Contents

Hogyan vásárolhatok VPN szolgáltatást névtelenül (lépésről lépésre)

Míg a legtöbb ember szívesen fizet egy VPN-t paypal vagy hitelkártyával, a VPN-előfizetők kis százaléka maximális névtelenséget akar. Ez magában foglalja a VPN névtelen fizetését is. Ha ilyen emberek közé tartozik (vagy úgy gondolja, hogy esetleg szeretne lenni), ez az útmutató az Ön számára készült.

Megmutatjuk:

 1. Miért fizetne névtelenül??
 2. A névtelen fizetési módok áttekintése
 3. Hogyan fizethetünk névtelenül a BitCoin segítségével
 4. Hogyan fizethetünk névtelenül a Store Ajándékkártyákkal
 5. Az IP-cím elrejtése VPN vásárláskor

Miért fizetne névtelenül?

Általában véve a kifizetések a VPN szolgáltatóval való legkevésbé anonim interakciók. A hitelkártya-fizetéseknek csalás elleni intézkedésekkel kell rendelkezniük annak ellenőrzésére, hogy a tényleges tulajdonos használja őket. Ez azt jelenti, hogy meg kell adnia a teljes nevét és a számlázási címét.

Noha ezt az információt általában a fizetés-feldolgozó vállalatnál tárolják (nem a VPN-nél), mégis kapcsolódik a fiókjához a könnyű jövőbeli kifizetésekhez.

Ugyanez vonatkozik a paypal fizetésekre. A VPN szolgáltatónak nem lesznek személyes adatai, de a jövőbeli kifizetésekhez megkapja a paypal e-mail címét. Ez önmagában egy olyan link, amely lehetővé teszi a VPN-fiókjának személyes azonosítását.

Anonim módon kell fizetnem?

Egyszerű válasz: Valószínűleg nem.

Hosszabb válasz: A valóságban, hacsak egy kormányhivatal nem üldözi, senki sem fogja elrendelni a VPN fizetési előzményeit. Ezenkívül, ha valódi nem naplózó VPN szolgáltatást használ, akkor nincs kapcsolat a VPN tevékenység és a személyes VPN fiók között.

Ez azt jelenti, hogy még ha valaki össze is kötött egy adott VPN-fiókkal, még mindig nem tudnák, mit csináltak, miközben a VPN-hez kapcsolódtak..

Tehát azt feltételezi, hogy a VPN-szolgáltató teljesen őszinte a naplózási politikája iránt. Ha titokban naplókat vezettek, vagy megosztották őket egy másik vállalattal / ügynökséggel, akkor a VPN előzményei elvileg nyomon követhetők. Ez nem valószínű, de lehetséges.

Tehát akiknek anonim módon kellene fizetniük?

Ha személyes biztonsága / biztonsága / boldogsága az abszolút anonimitástól függ, akkor 100% -ban anonim fizetési módszert kell használnia. Például, ha Ön:

 • Újságíró, aki felszólal egy erőszakos vagy veszélyes kormány ellen
 • Visszaélést feltáró személy
 • Szabad beszédet támogató, vagy valaki vitatott kérdéseket író / kommentáló kérdéseket (politika, abortusz stb.)

Ha magától értetődik, hogy ha online tevékenységeit el akarja rejteni egy ország vagy kormány ellen, akkor anonim módon kell a VPN-szolgáltatást igénybe vennie..

Torrent letöltők: Valószínűleg nem kell névtelenül fizetni, főleg ha nulla naplózású VPN szolgáltatást használ, mint például a PIA. Az emberek 99,999% -ának ez feleslegesnek bizonyul. A további magánélet természetesen soha nem rossz…

Az anonim fizetés hátrányai

Nem állíthat be ismétlődő fizetéseket névtelen fizetési mód használata esetén. A fizetés esedékessé válásakor manuálisan kell fizetnie (nem lehet számlázni valakit bitcoinnal).

  NordVPN áttekintés (és a Torrent telepítési útmutatója a SOCKS5 proxy használatával)

Tehát ha névtelenül szeretne fizetni, akkor javasoljuk, hogy válassza a lehető leghosszabb előfizetési időt (általában 1-2 év)..

Ez néhány előnyt nyújt Önnek:

 • Csak egy évente egyszer kell fizetnie
 • Megkapja a legjobb árengedményt (a VPN-k általában hosszabb előfizetéseket engednek le. Néha több, mint 50%)
 • Ha az ajándékkártya módszerrel fizet, akkor alacsonyabb% árfolyamot fizet (Ajándékkártya $ > VPN $)

A névtelen VPN fizetések és módszerek áttekintése

Annak érdekében, hogy a VPN-szolgáltatásért névtelenül fizethessen, nyomon követhetetlen fizetési módot kell használnia. Ez azt jelenti, hogy nincs kapcsolat a személyesen és a használt fizetési mód között.

A két legnépszerűbb nyomon követhetetlen fizetési mód a következő:

 1. Cryptocurrency (névtelen digitális valuták, például Bitcoin, Litecoin stb.)
 2. Tárolja az ajándékkártyákat (Fizessen a nagyobb üzletek ajándékkártyáival, például: Walmart, Target, Amazon, Bestbuy stb.)

Bitcoin a leggyakrabban elfogadott névtelen fizetési mód. Manapság a VPN-szolgáltatók több mint 50% -a (és szinte az összes legfelsõbb VPN-ek) elfogadja. A Bitcoin fizetése rendkívül anonim, azonban van egy kis tanulási görbe a bitcoin vásárlásához és cseréjéhez.

A Bitcoin-nal történő fizetés előnyei:

 • A leggyakrabban elfogadott névtelen fizetési mód
 • Árfolyamok (készpénz) > Bitcoin & Bitcoin > készpénz) közel állnak a pontos értékhez, tehát a további névtelenség dollárköltsége alacsony.

Ajándékkártya kis számú VPN-szolgáltató kivételével. Rendkívül egyszerű és hatékony anonim fizetési módként. Mehet egy közeli üzletbe, vásárolhat ajándékkártyát készpénzzel, majd digitálisan átutalhatja az ajándékkártya egyenlegét a VPN-szolgáltatónak.

Cserébe VPN szolgáltatást kapnak Önnek rögzített árfolyamon (Ajándékkártya > VPN szolgáltatás $)

Általában az ajándékkártya csereértéke körülbelül 20-25% -kal lesz kevesebb, mint a ténylegesen átvitt ajándékkártya-érték. Ennek oka az, hogy VPN-szolgáltatója nem képes ténylegesen költeni az ajándékkártyát, hanem készpénzre kell váltania, ami azt jelenti, hogy kedvezményesen kell eladni.

Ez időt / nehézségeket is eredményez a végén, tehát igazságos, hogy egy kicsit extra dollárt kapnak a szolgáltatásért járó kompenzációként.

Ajándékkártyákkal történő fizetés előnyei:

 • Könnyű megkapni
 • Alacsony technológia (nincs tanulási görbe)
 • Lehet vásárolni készpénzzel
 • Rendkívül anonim
hátrányok:

 • Csak néhány VPN-szolgáltató fogad el
 • Általában 20-30% árat fizet

HOGYAN kell fizetni a VPNért a Bitcoin segítségével

IPVanish fizetési módok (beleértve a Bitcoin-t)Az IPVanish fizetési módszerei (benne a Bitcoin)
A legtöbb fő VPN-szolgáltatás elfogadja a bitcoin fizetéseket. Csak keresse meg a Bitcoin emblémát webhelyük „fizetési módjai” alatt.

A Bitcoin-fizetések 4 lépést igényelnek:

 1. Hozzon létre egy Bitcoin pénztárcát
 2. Vásároljon Bitcoinekat
 3. Iratkozzon fel a VPN szolgáltatásra (bitcoin fizetéssel)
 4. Bitcoinok átvitele a VPN szolgáltatóra

Van néhány online cikk, amelyek egyszerűen végigvezetik mind a négy lépést. Itt van néhány jó:

 • A Bitcoin első vásárlóinak útmutatója
 • Bitcoinek vásárlása (az újonc verzió)
 • Hogyan vásárolhatunk Bitcoinekat (LocalBitcoin útmutató)

A legjobb bemutató, amelyet találtunk, ez a LocalBitcoins lépésről lépésre bemutatott videosorozata (Mindkettő Bitcoin pénztárca és Bitcoin cserepiac, így tárolhatják és megvásárolhatják / eladhatják bitcoinjaikat ugyanazon a webhelyen. bitcoinok helyben, ATM-ekből (ha vannak ilyenek), vagy akár egyes eladókkal)

  Torrentek és privát internet-hozzáférés (A PIA torrent VPN vagy proxyként történő használatának végső útmutatója)

Állítsa be a Bitcoin-pénztárcáját

BitCoins vásárlása

Fizet a VPN -ért

Miután beállította a bitcoin pénztárcáját és a bitcoint a számlán (vagy hozzáférést tudott szerezni egy tőzsdéhez, amely lehetővé teszi számukra a vásárlást), a VPN-előfizetésért valóban fizetni kell nagyon egyszerűen.

Így működik az IPVanish VPN

1. lépés: Válassza ki a VPN-tervet, és válassza a „Bitcoin” lehetőséget fizetési lehetőségként.

Kép

Válasszon egy VPN-tervet

Fizessen a VPNért a Bitcoin 1. lépés információival

Adja meg a fiókja adatait (az aktiváláshoz érvényes e-mail szükséges)

Válasszon fizetési módként a bitcoint

Válassza a „Bitcoin” fizetési módot

2. lépés: Küldje el a fizetést

A benyújtás gombra kattintás után automatikusan számla készül a bitcoin tranzakcióról. A VPN-szolgáltató egy egyedi bitcoin-pénztárcát hoz létre a bitcoin-kifizetés fogadására. Így tudják, melyik VPN-fiók / felhasználónév fizetett a szolgáltatásért.

A számla a következő információkat tartalmazza:

 • Pénztárca #
 • Ár bitcoinban (vagy bitcoin töredéke)
 • QR-kód a telefonon történő beolvasáshoz (ha van mobil Bitcoin pénztárca alkalmazás)
 • ‘Fizetés a Bitcoin-val’ gomb. (Akkor működik, ha böngészője társította ezt a hivatkozástípust a bitcoin pénztárcájához)

Kép

A Bitcoin-számla: Vagy nyomja meg a „Fizetés a Bitcoin-tal” lehetőséget, vagy fizessen a pénztárca # -ért közvetlenül a saját pénztárcájából..

Vagy megütheti a „Fizetés a Bitcoin-tal” lehetőséget, vagy csak közvetlenül bejelentkezhet a Bitcoin pénztárcájába, és küldheti el a pontos összeg kifizetését az adott pénztárca azonosítójára. Másolhatja és beillesztheti a pénztárca címét (nem kell beírni).

Fizetési visszaigazolás

Kapnia kell egy e-mailt a VPN-szolgáltatótól, amely megerősíti a Bitcoin-fizetés átvételét. Ez néhány másodperctől egy-két percig tarthat. Ezt követően aktiválási e-mailt fog kapni a VPN-fiókjáról. Kattintson az Aktiválás linkre.

Ez az. Fiókja kifizetésre került és aktiválva van. Bejelentkezhet, letöltheti a szoftvert, és azonnal csatlakozhat a VPN-hálózathoz.
Látogasson el az IPVanish oldalra

Hogyan fizethetünk VPN-t GIft kártyákkal

Van néhány olyan VPN, amely lehetővé teszi a VPN-szolgáltatások nagykereskedelmi ajándékkártyáinak kereskedelmét. Nem kell beküldenie a kártyát, csak be kell írnia a kártya azonosítóját #, és az egyenleg elektronikus úton kerül át a VPN szolgáltatásra. A VPN általában árat jelöl fel erről a szolgáltatásról (20-30%), mivel az ajándékkártyákat valódi értéküknél alacsonyabb értéken kell eladniuk, hogy ezeket készpénzre konvertálhassák..

Először szüksége lesz egy VPN-re, amely ajándékkártyákat vesz:

VPN-szolgáltatások, amelyek anonim ajándékkártya-kifizetéseket fogadnak el

 • Privát internet-hozzáférés (2014 és 2015 legjobb torrent VPN)
 • IronSocket (Tartalmazza a Free Socks5 Proxy-ot és a SmartDNS-t VPN-vásárlással)

A fizetési folyamat

Így működik a privát internet-hozzáférés fizetése ajándékkártyával:

1. lépés: Lépjen a privateinternetaccess.com webhelyre

2. lépés: Görgessen le a normál ‘Vpn vásárlás’ gombok alatt. Keresse meg ezt:

PIA fizetés ajándékkártya opcióval

Keresse meg a „Fizetés ajándékkártyával” lehetőséget

Kattintson a „VPN-hozzáférés megszerzése” gombra.

Ezt követően lehetőséget kap az ajándékkártya márkájának kiválasztására, hogy ellenőrizze az árfolyamot, vagy akár azonnal vásároljon ajándékkártyát online, ha még nem rendelkezik ajándékkártyával..

  Melyik VPN engedélyezi a torrentokat? (Itt vannak a legjobbak ...)

A legjobb megoldás az, ha 50 dolláros ajándékkártyát vesz egy nagyobb társaságtól, mint például a Walmart vagy a Starbucks, amelyet ezután kicserélhetnek egy éves privát internet-hozzáférésre (25% -os felár vs. hitelkártya-fizetés).
Ezután azonnal ellenőrizheti ajándékkártya-egyenlegét, és megnézheti, hogy egy VPN-előfizetés mennyi ideig vásárolja meg egyenlegét. (Az egyenleg ellenőrzése nem fogja megvásárolni a csomagot, így ha nem tetszik az árfolyam, akkor nem kell kereskedelmet folytatnia).

Ellenőrizze az ajándékkártya egyenlegét

Ellenőrizze ajándékkártya egyenlegét (és nézze meg az árfolyamot)

Miután elégedett vagy a váltási árral, és készen áll a VPN-előfizetés fizetésére, csak kattintson a „Fizetés” gombra a csere végrehajtásához. Az átutalásnak teljesen többé-kevésbé azonnal meg kell történnie, és e-mailt kap a Private Internet Access-től, amely megerősíti a fizetés átvételét és a számla aktiválását.

Ezután csak töltse le a szoftvert, és azonnal csatlakozzon a választott szerverhez.
Feliratkozás a privát internet-hozzáférésre

Hogyan lehet IP-címet keresni VPN vásárláskor?

Szinte minden VPN a weboldalán fontos információkat rögzít a tranzakciókról (vásárlásokról). Ez szükséges a hitelkártya-csalások megakadályozásához (meg kell győződniük arról, hogy nem lopott kártyával fizetnek). Az egyik leggyakrabban naplózott információ az Ön IP-címe.

Ennek eredményeként sok VPN-szolgáltatás megakadályozza a felhasználókat abban, hogy előfizetjenek, amikor csatlakoznak egy másik VPN-szolgáltatáshoz. Ezenkívül blokkolja a népszerű internetes proxyk tranzakcióit is. Tehát az IP-cím elrejtésének legegyszerűbb módja valójában egy nyilvános internetkapcsolat használata, például egy wifi hotspot egy könyvtárban vagy a starbucks..

Használhatja laptopját, táblagépét vagy okostelefonját a VPN-szolgáltatás feliratkozásához, és a tranzakciónaplóban megjelenő IP-t nem lehet visszakeresni (ez egy nyilvános internet kapcsolat, nem az otthoni hálózat)..

Ez egy csúcstechnológiájú, de rendkívül hatékony megoldás az igazán privát VPN-hozzáféréshez.

Összegzés és további olvasat

Csak összefoglalva:

 • Fizetni lehet a VPN-ből névtelenül a Bitcoin vagy az Ajándékkártya segítségével
 • Könnyen kaphat egy ingyenes bitcoin-pénztárcát, és vásárolhat bitcoinekat a localbitcoins.com webhelyen
 • Rejtsék el valódi IP-címüket, ha nyilvános wifi használatával vásárolnak
 • Ne felejtsen el érvényes e-mail címet használni, mert a VPN-fiókok aktiválási megerősítést igényelnek

Miután a VPN-szolgáltatást kifizették és aktiválták, jó lenne menni. Az előfizetés lejártát követően új névtelen fizetést küldhet ugyanabból a fiókból (vagy új VPN-fiókot is létrehozhat, ha akar)

Itt található még néhány hasznos cikk és útmutató…

útmutatók
Hogyan kell használni a Vuze névtelenül
Hogyan használjuk az uTorrent névtelenül
Hogyan kell használni a Deluge névtelenül
A torrent IP-cím ellenőrzése
A torrent webhelyek feloldása az Egyesült Királyságban
Vélemények és VPN-összehasonlítások
Privát internet-hozzáférés áttekintés
IPVanish Review
Torguard Review
IPVanish vs Hidemyass
IPVanish vs Privát Internet hozzáférés
Proxy vs VPN torrentinghez
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me