A nigériai 4 legjobb webtárhely (és elkerülendő 4) – Frissítve 2019

Gondolsz egy weboldal létrehozására Nigériában?


Ha igen, akkor gyors és megbízható webhelyre lesz szüksége – az az alap, amely a webhelyét működteti. A nigériai webhely tárolásának két fő lehetősége van:

 1. Válasszon egy kicsi, nigériai székhelyű helyi hostot
 2. Válasszon nagyobb, elismert nemzetközi gazdagépet.

Amint ezt az üzenet egészében látja, azt javasoljuk, hogy válassza a 2. lehetőséget: egy megalapozott nemzetközi házigazda. Noha sok nigériai házigazda létezik, teljesítményük egyszerűen túl lassú. Valójában csak egy helyi gazdagépet fedeztünk fel, amely elfogadható teljesítményt nyújtott.

Ehelyett inkább a nemzetközi házigazdák, mint például a SiteGround, nagy sebességét és rendkívüli megbízhatóságát javasoljuk. Teljesítményük még Afrikában is kiemelkedő.

Contents

Mit kell keresni egy jó tárhelynél

A legjobb webtárhely Nigéria weboldalain

Mielőtt belekezdenénk a részletekbe, meg kell értenünk, mi teszi a legjobb internetes hostot.

Egy internetes házigazda meghatározza webhelye sebességét, megbízhatóságát és stabilitását, ezért fontos a helyes választás. Szóval, pontosan mit keresünk??

1. Sebesség

Mindannyian tudjuk, hogy fontos a weboldal sebessége. És a sebesség mindegyike egy gyors internetes fogadóval kezdődik. Egy internetes házigazdanak 200ms-en belül kell válaszolnia (a Google szerint), ezért keressen olyan hostot, amely gyorsan reagál az Ön tartózkodási helyén és az egész világon.

2. Uptime

Az „Uptime” a megbízhatóság mérőszáma. Más szavakkal, ez a webhely online állapotának százalékos aránya. Még a 98% -os rendelkezésre állás azt jelentheti, hogy webhelye az év hat napján le van állítva (!). Keressen legalább 99,8% -os rendelkezésre állásot.

3. Biztonság

Nincs semmi rosszabb, mint feltörni. Mit tennél, ha elveszítené tartalmát és kemény munkáját? Ezért olyan fontos a webgazda biztonsága. Egy jó hostnak automatikus frissítésekkel és rosszindulatú programok beolvasásával kell rendelkeznie. Néhányan még ingyenes SSL (biztonsági) tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

4. Biztonsági mentések

További biztonsági és praktikus szolgáltatásként sok gazdagép rendszeres automatikus biztonsági másolatot kapott.

5. Ügyfélszolgálat

Ideális esetben az internetes fogadónak 24/7/365-es ügyfélszolgálattal kell rendelkeznie. A legtöbb házigazdának most már ügyfélszolgálati lehetőségei vannak, ideértve a telefont, a jegyrendszert és az online csevegést. Vegye figyelembe, hogy néhány házigazda külön díjat számít fel a prémium támogatási szolgáltatásért.

6. Tárolás és sávszélesség

A „tárolás” arra utal, hogy mennyi tartalmat, képeket és adatokat tárolhat a gazdaszerveren. És a „sávszélesség” az, hogy mennyi adat áramolhat át a szerverről. Ez befolyásolja a sebességet és a látogatók számát. Természetesen a lehető legnagyobb tárolást és sávszélességet akarjuk az ésszerűsítésen belül.

7. Ár

Ne mindig válasszon a legolcsóbb webtárhelyért. Ez a sebességgel és megbízhatósággal kapcsolatos problémákat okozhat. Még visszatarthatja is, ha webhelye növekedni kezd. Ugyanakkor nem kell vagyont költenie! Keressen megfizethető házigazdát az összes szükséges funkcióval.

Helyi nigériai házigazda vagy nemzetközi házigazda?

Mint már említettem, két fő választási lehetősége van egy weboldal Nigériában történő tárolására.

 1. Válasszon egy helyi gazdagépet Nigériában található szerverrel. A helyi gazdagép afrikai közönséget tud kiszolgálni, ám a világ többi része általában lassabb.
 2. Válasszon egy globális gazdagépet, amely fedezi a Nigériát. A globális gazdagép nagy sebességet nyújt az egész világon. A nagy, nemzetközi házigazdák jobb technológiával, ügyfélszolgálattal és biztonsággal is rendelkezhetnek.

Egyéb szempontok a nigériai webtárhelyről

Nigériai webhely webtárhelyének megvásárlása két további szempontot jelent.

 1. Támogatott fizetési módok Mivel Nigériában sok ember nem használ hitelkártyát (a csalások magas szintje miatt), szükség lehet egy internetes házigazdára, amely elfogadja a közvetlen banki átutalást. A helyi házigazdák inkább elfogadják ezt.
 2. .NG domain név .ng domain nevet kérhet. Sajnos a legtöbb nemzetközi házigazda nem támogatja a .ng domain regisztrációt. A .ng domaint azonban regisztrálhatja egy másik fél domain cégénél (lásd az akkreditált regisztrátorok listáját), majd egyszerűen a névkiszolgálókat mutathatja a hostjára. (Általában azt javasoljuk, hogy tegye ezt, mivel további védelmet nyújt, ha valaha meg akarja változtatni a tárhelyét).

Ajánlásunk

Javasoljuk, hogy válasszon egy letelepedett, nemzetközi hostot. (A SiteGround az első számú választásunk). Teszteltük mind az öt legnagyobb nigériai házigazdát, és csalódtak voltak az eredményekben. Valójában az alábbiakban nem tartalmazunk egyetlen ajánlott gazdagépet sem.

Megismételtük a teszteket különböző napszakokban, és folyamatosan gyenge eredményeket kaptunk.

RANKED: A legjobb webtárhely nigériai webhelyek számára

jegyzet

Az alkalmazott devizaárfolyam 1 USD = 361,73 NGN

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Világméretű sebesség

A+

Átl. Válaszidő

175 ms

Ár (NGN)

17145 * / év

Főbb jellemzők

 • 10 GB-os SSD tárhely
 • 10.000 látogatás / hónap
 • cPanel & SSH
 • Ingyenes felhőkarcoló
 • Napi mentés

"Kiváló, mindenoldalúbb web hosting választás!"

Ha teljesítményt és megfizethetőséget keres, akkor a SiteGround kell az első választás. Alapszintű áraik rendkívül versenyképesek, miközben szerversebességük kiváló, ami A + pontot eredményez az egész bolygón.

A SiteGround ingyenes CDN (tartalomhálózat-kézbesítés) szolgáltatással is érkezik, ami azt jelenti, hogy webhelyét Nigéria közelében lévő szerverről szállítják a gyorsabb regionális sebesség érdekében..

A SiteGround garantálja az üzemidő 99,9% -át, és nagylelkű funkciókat kínál (beleértve a napi biztonsági másolatokat). A legjobb az, hogy 30 napos garanciával jár, csak abban az esetben, ha nem boldog.

Mi nem jó a SiteGround-rel

 • A következő év megújítási ára magas, és néhány felhasználót elvonhat. Ügyeljen arra, hogy megértse a második év árát.
 • A SiteGround csak hitelkártyás fizetéseket fogad el.

jegyzet

Szorosan figyeljük a SiteGround szolgáltatást, amikor velük együtt tároljuk a Bitcatcha.com oldalt. Nézze meg mélyreható elemzésünket mindazonáltal, amit tudnia kell a hostról (teszthelyeink, szerver sebesség teszt, kifejezés stb.). Olvassa el a SiteGround áttekintést.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Világméretű sebesség

A+

Átl. Válaszidő

163 ms

Ár (NGN)

16.278 / év

Főbb jellemzők

 • Korlátlan SSD
 • 1 ingyenes domain
 • hPanel
 • Kiemelkedő támogatás
 • Alacsony bevezető ár

"Az egyik legjobb webtárhely kezdőknek."

A Hostinger nagyon kezdőbarát webtárhely-szolgáltató, kiváló támogatási rendszerrel, amelynek célja lépésről lépésre útmutatók készítése az emberek számára, akik nem ismerik a weboldalak felépítését..

Nagyon gyorsak is, A + pontszámot szereznek a világméretű sebességteszteinkben.

A gyilkos belépési ára mindössze évi 16 278 NGN, a Hostinger szolgáltatásai valóban ár-érték arányt jelentenek, különösen azoknak, akik csak most indulnak.

Mi nem jó a Hostingernél

 • Mivel árai annyira alacsonyak, nem nyújtanak ingyenes SSL-t vagy napi biztonsági másolatot. Jó, hogy ezeket a szolgáltatásokat meg lehet vásárolni, ha úgy érzi, hogy erre szükség van.

jegyzet

Összesen 3 fiókunk van a Hostingernél. Olvassa el a Hostinger mélyreható áttekintését a teljes leírásért.

3. A2 tárhely

https://www.a2hosting.com

A2 tárhely

Világméretű sebesség

A+

Átl. Válaszidő

169,5 ms

Ár (NGN)

17 015 * / év

Főbb jellemzők

 • 20X gyorsabb turbószerverek
 • Korlátlan számú webhely
 • Adatközpontok az Egyesült Államokban, az EU-ban & Ázsia
 • Ingyenes SSD tárolás
 • 24 × 7 amerikai támogatás

"Megfizethető webtárhely korlátlan forrásokkal. Nagyszerű választás minden típusú webhelyhez!"

Noha az A2 webtárhely a listán a 3. hely, tényleg kemény döntés volt számunkra. Nemzetközi házigazdaként, nagyszerű A + sebességgel és adatközpontokkal a világ minden tájáról, annyira közel álltak a 2. ranghoz, különösen korlátlan erőforrásaikkal.

Kiváló időtakarékos funkcióval is rendelkeznek, mint például az A2-re optimalizált szoftverük és az 1-kattintás beállításuk. Párosítsa ezeket azzal a lehetőséggel, hogy frissítsék a Turbo-tervükhöz, amely a Turbo-kiszolgálóikkal együtt érkezik (20-szor gyorsabb, mint a szokásos szerverek), és az A2 valóban erő, amelyre számolni kell..

Mi nem jó az A2 tárhelynél

 • Az élő csevegés kissé következetlen. Időnként másodpercek alatt válaszolnak, míg a szerencsétlenség miatt előfordulhat, hogy szokásosnál kissé hosszabb ideig kell várnia..

4. Inmotion házigazda

https://www.inmotionhosting.com/

Inmotion tárhely

Világméretű sebesség

A+

Átl. Válaszidő

156,9 ms

Ár (NGN)

17 320 * / év

Főbb jellemzők

 • Ingyenes domain név
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Korlátlan transzfer
 • SSH hozzáférés
 • 24 × 7 amerikai támogatás

"Az Inmotion szolgáltatást használom a webhelyem üzemeltetésére. Ennyire bízom bennük."

Az Inmotion egy nemzetközi házigazda, A + sebességgel szerte a világon. Az Inmotion korlátlan tárolással és sávszélességgel, napi mentésekkel és 99,9% -os rendelkezésre állással is jár.

Meglévő vásárlóként bizonyíthatom az Inmotion kivételes ügyfélszolgálatát és a könnyű használatot.

Mi nem jó az Inmotion-val

 • Az Inmotion nem engedélyezi a PayPal-on keresztüli fizetést. Szüksége lesz hitelkártyára vagy amerikai megrendelésre.

✘ Nigériai webtárhely nem ajánlott

Kísértés lehet arra, hogy a helyi nigériai gazdagépet választja a tartózkodási helyük, a fizetés megkönnyítése és a domain név elérhetősége alapján. Kérjük, ne áldozzon fel a sebességre és a teljesítményre, főleg ha globális közönséged van.

A következő négy nigériai webhelyet teszteltük, és gyorsaságukat és teljesítményüket jóval a normák alá tettük.

Ha helyi nigériai gazdagépet szeretne, válassza a QServers szolgáltatást, és kerülje a következő gazdagépeket:

&# 128078; Whogohost

https://www.whogohost.com/

Whogohost

Világméretű sebesség

C

Átl. Válaszidő

315,9 ms

Ár (NGN)

21.500 / év

Főbb jellemzők

 • 25 GB tárhely
 • 75 GB sávszélesség
 • Ingyenes .ng domain
 • Korlátlan SQL
 • FTP számlák

Ez a népszerűség szerint az első helyen Nigériában. De ne hibázza ezt a teljesítmény miatt. Valójában azt találtuk, hogy a WhoGoHost teljesítménye meglehetősen gyenge volt.

Világszerte megtett sebességtesztjeinken C értéket kapott, és a Google által ajánlott 200ms alá esik Európában.

A WhoGoHost bizonyos fizetéseknél feldolgozási díjat is felszámít. Például, ha PayPal-n keresztül fizet, akkor további 423 ₦ összeget fizethet.

&# 128078; Web4Africa

https://web4africa.ng/

Web4Africa

Világméretű sebesség

D+

Átl. Válaszidő

408,1 ms

Ár (NGN)

24.000 / év

Főbb jellemzők

 • 20 GB-os tárhely
 • 200 GB sávszélesség
 • Alapvető webes készítő
 • SSL tanúsítvány
 • Ingyenes biztonsági mentések

A Google Trend a Web4Africa-t Nigéria második legnépszerűbb webhelyének tekinti. Sajnos ez a házigazda szintén nem teljesíti a teljesítmény elvárásait.

A Web4Africa D + -ot ért el a világméretű sebességteszteinkben, és nem érte el a Google által ajánlott 200ms-ot az Egyesült Államokban. Más szavakkal, ez a házigazda túl lassú az amerikai és a globális közönség számára.

Másrészről, a teljesítmény erős a helyi régióban, mivel a Web4Africa lehetővé teszi, hogy Ghána vagy Nigéria szerverei között válasszon..

&# 128078; DomainKing

http://www.domainking.ng/

DomainKing

Világméretű sebesség

C+

Átl. Válaszidő

260,4 ms

Ár (NGN)

20.000 / év

Főbb jellemzők

 • 10 GB-os tárhely
 • 100 GB sávszélesség
 • 10 domain megengedett
 • cPanel
 • 99,9% üzemidő

A DomainKing egy indiai internetes host Afrikában. Nigéria népszerűségének harmadik helye a harmadik, tehát talán találkozhat ezzel a házigazdával.

Más nigériai házigazdákhoz hasonlóan ez engedélyezi a banki átutalásokat és támogatja a .ng domaineket. Ennek sebessége és teljesítménye azonban lassú az ajánlott gazdákhoz képest. C + -ot szerez a világméretű sebességtesztünkben.

A DomainKing 24 órás támogatást és 99,9% -os rendelkezésre állást kínál, ami jó. A tárolás és a sávszélesség azonban korlátozott, és a nagyobb korlátok élvezetéért külön fizetnie kell.

&# 128078; Utiware

http://www.utiware.net/

Utiware

Világméretű sebesség

D

Átl. Válaszidő

716,3 ms

Ár (NGN)

20.000 / év

Főbb jellemzők

 • 15 GB-os tárhely
 • 25 GB sávszélesség
 • Korlátlan altartományok
 • Az eTextMail tartalmazza
 • 120 e-mail

Az Utiware egy nigériai host, szerverrel az Egyesült Államokban. Ennek eredményeként gyorsan reagál az amerikai közönség számára. Ennek ellenére a világ többi részén kudarcot vall.

Összességében az Utiware a leglassabb eredményeket hozta világméretű sebességtesztjeinken, D pontozással.

Ítélet

Bár számos lehetőség áll rendelkezésre nigériai webhelyek tárolására, a legtöbb nigériai házigazda nem ajánljuk. Egyszerűen túl lassúak a helyi vagy globális közönség igényeihez.

A sebesség besorolása

AVG. SEBESSÉG

ÁR (NGN / ÉV)

SiteGround

A+

175 ms

17145

Hostinger

A+

163 ms

16278

A2 tárhely

A+

169,5 ms

17015

Inmotion tárhely

A+

156,9 ms

17320

A Bitcatcha ezért javasolja a nemzetközi hostolási lehetőségek megbízhatóságát és páratlan teljesítményét. A SiteGround messze a legmegbízhatóbb, és ez a legjobb választásunk, míg a Hostinger hatékony, megfizethető alternatívát kínál.

Ha bármilyen kérdése van a nigériai webtárhelyről, kérjük, írjon nekem egy üzenetet, és örömmel válaszolok.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map