Contents

Privát internet-hozzáférés vs. NordVPN: 2018 összehasonlítás

Privát internet-hozzáférés és NordVPN 2 kiváló torrent-barát VPN-szolgáltató. És mindkettő hihetetlenül megfizethető, a jelenlegi ajánlatok PIA-t havonta 3,33 dollárra, a NordVPN pedig hihetetlenül 2,75 dollárt / hónapra (3 éves terv) kínálnak..

Nemcsak a legkedvezőbb olcsó VPN-k tetején helyezkednek el, hanem a legjobb versenyzők a legjobbak. Jellemzőik nagyon hasonlóak, és olyan alapvető torrent funkciókat tartalmaznak, mint például: Kill-Switch, Socks5 Proxy és IP szivárgásvédelem.

De a NordVPN-nek van néhány extra trükkö, amelyek előnyt adhatnak neki. Olvassa el az alábbi teljes összehasonlításunkat, hogy megnézze, hogyan állnak össze az alábbi kategóriákban:

Összehasonlító témák

Össze fogjuk hasonlítani a PIA-t és a NordVPN-t fej-fejjel az alábbiakban felsorolt ​​témákban. Kattintson a linkre, hogy továbblépjen az összehasonlítás bármely szakaszához.

 1. Biztonság
 2. Adatvédelmi / naplózási politika
 3. Szoftver / tulajdonságok
 4. Sebesség
 5. Torrent-barát és Torrent-funkciók
 6. árak

Privát internet-hozzáférés vs. NordVPN: Összegzés

Privát internet-hozzáférés

Kép

Weboldal: Privateinternetaccess.com
Felülvizsgálat: Privát Internet hozzáférés Teljes vélemény

 • Székhelye az USA-ban található
 • Nincs napló. Időszak. (megtudhatja a VPN naplókat)
 • A Socks5 proxy benne van (holland szerver)
 • 256 bites titkosítás (testreszabható)
 • Gyilkos kapcsolóval együtt (IP szivárgások megakadályozása)
 • Torrent megengedett minden szerveren
 • Havi ár: $ 6.95 / hó
 • Legjobb ajánlat: 3,33 USD / hó (1 éves terv)

NordVPN

Kép

Weboldal:Nordvpn.com
Felülvizsgálat: NordVPN áttekintés (2018)

 • Székhelye Panamában
 • Nincs napló. Időszak.
 • A Socks5 és a HTTP Proxy tartalmazza (legalább 12 hely)
 • 256 bites titkosítás (nem állítható)
 • Kill-Switch, DNS, IPv6 szivárgásvédelem
 • Torrentok az összes szerveren (néhány p2p-optimalizált)
 • Havi ár: $ 10.00 / hó
 • Legjobb ajánlat: $ 2.75 / hó (Korlátozott időre szóló ajánlat)
Kedvenc privát internet-hozzáférési szolgáltatások:

A magán-Internet hozzáférés olyan egyszerű VPN-szolgáltatás, amely egyszerűen működik. A PIA legendás a fájlmegosztó közösségben, és évek óta használja a VPN-t.

Ez az egyetlen VPN (tudomásunk szerint), aki adatvédelmi politikáját az FBI a bíróságon kipróbálta (és megnyerte).

Két olyan szolgáltatás, amelyek valóban kiemelkednek, a PIA „port továbbítása” opció (nagyszerűen használható a tűzfalakon történő átjutáshoz) és állítható erősségű titkosításuk. Ez lehetővé teszi a sebesség optimalizálását lassabb kapcsolatok esetén.

Kedvenc NordVPN tulajdonságaink:
A NordVPN valóban all-in-one VPN szolgáltatás. Olyan ez, mint egy VPN kívánságlista, ha megnézi a szolgáltatáskészletet.

Nem csak egy teljesen nulla naplószámú VPN, amely egy adatvédelmi menedékhelyen (Panama) található, hanem torrent-barátságosak és speciális p2p-re optimalizált szerverekkel rendelkeznek. Sok p2p hely is tartalmazza a Socks5 proxy szolgáltatást, hogy duplán ugrassa a torrenteket kedvenc torrent kliensén belül (telepítési útmutatónk van).

Mindemellett a NordVPN beépített SmartDNS-sel rendelkezik, és együttműködik a Netflix, Hulu, HBOGo, és tucatnyi más, földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatással..

És megemlítettem, hogy egy korlátozott ideig elérhető csak havi 2,75 dollár? (30 napos 100% -os visszatérítési politika)

Biztonság

Titkosítás

Titkosítás létezik-e olyan alapvető funkció, amely a VPN-t olyan erőssé teszi. Átkódolja az Ön webes és torrent forgalmát, így egyetlen közvetítő (mint például az internetszolgáltató) nem láthatja, mit csinál online.

A NordVPN és a PIA hihetetlenül erős 256 bites AES titkosítást kínál (a hivatalos NIST szabvány) a VPN alagutakon..

Minden VPN-szolgáltatónak van néhány extra trükkö is a hüvelyében:

NordVPN: A NordVPN kettős titkosítási (dupla hop) szerverekkel rendelkezik, amelyek a forgalmat két VPN hubon keresztül irányítják, és két titkosítási rétegbe csomagolják. Dönthet úgy is, hogy a VPN-t Tor-szerveren keresztül használja-e (a VPN-alagút a Tor-hálózaton keresztül vezet az adatvédelem érdekében). Valószínűleg csak ezeket a funkciókat szeretné használni nagyon érzékeny online tevékenységekhez, mivel ezek a szerverek általában sokkal lassabbak.

Privát internet-hozzáférés: A PIA teljes mértékben testreszabható ellenőrzést biztosít az adatok védelme érdekében használt titkosítási erő és az algoritmus felett. Ezeket a beállításokat közvetlenül az alkalmazásból (Windows, Mac vagy Android) vezérelheti. Például könnyebb 128 bites titkosítást használ (vagy egyáltalán nem is), ha nagyobb sebességre és kevesebb biztonságra van szükség (például streaming vagy játék).

Privát Internet hozzáférés titkosítási beállításai

A privát Internet hozzáférés állítható titkosítási beállításokkal rendelkezik

Egyéb biztonsági szolgáltatások

Nordvpn és Privát internet-hozzáférés az erős nyílt forráskódú titkosításon túlmenően mindkettő további biztonsági funkcióval rendelkezik. A legfontosabbak a következők:

Kill-kapcsoló: Ez egy olyan szoftver funkció, amely azonnal kikapcsolja az internet-hozzáférést, ha a VPN-kapcsolat valamilyen okból megszakad. Ez megakadályozza az adatok továbbítását egy titkosítatlan csatornán, és biztosítja, hogy a torrent társai nem látják az Ön valódi IP-címét. A PIA és a NordVPN egyaránt rendelkezik beépített kill kapcsolóval.
A VPN-naplózási politika az egyik leginkább figyelmen kívül hagyott tényező a szolgáltató kiválasztásakor. Ez valószínűleg a legfontosabb dolog, amelyet figyelembe kell venni, ha a VPN-t fogod használni torrentinghez. Mindig azt javasoljuk, hogy válasszon olyan VPN-t, amely soha nem naplózza az Ön IP-címét, és 24 órán belül megsemmisíti a metaadat-naplókat.

DNS & IPv6 szivárgásvédelem: Míg a VPN által használt titkosítás rendkívül biztonságos, néha a szoftverek (akár az operációs rendszerek) a VPN-alagutat bizonytalanul implementálják, a régi gépekkel való visszamenőleges kompatibilitási problémák miatt. Ez 2féle szivárgást okozhat:

 1. DNS-szivárgások: Ahová a DNS-kereséseket (amikor egy webhelyet látogat meg) az ISP DNS-szervereire irányítják a VPN-szolgáltató helyett.
 2. IPv6 szivárgások: Ahol a forgalmat bizonytalanul irányítják az új IPv6 protokollon keresztül, a régi IPv4 protokoll helyett.

Szerencsére sok VPN (ideértve a kettőt is) beépített szivárgásgátló technológiát szoftverébe. A Nord és a PIA egyaránt lehetővé teszi a szivárgások mindkét típusának blokkolását egy egyszerű jelölőnégyzet segítségével a szoftverbeállításokban. Tesztelésünk során azt találtuk, hogy hibátlanul működik (nem észleltek szivárgást az ipleak.net webhelyen).

  Ajánlott olvasmány: VPN-ek, amelyek megengedik a torrentet / p2p-t, és semmilyen naplót nem tartanak fenn.

  Adatvédelmi / naplózás

  Privát internet-hozzáférés: Adatvédelem

  Privát internet-hozzáférés mindaddig, amíg a vállalat létezett, élen jár a fogyasztói adatvédelem területén. A PIA az egyik első „No Log” VPN szolgáltatás volt a világon, és nagyjából elindította a logless VPN mozgalmat. És ők továbbra is az egyetlen VPN a világon, akiknél a zéró napló garanciát bíróságon ellenőrzik.

  Naplózási politika:
  A privát Internet hozzáférés nem tárolja és nem rögzíti semmilyen vpn tevékenységet vagy munkamenetet. Nem naplózza a meglátogatott webhelyeket, a letöltött fájlokat, sőt még nem tárolja a csatlakozási idők és a hozzárendelt IP-címek előzményeit. A legtöbb VPN „csatlakozási naplót” tart, amely könnyen felhasználható a torrent letöltési előzményeinek nyomon követésére egy adott felhasználó számára. A PIA nem tartja a kapcsolatnaplókat.

  Egyéb adatvédelem:
  A PIA nem használ semmiféle harmadik féltől származó nyomkövető cookie-t az adatfolyamba (például néhány „ingyenes” VPN-ről ismert). További óvintézkedéseket tesz a webes megtekintési előzmények védelmére magán (PIA-vezérelt) DNS-kiszolgálók használatával. Ez biztosítja, hogy a VPN-kapcsolat nem továbbítja a dns kéréseket (webcímeket) nem biztonságos kiszolgálókhoz, mint például az internetszolgáltató.

  NordVPN: Adatvédelem

  A NordVPN megegyezik a magánélettel kapcsolatos PIA-pontról-pontra. Ez magában foglalja a nulla napló garanciáját, a csatlakozási naplókat és a privát DNS-kiszolgálókat. Hozzáadnak speciális felhasználású kiszolgálókat a fokozott névtelenséghez, mint például a VPN-Over-Tor és Double-Hop (Double titkosítás) szerverek.

  Még nem volt esélyük arra, hogy kipróbálják adatvédelmi politikájukat a bíróságon (és nem is akarják), de nincs ok arra gondolni, hogy a NordVPN nem olyan jó, mint a szavuk.

  És az ezt olvasó Snowden-típusok örömmel veszik tudomásul, hogy a NordVPN Panamában található, amely elméletileg a társaságot kevésbé veszélyezteti az NSA kémkedése iránti igényekkel szemben (a PIA egy amerikai székhelyű vállalat). De ez messze túlmutat a legtöbb torrent-rajongó adatvédelmi igényein.

  Adatvédelem / naplózás összefoglalása

  A PIA megbízhatónak bizonyult (és nagyon anonim) a bíróságon. Ez sokat ér. A NordVPN azonban több adatvédelmi funkcióval veri őket, ezért ezt sorsolásnak nevezzük.
  Nyertes: TIE

  Szoftver / szolgáltatások

  A privát internet-hozzáférésnek és a NordVPN-nek nagyon különféle szoftvere van. Az egyik mindent a kriptográfia (PIA) funkcionális vezérléséről szól, míg a másik (Nord) az erőteljes szolgáltatások egyszerű, felhasználóbarát hozzáférésének biztosításáról szól..

  Mivel ez a két VPN sok más területen nagyon hasonló (sebesség, adatvédelem, torrent-barátságosság), előfordulhat, hogy a választás melyik szoftverstílusra és szolgáltatáskészletre tetszik..

  Áttekintés

  Privát Internet hozzáférési szoftver

  A PIA szoftvere nem fantasztikus. Funkcionális és nagy teljesítményű. És őszintén szólva azt szeretném, ha több VPN-fejlesztő másolná modellüket. A PIA szoftvere a finom titkosítást és az adatvédelmi irányítást egyetlen felületen helyezi el. Nincs bonyolult navigációs menü vagy 6 különféle képernyő.

  A „speciális beállítások” nézetből mindent megszerezhet. Íme, amit talál:

  Kép

  Teljes mértékben ellenőrizheti az alapvető adatvédelmi és protokoll eszközöket, ideértve a következőket:

  Kapcsolat típus – TCP vagy UDP
  Port továbbítás
  PIA ‘MACE’ – A PIA szabadalmaztatott blokkoló és rosszindulatú programok szűrője
  Kill-kapcsoló – Blokkolja az internet-hozzáférést, ha a VPN-alagút meghibásodik. Javasolt a biztonságosabb torrentinghez.
  DNS / IPv6 szivárgásvédelem: A VPN véletlenszerűen kiszivárogtathatja az azonosító információkat.

  Ha kissé gördít le, akkor megtalálhatók a Titkosítási beállítások is, amelyek segítségével kiválaszthatja a VPN által használt pontos titkosítási, kézfogási protokollt és a titkosítási erősséget. A 128 bites AES alapértelmezett beállításai 2048 bites RSA kézfogással optimálisak a legtöbb felhasználó számára. Ha további biztonságot szeretne, frissítsen 256 bites AES-re, de vegye figyelembe, hogy a sebessége valószínűleg kissé csökken.

  Kép

  Szerver kiválasztása

  A legtöbb VPN-től eltérően, amelyeknél a kiszolgáló kiválasztása a fő szoftver nézetben található, a PIA egy kicsit másképp teszi. Ehelyett jobb gombbal kattintson a PIA ikonra a tálcán, és válasszon ki egy kiszolgálót a felbukkanó menüből. A fő nézetből kiválaszthatja az ‘Automatikus csatlakozás’ szervert is, ha gyakran ugyanazon a helyen látszik.

  Jelenleg körülbelül 25 szerverhely található 12 országban.

  Egyéb PIA funkciók (és azok hiányoznak)

  Szoftverplatformok: A PIA minden nagyobb platformhoz tartalmaz szoftvert, beleértve az iOS, a Mac, az Android és a Windows rendszert. Mobil alkalmazásuk az egyik kedvencem, hihetetlenül gyors és stabil. Még Firestick-en / FireTV-n is fut, ha oldalra tölti.

  SOCKS5 Proxy: Korlátlan sávszélesség a PIA holland proxykiszolgálón ingyen része az összes tervnek. Használható a torrent forgalom duplázására az extra adatvédelem érdekében. Nézze meg ezt az uTorrent és a Vuze útmutatónkat.

  Neflix támogatás: Sajnos a Netflix blokkolja a PIA IP-címeit, és az adatfolyam elindításához minden alkalommal le kell választania a VPN-t. A Netflix a VPN-szolgáltatók több mint 90% -át blokkolja a visszaélések megakadályozása érdekében (bár a NordVPN hibátlanul működik).

  NordVPN szoftver

  A NordVPN szoftvere határozottan egy kicsit elegánsabb, mint a PIA. És itt nagyon sok erő, de a mágia nagy részét a színfalak mögött készítik, kevesebb opcióval és beállítással.

  Az egyik igazán fontos szolgáltatás a NordVPN SmartPlayTM technológiája, amely lehetővé teszi a Netflix, Hulu és 50 másik VOD streaming szolgáltatás automatikus feloldását világszerte. Fantasztikus, és a Nord egyike azon kevés VPN-nek, amely állítólag Netflix-kompatibilis.

  Helymegválasztó / Kedvenc szerverek

  A kiszolgálókat ábécé szerinti helylistából lehet kiválasztani, a legkevesebbet betöltött (leggyorsabb) szerint rendezve, vagy a világtérkép nézetéből (az alább látható).

  Kép

  NordVPN beállítások és protokoll opciók

  Az NordVPN lehetővé teszi a TCP vagy az UDP (leggyorsabb) protokoll kiválasztását a VPN-forgalomhoz. Ezeknek a beállításoknak a eléréséhez meg kell lépnie a beállítások képernyő speciális menüjébe.

  Itt választhat egyéni DNS-kiszolgálókat is, ha úgy tetszik, vagy csak használhatja a Nord saját magán nulla naplójában szereplő DNS-t. Az ingyenes harmadik féltől származó DNS egyik jó lehetősége a Google, amely a 8.8.8.8 és 8.8.4.4 IP címeket használja (a képen).

  Van még Kill-Switch és ‘Stealth’ protokoll opció a biztonság fokozása érdekében. Az IPv6-védelem beépített, és a Nord ügyfele nem küld semmilyen forgalmat az IPv6-on keresztül, miközben csatlakozik.

  Lopakodó protokolljuk nem az VPN-forgalomnak álcázza az OpenVPN-forgalmat, megnehezítve ezzel a hálózati rendszergazdát vagy a tűzfalat. Ez a technika hasznos nyilvános hálózatokban, például iskolákban, szállodákban, repülőtereken stb.

  Különleges kiszolgálótípusok:

  Dupla-VPN: A forgalmat 2 különféle VPN-hopon keresztül irányítja, és kétszer titkosítja az adatokat (külön kulcsmal).
  VPN-Over-Tor: Irányítja a VPN-forgalmat a Tor hagyma hálózatán keresztül. Rendkívül névtelen
  streaming: Nagy sebességű video streaming a beépített Smartplay technológiával.
  Anti-DDOS: Kiváló játékhoz. Alacsony késés DDOS védelemmel.

  ExpressVPN protokollok

  Válassza az OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP vagy az ‘Auto’ lehetőséget.

  PIA vs. NordVPN: Gyorsaság & Sebesség mérés

  Az alábbiakban bemutatjuk a fejről-fejre sebességének eredményeit:

  Privát internet-hozzáférési sebesség-teszt

  Privát Internet hozzáférés USA leggyorsabb

  PIA Speed ​​Test (USA)

  PIA Európa leggyorsabb (Franciaország)

  PIA Speed ​​Test (Párizs, Franciaország)

  NordVPN sebességteszt

  NordVPN Speed ​​Test (USA)

  NordVPN Speedtest (Chicago, USA)

  NordVPN Speed ​​Test (Hollandia)

  NordVPN Speed ​​Test (Hollandia)

  Sebességteszt elemzése / ítélet:
  A privát internethozzáférés állandóan gyors, és képes közel sűrűsíteni a sávszélességet a közeli szervereknél (100 MB / s sebességű kapcsolaton tesztelve). Különösen lenyűgöző, figyelembe véve az árat (3,33 USD / hó a PIA 1 éves előfizetéséért).

  A NordVPN egy kicsit következetlenebb. Egy kis munkával gyors kiszolgálókat találhat az Egyesült Államokban és Európa részein, de a p2p-re optimalizált holland szervereik megcsúsztak a tesztelés során.

  Nyertes: Privát internet-hozzáférés

  Torrent barátságosság / Torrent szolgáltatások

  Ha a VPN vásárlásának elsődleges oka az, hogy a torrenteket anonim módon tölti le, akkor ez a szakasz rendkívül fontos. Ha nem, akkor nyugodtan hagyja ki.

  Ebben a szakaszban megvizsgáljuk az egyes szolgáltatók hozzáállását a bittorrent felhasználókkal szemben. Azt is megvizsgáljuk, hogy az egyes szolgáltatások milyen (ha van ilyen) hasznos funkciókat tartalmaznak, amelyek extra értéket nyújtanak a torrent / p2p letöltők számára.

  A legfontosabb funkciók, amelyekkel egy erősen torrent-barát VPN szolgáltatónak rendelkeznie kell:

  • Zero Log adatvédelmi irányelvek: Nem sikerül nyomon követni a torrent tevékenységet a nyilvános IP-cím alapján
  • Ölj kapcsolót: Az IP-szivárgások megakadályozása, ha a VPN megszakad
  • Torrent megengedett több kiszolgálóhelyen
  • Gyors sebesség
  • A Socks5 proxy tartalmazza: Extra hop vagy a VPN alagút alternatívája. A torrent kliensen belül konfigurálva.

  Összefoglaló: Mindkét VPN a torrent magánéletének a legmagasabb szintjét biztosítja, és mindegyik tökéletes 10/10-t kapott a torrent-barátságos rangsorunkban.

  Torrent-barátságos privát internet-hozzáférés: 10/10

  A privát internet-hozzáférés az egyik leginkább torrent-barát VPN-szolgáltató a világon, és a legjobb választás (becslésünk szerint az első számú) az összes bittorrent-felhasználó között. A 2014-es, a 2015-ös és a 2016-os „Torrent VPN” rangsorunk tetején is szerepeltek.

  PIA Torrent irányelv

  A privát internet-hozzáférés kifejezetten lehetővé teszi a torrent és más fájlmegosztási tevékenységeket a VPN-hálózaton. A kiszolgálók helyére nincs külön korlátozás. A PIA azonban állítólag átirányítja a torrent forgalmat a színfalak mögött bizonyos kiszolgálóhelyekről. A leggyorsabb sebesség eléréséhez Hollandiában, Svájcban vagy Kanadában működő VPN szervert kell használnia.

  Az IPVanish Torrent-val kapcsolatos szolgáltatások:

  Ha gyakran letölt torrenteket, akkor szüksége lehet egy speciálisabb szolgáltatáskészletre, mint amennyit sok VPN-szolgáltató kínál. Szerencsére a magán-Internet hozzáférés szinte az összes legfontosabb adatvédelmi / biztonsági funkcióval rendelkezik.

  Itt vannak a PIA legjobb tulajdonságai a torrent felhasználók számára:

  • „Nulla napló” házirend: Mindig javasoljuk a nem naplózó VPN választását. A PIA a VPN naplók referenciapontja.
  • Kill-kapcsoló: Nem akarja, hogy szivárogjon az IP-címe, ha a VPN megszakad. A PIA szoftverének van egy kill-switch, amely azonnal leállítja az internet-kapcsolatot, ha a VPN meghibásodik. Minden platformon elérhető
  • Torrent-barát szerverhelyek: A PIA gyors kiszolgálókkal rendelkezik sok torrent-barát országban, köztük Svájcban és Hollandiában.
  • SOCKS5 Proxy: Irányítsa a torrent forgalmat a PIA nulla naplószámú holland proxy szerverén keresztül. Telepítési útmutatóink vannak az uTorrent, a Vuze és a QBittorrent számára
  • 128 vagy 256 bites titkosítás: Ez a legerősebb elérhető titkosítási erő (ami továbbra is ésszerű sebességet biztosít). Ugyanaz a titkosítási erősség, amelyet az amerikai katonaság használ a kritikus kommunikációhoz. A Torrent titkosítás megakadályozza, hogy az internetszolgáltató (Internet szolgáltató) elolvassa a forgalmat vagy látja, hogy milyen fájlokat tölt le. Ezenkívül megakadályozza a torrentok fojtását. Javasoljuk, hogy könnyebb (128 bites) titkosítást és UDP protokollt használjon a leggyorsabb torrent sebesség eléréséhez

  Torrent-barátságos NordVPN: 10/10

  NordVPN megegyezik a PIA point-to-point torrent tulajdonságaival. Gyilkos kapcsoló, titkosítás, nincs napló és a torrentre optimalizált helyek. És valóban kissé élnek, mert a benne szereplő SOCKS5 proxyszolgáltatásnak több mint 10 torrent-barát szerver helye van. A PIA-nak csak egy van (Hollandia).

  Az NordVPN proxyjának a kedvenc torrent kliensben (uTorrent, Vuze, Deluge, QBittorrent, Flud …) beállításával kapcsolatos útmutatásait megtekintheti a NordVPN torrent útmutatónkban.

  A NordVPN torrent funkcióinak listája:

  • Zero-Log: A NordVPN nem vezet naplókat, és Panamában található (szigorú adatvédelmi törvényeikről ismert).
  • Kill Switch (2 típusú) + DNS szivárgás elleni védelem: Soha ne szivárogtassa valódi IP-jét torrent társainak.
  • Torrent-barát szerverek: Az NordVPN torrenteket engedélyez minden kiszolgálón, de inkább a 12 nagy sávszélességű p2p-re optimalizált kiszolgálóhelyet használja.
  • A SOCKS5 proxy tartalma: Az összes fő torrent ügyféllel működik. 10+ hely, amelyek a p2p-vel vannak optimalizálva.

  Torrent Győztes: Annak ellenére, hogy a PIA egy legenda a torrent térben, a NordVPN itt élre válik az extra proxy helyeiknek köszönhetően. A torrent proxy-névtelenítési stratégia nagy rajongója vagyunk. És a NordVPN hihetetlen visszatérítési politikával rendelkezik, így lehetősége van .

  Árképzés (melyik szolgáltató a jobb ajánlat?)

  A Nord és a PIA ára egyaránt rendkívül versenyképes, különösen, ha hosszabb előfizetési időt választ. A PIA-t havonta 3,33 dollárra lehet fizetni, ha kötelezettséget vállal egy éves előfizetésre, és a NordVPN jelenleg elérhető őrült 2,75 dollár / hó (3 éves korlátozott időtartamú ajánlat).

  Privát internetes ár & Pénzvisszatérítési eljárás

  Tervezze meg a privát internet-hozzáférésű VPN-árakat

  A magán-Internet hozzáférés ugyanazt az árat tartotta fenn több mint 5 éve. Mindez megváltozott, amikor a NordVPN elindította őrült, 3 dolláros hosszú távú előfizetési megállapodását. Azóta a PIA hozzáadott egy saját 2 éves opciót, 2,91 USD / hónap értékben. Az összes tervnek azonos funkciói vannak, az egyetlen különbség az előfizetés hossza és a tényleges havi költség. Ők:

  • 1 hónap: $ 6.95
  • 1 év: 39,95 USD (3,33 USD / hónap)
  • 2 év: 69,95 USD (2,91 USD / hónap)

  Minden terv korlátlan sávszélességgel, nulla naplóval és teljes hozzáféréssel rendelkezik a PIA Socks5 proxy szerveréhez. A PIA 100% -os visszatérítési garanciájának köszönhetően 7 napig kipróbálhatja bármilyen tervét kockázatmentesen:

  Visszatérítési politika: 7 nap
  A PIA feltétel nélküli 7 napos visszatérítési politikával rendelkezik. Nincsenek olyan sávszélesség vagy használati korlátozások, amelyek kizárják a visszatérítés igénylését. Egyszerűen küldje el e-mailben a támogatást a feliratkozástól számított 7 napon belül, és ők teljes visszatérítést fizetnek ki.

  NordVPN árképzési / visszatérítési politika

  Árazás:
  A NordVPN viharral vette a VPN-iparágot a szolgáltatáskészlettel (Netflix-kompatibilis és torrent-barát), de valóban növelték a piaci részesedést, amikor agresszívnek bizonyultak az árazásnál..

  Az 1 éves előfizetés csak 5,75 USD / hónapba fog kerülni (olcsóbb, mint az átlagos nulla naplójú VPN)

  De megkapja még édesebb. Korlátozott ideig őrült 3 éves előfizetési lehetőséget kínálnak, csupán 2,75 USD / hónap áron. Ez 77% -kal kevesebb a normál árnál, és az az érzésünk, hogy túl jó ahhoz, hogy áthárítsuk.

  Visszatérítési politika: 30 nap
  A NordVPN szintén iparági szabvány, amikor visszatérítési politikájukról van szó. Az eredeti feliratkozásától számított 30 napig (igen, egész hónapig) elfogadják a visszatérítési kérelmeket. Ha nem elégedett, 100% -os visszatérítést igényelhet vásárlási árán.

  Azt hiszem, elég biztosak abban, hogy tetszeni fog a szolgáltatás (tudom, hogy igen).

  Kép

  Takarítson meg 77% -ot a NordVPN-en »

  Következtetés és ajánlások

  Ez egy hihetetlenül szoros fej-fej fej, és ezeket a VPN-ket rendszeresen használom. A PIA évek óta a torrent letöltõk legfõbb választéka (helyesen), és továbbra is az egyik legjobb választás. De ahol a NordVPN valóban ragyog, a nem torrent funkciók között van.

  • Ha hozzáférni szeretne a Netflixhez vagy a Hulu-hoz, imádni fogja a Smartplay technológiát.
  • Ha további biztonságot kíván, a VPN-over-Tor a következő szintű adatvédelem
  • És a Socks5 proxyszerverek több mint 10 különböző helyen adnak további rugalmasságot a torrent proxybeállítás részeként.

  Privát internet-hozzáférés

  A PIA a legkeményebb torrenterek számára a legmegdöbbentőbb VPN. Ha a sebesség, a magánélet és a vezérlés legjobb keverékére van szüksége, akkor a PIA az Ön VPN-je.

  Előnyök:

  • Igazi „nem naplózás” politika (bíróságon tesztelték)
  • Hármas IP szivárgás elleni védelem
  • Port továbbítási képesség
  • Gyorsabb, mint a NordVPN

  Hátrányok:

  • Blokkolta a Netflix / Hulu

  NordVPN

  A NordVPN egy-egy kereskedő VPN. Mindent megtesz. És ha kihasználja a korlátozott időre szóló 77% -os kedvezményt, akkor ez a legjobb ajánlat, amit találtunk.

  Előnyök:

  • Nagyszerű asztali és mobil VPN alkalmazások
  • Nulla naplók
  • SOCKS5 proxy több mint 10 helyen
  • p2p-re optimalizált szerverek
  • 30 napos 100% -os visszatérítési garancia

  Hátrányok:

  • A kiszolgálók kissé zsúfoltak (lassabb a sebesség, mint a PIA-nál)

  Alsó vonal

  Ha csak zaklatást folytat, akkor bármelyik VPN kiemelkedő adatvédelmet biztosít Önnek. Ezeknek a szolgáltatóknak egyike jobb ajánlat, mint messze a versenynek. Valójában nem baj lehet, de feltétlenül figyelembe kell vennie a prioritásait:

  Ha nagyobb sebességre van szüksége, menjen a PIA-val. Ha azt szeretné, hogy az extra streaming (Netflix feloldása) vagy az adatvédelmi szolgáltatások (VPN-over-Tor) működjenek együtt a NordVPN-rel.

  Egy másik megjegyzés: a PIA alkalmazás működik egy tűzTV-n, amikor letölti (a Kodi számára), és a NordVPN jelenleg nem.

  További hasznos cikkek & útmutatók

  útmutatók
  Használja az uTorrent névtelenül
  Használja a QBittorrent névtelenül
  Névtelen torrenting 3 lépésben
  Proxy vs VPN a biztonságos torrentokhoz
  Torrent titkosítási útmutató
  Vélemények
  ExpressVPN Torrent útmutató
  Privát internet-hozzáférés áttekintése
  NordVPN Review / p2p útmutató

  VPN összehasonlítások
  PIA vs. IPVanish
  PIA vs Torguard
  PIA vs Hidemyass
  NordVPN vs. IPVanish

  Köszönjük, hogy elolvasta ezt a VPN-összehasonlítást 🙂

  Privát internet-hozzáférés

  Látogasson el a webhelyre

  7 napos 100% -os visszatérítési politika

  NordVPN

  Látogasson el a webhelyre

  30 napos 100% -os visszatérítési politika
  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me