Hogyan lehet biztonságosan használni a VyprVPN-t torrent / p2p-hez?

Contents

Hogyan kell használni a VyprVPN-t a torrentinghez

VyprVPN hosszú ideje működik, és annak ellenére, hogy jó hírnevet szerzett magának a minőségi szolgáltatásról, még nem ismerték őket pontosan a BitTorrent felhasználók vendéglátásáért. Valójában több jelentés is arról szól, hogy a Vyprvpn szokott letiltja / tiltja a torrent letöltését elkapott fiókokat.


De mindez megváltozik, és a VyprVPN új naplózási házirendekkel (naplók nélkül) és p2p házirenddel (megengedett) újratelepíti magát..

Ez azt jelenti, hogy a VyprVPN megérdemli, hogy megemlítsenek a Torrent VPN hírességek csarnokában, a kedvencek mellett NordVPN és Privát internet-hozzáférés? Valószínűleg nem. De továbbra is érdemes úgy tekinteni, mint mindennapos VPN-t, még akkor is, ha kissé gyakran letöltik a torrenteket.

Ez a teljes útmutató a VyprVPN-sel való kikapcsolódáshoz, és a legjobb VyprVPN-alternatívák.

A VyprVPN-ről

VyprVPN Ron Yokubaitis, egy internetes vállalkozó és a korai Usenet úttörő alapította (ő is megalapította a Giganews-t).

A VyprVPN azóta a világ egyik legnépszerűbb VPN-jévé vált, és véleményünk szerint az egyik legjobban megtervezett VPN. Szoftverük pozitívan kiváló. Ráadásul a VyprVPN holdingtársasága jelenleg Svájcban található, amelynek még több adatvédelmi védelmet kell nyújtania ennek a már a magánélet elsődleges társaságának..

VyprVPN logó

A VyprVPN Torrent / P2p irányelve

Engedélyezi-e a VyprVPN a torzítást?

A VyprVPN BitTorrent & A p2p fájlmegosztási politikája egyértelmű volt, de már nem. A nulla naplózás óta a VyprVPN hivatalos „Torrent házirendet” adott hozzá a GYIK-hez.

Ez kimondja:
A Golden Frognál a legnagyobb mértékben tiszteletben tartjuk az Ön személyes adatait. Nem naplózunk vagy tárolunk semmilyen információt a VPN-munkamenetekből, és nem blokkoljuk semmilyen port használatát. Mivel szolgáltatásunk minden forgalmat egyformán kezel, a peer-to-peer és a BitTorrent forgalom megengedett.
Ítélet: A VyprVPN lehetővé teszi a torrent alkalmazást, és nem blokkolja vagy gátolja a BitTorrent forgalmat. Továbbá, mivel nem tartanak semmilyen szekciónaplót, nulla rekordnak kell lennie a korábbi torrent tevékenységekről (vagy IP-cím előzményeiről) a szervereken.

VyprVPN Torrent / P2P házirend

A VyprVPN figyeli a torrent aktivitást

Legjobb tudomásunk szerint a VyprVPN nem fojtja és nem figyeli a torrent forgalmat. A VyprVPN a nettó semlegesség támogatója, és nem prioritást élvez és nem blokkol bizonyos típusú tartalmakat. Tapasztalataink szerint a VPN szolgáltatók inkább a lehető legkevesebbet tudnak ügyfeleik forgalmáról. Az Internet szolgáltatója teljesen ellentétesen járhat (annál is inkább oka a VPN használatának)..

LOgging politika

Mi a VyprVPN naplózási politikája??
A VyprVPN ma egy Zero-Log VPN szolgáltató, és eddig az egyetlen VPN, akinek naplózási politikáját harmadik fél teljes mértékben ellenőrizte (bónusz pontok az átláthatóságért és a bizalomért)..

Naplóztak, mi változott? A VyprVPN 2018 végén váltott át a 30 napos metaadat-megőrzési politikáról a nulla napló nélküli nulla tudás irányelveire, válaszul az ügyfelek preferenciáira és a VPN piaci tendenciáira..

Honnan tudom, hogy a VyprVPN nem vezet naplókat? Nos, ők jelenleg az egyetlen szolgáltató, amelyet hajlandó ellenőrizni egy harmadik fél. A teljes átláthatósági jelentés itt érhető el.

A VyprVPN naplózási politikájának részletes áttekintése

Kép

A VyprVPN egyszerű napi angol nyelvű (nem magyar nyelvű) magyarázatot ad az új naplózási politikájukra adatvédelmi politikájukban:

 1. Nincsenek IP-címnaplók: A VyprVPN nem naplózza azt az IP-címet, amelyet a kiszolgálóikhoz való kapcsolódáshoz használ, vagy azt, amelyet hozzárendelt.
 2. Nincs munkamenet metaadat: Nem naplóznak időbélyegzőket vagy a csatlakozás időpontját
 3. Nincs forgalmi napló: A VyprVPN nem naplózza a VPN-forgalom tartalmát.
 4. Nincs internetes előzmények: A VyprVPN nem naplózza az internetes előzményeket, az alkalmazáshasználatot vagy a DNS-kereséseket.

Hogyan lehet letölteni a torrenteket anonim módon a VyprVPN segítségével

Hihetetlenül egyszerű a VyprVPN használata a kedvenc torrent kliensével. Ugyanazok a beállítások működnek minden torrent kliensen.

Hogyan kell használni a VyprVPN-t névtelen torrentokhoz:

 1. Nyissa meg a VyprVPN alkalmazást a készüléken
 2. Csatlakozás egy torrent-barát kiszolgáló helyhez (Svájcot vagy Hollandiát ajánlunk).
 3. Kapcsolja be a Kill-kapcsolót (így a valódi IP-je nem szivárog, ha a VPN hirtelen leválasztja).

Ez az. Most megnyithatja a torrent klienst, és megkezdheti a letöltést. Ha ez az első alkalom, amikor VPN-t használ, akkor érdemes lehet ellenőrizni az IP torrent IP-címét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden megfelelően működik-e..

Csatlakozás a torrent-barát szerverhez

1. Csatlakozás VPN szerverhez (Hollandia / Svájc ajánlott)

A VyprVPN kill-switch beállításai

2. Kapcsolja be a ‘Kill-Switch’ menüpontot a Beállítások menüben > Opciók > Kapcsolat

Torrent letöltése az uTorrent-ben

3. Nyissa meg a Torrent klienst, és indítsa el a torrent letöltését

Kép

4. Ellenőrizze a Torrent IP-címét (opcionális)

A VyprVPN Torrent GYIK

Íme a válaszok a leggyakrabban feltett kérdésekre, amelyek a VyprVPN torrentekkel való használatáról szólnak:

Megtekintheti az internetszolgáltatóomat, mit töltök le?

Internetszolgáltatója nem fogja tudni, hogy mely webhelyeket látogatja meg (a VyprVPN rendelkezik privát nullapontú DNS-kiszolgálókkal), vagy akár azt is, hogy torrenteket tölt le. A VyprVPN erős titkosítása megakadályozza, hogy az internetszolgáltató elolvassa vagy ellenőrizze a forgalmat.

Honnan tudhatom, hogy a VyprVPN működik?

A VyprVPN kliens megjeleníti a szervereik által hozzárendelt anonim IP-címet. Az új nyilvános IP-címét az ipmonkey.com webhelyen is ellenőrizheti (ennek meg kell egyeznie a VyprVPN-ben szereplő IP-vel). Érdemes lehet ellenőrizni az IP-címet is, amint az a BitTorrent társainak megjelenik.

Milyen alternatívái vannak a VyprVPN-nek?

A VyprVPN mellett számos kiváló logless VPN elérhető. Bár a legtöbb nem kínál olyan jó szoftverélményt, mint a VyprVPN, néhányuk más előnyöket kínál. A legjelentősebb különbség egy Socks5 proxy hozzáadása, amelyet a torrent kliensen belül konfigurálhatunk egy második IP-cím ugráshoz. Egyes VPN-ek ezt ingyen tartalmazzák.

* Semmi esetre sem szükséges SOCKS proxy. A VPN önmagában rendkívül biztonságos, és általában gyorsabb lesz, mint ha proxyval kombinálják. A bittorrent felhasználók kis százaléka inkább egy proxy hozzáadását részesíti előnyben, mivel az elméletileg kis mértékű adatvédelmi előnyt kínálhat (de lassabb sebességet és bonyolultabb).

Íme néhány fontolóra vehető VPN:

Kép

NordVPN

 • A Socks5 proxy 10+ torrent-barát helyen található
 • p2p / optimalizált szerverek (gyorsabb letöltések bizonyos helyeken)
 • Nincs napló. Időszak.
 • Együttműködik a Netflix, a Hulu és más streaming szolgáltatásokkal
 • 30 napos 100% -os visszatérítési garancia

Kép

IPVanish

 • A Socks5 Proxy tartalmazza (holland szerver)
 • Nincs napló.
 • Firestick / FireTV alkalmazás (nagyszerű a Kodi számára)
 • Rendkívül gyors sebesség.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map