrel rendelkezik..

Szigorú nem naplózási politikájuk ötvözi a 256 bites katonai titkosítást és a nagy árat tervezi, hogy szinte bárki számára ajánlatot kínál, amelynek nehéz ellenállni.

NordVPN Speed ​​Test - Kanada

NordVPN Speed ​​Test Canada – Vancouver szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

34 Mbit / s sebességgel az áramlási sebességgel a vizsgálatok ezen szakaszában a NordVPN előnyt szerezhetett az ExpressVPN felett. Mi teszi őket vonzóbbá alapos, hogy nem csak engedélyezze a P2P forgalmat, de kifejezetten a P2P forgalomra optimalizált kiszolgálóival rendelkezik!

Olvassa el a NordVPN-ről szóló részletes véleményünket, hogy megtudja, miért ez a Bitcatcha első számú VPN-je!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Sebesség

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (CAD)

11.15 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Tengeri adatvédelem
 • Teljes 256 bites titkosítás
 • 148 VPN hely

"Ez a VPN a BitCatcha szinte minden listájának tetején szerepel, egyszerűen azért, mert nagyon jó kritériumokat kínál ilyen jó szolgáltatás számára – a VPN esetében ritka!"

Az egyik legjobb VPN szolgáltatás, amelyet valaha teszteltem, az ExpressVPN eddig a legjobb választásom volt, függetlenül attól, hogy melyik országban rangsorolom. Széles körű kiszolgálóhelyekkel és sok szerverrel rendelkezik. Még ennél is jobb, ha a Brit Virgin-szigeteken alapul, amely az adatmegőrzési törvényeiben nem elegendő.

Átfogóan teszteltem a szolgáltatást, és habozás nélkül javaslom őket a kanadaiak VPN-szolgáltatójaként. Az ExpressVPN stabil, és számos eszközön is hozzáférést biztosít.

ExpressVPN Speed ​​Test - Kanada

ExpressVPN Speed ​​Test Canada – Toronto Szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Annak elképzeléseként, hogy mennyire jó lesz, összehasonlítottam az alapértelmezett vonali sebességet VPN nélkül egy ExpressVPN által lefedett teszttel ugyanazon a helyen. Amikor bekapcsoltam az ExpressVPN-t és csatlakoztam egy kanadai szerverhez, sikerült kihoznia egy 25Mbps sebességű áramlást.

Itt is meg kell említeni, hogy tényleges távolságom van Kanadától, amely messze van, amennyire csak lehet. A teljesítmény, amelyet ebben az esetben az ExpressVPN mutat, nem felel meg annak, amit általában tőlük várom.

Olvassa el az ExpressVPN teljes véleményét, hogy megtudja, miért ez az egyik legjobb választásunk!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (CAD)

2.59 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Multi-Hop kapcsolat
 • Támogat sok platformot
 • Nincs napló

"A Surfshark nagy teljesítményű és konzisztens teljesítményű, és egy erős közelgő versenytársa."

A Surfshark újdonsága lehet az üzleti vállalkozásnak, amely éppen 2018 végén jelent meg a játékban, de egy robbanással jelent meg. Annak ellenére, hogy kevesebb, mint 60 szerver működik a 60 páratlan országban, sikerül erős és stabil kapcsolatot biztosítani, ahogyan azt a sebességteszteink is mutatják.

Képesek kezelni a P2P / torrenteket, valamint elérhetővé teszik a több régióból álló tartalmat a film streaming webhelyekhez, mint például a Netflix. Számomra a Netflix Szent Grálja az Egyesült Államok régiójának tartalma, és az elmúlt fél évben problémamentesen kapom a Surfshark-ot..

A Surfshark ezen a szolgáltatáson is kiváló ár-pontot kínál a kétéves tervükben. Figyeljetek erre, emberek, valószínűleg feljebb kerül a listánkba, mivel több idő telik el!

Tudjon meg többet a kiválóságról a Surfshark-ra vonatkozó alapos áttekintésünk során!

surfshark speed test Kanada

Surfshark Speed ​​Test Kanada – Toronto Szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (CAD)

6.69 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • P2P-hez készült
 • TorGuard lopakodó proxy
 • Támogatja az 5 csatlakozást

"Az egyik legjobb VPN a P2P fájlmegosztáshoz, a TorGuard egyszerűen kötelező minden kanadai P2P felhasználó számára.."

Az egyik legfontosabb döntő tényező a TorGuard elhelyezésében az, hogy egy nagyon P2P-barát VPN-szolgáltató. Nem sok bling van a felhasználó felé nézve, ám ez figyelemre méltó a teljesítményében.

A TorGuard és sok versenytárs között egy kulcsfontosságú különbség van abban, hogy lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, hogy melyik titkosítási szintet szeretné. Ez azt jelenti, hogy a P2P-felhasználók számára a rejtjelezés letiltható, és bármikor élvezheti a gyorsabb torrent sebességeket!

Emellett a TorGuard számos más megváltó tulajdonsággal rendelkezik, mint például a stabil sebesség, a többplatformos képesség és a VPN-blokkolók megkerülésének képessége..

TorGuard Speed ​​Test - Kanada

TorGuard Speed ​​Test Canada – Vancouver szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

A TorGuard, mint a kanadai első három legjobb VPN egyik, eleget tett bizonyos sebességigényeknek. Ez egy Vancouver-alapú VPN-kiszolgálóval végzett teszteredményemben megmutatta, és a kanadaiaknak is képesnek kell lenniük arra, hogy egyeztessék a sebességarányt az amerikai alapú szerverekkel..

Az egyetlen hátránya, hogy a modern alkalmazások karcsúbb fiatalabb felhasználói számára a TorGuard interfész a múltból néz ki..

További információkért olvassa el a TorGuard alapos elemzését!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Sebesség

Szegény

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (CAD)

4,69 / hó

A szolgáltatás kiemelése

 • Adatok tömörítését kínálja
 • A hirdetések blokkolása
 • 7 eszközt támogat

"A CyberGhost biztonságos és magánszolgáltatást kínál, de talán nem áll ilyen egyenletes alapon az ExpressVPN kedvelőivel."

A CyberGhosties elégedett velük, és minden bizonnyal megpróbálták csípőssé válni és felkészülni marketingre. Ez a VPN-ipar egyik legismertebb neve, de személy szerint úgy érzem, hogy ezek csak egy apróhirdetésűek lehetnek.

A specifikáció bölcs CyberGhost beszéli a jó beszélgetést, de miután kipróbáltam velük, javasolom egy kis csipet sót. Ne feledje azonban, hogy ez egy rangsor, tehát várakozásom meglehetősen magas.

CyberGhost Speed ​​Test - Kanada

CyberGhost Speed ​​Test Canada – Vancouver szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

A kanadaiaknak figyelembe kell venniük, hogy a legtöbb CyberGhost szerver az EU-zónában van, de szerencsére az Egyesült Államok is rendelkezik. Ez miatt széles közönség számára vonzó lehet, kivéve talán az ázsiai térség tagjait, ahol ez kissé korlátozottabb.

Sajnos a sebességteszt eredményeik nem tűnnek megegyezőnek Kanadával, és alig emelték ki a felhasználható 5Mbps sebességet. Néhány évvel ezelőtt ez elfogadható lett volna, de a mai nagykorú szélessávú korszakban – szinte elfogadhatatlan.

További információkért olvassa el a CyberGhost teljes véleményét!

6. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (CAD)

8,70 / hó

A szolgáltatás kiemelése

 • Kényszerített 256 bites titkosítás
 • Korlátlan P2P
 • Támogat 10 készüléket

"Nagyon jó a paranoid számára, de valószínűleg nem lesz a kanadai felhasználók számára a lista elején, az IPVanish erősen forgalmazott, de rosszul támogatott."

Az IPVanish az utóbbi időben jelentős szenvedést szenvedett annak miatt, hogy beágyazódott bizonyos… mondjuk szerencsétlen eseményekbe. Mindemellett, vegye figyelembe, hogy új irányítás alatt állnak, és remélhetőleg ezek a dolgok csak gyors ütközésekké válnak a múltban.

Azokat az eseményeket félrevonva VPN-óriások maradnak a terepen, és lenyűgöző sebességgel büszkélkedhetnek. Szerencsére, mivel ha bármilyen panasza van a sebességükkel kapcsolatban, nem sok minden megtehető, mivel 256 bites titkosítást kényszerítenek mindenkinek kivétel nélkül.

IPVanish Speed ​​Test - Kanada

IPVanish Speed ​​Test Canada – Vancouver szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Mint már említettem, az IPVanish, mondván, hogy mit szeretsz velük kapcsolatban, érdekes sebességeket kínál. Ezek a számok minden bizonnyal képesek arra, hogy a kanadai VPN-listánkba kerüljenek. Mivel Malajziában tartózkodtam és teszteltem a kanadai szerverüket, nagyon erős 41Mbps sebességet kaptam.

Ez nagyon kedvező a kanadaiak számára, akik a közeli kiszolgálókhoz csatlakoznak, például az Egyesült Államokban. Az egyik legnagyobb hiba az ügyfélszolgálatban van, ami rossz. Ha egy nyugati országból származsz, és bizonyos szintű támogatásra számítasz – itt az IPVanish az előírt érték alá esik.

Olvassa el az IPVanish mélyreható áttekintését, hogy többet megtudjon!

7. PureVPN

https://www.purevpn.com

PureVPN

Sebesség

Becsületes

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (CAD)

4.54 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Támogatja a WireGuard protokollt
 • Engedélyezi a P2P forgalmat
 • Nem figyeli a forgalmat

"A PureVPN megbízható, és a biztonsági szolgáltatások megfelelő kombinációjával együtt az EU joghatósága alá tartozik."

A PureVPN azon ritka szolgáltatások egyike, amelyeknek a gyors, gyors és gyorsabb VPN-sebességre összpontosítanak. Úgy szánták, hogy akár 500 MB / s sebességű vonalsebességet is támogat, de egyes esetekben kitalálja, hogy az igény valóban milyen messzire megy..

PureVPN Speed ​​Test - Kanada

PureVPN Speed ​​Test Canada – Vancouver szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

A kipróbálás egyik nagy előnye, hogy a piacon azon kevés egyike, akik lehetővé teszik a hozzáférést a WireGuard protokollhoz – egy következő generációs protokollhoz, amely állítólag fényévekkel megelőzi az OpenVPN-t. Lefedettsége azonban kissé korlátozott, csak öt országban van jelen.

Csatlakozva egy Vancouver VPN szerverhez, közel 20 MB / s sebességgel tudtam elérni – nem a legjobb eredményt a világon, de olyasmit, ami sok felhasználó számára is működni fog. Idővel talán ez megváltozik, ha úgy döntenek, hogy teljes mértékben folytatják a WireGuard megvalósítását, de akkor ismét, ahogy más VPN szolgáltatók is.

8. Leggyorsabb VPN

https://fastestvpn.com

FastestVPN

Sebesség

Becsületes

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (CAD)

1.11 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Optimalizált szerverek a P2P számára
 • Lehetővé teszi a szerver ugrálását
 • Támogat 10 készüléket

"A leggyorsabb VPN nem a leggyorsabb, de minden bizonnyal olyan értékjavaslatot kínál, amelyet nehéz megtámadni."

A leggyorsabb VPN nem a leggyorsabb, amit teszteltem, de ez sem a leglassabb. Korlátozottabb országoknak kínál hozzáférést a sok felső szintű VPN-hez képest, de havi 83 cent árakon ez egy lopás. Vannak P2P-re optimalizált szerverek is, amelyek erre is jót tesznek.

Az alacsony áraknak egy komoly hátránya van, és ez a korlátozott teljesítmény a földrajzi blokkolás leküzdésében. Végül rájöttünk, hogy a FastestVPN nem engedheti meg, hogy hozzáférjen akár a Netflix amerikai tartalmakhoz, akár az Egyesült Királyság BBC iPlayer-hez – bummer!

Olvassa el a FastestVPN áttekintésünket, hogy többet tudjon meg!

Nagyon szükségem van VPN-re Kanadában?

Amikor először megközelítettem ezt a témát, kissé tartózkodtam, mivel általában az érdeklődésem bizonyos területeire koncentrálom. A kanadai táj felfedezésével nagyon rémült voltam amiben találtam, és az első gondolatom az volt, hogy pozitívan kellett ajánlom valamit a barátainknak ezen a piacon..

A mérlegelés során rájöttem, hogy a forgatókönyvet a világ több országában játsszák egyszerre. Még az otthoni bázison, Malajziában is riasztó lépések történnek a fokozott cenzúra felé és így tovább.

Ezzel valóban azt javaslom a kanadaiaknak, hogy számolják be a jelenlegi helyzetet, és komolyan fontolják meg a listán szereplő VPN-ek egyikének megnézését, hogy megvédjék magukat. A világszerte rossz helyzet, barátaim, biztonságosabb, mint sajnálom.

Összegzésképpen itt találjuk a Kanada 3 legfontosabb VPN-jét:

SEBESSÉG

BIZTONSÁG & MAGÁNÉLET

ÁR / MO

NordVPN

Kiváló

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

CA $ 5.35

VISIT VPN

ExpressVPN

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

CA $ 11.15

VISIT VPN

Surfshark

Kiváló

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

CA $ 2.59

VISIT VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me