CyberGhost VPN

CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com/

tl; dr

A CyberGhost egy olyan név, amelyben biztos vagyok benne, hogy valaha is találkozott, ha VPN-szolgáltatásokra bármilyen cikket keres. Romániában székhellyel rendelkező vállalat kívül helyezkedik el az Európa 14 szemének joghatóságán, és ma több mint 3000 szervert kezel a világ 60 országában. Ha valaha is találkoztam egy VPN-szolgáltatóval, amely kevésbé vegyes érzelmeket keltett fel, ez az. Röviden: átugorva a kritikus hibákat; jó alapvédelem, megfelelő sebesség, de rossz ötlet a P2P rajongók számára.

CyberGhost áttekintés: 5 előnye és 3 hátránya a CyberGhost használatának!

A CyberGhost a felismerés szempontjából a semmilyen közepén van. Nem a közismert oldalán, sem a teljesen felismerhetetlen részén áll. Ez nem egy név, amelyet mindenki tudna, talán kivéve, ha kifejezetten háttér-kutatást végzett a VPN-ekkel kapcsolatban.

Annak ellenére, hogy ebből bármiféle észlelést lehet kapni, a vállalat 2011-es megalakulása óta minden bizonnyal nőtt, és ma már annyi szerverrel rendelkezik, mint a VPN óriás Nordnak (ki számít a szervereinek, bizonyára lenyűgözőnek találom).

Amit tetszik a CyberGhost

1. Nagy hangsúly az Európára

Ha több mint 3000 szerver közül lehet választani, azt gondolhatnánk, hogy az elegendő ahhoz, hogy szinte minden országban elfedjük az egész világot. Sajnos ez nem igazán van így, mivel a CyberGhost fókuszának nagy része az európai műveleti területen helyezkedik el. Noha néhányan ezt nagyon korlátozónak tekintik, inkább úgy gondolom, mintha egy adott (ha nagy) piacot szolgálna.

Sajnos ez egy kissé összezavarodást eredményez, ahol a sebességek találhatók. Később részletesebben megvizsgáljuk a különféle területek sebességének eltéréseit, de elegendő azt mondani, hogy tartózkodási helyétől és a választott szervertől függően félelmetes vagy akár nagy sebességet kaphat..

1.1 Egyedi biztonsági szolgáltatások

Olyan sok dolog van, ami a CyberGhost-nek itt van, alig tudom, hová kezdjem. A VPN szolgáltató számára ez a vállalat lenyűgöző mennyiségű extrát ad a biztonság szempontjából. Talán a társaság, mint biztonsági szolgáltató gyökereiben rejlik, és ez vezetett.

Kényszerített HTTPS

Kezdjük azzal, amelyben leginkább érdekeltem, ahol a CyberGhost kliens kényszerítheti a HTTPS-kapcsolatokat a webhelyekre. Igaz, hogy ezt egy böngésző-bővítményen keresztül is meg lehet tenni, de mivel egyébként is VPN-szolgáltatást akarsz használni, valószínűleg az lenne, ha mindezt egybeépítenék, igaz?

Tegyük fel, hogy felkeresi a banki webhelyet, hogy felismerje a kényszerített HTTPS hasznosságát. A HTTPS kapcsolat biztosítja, hogy adatai biztonságban legyenek a számítógéptől egészen a bankszámlájáig.

Az online követés blokkolása

Következő lépés az, hogy a CyberGhost eltávolíthatja az internetes tartalmakat, amelyek nyomon követhetik az online tevékenységeidet. Ez megakadályozza az ismeretlen források nyomon követését, és ezt minden VPN-nek meg kell tennie. Az online nyomkövetés blokkolása ma nagyon szükséges, mivel sok vállalat egyre inkább zavaróvá válik online adatgyűjtési tevékenységeiben..

Vegyük például a barátunkat, a Google-t, aki úgy döntött, hogy rendben van, ha Android mobil operációs rendszerét tájékoztatja arról, hogy a felhasználók hol voltak. Ráadásul a helymeghatározás nem korlátozódik kizárólag a Google-ra, ezért miért nem blokkolja a CyberGhost ezen adatok legnagyobb részét a lehető legkevesebb módon??

Hirdetések blokkolása és vírusvédelem

A CyberGhost annyira jól integrálódott, hogy tartalmaz még egy hirdetésgátlót és egy vírust is & Webhelyvédelem. Ez megakadályozza a bosszantó hirdetések megjelenését, valamint megóvja Önt egyes webhelyek potenciálisan káros tartalmaitól.

1.2 A protokollok és a titkosítás határozott választása

Azok számára, akik eddig nem nagyon is tudják, a VPN fő előnye a magánélet és a biztonság. Adatvédelem, mint azokban az emberekben, akik nem tudják, ki vagy, és mit csinálnak. A biztonság, akárcsak az emberek, sem tudnak szimatolni, amit csinálsz. A biztonság megteremtéséhez két fő elemre van szüksége – maga a protokoll és a titkosítási típus.

A CyberGhost előnye abban rejlik, hogy szinte az összes főbb protokollt támogatja (még azokat is, amelyeket nem igazán ajánlom használni, mivel ezek olyan elavultak, mint az L2TP). Hasonlóképpen, különféle titkosítási szinteket kínálnak, akár 256 bitesig, ami a csúcskategória. Gondoljon sok olyan zöldre festett cuccra, amely 256 bites titkosítást használ.

A lényeg itt az, hogy a választás a kezedben van. A protokollok és a titkosítási szintek az Ön igényeihez igazíthatók. A különböző protokollok támogatják a különböző sebességeket, és nyilvánvalóan minél magasabb a titkosítási sebesség, annál lassabb lesz a VPN-kapcsolatunk (ez nagyrészt a hardvertől is függ).

Ha csak azt akarja, hogy a VPN elrontja az Ön IP-jét, és fenntartsa a minimális biztonságot, akkor szabadon választhatja meg az alacsony titkosítási szintet, amely lehetővé teszi a nagy sebességű kapcsolatok élvezését. Ha paranoid vagy, akkor a CyberGhost is segíthet Önnek.

1.3. Optimalizált profilú kiszolgálók különféle felhasználásokhoz

Mivel 3000 szerver eltakarítja a CyberGhsot szerverkészletet, nyilvánvaló, hogy a kapcsolat megválasztásával nem lehet gond, igaz? Nos, nem igazán. Képzelje el, hogy ül egy étteremben, és 3000 menüből álló menü jön neked.

Szerencsére a vállalat gondosan profilozza kiszolgálóit, vagyis vannak olyan kiszolgálók készletei, amelyeket különféle célokra optimalizáltak. Ön dönti el, hogy hogyan válasszon közülük. Lehet, hogy van egy listája a kedvenc helyeiről, vagy választhat az előre rendezett listák közül. Ez magában foglalja a listákat, mint például a legkevésbé zsúfolt szerverek, a NoSpy szerverek vagy akár a legtöbb zsúfolt szerverek is (bár fogalmam sincs, miért akarod ezt).

Tegyük fel, hogy Torrent rajongó vagy – ez egy igazi embercsoport, aki részt vesz a P2P fájlmegosztásban, tehát a CyberGhost optimális szervereket helyezett el nekik.

2. Többplatformos támogatás

Szerencsése van az otthoni házaknak, ahol Linux fájlkiszolgáló, Windows PC, Mac számítógép, valamint különféle okostelefonok és táblagépek vannak! A CyberGhost fiókonként legfeljebb 7 eszközt támogat, ez messze az egyik leglelkűbb, amit eddig láttam. Igazságosságom szerint azt gondolom, hogy manapság egy átlagos háztartásban van legalább ilyen sok eszköz, tehát ésszerű számot támogatni.

A CyberGhost fiókonként legfeljebb 7 eszközt támogat

Számos VPN szolgáltató gondoskodik a szokásos elterjedésről – Windows, Linux, MacOS, Android, iOS és néhány útválasztó. Ha észreveszi a fenti listát, akkor a CyberGhost beállítva még a Raspberry Pi, néhány NAS eszköz és akár a virtuális gépek számára is.!

A választásról szól, és arról, hogy a CyberGhost mennyire kitöltötte ezt a listát, igazán lenyűgözött.

Itt ismét óvatossággal kell beillesztenem azokat, akik úgy gondolják, hogy meghaladhatják az X eszköz fiókonkénti korlátját, ha a VPN-t egy útválasztóra dobják, mivel ez támogatott.

jegyzet

A VPN szolgáltatásnak az útválasztón történő futtatása segít leküzdeni az eszközcsatlakozási korlátot, amelyet a legtöbb VPN előír. Van azonban hátránya. Szinte minden esetben (különösen az általános otthoni útválasztóknál) ez lelassítja az internetforgalmat, mintha eszközspecifikus VPN-alkalmazásokat futtatna. Ennek oka az, hogy az útválasztók kevésbé képesek kezelni a szükséges adatok titkosítását valós időben, ezáltal lassítva az adatátviteli sebességet.

3. Tisztességes és stabil sebesség

Bár nem tudom mondani, hogy a CyberGhost nagy sebességgel bír, el kell ismernem, hogy egyes szerverek nagyon sok potenciált mutatnak. Az alábbiakban ismertetett sebesség-teszt eredmények áttekintésekor vegye figyelembe, hogy a jelenlegi szélessávú sebességem elméletileg 50Mbps-ra korlátozódik. Leggyakrabban 45Mbps-ig vagy legalább körülbelül elérhetek, ami nagyon jó.

Bármelyik VPN általában valószínűleg leszakítja a sávszélességet, tehát arra számítottam, hogy átlagosan átlagosan 30–40 Mbps sebességet tudok elérni. Ezt természetesen a szerver és a fizikai tartózkodási helyem távolságával lehet beállítani.

A CyberGhost tesztelésével a SpeedTest-rel, amely nagyon megbízható, azt tapasztaltam, hogy a sebesség a világ minden tájáról nagyban különbözik. Ami még ennél is meglepőbb, hogy gyorsabban kaptam sebességet a szingapúri szerverektől, nem pedig Malajziában. Csak azt feltételezem, hogy ennek oka valószínűleg az infrastruktúra.

Ökölszabályként számíthat arra, hogy magasabb ping sebességet és lassabb sebességet kap, minél távolabb a kiszolgáló, amelyet választott, a tényleges helyétől van. Ez általában igaz, függetlenül attól, hogy milyen VPN szolgáltatást választott.

A tesztelés idején a szerver terhelése (azokon, amelyeken teszteltem) a következő volt:

 • MY 23% terhelés
 • SG 50% terhelés
 • AU 50% terhelés
 • NL 37% terhelés
 • SA 27% terhelés
 • 53% -os terhelés

Sebességteszt eredménye Malajzia szerveren

Sebességteszt Ázsia – Malajzia Szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Sebességteszt eredménye a szingapúri szerveren

Sebességteszt Asia – Singapore Server
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Sebességteszt eredménye a Sydney szerverén

Sebességteszt Ausztráliában – Sydney Server
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Sebességteszt eredménye Észak-Amerika szerverén

Sebességteszt Amerika – Észak-Amerika szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Sebességteszt eredménye a dél-afrikai szervereken

Sebességteszt Afrika – Dél-Afrika szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

Sebességteszt eredménye az amszterdami szerveren

Sebességteszt Hollandia – Amszterdam Szerver
(Lásd a teljes sebességű teszt eredményét)

A video streaming szempontjából azt találom, hogy a YouTube-on az UHD videók általában jó mutató, mivel szervereik általában nagyon stabilak. A videóminta az UHD-n, amelyet futtam, simán és nagyon-nagyon szép volt. Ha szeretné kipróbálni, bármikor megnézheti ugyanazt a videót.

Patak UHD-videókat továbbíthat a CyberGhost VPN-en

3.1 Jó lapos sebesség a torrentokon

A legközelebbi Torrent szerver, amely számomra a CyberGhost-nek van, India, de Japánt inkább inkább inkább inkább a Japán mellett részesítettem előnyben, amely egyébként a következő sorban volt. A kiszolgálón felajánlott sebességeknek nem kellett volna beilleszkedniük, de a torrent munkameneteim során nagyon stabil letöltési sebességet tudtam elérni.

Számomra a stabilitás a torzításoknál általában a nagy sebességgel halad meg. Biztos vagyok benne, hogy sokan megtapasztalták a fel-le futó torrent sebességek frusztrálódását, miközben csak ezt a fájlt próbáljátok megszerezni.!

A tesztelés idején a japán szerver, amelyhez csatlakoztam, 33% -os terheléssel működött.

Sebességteszt - Japan Server

Ne feledje, hogy kifejezetten a torrenthez kapcsolódtam ehhez a szerverhez. Néhány VPN-szolgáltató, amelyet eddig megpróbáltam, lehetővé teszi ezt bárhol, ahol csatlakozik, de a CyberGhost meglehetősen szigorúan foglalkozik ezzel. Kipróbáltam a torrentingot a szingapúri szerveren, és ez nagy, kövér nullát adott a torrent letöltési sebességéhez.

4. Ára ideális azok számára, akik hosszú távú terveket keresnek

Amikor először láttam az áraikat, kissé megdöbbent, mert először a havi árat vizsgáltam szerződés nélkül. Havonta 12,99 dollár egy hónapos üzletkötéssel, ami annak ellenére és még magasabb szintjével szemben is számít, amit úgy gondolok, hogy a legmagasabb szintű VPN-szolgáltatók, mint például az ExpressVPN és a NordVPN.

MonthlyYearlyBi évente
Ár / hó $ 12.99 $ 5.25 $ 3.50
Teljes számla 12,99 USD 63,00 USD 63,00 USD
Számlázási ciklus1-hónap12-hónap18-hónap
Pénz vissza 14-nap45-nap45-nap

2 éves tervük azonban drámai módon csökkenti az árat. Két év alatt havonta 3,50 USD, az ár egyszerűen fantasztikus és nehéz legyőzni. Láttam olyan különleges ajánlatokat is, ahol ez még alacsonyabb tarifákra is csökken, tehát feltétlenül vigyázzon a CyberGhost speciális kedvezményeire..

45 napos pénz-visszatérítési garancia!

Ha Ön egyike azoknak, akik szeretik megpróbálni, mielőtt vásárolnának, akkor pihenjen és biztosítson egy 45 napos pénz-visszafizetési garanciát a CyberGhost-tól. Ez nem kisbetűs, nem rejtve van regallusban, ott van a GYIK oldalukon;

jegyzet

A CyberGhostnak 45 napja van, nincs feltett kérdése, a visszatérítési politika a legalább 6 hónapos előfizetéseinkre. Ez biztosítja, hogy ne kerüljön sor téves vásárlásra, és célja olyan helyzetekben történő segítségnyújtás, mint például az, hogy az ügyfelek nem tudják használni szolgáltatásainkat (például amikor az internetszolgáltató blokkolja a VPN-kapcsolatokat)..

* A havi előfizetések 14 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek.

Valójában akár 7 napos ingyenes próbaverzióval is kipróbálhatja őket, húr nélkül.

5. Jó streaminghez, beleértve a Netflixet is

Ez ismét arra vezethető vissza, hogy a CyberGhost nagyon szépen profilozott szerverekkel rendelkezik. Befejezték a videó streaming szolgáltatásainak kidolgozását is, és a Netflix csak egy a video streaming szolgáltatások közül, amelyekre gondoltak, amelyekhez valószínűleg hozzáférni szeretne. Egyébként a Netflix USA eléréséhez csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik az egyik streamingre optimalizált amerikai szerverükhöz.

Legyünk őszinték itt, a Netflix nem szereti a geolokáció hamisítást. Mindent megtesz, hogy megölje az ilyen szolgáltatásokat, de a CyberGhost nem rendelkezik ilyennel, és ténylegesen kijelenti, hogy garantálják a Netflix USA streamingjét.

A Windows felhasználók számára az alkalmazás valójában tartalmaz egy lehetőséget a streaming blokkolásának feloldására, amely lehetővé teszi, hogy többféle streaming szolgáltatóval vadonba kerüljön. Nincs kézi próba és hiba, csak kattintson és menjen. A feloldás egy listán alapul, amelyet a CyberGhost minden nap belsőleg frissít.

Amit nem tetszett a CyberGhost kapcsán

1. Nem működött a dobozban

Noha ez nem feltétlenül jelent megszakítót, és természetesen nem mindenkivel történik meg, meg kell osztanom a tapasztalataimat. Nagyon nagyszerű vagyok a plug and play rajongója, és a CyberGhost Windows Client kissé furcsa volt számomra. Persze, telepítette és elindította az alkalmazást, de amikor rámegyek, indulnia kell … MEG, igaz?

Az enyém nem sokkal a kétségbeesésem miatt kellett kitalálnom, miért. Nem tartott sokáig, de rájöttem, hogy az alapértelmezett beállítások nem igazán voltak megfelelőek számomra. Manuálisan ki kellett választanom a protokollt és a szervert, mielőtt a CyberGhost Windows alkalmazás úgy döntött, hogy szép játékot játszik.

Mint mondtam, nem üzletkötő, de ha korlátozott a technikai tapasztalata, ez sokknak számíthat Önnek.

2. Dodgy adat joghatóság és névtelenség

Ez nos, ez számomra nagyon nagy ügy, és mindenkinek is meg kell tennie. A felülvizsgálat, a háttér-kutatás és így tovább során meglehetősen sáros vizet találtam, amikor arra gondoltam, hogy névtelen vagyok-e a CyberGhost-nél vagy sem.

Míg a társaság hivatalos naplózási tilalmú politikával rendelkezik, néhány felhasználó ugyanakkor rámutatott arra, hogy olyan szkripteket használ, mint például a Hotjar (amely egy munkamenet-felvételi szkript). Valójában a CyberGhost ezt nyíltan elismeri a saját webhelyén, bár állítása szerint az információkat jobban szolgálják az ügyfelek számára.

CyberGhost VPN adatvédelmi irányelvek

Továbbá, amikor eredetileg láttam, hogy a CyberGhost Romániában található, ez jó volt. Végül is ez az ország kívül esik Európa 14 szemének joghatósága alól, ami nagyszerű. Később azonban rájöttem, hogy a tulajdonos 2017-ben eladta a CyberGhost-t egy CrossRider nevű digitális hirdető cégnek..

Most mit tehet a digitális hirdető cég egy VPN szolgáltatóval, amelynek szüksége van a munkamenet-felvételi szkriptek felhasználására? A telek megvastagodik, és egy kicsit óvatosan érzem magam az ügyben.

3. Korlátozott fizetési lehetőségek

Ez ismét névtelenségre vezet vissza, mivel a CyberGhost csak hitelkártyát, PayPalot vagy BitPay-t fogad el. Igaz, hogy a BitPay-t használják a BitCoin számára, de szó szerint több száz kripta áll rendelkezésre, és mindig van lehetőség készpénzre ajándékkártya formájában stb..

Miért kínál olyan adatvédelmi, biztonsági és névtelenségre szakosodott vállalkozás, amely ilyen korlátozott fizetési lehetőségeket kínál – olyan lehetőségeket, amelyek felfedi a felhasználó adatait? Nincs válaszom, bár számomra ez nem olyan nagy kérdés, mint a fent említettem.

A lényeg: Fizetni fogok a CyberGhostért?

Mielőtt elkezdenék a körbeszédet, hadd mondjam el itt személyes pozíciómat. Ha fizetnek és használok egy VPN-t, bizonyos sebességre számíthatom a teljesítményt. Nem vagyok túl bosszantó a fizetési lehetőségekről és az ilyesmi dolgokról, és amennyire anonimitásom megy, csak a határvonalat fogja tenni nekem.

Sok jó dolgot mondtam ki a CyberGhost kapcsán, és igen, igaz, igaz, hogy számos beépített extrát kínálnak, amelyeket valószínűleg nem találsz másutt. Még egy jobb horogként bejelentkezhet egy hosszú távú tervre, amelynek gyakorlatilag a legalacsonyabb árai vannak. Ahol a szolgáltatás valóban kiváló, véleményem szerint az az, hogy mennyire optimalizálták a szervereiket.

Vegyünk például példaként a video streaming és a torrent kiszolgálókat, amelyekről korábban tárgyaltam. Ha ezek közül a rések közül valamit keresel, akkor azt mondanám, hogy a CyberGhost abszolút nagyszerű választás. A Torrent rajongók, a videó streamerek, a földrajzi helymeghatározó tartályok számára … igennel kell mondania.

Van azonban egy nagyon nagy, de a véleményem szerint. Valószínűleg ez az, ami sok ember számára szöget tehet a koporsóba a CyberGhost számára. A magánélet és az anonimitás alapján egyszerűen túl sok kétség és vita marad meg a rendelkezésre álló információkkal kapcsolatban, hogy biztonságban érezhessem magukat a CyberGhost használatával.

Noha a CyberGhost állításai elég legitimnek tűnhetnek egy normál vállalat számára, azt mondom, hogy egy VPN szolgáltató számára egyszerűen megdönthetetlen, hogy használja ezt a taktikát. Tehát vegye be, amit csak igényel – értékét és teljesítményét a névtelenség feláldozásával választhatja.

Nehéz megmondani, hogy igen vagy nem, tehát a döntést az Ön igényei szerint kell meghozni.

Főbb jellemzők

 • ✓ Támogatja a sok platformet
 • ✓ Hirdetések és rosszindulatú programok blokkolása
 • ✓ 256 bites titkosítás
 • ✓ Profilozott szerverek
 • ✓ OpenVPN / SSTP / L2TP / IPsec
 • ✓ Kiváló hosszú távú ár-tervek

Ajánlott

 • • Video streaming Hogs
 • • Azok, akik nem zavarják a névtelenséget
 • • P2P ventilátorok
 • • A réstávú platform eszköztulajdonosai

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me