Névtelen torrentok útmutató (Mac)

A legtöbb torrent-oktatóprogram úgy tűnik, hogy PC-felhasználók számára készült, de soha ne félj a Mac szerelmeseitől. Itt található a praktikus Mac Torrent útmutató.

Megtudhatja: Hogyan lehet letölt torrenteket név nélkül a Mac számítógépen (VPN vagy SOCKS5 Proxy használatával).

Még dedikált Mac telepítési útmutatókat is szereztünk a népszerű torrent ügyfelek számára (például az uTorrent!)

Contents

Cikk tartalma

 1. Névtelen torrentok?
 2. Két lehetőség: VPN vagy Proxy
 3. Ajánlott névtelen VPN-k a Mac Torrentshez
 4. Hogyan használhatunk VPN-t torrentinghez (1 kattintásos egyszerű lehetőség)
 5. SOCKS5 proxy használata torrentekhez (kézi beállítási útmutató)
 6. Ellenőrizze, hogy a VPN / proxy működik-e

Ha anonimizálnád a torrenteidet?

Valószínűleg már tudja a választ erre a kérdésre, ha megtalálta ezt az oktatóanyagot a google-ban. 2011-ben a bittorrent felhasználók 15% -a használt anonimizáló eszközt a torrent magántulajdonának tartása érdekében. 5 évvel később a százalék valószínűleg megháromszorozódott.

A bittorrent protokoll (és általában a p2p hálózatok) egyik gyengesége, hogy minden torrent társ láthatja az ip címét és helyét.

Mit fogsz megtanulni:
Az útmutató követésével megakadályozhatja, hogy minden társ megjelenjen a valódi IP-címe (és helyette nyomon követhetetlen IP-t jelenítsen meg). Ezenkívül titkosítani tudja az internetkapcsolatot, így a snoopers vagy közvetítők (mint például az internetszolgáltató) nem tudják megtekinteni az internetes előzményeket vagy letölteni a történetet.

uTorrent társaik listája

Az összes társ IP-címe látható mindenki számára, aki megosztja a torrent fájlt.

VPN vs. PRoxy (Két eszköz anonim torrentokhoz)

Két eszköz használható a torrent névtelenítésére – VPN vagy Proxy. Amit választott, egy teljesen személyes preferencia, vagy mindkettőt együttesen használhatja a további biztonság érdekében.

Itt található az egyes lehetőségek alapvető áttekintése:

VPN / virtuális magánhálózat

Ez a legegyszerűbb beállítási lehetőség. Töltse le a választott VPN-szolgáltatás által biztosított egyedi VPN-szoftvert. Titkosítja a teljes internetkapcsolatot, és az összes adatot a VPN szerverein keresztül továbbítja (amely elrejti az igazi IP-címet a torrent társaitól).

A VPN szoftver olyan hasznos biztonsági funkciókat is tartalmaz, mint például a kill-switch (az IP-szivárgások megakadályozása, ha a VPN leválasztódik) és az egyszerű kiszolgálóváltás (20-100 különféle szerver közül választhat).

A VPN nem igényel kézi konfigurálást a torrent kliensben / szoftverben. Csak csatlakozik egy szerverhez, és anonim vagy. Nagyon egyszerű.

Socks5 Proxy

A proxy olyan, mint az egyszer használatos VPN (levonva a titkosítást). Ez irányítja a forgalmat 1 program a proxykiszolgálón keresztül (az IP-cím elrejtése). A proxy előnye, hogy általában gyorsabb, mint egy VPN (nincs titkosítás), és lehetővé teszi, hogy a böngésző IP-címe eltérjen a torrent IP-címétől..

A torrent ügyfelet a proxyn keresztül is futtathatja, a VPN alagútban dupla IP-cím megváltoztatása, különálló IP-címek (böngésző és torrent kliens) és a jó sebesség elérése érdekében. Később a cikkben megmutatjuk, hogyan kell ezt megtenni.

További információ: VPN vs. proxy (melyik jobb a torrentinghez?)

És ne aggódjon, mindkettőt együtt használhatja anélkül, hogy fel kellene fizetnie 2 külön szolgáltatásra. Számos olyan VPN-szolgáltató kínál ingyenes SOCKS5 proxy-hozzáférést, amely minden VPN-tervvel elérhető! De ebben az oktatóanyagban később megmutatjuk, hogyan működik ez.

Ajánlott Mac VPN-ek – (néhány között található a SOCKs5 proxy is!)

Ezeket a VPN-szolgáltatókat a következő kritikus kritériumok alapján választják ki kézzel:

 • Nulla napló & torrent-barát (Nem tárolnak információt a kapcsolati előzményekről. Nagyon fontos!)
 • Gyors sebesség & Uncrowded szerverek
 • Olcsó (mindegyik havonta 10 dollár alatt van, néhány olcsóbb, mint 3,33 dollár havonta)

Nem kell választania az alább felsorolt ​​szolgáltatók egyikét (bár mi a legmegfelelőbbnek tartjuk őket), de ügyeljen arra, hogy a választott VPN nem tárolja a VPN-naplókat. A névtelenség az 1. prioritás

További késedelem nélkül itt lesz a legjobb választás. Linkek is vannak mélyreható véleményekhez mindegyikről (a sebességteszttel).

IPVanish (6,49 USD + / hó)

Az IPVanish a Mac torrent leggyorsabb VPN-je

IPVanish a Mac felhasználók számára egyszerűen a legjobb választás, ha a torrent letöltését tervezi. Már állandóan a leggyorsabb VPN-szolgáltatások között vannak, de az elmúlt 2 évben rengeteg torrent-specifikus szolgáltatást is hozzáadtak..

Íme a legfontosabb események:

 • Igaz Zero-Log adatvédelmi politika (maximális adatvédelem)
 • A Socks5 Proxy szolgáltatást tartalmazza (vadonatúj szolgáltatás!)
 • Az IPVanish kiváló szoftver klienssel rendelkezik a mac számára

A Socks5 proxy jelentős áttörést jelent, mivel ez volt az egyetlen előnye, amelyet a PIA (legközelebb fel) az IPVanish-hez képest. A Socks5 proxy konfigurálható a kedvenc torrent kliensen (VPN-sel vagy anélkül), hogy könnyen megváltoztassa a torrent IP-jét anélkül, hogy az internetkapcsolat többi részét befolyásolná..

Ha akarod, Deluge, uTorrent és QBittorrent.

IPVanish Mac Software Client

Kép

Az IPVanish Mac szoftvere teljes hozzáférést biztosít az összes 100+ szerverhelyhez, mind a 3 VPN protokoll (OpenVPN, PPTP vagy L2TP) használatával..
Számos fejlett biztonsági funkcióval is rendelkezik (IPv6-szivárgás-védelem, DNS-szivárgás-védelem és kill-switch). A kill-kapcsoló megakadályozza, hogy minden érzékeny adat titkosítás nélkül kiszivárogjon, ha a VPN véletlenül leesik.

Van még egy Mac-exkluzív szolgáltatás: A „Kedvenc szerverek” lista, amely lehetővé teszi, hogy kézzel válasszuk ki kedvenc szervereinket az egyszerű kattintással történő hozzáférés érdekében..

Árazás & A visszatérítések

Az összes IPVanish csomag azonos tulajdonságokkal rendelkezik, az egyetlen különbség az előfizetés hossza. A hosszabb előfizetés olcsóbb (havonta).

Az árak:

 • 1 hónap – 10 $ / hó
 • 3 hónap – 8,99 $ / hó
 • 1 év – 6,49 USD / hónap (legjobb ajánlat)

Minden tervhez 7 napos, 100% -os gond nélküli visszatérítési garancia tartozik, ezért érdemes meghosszabbítani az előfizetést (35% -os megtakarítás mellett), és bármikor lemondhat, ha nem az, amit várt. Tapasztalataink szerint azonban az IPVanish minden fronton szállít.

Privát internet-hozzáférés (3,33 USD / hó)

Privát internet-hozzáférés (vagy „PIA” millió előfizetőikhöz) az eredeti torrent-barát VPN-szolgáltatások egyikének. Úttörők voltak a nulla napló kategóriában, és naplózási politikájukat az FBI még a bíróságon is kipróbálta.

A PIA vitathatatlanul a szó egyik legfontosabb torrent vpn-je, és hatalmas népszerűségüket nagyjából egyetlen kifejezésben lehet összefoglalni….

$ 3.33 — (ez a PIA előfizetés havi ára).

Minden előfizetés Socks5 proxy hozzáférést is tartalmaz (Holland szerver), korlátlan sávszélesség-átvitel és 5 egyidejűleg csatlakoztatott eszköz.

PIA Mac szoftver kliens

Privát Internet hozzáférésű Mac szoftver

A PIA Mac VPN szoftvere (haladó beállítások nézet)

A PIA mac VPN kliense nagyon intuitív és könnyen használható. Gyorsan csatlakozhat bármelyik szerver helyéhez, egyszerűen rákattint a PIA ikonra, amely a képernyő tetején megjelenik a tálcán. A maximális vezérlés érdekében módosíthatja a szoftver (fent látható) és a titkosítási beállításokat is.
Szerezzen PIA-t havonta 3,33 dollárért »

HOGYAN használja a Mac VPN-t torrentinghez

A VPN használata a legegyszerűbb lehetőség, és hihetetlenül egyszerű a telepítéshez. Miután telepítette a választott VPN szoftvert, csatlakozhat egy torrent-barát kiszolgáló helyéhez, és a torrentek teljesen anonimizálódnak.

Tipp: A torrent kliensen belül nincs szükség további beállításra. Csak csatlakozzon a VPN-hez…

A VPN szoftver elvégzi az összes munkát. Megváltoztatja a teljes internetkapcsolat titkosítását és megváltoztatja a torrent IP-címet, így az társaik csak a VPN-kiszolgáló IP-jét látják (a saját helyett).

Van még egy további lépés, amelyet érdemes megtennie a biztonság növelése érdekében. Aktiválja a VPN kill-kapcsolóját.

Hogyan kell használni a VPN gyilkos kapcsolóját?

Az összes általunk ajánlott VPN-szolgáltató beépített egy kill-switch funkciót szoftverébe. Ez egy olyan lehetőség, amely azonnal megsemmisíti az összes internetkapcsolatot, ha a VPN meghibásodik. Ez megköti az internetkapcsolatot a VPN interfészhez, és a torrent kliens csak akkor fogja elérni az internetet, amíg újra csatlakozik a VPN-hez..

A kill-switch aktiválásához mindössze annyit kell tennie, hogy jelölje be a szoftverbeállítások négyzetét az opció engedélyezéséhez. Lásd példákat az alábbi képernyőképeken.

IPVanish kill kapcsoló beállításai (mac kliens)

Aktiválja a ‘Kill Network’ opciót az IPVanish szoftverbeállításokban

Privát Internet hozzáférés Kill Switch opció (mac szoftver)

Ellenőrizze a ‘VPN Kill Switch’ opciót a speciális beállítások menüben

SOCKS5 proxy hozzáadása a torrent kliensbe (opcionális)

A torrentok futtatása Socks5 proxyn keresztül teljesen opcionális. Nem naplózó VPN használatával már önmagában teljesen anonimizálja a torrenteket.

Néhány ember szereti a torrent proxyját, mert ez lehetővé teszi a torrent kliens és a webböngésző számára, hogy külön IP-címmel rendelkezzen.

A proxyt aktív VPN-sel (vagy anélkül) is futtathatja. Ha a VPN-sel használja, akkor 2 rétegű IP-címet fog megváltoztatni (és erős VPN-titkosítást). Ha önmagában futtatja a proxyt, akkor a sebesség gyorsabb lesz, mint a VPN használatával, és a torrent IP-címe megváltozik, de a kapcsolat nem lesz titkosítva.

A legtöbb torrent ügyfél beépített Socks5 proxy támogatással rendelkezik. Az 1 figyelemre méltó kivétel (sajnos) a következő Terjedés, a népszerű Mac torrent kliens.

Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan állítsuk be a proxy-ot az uTorrent belsejében.

Ha nem az torrent ügyfelet használja, mint az uTorrent, akkor más telepítési útmutatók is vannak a következőkre:

 • Vuze
 • Özönvíz
 • qbittorrent

Ne aggódjon, hogy a fenti útmutatók a szoftver PC-s verziójával készültek. A lépések azonosak a mac rendszeren.

1. lépés – Szerezze be a Socks5 proxy bejelentkezési adatait

IPVanish és Privát internet-hozzáférés minden előfizetéssel tartalmazzák a nulla log Socks5 proxy szolgáltatást, de a VPN kiszolgálóktól eltérő rendszerre épül, tehát külön felhasználói név / jelszó kombinációt kell létrehoznia a proxy számára.

A PIA használatához lépésről lépésre itt talál információkat.

Ha az IPVanish-t választotta (az első számú ajánlott választásunk), akkor a következő lépések vannak:

1. Jelentkezzen be (vagy iratkozzon fel) IPVanish-fiókjára itt.

Jelentkezzen be az IPVanish fiókba

2. Nyissa meg a fiókpanel ‘Socks5 Proxy’ lapját, és megtalálja felhasználónevét / jelszavát

Kép

3. Tartsa nyitva ezt a fület, hogy a következő lépésben könnyen másolhassa / illessze be a hitelesítő adatait.

2. lépés – Konfigurálja a proxyt az uTorrent / Bittorrent fájlban

Nyissa meg az uTorrent / Bittorrent szoftvert, és ugorjon a következőre: Menü > preferenciák > Hálózat

Ezután adja meg az információkat az alább látható módon. A megadott értékek attól függnek, hogy melyik Socks5 szolgáltatót használja. Feltétlenül cserélje ki az 1. lépésben létrehozott bejelentkezési / jelszó kombinációt.

Proxybeállítások az IPVanish számára:

 • Bejövő TCP port: Válassza ki a sajátját, vagy
 • Proxy szerver: SOCKS5
 • Cím: ams.socks.ipvanish.com
 • Kikötő: 1080
 • Hitelesítés: Bekapcsolt
 • Felhasználónév: felhasználóneved
 • Jelszó: a jelszavad
Proxybeállítások a privát internet-hozzáféréshez:

 • Bejövő TCP port: Válasszon saját, vagy véletlenszerűen
 • Proxy szerver: SOCKS5
 • Cím: proxy-nl.privateinternetaccess.com
 • Kikötő: 1080
 • Hitelesítés: Bekapcsolt
 • Felhasználónév: felhasználóneved
 • Jelszó: a jelszavad

Azt is ellenőriznie kell, hogy az alsó 3 jelölőnégyzet be van-e kapcsolva: (Hitelesítés, proxy a gazdagépnévhez, proxy a p2phez). Ez biztosítja, hogy az összes uTorrent kapcsolat szükséges a proxy alagút használatához.

IPVanish Socks5 proxybeállítások (uTorrent Mac)

uTorrent Proxybeállítások (IPVanish)

PIA Socks5 Proxy beállítások (uTorrent Mac)

uTorrent Proxy beállítások (Privát Internet hozzáférés)

3. lépés – Ellenőrizze az IP-cím változását

Miután minden konfigurálva van, érdemes ellenőrizni a torrent IP-címét, hogy ellenőrizze, hogy minden megfelelően működik-e. Ezt megtesszük egy torrent ip ellenőrző eszközzel.

Itt található a torrent IP-cím ellenőrzésével kapcsolatos lépésről lépésre.

Ha megtalálhatja társait és letöltheti a torrenteket, akkor a proxybeállítás valószínűleg helyes. Ha a beállítások helytelenek (például ha rossz címet, portszámot vagy jelszót adott meg), akkor az uTorrent nem fogja elérni az internetet.

Tipp: A Socks5 proxy használatának egyik vonzó tulajdonsága, hogy úgy működik, mint egy kill-switch. Ha a kapcsolat megszakad, az uTorrent azonnal elveszíti az internet-hozzáférést, mivel minden kapcsolatnak át kell mennie a proxy alagúton.

Névtelen Mac torrentek: Végső tippek

Remélem, tetszett a Mac Torrent útmutatónk. Mindent meg kell adnia, amit tudnia kell ahhoz, hogy elrejtse IP-címét torrent közben, és a torrent letöltését teljesen névtelenné tegye..

Ha előreugrik a végéig, akkor itt találhatók a fő pontok:

 1. Használjon ‘Zero-Log’ VPN-t és / vagy proxy-ot: Az IPVanish, a PIA és a NordVPN jó választás
 2. Torrentálás közben aktiválja a VPN kill-kapcsolóját
 3. A Socks5 proxy beállítása opcionális: de lehetővé teszi, hogy a torrent kliens és a webböngésző számára eltérő hely / ip legyen. Ez egy második biztonsági réteg is, ha a VPN-alagútban futtatja.

Ha bármilyen probléma merül fel a telepítés során, vagy segítségre van szüksége a mac VPN / proxy konfigurálásához egy másik torrent ügyféllel, feltétlenül nézze meg az alábbiakban bemutatott részletes útmutatókat:

Boldog kínzó! Ha hasznosnak találta ezt az útmutatót, ne felejtse el megosztani barátaival vagy a közösségi hálózattal (használhatja a bal oldali megosztási sávot!)

VPN vélemények / összehasonlítások

Útmutatók / oktatóanyagok

 • IPVanish Review
 • Privát internet-hozzáférés áttekintés
 • Torguard Review
 • Proxy.sh áttekintés
 • IPvanish vs magán Internet hozzáférés
 • Torguard vs magán Internet hozzáférés
 • Vuze névtelen torrent útmutató
 • QBittorrent névtelen torrent útmutató
 • Áttekinthető névtelen torrent útmutató
 • VPN vs. proxy (melyik jobb a torrentokhoz?)
 • Hogyan kell fizetni a VPN-ből a Bitcoin segítségével
 • Ellenőrizze a torrent IP-címét

Mac útmutató az anonim torrentinghez

4,8 / 5 besorolása 4-én

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me