A legjobb VPN szolgáltatás Ausztráliában

A legjobb VPN kiválasztása Ausztráliában

Ha egy Aussie VPN-t keres, fedezhetjük Önt! Az ausztráliai VPN kiválasztásakor a legfontosabb tényezők: Sebesség és szerver helyek. Mivel a szigetek nemzete több száz vagy több mérföldnyire van a VPN-kiszolgálók leggyakoribb helyétől, összeállítottuk a legjobbak ausztrál VPN-ajánlataink listáját..


VPN kiválasztása Ausztráliában: Fontos tényezők

A célból lebontottuk a VPN-ek listáját, tehát akár Netflixet szeretnénk Ausztráliába közvetíteni, akár csak torrenteket szeretnénk letöltni, tökéletes javaslatunk van.

Gondoskodottunk néhány olyan tényező figyelembevételéről, amelyek különösen fontosak ausztráliai székhelyű VPN ügyfelek számára: a sebesség és a szerver helyszíne.

Sebesség:
Bármikor, amikor Ausztrálián kívüli VPN-kiszolgálóhoz csatlakozik (ami valószínűleg a legtöbb alkalommal történik), az adatok ezer mérföldes távolságra haladnak vissza a VPN-kiszolgálóra. Általános szabály, hogy a további adatoknak lassabban kell haladniuk (főleg az elveszett adatcsomagok miatt, amelyeket újra el kell küldeni)

Ha ehhez hozzáadjuk, a VPN titkosítás szintén felveszi a sávszélességet, feltétlenül kritikus a gyors VPN-szolgáltató kiválasztása annak érdekében, hogy a rendelkezésre álló sávszélesség (sebesség) maximális előnyeit élvezze. Emiatt kizártuk a lassabb VPN-eket, amelyek nem alkalmasak az ausztráliai ügyfelek számára.

Szerver helye:
Annak ellenére, hogy valószínűleg leggyakrabban VPN-kiszolgálókhoz kapcsolódik az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Európában, fontosnak tartjuk, hogy az ausztrál VPN-ügyfeleknek jó helyi kiszolgálói lehetőségeik legyenek Ausztráliában vagy legalábbis Új-Zélandon vagy Ázsia.

Tehát kiválasztottuk azokat a VPN-szolgáltatókat, amelyek a legjobb szerverhelyekkel rendelkeznek Ausztrália közelében.

Célja:
Egyes VPN-k jobban megfelelnek az anonimitást igénylő céloknak (például a torrenteknek). Mások, akik villámgyors sebességgel és tucatnyi szerverhellyel rendelkeznek, ideálisak a média streaminghez és a webhelyek feloldásához, például a YouTube, a Hulu, a Netflix, a BBC és más.

A VPN-szolgáltatók felsorolásakor megemlítjük azt is, hogy mely célokra szolgálnak legjobban. Számosuk jól meg van alakítva a többféle felhasználáshoz, és tökéletes azok számára, akik VPN-t több célra szeretnének használni..

Többcélú VPN Ausztráliához

Ezek a VPN-szolgáltatók a Jack-of-all kereskedelem változatát képviselik. Erős anonimitási funkciókat kínálnak, amelyek kiválóvá teszik a torrentokat, és nagy sebességgel, ami tökéletesen teszi őket más felhasználásokhoz, mint például a HD video streaming.

IPVanish

Kép

7 napos 100% -os visszatérítési politika

IPVanish a világ egyik leggyorsabban növekvő VPN-szolgáltatója, több mint 100 szerverhellyel. Még ennél is jobb, hogy az anyavállalatok több mint 200 millió dollárt fektettek be az adat-infrastruktúra bővítésébe, ezért az IPVanish következetesen gyorsabb sebességet nyújt a felhasználók számára, mint szinte bármely más VPN..

Az IPVanish nem tárol VPN-naplókat tökéletesítve őket a torrentek számára (megengedik a torrenteknek a hálózaton, és még nem hallottunk arról, hogy a DMCA értesítéseket továbbították volna a felhasználóknak).

Ausztrál szerver helyek:
Az IPVanishnek három szerverhelye van Ausztráliában (vagy közvetlen közelében). 2 szerverük található Sydney-ben és 1 Aucklandben, Új-Zéland, így remek helyi kiszolgálói lehetőségeket kínál.

Privát internet-hozzáférés

PIA torrent VPN ausztrália számára

Árazás:
1 hónap – 6,95 USD / hó
1 év – 3,33 USD / hó

Látogasson el a webhelyre

Privát internet-hozzáférés érdemes megemlíteni, mint mindennapi VPN-t az ausztrál felhasználók számára (annak ellenére, hogy Ausztráliában még nincsenek szervereik), mert VPN-szolgáltatásuk olyan jól teljesít biztonság, névtelenség és gyorsaság amelyek véleményünk szerint az iparági szabványtá váltak más VPN-ek megítélésén.

Legjobb Jellemzők

 • Nincs napló. Időszak.
 • Torrent megengedett. Nagyon torrent barátságos.
 • Gyors sebesség
 • 256 bites titkosítás
 • Ingyenes proxy szolgáltatást tartalmaz
 • Mobil VPN Android / iPhone számára
 • VPN gyilkos kapcsoló (nagyszerű biztonsági funkció)

A privát internet-hozzáférés a világ egyik legolcsóbb VPN-je. Hónapra csak 6,95 dollár ára van, és megteheti Takarítson meg több mint 50% -ot egy éves előfizetésnél, amely csak havi 3,33 dollárba kerül

VPN-k a HD videó streaming-ről AUstralia-ba

Ha VPN-t keres olyan webhelyek feloldásához, mint például a Hulu, Netflix, HBOGo stb., Hogy HD-videókat Ausztráliába továbbítson és streamizáljon, ezek a VPN-k remek hely a kezdéshez.

Ne felejtse el, hogy ezek közül a VPN-ek közül sok VPN-kapcsolatnaplókat tart fenn (valójában csak a gyakori torrent letöltők számára jelent problémát). Ezeknek a VPN-knek egy része nem engedi a torrentokat a hálózaton. Ha sok torrentet tölt le, de továbbra is jó video streaming teljesítményt szeretne, akkor jobb, ha a fent felsorolt ​​univerzális VPN-k egyikét választja..

VyprVPN

Ausztráliai VPN VyprVPN

Látogasson el a webhelyre

VyprVPN egy Golden Frog nevű társaság által létrehozott, kiváló VPN szolgáltatás, több mint 40 ország szervereivel. 256 bites titkosítást, opcionális “Stealth” VPN-technológiát kínálnak a cenzúra elkerülésére és a tűzfalak megkerülésére, valamint csúcsminőségű sebességüket a magántulajdonban lévő VPN-kiszolgálók hálózatán..

Főbb jellemzők:

 • 256 bites titkosítás
 • VPN szerver tulajdonában van, nem bérelt. Nagyobb biztonság.
 • Gyors sebesség
 • Elérhető 4 VPN-protokoll, beleértve a „Chameleon” lopakodó VPN-t
 • Kiváló mobilalkalmazás iOS-hez & Android
 • 3 szerver Ausztráliában, 1 Új-Zélandon
 • Ingyenes titkosított felhőtárolási szolgáltatással rendelkezik.
 • Takarítson meg 50% -ot első hónapjában

Szerver helye:
VyprVPN
szerverrel rendelkezik az ázsiai-csendes-óceáni térség egészében, köztük 3 Ausztráliában.

Tiszta VPN + Ingyenes intelligens DNS

PureVPN Australia VPN

Szerezd meg a PureVPN-t

Kiszolgálók legalább 60 országban
7 szerver Ausztráliában
Ingyenes SmartDNS
Ár: 4.16 USD / hónap

PureVPN rendelkezik a VPN-szolgáltatók egyik legnagyobb ausztráliai lábnyomával. Nekik van egy óriási 7 ausztrál VPN szerver osztva Sydney és Brisbane között. További szervereik vannak Új-Zélandon, a Fülöp-szigeteken és Indonéziában.

PureVPN Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyidejűleg 5 VPN-kapcsolattal rendelkezzenek egy fiókban, így egyetlen VPN-fiókot oszthat meg a családjával vagy egy baráti társasággal.

Bónusz: Ingyenes intelligens DNS
Korlátozott ideig a PureVPN ingyenesen bevonja a SmartDNS szolgáltatást minden VPN vásárláskor. A SmartDNS egy olyan technológia, amely lehetővé teszi a földrajzilag blokkolt videó szolgáltatások (például Hulu, Netflix, HBOGo stb.) Streamingjét közvetlenül a számítógépére VPN vagy harmadik pary kiszolgáló nélkül. Ez azt jelenti, hogy teljes sávszélességet kell használnia a maximális HD video minőség eléréséhez. Igényelje meg SmartDNS bónuszát, és 65% -ot spóroljon meg egy év PureVPN-ben!

Ez az ajánlat a közzétételkor még elérhető volt, de nem tudjuk, mikor / ha a PureVPN megszüntetheti az ajánlatot.

HideMyAss VPN

Hidemyass 8 Australia VPN szerverek

Árazás:
1 hónap – 11,52 USD / hó
12 hónap – 6,55 USD / hó

Takarítson meg 43% -ot 1 év alatt

Hidemyass a világ egyik legismertebb VPN-je. Ennek oka az, hogy 3 kulcsfontosságú területen kiemelkednek:
 • Hatalmas számú kiszolgálóhely
 • Kiváló VPN szoftver. Rengeteg extra funkció
 • Gyors sebesség

A HidemyAss hihetetlen szervereket tartalmaz 105 ország az egész világon, beleértve 12 szerverhelyet Óceániában és Romániában 8 szerver Ausztráliában.

Ezek a VPN szoftverek felülmúlhatatlanok és szoftveres sebesség-teszteket, szerver-szortírozást, biztonságos IP-kötési technológiát és ‘intelligens’ szerver kiválasztást kínálnak..

Mivel tartják a csatlakozási naplókat (az Egyesült Királyság törvényei szerint), nem a legjobb választás a torrentok számára, de kiváló választás a legtöbb VPN célra, különösen a geo-blokkolt videók streamingjére Ausztráliába..

A legjobb ausztráliai VPN a torrentek számára

Torguard VPN + Torrent Proxy

Torguard névtelen VPN ausztráliai szerverekkel

Torguard árazás:
1 hónap – 9,99 USD / hó
12 hónap – 5,00 USD / hó
7 napos kockázatmentes próbaverzió

Látogassa meg Torguardot

Torguard a szolgáltatást a Bittorrent felhasználók igényeihez igazította. Integrálták a kritikus biztonsági funkciókat a VPN-szoftverükbe, ideértve a dns szivárgás elleni védelem és a VPN gyilkos kapcsoló.

A Torguard semmilyen naplót nem tart.
Ez ideális VPN-ként teszi őket a torrentokhoz. Miért.

Szerver helye:
A Torguardnak VPN-kiszolgálói vannak Ausztráliában és legalább 41 országban, amely hozzáférést biztosít egy hatalmas globális lábnyomhoz.

Proxy szolgáltatás
A anonim VPN szolgáltatás mellett a Torguard proxy szolgáltatást is kínál, amely kifejezetten a bittorrent felhasználók igényeihez igazodik. Több mint 10 proxykiszolgáló-helyük van (naplók nélkül), és ingyenes szoftvert nyújtanak, amely képes azonnal telepítse a helyes proxybeállításokat a kedvenc VPN kliensbe. Nincs szükség kézi konfigurálásra.

kedvezmények:
A Torguard jelentős kedvezményt kínál egyéves előfizetés vásárlásához, vagy a VPN és a proxy szolgáltatás együttes csomagolásához. Ellenőrizze az aktuális kedvezményes ajánlatokat.

Ez a szakasz most teljes cikkré vált a Ausztrália kínzásáról. Noha a Torguard továbbra is kiváló lehetőség, számos további torrent-barát VPN-szolgáltatót azonosítottunk, amelyek költséghatékonyabbak lehetnek.

ibVPN

IBVPN australia vpn a torrent letöltéséhez

IBVPN ár (Torrent)
1 hónap – 4,95 USD / hó
1 év – 3,08 USD / hó

IBVPN ár (Végső)
1 hónap – 10,95 USD / hó
1 év – 6,91 USD / hó

Látogasson el az IBVPN oldalra

IBVPN szerverei vannak több mint 30 országban, beleértve Ausztráliát és Új-Zélandot.

Ezek lehetővé teszik a torrentek kiszolgálóinkat, és külön országban vannak külön p2p (torrent) szerver helyeik. Az IBVPN nem tart tevékenységi naplókat, és rendszeresen megsemmisíti ideiglenes kapcsolati naplóikat.

A Torrent VPN csomag csak 3.08 USD / hónap
Az egyik oka annak, hogy a felhasználók az IBVPN-t választják, megfizethetőségük miatt. Az 1 éves VPN-szolgáltatás az IBVPN torrentcsomagjával mindössze 36,95 dollárt (3,08 dollárt / hónap) fizet.

Ingyenes proxy szolgáltatás & A SmartDNS tartalmazza *
Az IBVPN legfelső szintű VPN-csomagja ingyenes proxyszolgáltatásokhoz is hozzáférést biztosít (ideális a torrent anonimizálásához, miközben továbbra is normálisan irányítja az internetes forgalom többi részét).

Ide tartoznak az ibDNS smartDNS szolgáltatásaik is, amelyek megkönnyítik a földrajzilag blokkolt streaming szolgáltatások feloldását anélkül, hogy csatlakozni kellene a VPN-hez.

Egyéb források

Ebben a cikkben a VPN-szolgáltatásokat részesítettük előnyben, amelyeknek kiszolgálói vannak Ausztráliában és a közeli országokban, de a helyi kiszolgálók valószínűleg nem nélkülözhetetlenek az Ön számára, ezért érdemes megnézni a többi VPN-szolgáltatót..

Amikor kiválasztja az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-t, ügyeljen rá először a biztonságra és a magánéletre összpontosítson, különösen, ha a VPN-t vásárolja a torrent letöltéséhez.

Nyugodtan nézze meg a VPN-véleményeinket, ahol részletes információkat talál a legjobb anonim VPN-szolgáltatásokról, valamint a tesztekről, besorolásokról és egyebekről.

Íme néhány további cikk, amely hasznosnak bizonyulhat:

Vélemények
Privát internet-hozzáférés
Torguard
Proxy.sh
Hidemyass
IPVanish
IBVPN
VPN összehasonlítások
Torguard vs BTGuard
IPVanish vs Hidemyass
IPVanish vs. PIA
PIA vs. IBVPN
PIA vs. Proxy.sh
VPN & Bittorrent cikkek
Teljesen névtelen bittorrent útmutató
A legjobb VPN naplók nélkül
VPN vs. proxy szolgáltatás
Mik a VPN naplók??
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map