Contents

VPN összehasonlítás: Hidemyass vs IPVanish

IPVanish és HideMyAss VPN az iparág két legnépszerűbb VPN-je, és jó okkal. Több szerverhelyet és IP-címet kínálnak, mint szinte bármely más VPN-szolgáltató, és lenyűgözőek a legkiválóbb biztonsággal és szoftverrel. Nézze meg, ki nyeri a Hidemyass és az IPVanish csatáját!

Hidemyass vs. IPvanish: Gyors VPN összehasonlítás

Hidemyass vs IPVanish vpn összehasonlítás

HideMyAss VPN

 • Székhely az Egyesült Királyságban
 • 148 szerver 72 országban
 • OpenVPN, PPTP és L2TP protokollok
 • Nincs mobil alkalmazás. Beállíthatja a kézi VPN-kapcsolatot
 • 128 bites Blowfish titkosítás (OpenVPN)
 • Nincs NAT tűzfal
 • Naplók karbantartva. Lehetséges, hogy akár 6 hónap is.
 • A villák műszakilag megengedettek, de erősen elriasztottak
 • 30 napos visszatérítési politika
 • 11,52 USD / hónap (1 havi ár)
 • 6,55 USD / hónap (12 havi ár)
 • Olvassa el a HideMyAss VPN áttekintést
 • Látogasson el a Hidemyass most!

IPVanish VPN vs Hidemyass

IPvanish VPN

 • Székhely az Egyesült Államokban
 • 110+ kiszolgáló 48 pénztárban
 • OpenVPN, PPTP és L2TP protokollok
 • Mobile App Android és iOS számára
 • 128 bites Blowfish titkosítás (OpenVPN)
 • A NAT tűzfal ingyenes!
 • Nincs napló. Időszak. Új funkció 2014 áprilisa óta
 • Torrent megengedett
 • 7 napos visszatérítési politika
 • 10,00 USD / hónap (1 havi ár)
 • 6,49 USD / hónap (12 havi ár)
 • Olvassa el az IPVanish áttekintést
 • Látogasson el az IPVanish most oldalára!

Hidemyass vs IPVanish: Szoftver és szolgáltatások

HideMyAss számos kiemelkedő funkcióval rendelkezik. Több szervert és országhelyet kínálnak, mint bármely más VPN-t, amit meg tudok nevezni, de a legnagyobb értékesítési pont az ő kiemelkedő VPN szoftver. Az az igazság, hogy egy másik VPN-szolgáltató sem áll közel ahhoz, hogy ugyanolyan szintű ellenőrzést, biztonságot és testreszabott funkciókat kínáljon, mint a HidemyAss..

IPVanish összehasonlításként egy nagyon szabványos VPN-klienst kínál, egyszerű kiszolgálóváltással és OpenVPN-kapcsolattal. Teljesen funkcionális, de a szoftverük biztosan nem felel meg a HidemyAss-nak. Senki sem teheti, és úgy tűnik, hogy a VPN-szolgáltatók többsége még nem is próbálkozik a szoftver frontján. Vessünk közelebbről…

IPVanish VPN szoftver:

Az IPVanish könnyen hozzáférhet az összes szerverükhöz 58+ országban. Az aktuális igényeihez is kiválaszthatja a preferált VPN protokollt.

A választási lehetőségek magukban foglalják: OpenVPN (TCP / UDP), PPTP és L2TP

Az IPvanish programja szerint válogathatunk város, ország vagy ping idő szerint, megkönnyítve ezzel a gyors csatlakozást a kívánt szerverhez.

Az opciók menüben kiválaszthatja, hogy el kívánja-e menteni a bejelentkezési adatait (felhasználónév / jelszó), és hogy az IPvanish elindul-e, amikor a Windows elindul.

A szoftver tartalmaz egy linket az IP ellenőrzéséhez, így megerősítheti, hogy a VPN-kapcsolat sikeresen létrejött.

Mint láthatja, az IPvanish a nincs fodor, funkcionális VPN szoftver.

Kép

HideMyAss VPN szoftver

A Hidemyass VPN szoftverének hihetetlenül sok funkciója van. Minden jót egyenként lefedünk. Ha azt akarja hallani a ló szájából, nézd meg Hidemyass saját szoftverének áttekintését

# 1 Szerverválasztás

ipvanish vs hidemyass: szerver térkép

Hidemyass szerver kiválasztása (térkép nézet)

A Hidemyass teljes mértékben irányíthatja az igényeinek leginkább megfelelő VPN szervert. Ország, város vagy sebesség szerint rendezhet. Szervereket is választhat a lista vagy a térkép nézet (mint fentebb láttuk). Még kiválaszthatja a futtatni kívánt kiszolgálók listáját sebesség mérés be, így kiválaszthatja a leggyorsabb szervert, amely megfelel az összes kritériumnak.

# 2 IP-kezelés és szerverváltás

Hidemyass vs IPVanish: szoftver ip véletlenszerűsítés

IP-hitelesítési és véletlenszerűségi képesség. Használhat harmadik fél IP-hitelesítését

Azok számára, akik maximális biztonságot akarnak, a Hidemyass lehetővé teszi, hogy bármikor átkapcsolhasson szervereket. Még beállíthat véletlenszerű szerverváltás az fog változtassa meg IP-címét minden x percben.

A szoftverből a jelenleg hozzárendelt IP-t is láthatja. Még a harmadik felek ellenőrzését is beállíthatja olyan webhelyekről, mint a whatsmyip és az iplookup.net, hogy hozzáadott hangulatot biztosítson..

Megnézheti a legutóbbi IP-címek előzményeit, és megtudhatja, hogy milyen IP-ket rendelt hozzá, vagy pedig teljesen ki is kapcsolhatja az IP-naplózást..

# 3 HideMyAss biztonságos IP-kötés

Kép

Hidemyass VPN-ek Biztonságos IP kötési technológia annyira hatalmas, hogy valóban megérdemli a saját részét (és később a biztonsági részben is bemutatjuk).

Alapvetően a biztonságos IP-kötés funkció lehetővé teszi bizonyos programok vagy alkalmazások kötését, csak a Hidemyass által létrehozott VPN-alagút használatához. Ha a VPN-kapcsolat meghiúsul, akkor a számítógép továbbra is a normál kapcsolaton keresztül lesz csatlakoztatva az internethez, ám ezek is vannak a meghatározott programoknak nincs internet-hozzáférése mert csak az HideMyAss segítségével férhetnek hozzá az internethez.

Ez a szolgáltatás hihetetlenül hasznos olyan érzékeny szoftverek számára, mint például az uTorrent vagy a Vuze, ha azt szeretné, hogy megbizonyosodjon arról, hogy valódi IP-je nem kerül felfedésre VPN-kapcsolat megszakadása esetén..

Könnyen felvehet / eltávolíthat programokat a listáról egy gombnyomással.

# 4 HideMyAss sebesség útmutató és szerver terheléselosztás

Miután kiválasztotta azt a földrajzi helyet, amelyről szeretné, hogy az IP-címe származik (lehet egy város, állam, ország vagy az egész kontinens), a Hidemyass segít Önnek a leggyorsabb szerver megtalálásában..

Használni a sebesség útmutató, hozzáadhat egy kiszolgálók listáját a futtatáshoz sebesség mérés tovább. Választhat a ping teszt, expressz teszt vagy teljes teszt. Mindezeket a teszteket a saját tényleges VPN kapcsolatán teszteljük, tehát sokkal pontosabbak, mint a HMA szerverein végzett leggyorsabbak..

A kitöltést követően könnyedén rendezheti a listát, és kiválaszthatja a leggyorsabb kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne.

Kiválaszthatja az engedélyezést is szerver terheléselosztás amely figyelmezteti Önt, ha a Hidemyass észreveszi, hogy sokkal gyorsabb kiszolgáló található ugyanabban a helyen, ahova jelenleg csatlakozik, és egy kattintással lehetőséget biztosít a gyorsabb kiszolgálóra való átváltáshoz..
&# 65279;Szoftver és szolgáltatások következtetése
Az IPVanish és a Hidemyass egyaránt elvégzi a munkát, amikor az alapvető funkciókkal foglalkozik, de ha egy szolgáltatásba csomagolt VPN szoftvercsomagot akarsz az összes különbséggel és kiegészítő funkcióval, akkor el kell menned a Hidemyass használatával..
Nyertes: HideMyAss

Hidemyass vs IPVanish: Biztonság és adatvédelem

IPVanish egy kicsit legyőzte a szoftvert, de a biztonsági és a magánjellemzők szempontjából valóban pótolja azt. Vessen egy pillantást a statisztikákra.

IPVanish biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások

 • Nincs napló. Időszak.
 • Torrent megengedett
 • A NAT tűzfal ingyenes
 • Bitcoin elfogadva
 • Nincs IP-kötés technológia vagy gyilkos kapcsoló
 • 256 bites AES titkosítás
HideMyAss biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások

 • A csatlakozási naplókat legfeljebb 6 hónapig lehet megőrizni
 • A torrentek elriasztottak. A DMCA közlemények továbbítva
 • Nincs tűzfal
 • Bitcoin elfogadva
 • Biztonságos IP kötési technológia
 • 128 bites Blowfish titkosítás

Naplózási politika és adatvédelem

A VPN iparának tendenciája a naplók kevesebb tárolására irányult, és IPVanish észrevette. Soha nem őrizték meg használati / tevékenységi naplóikat, de 2014-ben a csatlakozási naplókat is eltörölték (bejövő / kimenő IP időbélyegzővel). Az IPVanish valóban azt állítja, hogy a Nincs naplózott VPN-szolgáltató.

Hidemyass másrészt kicsit hírhedtté vált, hogy a kapcsolatnaplókat 6 hónapig fenntartja, mielőtt elpusztítja őket. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy az Egyesült Királyságban szigorúbb adatmegőrzési törvények vannak, ahol a HMA székhelye található.

Szél: IPVanish

Torrentek és P2P

IPvanish egy torrent-barát VPN, és ennek ellenére lehetővé teszi a torrent forgalmat a hálózatukon. Jobban szeretnék, ha korlátozná a torrent forgalmat olyan országok szerverein, mint Oroszország, Hollandia és Románia.

HideMyAss világossá tette, hogy nem akarnak torrent forgalmat a hálózatukon. Túl sok fejfájást akadályozza meg számukra. Azt is nagyon jól ismerték, hogy továbbítják a DMCA-értesítéseket előfizetőiknek. A legtöbb VPN nem fogja ezt megtenni (és a nem naplózó VPN-k még akkor sem tudták volna megtenni, ha szeretnék).

Szél: IPVanish (Ha torrenteket szeretne letölteni, ne válassza a Hidemyass-ot)

Tűzfal, titkosítási erő és IP-kötés

Tűzfal: IPvanish ingyenes NAT tűzfalat kínál. Ez egy olyan VPN-be beépített tűzfal, amely kiszűri az összes forgalmat annak biztosítása érdekében, hogy a hacker ne induljon el a (hamis) VPN IP-címmel, és elérje a számítógépet a VPN-alagúton keresztül. A HMA nem kínálja ezt a funkciót.

Titkosítási erő: Az Ipvanish 256 bites AES titkosítást kínál, a HMA 128 bites. Míg az IPVanish titkosítási erőssége kettős, mindkettőt figyelembe vesszük "törhetetlen" a modern szabványok szerint. A 128 bites titkosítást továbbra is fontolóra vesszük "katonai rendfokozat" Titkosítás.

IPBind / kill-kapcsoló: Az IPVanish egyik gyengesége ezen a területen a kill-switch vagy az IP kötés technológia hiánya. Hidemyass viszont félelmetes biztonságos ip-kötés funkció, amely rögzíti az egyes programok funkcióit a HMA IP-címén, így azok azonnal lekapcsolnak, ha a VPN meghibásodik.

A jó hír az, hogy a Kill-Switch / IP-bind ingyenes szoftverekkel is megismételhető, például VPNNetmon ha nincs beépítve a VPN-szolgáltatók szoftverébe. Lásd a cikkünket VPN gyilkos kapcsoló további információkért!

Szél: Az IPvanish megnyeri a 2-1-es biztonsági fordulót.

Biztonsági összefoglaló
Mindkét VPN-szolgáltatás néhány egyedi adatvédelmi funkciót kínál, de végül a privát internet-hozzáférést enyhén élvezzük, mivel a VPN-szolgáltatásba beépített ingyenes tűzfalaik, valamint az Egyesült Államokban működő vállalattól kapott bizalom miatt.
Győztes: IPVanish by Landslide!

Vásároljon VPN-t

IPVanish vs HideMyAss: Sebességteszt

Az egyik terület, ahol az IPvanish és a HMA is ragyog Sebesség. Ők a világon a leggyorsabb VPN-szolgáltatók, különösen az IPVanish. A legtöbb ember nem veszi észre, de Az IPVanish anyavállalata (Highwinds Network Group) a nyugati féltekén az egyik legnagyobb száloptikai adatgerinc tulajdonosa. Ők is az egyik leggyorsabb CDN által (Tartalomszolgáltatási Hálózat) a világon.

Ennek eredményeként nem szabad meglepődnie Az IPVanish rendkívül gyors.

Sebességteszt paraméterei:
Ezeket a sebesség-teszteket kábel-modem csatlakozáson hajtották végre, kb 20Mbps alsó saroksapkát.

IPVanish Speed ​​Test eredmények

IPVanish sebességteszt Florida USA-ban

IPVanish Speed ​​Test Miami, USA

IPvanish speedtest uk

IPVanish Speed ​​Test London, Egyesült Királyság

IPVanish vs Hidemyass torrent leggyorsabb

IPVanish p2p sebességteszt Hollandiában

A seggem sebességének teszt eredményeinek elrejtése

HMA vs IPVanish sebességteszt chicago

HideMyAss Speed ​​Test Chicago, USA

Hidemyass vs ipvanish leggyorsabb Kanada

HideMyAss Speed ​​Test Toronto, Kanada

hidemyass vs ipvanish speed test nyc

HideMyAss Speed ​​Test NYC, USA

Amint látod, IPVanish az egyértelmű győztes, szinte maximalizáljuk sebességkorlátozásainkat az összes szabványos kiszolgálón, és még a 60% -ot is megkapjuk a rendesen zsúfolt holland szervereknél.

Nyertes: IPVanish

Hide My Ass vs IPVanish – ár és érték

Az IPVanish és a HideMyAss összes VPN-tervezete tartalmazza az összes szolgáltatást. Az egyetlen különbség az árazásban az előfizetés hossza. Mint a legtöbb VPN esetében, a az éves terv a legjobb érték.

A My Ass VPN tervek és árképzés elrejtése

 • Kiszolgálók legalább 72 országban
 • A naplókat 6 hónapig tartották
 • Egyesült Királyságban működő Corporation
 • A torrentek elriasztottak
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • 11,52 USD / hónap (1 havi előfizetés)
 • 8,33 USD / hónap (6 hónapos előfizetés)
 • 6,55 USD / hó (1 éves előfizetés)
IPVanish tervek és árképzés

 • Szerverek 47 országban
 • Nincs napló. Időszak.
 • USA-ban letelepedett vállalat
 • Torrent megengedett
 • 7 napos pénz-visszafizetési garancia
 • 10,00 USD / hó (1 havi előfizetés)
 • 8,99 USD / hónap (3 hónapos előfizetés)
 • $ 6.49 / hó (1 éves előfizetés)

Fizetési lehetőségek:
Az IPVanish és a HMA egyaránt kiterjedt fizetési lehetőségeket kínál. A legnépszerűbbek a következők: Bitcoin, Paypal, Mastercard, Visa, Discover és American Express.
Érték:
A Hidemyass Pro VPN és az IPVanish VPN ára nagyon közel esik az összes előfizetési időtartamra, ám az IPVanish kissé olcsóbb egyéves és 1 hónapos tervek esetén (messze a legnépszerűbb lehetőségek). A Hidemyass szoftvere azonban annyira lenyűgöző, hogy úgy gondoljuk, hogy megéri a költségeket (mindaddig, amíg nem akarja letölteni a torrenteket. Az IPVanish sokkal jobb a torrenteknél)

Nyertes: HideMyAss (nagyszerű szoftver, több szerver és ország. Válassz IPVanish-t a torrentokért)

Proxy.sh vs Privát Internet hozzáférés: Ki a győztes??

IPVanish és Hidemyass valóban a világ legszebb VPN-szolgáltatásai. Több kiszolgálót és országot kínálnak, mint szinte bárki más az üzleti életben, és maximális sebességet és ügyfélszolgálatot nyújtanak (különösen az IPVanish). Az az igazság, hogy mindegyik VPN eltérő igényeket és eltérő közönséget szolgál fel, tehát melyiket választja, a tervezett felhasználástól függ.

Vessen egy rövid pillantást az egyes elemek legjobb tulajdonságaira:

HideMyAss legjobb tulajdonságai:

 • Csodálatos szoftver. Az iparág legjobbja!
 • Szilárd sebesség
 • Biztonságos IP kötéstechnika
 • Szerverek több mint 70 országban
Az IPVanish legjobb tulajdonságai:

 • Szuper gyors! Ők irányítanak egy hatalmas nagysebességű hálózatot
 • Nincs napló = kevesebb fejfájás
 • Torrent megengedett
 • USA-ban letelepedett vállalat
 • Kiszolgálók legalább 40 országban
A HideMyAss-t válassza, ha:

 • A legtöbb funkcionalitást / legjobb szoftvert szeretné
 • Hozzá kell férnie a legtöbb ország szerveréhez
 • Nem töltötted le gyakran a torrenteket
Az IPVanish-t válassza:

 • Szüksége van a lehető leggyorsabb sebességre
 • Olyan VPN-t szeretne, amely nem tartja naplóit
 • Töltse le a torrenteket
 • Ön akarja a legalacsonyabb árat
Győztes!

IPVanish vs Hidemyass vpn összehasonlítás

Az IPVanish nyeri összehasonlításunkat!

Látogasson el a webhelyre

Runner Up

Hidemyass vs IPVanish vpn összehasonlítás

A HideMyAss szilárd 2. helyezett

Látogasson el a webhelyre

Miért választottuk az IPvanish-t??
Mindkét VPN-szolgáltató a legjobbak között van a területen, ám mindegyiknek megvan a maga előnyei. Szeretjük a Hidemyass lenyűgöző VPN szoftvereit, ám végül az IPvanish gyorsasági és adatvédelmi funkciói nyertek minket..

Az IPvanish az egyik leggyorsabb VPN-szolgáltató, amelyet valaha teszteltünk, és szeretjük a közelmúltbeli költöztetést a nem naplózási politika. Torrent-barát VPN-ek is, mint a HMA, ami extra lökést adott nekünk az IPVanish legnagyobb bizalommal történő ajánlásához.. Nyissa meg az IPVanish.com webhelyet a regisztrációhoz!

Érdekelhet:

 • IPVanish Review
 • A My Ass VPN Review elrejtése
 • Hidemyass vs BTGuard
 • Privát internet-hozzáférés vs. Proxy.sh
 • Nem naplózó VPN-k a Bittorrent számára
 • Névtelen Bittorrent 3 egyszerű lépésben
Honlap

VPN vélemények
VPN összehasonlítások

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Az 5 legjobb torrent alkalmazás az Androidra (2015. évi kiadás)