Privát Internet hozzáférés vs. HideMyAss (Naplók / Sebesség / Biztonság)

Privát internet-hozzáférés vs Hidemyass

Privát internet-hozzáférés és HideMyAss Pro VPN a világ két legnépszerűbb VPN szolgáltatása, de nagyon különböző okokból. Bár mindkettő kiváló szolgáltatást nyújt, a kettő közül az egyik valóban kiemelkedik a Bittorrent felhasználók igényeinek kielégítésekor.


Olvassa el a teljes VPN-összehasonlítást az alábbiakban, hogy megnézze, melyik nehézsúlyú teherautó jelenik meg a tetején (tipp: Nem is olyan közel).

Vállalati profilok & A szolgáltatás összefoglalása

Először nézzük meg gyorsan az egyes VPN-előírásokat és funkciókat, hogy jobb képet kapjunk arról, hogy mihez dolgozunk.

Privát internet-hozzáférés

Kép

Jellemzők
Székhelye az USA-ban található
Nincs tevékenységi napló
Nincsenek metaadatok (kapcsolatnaplók)
Szerverek 24 országban

Árazás
1 hónap – 6,95 USD
Legjobb ajánlat: 1 év 3,33 dollárért / m

Minden szolgáltatás & Árazás

HideMyAss

Kép

Jellemzők
Székhelye az Egyesült Királyságban
Nincs tevékenységi napló
Naplózza a metaadatokat (kapcsolatnaplók) 6 hónapig
Szerverek 221 országban (a legtöbb VPN)

Árazás
1 hónap – 11,52 USD
Legjobb ajánlat: 1 év 6,55 dollárért / m

Minden szolgáltatás & Árazás

VPN kiválasztása (a legfontosabb tényezők)

Minden VPN szolgáltatás titkosítást nyújt, és elrejti az Ön IP-címét. Itt állnak meg a hasonlóságok. Számos tényező határozza meg, hogy a VPN mennyire fog teljesíteni az anonim torrentet. Itt található a legfontosabb dologok listája, amelyeket figyelembe kell venni a VPN kiválasztásakor:

A legfontosabb VPN szolgáltatások (torrentinghez)

 1. Naplózási politika – Naplókat tart a VPN? Meddig? Milyen információkat követnek?
 2. Sebesség – több sebesség jobb, természetesen
 3. Torrent barátságosság – Vajon a VPN valóban üdvözli a bittorrent felhasználókat, vagy törli-e a fiókokat a torrent tevékenységért?
 4. Biztonság – A titkosítás erőssége fontos. Ezenkívül a VPN tartalmaz-e egy kill kapcsolót & privát DNS-kiszolgálók
 5. Egyéb hasznos szolgáltatások – SOCKS5 proxyk, egyénileg konfigurált torrent kliensek, p2p-re optimalizált szerverek stb…

Össze fogjuk hasonlítani a Hidemyass és a Privát Internet hozzáférést mindezen kritériumok alapján, egyenként. Csináljuk.

Adatvédelmi / naplózási irányelvek

Itt megvizsgáljuk, hogy az egyes VPN-ek milyen információkat tartalmaznak (ha vannak ilyenek) az Ön tevékenységéről, a csatlakozási előzményekről és a letöltésekről.

Privát internet-hozzáférés

A PIA az Egyesült Államokban található, ahol az adatmegőrzési törvények nem vonatkoznak a VPN szolgáltatókra.

Naplózási politika: A privát internet-hozzáférés azt állítja, hogy nem tartanak semmilyen tevékenységi naplót, és nem figyeli vagy rögzítik a munkamenet előzményeit vagy a meta adatokat. Ez azt jelenti, hogy nem rögzítik az IP-cím előzményeit, a csatlakozási előzményeket vagy az átadott adatok mennyiségét. Valódi nem naplózó VPN.

Hidemyass

A Hidemyass az Egyesült Királyságban található, és az Egyesült Királyságban az adatmegőrzési törvények hatálya alá tartozik (amelyek a VPN-kre vonatkoznak).

Naplózási politika: Hidemyass megerősítette, hogy noha nem közvetlenül figyelik a VPN-tevékenységet, 2-3 hónapon keresztül őrzik a kapcsolatnaplókat. Ezek a naplók tartalmazzák az IP-cím előzményeit és az átvitt adatok mennyiségét. Ennek eredményeként képesek továbbítani a DMCA-értesítéseket, és tudomásuk szerint ezt megtették.

Elemzés:
A PIA egy valódi nem naplózó VPN-szolgáltató. Ez a bittorrent felhasználók számára az optimális adatvédelmi szint, és a Hidemyass egyszerűen nem felel meg egymásnak, mivel az Egyesült Királyság adatmegőrzési törvényei előírják ügyfeleik munkamenet-előzményeinek metaadatainak rögzítését.. A PIA itt nyer nagyot.

Nyertes: Privát internet-hozzáférés

Látogasson el a webhelyre

Biztonság

Nézzük meg a titkosítási erősséget, az IP-szivárgásokat és az extra biztonsági funkciókat…

Privát internet-hozzáférés

Alagút titkosítása: akár 256 bites AES (ipari szabvány)
Kézfogás titkosítása: 4096 bites kulcsok (kiváló)
Egyéni titkosítási beállítások: Igen

További biztonsági szolgáltatások:

 • IPv6 szivárgás elleni védelem
 • DNS szivárgásvédelem
 • VPN gyilkos kapcsoló (megakadályozza az IP szivárgást, ha a VPN nem sikerül)

Hidemyass

Alagút titkosítása: akár 256 bites AES (ipari szabvány)
Kézfogás titkosítása: 2048 bites kulcsok (jó)
Egyéni titkosítási beállítások: Nem

További biztonsági szolgáltatások:

 • Biztonságos IP-kötés (kill-switch)

Elemzés:
A privát internet-hozzáférés is megnyeri ezt a fordulót. Ezek a szoftverek beépített védelmet nyújtanak a 3 leggyakoribb IP-szivárgáshoz. A szoftver speciális beállítások menüjében kiválaszthatja, melyeket engedélyezi. A DNS szivárgás elleni védelem különösen akkor hasznos, mert gondoskodik arról, hogy az Internet Szolgáltató DNS szervereit soha ne használják (ha nem blokkolja a DNS szivárgást, akkor az internetszolgáltató továbbra is figyelemmel kísérheti az internetes előzményeket).

Ezen felül a PIA az iparág legjobb titkosításaival rendelkezik (és teljes mértékben testreszabható a PIA asztali szoftverének speciális titkosítási beállításaiban). Ez lehetővé teszi a biztonság és a sebesség tökéletes keverékének finomhangolását (igényeitől függően), vagy csak az ajánlott beállításokkal járhat.
A privát internethozzáférés szinte minden biztonsági funkción kiemeli a HMA-t.

Nyertes: Privát internet-hozzáférés

Látogasson el a webhelyre

Torrent / p2p barátságosság

Számos VPN azt állítja, hogy engedélyezik a torrenteket, csak hogy később töröljék vagy függesszék fel a torrent tevékenységeket. Néhány VPN-t az alapoktól kezdve építenek, hogy torrent-barátságosabbak legyenek, mint mások.

Privát internet-hozzáférés

A privát internet-hozzáférés az egyik leginkább torrent barát VPN szolgáltató, amelyet teszteltünk. Nem korlátozzák a torrent tevékenységeket meghatározott szerverekre (bár valószínűleg inkább inkább inkább ragaszkodnának az Egyesült Államokon kívüli / Egyesült Királyságbeli szerverekhez).

Mint minden jó hírű VPN, a PIA nem támogatja és nem ösztönzi az illegális letöltéseket (sem mi). Mindazonáltal, függetlenül attól, amit letölt, nem tudnak online tevékenységeket összekapcsolni konkrét fiókokkal vagy felhasználókkal.

Mivel nem figyeli és nem naplózza a csatlakozási előzményeket vagy a VPN-tevékenységeket, lehetetlen nyomon követni a torrent letöltéseket egy adott vpn-fiókhoz. (és lehet, hogy több tucat vagy száz felhasználó osztja meg ugyanazt a VPN szervert).

Hidemyass

A Hidemyass nem blokkolja kifejezetten a torrentek / p2p hozzáférést a hálózatukon. Szolgáltatási feltételeik azt mondják, hogy visszavonják a jogellenes tevékenységekkel kapcsolatos számlákat.

Ez a szál jobb képet nyújt a torrent-politikáról a gyakorlatban.

Fontos jegyzet: A HMA képes nyomon követni a torrent letöltéseket egy adott fiókhoz, mivel ezek minden fiókhoz kapcsolódási naplókat vezetnek. Ez azt jelenti, hogy felfüggeszthetik / törölhetik a fiókokat, ha a jogilag kevésbé fájlokat töltik le.

Sebesség (PIA vs. HMA Speedtest)

A torrenting nagy sávszélességű tevékenység, és a nagyobb sebesség mindig jobb, igaz? Lássuk, melyik VPN lehetővé teszi a nagy sebességű kapcsolat legnagyobb százalékának a felhasználását.

Privát internet-hozzáférés

PIA USA sebességteszt

Kalifornia, USA

Privát internet-hozzáférés kanadai sebesség-teszt

Toronto, Kanada

Privát Internet Access Holland szerver sebesség teszt

Amszterdam, Hollandia (népszerű a p2p számára)

Hidemyass

Hidemyass NYC sebességteszt

New York, USA

Hidemyass chicago sebességteszt

Chicago, USA

Kép

Toronto, Kanada

Leggyorsabb elemzés:
A magán-Internet hozzáférés itt széles mozgástérrel nyer. Különösen lenyűgöző az upstream sávszélesség-különbség. A PIA mindhárom tesztelt szerverén képes volt elérni az 50 Mbps sebességű kapcsolatunk 80% -át. (Referenciaként csak 5-7 Mbps sebességre van szükség a film HD formátumban történő továbbításához).

Ha úgy gondolja, hogy a PIA a HMA árának körülbelül fele, ez könnyű választás, ha a sebesség az Ön első számú szempontja. Érdemes megnézni az IPVanish-t is (amely a leggyorsabb nem naplózó vpn, amelyet teszteltünk). Teljes mértékben összehasonlítottuk az IPVanish és a PIA összehasonlítását.

Nyertes: Privát internet-hozzáférés

Látogasson el a webhelyre

Hasznos kiegészítő szolgáltatások a torrentinghez

A legtöbb VPN csak VPN szolgáltatást kínál, de a torrent-központúbb VPN-k között vannak olyan extra funkciók, amelyeket a bittorrent felhasználók szeretnek. Például: Torguard tartalmaz egy automatikus proxy-telepítőt, amely azonnal beállítja a kedvenc torrent szoftvert a torrent proxy szolgáltatás igénybevételéhez. BTguard az uTorrent egyedi verzióival rendelkezik, és már telepítve vannak a proxybeállításokkal.

Tehát mit kínál ez a két VPN erőmű??

Privát internet-hozzáférés

Privát internet-hozzáférésEgyike azon kevés olyan VPN-nek, amelyek minden VPN-csomaghoz ingyenes zokni proxy szolgáltatást tartalmaznak.

A névtelen proxyszolgáltatások népszerűek a bittorrent felhasználók körében, mivel minden nagyobb torrent klienssel együttműködnek, általában gyorsabbak, mint egy VPN, és általában kevesebbet fizetnek. A hátrányos zokni proxyk nem vannak titkosítva (egy VPN rendkívül erős titkosítást kínál).

A PIA-val azonban megteheted Hozza ki a lehető legjobbat mindkét világból, és egyszerre használja a VPN + Proxy alkalmazást, mert lehetővé teszik 5 egyidejű kapcsolatot egyetlen fiókból. Ez azt jelenti, hogy a torrent IP-címe a proxy IP-címe, a böngésző címe a VPN-IP lesz, és ezek egyike sem felel meg a valódi IP-címnek. Más szavakkal rendkívül névtelen leszel.

Még lépésről lépésre vannak telepítési útmutatóink, amelyek megmutatják, hogyan kell ezt megtenni az összes kedvenc torrent szoftverében.

Meghatalmazott & VPN-beállítási útmutatók:

 • uTorrent
 • Vuze
 • Özönvíz
 • qbittorrent
 • Flud (android)

Árazás

Bár úgy gondolom, hogy az árnak alacsony prioritást kell élveznie a biztonság és a magánélet vonatkozásában, nem titok, hogy az emberek kedvező áron részesülnek alacsony áron. A VPN-ek ára körülbelül 3 dollár / hónap és 20 dollár / millió között van. A jó hír az, hogy az ár nem mindig jelenti a minőséget, és a legjobb tesztelt VPN-k közül néhány is a legmegfizethetőbb.

Így hasonlít a magán-Internet hozzáférés a Hidemyass-hoz, amikor ára van:

Privát internet-hozzáférés

Árazás

 • 1 hónap – 6,95 USD
 • 6 hónap – 35,95 USD
 • 1 év – 39,95 USD (3,33 USD / hó)

Hidemyass

Árazás

 • 1 hónap – 11,52 USD / hó
 • 6 hónap – 8,33 USD / hó
 • 1 év – 6,55 USD / hó

Nem számít, milyen előfizetési hosszat választott mindkét PIA-hoz & HMA, a szolgáltatások azonosak, időtartamtól függetlenül. Nyilvánvaló, hogy jelentős kedvezményt kap mindkét szolgáltatásért, ha a 12 hónapos előfizetési lehetőséget választja. Ha aggódik a vásárló megbánása miatt, felviduljon. Mindkét VPN 100% -os visszatérítési garanciát kínál.

A privát internet-hozzáférés 7 napos visszatérítési politikával rendelkezik és A Hidemyass 30 napos visszatérítési politikával rendelkezik (mindaddig, amíg nem sérti a feltételeket, vagy nem továbbít 10GB-nál több adatot).

Az alábbiakban bemutatjuk az egyes VPN-ek pontos árazási részleteit:

Privát Internet hozzáférés árazási oldal

Privát Internet hozzáférés tervei és árazása

A Hidemyass pontosan ugyanolyan előfizetési időtartamra kínálja VPN szolgáltatását, mint a PIA (1 hónap, 6 hónap és 12 hónap). Sajnos csaknem kétszer fizeti a PIA árat minden előfizetési időtartamért.

Hidemyass VPN árképzés

Árképzés / tervek a Hidemyass számára

Következtetés: És a győztes az…

Ez a leszámolás még csak nem is volt közel. Számomra, Privát internet-hozzáférés minden fordulóban nyert.

Ez nem azt jelenti, hogy a Hidemyass rossz VPN. Valójában sok dolgot nagyon jól csinálnak (a szoftverük jó, és ők az egyetlen VPN, akik élő telefontechnikai támogatást nyújtanak). A valóság az, hogy a Hidemyass-ot nem a bittorrent felhasználók igényeihez fejlesztették ki, míg a PIA a világ leginkább torrent-barát VPN-je..

Nem lehet meglepő, hogy a magán-Internet hozzáférést a torrenting legfontosabb VPN-nek nevezték el (2014/2015)

Itt található a fej-fej egyeztetés összefoglalása:

Privát internetes hozzáférés vs. Hidemyass (Összegzés)

Funkció
Győztes
Részletek
Adatvédelmi / NaplókPIAA PIA nulla naplót vagy metaadatot tart fenn. A HMA naplókat vezet.
BiztonságPIAA PIA állítható titkosítási erőssége akár 256 bites AES w / 4096 bites kulcsokig is elérhető
Torrent BarátságosPIAA PIA lényegesen torrent-barátságosabb, mint a HMA, és nem tudja azonosítani az egyes számlákat
SebességPIATesztelésünk során a PIA sebességgel meghaladta Hidemyass-ot
ExtrákPIAA VPN-hez tartozó holland SOCKS proxy nagyszerűen használható torrentek számára
ÁrazásPIAA PIA mindössze 3,33 dollár / hónap (korlátlan), szemben a HMA-val 6,55 dollárral. (Az ajánlat részletei alább)

Elemzés

A privát internet-hozzáférés teljesen megrontotta Hidemyassot, amikor a gyakori bittorrent felhasználók igényes adatvédelmi követelményeinek eleget tett. Teljes szívből azt javasoljuk, hogy a PIA kiváló, mindenre kiterjedő VPN, legyen az általános használatra vagy a hard-core torrent letöltésre.
Ügyeljen arra, hogy kihasználja a PIA 7 napos visszatérítési politikáját, ha kockázatmentesen szeretné kipróbálni szolgáltatásaikat. A PIA messze a legnépszerűbb VPN-szolgáltatás ezen a webhelyen a látogatók körében, és az egyik leginkább megfizethető.Az alábbi link segítségével PIA-t kaphat havi 3,33 dollárért

Legjobb ajánlat

Szerezzen PIA-t havonta 3,33 dollárért »

Egyéb hasznos információk

Rengeteg más cikk található meg ezen az oldalon, hogy segítsen Önnek kiválasztani a tökéletes torrent vpn-t, és ha egyszer megteszi, megkaptuk a „használati útmutatót”, amely pontosan bemutatja, hogyan kell konfigurálni a kedvenc torrent klienst, hogy tökéletesen működjön együtt a VPN vagy proxy szolgáltatás.

Íme néhány legnépszerűbb cikkünk:

útmutatók

uTorrent (VPN / Proxy telepítési útmutató)
Vuze (VPN / Proxy telepítési útmutató)
Deluge (VPN / Proxy telepítési útmutató)
QBittorrent (VPN / proxy beállítása)

SOCKS vs HTTP proxyk
A VPN-naplók megértése
Melyik VPN-k nem tárolnak naplókat?

Vélemények

Privát internet-hozzáférés áttekintése
IPVanish Review
Torguard Review
BTGuard Review
Proxy.sh áttekintés

Az összehasonlítás

PIA vs. IPVanish
PIA vs Torguard
PIA vs. Proxy.sh
PIA vs. BTGuard
Torguard és BTGuard (proxy)

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map