Hogy őszinte legyek, amikor eszembe jutott az a gondolat, hogy Új-Zélandon szükség van a VPN használatára, egy kicsit megráztam. Végül is a világ egyik országa, ahol a szabadságot magasan értékelik, a Freedom House pedig a 98/100-os szemléletváltásra értékeli a szabadság skáláját.

Mégis, a gondolatok, amelyek a felszín alatt fekszenek, néhány kutatásra késztettek, és bizonyosan elég, ha egyszer kiástam, a csontvázak a szekrényben voltak. Nos, néhány közülük egyébként. Az illegális kormányzati megfigyeléstől az Intel hírszerző ügynökségeknek történő átadástól kezdve Új-Zéland rejtett tevékenységek melegágyaként szolgál – a saját lakói ellen.

Noha igaz, hogy az internetet nem tudjuk cenzúrázni, továbbra is zavaró, hogy nem csak egy, hanem több internetes megfigyelési forrás van. Még ennél is rosszabb az a tény, hogy a kormány lépéseket tesz, amelyek azt jelzik, hogy véleménye szerint ezek a tevékenységek szükségesek, és ezért legalizálják azokat.

Ideje új-zélandi lakosoknak keresni a megfelelő VPN szolgáltatást?

Contents

A GCSB a törvényen kívül dolgozott

Új-Zéland belső biztonsági ágává vált a Kormányzati Kommunikációs Biztonsági Iroda (GCSB). Ez a tény önmagában teszi kissé baljóságra, és emlékeztet a szovjet NKVD vagy hasonló sötét ügynökségek képeire.

Munkája azonban elég ártatlannak tűnik papíron, azaz az ország nemzetbiztonságának védelme az információgyűjtés és elemzés révén. Sajnos, mint sok hírszerző ügynökségnél, a GCSBről ismert, hogy a törvényen kívül is működik.

Például ismert volt, hogy illegálisan kémkedett Kim Dotcomra (a Megaupload alapítója), aki Új-Zélandon lakott. Még ennél is rosszabb volt az a tény, hogy ennek az ügynek az eredményeként kiderült, hogy a GCSB nem érti a saját törvényét, és ennek eredményeként 88 embert illegálisan kémkedett meg..

A törvény szerint a GCSB nem szabad kémkedni Új-Zéland lakosain. Ezen kérdések összesítésére, miután a GCSB kijelentette, hogy abbahagyta a Kim ellen folytatott megfigyelési tevékenységeket, később kiderült, hogy felszereléseik továbbra is működnek – az ügyben érintett amerikai nemzetbiztonsági ügynökség (NSA) üzemelteti..

Ez a forgatókönyv felveti néhány kérdést. Az első az, hogy egy új-zélandi kormányhivatal vagy nem volt tudatában saját országának törvényeinek, vagy úgy döntött, hogy megsérti azokat. Másodszor, úgy tűnt, hogy kevés bűn van az ország saját lakosainak külföldi ügynökségekkel való megosztása terén.

Új-Zéland legálisan képes kémkedni a lakosok számára

Új-Zéland jogszerűen kémkedhet a lakosok iránt

A fent leírtak csak e következő szegmens alapjául szolgálhatnak, azaz 2013 májusában a kormány módosította a GCSB hatásköreivel kapcsolatos törvényeket, lehetővé téve az ügynökség számára, hogy törvényesen gyűjtsön információkat minden új-zélandi állampolgártól..

A GCSB ezen információk bármelyikét vagy mindegyikét továbbadhatja más kormányzati szerveknek, vagyis az egész kormány bármikor jogszerűen megszerezheti a kívánt információt. Annak ellenére, hogy számos frakció tiltakozott, köztük az NZ Jogi Társaság és az Emberi Jogi Törvényszék, a törvényt végül elfogadták, eredményesen Új-Zélandot potenciális rendõrségi állammá alakítva..

Annak ellenére, hogy a kormány megerősítette, hogy a lakosság nagykereskedelmét nem hajtják végre, a tényt a Snowden kinyilatkoztatások részeként vitatják..

A déli kereszt kábelcsavarodásának állításai

Az interneten található összes adat hatalmas adatkábelek sorozatán keresztül áramlik, amelyeket a világ különböző pontjaira vezetnek. Új-Zéland fő kapcsolattartója a Southern Cross Cable. 2013 óta különféle vádak vannak a kémügynökségek becsapódásáról a Déli Kereszt kábeléhez.

A New Zealand Herald egyszer beszámolt arról, hogy a Southern Cross Cable a múltban felkérte az NSA-t, hogy fizessék meg őket az új-zélandi internetes tevékenység tömeges megfigyeléséért. 2014-ben azt állították, hogy a kábelen elfogási pontokat végeztek. Új-Zéland kormánya tagadta az ilyen eseményeket.

Új-Zélandon a VPN-ek továbbra is legálisak

Noha ez indokolt aggodalomra ad okot, a világon csak néhány országban vannak olyan országok, amelyek egyenesen betiltották a VPN-ek használatát. Ezek általában olyan drasztikusabb törvényekkel rendelkező országok, mint Irak és Észak-Korea. Még Kína és Oroszország csak részleges tilalmakat hajtott végre.

Az új-zélandi állampolgároknak vagy az ország látogatóinak szerencsére a VPN használata továbbra is teljesen legális. Ne feledje azonban, hogy noha maga a szolgáltatás legális lehet, az általunk tettnek is legálisnak kell lennie.

Például, ha P2P tevékenységeket végez és szerzői joggal védett tartalmakat tölt le, akkor ezekért továbbra is műszakilag Ön felelős. A VPN ezt a tevékenységet védi. A lényeg tehát az, hogy VPN-t használnak szigorúan legális tevékenységekhez, vagy olyan alkalmazást keresnek, amelyet az új-zélandi kormány nem kényszeríthet arra, hogy átadja a felhasználói tevékenységi naplókat..

Mit keresünk Új-Zéland VPN-jében

1. Adatvédelem és névtelenség

A nyilvánvalóbb horror történetekkel, amelyeket a legfrissebb fejében már megosztottam a fejedben, valószínűleg jó ideje számomra azt jelezni, hogy valóban jó ötlet az új-zélandi felhasználók számára a VPN adatvédelmi és anonimitási szempontjaira koncentrálni. A VPN-nek képesnek kell lennie arra, hogy az Ön adatait és tevékenységeit pontosan úgy tárolják, amilyennek lennie kell – magántulajdonban, mind a kormány, mind a magánipar után a felhasználókat követi..

Az egyik legjobb módszer ennek biztosítására, ha figyelni kell a VPN-kre, amelyek nemcsak szigorú naplózási politikával rendelkeznek, hanem azon országokból is származnak, amelyekben az adatmegőrzési törvények kevésbé vannak érvényben. Ez természetesen kizárja az öt szem és a tizennégy szem joghatóság alá tartozó országokat.

2. Sebesség és stabilitás

Az átlagos vezetékes szélessávú sebesség: 87,47 Mbps Új-Zélandon nem lehet komoly probléma a VPN-ekkel, mivel szinte minden kiemelkedő VPN-szolgáltatónak képesnek kell lennie ennek a referenciaértéknek a kezelésére.

3. Biztonság

A VPN-ek biztonsági tünete ugyanaz az új-zélandi alapú felhasználók számára, mint másutt. Az ideális egyensúlyt csak Ön, mint felhasználó tudja. Választ-e a 256 bites titkosításra az alacsonyabb VPN-sebesség kockázatával, vagy hajlandó-e csökkenteni ezt a sávot a nagyobb sebesség érdekében??

A kérdés itt a következő: – az X VPN szolgáltató választja-e a beállítható titkosítási sebességet? Valószínűleg ezt kell megkérdezni, ha ez a kérdés az Ön számára.

4. Geolocation hamisítás

Az új-zélandi székhelyű felhasználók, mivel az Egyesült Államok a világ másik oldalán vannak, nem férnek hozzá az Egyesült Államok által korlátozott Netflix tartalomhoz. Ez az egyik oka annak, hogy a felhasználók szerte a világon használják a VPN-eket – a földrajzi helymeghatározó hamisításhoz.

5. P2P támogatás

Ez valóban nem prioritás az új-zélandi VPN-felhasználók számára, mivel a P2P-t itt nagyrészt figyelmen kívül hagyták. Mindig azonban jó, ha különösen azzal a tudattal rendelkezik, hogy a kormány elkezdi gátolni bizonyos dolgokat, például az android tv dobozokat..

Vigyázzon a VPN-kre, amelyek a P2P forgalmi irányelveket egyértelműen meghatározták a szolgáltatási feltételeikben, például a TorGuard vagy a NordVPN.

Legjobb új-zélandi VPN-k

Mint minden VPN-tesztnél, a sebesség megítélése előtt mindig a sajátomat értékeltem. Az alábbiakban bemutatom a tényleges szélessávú sebességet 500 MB / s szolgáltatási vonalon, aktív VPN kapcsolat nélkül:

Alapvonal sebesség (nincs VPN) - Új-Zéland

(A teljes alapsebesség-teszt eredményét itt tekintheti meg)

Vegye figyelembe, hogy mivel malajziai székhellyel vagyok, Új-Zélanddal való kapcsolatom, még akkor is, ha aktív VPN-szolgáltatása nincs, kissé spottier, mint a normál kapcsolati sebességem, amely akár kb. 400 Mbps-ig is elérheti. Ahhoz, hogy csatlakozzam egy Auckland-alapú sebesség-teszt szerverhez, ezt jelezzem.

Mint láthatja, a VPN-mentes kapcsolat a helyi szerverrel nekem tisztességes, 126 Mbps sebességet igényel nekem. Gyanítom, hogy egy ilyen alacsony sebesség annak az infrastrukturális útvonalnak is köszönhető, amelyre szükség van az adataim innen Aucklandbe való visszatéréséhez. A sebesség természetesen időnként változik, ezért vegye be ezt egy csipetnyi sóval.

jegyzet

 1. Az ár az 1 USD = 1,51 NZD árfolyamon alapul.
 2. A feltüntetett ár 12 hónapos előfizetésen alapul. Az ár olcsóbb lehet, ha hosszabb ideig előfizet.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Sebesség

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (NZD)

6.02 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Nincs napló
 • Öld meg a kapcsolót
 • Támogatja a 6 készüléket

"A NordVPN sok jó dolog kombinációja – Stabil teljesítmény, elfogadható árak és puszta felhasználóbarátság."

A NordVPN számos okból kiemelkedő első helyet foglal el Új-Zéland Legjobb VPN-listáján. Az egyik az első, hogy székhelyük Panamában található, amely szintén jó hely a VPN-k számára. Emellett a NordVPN hírnevét hordozza, és egy másik VPN szolgáltató, amely számos országban hatalmas számú szerverrel rendelkezik..

Szigorú nem naplózási politikájuk ötvözi a 256 bites katonai titkosítást és a nagy árat tervezi, hogy szinte bárki számára ajánlatot kínál, amelynek nehéz ellenállni.

NordVPN Speed ​​Test - Új-Zéland

NordVPN Speed ​​Test Új-Zéland – Auckland Server
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

A 46Mbps sebességgel a NordVPN ebben a tesztsorban nagyon stabil teljesítményt mutatott Új-Zéland szerverén. Mi teszi őket még vonzóbbá alapos, hogy nem csak engedélyezze a P2P forgalmat, de kifejezetten a P2P forgalomra optimalizált kiszolgálóival rendelkezik!

Olvassa el a NordVPN-ről szóló részletes véleményünket, hogy megtudja, miért ez a Bitcatcha első számú VPN-je!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Sebesség

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (NZD)

12.55 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Tengeri adatvédelem
 • Teljes 256 bites titkosítás
 • 148 VPN hely

"Az ExpressVPN ritkán csalódást okoz bennünket, és teljesítményük NZ sebességtesztjeinken minden bizonnyal alátámasztja velünk való hitünket!"

Az egyik legjobb VPN szolgáltatás, amelyet valaha teszteltem, az ExpressVPN eddig a legjobb választásom volt, függetlenül attól, hogy melyik országban rangsorolom. Széles körű kiszolgálóhelyekkel és sok szerverrel rendelkezik. Még ennél is jobb, ha a Brit Virgin-szigeteken alapul, amely az adatmegőrzési törvényeiben nem elegendő.

Teljes körűen teszteltem a szolgáltatást, és habozás nélkül javaslom őket az új-zélandi állampolgárok VPN-szolgáltatójának. Az ExpressVPN stabil, és számos eszközön is hozzáférést biztosít.

ExpressVPN Speed ​​Test - Új-Zéland

ExpressVPN Speed ​​Test Új-Zéland – Auckland Server
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Annak elképzeléseként, hogy mennyire jó lesz, összehasonlítottam az alapértelmezett vonali sebességet VPN nélkül egy ExpressVPN által lefedett teszttel ugyanazon a helyen. Amikor az ExpressVPN be volt kapcsolva és csatlakoztatva volt az új-zélandi szerverhez, sikerült egy szilárd 76Mbps sebességet mutatni.

Olvassa el az ExpressVPN teljes véleményét, hogy megtudja, miért ez az egyik legjobb választásunk!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Sebesség

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (NZD)

3.00 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Multi-Hop kapcsolat
 • Támogat sok platformot
 • Nincs napló

"A Surfshark nagy teljesítményű és konzisztens teljesítményű, és egy erős közelgő versenytársa."

A Surfshark kiváló választás az új-zélandiak számára néhány ok miatt. Sok VPN-szolgáltatótól eltérően ugyanakkor az Ausztrália régióban található szervereken azonos hangsúlyt helyez ahelyett, hogy pusztán az Egyesült Államok és az EU középpontjában állna. Ez azt jelenti, hogy több kiszolgálóval lesz közelebb a szülőföldjéhez, amire várom.

Mivel ez új, remény van abban is, hogy nem fog zavarni szolgáltatását nem kívánt extra funkciókkal. Ez nagyon koncentrál arra, hogy kiváló alapszolgáltatást nyújtson a konzisztenciára és a biztonságra, és az általános teljesítményben felfelé kerekítse.

Az a pont, amelyre a Surfshark bekerül, ez könnyen Új-Zéland első három helyezettjévé teszi. Valójában nincs olyan dolog, amely vitatkozhat a kiváló árakkal és a kiváló teljesítménnyel. Ahhoz, hogy egy kicsit fel tudjunk lépni a rangsorban, minden Surfsharknak tennie kell, hogy egy kicsit több idő telik el, hogy bizalmat teremtsenek a felhasználókkal – akkor meglátjuk, hová vezet ez!

surfshark speed test Új-Zéland

Surfshark Speed ​​Test Új-Zéland – Auckland Server
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Mivel az új-zélandi három legjobb VPN egyik, a Surfshark nagyon jól megfelel a sebesség követelményeinek. A legjobb dolog ebben a VPN-szolgáltatásban nem a lángolóan gyors sebesség, hanem a jó teljes sebesség – bármi is legyen a kiszolgáló, amelyet választott.

Talán az egyetlen kisebb hátránya, hogy annak ellenére, hogy a P2P-t támogatják a szerverükön, a fájlmegosztás teljesítménye a jó általános sebesség ellenére nem tűnik igazán egyenértékűnek..

Tudjon meg többet a kiválóságról a Surfshark-ra vonatkozó alapos áttekintésünk során!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

Ár (NZD)

7,53 / MO

A szolgáltatás kiemelése

 • P2P-hez készült
 • TorGuard lopakodó proxy
 • Támogatja az 5 csatlakozást

"Az egyik legjobb VPN a P2P fájlmegosztáshoz, a TorGuard egyszerűen kötelező az új-zélandi P2P felhasználók számára.."

Az egyik legfontosabb döntő tényező a TorGuard elhelyezésében az, hogy egy nagyon P2P-barát VPN-szolgáltató. Nem sok bling van a felhasználó felé nézve, ám ez figyelemre méltó a teljesítményében.

A TorGuard és sok versenytárs között egy kulcsfontosságú különbség van abban, hogy lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, hogy melyik titkosítási szintet szeretné. Ez azt jelenti, hogy a P2P-felhasználók számára a rejtjelezés letiltható, és bármikor élvezheti a gyorsabb torrent sebességeket!

Emellett a TorGuard számos más megváltó tulajdonsággal rendelkezik, mint például a stabil sebesség, a többplatformos képesség és a VPN-blokkolók megkerülésének képessége..

TorGuard VPN Speed ​​Test - Új-Zéland

TorGuard Speed ​​Test Új-Zéland – Új Plymouth szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

A TorGuard, mint az Új-Zéland első három legjobb VPN-jének egyike, eleget tett bizonyos sebességigényeknek. Ez egy új Plymouth-alapú VPN-kiszolgáló teszteredményében megmutatta, és Új-Zélandnak is meg kell adnia ezt a sebességet néhány kérdéssel.

Az egyetlen hátránya, hogy a modern alkalmazások karcsúbb fiatalabb felhasználói számára a TorGuard interfész a múltból néz ki..

További információkért olvassa el a TorGuard alapos elemzését!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Sebesség

Szegény

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (NZD)

5.28 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Adatok tömörítését kínálja
 • A hirdetések blokkolása
 • 7 eszközt támogat

"A CyberGhost biztonságos és magánszolgáltatást kínál, de talán nem áll ilyen egyenletes alapon az ExpressVPN kedvelőivel."

A CyberGhosties elégedett velük, és minden bizonnyal megpróbálták csípőssé válni és felkészülni marketingre. Ez a VPN-ipar egyik legismertebb neve, de személy szerint úgy érzem, hogy ezek csak egy apróhirdetésűek lehetnek.

A specifikáció bölcs CyberGhost beszéli a jó beszélgetést, de miután teszteltük velük, javasolom egy kis csipet sót. Ne feledje azonban, hogy ez egy rangsor, tehát várakozásom meglehetősen magas.

CyberGhost VPN Speed ​​Test - Új-Zéland

CyberGhost Speed ​​Test Új-Zéland – Auckland Server
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Az új-zélandi állampolgároknak figyelembe kell venniük, hogy a legtöbb CyberGhost szerver az EU övezetében található, de szerencsére vannak az ausztráliai térségben is. Sajnos itt a lefedettség egy kicsit korlátozottabb, és sebességük nem a legjobb.

Ennek ellenére sikerült megszerezni a nagyon hasznos 20Mbps sebességet, ami még mindig elegendő a média közvetítéséhez.

További információkért olvassa el a CyberGhost teljes véleményét!

6. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Sebesség

Kiváló

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (NZD)

9.79 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Kényszerített 256 bites titkosítás
 • Korlátlan P2P
 • Támogat 10 készüléket

"Nagyon jó a paranoid számára, de talán nem lesz az új-zélandi felhasználók számára a lista elején, az IPVanish nagymértékben forgalmazott, de rosszul támogatott."

Az IPVanish az utóbbi időben jelentős szenvedést szenvedett annak miatt, hogy beágyazódott bizonyos… mondjuk szerencsétlen eseményekbe. Mindemellett, vegye figyelembe, hogy új irányítás alatt állnak, és remélhetőleg ezek a dolgok csak gyors ütközésekké válnak a múltban.

Azokat az eseményeket félrevonva VPN-óriások maradnak a terepen, és lenyűgöző sebességgel büszkélkedhetnek. Szerencsére, mivel ha bármilyen panasza van a sebességükkel kapcsolatban, nem sok minden megtehető, mivel 256 bites titkosítást kényszerítenek mindenkinek kivétel nélkül.

IPVanish VPN Speed ​​Test - Új-Zéland

IPVanish Speed ​​Test New Zealand – Új Plymouth szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Gyorsan, az IPVanish minden bizonnyal nem a legnagyobb. Új-zélandi szerverük teljesítménye ugyanakkor kiválónak tűnt, és itt akár 63 Mbps lenyűgöző sebességet hoztam létre. Nem hiszem, hogy ez egyszeri esemény volt, mivel számos kísérlet során sikerült megismételnem az eredményeimet.

Ez nagyon kedvező az új-zélandi állampolgárok számára, akik itt csatlakoznak a szerverhez, de még ha ez sem működik nagyszerűen, a Szingapúr és Ausztrália helyének való közelségnek szilárd alternatívákat kell kínálnia..

Olvassa el az IPVanish mélyreható áttekintését, hogy többet megtudjon!

7. PureVPN

https://www.purevpn.com

PureVPN

Sebesség

Becsületes

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (NZD)

5.11 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Könnyen használható alkalmazások
 • Korlátlan sávszélesség
 • Támogatja az osztott alagút kialakítását

"A PureVPN minden bizonnyal a komplett iparág egyik vezetõje a szerver szilárd hálózatának köszönhetõen."

A világ több mint 140 országában található, több mint 2000 szervert tárolva a PureVPN minden bizonnyal rendelkezik azzal az infrastruktúrával, amely ahhoz szükséges, hogy iparági vezetővé váljon. Ezt kiegészíti kiváló vállalati szintű biztonsági funkciókkal, hogy megvédje felhasználóit a behatolástól vagy az észleléstől.

PureVPN Speed ​​Test - Új-Zéland

PureVPN Speed ​​Test Új-Zéland – Auckland Server
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

A kipróbálás egyik nagy előnye, hogy a piacon egyike azon kevésnek, akik hozzáférést biztosítanak a WireGuard protokollhoz – egy következő generációs protokollhoz, amely állítólag fényévekkel megelőzi az OpenVPN-t. Lefedettsége azonban kissé korlátozott, csak öt országban van jelen.

Csatlakozás egy Auckland-alapú PureVPN szerverhez több, mint 43 Mbps sebességre sikerült elérni – kitűnő eredmények, figyelembe véve az alacsony nyers sebességeket, amelyeket a kapcsolatomból láttam. Azt mondanám, hogy ezeket a számadatokat nehéz legyőzni, és csak egy olyan társaság tud bemutatni, amelyre itt valóban összpontosít.

8. Leggyorsabb VPN

https://fastestvpn.com

FastestVPN

Sebesség

Becsületes

Biztonság & Magánélet

Az 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolásaAz 5-ből 3 besorolása

Ár (NZD)

1.25 / mo

A szolgáltatás kiemelése

 • Optimalizált szerverek a P2P számára
 • Lehetővé teszi a szerver ugrálását
 • Támogat 10 készüléket

"A leggyorsabb VPN nem a leggyorsabb, de minden bizonnyal olyan értékjavaslatot kínál, amelyet nehéz megtámadni."

A leggyorsabb VPN nem a leggyorsabb, amit teszteltem, de ez sem a leglassabb. Korlátozottabb országoknak kínál hozzáférést a sok felső szintű VPN-hez képest, de havi 83 cent árakon ez egy lopás. Vannak P2P-re optimalizált szerverek is, amelyek erre is jót tesznek.

Az alacsony áraknak egy komoly hátránya van, és ez a korlátozott teljesítmény a földrajzi blokkolás leküzdésében. Végül rájöttünk, hogy a FastestVPN nem engedheti meg, hogy hozzáférjen akár a Netflix amerikai tartalmakhoz, akár az Egyesült Királyság BBC iPlayer-hez – bummer!

Olvassa el a FastestVPN áttekintésünket, hogy többet tudjon meg!

Nagyon szükségem van VPN-re Új-Zélandon?

Ez most egy nagyon nehéz kérdés, amelyet meg kell válaszolni. Az új-zélandi internetes szabadsággal kapcsolatban annyira ellentmondásos kérdések nagy része vitatható. Szilárdan hiszek abban az állításban, hogy tűz nélkül nem lehet füst.

A tudatlanságnál még rosszabb az elégedettség, és legalábbis vannak olyan esetek, amelyek nagyon gyanúsak. Vegyük például az új-zélandi kormányt, amely ilyen széles hatásköröket ruház a GCSB-re.

Technikai szempontból nincs nagy oka annak, hogy egy átlagos Joe VPN-szolgáltatást akarjon használni Új-Zélandon, de az az érzésem, hogy ez csak rossz dörzsölést okoz nekem, mert tudom, hogy valaki mindent elolvasta, amit én küldök, tudva minden gombra kattintom az interneten, és még rosszabb is. Miért lenne rendben vele bárki is, még akkor is, ha azt állítja, hogy nincs kérdés, ha nincs mit rejteni.

Tehát, bár nem gondolom, hogy új-zélandi VPN-re feltétlenül szükség van, mégis jobban érezné magam, ha ott lennék, ha ezt használnám. Mint ilyen, azt javaslom, hogy használja azt is, ha ott tartózkodik!

Összegzésképpen itt találjuk az Új-Zéland 3 legfontosabb VPN-jét:

SEBESSÉG

BIZTONSÁG & MAGÁNÉLET

ÁR / MO

NordVPN

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

NZ $ 6.02

VISIT VPN

ExpressVPN

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

NZ $ 12.55

VISIT VPN

Surfshark

Az 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályoztaAz 5-ből 5-et osztályozta

NZ $ 3.00

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me