HideMyAss HMA VPN

Contents

HideMyAss VPN

https://www.hidemyass.com/

tl; dr

A HideMyAss hűvös névvel és nagyon egyedi logóval rendelkezik, de a magánélet és a magánélet szempontjából ez a VPN sok aggályt vet fel. Leányvállalataként az Avast rendelkezik, de székhelye az Egyesült Királyságban található. A teljesítmény szintén kicsit kívánatos, de ezen a téren természetesen nem a legrosszabb. Összességében ez egy szolgáltatás, amelyet alaposan meg kell vizsgálni, mielőtt felvásárolná.

HideMyAss Review: 4 előnye & 4 Hátrányok a HMA VPN használatához

A HideMyAss (HMA), amelyet 2005-ben egy 16 éves korban indított, hosszú és emeletes múltra tekint vissza. Először úgy építették fel, hogy megkerüljék a hálózati korlátozásokat egy viszonylag korlátozott környezetben. Fejlesztője folyamatosan bővült és bővítette a szolgáltatást az évek során.

2015-ben, alig tíz évvel az alapkoncepció első bevezetése után, a HMA-t értékesítették az AVG Technologies számára, óriási 40 millió dollárért. Az AVG-t viszont az Avast szerezte be, ahol ma ül a HMA.

Annak ellenére, hogy eredetileg szándékában áll a felhasználóknak megkerülni a blokkokat, a HMA még eladása előtt is rávilágított. 2012-ben a társaság eleget tett az Egyesült Királyságban a bírósági végzéseknek a felhasználói tevékenységekre vonatkozó információk átadására.

A társaság politikája és magatartása különbözteti meg a legtöbb VPN-szolgáltatótól, akik minden tőle telhetőt megtesznek annak megakadályozása érdekében, hogy a hatóságok hozzáférjenek felhasználói adataikhoz..

4 dolog, ami tetszik a HideMyAss VPN-ről

1. Erős biztonsági lehetőségek

Bármit is gondolok a HMA-ról, biztonságuk még mindig nagyon jó. Itt van, amit tárolnak;

1.1 Több protokollt támogat

Rendkívül magas titkosítási sebességet kínálnak, 256 bites sebességgel. Alapértelmezés szerint az összes Windows és Android felhasználó OpenVPN-t kap, míg a MacOS és iOS felhasználók az IKEv2-en lesznek.

A Windows hidemyass alapértelmezett protokollja az openvpn

Az alapértelmezett Windows alkalmazás csak az OpenVPN-t engedélyezi.

Lehetőség van a PPTP használatára is, ha igazán szeretne, de ez nem szerepel a központi HMA alkalmazásban. A PPTP-ről ismert, hogy kevésbé biztonságos, mint az OpenVPN-nél, de ha igazán szeretné használni, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal..

Egy másik alkalmazás linkjére mutatnak, ahol választhat az OpenVPN és a PPTP között. Azt javaslom, hogy maradjon az OpenVPN mellett, mivel ez sokkal biztonságosabb lehetőség.

1.2 Legfeljebb 5 készüléket védi

A mai norma az, hogy mindannyiunknak gyakran több okos készüléke van. A HMA ezt megérti, és egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat a szolgáltatásukhoz. Ez segíti az összes eszköz biztonságát.

Összességében vannak olyan alkalmazások, amelyek támogatják az összes mainstream platformot, valamint néhány extra, beleértve az AppleTV-t és a kiválasztott számú útválasztót. Sajnos az útválasztóknak is van fogása. Egyedileg nem telepítheti, de előzetesen konfigurálnia kell egy harmadik fél, például a Flashrouters segítségével.

1.3 A gyilkos kapcsoló jelenléte

Kiegészítő szolgáltatásként ez a VPN tartalmaz egy kill kapcsolót, amely megállítja az adatok továbbítását a készüléken vagy a készülékről, ha bármilyen problémát észlel a VPN alagútban.

A hidemyass rendelkezik intelligens kill kapcsolóval

Ezenkívül megosztott alagútbeállítási opcióval rendelkezik, így valójában dönthet úgy, hogy bizonyos alkalmazások számára engedélyezi a VPN-szolgáltatás megkerülését.

1.4 Szivárgás elleni védelem

A HMA tesztelése mind a DNS, mind a WebRTC szivárgás szempontjából rendben ment. Annak ellenére, hogy néhány különféle szerverkapcsolatot kipróbáltunk, nem volt szivárgás az eredeti IP-nkben. A DNS és a WebRTC tesztek meglehetősen egyszerűen futtathatók. Számos előre elkészített eszköz létezik az interneten, és egyszerűen meglátogatja ezeket a webhelyeket, és futtathatja azokat, így tudatja Önnel, hogy a DNS szivárog-e az aktív VPN-sel.

2. A kiszolgálók széles hálózata

A HMA összesen több mint 1000 szerver hálózattal rendelkezik, amelyek 298 helyszínt fednek le.

A hidemyass széles körű kiszolgálókkal rendelkezik

Ez valószínűleg a legszélesebb lefedettség, amelyet láttam az egyes helyszínek szempontjából, a legtöbb többi legfontosabb VPN-vel 90 és 100 ország között..

2.1 Specializált P2P & Streaming szerverek

A HMA rendelkezik néhány kiválasztott kiszolgálóval, amelyeken keresztül csatlakoznia kell, ha filmeket streamálni vagy torrenteket szeretne futtatni. Hogy őszinte legyek, bár sok VPN-szolgáltató ezt előnyként állítja elő, és ezeket a kiszolgálókat speciálisnak tartja, kétségeim vannak.

A hidemyass vpn p2p-re optimalizált szerverekkel rendelkezik

Mindazonáltal véleményem ellenére a HMA öt szervert finomított a média streaminghez és nyolcot a P2P-hez. Néhány kulcsfontosságú hely, például New York, kétszer számolódik, mivel mindkettőt megteheti ezen a szerveren.

2.2 A legfontosabb Netflix régiókkal működik

A Netflixre összpontosítva mindig az amerikai régiójukra összpontosítottam, azóta itt szinte minden jó film megtalálható. A Netflix régiók közül a legnagyobb könyvtárral rendelkezik, és a HMA-val a világ minden tájáról megnézheti.

A Netflix beégetési tesztem (azaz kétnapos megfigyelés) egyértelműen kimutatta, hogy a streaming az egész folyamatosan zajlik. Volt egy alkalom, amikor a VPN-kapcsolat megszakadt, de egyszer nem kaptam a rettegett Netflix proxy figyelmeztetést.

Annak ellenére, hogy az amerikai szerver sebességét nem érzékeltetik, elég volt számomra, hogy élvezhessem a zökkenőmentes Netflix élményt. Még akkor sem figyeltem meg a túlzott pufferelést, amikor a filmekben percek darabjait kihagytam.

2.3 A BBC iPlayer futtatása

Míg rájöttem, hogy a BBC iPlayer nem szerepel a legtöbb embernek „néznünk” listáján, én szeretem ezt használni a VPN képességeinek tesztelésére. Az iPlayer használatának meglehetősen szigorú korlátozásai vannak – szinte olyan rossz, mint a Netflixé.

A hidemyass képes bbc iplayer közvetítésére

Biztosan szeretném tudni, hogy van-e egy szamárváros az Egyesült Királyságban.

Az, hogy ezt megkerüljük, feltétlenül plusz. Mivel a HMA egy brit székhelyű szolgáltatás, nem tévedek abban, hogy azt gondoltam, hogy itt jól fog működni. A Donkey Town-hez (Egyesült Királyság) csatlakozó streaming valóban meglepően gyors volt.

2.4 Végezhet IP-véletlen sorrendet

Nem ugyanaz, mint a Melbourne Shuffle, az IP shuffle olyasvalami, amit eddig csak a HMA-n láttam. Nagyon kényelmes gombjuk van az alkalmazásban, amely lehetővé teszi az IP gyors megváltoztatását vagy megváltoztatását.

Ez nagyon hasznos lehet, ha úgy találja, hogy az egyik streaming szolgáltatás nem működik azon a kiszolgálón, amelyhez csatlakozik. Egyszerűen nyomja meg a véletlenszerű lejátszás gombot, és ez kicseréli az Ön IP-jét, így megpróbálhatja újra a streaming szolgáltatást.

A legtöbb HMA-kiszolgálónak több IP-címe van, amelyek között válthatsz, különösen streaming-kiszolgálóikon. Például, a New York-i szervernek, amely mind a P2P-t, mind a streaming-et lehetővé teszi, 56 IP-cím áll rendelkezésre.

3. Jó ügyfélszolgálat

Noha a HMA nem feltétlenül a legjobb, az egyik olyan terület, amelyben kiváló, az ügyfélszolgálat. Ez egy ötletes helyzet volt, mivel számos kérdésem volt feltenni őket, mind általános, mind technikai jellegű kérdésekben.

A hidemyass kiváló ügyfélszolgálatot nyújt

A HMA ügyfélszolgálata gyors volt & hatékony.

Az élő csevegésük segítségével nagyon gyorsan sikerült válaszolni. Hidd el, ez nem normális, amikor az élő csevegési szolgáltatásokról van szó, és szinte amint találtam választ, miután válaszoltam,.

Egyáltalán nem volt értelmetlen a túlzott sorba állítás vagy az, hogy örökké várni kell az e-mail válaszra. A csevegőügynök udvarias és hozzáértő volt, és megadta nekem a pontos részleteket és információkat, amelyeket kértem.

Néhányan azt gondolhatják, hogy ez nem egészen nagy ügy – de komolyan, hogy az. Hosszú várakozásokat és nagyon akadályozó ügyféltámogatási ügynököket tapasztaltam meg, mielőtt minden tőlük telhetőt megtennének azért, hogy az ügyfél felszerelését vagy tetteit hibáztassák, miközben megtagadtam a releváns kérdésekre adott válaszokat..

Nem ez volt a tapasztalataim a HMA-val, és őszintén remélem, hogy tovább fogják tartani ezeket a kiváló színvonalokat. Kudos a csapatért.

4. 30 napos pénz-visszafizetési garancia

Próbaverziónak vagy kiterjesztett pénz-visszafizetési garancianak tekinteni, ez egyértelmű dolog, amire figyelni kell, ha egy olyan termékbe fektet be, amelyet hosszú távon fog használni (például a HMA hároméves előfizetésemnél)..

Előfordultak olyan esetek, amikor néhány VPN-szolgáltató szigorú visszatérítési politikával rendelkezik, és őszinte legyek, mindig nagyon óvatos voltam ezek iránt. Ha van jó terméke, miért kell attól tartania, hogy a felhasználók boldogtalanok lesznek, és pénzüket visszaveszik drovesben?

A pénz-visszatérítési garancia egyértelműen igazolja a vállalatnak a saját termékekbe vetett hitét, és fontos, hogy ezt egyértelműen megfogalmazzuk a felhasználók számára. Az egyik dolog, amit meg kell említenem, az, hogy a HMA-val való regisztráció megnyitja magát az automatikus megújítások előtt, ezért ügyeljen arra, hogy tiltsa le ezt, hogy elkerülje a meglepetést a terv végén..

4 dolog, amiben nem szeretek a HideMyAss VPN-t

1. Korlátozott felhasználói adatvédelem

Felhívjuk figyelmeztetésre, hogy ez valószínűleg a véleményem legnagyobb darabja, és valószínűleg sokan nagyon boldogtalanok leszek az olvasás során. A felhasználói adatvédelem az első és legfontosabb dolog, amelyet a VPN-szolgáltatásnak védenie kell, és véleményem szerint a HMA olyan sok piros zászlót dob ​​fel itt, hogy azt az ipar számára be kell tiltani..

1.1 Az Avast tulajdonában van

A tulajdonosi felhő, amely a HMA felett lóg, mint egy albatrosz, sötét és komor. Noha az Avast szalaghirdetés alatt áll, közvetlenül az Egyesült Királyságban működő Privax Limited irányítja és üzemelteti.

A Cseh Köztársaság valóban nagyon magánélet-barát, de a HMA parkolása a Privax Limited alatt abszolút piros zászló. Az Egyesült Királyság egy ország az eredeti UKUSA megállapodásban, más néven „Öt szem”.

Mivel az Egyesült Királyság elhagyta az euró joghatóságát, az ország vállalkozásai már nem kötelesek védeni a felhasználók magánéletét esernyőszabályok alapján. Valójában a HMA szörnyű története a felhasználók magánéletének védelme.

Több alkalommal került a figyelem középpontjába, hogy a hatóságok kérésére egyszerűen átadják a felhasználói adatokat, egyszer az Egyesült Királysággal és egyszer az Egyesült Államokkal..

1.2 A HideMyAss naplózik néhány információt

Mint fentebb megjegyezzük, hogy a HMA kérésre együttműködik a hatóságokkal, nyilvánvalóan azt is mondhatjuk, hogy ez nem olyan VPN, amely „Nincs naplózás” szolgáltatást kínál. Valójában a HMA kifejezetten kijelenti, hogy naplózza a felhasználói információkat, bár állítja, hogy nem naplózza a tevékenységeket.

hidemyass naplózza a kapcsolati információkat

(Forrás)

Azokban az ítéletekben, amelyek akkor merülnek fel, amikor átadta azt, amit naplóz, továbbra is elegendő a felhasználók számára, hogy a hatóságok elkábítsák őket. Ha olyan VPN-t szeretne, amely védi Önt, ez nem a szolgáltatás, amellyel feliratkozhat.

1.3 Együttműködés a DMCA megsértésének kivizsgálásával

A naplók átadása mellett a HMA arról is ismert, hogy együttműködik a DMCA-megsértések kezelésével. Valójában a felhasználók azt panaszolták, hogy a szolgáltatás maga is kiadja a DMCA megsértéséről szóló értesítéseket, hasonlóan ahhoz, amit az internetszolgáltatók a múltban csináltak..

2. A HideMyAss sebessége nem nagy

Minden alkalommal ugyanazon a gépen és az ISP vonalon futtatom a VPN sebesség-teszteimet, egy 500 MB / s sebességű optikai kapcsolaton keresztül, Ethernet-en keresztül. Ez általában a teljes hirdetett sebességet adja meg, amíg a kapcsolat tiszta.

hidemyass sebesség teszt alapvonal-sebesség

(Lásd a teljes eredményt)

A teszteimhez minden távoli hely tesztek sorozatán megy keresztül, mindegyik párban. Egyszer a VPN be- és kikapcsolása után. Ez lehetővé teszi, hogy megfigyelje a megfelelő késést és a sebességet mindkét esetben.

jegyzet

A későbbi időben, a Work from Home irányelveknek köszönhetően az internet megszakadt a töréspontra. Ezért tanácsos ezeket a teszteredményeket egy csipet sóval elvenni, amíg a földgömb későbbi időpontban ismét egyensúlyba nem kerül. Rendszeresen felülvizsgálom a sebességeket, és szükség esetén módosítok.

HideMyAss Sebességteszt – USA

A tesztek elvégzésének ideje alatt a VPN-sel vagy anélkül az USA-ban működő szervereknél a sebesség kissé hiányos volt. Mivel azonban az Egyesült Államok szó szerint az egész világon található, ahonnan én vagyok, a VPN-sel és anélkül az akadály ugyanaz marad.

hidemyass vpn sebességteszt az USA-ban

HMA VPN sebességteszt US – VPN ki
(Lásd a teljes eredményt)

hidemyass vpn sebességteszt az USA-ban

HMA VPN sebességteszt US – VPN bekapcsolva
(Lásd a teljes eredményt)

A sebességek felhasználhatók és biztosan elegendőek a streaminghez, de a letöltés nem megfelelő, és a P2P biztosan nem lesz olyan hasznos.

HideMyAss Speed ​​Test – Európa

Az euróövezetben a közelmúltban például közelebb próbáltam tesztelni a helyem – német szerverekkel. Ugyanakkor a HMA-val reméltem, hogy szilárd teljesítménnyel zárul az Egyesült Királyság szolgáltatásai, mivel lényegében ez a szolgáltató otthoni alapja.

hidemyass vpn sebességteszt EU-n kívül

HMA VPN sebességteszt EU – VPN ki
(Lásd a teljes eredményt)

hidemyass vpn sebességteszt az EU-ban

HMA VPN sebességteszt EU – VPN be
(Lásd a teljes eredményt)

Szomorúan mondani, hogy a downstream sebesség egy alig használható 13 MB / s sebességgel süllyedt az arcán. Furcsa módon az upstream elég jó volt, amit őszintén szólva a legtöbb ember számára nem sokat használnak.

HideMyAss Speed ​​Test – Afrika

Az olyan szétszórt hálózattal, mint a HMA, egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek valójában zavarják az afrikai kontinens jelenlétét. Még ennél is meglepőbb az volt, hogy Afrikában számos kapcsolódási pont létezik számukra.

hidemyass vpn sebességteszt ki

HMA VPN sebességteszt SA – VPN ki
(Lásd a teljes eredményt)

hidemyass vpn speed test SA bekapcsolva

HMA VPN sebességteszt SA – VPN bekapcsolva
(Lásd a teljes eredményt)

A terjedés azonban nem érte el a szolgáltatás minőségét, és ismét elértem az alig használható sebességeket.

HideMyAss Sebességteszt – Ázsia

Mint általában, a kedvenc helyem a VPN tesztelésére az ázsiai térségben Szingapúr – mind a közelségem, mind pedig a kiváló infrastruktúrája miatt. Ez egyértelműen megmutatta alacsony késleltetési időt és erős sebességet egyaránt a köztársasági szerver lefelé és felfelé történő áramlásakor.

hidemyass vpn sebességteszt Ázsia ki

HMA VPN sebességteszt Ázsia – VPN ki
(Lásd a teljes eredményt)

hidemyass vpn sebességteszt Ázsiában

HMA VPN sebességteszt Ázsia – VPN be
(Lásd a teljes eredményt)

Mégis, a szokásos Ping-időm arra a helyre általában jobb, tehát azt hiszem, hogy rendszeres körülmények között a Szingapúron keresztüli HMA sebessége még tovább javulna..

HideMyAss Speed ​​Test – Ausztrália

Az alatti földterület még nem olyan messze, és mivel az ausztráliai régió része VPN-kapcsolat sebessége szempontjából nagyjából rendben van. Mégis, 30 Mb / s sebességgel lefelé a HMA bekapcsolásával – ez elég szomorú eredmény.

hidemyass vpn sebességteszt aus off

HMA VPN sebességteszt AUS – VPN ki
(Lásd a teljes eredményt)

hidemyass vpn sebességteszt aus

HMA VPN sebességteszt AUS – VPN bekapcsolva
(Lásd a teljes eredményt)

Összességében azt mondom, hogy a HMA-nak az infrastruktúra fejlesztésén kell dolgoznia, ahelyett, hogy időt és erőforrásokat költene felhasználóinak a világ minden részéről a kormányok érdekében. Valójában egy szomorú helyzet.

2.1 Beépített többfunkciós sebesség-teszt

A HideMyAss alkalmazásban az egyik érdekes, hogy tartalmaz egy beépített több helységi sebességmérő eszközt. Ez lehetővé teszi a hálózaton belüli különféle kiszolgálók megjelölését tesztelés céljából, és hasznos lehet – ha ez valóban jól működött.

A hidemyass vpn rendelkezik sebességmérő eszközzel

Megállapítottam, hogy a sebességmérő eszköz által szolgáltatott eredmények általában messze különböznek a rendkívül népszerű Ookla sebességteszt eredményeitől, amelyet a legtöbb ember használ.

3. Regisztráció & Árképzési bánat

A HMA elérhető Windows, MacOS, iOS, Android, Linus és még útválasztókhoz. Vannak azonban furcsaságok, amelyekre figyelni kell a feliratkozásuk során & árazás;

3.1 Árak & Fizetési módok régiónként változóak

Ez nem valami, amit általában láttam a VPN-szolgáltatásokban, mivel azok fogalma a szolgáltatások globalizációja. Ennek ellenére számos régióban meglátogattam az oldalukat, és megállapítottam, hogy az árak eltérnek – egyes esetekben hatalmas összeggel.

hidemyass vpn árazás régiónként eltérő

Az USA-ban történő feliratkozás sokkal drágább, mint ugyanazon szolgáltatás esetén Malajziában.

Példa erre: a hároméves tervük az Egyesült Államokban 143,64 dollárba kerül a merev feliratkozási engedmény után, de ugyanaz a terv 2525 RMB-t (kb. 58 USD) fizet azok számára, akik Malajziából jelentkeznek. Noha nem vagyok a régiónál magasabb, mint az ár célozása, ez az eltérés nagyon óriási.

Egyes régiókban is regisztrálhat a PayPal szolgáltatással, míg másokban ez nem érhető el. Ez összetett feliratkozási folyamataikkal együtt igazán elképesztő egy olyan szolgáltatás számára, amelynek több mint tíz éve van üzleti folyamatainak racionalizálása..

3.2 A tervek automatikusan megújulnak

Mint korábban említettem, ha feliratkozik a HMA-ra, ez automatikusan feljogosítja számukra a terv megújításának jogát, amikor lejár. Felhívjuk figyelmét, hogy a terv megújul a teljes áron, nem pedig azon a kedvezményes áron, amelyen aláírtad.

hidemyass automatikus megújítás előfizetés

Ha ez nem az, amit szeretne, mindenképpen kapcsolja ki az automatikus megújítást.

4. Az alkalmazástervezés nem a legjobb

Olyan bonyolult dolgokkal, mint a VPN (néhány ember számára), ezért szolgáltatókat kér, hogy a felhasználói élmény a lehető legszélesebb legyen. Ez a HMA újabb furcsasága, és azt gyanítom, hogy a VPN alapvetően nem változhat az évek során.

4.1 Előugró Windows

Amikor megpróbál navigálni az alkalmazás opciói között, inkább felbukkanó ablakokat hoz létre, mint átmenetet egyetlen fő alkalmazásfelületen. Ez a tervezési módszer nagyon régi iskola, és visszatér a Windows kezdeti napjaiba. A legkevésbé idegesítő és zavaró.

4.2 A márka identitási válsággal rendelkezik

Az egyik dolog, amit észrevettem a HMA-val kapcsolatban, hogy ez a rendkívül jó, hát, segg (vagy szamár?). De amit lát, nem mindig az, amit kap, és az ikonikus logó végül kiderül, hogy nem annyira ikonikus.

Hidemyass márka ikon nem következetes

Bal oldalon – ahogy hirdetik; a jobb oldalon, amint az alkalmazáson belül megjelenik

Morphs attól függően, hogy hol látja, és bizonyos esetekben teljesen szörnyű.

A lényeg: Fizetni fogok a HideMyAss VPN-ről?

Ez talán a legegyszerűbb kérdés, amelyet régóta meg kellett válaszolnom. Nem csak “nem“, de “Isten ments!”. Az a gondolat, hogy egy VPN-szolgáltató aktívan fellép ügyfelei érdekeivel szemben, egyszerűen zavaró.

Párosítsa ezt minden szolgáltatás hiányosságával, és van egy bizonyos recept a katasztrófára. Ez egy olyan VPN, amelyben azt tanácsolom a potenciális ügyfeleknek, hogy kerüljék jól magukat!

Valójában folytassa a Legjobb VPN-listánkkal, és jobb alternatívákat találhat!

Főbb jellemzők

  • ✓ Osztott alagút
  • ✓ Jó biztonság
  • ✓ Használjon legfeljebb 5 eszközt
  • ✓ Intelligens gyilkos kapcsoló
  • ✓ Dedikált P2P & streaming

Ajánlott

  • • Biztonsági tudatos felhasználó
  • • A cenzúra leküzdése
  • • A Geo-Block megkerülése

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me