HostGator

HostGator

https://www.hostgator.com/

tl; dr

Bár a viszonylag gyors, a haladó felhasználók számára a HostGator szolgáltatásai hiányozhatnak. Ha azonban egyszerű, egyszerűen használható web hosting szolgáltatást keres, akkor a HostGator talán a megfelelő szolgáltatás az Ön számára! .

HostGator áttekintés: 9 előnye & 5 Gator hátrányai!

Az elfogadható webtárhelyek listáján a következő népszerûen szerepel az egyre népszerûbb HostGator, mindegyik legszexisebb, legfényesebb megjelenésû web hosting szolgáltatása..

Tudják, hogy csinos.

Tudomásuk szerint felhasználóbarát.

De hogyan áll fenn a Gator az ipar óriásaival szemben??

Ennek megismerése érdekében felhívtuk a legfontosabb beszédeinket, áldást kértünk az újságírás isteneitől és felszólítottuk a HostGator’s Baby tervére, hogy végezzen komoly teszteket (olyan teszteket, amelyeket senki más nem zavar, nagyon köszönöm), csak hogy tudd ha a HostGator a megfelelő gazdagép.

Teszteink eredményei valóban meglepőek, de jó dolgok azoknak vannak, akik várnak, és várja meg, hogy a felülvizsgálat végén meghozza ítéletünket..

Közzététel

Két teszthelyünk a hgcloudhosted.com és a hgbabyhosted.com. Az előbbit a HostGator Cloud Hatchling üzemelteti; míg az utóbbi a HostGator Baby házigazdája.

9 ok, amiért a HostGator tökéletes az Ön számára

1. Gyors kiszolgálói válaszidő

Ha eddig még nem hallottál itt, a Bitcatcha.com webhelyen, akkor nagyon szeretjük, ha webtárhelyünk gyors. Szuper gyors.

És itt a HostGator felhívta a figyelmünket.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo

32 ms36 ms221 ms221 ms139 ms

Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország

717 ms205 ms153 ms36 ms140 ms

Átlagos sebesség: 190 ms – Lásd a teljes eredményt

Figyelembe véve azt a tényt, hogy csak 2 adatközpontjuk van (mindkettő az USA-ban található, neked gondolja), a HostGator nagyon jól teljesített Sao Paoloban, Sydney-ben és Japánban, mindegyik válaszidő 205 ms alatt volt..

Jól voltak Szingapúrban és Londonban (221 ms), de kissé elmaradtak Bangalore-ban, 717 ms-os sebességgel (ha ezt Indiából olvassa, akkor a legjobb, ha tisztázzuk. Ehelyett nézd meg a legjobb indiai vendéglátási terveinket!)

A világméretű 190 ms átlaggal a HostGator tőlünk kapott A-t!

2. Lángoló gyors telepítési sebesség

A PHP7.1 és a beépített Apache-alapú tartalom-tömörítési rendszer kivételével a HostGator valójában nem sokat keres nekik.

Nem használnak SSD tárterületet (csak felhőalapú tárolással érhetők el, boo!), Nincs beállítva NGINX szerver vagy speciális gyorsítótárazási funkciók, például a SiteGround supercachere … mégis a webhely betöltési ideje rendkívül gyors!

A webpagetest.org-ot használtuk, és a HGBabyHosted.com tesztoldalunkat a HGCloudHosted.com weboldalunkkal szemben vermáltuk, és itt találhatók az eredmények:

HostGator Baby WebPageTest.org Eredmények szélessége =

Webhelysebesség-teszt (HostGator Baby)

HostGator Cloud WebPageTest.org eredmények

Webhelysebesség-teszt (HostGator Cloud)

A HostGator Cloud tárolása az egyik leggyorsabb és legmegbízhatóbb web hosting szolgáltatás, amelyet örömmel használtunk (itt tekintheti meg az áttekintést), tehát sokat mond, amikor azt mondjuk, hogy a megosztott webtárhely webhelyének töltési sebessége szinte összehasonlítható a felhő-tárhelyük!

A teszteredmények szerint a megosztott tárhely töltési sebessége csak kicsit lassabb, mint a Cloud-terv terhelési sebessége, és ez nagyon átkozottul csodálatos, figyelembe véve azt a tényt, hogy a Cloud terv SSD-vel, sebességnövelő eszközökkel, alapvetően a világ összes harangjának és sípjának jön. ajánlani.

Ellenőrizze a TTFB-t is a két teszthely között – a különbség elhanyagolható!

Biztosak vagyunk abban, hogy egy kis finomhangolással és erőfeszítéssel még tovább csökkenthetjük a rakodási sebességet, és kinyomhatunk a lehető legtöbb gyümölcslevet a HostGator Baby tervből!

3. 99,9% garantált Uptime!

A leállás ideje súlyosan káros lehet egy webhelyen! Elveszíti a potenciális eladásokat, és ami még rosszabb – a webhelye csökken a Google rangsorban, ami azt jelenti, hogy elveszíti az összes fagyos első oldal kattintást, ami viszont TÖBB eladások elvesztését eredményezi.!

Tehát igen, a leállás nagyon nagy nem, nem az iparágban, tehát nagyon örülünk annak, hogy a HostGator terve egy 99,9% üzemidő garancia, ennek hiányában 1 hónapos jóváírással térítjük vissza, amelyet felhasználhatunk a meglévő tervünkhöz.

Mivel azonban a HostGator jó hírnévnek örvend, hogy megbízhatóan rendelkezésre áll, nem gondoljuk, hogy egyáltalán szükségünk lenne rá, hogy jóváírásaikat felhasználjuk. Mindezt elmondva, vannak bizonyos garanciafeltételek, amelyekkel nem vagyunk igazán elégedettek, de erről később a hátrányok részben olvashatunk.

Uptime 2018 áprilisa óta

100%

* HGBabyHosted.com (Dátumcenter: USA, Terv: Baba)

Uptime 2017. január óta

99,97%

* HGCloudHosted.com (Dátumcenter: USA, Terv: Hatchling Cloud)

4. Szuper felhasználóbarát felhasználói felület

Nem tudom, miért, de a legtöbb ott található web hosting szolgáltatás felhasználói felülete úgy néz ki, mintha egy 80-as évek valaki tervezte volna, aki úgy döntött, hogy félúton jár ki a munkából..

Ezerszer kattintania kell arra, hogy valamit megcsináljon, és a probléma még súlyosabbá válik, ha nem ismeri az elrendezést (ezért kedvelik a cPanelt – minden ott van, ahol legyen!)

Nem HostGator.

HostGator felhasználói felület

Élénk színeikkel egyedül a felhasználói felülettel rendelkeznek, amely valóban kellemes a szemre, és nem csak ez – rendkívül egyszerűvé tették a navigációt az ügyfél bejelentkezési oldalán.!

Minden intuitív módon van elrendezve, és minden fontos link és gomb olyan helyen helyezkedik el, amely természetes módon megfigyelhető, így a teljes élmény a lehető leginkább felhasználóbarát.

Ez különösen fontos az üzleti tulajdonosok számára, miért? Mert amikor túl elfoglalt kitalálni, hogy melyik gomb mit csinál, és hová kell tenni valamit, akkor pazarolja az idejét, mert nem kezeli a vállalkozását, ami azt jelenti, hogy nem keres pénzt!

A HostGator segítségével az UX tervezőinek köszönhetően könnyedén navigálhat az ügyfél bejelentkezésén és beállíthatja webhelyét.!

5. Kickass Site Builder & 1 Kattintson a Telepítések elemre

Úgy gondolom, hogy mindannyian egyetértünk abban, hogy a kényelem és a sebesség kulcsfontosságú az üzleti tulajdonosok számára a teleképítés során.

A HostGator beépített webhelykészítője mindkettőt meg tudja tenni, lehetővé téve a sablonok gyors kiválasztását, testreszabását a szíve tartalmához, és készen áll arra, hogy néhány órán belül készen álljon a készenlétre..

Igazán profi megjelenésű témáik vannak, és miután kiválasztotta a kívánt témát, testreszabhatja azokat widgetekkel, szolgáltatásokkal, keresősávokkal vagy bármivel,.

HostGator Site Builder sablonok

Az egész folyamat gyors és kényelmes, és csak néhány órát vett igénybe a teszthelyünk felállítása (a sebesség-teszteléshez vissza kellett állítanunk a WordPress készletbe).

A hátránya, hogy a webhely-építőket általában nem optimalizálják a sebességre, tehát a kényelem érdekében kompromisszumra kerül sor!

Ezenkívül élvezheti az 1-kattintásos telepítést is, ami rendkívül gyors és hihetetlenül kényelmessé teszi a kedvenc alkalmazások telepítését! Ez lehetővé teszi, hogy a lehető legrövidebb időn belül felállítsa webhelyét, így szó szerint elindulhat az üzleti életben, és megnövelheti ezeket az értékesítési számokat.!

HostGator 1 Kattintson a Telepítés elemre

Csak annyit kell tennie, hogy kattintson a kívánt alkalmazásra, válassza ki a telepíteni kívánt könyvtárat, és nyomja meg a telepítés gombot – a HostGator mindent előre beállít az Ön számára!

HostGator 1 Kattintson az Alkalmazások telepítése elemre

6. Nagyon érzékeny ügyfélszolgálat

Ha valaha is megtagadta, hogy valami rosszul fordul a webhelyén, és senki sincs elérhető, aki segítne, akkor értékelni fog egy igazán reagáló, erős ügyfélszolgálati csapatot.

A HostGator ügyfélszolgálatával kapcsolatos tapasztalataink általában nagyon jók voltak. Az élő csevegés útján nem kellett többet várnunk, mint három perc, amíg válaszolnak, és mivel problémáink viszonylag jelentéktelenek voltak, webhelyünket mindössze 15 percen belül elérhetővé tették!

Jelenleg azonban, jegy benyújtása nem lehetséges mert látszólag frissítik a jegykiadó rendszert, tehát teljes mértékben az élő csevegőktől függünk, vagy be kell hívnunk.

Ha nem szeretne senkinek beszélni, akkor óriási archívumuk van a tudásbázis-cikkekkel is, így megpróbálhatja megoldani azokat a problémákat, amelyekkel önmagában szembesül!

Nagyon elégedettek vagyunk az ügyfélszolgálatukkal eddig, buuuuut, néhány aggályunk merül fel azzal kapcsolatban, hogy mennyire képzettek a bonyolultabb kérdések megoldásakor, amelyeket kiemelnünk kell a mi hátrányaink részben.

7. Korlátlan / nem mérhető források!

Azt mondják, hogy az élet legjobb dolgai ingyenesek, és nekik egyet kell értenünk! A HostGator megosztott elemei közül néhány az ingyenes és nem mérlegelt cucc. Itt van néhány kedvencünk:

Vedd meg ezt – annyi domaint és e-mail címet fogadsz el, amennyit csak akar a HostGator segítségével! Nem kell többé aggódnia annak miatt, hogy el kell döntenie, mely területeket priorizálja, vagy külön fizetnie kell az új alkalmazottak e-mail címeiről. Nagyon jövőbiztos!

Ezenkívül élvezheti a nem mért sávszélességet és a lemezterületet is, ám ezek csak a TOS elfogadható felhasználási politikájára korlátozódnak. Mindaddig, amíg nem használja vissza a rendszert (pl. A biztonsági másolatok biztonsági másolatának tárolását a rendszerükön), vagy nem vesz részt a peer to peer fájlmegosztási tevékenységekben, rendben kell lenned.

HostGator korlátlan tárolási és sávszélességű terminális szolgáltatás

8. Ingyenes dedikált IP (csak üzleti terv)!!

Az üzleti terv segítségével INGYENES dedikált IP-t élvezhet, és miért fontos ez a földön??

Nos, amikor e-kereskedelmi webhelyet működtet, akkor megragad egy dedikált IP-t és SSL-t, hogy ügyfelei adatai biztonságban legyenek! Ez segít a bizalom megteremtésében az ügyfelek és a webhely között, és ez nagyon fontos, ha ismételt üzletet akar tőlük!

A legtöbb embernek meg kell fizetnie ezt a szolgáltatást (a SiteGround évente 30 dollárt számít fel csak a dedikált IP-hez!), Így hatalmas ahhoz, hogy ingyenesen megkapja a HostGator üzleti tervéből.!

Valójában rengeteg előnye van, amelyeket a dedikált IP ad az asztalhoz, de ezt a közeljövőben egy másik cikkben fogjuk bemutatni..

9. Legfeljebb 60% engedmény a Bitcatcha olvasók számára

Ha még mindig a kerítésen áll, akkor ez csak segíthet eldönteni, hogy a HostGator segítségével kíván fogadni – őrült üzletet kötöttünk velük, kizárólag az olvasóink számára!

Kijelentkezéskor írja be a „bitcatcha”És élvezheti a dühöngést 60% kedvezmény bármely megosztott és viszonteladói tárhelycsomag terv (csak a kezdeti időtartamra)!

Ha inkább Cloud-tárhelyet keres, ne aggódjon – ugyanaz a kód 30% -ot biztosít az új felhő-tárhely-tervekhez, és 40% -ot a VPS-, dedikált vagy WordPress-tervekhez!

jegyzet

A 60% -os kedvezmény csak az első számlára vonatkozik. A megújítást rendes áron számolják fel. . (Kupon kód: bitcatcha)

Amit nem tetszik a HostGator

1. Dedikált sebességű szolgáltatások hiánya

Noha a HostGator önmagában elég jól teljesít (A + rangot tőlünk nem könnyű megszerezni!), Nem tudhatjuk mi csoda, hogy sokkal jobbak lehetnek, ha megpróbáltak néhány sebességjellemzőt beilleszteni, mint például az NGINX szerver. beállítási vagy 1-kattintásos rendszer-optimalizálás!

Jelenleg az egyetlen lehetőség, hogy az összes levet optimalizálják és kiszorítsák a kiszolgálóról, a pluginok manuális finomítása és telepítése, ami időt és szakértelmet igényel – amit a legtöbb üzlettulajdonosnak nem mindig van kéznél..

2. Árnyékos Uptime garancia

Tehát 99% -os rendelkezésre állási garanciát kaptunk nekünk, és valójában összhangban állnak az üzemidővel, ami kétségtelenül nagyon jó.

DE.

Mi történik valójában, ha üzemidejük 99% alá esik? Megkapjuk az 1 hónapos jóváírást az ígéret szerint?

Tipp: senki sem tudja.

A HostGator árnyékos működési garanciája

Látja, a TOS-k kijelentik, hogy bár egy hónapos jóváírást élvezünk csomagjainkért, ha azok üzemideje 99,9% alá csökken., a jóváírás jóváhagyása a HostGator kizárólagos belátása szerint történik.

Más szavakkal, dönthetnek úgy, hogy nem teljesítik a garanciát, ha úgy érzik.

Noha megértjük, hogy a HostGator-nak meg kell védenie magát a gátlástalan követelésekkel szemben, a hitel jóváhagyásakor az egyedüli mérlegelési jogkör súlyos árnyalattal jár, és a garanciavállalásukat teljesen megkérdőjelezi..

3. Képzetlen ügyfélszolgálat

Oké, tehát keresett cookie-pontokat azért, mert igazán reagáltak, de komoly kétségeink vannak a támogató személyzet komoly problémáinak megoldásában..

A múltbeli tapasztalatok alapján úgy tűnik, hogy élő segítségüket kiszervezik Indiába (mint az EIG legtöbb leányvállalata), és általában ők haszontalanok a valódi kérdések megoldásában..

Nem csak mi érezzük hasonlóan, nézd meg az alábbi képernyőképeket:

HostGator felhasználói vélemények

Ezenkívül az írás idején nem tudunk jegyet benyújtani, mert nyilvánvalóan frissítik jegyrendszerüket. Fel akartuk hívni őket, de át kellett ugrani a karikain, hogy megtaláljuk a támogatási telefonszámukat.

Komolyan Hostgator, mit csináltok??

4. A dolgok eladása a pénztár alatt

Ez egy újabb árnyas gyakorlat, amiben nem vagyunk túl boldogok.

Amikor a vásárlás helyén van, a HostGator intuitív felhasználói felülete megpróbálja becsapni téged az összes olyan melléktermék megvásárlásába, amelyekre nincs igazán szükség.

Vigyázzon körültekintően a lehetőségeire, és törölje a jelölőnégyzeteket azokhoz a dolgokhoz, amelyeket nem akar, mert különben fizetni fog.

5. Csak 2 adatközpont

Igen, jól olvasod – a HostGatornak csak 2 adatközpontja van, és mindkettő az Egyesült Államokban található. Ha egy távolabbi országban tartózkodik, és gondolkodni szeretne egy HostGator-fiók megvásárlásáról, érdemes lehet megnézni ezt a képernyőképet, hogy megtudja, elég gyors-e a válaszadási idő számodra.

USA (W)USA (E)LondonSingaporeSao Paulo
32 ms36 ms221 ms221 ms139 ms

BangaloreSydneyJapánKanadaNémetország
717 ms205 ms153 ms36 ms140 ms

Hol vannak a közönségeid??

Ami még rosszabb, hogy nem választhatjuk ki, melyik adatközpontot használhatjuk, a HostGator automatikusan eldönti nekünk!

Csak két adatközpont megléte már nem nagyszerű, de nem engedi az ügyfeleknek, hogy megválaszthassák, melyik adatközpontot akarnak üzemeltetni, ez egyszerűen.

Persze, a HostGator nemzetközi leányvállalatokkal rendelkezik ázsiai országokban, például Hostgator.in és HostGator.sg, de ezek hírhedtek azért, mert igazán rossz szolgáltatásuk van, ami valójában nem teszi számunkra, hogy ne akarjunk velük házigazdát.

A HostGator tervei és szolgáltatásai

Közös tervek

A HostGator megosztott fiókjai 3 csodálatos méretűek, mindenki igényeinek megfelelően.

hatchling
Baba
Üzleti

Domainek megengedettek
1
Korlátlan
Korlátlan

Sávszélesség
unmetered
unmetered
unmetered

Ingyenes SSL
Igen
Igen
Igen

Ingyenes dedikált IP
Nem
Nem
Igen

Ár
2,78 USD * / hónap
3,98 USD * / hónap
5,98 USD * / hónap

* Különleges bevezető ár 36 hónapos előfizetési időszakra.

Ha azt szeretnénk, hogy csak egy olyan webhelyet üzemeltessen, amelyen nincs webes tárhely, akkor a kikelési terv nagyon jól működik, de személyesen úgy gondoljuk, hogy jobb, ha a Baba tervvel kezdjük. Alig valamivel több, mint egy dollárral növekszik havonta, és annyi domaint fog üzemeltetni, amennyit csak akar!

Természetesen, ha a dolgok jól mennek, akkor bármikor választhatják az üzleti tervre való frissítést, és élvezhetik minden exkluzív szolgáltatását, például ingyenes SSL, dedikált IP és VoIP telefonszolgáltatást..

Mint korábban már említettük, ezek a kis extra luxusok valóban nagyon hosszú utat jelentenek annak érdekében, hogy az e-kereskedelmi webhely extra legitimnek tűnjön!

Cloud tárhely

Ha a felhőalapú tárhely inkább a dolgod, akkor a következő három lehetőség közül választhat:

Hatchling Cloud
Baby Cloud
Üzleti felhő

Domainek megengedettek
1
Korlátlan
Korlátlan

memória
2GB
4GB
6GB

CPU mag
2
4
6

Dedikált IP
Nem
Nem
Igen

Ár
4,95 USD * / hónap
6,57 USD * / hónap
9,95 USD * / hónap

* Különleges bevezető ár 36 hónapos előfizetési időszakra.

Megint mehet a keltető felhővel, ha igazán szeretne csökkenteni a költségeket, de ennél sokkal többet érhet el a Baby felhő segítségével. A megosztott tárhely-tervekhez hasonlóan Önnek is lehetősége van frissíteni a Business Cloud tervre, amikor megfelelőnek látja.

WordPress Cloud

Megvannak a WordPress Cloud tervei is!

Indító
Alapértelmezett
Üzleti

Webhely (ek) megengedettek
1
2
3

Látogatás / hó
100k
200k
500k

mentések
1GB
2GB
3GB

Számítási teljesítmény
2x
2x
5x

Ár
5,95 USD * / hónap
7,95 USD * / hónap
9,95 USD * / hónap

* Különleges bevezető ár 36 hónapos előfizetési időszakra.

Most ezek a tervek teljesen különböznek a megosztott és a felhőbeli tárhelyi tervektől abban az értelemben, hogy a WordPressre vannak optimalizálva, és legfeljebb 3 webhelyet üzemeltethetnek, még az üzleti tervvel együtt.

Hogyan viselkedik a HostGator a versenyek ellen??

HostGator VS SiteGround – amely jobb a WordPress számára?

Nem tudott segíteni, de összehasonlíthatjuk a HostGator-t a jelenlegi kedvenc webhálózatunkkal, a SiteGround-rel, tehát nézzük meg azokat a funkciókat, amelyeket az egyes vállalatok kínálnak.

HostGator
SiteGround

Kattintson egy kattintással a WP telepítések elemre
Igen
Nem

Előre optimalizált beállítások
Nem
SiteGround Optimizer

Saját sebességjellemzők
Nem
SuperCacher

Git támogatás
Nem
Igen

Uptime garancia
Kérdéses
Igen

Ingyenes SSL
Igen
Igen

Ingyenes napi biztonsági mentések
Nem
Igen

Adatközpontok
2 (csak az Egyesült Államokban)
5 (3 régióban)

Ilyen egymás mellett helyezve nyilvánvaló, hogy melyik webtárhely nyújt jobb ár-érték arányt, nagyjából ugyanabban az árkategóriában.

A HostGator 1-kattintásos telepítése a WordPress-hez fantasztikus, és tényleg segít ennyi időt megtakarítani, de a SiteGround rendelkezik a funkcióval.

Sokkal több időt spórolunk meg a SiteGround SG optimalizálójával és a Supercacher funkciójával (nem kell manuálisan módosítani és telepíteni a bővítményeket), és ingyenes SSL- és napi biztonsági másolatuk annyira nagy jelentőségű a tervhez!

Beszéljünk adatközpontokkal is – a HostGator 2-je az Egyesült Államokban, szemben a SiteGround-ös 5-ös terjedése 3 régióban.

Noha a HostGator szerver válaszideje valójában elég gyors, a távoli országok esetleg nem képesek teljes mértékben élvezni a hirdetett sebességet a távolság miatt.

A SiteGround használatával választhat egy adatközpontot, amely a legközelebb van a helyéhez, ami határozottan segíti a szerver válaszidejét.

Mindezt elmondva, nincs tökéletes webtárhely odakint. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, még a szeretett SiteGround-en is (nem tetszik, hogy mennyire drágák a megújításuk – olvassa el többet itt).

A HostGator segítségével a funkciók hiánya miatt a felhasználóbarát felhasználói felület és a rendkívül alacsony belépő szintű árszínvonal kompromisszuma. Nehéz lesz rá, hogy egy másik felhasználói felületet ilyen áron találjon!

jegyzet

A kettő közötti mélyebb összehasonlításért olvassa el az itt található elemzést – SiteGround VS HostGator.

A HostGator webhelykészítője, a VS Inmotion BoldGrid

Mint már említettem az Inmotion Hosting áttekintésünkben, a beépített BoldGrid webhely-készítő nagyon átkozottul félelmetes.

HostGator Site Builder

Egy oldal szerkesztése a HostGator Webhelykészítőjén

Noha a HostGator saját tulajdonú webhely-készítője valóban nagyon jó és könnyen használható, a BoldGrid ellen nincs semmi sem..

Ha csak valamit keres, ami kényelmes, és webhelyének megváltoztatása nélkül jól néz ki, akkor a HostGator webhely-készítője ezt a munkát tökéletesen elvégzi, de ha összetettebb vezérlőelemeket és egyéni beállításokat szeretne, a HostGator nem fogja vágni.

A BoldGrid használata kissé bonyolultabb, de a testreszabás szempontjából sokkal többet kínál.

Több eszközük van, így bonyolultabb manővereket hajthat végre, és ami a legjobb, a BoldGrid által megtervezett webhelyet, amelyet a sajátjaként kell tartania, tehát a webhely áttelepítésének nem szabad problémának lennie, ha úgy dönt, hogy megváltoztatja a gazdagépet.!

Ne feledje azonban, hogy a BoldGrid egy prémium web-készítő, amely ingyenesen kapja az Inmotion tárhelyet, míg a HostGator webhely-készítője éppen ilyen – ingyenes webhely-készítő.

Amit a jó is, a HostGator ingyenes webhely-készítője jól teljesíti a munkáját.

Döntés: Ha fogadnom kellene a HostGator-ot??

Azt kell mondanunk, hogy bár jól érezzük magunkat a HostGator iránt, ez nem igazán tesz minket nagyszerűnek. Úgy tűnik, hogy egy fogadó és felejtsd el az embereket, akik olyan demográfiai csoportot képviselnek, amely nem igazán törődik az optimalizálásokkal és a csípésekkel.

Ha ebbe a kategóriába tartozik, akkor a HostGator valóban tökéletes host az Ön számára! Semmiért nem kell aggódnia. Tényleg könnyen használható és intuitív – csak telepítse, testreszabhatja, és máris jól megy!

Ha azonban olyan vagy, aki szeretne csípést, optimalizálást és mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban kihasználja webtárhelyét, akkor nem tetszik annyira a HostGator. Úgy érezzük, hogy megpróbálnak tőlünk minél több ellenőrzést elvonni tőlünk, csak így biztosíthatják, hogy rendszereik csuklás nélkül működjenek – a fentebb említettek szerint, ez nagyszerű a nem webtárhelyes hozzáértő tömeg számára, de ha tudod, mi vagy ezt meglehetősen korlátozónak érzi.

A funkciók hiánya miatt könnyen kezelhetőek. UI egyszerűen intuitív és könnyen használható, biztos vagyok benne, hogy a nagymamám létrehozhat egy egyszerű webhelyet a HostGator segítségével.

Gyorsan nincs panasz a HostGator szerver válaszidejével kapcsolatban. Viszonylag gyorsak, amint azt az egyedi kiszolgálósebesség-ellenőrzőnk teszteredményei is igazolják.

Nem szeretjük azonban, hogy csak 2 adatközpontjuk van (mindkettő USA-ban székhellyel rendelkezik), és hogy nem engedik meg, hogy kiválasszuk, melyiket szeretnénk hostolni.

Szükségük van arra, hogy jobban képzett embereket alkalmazzanak a támogatási osztályukban (vagy esetleg nem adják ki alvállalkozásba Indiával), de hitelt adva, ahol esedékes, nagyon reagálnak.

Emellett azt hiszem, hogy rendben vagyunk a HostGatordal.

Főbb jellemzők

 • ✓ Nem mért lemezterület
 • ✓ Nem mért sávszélesség
 • ✓ Ingyenes SSL
 • ✓ SSH hozzáférés, CGI
 • ✓ PHP5, RoR, Python, Cron
 • ✓ 99,9% Uptime garancia
 • ✓ 45 napos pénzvisszafizetés

Ajánlott

 • • e-kereskedelem
 • • WordPress
 • • Fórum
 • • Joomla, Drupal
 • • Üzleti webhely
 • • Minden méretű webhely

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me