NordVPN áttekintés (és a Torrent telepítési útmutatója a SOCKS5 proxy használatával)

NordVPN áttekintés & Torrent útmutató

A NordVPN Panamában található Zero-Log VPN cég. Torrent-barát VPN-szolgáltatás, és minden terv korlátlan sávszélességet foglal magában a több mint 30 ország szerverein. Az összes tervbe beépíti a Socks5 proxy szolgáltatást, amely kiválóan működik az összes fő torrent ügyféllel (uTorrent, Vuze, Deluge stb.). A NordVPN továbbra is Netflix kompatibilis (a kevés egyike).


a NordVPN áttekintés egy torrent / fájlmegosztó felhasználó szempontjából mélyebben belemerül a szolgáltatásba. Elemezni fogjuk adatvédelmi irányelveinket, biztonságunkat, szolgáltatásaikat és még sok más.

Telepítési útmutatónk is van, amely pontosan megmutatja, hogyan kell használni a NordVPN-t a torrentinghez.

A NordVPN 30 napos, 100% -os visszatérítési garanciával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a teljes hónapig alapvetően kockázatmentesen kipróbálhatja szolgáltatásaikat..

Legjobb ajánlat: Takarítson meg 72% -ot, és kapjon NordVPN-t havonta 3,29 dollárért szelvényen: WINTERDEAL

NordVPN profil

NordVPN szoftver

NordVPN VPN szoftver (a Windows verzió látható)

NordVPN áttekintés: Jellemzők

 • Nulla naplók: Maximális adatvédelem. (Ideális a torrentekhez)
 • Az OpenVPN titkosítása akár 256 bites (ugyanolyan erősségű, mint az amerikai katonaság)
 • Netflix kompatibilis: Azon kevés szolgáltató egyike, amelyet a Netflix nem blokkol
 • Egyedi NordVPN szoftver: Elérhető Mac / Windows / iOS / Android rendszerre
 • Ide tartozik a Socks5 Proxy: Módosítsa a torrent kliens IP-címét
 • Korlátlan sávszélesség / sebesség
 • 6 egyidejű kapcsolat: Védje egyszerre 6 eszközt / számítógépet!
 • Torrentek / P2P megengedett: Az NordVPN dedikált p2p szerver helyeken rendelkezik

A NordVPN választásának legfontosabb okai

Univerzális megoldás, nagyszerű torrentokhoz: A NordVPN rendelkezik minden olyan adatvédelemmel és biztonsági funkcióval, amelyet megkívánna. Nulla naplóba tartozó adatvédelmi politika, Socks5 + VPN szolgáltatás, korlátlan sávszélesség, egyedi VPN szoftver és kiváló telepítési útmutatók az összes eszköz konfigurálásához. A NordVPN Panamában található (adatvédelmi menedék, hasonlóan Svájchoz).

Együttműködik a Netflix-szel: Az NordVPN „SmartPlay” funkciója olyan, mint egy beépített SmartDNS, amely lehetővé teszi az összes kedvenc streaming szolgáltatás (beleértve a Netflix) elérését bármilyen szerver helyről.

NOrdVPN áttekintés: szoftver

A NordVPN asztali (Mac / Windows) szoftvere könnyű, gyors és nagy teljesítményű. Teljes hozzáférést biztosít az összes, 300+ szerverhez a világ több mint 55 országában. Itt található a benne található szolgáltatások áttekintése:

Szerver kiválasztása

Választhat kiszolgálókat típus, hely vagy akár egy adott kiszolgáló száma alapján (sok helynek legalább 10 egyedi kiszolgálója van). A ‘szerver’ nézetben láthatja az egyes kiszolgálók ping-idejét és terhelését.

A NordVPN testreszabott speciális felhasználási területeket foglal magában, beleértve:

 • Kettős titkosítás (adatok kétszer titkosítva, külön kulcsok használatával)
 • Anti-DDOS: Kiváló játékhoz
 • Rendkívül gyors streaming: Feloldja a Netflix, iPlayer, Hulu feloldását
 • Dedikált IP: Szerezze be saját IP-címét (senkivel nem osztja meg)

NordVPN speciális felhasználású szerverek (AntiDDOS, DoubleVPN, Streaming)

A NordVPN speciális felhasználású kiszolgálói fantasztikus új funkciókat adnak hozzá, amelyeknek más VPN-eknek nincsenek. Nagyon népszerűek, tehát nagyon zsúfoltak is.

Kép

A NordVPN egyedi szoftvere (Windows verzió)

Szoftverbeállítások

Az NordVPN beállítások menü lehetővé teszi bizonyos funkciók be- és kikapcsolását, a VPN-protokoll kiválasztását és a biztonsági beállítások módosítását..

DNS szivárgás elleni védelem: Győződjön meg arról, hogy az internetszolgáltató nem tudja elfogni az internetes előzményeket, ha arra kényszeríti a kapcsolatot, hogy használja a DNS-kiszolgálóikat. Az NordVPN-nek saját titkosított DNS-kiszolgálója van, vagy megadhat egy megbízható harmadik fél DNS-t (FreeDNS, ComodoDNS stb.).

SmartPlay: Jelölje be a ‘SmartPlay’ négyzetet, és feloldhatja a Netflix, a Hulu, a HBOGo és az iPlayer blokkolását, függetlenül attól, hogy melyik szerverhelyet választja. Ha mágikusnak hangzik, az az. Ez szuper.

Protokollválasztás: A NordVPN szoftver csak az OpenVPN protokollt használja (sokkal biztonságosabb, mint az olyan alternatívák, mint a PPTP). UDP vagy TCP adatcsomag-típusokat választhat. Az UDP gyorsabb, és a legtöbb felhasználó számára a legjobb választás: Torrent, Streaming, Általános böngészés.

Kép

A NordVPN egyéb szolgáltatásai

6 egyidejű kapcsolat: Az NordVPN lehetővé teszi szolgáltatásaik egyszerre 6 eszközön történő használatát! Valójában korlátlan számú eszközre telepítheti szoftverüket, és akár 6-mal is egyszerre lehet csatlakozni.

VPN protokollok: Míg a NordVPN szoftver csak OpenVPN, a manuális VPN-kapcsolatokat PPTP vagy L2TP / IPSec / IKE protokollokkal is támogatják, ha az eszköz nem OpenVPN kompatibilis.

Tor-Over-VPN: Az NordVPN egy speciális szervert kínál, amely a VPN forgalmát a Tor hálózaton keresztül irányítja a biztonság és a magánélet fokozása érdekében.

Korlátlan sávszélesség: A továbbítandó adatok mennyiségére nincs napi / havi korlátozás. Megőrül!

NordVPN biztonsági szolgáltatások

Az NordVPN a biztonságot komolyan veszi, és megfelelnek vagy meghaladják az iparági titkosítási szabványokat:

Titkosítási erő: A NordVPN 256-AES titkosítást használ (az AES az alapértelmezett szabvány rejtjele a magas szintű biztonságnak. A földön a legtöbb ellenőrzött és legbiztonságosabb rejtjel sajátja). A 256 bites AES titkosítást az összes ismert harmadik féltől származó kulcs-kitalálási / visszafejtési támadás megszakíthatatlannak tekinti..

Kill-kapcsoló: Az NordVPN tartalmaz egy Application Kill kapcsolót. Bármely futó alkalmazást / folyamatot hozzáadhat a ‘Megöl’ listához, és ha a NordVPN-kapcsolat meghiúsul, akkor a kill kapcsoló leállítja az összes felsorolt ​​alkalmazást, mielőtt valódi IP-címe kiszivároghat, vagy bármilyen adat biztonságosan továbbítható. Ez egy fantasztikus szolgáltatás, főleg a torrent / p2p esetén. Csak add hozzá Torrent kliensedet (uTorrent, Vuze stb.) A ‘Öld’ listához.

NordVPN gyilkos kapcsoló

Adja hozzá az alkalmazásokat a „Megöl” listához a Szoftver „Beállítások” menüben

NordVPN naplózási politika (nulla napló!)

A NordVPN nem naplózó VPN-szolgáltatásként hirdeti magát. Ezt az adatvédelmi innovációt olyan cégek úttörője volt, mint a Private Internet Access és a Torguard. Most a p2p / torrent felhasználók az általuk kínált megnövekedett névtelenség miatt állnak rendelkezésre ezekre a „Logless” szolgáltatásokra.

Tudomásunk szerint a NordVPN adatvédelmi politikáját nem igazán tesztelték a bíróságon. Eddig csak a privát internet-hozzáférés változott meg a nem naplózási igények bizonyítása érdekében.

Itt van a NordVPN naplózással kapcsolatos nyilatkozata, közvetlenül az adatvédelmi politikájukból…
nekünk van szigorú bejelentkezési politika amikor a felhasználói tevékenységeket online látjuk: a panamai székhelyű, amely internet-barát ország, és nem igényel adattárolást vagy jelentéstételt, felhatalmazással vagyunk arra, hogy harmadik személyek kéréseit elutasítsuk. Időszak.
A panamai elhelyezkedés hatalmas előnyt jelent, ha rendkívül magányos. Egyéb nulla naplózási szolgáltatók (például a PIA, a Torguard & IPVanish) az USA-ban találhatók, tehát elméletben kormányzati idézések vagy NSA nemzetbiztonsági kérelmei vonatkozhatnak rájuk. Elméletileg a NordVPN immunista lehet (vagy kevésbé érzékeny).

Jegyzet: A torrent / p2p felhasználóknak mindig javasoljuk a ‘Logless / zero-log’ VPN szolgáltatást (például NordVPN). Ezzel erőteljes adatvédelmet élvezhet a torrent alatt, és gyakorlatilag lehetetlenné teszi a torrent tevékenység összekapcsolását a valódi IP-címmel, miközben csatlakozik a VPN-hez. A logless VPN-k is általában a leginkább torrent-barátságosak.

Socks5 Proxy

A NordVPN nem csak VPN-szolgáltatás. Minden terv magában foglalja a Socks5 proxy szerverhez való hozzáférést több mint 10 országban, beleértve az 5+ torrent-barát kiszolgálóhelyet is.

Ha gyakran letölt torrenteket, akkor szeretni fogja a Socks5 proxy rugalmasságát, amelyet a kedvenc torrent klienseiben konfigurálhat (uTorrent, Vuze, Deluge stb.). A proxy olyan, mint egy VPN titkosítás nélkül, így megváltoztatja a torrent IP-címét a kapcsolat lelassulása nélkül. A proxy + VPN-et együttesen használhatja, így továbbra is erőteljes titkosítása történik (a proxy a VPN-alagútba megy), és az IP-cím kétszer lesz kapcsolva a nagyobb névtelenségért.

A proxy használható a VPN-sel vagy anélkül. Néhány felhasználó úgy találta, hogy a mágneses összeköttetések nem mindig működnek jól a proxy beállításával, tehát ha problémája van a torrent indításával a mágneses összeköttetésen keresztül, először próbálja meg a torrent ‘Kényszer újraindítása (bekapcsolása)’ funkcióját. Ha ez nem működik, csak tiltsa le a proxyt, és csak a VPN-t használja.

Hogyan állítsuk be: Megtaláljuk az uTorrent / Bittorrent telepítési útmutatóját az alábbi ‘NordVPN for Torrents’ szakaszban.

Hogyan kell használni a NordVPN-t TOrrents / p2p / fájlmegosztásra

A NordVPN kiváló választás a Torrent letöltőinek, akik névtelen VPN-t keresnek.

A NordVPN ideális kombinációval rendelkezik:

 • „Zero-Log” adatvédelmi politika (nincs napló vagy rekord a VPN munkamenet előzményeiről)
 • A Socks5 proxy tartalmazza: 2. lehetőség a torrent forgalom anonimizálásához
 • SmartPlay: Nyissa fel a földrajzilag korlátozott streaming webhelyeket, ideértve a Netflix, Hulu és iPlayer fájlokat.

Hogyan kell használni a NordVPN VPN szoftvert a torrentinghez

A NordVPN saját VPN kliensének használata a leggyorsabb / legegyszerűbb módja a biztonságos, privát torrentekkel történő futtatáshoz. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik a sok VPN szerver helyéhez (ideális esetben egy torrent-barát helyen, például Hollandiában vagy Svájcban)..

1. lépés – Nyissa meg a NordVPN szoftvert számítógépén vagy okostelefonján
2. lépés – Válasszon ki egy szervert (Hollandiát ajánlunk), majd kattintson a „Csatlakozás” gombra.

Válassza ki a NordVPN szerver helyét

Ez az. Az összes internetes forgalmat (ideértve a torrenteket is) tovább irányítják a NordVPN szerverein. Jó megtenni a 3. lépést a NordVPN első használatakor, csak annak ellenőrzése érdekében, hogy megfelelően működik-e.

3. lépés – Ellenőrizze a VPN beállításait egy IP-teszt torrent segítségével
Kövesse ezt az útmutatót: Hogyan ellenőrizheti a torrent IP-címét

Hogyan állítsuk be a NordVPN Socks Proxy alkalmazást a torrentekhez

Az NordVPN Socks5 proxy opciója használható az összes főbb asztali torrent kliensnél. Van proxybeállítási útmutatónk (nem NordVPN-specifikus) a következőkhöz: uTorrent, Deluge, Vuze, QBittorrent, & tixati.

Útmutatásaink vannak a proxykat támogató 2 Android alkalmazás számára is: tTorrent & FLUD.

Ha nem biztos abban, hogy használni akarja-e a proxyt, akkor nézd meg: VPN vs. proxy (torrentekhez)

1. lépés – Felhasználónév / jelszó megszerzése

Az NordVPN pontosan ugyanazt a bejelentkezési azonosítót / jelszót használja, függetlenül attól, hogy a VPN-t vagy a proxyt használja-e. A regisztrációkor beállítja a bejelentkezési hitelesítő adatait, és e-mailben visszaadhat egy elfelejtett jelszót.

2. lépés – Válasszon ki egy szervert

Az NordVPN lehetővé teszi a p2p / torrentek megadását bizonyos kiszolgálóhelyeken (jelenleg 12+ ország támogatja a p2p-t). Az egyes helyekre jellemző kiszolgálók a Socks5 proxykapcsolatot is lehetővé teszik. Itt található a teljes NordVPN szerverlista.

Láthatja az egyes kiszolgálók aktuális terhelését (milyen zsúfolt). A ‘Név’ oszlopban másolja ki az ehhez az oktatóanyaghoz használni kívánt kiszolgáló nevét. Fontos ellenőrizni, hogy a SOCKS5 oszlopban van-e egy „ellenőrző jelölés” a választott szerverhez, jelezve, hogy ez a szerver támogatja a proxykapcsolatokat..

A következőket fogjuk használni: nl2.nordvpn.com ehhez az oktatóanyaghoz, de használhatja a kívánt kiszolgálóhelyet is, feltéve, hogy támogatja a Socks5-et és a p2p-t.

NordVPN p2p szerver helyek (amelyek támogatják a Socks proxy-t)

Válassza ki a szerver helyét a NordVPN kiszolgálók listájának ‘P2P’ szakaszából. Győződjön meg arról, hogy a szerver támogatja a Socks5-et

3. lépés – Gyűjtsön össze minden információt, amelyre szüksége van a torrent kliens beállításához

4 információra van szüksége a proxy beállításához bármilyen torrent kliens szoftverben:

 1. Felhasználónév (ugyanaz, mint a VPN felhasználóneved)
 2. Jelszó (Ugyanaz, mint a VPN jelszó)
 3. Szerver címe: Az nl2.nordvpn.com webhelyet használjuk, de az nl3, nl4 vagy más országot (lu1.nordvpn.com, lu2 stb.) Is használhatjuk..
 4. 1080-as port (Az összes NordVPN zokni proxykiszolgáló az 1080-as portot használja)

4. lépés – Telepítse a proxyt a Torrent kliensen

Az uTorrent / Bittorrent klienst használjuk ehhez az útmutatóhoz (mivel ez jelenleg a legnépszerűbb), de útmutatók vannak a legtöbb más torrent ügyfél számára is. Csak helyettesítse a 3. lépésben összegyűjtött információkat az útmutatóban szereplő információkkal.

Egyéb telepítési útmutatók: Vuze, Deluge, QBittorrent

1. Az uTorrent alkalmazásban menjen a Menü > Opciók > preferenciák (vagy nyomja meg a Ctrl + P billentyűket a Windowsban)
2. Kattintson a beállítások menü bal oldalán található „Kapcsolat” fülre
3. Jelölje be a ‘Hitelesítés’ négyzetet, így megadhatja a felhasználónevet / jelszót
4. Változtassa meg a beállításokat, hogy azok megfeleljenek az alábbiaknak, és írja be saját felhasználónevét / jelszavát / szervernevét

 1. Választ socks5 a legördülő menüből
 2. Szerver címe (a NordVPN szerverek listájának ‘Név’ oszlopából
 3. 1080
 4. Az Ön NordVPN felhasználóneve
 5. Az Ön NordVPN jelszava

uTorrent proxybeállítások (NordVPN Socks5)

Az NordVPN proxy beállítása az uTorrent-ben. Automatikus továbbítással jelenik meg (ha az útválasztó támogatja az UPnP-t)

5. Győződjön meg arról, hogy a ‘Proxy Server’ szakasz alatt minden négyzet be van-e jelölve. Ezek a beállítások megakadályozzák, hogy az uTorrent kiszivárogtasson bizonyos kapcsolatokat a proxy alagúton kívül (rossz). Gondoskodni szeretne arról, hogy az uTorrent az összes társ- és nyomkövető kapcsolathoz használja a proxy IP-címet.

Listens port / UPnP
A fenti képen minden jelölőnégyzetet bejelöltünk a ‘Figyelő port’ szakaszban. Ha az UPnP engedélyezve van az útválasztón, ez a legjobb / legegyszerűbb lehetőség. A legtöbb útválasztón alapértelmezés szerint engedélyezve van az uPnP. Az uPnP alapvetően egy automatikus port-irányítási technológia.

Ha kipróbálja ezeket a beállításokat, és nem működnek, akkor lehet, hogy meg kell próbálnia a kézi továbbítást. Ha már manuálisan továbbítja az uTorrent-t az útválasztón keresztül, törölje a jelölést a „Windows tűzfal kivétel” kivételével, és írja be a továbbított uTorrent-portot a „A bejövő kapcsolatokhoz használt port” mezőbe. További segítségért olvassa el ezt az uTorrent port-továbbítási útmutatót.

5. lépés – Ellenőrizze az uTorrent IP-címét (ellenőrizze a proxy beállítását)

Miután megnyomta az összes proxybeállítás fent megadott alkalmazását, töltsön le egy tesztfájlt és ellenőrizze, működik-e. Ha igen, akkor az esély az, hogy a proxy helyesen működik. Ha nem tudja letölteni a torrentet, ellenőrizze még egyszer felhasználónevét / jelszavát / címét / portjának beállításait.

A proxy ellenőrzésének legjobb módja a torrent letöltések anonimizálása, ha ellenőrzi a torrent IP-jét egyéni IP követő torrent használatával.

Hogyan hasonlít az NordVPN más torrent-barát VPN-ekhez?

NordVPN alapvetően az összes olyan funkcióval rendelkezik, amelyet a VPN-ben szeretne, ha elsősorban a torrent letöltésére használja. A NordVPN rendelkezik a SmartPlay technológia további bónuszával is, amelyet a többi VPN páratlanul összehasonlít.

Először nézzük meg az előnyeket és hátrányokat…

NordVPN profik

A torrent VPN-ben az NordVPN rendelkezik az összes kívánt funkcióval:

 1. Igazi ‘Zero-Log’ adatvédelmi politika
 2. A torrentek megengedettek (bár csak meghatározott helyeken 12 és több országban)
 3. 256 bites titkosítás
 4. IP-szivárgás-védelem (Kill-switch és DNS-szivárgások)
 5. Egyéni szoftver minden nagyobb platformon (PC / Mac / Android / iOS)

És a SmartPlay szolgáltatás hatalmas bónusz. Egyetlen kattintással megnézheti a Netflixet vagy a Hulu-t, miközben nemzetközi utazik, ahol a többi VPN 90% -a blokkolva van..

100% -os visszatérítési politika: A NordVPN feltétel nélküli 30 napos visszatérítési politikát (nagy PRO) kínál, így alapvetően kockázatmentesen kipróbálhatja szolgáltatásaikat..

NordVPN Cons

Csak két negatív van, amelyeket a NordVPN-sel tesztelésünk során találtunk:

 1. Szervereik általában kissé zsúfoltabbak, mint más VPN-ek, így előfordulhat, hogy nem lesz képes maximalizálni egy rendkívül gyors kapcsolatot. Sok szerverhelyen még mindig meghaladtunk 25+ Mb / s sebességet, ami több mint elegendő a netflix 4k-os adatfolyamba történő továbbításához.
 2. Kiválaszthatja a szerver országát, de nem a várost. Ez a legtöbb ember számára nem fog kérdést kelteni, ám kissé idegesítőnek találta, hogy nem tudunk választani az eastcoast USA szervert, és a szoftver ehelyett automatikusan kiválasztja az USA-alapú szerver helyét. Csapatuk szerint a szolgáltatás azonban a jövőben is bővülni fog.

NordVPN és más VPN-ek

A NordVPN által kínált szolgáltatások nagyon hasonlítanak két másik népszerű torrent-barát VPN-szolgáltatáshoz: a privát internet-hozzáférés és az IPVanish.

Itt van néhány útmutatás, melyiket kell választani…

Válassza az NordVPN-t, ha:

 • A Netflix / Hulu hozzáférés fontos. Az intelligens játék fantasztikus. PIA & Az IPVanish szolgáltatást a Netflix blokkolja.
 • Több Socks5 szerver helyet szeretne (PIA, IPVanish csak 1-nek van)
 • Olyan VPN szolgáltatót szeretne, amelynek székhelye nem az USA-ban található
 • Az internetkapcsolat 30 Mbps vagy ennél lassabb

Válassza az IPVanish lehetőséget, ha:

 • Az abszolút leggyorsabb VPN-t akarod (az IPVanish 100Mbps + sebességre képes)
 • Nem bánod, hogy többet fizetnek a jobb teljesítmény / támogatás / sebesség elérése érdekében

vagy…

 • Olvassa el az IPVanish áttekintést
 • IPVanish vs. NordVPN (teljes összehasonlítás)

Válassza a Privát internet-hozzáférést lehetőséget, ha:

 • A legjobb ár-érték arányt szeretné (a legtöbb szolgáltatás a legolcsóbb ár)
 • Leginkább VPN-t akarsz torrentinghez
 • További titkosítási lehetőségeket szeretne (a PIA lehetővé teszi a titkosítás erősségének megváltoztatását vagy a rejtjelek átváltását. Neat.)
 • Bevált nulla naplószámú VPN-t akar (A PIA fakitermelési igényeit az FBI a bíróságon kipróbálta és megerősítette).
 • Úgy gondolod, hogy 3,33 USD / hónap a korlátlan sávszélesség / sebesség mellett jó üzletnek számít (olvassa el a teljes PIA-áttekintést)

FInal gondolatok és egyéb hasznos útmutatók…

A NordVPN egy szilárd, mindenre kiterjedő VPN. Ők a legjobb választás akkor is, ha a Netflix-hez akarnak hozzáférni (nem találtunk más, nulla naplózású VPN-t, amelyek továbbra is kompatibilisek a Netflix-kel).

A 30 napos 100% -os visszatérítési politika félelmetes, tehát, és kapjon teljes visszatérítést, ha nem vagy elégedett.

Nincs adatunk a magánélet vagy a biztonság szempontjából, és hogyan találták kiszolgálásukat kiváló lehetőségnek a bittorent felhasználók számára. Már majdnem 2 éve fizetünk előfizetőknek. És ha ez egy kicsit drágább, mint szeretné, szerezzen PIA-t. A magán-Internet hozzáférés a legjobb olcsó VPN, amelyet meg lehet vásárolni (opciónk mindenképpen).

Összességében a NordVPN értékelése: 88%
Jellemzők – 10
Biztonság – 9
Adatvédelem – 10
Sebesség – 7
Ár / érték – 8

NordVPN, 2016. december 27, 88/100 csillag
VPN szolgáltatás

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map