IPVanish VPN áttekintés

IPVanish VPN áttekintés (2018. március)

IPvanish VPN a világ egyik legnépszerűbb VPN szolgáltatása, különösen a torrent letöltéseknél. Széles körben elismerték a világ egyik leggyorsabb VPN szolgáltatásaként (esetleg a leggyorsabb).


Ennél is fontosabb, hogy ne tartson naplót ügyfeleik VPN-tevékenységéről (a világon csak néhány nem naplózó VPN található). Az ő ‘Nincs naplózás ” azt jelenti, hogy gyakorlatilag lehetetlen nyomon követni a torrent tevékenységet egy adott fiókhoz. (Nagyon névtelen)

Az IPvanish kiváló torrentok. Anyavállalatuk (Highwinds) volt a UseNet technológia eredeti úttörője, és a vérükben fájlmegosztó volt. A VPN rövid listáján szerepelnie kell. frissítés: 2017-ben az IPVanish-t Stackpath szerezte meg, aki a hihetetlenül népszerű Mac VPN szolgáltatás, a Cloak tulajdonosa is. A szolgáltatás minősége továbbra is magas, és ennek a jövőben még több termékinnovációt kell ösztönöznie.

Az IPVanish 7 napos 100% -os visszatérítési politikával rendelkezik, amely lehetővé teszi a szolgáltatásuk kockázatmentes kipróbálását egy teljes héten keresztül (teljes visszatérítést kérhet, ha nem vagy teljesen elégedett).

Legjobb ajánlat: E bejegyzés idején az IPVanish 46% kedvezményt kínál, ha 1 éves VPN szolgáltatást vásárol.

IPVanish profil

IPVanish cég profilja

Székhelye az USA-ban található
Gyors sebességéről ismert
Torrent Barátságos

Normál ár: 10 $ / hó
Legjobb ajánlat: 6,49 USD / hónap (Kérjen ajánlatot)

IPvanish áttekintés: Jellemzők

Az IPVanish kiváló specifikációkkal rendelkezik. Itt van néhány fő jellemző

 • Nincs VPN-napló (Ez ritka, és nagyon jó az anonim torrentok számára)
 • Rendkívül gyors sebesség: 1. szintű adathálózat (leggyorsabb)
 • 256 bites titkosítás (Ugyanaz az erő, mint az amerikai katonaság)
 • Globális hálózat: 230+ szerver több mint 69 országban
 • Egyéni VPN szoftver: (Egy kattintással VPN-kapcsolat Mac / Windows / iPhone esetén)
 • Ingyenes NAT tűzfal tartalmazza!
 • Korlátlan sávszélesség (nincs havi limit)
 • Olyan alacsony, mint $ 6.49 / hó!

IPvanish VPN rengeteg szerverrel és IP-címmel rendelkezik, amelyek közül választhat, és megóvja magánéletét
Ha Ön az a fajta ember, aki vágyakozik a lehetőségekre és a névtelenségre, akkor az IPVanish ezt pikkákban kínálja. Az ön IP-je csak 70 országból és mintegy 20 különböző államból származhat, kizárólag az Egyesült Államokban. Ezenkívül nem tartanak semmilyen VPN-naplót, ezért nem követik, rögzítik és nem figyelik a felhasználását.

Az IPVanish kiváló műszaki támogatással rendelkezik:
Amikor először feliratkoztam az IPVanish-ra, műszaki problémák merültek fel, amelyek teljesen függetlenek voltak a szoftverüktől (sérült Windows-telepítés), és a technikai támogatás volt hasznos, amíg a probléma teljesen meg nem oldódott. A technikai kérdésekre adott válaszidő mindig 24 óránál kevesebb volt számomra, ami sokkal jobb, mint sok olyan VPN-szolgáltatásnál, amelyet megpróbáltam..

Azóta 24 órás élő csevegési támogatást nyújtottak, így ha bármilyen technikai problémája van az IPvanish-lal, gyorsan és egyszerűen megoldhatók.

Az IPVanish VPN gyors. Valójában ez a leggyorsabb, amit teszteltünk!
Amikor csatlakozik az IPvanish-hez, ritkán fog megfigyelni, hogy az Egyesült Államokban a szerver terhelése meghaladja a 20% -ot. A legtöbb VPN-szolgáltató bérli adatkapcsolatát, de az IPVanish valójában a saját tulajdonosa nemzetközi száloptikai adathálózat ami azt jelenti, hogy maximális sebességgel kapsz felső szintű sávszélességet! Tudj meg többet!

IPVanish Review: Szoftver

Az IPVanish szoftvere remekül jár, de egyszerűen működik. Mindig.
Más VPN téves kapcsolatokat vagy megmagyarázhatatlan bontásokat mutat. Az IPVanish-szal nem volt ilyen probléma. Szoftverük segítségével gyorsan és egyszerűen 4 VPN-protokoll közül választhat, és körülbelül több mint 100 szerverhely közül választhat.

Mint láthatja a jobb oldalon, csak annyit kell tennie, hogy csatlakozzon az IPVanish-hoz:
 1. Válasszon ki egy szervert
 2. Válasszon egy VPN protokollt
 3. Kattintson a Csatlakozás elemre

Az IPVanish szoftver valóban ilyen egyszerűen használható, és a legjobb az egészben, hogy a többi VPN-protokollt nem is kell manuálisan beállítania, csak az OpenVPN-t kell beállítania, és a többi opció automatikusan a szoftver belsejéből működik..

Az IPvanish kiszolgáló ping-idejét is biztosítja a listán szereplő minden szerver számára, amely segít a lehető leggyorsabb lehetőség kiválasztásában.

A VPN-kiszolgálók listája ország szerint van rendezve majd az országon belül városonként, így pillanatra megkönnyíti a választást a kiszolgálóra.

Az IPVanish jó egyensúlyt kínál a szolgáltatásokkal és az egyszerűséggel, amely elegendő lesz a legtöbb felhasználó számára, most vessünk egy pillantást a sebességre:

Kép

IPVanish Review: Sebességteszt

IPvanish Gigabit + szerversebességet kínál világszerte több mint 100 helyen, és a jobb oldali grafika igazolja. Az IPVanish egyes külföldi szervereknél még nagyobb sebességet biztosít, mint az amerikai szerverek (valószínűleg az alacsonyabb kiszolgálói terhelés miatt ezekben az országokban).

Az IPVanish az egyetlen olyan VPN-szolgáltató a világon, amelynek saját Tier-1 adathálózata van. Ennek oka az, hogy anyavállalata (Highwinds) a globális CDN (tartalomszolgáltatási hálózat) egyik legnagyobb szolgáltatója.

Ezen hálózati előny miatt az IPVanish nagyobb sebességet és alacsonyabb késleltetési sebességet kínál, mint szinte bármely más VPN-szolgáltató.

Összefüggő: Kipróbáltuk a leggyorsabb VPN-eket torrenting szempontjából

Ha a sebesség a VPN-döntés legfontosabb szempontja, akkor az IPVanish a legjobb választás. (És a 7 napos visszatérítési politikájuk lehetővé teszi a szerver kipróbálását minimális kockázattal).

Lényeg: Az IPVanish a leggyorsabb VPN szolgáltatás, amelyet teszteltünk!

Ellenőrizze a legfrissebb árakat és ajánlatokat »

Sebességteszt Kanada Montrealból

IPVanish Server Montreal, Kanada

IPVanish sebességteszt Arizonában, USA

Arizona, USA

IPVanish sebességteszt a londoni VPN szerverről, Egyesült Királyság

London, Egyesült Királyság

IPVanish biztonság és PRivacy

IPVanish valóban a "az ügyfél először" VPN szolgáltató. Több beszélgetést folytattam az IPVanish alkalmazottaival és egyértelmű, hogy elsőbbségük az ügyfelek igényeinek kielégítése a lehető legjobb áron..

IPVanish naplózási politika
Megkérdezted, és az IPVanish válaszolt. Az IPVanish soha nem tartott felhasználási naplókat vagy meglátogatott webhelyeket, hanem 2014. áprilisától, Az IPVanish most nincs naplózott VPN-szolgáltatás. Még a csatlakozási naplókat sem őrzik (a csatlakozás ideje és az IP-cím be / ki + adatok átvitele).

Az átlagos internetfelhasználó sokkal biztonságosabbá válik, és az NSA visszaélések feltárásával az elmúlt évtizedben a névtelenség komoly aggodalomra ad okot a VPN-t kereső fogyasztók körében. Most, hogy az IPVanish semmilyen naplót nem tárol, ügyfeleik biztosak lehetnek abban, hogy adatvédelme és névtelensége garantált.

IPVanish biztonság és titkosítás
Az IPVanish az összes fő VPN protokollt (PPTP, IPSEC / L2TP és OpenVPN) kínálja. Az OpenVPN az ipari szabvány VPN protokoll (amelyet még az Egyesült Államok katonasága és kormánya is használ) és az IPVanish az AES titkosítási algoritmust az OpenVPN-vel kombinálva használja a maximális biztonság érdekében. A 128 bites titkosítási erősségüket figyelembe vesszük törhetetlen a mai számítási szabványok szerint.

Az IPVanish NAT tűzfal ingyenes!
Az IPVanish azon kevés VPN-szolgáltatók egyike, amelyek NAT tűzfalat biztosítanak ügyfeleiknek. Ez egy biztonsági intézkedés, amely kiszűri a VPN-kapcsolat összes bejövő forgalmát. Szűrheti a nem kért adatcsomagokat, biztosítva, hogy a hacker ne érje el számítógépét az IPVanish VPN alagútján keresztül. Ez a szolgáltatás önmagában valóban elkülöníti az IPVanish-t a tömegtől.

DNS szivárgás elleni védelem és a kapcsolat minősége
A dnsleaktest.com webhelyen végzett tesztelés során nem találtunk dns-szivárgást az IPVanish használatával. Tesztelési periódusunk során nem tapasztaltunk véletlenszerű lekapcsolást vagy megszakadt kapcsolatot. Ez az IPVanish műszaki csapata minőségének és szakértelmének, valamint VPN-megvalósításának igazolása. Javasoljuk még egy harmadik féltől származó szoftver használatát, hogy megvédje a VPN-kapcsolat leesését a valószínűtlen kapcsolat megszakadása esetén.

IPVanish a torrentinghez

Ha megtalálta ezt a weboldalt, akkor nagy esély van arra, hogy az anonim torrentek prioritást jelentenek az Ön számára, és ennek egyik oka az, hogy minőségi VPN szolgáltatót keres. A jó hír az Az IPVanish nagyszerű a torrentek számára! Ha megpróbálja megtalálni a legjobb VPN-t a torrentekhez, akkor a 4 fő jellemzője a VPN-nek kell:

 1. Nincs napló
 2. Torrent kifejezetten engedélyezett
 3. Gyors sebesség
 4. Socks5 Proxy

Az IPvanish mind a négy funkcióval rendelkezik. Nézze meg az IPVanish GYIK-ot, hogy gyorsan megerősítse a p2p-házirendet és a naplózási politikát, és tekintse meg a fenti IPVanish-teszteket egy ötletükkel a hálózat sebességéről.

Valójában a kiosztott sávszélességünk több mint 100% -át megkaptuk az ISP-től (a VPN alagút zavart okozott a kábel-ISP általi áramlásirányban). Volt egy esélyünk, hogy beszéljünk egy IPVanish képviselővel a tudásukban, és elmondta nekünk, hogy az IPVanish képes még gyorsabb kapcsolatokra is, és sok felhasználó az IPVanish használatával jelentett sebességet az 50-100mbps tartományban..

Sok felhasználó nem tudja ezt, de az IPVanish fájlok megosztása a vérében. Az IPVanish anyavállalata (Highwinds Network Group) a világ egyik legnagyobb tartalomszolgáltató hálózatát (CDN) és az adat gerincét birtokolja (tehát a nagy sebességű). Az IPVanish alapítója a UseNet / NewsGroup technológia úttörője volt, és továbbra is a hálózatot biztosítja a Usenet forgalom nagy darabjához az interneten.

Az IPVanish törődik ügyfeleik biztonsági / adatvédelmi igényeivel
Ahol más VPN-ek költöztek a felhasználói adatvédelem korlátozásához, az IPVanish valójában kiterjeszti a felhasználók számára biztosított szabadságokat. Az IPVanish a közelmúltban megváltoztatta naplózási politikáját semmilyen napló nincs és más adatvédelmi / biztonsági funkciókkal is rendelkeznek a jövőbeni szoftver kiadáshoz szükséges munkákban.
Látogasson el az IPVanish oldalra

Az IPVanish tartalmazza a Socks5 Proxy szervert (nulla napló)

Az IPVanish 2016 októberében bejelentette, hogy mostantól korlátlan SOCKS5 Proxy szolgáltatást fog tartalmazni az összes VPN előfizetéssel, és a fájlmegosztók örültek. A nulla naplójú torrent proxy az egyik legkeresettebb szolgáltatás a torrent-rajongók számára, és az IPVanish népszerűsége felrobbant, amikor a szolgáltatás hozzáadásra került.

Az IPVanish proxy szervere nagy sebességű klaszter Hollandiában. Nem tart naplókat, és lehetővé teszi a torzítást.

SOCKS proxy a torrentekhez (előnyök)

 • Gyorsabb, mint a VPN (nincs titkosítás). Mégis elrejti a torrent IP-címét
 • Dupla védelem (proxy futtatása a VPN-en belül 2 IP-kapcsolóhoz)
 • Külön böngésző és torrent IP. A Torrent kliens proxy IP-t, a böngészõ VPN IP-t használ
 • A torrent forgalmat külön irányítsa. Csak a torrentok fogják használni a SOCKS proxy alagutat

Az IPVanish proxy használata a torrentekhez

Itt található a gyors üzembe helyezési útmutató, amelyben elrejti a torrentokat az IPVanish Socks5 Proxy segítségével.

1. lépés: Regisztráljon az IPVanish-hez (ha még nem tette meg)

Iratkozzon fel az IPVanish oldalra.

2. lépés: Szerezze be SOCKS felhasználónevét / jelszavát

Miután feliratkozott az IPVanish-ra, kap egy linket, amelyen kiválaszthatja a VPN felhasználónevét / jelszavát. De biztonsági okokból az IPVanish nem ugyanazokat a bejelentkezési hitelesítő adatokat használja a Proxy szerverhez. A proxy bejelentkezést / jelszót az IPVanish fiók panelen hozza létre.

1. Nyissa meg az IPVanish.com webhelyet, és jelentkezzen be fiókjába
2. A fiók panelen kattintson a ‘SOCKS5 Proxy’ fülre
3. Látja a proxy felhasználónevét / jelszavát. Az új bejelentkezés létrehozásához rákattinthat a ‘visszaállítás’ gombra.

IPVanish fiók panel Socks Proxy jelszó

Szerezze be az IPVanish Proxy felhasználónevét / jelszavát az IPVanish fiók panelen

4. Hagyja nyitva ezt a fület, hogy a következő lépésben könnyen másolhassa a Felhasználónév / Jelszó / Hostnevet.

A következő információra van szüksége a proxy beállításához a torrent kliensen:

 • Felhasználónév jelszó (amit a fiók paneljéből kaptál)
 • hostname: ams.socks.ipvanish.com
 • Port: 1080(Fontos)

Utorrent telepítés

Az uTorrent proxybeállítások megváltoztatásához lépjen a következőbe: Menü > Opciók > preferenciák > Kapcsolat

A beállításoknak meg kell egyezniük az alábbiakkal. Ha manuálisan továbbítja egy portot az útválasztón keresztül (az UPnP használata helyett), akkor adja meg ezt a portot, és törölje a jelölőnégyzet jelölését a „Véletlenítse a portot minden indítás” jelölőnégyzetből. Az ezekről a beállításokról és az egyéb beállítási lehetőségekről (például a titkosítás hozzáadásáról) további információt a Névtelen Utorrent útmutatóban talál.

uTorrent beállítások az IPVanish SOCKS proxy számára

uTorrent beállítások az IPVanish SOCKS proxy számára

A Vuze Setup

Nyissa meg a Vuze beállítások menüt a Menü > Eszközök > Opciók

1. Lépjen a ‘Mód’ fülre és ellenőrizze, hogy a Vuze „haladó” felhasználói módban van-e.
2. Lépjen a ‘Kapcsolat’ fülre. A bal oldali háromszög váltáshoz nyomja meg a legördülő menüt
3. Kattintson a “Proxy” fülre
4. Egyeztesse a beállításokat az alábbi képen (írja be a proxy felhasználónevét / jelszavát)

IPVanish proxybeállítások a Vuze számára

Amikor lement, indítsa újra a Vuze-t. Ezután térjen vissza a proxybeállításokhoz és kattintson a ‘SOCKS teszt’ gombra, hogy ellenőrizze, hogy a beállítás működik-e. Ezután mindig jó ötlet ellenőrizni újra a beállítást egy ‘Ellenőrizd a torrent IP eszközt’.

Lásd a teljes útmutatót: Hogyan kell használni a Vuze névtelenül

Az IPVanish ára és kedvezményei

Az IPVanish nem korlátozza vagy visszatartja a különféle VPN-csomagok bármely tulajdonságát, hanem egy VPN-tervet kínál minden funkcióval együtt, és korlátlan sávszélesség a villámgyors hálózaton. Az IPVanish VPN-terv 3 különböző előfizetési időtartamban érhető el: 1 hónap, 3 hónap, 1 év.

IPVanish árazás:
1 hónap – 10 USD / hó
3 hónap – 8,99 USD / hó
12 hónap – 6,49 USD / hó

Úgy gondoljuk, hogy az IPVanish kiváló érték. Ezek egy csúcsminőségű VPN-szolgáltatás, átlagos árakkal. 7 napos pénz-visszatérítési garanciával is rendelkeznek, így ingyenesen kipróbálhatják szolgáltatásaikat, és díjmentesen lemondhatják, ha nem vagy teljesen elégedettek..

IPVanish árengedmények és kuponkódok: Takarítson meg 46% -ot egyéves terv vásárlásakor *
* Megtakarítás a havi 10 dollár árhoz viszonyítva

IPVanish VPN áttekintés: Összegzés

Ha eddig elolvasta a teljes véleményt (rendben van, ha nem tette meg), akkor nyilvánvaló, hogy nagyon lenyűgözünk az IPVanish VPN szolgáltatása. Az IPVanish egy hatalmas vállalat tulajdonában van, amelynek rendelkezésére állnak hatalmas pénzügyi források és szélessávú infrastruktúra. Ennek eredményeként pénzük, motivációjuk és hozzáértésük van a lehető legjobb felhasználói élmény biztosításához.

Kedvenc funkcióink:

 • Szuper magas sebesség, gyors hálózat
 • Nincs napló. Teljesen névtelen
 • Kiváló ügyfél / technikai támogatás
 • Amerikai székhellyel rendelkező társaság (jogilag köteles fenntartani adatvédelmi garanciáikat)
 • Rengeteg szerver / hely
 • Nincs DNS-szivárgás, nincs véletlenszerűen megszakadt kapcsolat
 • Nagyon elfogadható árképzés
 • Kill-Switch (2016. nyár hozzáadva)
 • A SOCKS5 proxy tartalmazza (2016. október hozzáadva)

Azt szeretném, ha az IPVanish:
A felülvizsgálat korábbi verzióiban 3 dolog volt a kívánságlistája, amelyet azt szeretnénk, hogy az IPVanish hozzátegye:

 • Gyilkos kapcsoló biztonsági funkció
 • SOCKS5 Proxy (nagyszerű a gyorsabb torrentokhoz)
 • A “Kedvenc szerverek” funkció a szoftverben

UPDATE … Az IPVanish meghallgatta! 2016 őszétől ezen szolgáltatások mindegyikét hozzáadtuk az IPVanish már kiváló szolgáltatásához. Megváltoztatta az egyidejűleg védett eszközök számát 5-re is (2-ből).

IPVanish teljesítménymutatók

Jellemzők: 10/10
Támogatás: 10/10
Sebesség és teljesítmény: 10/10
Ár és fizetési lehetőségek: 9/10
Összpontszám: 95% (A +)
Látogasson el az IPVanish oldalra

IPVanish VPN, 2018. március 14., 95/100 csillag
VPN szolgáltatás

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map