Az India 2020 nyolc legjobb VPN-je (tesztelt sebesség!)

\ Sok ember számára az a gondolat, hogy Indiában VPN-t kell használni, általában nem halad át a fejünkben. Sajnos az ország nem a legliberalábbabb, amikor a digitális tevékenységeket illeti. Az évek során zavaróan növekedett azok száma, amelyeket egyesek Indiában az internetes szabadság megsértésének tekinthetnek.


A Freedom House információi szerint Indiában új szabályokat találtak a csatlakozási korlátozásokra, az ellentmondásos kormányzati felügyeleti tevékenységekre és még az ország távközlési szabályozója által elfogadott intervenciós tevékenységekre is..

Ezek az események, és hasonlóak ezekhez, súlyosan megsértették a magánélethez való jogot, amelyet az internetfelhasználóknak elvárniuk kell. Ez a nem védett internethasználat szokásos kockázataival együtt Indiát forró ponttá tette a BitCatcha VPN körében.

Contents

India szigorúan szabályozza az internet-hozzáférést

India hosszú ideje megpróbálta megakadályozni egy nagy (és egyre növekvő számú) webhely hozzáférését. Noha igazad lehet, amikor azt gondolod, hogy ezek a webhelyek valamilyen módon illegálisak vagy erkölcstelenek voltak, mint például a pornográf webhelyek, ez nem mindig volt a helyzet.

Figyelmeztető oldal tiltva - India

Figyelmeztető üzenet az indiai felhasználók számára, amikor megpróbálnak belépni a kormány által tiltott webhelyre
(Képforrás: Dailyhunt)

Például 2011-ben és 2016-ban a közelmúltban, 2016-ban is átmenetileg betiltották a Facebook-okat az országban, amelyeket figyelmeztetés nélkül hajtottak végre.

A kormány számos más weboldal tilalmát hivatalos formai formában is formalizálta, amely megtiltja a polgárok számára, hogy megkíséreljék meglátogatni egy adott listán szereplő bármely webhelyet. A törvény megsértéséért szankciók szigorúak, és túllépik a szokásos pénzbírságot, lehetővé téve akár három évig terjedő börtönbüntetést is.

A kormány felügyeleti tevékenységei jogszerűek!

Mivel megkísérelte blokkolni a sok weboldalhoz való hozzáférést, mindig azt feltételezték, hogy India saját állampolgárainál valamilyen rejtett felügyeletet folytat. Ezt a hivatalos engedélynek köszönhetően bizonyos mértékben legalizálták.

A kormány 10 szövetségi ügynökségnek engedélyezte a jogot, hogy bármilyen számítógépről elfogja és ellenőrizze az információkat. Ez egy lépés a Kínában a polgárok tevékenységeinek felügyelete céljából végrehajtott tömeges megfigyelési tevékenységek felé.

Ezek az ügynökségek nemcsak most megfigyelhetik és lehallgathatják, hanem hivatalosan bármilyen információt is megfejtethetnek. Az engedélyezett ügynökségek nemcsak a nemzetbiztonsággal foglalkoznak, hanem az adóügyi nyomozás, a kábítószerek, a pénzügyi bűncselekmények és egyebek felügyelete alatt állnak..

Ez az információ önmagában már riasztó, de még inkább, tekintettel arra, hogy az Indiai Legfelsőbb Bíróság alapvető jogként ismerte el a magánélethez való jogot. Ez azt jelenti, hogy a kormány a törvényt sértve engedélyezi az ilyen tevékenységeket.

A média streamingre vonatkozó kétes jogszabályok

A média streaming és a P2P fájlmegosztás az országban kissé homályos terület. Bár technikailag a streaming nem illegális, előfordulhat, hogy az ilyen szolgáltatásokat kínáló oldal szerepel a tiltott webhelyek listáján.

A 2016-os indiai magas bírósági bíró úgy ítélte meg, hogy a média közvetítésének megsértése nem követett el bűncselekményt, hanem a tevékenységgel kapcsolatos egyéb területeken. Ezek magukban foglalják a szerzői jogi anyagok terjesztését, kiállítását vagy értékesítését. Sajnos az akkori országbeli internetszolgáltatók figyelmeztették a felhasználóikat, hogy minden média streaming-tevékenység büntetendő cselekmény – beleértve a megtekintést is!

Mint láthatja, jogilag finom vonalak vannak az ügyben, és minden bizonnyal nem akarja elkapni a technikai jellegzetességeket itt.

Indiában az internetszolgáltatók blokkolják a proxykat

A Reddit felhasználók arról számoltak be, hogy a Reliance Jio, az ország egyik legnagyobb teleszkópja blokkolja a proxy webhelyeket. A proxyk segítik a felhasználókat a földrajzi helymeghatározási korlátozások megkerülésében, ami azt jelenti, hogy a cég diktálja 250 millió felhasználóinak megfelelő előfizetői bázisának viselkedését..

Ez ismét megsérti a hálózatsemlegességet, amely általában azon az elven működik, hogy az internetszolgáltatók nem gyakorolhatják az adatokra gyakorolt ​​saját hatásukat. A Quartz webhely vizsgálatot végzett az országban és megállapította, hogy „legalább hét proxyhely nem volt hozzáférhető… Jio kapcsolatból”.

Ezek nemcsak a tiltott webhelyek, hanem a VPN szoftverek letöltését is lehetővé tevő webhelyek. A telco nyilvánvalóan blokkolta többek között a Hide.me, a Hidester amd Megaproxy hozzáférését. Míg más internetszolgáltatók még nem követték példát, mi akadályozná meg őket abban, hogy ugyanezt tegyék?

A kérdés itt is egyértelmű határok között van annak, hogy mi a törvényes vagy sem, valamint arról, hogy a vállalatok úgy döntenek, hogy meghúzzák a kormányvonalat, önálló támogatást nyújtanak a kormányzati erőfeszítésekhez (mint például a Jio), vagy egyszerűen csak úgy tesznek, mint akarják. Akárhogy is, az indiai internethasználók megbékülnek.

Indiában a VPN-ek továbbra is legálisak

Bár ebben az időben nem érkezett hivatalos hír a VPN-szolgáltatások használatát Indiában tiltó törvényekről, ez egy kissé trükkös kérdés. Vegyük például a Jio Reliance e fentebb tárgyalt esetét – mi lenne, ha az internetszolgáltatók úgy döntnek, hogy az összes VPN-szolgáltatót felveszik a tiltott webhelyek listájára?

Bár a VPN használatát nem lehet jogilag korlátozni, továbbra is vannak olyan törvények, amelyek megakadályozzák az ország összes felhasználóját, hogy a VPN-ket illegális tevékenységekhez használja. Ez azt jelentené, hogy ha VPN szolgáltatást használ, akkor jobb, ha nem tart naplókat!

Mit keresünk egy VPN-ben Indiában

1. Adatvédelem és névtelenség

Mint Ön már rájött, India valójában nem olyan hely, ahol VPN használata nélkül szeretne szörfözni a hálózaton, függetlenül attól, hogy nemzeti vagy-e az ország látogatója. A fentiekben ismertetett tényezők és az említett szabályok megsértésének súlyos következményei miatt jó ötlet a magánélet és az anonimitás szempontjaira összpontosítani, amelyeket a VPN kínál az indiai felhasználók számára..

A VPN-nek képesnek kell lennie arra, hogy az ön adatait és tevékenységeit pontosan úgy tárolják, ahogyan a kormány, valamint a magánipar együtt dolgoznak, valamint függetlenül a forgalom figyelésére és ellenőrzésére..

Az egyik legjobb módszer ennek biztosítására, ha figyelni kell a VPN-kre, amelyek nemcsak szigorú naplózási politikával rendelkeznek, hanem azon országokból is származnak, amelyekben az adatmegőrzési törvények kevésbé vannak érvényben. Ez természetesen kizárja az öt szem és a tizennégy szem joghatóság alá tartozó országokat.

2. Biztonság

A VPN-ek biztonsági indítéka ugyanaz az indiai alapú felhasználók számára, mint másutt. Az ideális egyensúlyt csak Ön, mint felhasználó tudja. Választ-e a 256 bites titkosításra az alacsonyabb VPN-sebesség kockázatával, vagy hajlandó-e csökkenteni ezt a sávot a nagyobb sebesség érdekében??

Személy szerint úgy érzem, hogy az indiai piacon a legjobb, ha két fő okból megpróbálja magas szinten tartani a titkosítási szintet. Az első az, hogy az általunk tárgyalt eset egyik fő szereplője az indiai kormány, amelynek valószínűleg több erőforrása van a felfedezett titkosítás megtörésének megkísérlésére..

A második az, hogy az ország alacsonyabb átlagos internetsebessége miatt biztonságos a titkosítási szintet a lehető legmagasabb szinten tartani anélkül, hogy veszélyeztetné a teljes elérhető maximális sebességet.

3. Geolocation hamisítás

Általában, amikor a földrajzi helymeghatározásról beszélünk, az azzal a céllal jár, hogy alternatív tartalmakat érjen el olyan mainstream szolgáltatóktól, mint a Netflix USA vagy a BBC iPlayer az Egyesült Királyságban. Az indiai felhasználóknak azonban sokkal többet kell várniuk a földrajzi helymeghatározás elkerülése érdekében, mivel szó szerint rengeteg olyan webhely van, amelyhez nem férnek hozzá.

Ezen a helyen világít egy VPN, főleg mivel vannak olyan jelentések, amelyek szerint egyes telcosok megtiltják a proxyhelyek használatát.

4. P2P támogatás

Úgy tűnik, hogy az indiai kategóriák egyikének kategóriája a torrent webhelyek. Ez ismét egy olyan terület, ahol a VPN valóban segítene. Vigyázzon a VPN-kre, amelyek a P2P forgalmi irányelveket egyértelműen meghatározták a szolgáltatási feltételeikben, például a TorGuard vagy a NordVPN.

5. Sebesség és stabilitás

Indiában az átlagos vezetékes szélessávú sebesség csak 27,68 Mbps, a legtöbb VPN-nek nulla kérdéssel kell rendelkeznie, amely megfelel az ottani felhasználók igényeinek. A mobilsebesség még alacsonyabb, átlagosan 10,13 Mbps, tehát az indiai VPN-kkel kapcsolatos fő aggodalom természetesen nem a sebesség.

A legjobb VPN-ek Indiában

Mint minden VPN-tesztnél, a sebesség megítélése előtt mindig a sajátomat értékeltem. Az alábbiakban bemutatom a tényleges szélessávú sebességet 500 MB / s szolgáltatási vonalon, aktív VPN kapcsolat nélkül:

Alapvonal sebesség (nincs VPN) - India

(A teljes alapsebesség-teszt eredményét itt tekintheti meg)

Mivel a malajziai székhelyem van, a sebességem általában nagy az ázsiai térségbeli VPN-kiszolgálókhoz való kapcsolódáskor, és az USA-ban vagy Európában található kiszolgálókhoz való csatlakozáskor lassabb lesz. Ehhez a teszthez csatlakoztam egy indiai székhelyű sebesség-teszt szerverhez, hogy képet kapjak a távolságban mért relatív sebességről.

Mint láthatja, a VPN-mentes kapcsolat a helyi szerverrel nekem egy tisztességes, 333Mbps sebességet igényel. A sebesség természetesen időnként változik, ezért vegye be ezt egy csipetnyi sóval.

jegyzet

 1. Az ár az 1 USD = 69,39 INR árfolyamon alapul.
 2. A feltüntetett ár 12 hónapos előfizetésen alapul. Az ár olcsóbb lehet, ha hosszabb ideig előfizet.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (INR)

276,87 / hó

A szolgáltatás kiemelése

 • Nincs napló
 • Öld meg a kapcsolót
 • Támogatja a 6 készüléket

"Karcsú felületével, stabil sebességével és fantasztikus, hosszabb távú árszínvonalával a Nord kiváló választás bármely VPN-felhasználó számára."

A NordVPN számos okból kiemelkedő első helyet foglal el a Legjobb Indiához tartozó VPN-listánkban. Az egyik az első, hogy székhelyük Panamában található, amely szintén jó hely a VPN-k számára. Emellett a NordVPN hírnevét hordozza, és egy másik VPN szolgáltató, amely számos országban hatalmas számú szerverrel rendelkezik..

Szigorú nem naplózási politikájuk ötvözi a 256 bites katonai titkosítást és a nagy árat tervezi, hogy szinte bárki számára ajánlatot kínál, amelynek nehéz ellenállni.

NordVPN Speed ​​Test - India

NordVPN Speed ​​Test India – Mumbai szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

A 47Mbps sebességgel, a tesztek ebben a körében a NordVPN nagyon stabil teljesítményt mutatott India szerverén. Mi teszi őket még vonzóbbá alaposan az, hogy nemcsak lehetővé teszik a P2P forgalmat, hanem kifejezetten a P2P forgalomhoz optimalizált szerverekkel is rendelkeznek!

Olvassa el a NordVPN-ről szóló részletes véleményünket, hogy megtudja, miért ez a Bitcatcha első számú VPN-je!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (INR)

577,32 / hó

A szolgáltatás kiemelése

 • Tengeri adatvédelem
 • Teljes 256 bites titkosítás
 • 148 VPN hely

"Az ExpressVPN használatával gyors, biztonságos IP-címet kaphat Indiában, amely lehetővé teszi a média és egyéb információk streamingjét."

Az ottani sok korlátozás miatt nem meglepő, hogy az ExpressVPN úgy tűnik, hogy kiterjedt infrastruktúra-támogatásokat állapított meg India számára. A társaságnak kulcsfontosságú szerverei vannak Chennaiban és Mumbaiban, valamint egy alternatív kiszolgáló, amely az Egyesült Királyságon keresztül irányítható.

Ez a VPN szolgáltatás átlagosan kiváló teljes körű szolgáltatást kínál a legkiválóbb sebességtől az átfogó alkalmazásokig és protokollokig – ideális a biztonság, a magánélet és az anonimitás szempontjából. Biztonsági protokolljai szintén a legmegfelelőbbek a jelenlegi fogyasztói használatra.

Átfogóan teszteltem a szolgáltatást, és habozás nélkül javaslom őket, mint az elsődleges VPN-szolgáltatót az indiai felhasználók számára. Az ExpressVPN stabil, és számos eszközön is hozzáférést biztosít.

ExpressVPN Speed ​​Test - India

ExpressVPN Speed ​​Test India – Chennai Szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Annak elképzeléseként, hogy mennyire jó lesz, összehasonlítottam az alapértelmezett vonali sebességet VPN nélkül egy ExpressVPN által lefedett teszttel ugyanazon a helyen. Ha az ExpressVPN be volt kapcsolva és csatlakoztatva volt egy szerverhez Indiában, sikerült megmutatnom egy tisztességes 18Mbps sebességet.

Olvassa el az ExpressVPN teljes véleményét, hogy megtudja, miért ez az egyik legjobb választásunk!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (INR)

207,48 / hó

Főbb jellemzők

 • Multi-Hop kapcsolat
 • Támogat sok platformot
 • Nincs napló

"A Surfshark nagy teljesítményű és konzisztens teljesítményű, és egy erős közelgő versenytársa."

A Surfshark nagyon nippy és minimalista felülettel rendelkezik egy jó ok miatt – továbbra is a biztonságos VPN szolgáltatás biztosítására összpontosít. Így van, nagyon kevés van a beruházások útjában, és ennek köszönhetően lenyűgözően sikerült kibővítenie hálózatát több mint 1000 szerverre nagyon rövid idő alatt.

Relatív fiatalossága ellenére (a Surfshark csak 2018 végén került bemutatásra), ez a szolgáltató sikerült lépést tartania a legjobb kutyákkal, és összességében nagyon stresszmentes élményt nyújt olyan áron, amelyet sokan csak szeretnének..

A látszólag minimalista hozzáállás ellenére a Surfshark továbbra is képes a jó VPN-szolgáltató összes kulcsfontosságú elemét felkínálni. Ez magában foglalja a P2P forgalom támogatását szinte az összes szerverén, erős titkosításokat, a video streaming platformok több régióra kiterjedő tartalmához való hozzáférést és még sok minden mást..

surfshark speed test India

Surfshark Speed ​​Test India – Latur szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

A Surfshark, mint az első három legjobb VPN között Indiában, azon kevesek egyike volt, akiknek sikerült megtartaniuk a lenyűgöző sebességet, amely általában egy nagyon szűk keresztmetszetű régió. A Latur szerverről származó gyorstesztek csaknem 80Mbps lefelé mutató sebességet mutattak.

Tudjon meg többet a kiválóságról a Surfshark-ra vonatkozó alapos áttekintésünk során!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (INR)

346,26 / hó

A szolgáltatás kiemelése

 • P2P-hez készült
 • TorGuard lopakodó proxy
 • Támogatja az 5 csatlakozást

"A TorGuard használata kellemes élmény, és garantálja, hogy internetkapcsolatuk valóban biztonságos."

A TorGuard felület kissé keltezettnek tűnhet, amikor először találkoztunk, de nem kétséges, hogy van az egyik legbiztonságosabb VPN-szolgáltató. Annak ellenére, hogy a felhasználó szemszögéből nem sok bling van, a teljesítmény meglehetősen figyelemre méltó.

A TorGuard és sok versenytárs között egy kulcsfontosságú különbség van abban, hogy lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, hogy melyik titkosítási szintet szeretné. Ez azt jelenti, hogy a P2P-felhasználók számára a rejtjelezés letiltható, és bármikor élvezheti a gyorsabb torrent sebességeket!

Emellett a TorGuard számos más megváltó tulajdonsággal rendelkezik, mint például a stabil sebesség, a többplatformos képesség és a VPN-blokkolók megkerülésének képessége..

TorGuard Speed ​​Test - India

TorGuard Speed ​​Test India – Chennai szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

A TorGuard, mint az első három legjobb VPN között Indiában, teljesítette bizonyos sebességigényeket. Ez megmutatta egy Chennai-alapú VPN-kiszolgálóval végzett teszt eredményemben, és ismét, az ország felhasználóinak általában kevés problémával kellene ezt a sebességet elérniük..

Az egyetlen hátránya, hogy a modern alkalmazások karcsúbb fiatalabb felhasználói számára a TorGuard interfész a múltból néz ki..

További információkért olvassa el a TorGuard alapos elemzését!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Sebesség

Szegény

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (INR)

242,87 / hó

A szolgáltatás kiemelése

 • Adatok tömörítését kínálja
 • A hirdetések blokkolása
 • 7 eszközt támogat

"A CyberGhost Romániából származik, de odafigyel az indiai felhasználók igényeire azáltal, hogy folyamatosan növeli kiszolgálói számát az országban."

A CyberGhosties elégedett velük, és minden bizonnyal megpróbálták csípőssé válni és felkészülni marketingre. Ez a VPN-ipar egyik legismertebb neve, de személy szerint úgy érzem, hogy ezek csak egy apróhirdetésűek lehetnek.

A specifikáció bölcs CyberGhost beszéli a jó beszélgetést, de miután teszteltük velük, javasolom egy kis csipet sót. Ne feledje azonban, hogy ez egy rangsor, tehát várakozásom meglehetősen magas.

CyberGhost Speed ​​Test - India

CyberGhost Speed ​​Test India – Latur szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Az indiai felhasználóknak figyelembe kell venniük, hogy a CyberGhost szerverek többsége az EU övezetében található, ám szerencsére vannak ázsiai térségben is. Úgy tűnik, hogy India kivétel, és túl sokat tettek, hogy ott magasabb kiszolgálói számot hozzanak létre.

Összességében sikerült elérni a nagyon használható 10Mbps sebességet, ami még mindig elegendő a média közvetítéséhez.

További információkért olvassa el a CyberGhost teljes véleményét!

6. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Sebesség

Becsületes

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (INR)

450,34 / hó

A szolgáltatás kiemelése

 • Kényszerített 256 bites titkosítás
 • Korlátlan P2P
 • Támogat 10 készüléket

"Nagyon jó a paranoid számára, de talán nem lesz az élen az indiai felhasználók számára, az IPVanish nagymértékben forgalmazott, de gyengén támogatott."

Az IPVanish az utóbbi időben jelentős szenvedést szenvedett annak miatt, hogy beágyazódott bizonyos… mondjuk szerencsétlen eseményekbe. Mindemellett, vegye figyelembe, hogy új irányítás alatt állnak, és remélhetőleg ezek a dolgok csak gyors ütközésekké válnak a múltban.

Azokat az eseményeket félrevonva VPN-óriások maradnak a terepen, és lenyűgöző sebességgel büszkélkedhetnek. Szerencsére, mivel ha bármilyen panasza van a sebességükkel kapcsolatban, nem sok minden megtehető, mivel 256 bites titkosítást kényszerítenek mindenkinek kivétel nélkül.

IPVanish Speed ​​Test - India

IPVanish Speed ​​Test India – Nagpur szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Gyorsan, az IPVanish még a korlátozottabb indiai jelenlétével is képes volt párba lépni. Sikerült létrehozni egy kb. 20Mbps sebességet, amely megfelelő az ottani infrastruktúrához. A kísérletezésre hajlandóknak mindig kipróbálhatják a régió más szervereit is, amelyek jobb eredményeket adhatnak. Ennek ellenére a kapcsolat stabil volt és több, mint elegendő a média továbbviteléhez.

Olvassa el az IPVanish mélyreható áttekintését, hogy többet megtudjon!

7. PureVPN

https://www.purevpn.com

PureVPN

Sebesség

Becsületes

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (INR)

235,23 / hó

A szolgáltatás kiemelése

 • Könnyen használható alkalmazások
 • Korlátlan sávszélesség
 • Támogatja az osztott alagút kialakítását

"A PureVPN minden bizonnyal a komplett iparág egyik vezetõje a szerver szilárd hálózatának köszönhetõen."

A világ több mint 140 országában található, több mint 2000 szervert tárolva a PureVPN minden bizonnyal rendelkezik azzal az infrastruktúrával, amely ahhoz szükséges, hogy iparági vezetővé váljon. Ezt kiegészíti kiváló vállalati szintű biztonsági funkciókkal, hogy megvédje felhasználóit a behatolástól vagy az észleléstől.

PureVPN Speed ​​Test - India

PureVPN Speed ​​Test India – Chennai Szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

A kipróbálás egyik nagy előnye, hogy a piacon egyike azon kevésnek, akik lehetővé teszik a hozzáférést a WireGuard protokollhoz – egy következő generációs protokollhoz, amely állítólag fényévekkel megelőzi az OpenVPN-t. Lefedettsége azonban kissé korlátozott, csak öt országban van jelen.

Csatlakozva egy Chennai-alapú PureVPN szerverhez, közel 20 Mbps sebességgel tudtam elérni – megint semmit sem tüsszent fel, de messze nem a legjobban láttam. Mégis azt mondanám, hogy ezek az adatok egy olyan társaságot tükröznek, amelynek itt valóban valamiféle hangsúly áll.

8. Leggyorsabb VPN

https://fastestvpn.com

FastestVPN

Sebesség

Becsületes

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (INR)

57,59 / hó

A szolgáltatás kiemelése

 • Optimalizált szerverek a P2P számára
 • Lehetővé teszi a szerver ugrálását
 • Támogat 10 készüléket

"A leggyorsabb VPN nem a leggyorsabb, de minden bizonnyal olyan értékjavaslatot kínál, amelyet nehéz megtámadni."

A leggyorsabb VPN nem a leggyorsabb, amit teszteltem, de ez sem a leglassabb. Korlátozottabb országoknak kínál hozzáférést a sok felső szintű VPN-hez képest, de havi 83 cent árakon ez egy lopás. Vannak P2P-re optimalizált szerverek is, amelyek erre is jót tesznek.

Az alacsony áraknak egy komoly hátránya van, és ez a korlátozott teljesítmény a földrajzi blokkolás leküzdésében. Végül rájöttünk, hogy a FastestVPN nem engedheti meg, hogy hozzáférjen akár a Netflix amerikai tartalmakhoz, akár az Egyesült Királyság BBC iPlayer-hez – bummer!

Olvassa el a FastestVPN áttekintésünket, hogy többet tudjon meg!

Nagyon szükségem van VPN-re Indiában?

Tekintettel arra, hogy az országban mind a kormány, mind a magánszemélyek által gyakorolt ​​nyomás az Internet szabadságára terjed ki, úgy érzem, hogy a VPN használatának meglehetõsen magas prioritást kell élveznie a legtöbb felhasználói napirenden. Ez kétszeresen igaz azokra a külföldiekre, akik Indiában vannak munka vagy szabadidő céljából – természetesen nem akarja, hogy elhajtsa a jogszabályokat, és indiai börtönbe kerüljön..

Számos területen túl sok ismeretlen, és az a véleményem, hogy mindig jobb, ha biztonságos vagy, mint sajnálom. Kérjük, keresse meg ma a megfelelő VPN-t, ha Indiában van az interneten.

Összegzésképpen itt találjuk a 3 legfontosabb India VPN-t:

SEBESSÉG

BIZTONSÁG & MAGÁNÉLET

ÁR / MO

ExpressVPN

Kiváló

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

INR577.32

VISIT VPN

NordVPN

Kiváló

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

INR276.87

VISIT VPN

Surfshark

Kiváló

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

INR207.48

VISIT VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map