Patriot Software Review – 9 előnye és 4 hátránya a Patriot Software Bérszámfejtésnek

Patriot Software


Patriot Software

https://www.patriotsoftware.com/

tl; dr

A Patriot Software fantasztikus bérszámfejtési rendszer, néhány hibával. Ha élni tudsz ezekkel a hibákkal, akkor több mint elégedettek lennének a rendszerükkel! Tudj meg többet.

Patriot Software Review – 9 előnye & 4 Hátránya a Patriot Software Payroll-nak

Miközben kutatást folytattam az online bérszámfejtés-áttekintő sorozatunkkal kapcsolatban, pár baráttal, családdal és természetesen internetes fórumokkal konzultáltam, amelyekben a bérszámfejtés-márkákra kellene figyelnem..

Ahogy az várható volt, sok név bukkant fel, de sokan megemlítették a Patriot Software-t. Tehát a kézben levő információkkal felcsévéltettük ujjainkat és dolgoztunk, és minél több kutatást végeztünk a bérszámfejtőnél..

Kiderült, hogy a Patriot története elég felemelő!

Patriot szoftver – épít az alagsorból fel

A Patriot Software egyáltalán nem indult Patriot Software néven.

Valójában Mike Kappel, a cég vezérigazgatója, alapítója és látnokja elkezdett egyedi szoftverek írását partnerével.

A pénzük, amelyet hoztak, nem sok igazságot okozott a szoftver írására eltöltött időben, így Mike elkezdte a rések vizsgálatát, és amikor megjelent a villanykörte – a piacnak szüksége volt egy online digitális toborzási hálózatra..

A Top Echelon társaságot nevezték el, és kissé kitartással és szerencsével növelték a márkát, hogy az ország toborzóinak legjelentősebb hálózatává váljanak..

Kappel azonban nem volt elégedett a Top Echelonban elért sikerével, és folytatta az ötletgyűjtést. Segíteni akart a kisfiúknak, hogy biztosítsa, hogy kisvállalkozásuknak megfelelő eszközökkel rendelkezzenek a sikerhez.

A Top Echelon építésében szerzett tapasztalataiból kiindulva, Mike 2002-ben elkezdett dolgozni egy online bérszámfejtési rendszeren a gyárának alagsorában, amely kiderült a fényes Patriot Software 1.0-nak..

Nyilvánvaló, hogy nem olyan szellemes, mint amilyen, a szoftvert nem vették jól be a piacon, de mint minden jó vállalkozó, Mike sem volt olyan, aki feladta egy kis botlás után.

Visszament a rajzhoz, és előállt egy online számviteli ÉS bérszámfejtési programmal, amelyet manapság Patriot Software néven ismerünk. A szoftver gyorsan szédítő szépséget talált, és a társaságot 2017-ben 128 millió dollárra becsülték.

Ma a Patriot Software 21 500 kisvállalkozást szolgál ki az Egyesült Államok mind a 50 államában, és 2018-tól 205,4 millió dollárra becsül..

A Patriot Software a megfelelő bérszámfejtés az Ön számára?

Az adatokat tekintve könnyű azt gondolni, hogy ott a Patriot Software a legjobb bérszámfejtés, mindegyik képzeletbeli értékelési számmal és az ügyfelek számával.

A patriot szoftver bérszámfejtés jó áttekintést kapott a Capterra-ról

(Forrás: Capterra)

patriot szoftver bérszámfejtés jó szoftverszolgáltatások reivew

(Forrás: Szoftver-tanácsadás)

Ha az emberek annyira bíznak benne, akkor jónak kell lenniük?

Nos, nehéz megmondani. Időnként egy szoftver sikeres és népszerű a mögötte levő marketing, nem pedig a program tényleges használhatóságának köszönhetően.

Időnként a szoftver egyenesen csalódást okozhat, és még mindig népszerűvé válik, csak azért, mert az emberek nem tudnak semmiféle jobbat.

Tehát honnan tudná, hogy a Patriot Software bérszámfejtési rendszere jó-e a kisvállalkozás számára?

Nos, ezért vagyunk itt. Kipróbáljuk a szoftverüket, és mélyreható áttekintést adunk Önnek arról, hogy milyen a rendszerük használata. Mindent megosztunk veled – a jó, a rossz és a csúnya.

Alapvetően az összes kockázatot vállaljuk, és minden hibát elkövetünk, csak hogy tanulhasson tőlünk és elkerülje az azonos típusú problémákat, amelyekkel szembesültünk.

Tehát további beavatkozás nélkül mélyüljünk bele az áttekintésbe.

9 dolog, amit szeretünk a Patriot szoftverről

1. Egy egyszerű bérszámfejtési rendszer!

A bérszámfejtés futtatása a Patriot Software segítségével olyan egyszerű, amennyire csak lehet. Valójában úgy tűnik, hogy mindent, ami a Patriot Software-hez tartozik, úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbb és érthetőbb legyen.

Kíváncsi vagyok, hogy más cégek miért nem alkalmazzák ezt a megközelítést gyakrabban, mert valóban képzés nélkül készül el, ami véleményem szerint óriási időmegtakarítást jelent.

A bérszámfejtést három egyszerű lépésben hajtja végre:

 1. Írja be a bérszámfejtést
 2. Jóváhagyja a bérszámfejtést
 3. Nyomtatási bérszámfejtés

1. lépés – Írja be a bérszámfejtést

patriot szoftver lépjen be a bérszámfejtésbe

Mindaddig, amíg a munkavállalói adatait helyesen állítja be, itt minden megjelenik a bérszámfejtés képernyőn. Csak annyit kell tennie, hogy beírja a megfelelő számokat, vagy ha szükséges, javításokat végez.

Ha nem kell módosítania, akkor csak továbbléphet, és rákattinthat a következőre.

2. lépés – Jóváhagyja a bérszámfejtést

hazafias szoftver jóváhagyja a bérszámfejtést

Ezt a lépést alapvetően annak biztosítása érdekében hajtják végre, hogy a bérszámfejtés során ne kerüljenek hibákat. Valójában nem kell semmit tennie, csak átnéznie a számokat, és jóváhagyás előtt meg kell győződnie arról, hogy minden helyes-e.

3. lépés – Nyomtassa ki a bérszámfejtést

A patriot szoftver lehetővé teszi a bérszámfejtés kinyomtatását

A 2. lépés elvégzése után a Patriot Software automatikusan befizeti a fizetéseket az alkalmazottja számlájára, így megtakaríthatja a saját maga elvégzésének nehézségeit (csak a teljes szolgáltatási tervnél)..

Elkészült a bérszámfejtéssel!

2. Könnyen kinyomtathatja a fizetési lehetőséget!

Miután megtörtént a bérszámfejtés, könnyen kinyomtathatja a munkavállalói fizetési táblákat.

A patriot szoftver lehetővé teszi a fizetőképernyő nyomtatását

A bal oldali sávon kattintson a „Payrolls nyomtatása” elemre, majd a kívánt futtatáshoz kattintson a „Nyomtatás” elemre. Ezután a „Munkavállalói bérszámfejtés nyomtatása” képernyőre vezet, ahol a „Paystubs letöltése most” gomb jelenik meg..

A patriot szoftver lehetővé teszi a paystub letöltését

Találja meg ezt, és kap egy PDF-dokumentumot az alkalmazottak fizetési tábláiról, szépen elkülönítve az egyes oldalakhoz, így csak nyomtatni tud, anélkül, hogy a kézművesség gyakorlása miatt aggódnia kellene a papírok darabolásával..

hazafias szoftver bérszámfejtés pdf formátumban

Alternatív megoldásként kérheti, hogy az alkalmazottak bejelentkezzenek a Munkavállalói Portálba, így elmenthetik fizetőeszközük digitális másolatát (miért nyomtathat papírra, ha van digitális másolat, amirit?), Vagy maguk is kinyomtathatják őket..

3. Az alkalmazottak felvétele a rendszerbe egyszerű!

Soha nem szórakoztató, ha harcolnod kell a szoftverrel, hogy valamit elkészítsen. Néhány fizetési program, amelyet kipróbáltunk, megkövetelte tőle, hogy ugorjunk át a karikain, mielőtt engednénk, hogy valami olyan egyszerű lépést tegyen, mint például az alkalmazottak felvétele a rendszerbe, amit szörnyen bosszantónak és feleslegesnek találtunk. .

A Patriot szoftverrel ez egyáltalán nem jelent problémát.

Csak annyit kell tennie, hogy menjen tovább az irányítópultra, és kattintson az „Alkalmazott hozzáadása” elemre.

A Patriot Software bérszámfejtésével egyszerűen hozzá lehet adni az alkalmazottat

Ezután egy olyan oldalra kerül, ahol kitöltenie kell az alkalmazott adatait. Ne feledje, amikor azt mondtam, hogy a Patriot Software a lehető legegyszerűbb?

Itt is érvényes!

Csak annyit kell tennie, hogy kitölti a kitöltéseket. Ehhez nem kell rakétatudósnak lennie!

A hazafias szoftver egyszerűen hozzáadja az alkalmazottak adatait

Miközben kitölti a részleteket, feltétlenül hajtsa végre ezt az egy extra lépést – jelölje be a gombot, hogy munkavállalói portál regisztrációs e-mailt küldjön az új alkalmazottjának. Ez később sokkal könnyebbé teszi az életét, amit a 4. pontban fogunk megismerni.

A patriot szoftver lehetővé teszi munkavállalói regisztrációs e-mail küldését

Ha elkészült mindent kitölteni, nyomja meg az alján lévő nagy narancssárga „Munkavállaló hozzáadása” gombot – és kész!

Miért nem lehet az életben minden olyan egyszerű??

4. A Patriot Softwarenek van Munkavállalói Portálja!

Ha követte a 3. pontban szereplő utasításainkat, e-mailt küldött az alkalmazottainak, hogy regisztráljon a Patriot Munkavállalói Portálra.

Ennek végrehajtása az egyik legjobb dolog lehet, ami valaha megtörténhet az életedben.

Amikor meghívja őket a portálra való feliratkozásra, barátságos kis e-mailt kapnak a Patriot Software-től a feliratkozáshoz. Ne aggódjon, az egész nagyon veszélytelen és biztonságosnak tűnik, így az alkalmazottait nem fogja megijeszteni.

hazafis szoftver bérszámfejtő portál

A regisztráció után az alkalmazottak testreszabhatják saját nevüket és jelszavaikat. Azt is képesek lesznek frissíteni a rendszert, hogy a kényelme kedvéért az általuk preferált e-mail címet használják.

A munkavállalói portál alapvetően hozzáférést biztosít a felhasználónak minden adatához. Megnézhetik saját fizetési adataikat, adó-visszatartási adataikat és akár saját időkártyájukat is.

Emellett saját fizetési nyomataikat is kinyomtathatják vagy digitálisan tárolhatják, ezáltal megtakaríthatja a számukra történő kinyomtatás problémáját. Őszintén szólva, személyesen azt szeretném, ha az alkalmazottaim csak digitálisan tárolnák fizetésüket. Miért vágja le az értékes fákat papírra, ha bármikor online hozzáférhet a fizetős csonkhoz?

Alapvetően a Munkavállalói Portál megkönnyíti az életét mind Ön, mind az alkalmazottja számára, időmegtakarítással és az adatok visszakeresésének mindkét fél számára kényelmesebbé téve. A munkavállaló hozzáférhet minden saját adatához anélkül, hogy bele kellene támadnia az üzleti tulajdonos idejébe.

5. hibázott? Érvénytelen ez az ellenőrzés!

Mindannyian emberek vagyunk, és az emberek hibákat követnek el.

A bérszámfejtési szoftverekről ezeket a hibákat néha nehéz kijavítani. Egyes programok nem is engedik meg ezeket a hibákat kijavítani – be kell jelentkeznie, hogy támogatást tudjon látni, hogy meg lehet-e csinálni..

Szerencsére nagyon kényelmesnek találtuk a bérszámfejtési hibák kijavítását a Patriot Software segítségével.

Csak annyit kell tennie, hogy a „Bérszámfejtés” lapon található „Érvénytelen ellenőrzések” -re lép. Itt megjelenik az érvényteleníthető csekkek listája.

A patriot szoftver lehetővé teszi a bérszámfejtés érvénytelenítését

Ki kell választania a téves ellenőrzést, majd meg kell nyomnia a nagy narancssárga „A kiválasztott ellenőrzések érvénytelenítése” gombot (támaszkodik a felhasználói felület csapatához, és a fontos gombok narancssárgá tétele a szokásos kékkel szemben zseniális lépés).

Csak ellenőrizze, hogy ismét fizeti-e a bérszámfejtést az érvénytelen csekkért, különben szegény alkalmazottja nem fog fizetni!

jegyzet

Ha a fizetéseket már beszámolták a munkavállalói számlákba, akkor ezeket a csekkeket már nem lehet érvényteleníteni!

6. Kezelje a nyaralási időt!

Munkavállalói egy év alatt számos fizetett szabadságra jogosultak (az általuk megillethető szabadságnapok száma tagállamonként különbözik), de ha szabadságra van szükségük, miután az összes kiosztott fizetett időt kimerítették munkanapokon kívül a bérszámfejtési rendszernek tudnia kell, hogy így módosítani lehet a bérszámfejtését.

Egyes bérszámfejtési szoftverek ezt nem veszik figyelembe, ami hibákat okozhat a bérszámfejtésben.

Haladjon a „Bérszámfejtés” lap felé, kattintson a „Kikapcsolódás kezelése” elemre, és eljut az oldalra, ahol egy pillanat alatt megtekintheti alkalmazottja összes rendelkezésre álló nyaralási óráját..

patriot szoftver bérszámfejtés lehetővé teszi a szabadidő kezelését

Csak annyit kell tennie, hogy bejelöli a munkavállaló neve melletti négyzetet, és nyomja meg a „Kiválasztott alkalmazottak nyaralási idejének szerkesztése” menüpontot..

Csak annyit kell tennie, hogy szó szerint csak kitölti a kitöltéseket. Ennél nem egyszerűbb.

patriot szoftver bérszámfejtés segítségével kezelheti a nyaralási órákat

Ha elkészült, nyomja meg a „Mentés” gombot (ismét a fontos gombok élénk narancssárgával vannak kiemelve), és a Patriot Software elvégzi az összes szükséges számítást az Ön számára, ha bérszámfejtést futtat..

Egyszerű, gyors és kényelmes!

7. Félelmetes részvételi menedzsment!

A részvétel menedzselése általában HR kérdés, de örülünk annak, hogy a Patriot Software úgy döntött, hogy ezt a funkciót kiegészítő szolgáltatásként beilleszti a rendszerébe..

Fantasztikus, mert mindent megkaphatunk egy alkalmazáson belül anélkül, hogy váltanunk kellene egy másik időkezelő szoftverre, amely valójában nem sok erőfeszítést igényel, ám idegesítő lehet.

Menjen tovább a „Bérszámfejtés” fülre, mint általában, majd kattintson az „Időkártyák kezelése” elemre..

patriot szoftver bérszámfejtés segítségével kezelheti a részvételt

Mint általában a Patriot Software szoftverrel végzett tevékenységekkel, mindenki óráit egy pillantással láthatja egy képernyőn. Helyezze el az alkalmazottak számára az órákat, ahogy szeretné, majd nyomja meg a „Időt takarít meg”.

Még nem is kell önmagában értesítenie alkalmazottait, mivel a program automatikusan frissíti az összes alkalmazottat, és a munkavállalói portálon keresztül ellenőrizhetik saját időkártyáikat..

8. Átfogó számviteli szolgáltatások!

Rengeteg bérszámfejtési szoftver szolgáltató van odakint, de úgy tűnik, hogy a Patriot Software megtalálta a módját, hogy számviteli képességeivel kiemelkedjen a tömegből..

Az összes bérelt szolgáltató közül, akiket kipróbáltunk, ők egyedül nyújtanak számviteli szolgáltatásokat, és elég rohadtul csinálják!

Amikor elkezdi a könyvelést, először be kell írnia az összes vállalati adatot, ügyfelet, szállítót, terméket, szolgáltatást stb. Ez megmondja a programnak, hogy milyen üzleti tevékenységet folytat, hogy automatikusan generálhassák a mezőket meg kell töltenie. Ez mind nagyon egyszerű. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és semmilyen módon nem tévedhet el.

Miután mindent megadott, az élet valóban egyszerűvé válik.

Előre beállított sablonnal készíthet árajánlatokat, becsléseket és számlákat ügyfelei számára, amely már tartalmazza az összes adatot. Termékei vagy szolgáltatásai ott vannak a legördülő menüben, és amikor egy elemet kiválaszt, az ár automatikusan hozzáadódik az ajánlathoz vagy a számlához.

Még akkor is lehetősége van kedvezményeket létrehozni!

patriot szoftver bérszámfejtés lehetővé teszi kedvezmények létrehozását

Most, ha áttér a szállítói feladatokra, rájössz, hogy könnyen létrehozhatja a szállítók fizetését, számláinak kifizetését és a csekkek kinyomtatását. A számláról és a számláról történő készpénzbefizetéseket és betéteket is beválthatja, ezzel teljes mértékben kiküszöbölve, hogy a könyvviteli célokra támaszkodjon egy harmadik fél programjára..

patriot szoftver A bérszámfejtés könyvviteli funkcióval rendelkezik

Ebben a tekintetben a Patriot Software valóban a méhek térdét jelenti.

jegyzet

A Patriot Software könyvelési szolgáltatása egy fizetős szolgáltatás, amely külön van a bérrendszerétől.

9. A Patriot Software jelentésekben mutat bennünket!

Ha Ön a riportokban élő típusú, örömmel veszi tudomásul, hogy a Patriot Software bármilyen jelentést képes készíteni az Ön általi áttekintés céljából.!

A jelentések egyik leghosszabb listája, amelyet a bérszoftver-szolgáltatónál láttam. Csak lépjen tovább az irányítópultra, nyomja meg a jelentéseket és a BAM-ot!

A hazafias szoftver bérszámfejtõinek rengeteg jelentése van

Annyi jelentést tölthet le a szíve tartalmához!

4 dolog, ami nem szereti a Patriot szoftvert

A Patriot Software sok jót tett nekik, de ez nem azt jelenti, hogy nincsenek hibái. Íme néhány dolog, amelyről úgy éreztük, hogy jobban tudnak csinálni.

1. Nem lehet tömegesen hozzáadni az alkalmazottakat

Tíznél fiatalabb kisvállalkozások esetén ez egyáltalán nem jelent problémát. De mi van, ha kisvállalkozásodban 20, 30 ember működik? Az alkalmazottak egyenkénti hozzáadása sok időt fogyaszthat, és nagyon unalmas is lehet.

Talán van mód arra, hogy tömegesen csináljam, de biztos vagyok benne, hogy nem tudtam kitalálni.

Kérdezhetnék tőlem támogatást … de ezt a következő pontban érintjük.

2. A támogatás lassú

Élő csevegéssel, telefonhívással vagy e-mailen keresztül elérheti a Patriot Software támogatását. Mivel azonban a támogatási óráimon kívül dolgozom (az élő támogatás csak 8-tól 8-ig, hétfőtől péntekig, keleti idő szerint érhető el), nem volt más választásom, mint e-mailt küldeni nekik a támogatásért, ami egyáltalán nem nagy ügy.

hazafis szoftver támogató csoport

A probléma az volt, hogy 4 napba telt, hogy visszahívjanak hozzám. Igen, hasznosak voltak, de a várakozási idő csak borzasztó volt.

3. Ez egy kicsit unalmas oldalról

Most csak kicsi vagyok.

A Patriot Software teljesen működik, és gyönyörűen működik. Csak úgy néz ki, és unalmasnak érzi magát, mint valami, ami egyenesen a boomer tervező gondolkodásmódjából jött ki.

Minden biztonságban és biztonságban érzi magát … mint a 90-es évek bankja.

Biztos vagyok benne, hogy ez megfelel néhány embernek, csak azt hiszem, engedhetik meg maguknak, hogy egy kissé nagyobb kockázatot vállaljanak a formatervezésükkel.

4. A Patriot Software lassan érzi magát

Ez vitathatatlanul a legnagyobb problémám a Patriot szoftverrel.

Online szoftverszolgáltatások esetén gyorsnak kell lenned.

Olyan gyors akar lenni, hogy az ügyfél úgy érzi, mintha offline szolgáltatást használ, mert ha észreveszi a sebességet, az azt jelenti, hogy túl lassú vagy, hogy természetesnek érezze magát..

A Patriot szoftver használatával határozottan éreztem a sebességet. Valójában többször is éreztem. Úgy érzem azonban, hogy igazságos azt mondani, hogy a lelassulás oka a kapcsolatom lehet, ezért az eredmények eltérhetnek.

A Patriot Software terve & Árképzés: Áttekintés

A Patriot Software árajánlatát 2 szintre osztotta – Basic Payroll és Full Service Payroll.

BasicFull szolgáltatás
Ár / hónap * 10 USD 30 USD
Közvetlen betétIgen
Munkavállalói portál Igen Igen
Tax FilingManualAuto

* Munkavállalónként havonta további 4 USD.

Ráadásul külön fizetnie kell, ha a kiegészítő szolgáltatásaikat választja:

Idő & Részvétel

 • Könnyen & Biztonságos hozzáférés
 • Időkártya szolgáltatás
 • Pontos jelentéstétel
 • Idő-kikapcsolás
 • Ár – 5 USD / hó

HR szoftver

 • Munkavállalói információk követése
 • HR menedzsment & Jelentés
 • Ár – 4 USD / hónap-tól

Döntés: Ha Patriot szoftvert keres?

A Patriot Software kétségkívül az egyik legjobb online bérszámfejtő szolgáltató. Megteszi, amit ígér, és jól teljesíti.

Csak néhány olyan dolog van, amelyben személyesen szeretném javítani.

Vegyük például azt, hogy képtelenek tömegesen hozzáadni az alkalmazottakat. Ez valami meglehetősen alapvető, amit könnyen meg lehet tenni az üzleti tulajdonos ésszerűsége érdekében. Talán meg lehet csinálni, de nem tudom kitalálni, és nem igazán zavarhatom a támogatással való ellenőrzést, mert az élő csevegés jelenleg offline állapotban van, és az e-mail támogatás túl sokáig tart ahhoz, hogy visszatérjen.

A Patriot Software időnként kissé nem reagál, de ennek oka a kapcsolatom lehet. Kicsit unalmas és unalmasnak tűnik – de nagyon jól csinálja, amit elvár.

Az árak meglehetősen drágák lehetnek. Az alapbérek megfizethetőek, ám ez nem csökkenti azt. A program nem érzi úgy, hogy megéri, ha magának kézi befizetést és adóbevallást kell készítenie, tehát a teljes szolgáltatás az út, havonta legalább 30 dollárba kerül..

Dobd el az idejüket & Látogatás és HR szoftver kiegészítők, és a költségek hirtelen havi 39 dollárra növekszenek, anélkül, hogy még az alkalmazotti árat is figyelembe vennénk!

De miután ezt elmondtam, a Patriot Software valóban az egyik legmegbízhatóbb online bérszámfejtési szoftver szolgáltató.

Videójuk van egy fedélzeten, amely valóban hasznos az Ön megismerésében. Ha elakad, minden lépésben vannak súgógombok. Ennek használatához nem kell rakétatudósnak lennie, csak tudnia kell, hogyan kell követni a képernyőn megjelenő utasításokat.

Valójában azt hiszem, hogy a Patriot szoftvert olyan könnyen használhatónak találtuk, mert csak annyit kell tennie, hogy szó szerint követi a képernyőn megjelenő utasításokat. Ennél egyszerűbbé nem válik. Olyan egyszerű, hogy biztos vagyok benne, hogy a nagymamám megtanulhatja, hogyan kell használni …

A Patriot Software az egyik legjobb elérhető online SaaS bérszámfejtés, ám vannak hibáik. Ha a hibáik és az áraik nem zavarnak, akkor több mint elégedett lesz fantasztikus bérszámfejtési rendszerükkel..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map