Az Egyesült Királyság 2020 legjobb 7 VPN-je (tesztelt sebesség!)

Annak ellenére, hogy széles körben tekintik a szabadság pártolójának és ennélfogva egy demokratikus országnak, meglepetés lehet néhány számára, hogy az ország az internet szabadságára korlátozott korlátozásokat vezet be, és hogy tömeges megfigyelési tevékenységeinket saját népe ellen folytatja..


A cikk kutatása során őszintén azt akartam hinni, hogy az Egyesült Királyság jobb, mint más országok, például India vagy Indonézia, ahol az internetes szabadság vonatkozik. Sajnos ugyanolyan régi, csak eltérő helynek tűnik.

A kormányzati felügyelettől az önkényes döntéshozatalig a behalvektől úgy tűnik, hogy az Egyesült Királyságban élők nem sokkal szabadabbak a hálózaton, mint másutt. Hadd mutassam meg, miért van itt szüksége VPN-re.

Contents

Az Egyesült Királyság szabályozza az internetes tartalmakhoz való hozzáférést

Mint olyan sok országban szerte a világon, azt tapasztaltam, hogy az Egyesült Királyság méltányosan részesíti az ország felhasználói tartalmainak blokkolását. Tilos a webhelyek széles skálájához hozzáférni közvetlenül az internetszolgáltatóktól.

Ezt egy olyan szűrőprogrammal hajtják végre, amelyet általában az ország összes szolgáltatója használ. Van azonban egy lehetőség a szűrésről való lemondásra, amely az Egyesült Királyságban a webhelyek blokkolását megkülönbözteti más országoktól..

Ha bármilyen okból szeretne hozzáférni olyan tartalomhoz, amelyet alapértelmezés szerint blokkolt, akkor választhatja a tartalomszűrés letiltását! Noha ez tökéletesen hangzik az Ön számára, észrevették, hogy a szűrő eltávolítása megnövekedett adatbiztonsági sérülékenységeket eredményezhet.

Ebben az időben a letiltott tartalmak tartalmazzák; pornográfia, drogok, szerencsejátékok, internetes zaklatás és még sok más kategória. Ez valójában egy olyan túlzott blokkolásnak nevezett jelenséghez vezetett, amely jogszerű webhelyek blokkolását eredményezte – például jótékonysági alapú oktatási helyszínek gyermekek számára!

Íme néhány példa a felismeréshez, hogy mely tartalom tartozik az overlocked kategóriába;

 • Szexuális nevelés & Egészség
 • Támogatási szolgáltatások nemi erőszakhoz & családon belüli erőszak
 • Öngyilkosság megelőzése
 • Kábítószer-tanácsadás

Kevés korlátozás van a felügyeleti hatáskörökre

A Snowden aktáiban feltárt kormányzati jogsértések hosszú listájának egyike az volt, hogy az Egyesült Királyság jogellenes felügyeletet folytat. A fájlok 2013. évi kiadása óta ismert, hogy az Egyesült Királyságban számos tömeges megfigyelési program működött, amelyek elősegítették az internetes forgalom összegyűjtését, kiszűrését és elemzését.

Ez magában foglalta a vállalati tevékenységek nyomon követését, ezt a helyzetet az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEE) a közelmúltban is illegálisnak ítélte. A határozat nagyobb kérdése az volt, hogy az Egyesült Királyság kormánya nem tett biztosítékokat az ilyen adatok gyűjtésére alkalmazott módszerek körül.

Az EJEE ítélete ellenére az Egyesült Királyság kormánya megbánhatatlannak tűnt azzal, hogy a szóvivő azt mondta, hogy a kormány „alaposan megfontolja” az ítéletet. Ezt a nyilatkozatot úgy lehet értelmezni, mint jogi „gondolkodunk rajta”, mintsem a jogi testület határozatával szembeni határozott fellépési igényre.

A nagy testvér még mindig figyeli.

Ezeket az eseményeket követően az Egyesült Királyság 2016-ban jogszabályt fogadott el, amely lehetővé tette a felügyeleti tevékenységek jogszerű végrehajtását. A nyomozási hatalomról szóló törvény (IP Act) néven azt jelenti, hogy a kormánynak most van törvénye az oldalán, amikor bármilyen információt kíván gyűjteni.

A Telcosnak meg kell őriznie a használati előzményeket

Az IP-törvény mellett meg kell jegyezni, hogy az ország internetszolgáltatóinak meg kell felelniük az adatmegőrzési törvényeknek is. Ez azt jelenti, hogy információkat kell gyűjteniük és meg kell őrizniük a felhasználói tevékenységekről, ideértve a böngésző előzményeit is legfeljebb 12 hónapig.

Az IPA-törvény a DRIPA-ra épült, amelyet az Egyesült Királyságban, valamint az EU többi részében már illegálisnak nyilvánítottak. Ezek az esetek azt mutatják, hogy az Egyesült Királyság kormánya nem hajlandó tiszteletben tartani a felhasználói adatvédelmet, és hogy az adatgyűjtés megakadályozására tett minden kísérlet új jogszabályokkal – jogilag vagy illegálisan – történik..

Egy oldalsó megjegyzés szerint azt gondolhatjuk, hogy a titkosítás jó módszer a végfelhasználói szempontból ezeknek a kérdéseknek a megkerülésére. Sajnos a kormány erre is gondolt, és a szellemi tulajdonról szóló törvény lefedi ezt a rendelkezést. A törvény szerint a kormány arra kötelezi a vállalatokat, hogy dekódolják a tartalmat!

Szerencsére ez az egyik fő terület, amelyben a VPN-eket kitűnő célokra fejlesztették ki, de erről később még többet megtudhatunk.

Az internetszolgáltatók aktívan figyelmeztetéseket küldenek a P2P tevékenységeiről

Egy közel 300 milliárd dolláros értékű és növekvő iparágban nyilvánvaló, hogy a filmipar komolyan veszi a szerzői jogaik és a szellemi tulajdonuk védelmét. Annak ellenére, hogy kimutatták, hogy a torrentok nem igazán befolyásolják a jegyek értékesítését – pusztán eltávolítják az irányítást a szerzők kezéből.

Bármi is legyen az oka, a film- és a zenei társaságok globális tombolást hajtottak végre, és az egész világon peres ügyeket vettek fel az egyénekre. Az Egyesült Királyságban most az internetszolgáltatók segítik őket, amelyek az utóbbi években kalózkodási figyelmeztető kampányokat indítottak.

Az Egyesült Királyság internetszolgáltatói e-mail értesítést küldnek azoknak a felhasználóknak, akik állítólag kapcsolataikat kalóztartalomra használják. Ez természetesen azt jelenti, hogy figyeli a felhasználók által online végzett tevékenységeket, ha nem, akkor nem tudják elkapni ezeket a letöltőket.

Noha ez a figyelmeztető rendszer elméletileg csak meghatározott felhasználóknak szól, az Egyesült Királyságban nincs elegendő adat a szűrők megfelelő megszerzéséről, és az ebből adódó bármilyen kérdés bizonyítékként szolgál majd arra, hogy nem tették meg a felhasználókat.

A rendszer kiterjed az olyan alkalmazásokra is, mint például a Popcorn Time. Most ez a riasztórendszer éppen így van – hogy figyelmeztesse a felhasználókat. Jelenleg nincs végrehajtási intézkedés, vagy más módon, de a jelenlegi helyzetről a peres eljárásra nem lenne nehéz.

A VPN-ek továbbra is legálisak az Egyesült Királyságban

Mint sok más országban, a VPN használata az Egyesült Királyságban legális. Nincs olyan peres eljárás, amely kifejezetten kijelenti, hogy az országban nem használhat VPN-t. A szokásos módon ismételje meg, hogy a VPN és a VPN illegális célokra történő használata külön kérdés.

Ha VPN-t használ legitim eszközökre, például személyazonosság-elfedésre vagy biztonságra, a hozzáadott biztonság megértése érdekében, akkor az remek. A VPN használatát illegális vagy illegális tevékenységek elfedésére továbbra is az alkalmazandó törvények büntetik. Ha elkapnak.

Mit keresünk az Egyesült Királyságban a VPN-ben?

Az alábbiakban bemutatjuk azokat az 5 kritériumot, amelyeket az Egyesült Királyság olvasói számára a legjobb VPN rangsorolásához használunk;

 1. Magánélet & Névtelenség
 2. Biztonság
 3. Helymeghatározás hamisítás
 4. P2P támogatás
 5. Sebesség & Stabilitás

1. Adatvédelem & Névtelenség

Mint Ön már rájött, az Egyesült Királyság valójában nem olyan hely, ahol VPN használata nélkül szeretne szörfözni a hálózaton, függetlenül attól, hogy Ön nemzeti vagy ország-látogató vagy. A fentiekben ismertetett tényezők és az említett szabályok megsértésének súlyos következményei miatt jó ötlet a magánélet és az anonimitás szempontjaira összpontosítani, amelyeket a VPN kínál az Egyesült Királyság felhasználói számára..

A VPN-nek képesnek kell lennie arra, hogy az ön adatait és tevékenységeit pontosan úgy tárolják, ahogyan a kormány, valamint a magánipar együtt dolgoznak, valamint függetlenül a forgalom figyelésére és ellenőrzésére..

Az egyik legjobb módszer ennek biztosítására, ha figyelni kell a VPN-kre, amelyek nemcsak szigorú naplózási politikával rendelkeznek, hanem azon országokból is származnak, amelyekben az adatmegőrzési törvények kevésbé vannak érvényben. Ez természetesen kizárja az öt szem és a tizennégy szem joghatóság alá tartozó országokat.

2. Biztonság

A VPN-ek biztonsági pontja az Egyesült Királyságban működő felhasználók számára azonos, mint másutt. Az ideális egyensúlyt csak Ön, mint felhasználó tudja. Választ-e a 256 bites titkosításra az alacsonyabb VPN-sebesség kockázatával, vagy hajlandó-e csökkenteni ezt a sávot a nagyobb sebesség érdekében??

Személy szerint úgy érzem, hogy az Egyesült Királyság piacán a legjobb lenne két fő ok miatt megpróbálni magas szinten tartani a titkosítási szintet. Az első az, hogy az általunk tárgyalt eset egyik fő szereplője az Egyesült Királyság kormánya, amelynek valószínűleg több erőforrása van a felmerült titkosítás megtörésének megkísérlésére..

A második az, hogy az ország alacsonyabb átlagos internetsebessége miatt biztonságos a titkosítási szintet a lehető legmagasabb szinten tartani anélkül, hogy veszélyeztetné a teljes elérhető maximális sebességet.

3. Geolocation hamisítás

Általában, amikor a földrajzi helymeghatározásról beszélünk, az a célja, hogy alternatív tartalmakat érjen el olyan mainstream szolgáltatóktól, mint például a Netflix USA. Az Egyesült Királyság felhasználóinak azonban még sokkal többet kell várniuk a földrajzi helyzetmeghatározó hamisítás során, mivel szó szerint rengeteg olyan webhely van, amelyhez nem férnek hozzá.

4. P2P támogatás

Úgy tűnik, hogy a torrent webhelyek egyike azon kategóriáknak, amelyeket az Egyesült Királyságban blokkoltak a hozzáférés. Ez ismét egy olyan terület, ahol a VPN valóban segítene. Vigyázzon a VPN-kre, amelyek a P2P forgalmi irányelveket egyértelműen meghatározták a szolgáltatási feltételeikben, mint például a NordVPN vagy a TorGuard.

5. Sebesség & Stabilitás

Az Egyesült Királyságban a vezetékes szélessávú internet átlagsebessége mindössze 55,88 Mbps, a legtöbb VPN-nek nulla kérdéssel kell rendelkeznie, amely megfelel az ottani felhasználók igényeinek. A mobilsebesség még alacsonyabb, átlagosan 29,72 Mbps, tehát az Egyesült Királyságban a VPN-ekkel kapcsolatos legfőbb aggodalom természetesen nem a sebesség.

Helyezés: 7 legjobb VPN az Egyesült Királyságban

Mint minden VPN-tesztnél, a sebesség megítélése előtt mindig a sajátomat értékeltem. Az alábbiakban bemutatom a tényleges szélessávú sebességet 500 MB / s szolgáltatási vonalon, aktív VPN kapcsolat nélkül:

kiindulási sebesség a malájiai brit szerverrel

(A teljes alapsebesség eredményt itt olvashatja)

Mivel a malajziai székhelyem van, a sebességem általában nagy az ázsiai térségbeli VPN-kiszolgálókhoz való kapcsolódáskor, és az USA-ban vagy Európában található kiszolgálókhoz való csatlakozáskor lassabb lesz. Ehhez a teszthez csatlakoztam egy brit székhelyű sebesség-teszt szerverhez, hogy képet kapjak a távolságban mért relatív sebességről.

Mint láthatja, a VPN-mentes kapcsolat a helyi szerverrel nekem egy tisztességes 290 Mbps sebességet igényel nekem. A sebesség természetesen időnként változik, ezért vegye be ezt egy csipetnyi sóval.

jegyzet

A használt árfolyamot 1 GBP és 1,25 USD között minden felsorolt ​​árat.

1. NordVPN

https://nordvpn.com/

NordVPN

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (GBP)

Havonta 5,60 £

A szolgáltatás kiemelése

 • Nincs naplózás
 • Öld meg a kapcsolót
 • Támogatja a 6 készüléket
 • 5600+ szerver
 • Dupla DNS

"Az átlagos brit otthoni ház 7 aktív csatlakoztatott eszközzel rendelkezik – a NordVPN segítségével akár 6 eszközt csatlakoztathat egy fiókhoz."

A NordVPN számos okból kiemelkedő első helyet foglal el az Egyesült Királyság legjobb VPN-listáján. Az egyik az első, hogy székhelyük Panamában található, amely szintén jó hely a VPN-k számára. Emellett a NordVPN hírnevét hordozza, és egy másik VPN szolgáltató, amely számos országban hatalmas számú szerverrel rendelkezik..

Szigorú nem naplózási politikájuk ötvözi a 256 bites katonai titkosítást és a nagy árat tervezi, hogy szinte bárki számára ajánlatot kínál, amelynek nehéz ellenállni.

nordvpn sebességteszt eredménye uk

NordVPN Speed ​​Test UK – London szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét itt.)

A 34 MB / s sebességű downstream sebességgel a tesztek ezen fordulójában a NordVPN nagyon stabil teljesítményt mutatott brit szerverein. Ami még vonzóbbá teszi az alaposságot az, hogy ők nem csak engedélyezi a P2P forgalmat, de kifejezetten a P2P forgalomra optimalizált kiszolgálóival rendelkezik!

Nézze meg a teljes NordVPN áttekintést, hogy megtudja, miért ez az első VPN!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (GBP)

Havonta 6,70 £

A szolgáltatás kiemelése

 • Magánszféra védelem
 • 256 bites titkosítás
 • 148 VPN helyek
 • 3000 szerver
 • Több protokoll

"Az ExpressVPN intuitív, natív VPN alkalmazásaival rendelkezik, hogy az Egyesült Királyságban élők mindenki biztonságban legyen online."

Az ottani sok korlátozás miatt nem meglepő, hogy az ExpressVPN úgy tűnik, hogy kiterjedt infrastruktúra-támogatásokat vezetett be az Egyesült Királyság számára. A társaságnak kulcsfontosságú szerverei vannak az Egyesült Királyság néhány területén, kezdve Berkshire-től Londonig.

Ez a VPN szolgáltatás átlagosan kiváló teljes körű szolgáltatást kínál a legkiválóbb sebességtől az átfogó alkalmazásokig és protokollokig – ideális a biztonság, a magánélet és az anonimitás szempontjából. Biztonsági protokolljai szintén a legmegfelelőbbek a jelenlegi fogyasztói használatra.

Átfogóan teszteltem a szolgáltatást, és habozás nélkül javaslom őket, mint az elsődleges VPN-szolgáltatót az Egyesült Királyság felhasználói számára. Az ExpressVPN stabil, és számos eszközön is hozzáférést biztosít.

expressvpn sebesség-teszt eredmény uk

ExpressVPN Speed ​​Test UK – London szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét itt.)

Annak elképzeléseként, hogy mennyire jó lesz, összehasonlítottam az alapértelmezett vonali sebességet VPN nélkül egy ExpressVPN által lefedett teszttel ugyanazon a helyen. Az ExpressVPN bekapcsolt állapotában és az Egyesült Királyság szerveréhez csatlakoztatva sikerült megmutatni egy tisztességes 74 Mbps sebességet.

További információkért olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (GBP)

1,59 £ / hónap

A szolgáltatás kiemelése

 • CleanWeb
 • Hirdetés & Track Blocker
 • Korlátlan eszköz
 • Whitelister
 • 1040+ szerver

"Ha nem a korlátozott múltra tekint vissza, a Surfshark sokkal komolyabb versenytárs lenne a ranglistánkban."

A gyengülő brit font árfolyamok ellenére továbbra is viszonylag erős valuta az egész világon. Ez különös jelentőséggel bír a Surfshark esetében, mivel a már olcsó árat még vonzóbbá alakítják.

A Surfshark eddig szemmelvilágító teljesítménymutatókat mutatott be, és a mi nagy kedvencünk. Sajnos még mindig viszonylag újok a piacon, ami tétováz bennünket, hogy tovább toljuk őket.

Ennek ellenére az út hosszú és heves a verseny. Ez izgalommal szem előtt tartani a figyelmet, különösen, ha a jelenlegi ütemben tovább növekszik.

surfshark sebesség teszt eredménye uk

Surfshark Speed ​​Test UK – London szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét itt.)

Otthoni bázisunk elég messze van az Egyesült Királyságtól, ami magasabb késést eredményez. Ez azonban nem akadályozta meg Surfshark-t abban, hogy néhány komoly teljesítmény-számot kigúnyoljon. Az upstream sebesség egy kicsit kívánatos, de a fontos sebesség az, ami bejön!

Nézze meg a Surfshark mélyreható áttekintését, hogy megtudja, miért ez az egyik legjobb választásunk!

4. TorGuard

https://torguard.net/

TorGuard

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (GBP)

Havonta 4,00 £

A szolgáltatás kiemelése

 • P2P-hez készült
 • Stealth Proxy
 • Támogatja az 5 készüléket
 • Hirdetés & Malware Block
 • Korlátlan sávszélesség

"A TorGuard használata kellemes élmény, és garantálja, hogy internetkapcsolatuk valóban biztonságos."

A TorGuard felület kissé keltezettnek tűnhet, amikor először találkoztunk, de nem kétséges, hogy van az egyik legbiztonságosabb VPN-szolgáltató. Annak ellenére, hogy a felhasználó szemszögéből nem sok bling van, a teljesítmény meglehetősen figyelemre méltó.

A TorGuard és sok versenytárs között egy kulcsfontosságú különbség van abban, hogy lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, hogy melyik titkosítási szintet szeretné. Ez azt jelenti, hogy a P2P-felhasználók számára a rejtjelezés letiltható, és bármikor élvezheti a gyorsabb torrent sebességeket!

Emellett a TorGuard számos más megváltó tulajdonsággal rendelkezik, mint például a stabil sebesség, a többplatformos képesség és a VPN-blokkolók megkerülésének képessége..

a sebességmérő sebességének teszt eredménye uk

TorGuard Speed ​​Test UK – London szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét itt.)

A TorGuard, mint az Egyesült Királyság első három legjobb VPN-jének egyike, teljesítette bizonyos sebességigényeket. Ez megmutatta a londoni VPN-kiszolgálóval végzett teszt eredményeimben, és megismétlem, hogy az ország felhasználóinak általában kevés problémával kell megszerezni ezt a sebességet..

Az egyetlen hátránya, hogy a modern alkalmazások karcsúbb fiatalabb felhasználói számára a TorGuard interfész a múltból néz ki..

Nyugodtan nézze meg a TorGuard részletes áttekintését, hogy többet megtudjon!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com/

CyberGhost

Sebesség

Szegény

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (GBP)

Havonta 2,80 £

A szolgáltatás kiemelése

 • Adattömörítés
 • Hirdetés blokkolása
 • Támogatja a 7 készüléket

"A CyberGhost Romániában található, de az Egyesült Királyság igényeinek kielégítésével az ország kiszolgálói számának növelésével foglalkozott."

A CyberGhosties elégedett velük, és minden bizonnyal megpróbálták csípőssé válni és felkészülni marketingre. Ez a VPN-ipar egyik legismertebb neve, de személy szerint úgy érzem, hogy ezek csak egy apróhirdetésűek lehetnek.

A specifikáció bölcs CyberGhost beszéli a jó beszélgetést, de miután kipróbáltam velük, javasolom egy kis csipet sót. Ne feledje azonban, hogy ez egy rangsor, tehát várakozásom meglehetősen magas.

cyberhost sebesség teszt eredménye uk

CyberGhost Speed ​​Test UK – London szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét itt.)

Az Egyesült Királyságban a felhasználóknak figyelembe kell venniük, hogy a CyberGhost szerverek többsége az EU övezetében található, ám szerencsére vannak ázsiai térségben is. Úgy tűnik, hogy az Egyesült Királyság a várt módon bekerült az EU-zónába, tehát úgy tűnik, hogy megtették a további mérföldet, hogy ott magasabb kiszolgálói számot hozzanak létre.

Összességében sikerült elérni a nagyon hasznos 25 Mbps sebességet, ami még mindig elegendő a média gőzöléséhez.

Tudjon meg többet a CyberGhost alapos elemzésén!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com/

IPVanish

Sebesség

Becsületes

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (GBP)

Havonta 5,20 £

A szolgáltatás kiemelése

 • 256 bites titkosítás
 • Korlátlan P2P
 • Támogat 10 készüléket

"Nagyon jó a paranoid számára, de valószínűleg nem lesz a legjobb választás az Egyesült Királyságban működő felhasználók számára. Az IPVanish erősen forgalmazott, de rosszul támogatott."

Az IPVanish az utóbbi időben jelentős szenvedést szenvedett annak miatt, hogy beágyazódott bizonyos… mondjuk szerencsétlen eseményekbe. Mindemellett, vegye figyelembe, hogy új irányítás alatt állnak, és remélhetőleg ezek a dolgok csak gyors ütközésekké válnak a múltban.

Azokat az eseményeket félrevonva VPN-óriások maradnak a terepen, és lenyűgöző sebességgel büszkélkedhetnek. Szerencsére, mivel ha bármilyen panasza van a sebességükkel kapcsolatban, nem sok minden megtehető, mivel 256 bites titkosítást kényszerítenek mindenkinek kivétel nélkül.

ipvanish sebességmérési eredmény uk

IPVanish Speed ​​Test UK – London szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét itt.)

Gyorsan, az IPVanish még a korlátozottabb brit jelenlétével is képes volt párba lépni. Megpróbáltam létrehozni egy kb. 30Mbps sebességű áramlási sebességet, amely megfelelő az ottani infrastruktúrának. A kísérletezésre hajlandóknak mindig kipróbálhatják a régió más szervereit is, amelyek jobb eredményeket adhatnak. Ennek ellenére a kapcsolat stabil volt és több, mint elegendő a média továbbviteléhez.

További információt az IPVanish oldalról olvashat!

7. Leggyorsabb VPN

https://fastestvpn.com/

FastestVPN

Sebesség

Becsületes

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (GBP)

0,70 £ / hónap

A szolgáltatás kiemelése

 • P2P optimalizált
 • Szerver ugrás
 • Támogat 10 készüléket

"A leggyorsabb VPN nem a leggyorsabb, de minden bizonnyal olyan értékjavaslatot kínál, amelyet nehéz megtámadni."

A leggyorsabb VPN nem a leggyorsabb, amit teszteltem, de ez sem a leglassabb. Kínál, hogy korlátozottabb országokban működjön ki a kapcsolat sok felső szintű VPN-hez képest, de havi 83 cent árakon ez egy lopás. Vannak P2P-re optimalizált szerverek is, amelyek erre is jót tesznek.

Az alacsony áraknak egy komoly hátránya van, és ez a korlátozott teljesítmény a földrajzi blokkolás leküzdésében. Végül rájöttünk, hogy a FastestVPN nem engedi hozzáférni a Netflix USA tartalmához – bummer!

Olvassa el a FastestVPN áttekintésünket, hogy többet tudjon meg!

Végső gondolatok: Nagyon szükség van-e VPN-re az Egyesült Királyságban?

Összefoglalva, itt van az Egyesült Királyság 3 legfontosabb VPN-je:

SEBESSÉG

BIZTONSÁG & MAGÁNÉLET

ÁR (GBP / MO)

NordVPN

Kiváló

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

£ 5.60

VISIT VPN

ExpressVPN

Kiváló

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

£ 6.70

VISIT VPN

Surfshark

Kiváló

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

£ 1.59

VISIT VPN

Véleményem szerint csak egy dolog rosszabb, mint egy elnyomó internetes szabályozással rendelkező országban élni, és olyan országban élni, amely nemcsak ezt teszi, hanem a törvényt manipulálja tevékenységének támogatása érdekében. Meglepő módon az Egyesült Királyság az utóbbi kategóriába tartozik.

Bár nem mondanám, hogy ebben a pillanatban rendkívül sürgős a VPN-szolgáltatás igénybevétele az Egyesült Királyságban, szerintem körültekintő néhány feltáró intézkedés megkezdése. Szánjon időt arra, hogy kiválassza a megfelelő VPN-t (remélem, hogy ez a ranglista segít), mielőtt késő lenne.

Túl későn azt értem, hogy nyilvánvaló, hogy az Egyesült Királyság kormánya nagyon drasztikus felügyeleti és ellenőrző intézkedések felé hajlik. Ilyen körülmények között élni lehet stresszes, és egy jó, megbízható VPN-szolgáltatás messze megteheti a nyugalmat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map