OnPay áttekintés – az OnPay bérszámfejtés 9 előnye és 4 hátránya

OnPay


OnPay

https://onpay.com/

tl; dr

Az OnPay jó bérszámfejtési szolgáltatás. Megfelelően osztja meg az előnye és hátrányait, ám az árpont jó versenyzővé teszi az iparban. Tudj meg többet.

OnPay áttekintés – 9 profik & 4 hátránya az OnPay bérszámfejtésnél

Soha nem találkoztam olyan kisvállalkozóval, aki igazán szeret a bérszámfejtést. Ha megengedhetik maguknak, hogy béreljenek valakit bérszámfejtésért, akkor nem osztják meg ugyanazt a megvetést. Ha maguk vállalják a bérszámfejtést, akkor garantálhatom, hogy mindannyian teljesen megvetették …

Jó, hogy jelenleg a jövőben élünk, és az internet növekedésével mindig úgy tűnik, hogy van valami alkalmazás.

Főzni? Erre van egy alkalmazás.

Gyűlölöd az üzleti költségek manuális nyomon követését? Erre van egy alkalmazás.

Félek a bérszámfejtésből? Erre van OnPay!

Az OnPay-vel találkoztunk, miközben kutatást végeztünk a bérszámfejtési sorozatunk számára, és azt gondoltuk, hogy ezek elég jól megoldaják a bérszámfejtési pontot (Whoa, nyelv twister) ahhoz, hogy indokolt legyen a felülvizsgálat.

De mielőtt megtudnánk, hogy a szoftver mennyire teljesít jól, úgy gondoltuk, hogy a legjobb, ha egy kis nézegetést nyújtunk a cég története mögött.

Az OnPay kis története

Az a kijelentés, hogy az OnPay hasonló a többi induló vállalkozáshoz, amelyet az exkluzív kockázatitőke-társaságok nyüzsgő konferenciatermeiből származnak, igazságtalanság lenne a SaaS (szoftver-szolgáltatásként történő szolgáltatás) szempontjából..

Valójában az OnPay évek óta a bérszámfejtés területén.

A kis családi vállalkozás sok hónappal ezelőtt, az internet megjelenése előtt indult. Amikor a cég 2007-ben Jesse Burgess vezérigazgatót bérelt fel a társaság vezetésére, meg kellett találnia a 6 munkatársának hatékonyabbá tételét, miközben több mint 200 kis üzleti ügyféllel foglalkozik..

Mint el tudod képzelni, ez kihívásokkal teli feladatnak bizonyult, és az újonnan verve vezérigazgatójának gyorsan alkalmazkodnia kellett.

Villanykörte pillanata volt, amikor rájött, hogy a bérszámfejtési üzlet egyszerűen automatizálható és online mozgatható, ezért hitet tett egy nagy ugrást, átnevezte a társaságot és így született az OnPay.

Az OnPay régóta kihasználta a bérszámfejtés területén szerzett tapasztalatait, és egyesítette azt a legújabb technológiai újításokkal, hogy ügyfeleinek megbízható, egyszerűen használható és kényelmes bérszámfejtési szoftvert biztosítson ügyfeleinek, így felszabadítva ügyfeleiket, így összpontosítva hogy mit csinálnak a legjobban – vállalkozásukat vezetik.

Nemrégiben bérelték CPA-t, Katelyn Sullivan-t az Ernstből & Fiatal, hogy segítsen vezetni könyvelő és könyvelő partner fejlődését az Egyesült Államokban.

A mai napig az OnPay több mint 2 milliárd dollár bérszámfejtést dolgoz fel 50 amerikai államban.

Lenyűgöző, nem igaz?

Az OnPay megfelelő az Ön vállalkozása számára?

Kutatásunk szerint az OnPay tűnik a SaaS cégek bérszámfejtőinek sztárságának.

Megvan tapasztalataik, megvan a technika, megvannak a megfelelő emberek és nem függenek a kockázatitőke-finanszírozástól (ami azt jelenti, hogy mindent megtesznek, amit akarnak, anélkül, hogy aggódnának az irányítás feladása miatt).

De az olyan intelligens fogyasztók, mint magad, tudni fogják, hogy egy vállalatnak sajtóközlemények és szégyentelen önpromóciók révén könnyű emelkedni. Az egyetlen kérdés, amelyet egy okos végfelhasználó feltesz, nagyon egyszerű:

“Ez a SaaS megfelelő a vállalkozásom számára?”

A dolgok kívülről is szépnek, csiszoltnak és fényesnek tűnhetnek, de ha ez nem működik jól, frusztrált, bosszús és kellemetlen lesz.

Írja be a Bitcatcha-t, az interneten elérhető legjobb online kisvállalkozások forrását #shamelessselfplug #sorrynotsorry.

Alaposan áttekintjük az OnPay-t, és felsoroljuk annak előnyeit & hátrányok, így számított döntést hozhat arról, hogy a szoftver jól működik-e az Ön számára. Alapvetően a szoftver tesztelésével és részletezésével foglalkozunk, így nem kell tennie – időt és esetleg drága pénzt takaríthat meg..

Később köszönetet mondhatsz :)

9 Ways OnPay Rocks!

1. Professzionális megjelenésű felhasználói felület!

Nincs jobb módja annak, hogy ezt mondjuk – az OnPay felhasználói felülete professzionális megjelenésű!

Amikor először bejelentkeztünk a programba, és mindent beállítottunk, az első gondolataink a következők voltak: „jaj, ez tényleg alapvető”.

De az alapvető nem azt jelenti, hogy rossz. Alapvetõen azt jelenti, hogy a dolgok elvégzése nélkül elvégzi az összes érzetet.

Az onpay bérszámfejtés egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik

A műszerfal egyszerű, bemutatva 4 fő lapot, amelyek a „Legutóbbi futások”, „Következő ütemezett fizetési futások”, „Fontos dátumok” és „Munkavállalói ajánlatok”.

A bal oldalon találhatja meg a weblapon való navigáláshoz használt füleket.

Megmutatja a „Munkavállalókat” (amelyeket regisztráláskor be kell írnia), „Bérszámfejtést” (a szoftver húsát és burgonyáját), „Jelentéseket”, „HR funkciókat” és „Beállításokat” – mind öltözött egy megnyugtató kék árnyalat.

Ez egy olyan felület, amelyet az érett, professzionális üzletemberek előnyben részesítenek, mivel tiszta és a munka elvégzése nélkül elvégzi a munkát..

2. Könnyen fedélzetén új alkalmazottak

Az OnPay megkönnyíti az új bérlők beillesztését a rendszerbe, amelyet a mennyország küld, mert az utolsó dolog, amit a bérszámfejtési programmal szeretne, az, hogy harcoljon a rendszerrel az új alkalmazottak felvétele érdekében..

onpay bérszámfejtés, egyszerűen hozzáadható alkalmazottakhoz

Csak annyit kell tennie, hogy elindul a „Munkavállalók” fülre, nyomja meg a „Munkavállalók” gombot, majd vigyázzon a jobb oldalon található óriási „Munkavállaló bérlése” gombra. Tényleg nem hagyhatja ki.

Kattintson erre, és eljut egy olyan oldalra, ahol 3 választási lehetősége van – „Ajánlati levél küldése”, „Munkavállaló hozzáadása”, „Vállalkozó hozzáadása”..

Az onpay bérszámfejtés lehetőséget kínál új alkalmazottak felvételére

Miután rákattintott a „Munkavállaló hozzáadása” elemre, a rendszer felkéri a munkavállaló alapvető adatainak kitöltésére.

onpay bérszámfejtési adatbeviteli adatok

Az egyik dolog, amit igazán értékelnék, az a képesség, hogy meghívjuk az alkalmazottakat, hogy maguk adjanak be személyes adataikat. Ez sok időt takarít meg, mivel valószínűleg nem mindenki ismeri őket, amelyek magukkal rendelkeznek. A hátránya, hogy megtehetik a saját édes idõt, hogy kitöltsék ezt, tehát ez lehet a kétélû kard.

Miután kitöltötte a szükséges információkat, csak nyomja meg a „Folytatás” gombot, kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és az OnPay automatikusan e-mailt küld az új bérlőnek, hogy töltse ki részleteit – gyors, egyszerű és kényelmes!

Szeretjük!

3. Testreszabható irányítópult!

Az első pontban felvázoltuk, milyen egyszerű a műszerfal. Bár elégedettek vagyunk vele, talán egy kicsit is … vanília az emberek számára, akik életükben kicsit több izgalmat szereznek.

Jó dolog, hogy az OnPay testreszabhatóvá tette az irányítópultot, így változtatásokat végezhet vele, ha unatkozni fog a műszerfal megjelenésén..

Az onpay bérszámfejtés lehetővé teszi az irányítópult testreszabását

Görgessen egészen az aljáig, és megtalálja az „Irányítópult testreszabása” gombot. Kattintson rá, és látni fogja a lehetőségeket.

onpay bérszámfejtő műszerfal testreszabási lehetőségek

Noha nem olyan részletes, mint szeretnénk, jó, ha van egy műszerfal, amelyet hozzáigazíthatunk a saját preferenciáinkhoz. Ha inkább a szélesebb körű dolgokat részesíti előnyben, akkor kikapcsolhat néhány lapkát a karcsú zen megjelenés érdekében.

4. Szeretjük az alkalmazottak keresési funkcióját!

Tehát a kisebb vállalatoknak nem lehet nagy problémájuk ezzel, de ha kisvállalkozásodnak legalább 15 embere van, és magas a forgalom, ez a szolgáltatás lesz a program egyik legkedveltebb funkciója.

Tudod, hogy van a régi bérszámfejtési rendszerrel, ha fel akarja keresni vagy módosítani szeretne egy bizonyos alkalmazottat, akkor az idő végéig végig kell görgetnie a végtelen alkalmazotti listán, csak hogy megtalálja a kívántt?

Nos, a végtelen görgetés napjai már vége a munkavállalói keresési funkcióval!

Az onpay bérszámfejtés lehetővé teszi az alkalmazottak keresését

Az OnPay csapata valószínűleg kitalálta, milyen fájdalmat okozhat annyira, hogy csak egy adott alkalmazottat talál, mivel ezt a „Munkavállaló keresése” funkciót elérhetővé tették az összes elérhető lapon..

Munkavállaló megtalálásához szó szerint csak rá kell kattintania erre a gombra, és be kell írnia a munkavállaló nevét.

Az OnPay automatikusan megtalálja az alkalmazottat, és eljuttatja az ő profiloldalára, ahol könnyedén megteheti, amit a profiljával kapcsolatban meg kell tennie..

Ez nem egy hatalmas szolgáltatás, de biztosan megkönnyíti a program használatát.

Mivel a munkavállalók témájával foglalkozunk, itt van egy másik, mégis kedvelt funkciónk – a munkavállalók profilképe egyértelműen megjelenik a szoftverben!

Persze, ez valószínűleg nem igazán tűnik a nagyon kicsi csapatoknak, de ha nagy forgalmú vállalkozásban van, ahol több mint 15 alkalmazott van, az arcok és nevek gyorsan elfelejtésre kerülnek, különösen nagynyomású helyzetekben..

A név egy arccal való megnevezése szó szerint megkönnyíti az alkalmazottak felismerését, ami segít elkerülni az esetlegesen zavaró helyzeteket, például véletlenül Peterhez fordulni, amikor a neve valójában Horatio.

5. Bérszámfejtés – már nem bonyolult!

A korábban időigényes folyamat, amely akár egy-két napot is igénybe vehet, az perc alatt egyszerűen elvégezhető az OnPay segítségével.

A bérszámfejtés az OnPay segítségével 4 egyszerű lépésben történik:

 1. Válassza ki azt a munkavállalót, akinek a bérszámfejtését kívánja végezni
 2. Adja meg a munkaidőt (óránként fizetett alkalmazottak számára)
 3. Tekintse át a bérszámfejtést
 4. Jóváhagyja a bérszámfejtést

Fantasztikus, hogy az OnPay lehetővé teszi, hogy kiválassza azokat a munkavállalókat, akiknek a bérszámfejtést kívánja végezni. Ez lehetővé teszi a bérszámfejtés rendezését, pl. először folytassa a fizető alkalmazottak bérszámfejtését, majd lépjen tovább az óránkénti alkalmazottakra, majd a szerződéses alkalmazottakra.

A bérszámfejtés egyszerűen elvégezhető az onpay-val

A ledolgozott órák beírásakor elég egyértelmű – adja meg azokat az órákat, amelyeket az óránkénti alkalmazottak az adott időszakban dolgoztak.

lásd az alkalmazottak adatait egy nézetben az onpay bérszámfejtéssel

Az összes részletet egy képernyőn láthatja. Csak annyit kell tennie, hogy beírja a releváns részleteket, és kész!

A szekvencia áttekintő része az, ahol érdekes lesz. Az OnPay részletes áttekintést készít a bérszámfejtésről, így mindent megkap a madártávlatból, lehetővé téve, hogy megnézze, hová megy minden cent..

Az onpay bérszámfejtés részletes bérszámfejtéssel foglalkozik

Szép érzés ehhez az, hogy az OnPay figyelmeztető rendszert integrált, ha rendellenes vagy esetleges hibákat észlel a bérszámfejtésben.

Az onpay bérszámfejtés figyelmeztet a bérszámfejtési hibára

Ha megpróbálja folytatni ezeket a hibákat, akkor egy új figyelmeztető felbukkanó képernyő jelenik meg. Ez segít elkerülni az emberi hibák elkerülését a bérszámfejtési programban.

onpay bérszámfejtés felbukkanó számítási figyelmeztetés

Miután minden javításra került, és elégedett vagy a bérszámfejtéssel, ennek a folyamatnak az utolsó lépése az, hogy a következő képernyőn nyomja meg a „Bérszámfejtés jóváhagyása” gombot..

onpay bérszámfejtés jóváhagyása

Az OnPay ezt követően automatikusan jóváírja a fizetéseket az alkalmazottak számlájára, ez megtakarítja a fejfájást, mivel Önnek kell átutalásokat végrehajtania.!

6. Könnyen javíthatja a bérszámfejtési hibákat!

Egyes programok nagyon nehézkessé teszik a benyújtott bérszámfejtés során elkövetett hibák kijavítását. Az OnPay segítségével a hibák kijavítása valójában nagyon egyszerű.

Menjen tovább az irányítópultra, és kattintson a „Összes megtekintése” elemre a „Legutóbbi futások” részben..

Az onpay bérszámfejtés bérszámfejtési naplókat tartalmaz

Itt látnia kell a nemrégiben benyújtott fizetési sorozatok listáját. Keresse meg a javítani kívánt fájlt, és nyomja meg a „Törlés” gombot.

Az onpay bérszámfejtés lehetővé teszi a bérszámfejtés törlését

Most ki kell javítania ezeket a hibákat, és újra futtatnia kell a bérszámfejtést. Ne feledje, hogy ha nem látja a „Törlés” gombot, ez azt jelenti, hogy a futtatást már benyújtották és a fizetéseket megtették. A javításhoz meg kell írnia a támogatási csapatot.

7. Az OnPay rendelkezik jelentésekkel!

Ha Ön az a fajta, aki igazán élvezi a jelentések áttekintését, azt kell mondanom, hogy több mint elégedett lesz az OnPay hosszú jelentés-összefoglalók listájával:

 • Bérszámfejtés
 • Bérszámfejtés
 • Bérszámfejtés
 • Munkavállalói összefoglaló
 • Helymeghatározás
 • Osztály összefoglaló
 • Pozícióösszegzés
 • GL összefoglaló
 • Bevétel összefoglaló
 • Eredményszemléletű tőzsdei felsorolás
 • Munkavállalók listája
 • Munkavállalók összefoglalása
 • 401K lista
 • 401K összegzés
 • 401K Export

Ha valamit össze kell foglalni és jelentést kell tenni, akkor az OnPay valószínűleg megvan.

Diagramot kaptak azok számára is, akik a vizuális vezérelt jelentéseket részesítik előnyben.

Az onpay bérszámfejtés jelentési táblázatokat tartalmaz

Az összes jelentésük nagyon átfogó, így áttekinti őket a szíve tartalmához. A jelentéseket Excel vagy PDF formátumban is mentheti – ez nagyon kényelmes!

Az onpay bérszámfejtés excel és pdf formátumú a jelentésekhez

Nagyszerű munka a nagyon hasznos jelentésgeneráló rendszeren, az OnPay-n!

8. Az OnPay HR funkcióval rendelkezik!

A HR és a bérszámfejtés időnként átléphet, tehát csak az OnPay-nek van értelme, hogy néhány HR funkciót beépítsen szoftverébe.

Amikor rákattint a HR fülre, a felhasználói felület frissítő zöld színűvé válik! Talán azt a benyomást kelti, hogy a HR biztonságos hely. Függetlenül attól, hogy ez igaz, nem tetszik!

Az onpay bérszámfejtés HR funkcióval rendelkezik

Az OnPay HR-rendszere meglehetősen alapvető, de megteszi, amit meg kell tennie. Ugyanazok a funkciók, mint a versengő bérszámfejtési / HR programok, például egy portál az ügyfelek számára az üdülés igénylésére és a szervezeti diagram.

Alapvetően az OnPay HR funkciói nem úttörő, de működnek!

9. Az OnPay fantasztikus támogatással rendelkezik!

Mindig úgy éreztük, hogy egy vállalat csak annyira erős, mint a támogató csapata. Ők az ipar valódi hősei, mindig ott vannak, hogy segítsenek a rászorulóknak, és ők mindig az első védelmi vonal, amikor a dühös felhasználók irreális igényeket és fenyegetéseket tesznek.

Örülünk annak, hogy az OnPay támogatási csapata nagyon jól tudott és segítőkész volt. De a tájékozottság és a segítőkészség gyakran nem elég, és a csapatnak gyorsan reagálnia kell a kérésekre, vagy csalódott ügyfelek csak dühös ügyfelekké válhatnak.

Mivel az élő csevegési órák csak 9 és 20 között vannak, nem tudtak azonnal megválaszolni a kérdéseinket, ám reggel elsőként e-mailben kapcsolatba léptek velünk! Innentől folytattuk az élő csevegést, ahol szakszerűen válaszoltak minden feltett kérdésre.

Az onpay bérszámfejtés kiválóan támogatott

Ők is nagyon barátságos csoport, örömmel válaszolnak bármi ostoba kérdésre.

Az onpay bérszámfejtés barátságosan támogatott

Kudos az OnPay támogatási csoporthoz!

4 Ways OnPay nem szokott

Az OnPay-n sok jó dolog történik értük, de hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy a szoftver tökéletes. Néhány dolog, amelyben az OnPay-t javításra szorult, de ne feledjük, hogy ezek a szerző szerény véleményei.

1. Az OnPay nem érzi magát gyorsan

Tudod, hogy egy SaaS nagyon gyors, ha nem veszi észre sebességét. Ez valami, ami úgy érzi, hogy jól van, amikor használja – zökkenőmentes és folyamatos, megszakítás nélkül.

Az OnPay használatával nem mondhatjuk, hogy lassú, mert nem az. Csak a sebesség észrevehetően nem olyan gyors, mint a többi szolgáltatónál. Úgy találtuk magunkat, hogy néha azon gondolkodunk, vajon kellene-e frissíteni az oldalt.

Dióhéjban az OnPay webhelyének betöltése sebessége egyszerűen csak elfogadható, ami szégyen, mert ennél sokkal jobb.

2. Jellemzők a szolgáltatások kedvéért

Az OnPay funkciókkal néz ki, mert így van. A probléma az, hogy a funkciókat időnként megérintik, mintha csak ott vannak, mert ott vannak.

Vegyük például ezt a „Engagement” funkciót. Ennek egyetlen célja a jégtörés. Ennél sokkal többet tehetnének vele, mint például a közvélemény-kutatások a csapat morálának felmérésére, de csak erre hagyták.

Az onpay bérszámfejtés funkcióval rendelkezik az alkalmazottak

Egy másik példa az OnPay dokumentumsablonjai. Ha jól hajtják végre, akkor valóban időmegtakarítók lehetnek, segítve a papírmunkánkat! Sajnos úgy tűnik, hogy csak 2 sablonnal rendelkeznek.

Az onpay bérszámfejtés HR dokumentumsablonokkal rendelkezik

Hasznos? Igen. Csak arra számítunk, hogy többet várunk el.

3. Az UI jól néz ki, de az UX-nek munkára van szüksége

Első pillantásra az OnPay felhasználói felülete valóban tiszta, gombokkal a megfelelő helyen. Megjelölik az összes megfelelő felhasználói felületet, tehát a webhely navigációja nem jelenthet problémát … kivéve, hogy legalábbis egyes esetekben ez a helyzet.

Megkérdőjelezhető döntéseket hoztak a funkcionalitással kapcsolatban. Például megvizsgáljuk, hogyan döntöttek a bérszámfejtés törléséről.

Természetesen a legjobb, ha felsorolná a bérszámfejtési jelentéseket és a „Bérszámfejtés törlése” gombot a „Bérszámfejtés” lapon, így a bérszámfejtéshez kapcsolódó minden megtalálható egy helyen, de nem ez a helyzet.

El kellett mennünk az irányítópultra, kattintson a „Legutóbbi futások” elemre, és töröljük onnan a futást. Nem érzi magát intuitívnak, és néhányszor elveszettnek éreztük magunkat az alkalmazás használata közben, amikor támogatásra kellett fordulnunk, hogy kitaláljuk a dolgokat..

Természetesen ezt egy csipet sóval kell elvennie, mert ez nagyon jó felhasználói ostobaság problémát jelenthet (igen, én magamról beszélek).

4. Az OnPaynek nincs mobilalkalmazása

Az igazságosság kedvéért senkinek nincs szüksége mobilalkalmazásra a bérszámfejtéshez, de ne felejtsük el, hogy az OnPay HR funkciókkal is rendelkezik. Kényelmesebb lesz, ha csak egy alkalmazást érintünk, és jóváhagyhatjuk (vagy elutasíthatjuk) a nyaralási kérelmeket és a bérszámfejtést.

Tudjuk, hogy telefonunk böngészőjével könnyen bejelentkezhetünk az OnPay-be, de egy dedikált alkalmazás egy kis időt takaríthat meg, ami sokkal kényelmesebbé teszi az elfoglalt üzleti tulajdonosokat..

OnPay terv & Árképzés: Áttekintés

Az egyszerűség az OnPay stratégiája, és ez megjelenik az árazási tervben. Csak egy árral rendelkeznek, így a döntéshozás könnyebb az üzleti tulajdonosok számára.

Alapár 40 USD, további 6 USD / alkalmazott.

onpay bérszámfejtési tervek és árképzés

Olyan helyzetben, amikor 10 alkalmazottal rendelkezik, ez csak havonta 76 dollárba kerül.

Ez egy tisztességes ár, amelyet fizetni kell, figyelembe véve a megszerzett funkciókat!

Döntés: Ha az OnPay-hez kell fordulnia?

Ezt valóban nehéz volt áttekinteni.

Egyrészt az OnPay nagyszerűséggel rendelkezik. Professzionálisnak tűnik, egyszerű, és teljesíti ígéreteit. Pontosan ezt akarjuk egy SaaS-ban, de úgy tűnik, hogy minden előrelépés mellett megteszik… nos, nem kettőt, hanem talán csak egy lépést vissza.

A felhasználói felület jó, és bár nem nevezzük nehéznek a tanulási görbét, az OnPay-nek vannak bizonyos problémái az UX-vel és a webhely navigációjával kapcsolatban, ami azt jelenti, hogy a szoftver hatékony használatához képzéseket kell igényelnie. Csak nem érzi magát elég intuitív módon.

Rengeteg funkciójuk van, de ezeknek a funkcióknak soknak érzik magukat, mint például a meglévők miatt. Ha csak törekednek arra, hogy ezeket a funkciókat pontosítsák!

Vannak igazán részletes jelentések is (amiben biztos vagyok benne, hogy néhány felhasználó élvezni fogja), de valahogy ezeknek a jelentéseknek a átvitele fejfájást okoz. Ami furcsa, mert más jelentésekkel mentünk át részletes jelentéseket, és velünk teljesen jól voltak.

Dióhéjban az OnPay működik. Nem forradalmi. Nem fúj az agyad, de működik.

És alacsony árukkal, ez jó üzlet. Ne feledje azonban, hogy megkapja azt, amit fizet!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map