Mielőtt belekezdenénk a cikkbe, hadd szóljam ezt előszóval, mondván, hogy megértjük, hogy a tech cikkek miért zavaróak (és talán kissé unalmasak) az összes kapcsolódó žargon és műszaki szempontból..

Ezért úgy döntöttünk, hogy ezt a lehető legegyszerűbben írjuk, hogy segítsünk Önnek, a végfelhasználónak, jobban megérteni a SiteGround SuperCacher alkalmazást (Megjegyzés: A SiteGround a legjobb webtárhely itt a Bitcatcha-ban.), És webhelyét minden nélkül optimalizáljuk. a zavaró tech beszélgetés.

Mi a gyorsítótár & hogy felgyorsítja a webhelyeket

Pontosan mi a gyorsítótárazás?

Tudod, hogy egyes emberek miként optimalizálják a munkaasztalukat vagy a konyhájukat azáltal, hogy a leggyakrabban használt eszközöket könnyen elérhető vagy kényelmes helyen tartják a gyorsabb munkafolyamat létrehozása érdekében?

A gyorsítótárolás pontosan ezt teszi.

Adatokat tárol a RAM-ban, így amikor ugyanazon a webhelyen legközelebb ellátogat, az elmenti az adatokat a memóriába mentett adatokból, optimalizálja a webhely megjelenítésének folyamatát, lehetővé téve, hogy odakerüljön és megnézze, amit a szokásosnál sokkal gyorsabban kell látnod.

Hogyan befolyásolja a gyorsítótárazás minket??

A legtöbb weboldal, amelyet naponta meglátogatunk, gyorsítótárazással optimalizálja webhelyét, ám mindannyian hozzászoktunk ahhoz, hogy még azt sem tudjuk, hogy ott van.

Például menjen tovább, nyisson meg egy új lapot, majd töltse fel kedvenc webhelyét. Valószínűleg kevesebb, mint 5 másodperc alatt töltődik fel, és ennyi minden tárolt adatnak köszönhetően.

Képzelje el, ha több mint 12 másodpercet kell várnunk az oldal betöltésére. Kisebb kellemetlenség, de ebben az azonnali kielégülés ebben a korban HOSSZÚ idő.

Hogyan befolyásolhatja a sebesség vállalkozását?

Az átlagos felhasználó elvárja, hogy egy webhely kevesebb, mint 2 másodperc alatt teljesen feltöltse az oldalát. 3 másodperc, és azt gondolják, hogy túl lassú. 4nél többet? Az emberek valószínűleg csak elveszítik érdeklődését, és új webhelyre lépnek.

A sebesség annyira létfontosságú az online áruházak számára, hogy ha az olyan online vásárlási óriások, mint az Amazon, csak 1 másodperccel lassítanák le webhelyüket, percenként körülbelül 116 000 USD-t veszítenek! Most gondolkodjon azon, hogy mennyi potenciális eladást veszített el a sebesség hiánya miatt. Gondolkodó étkezés, mi?

SiteGround SuperCacher 101

A SiteGround SuperCacher magyarázata

A Siteground SuperCacher állítása szerint négyszer megnöveli a webhely betöltési idejét. Emellett növeli a webhely találatának akár százszorosainak elérését is, 3 különböző gyorsítótárazási módszer használatával optimalizálja a webhelyet, amelyek mindegyike elég egyszerű ahhoz, hogy alkalmazható legyen.

A különböző gyorsítótárazási lehetőségek eltérően működnek a különféle webhelyek optimalizálása érdekében, ezért mélyebben áttekintjük a lehetőségeket, hogy eldönthessük, melyik az Ön számára legmegfelelőbb.!

Statikus gyorsítótár

TL; DR

A webhely statikus gyorsítótára:

 1. Optimalizálja a tartalom kézbesítését a végfelhasználó számára
 2. Jelentős sebességnövelést biztosít a lassú helyek számára
 3. Növeli a webhely azon képességét, hogy több találatot kezeljen
 4. Tökéletes mindenoldalú mindenféle webhelyhez.

A Siteground statikus gyorsítótár az Ön webhelyének összes statikus adatát (beleértve képeket, CSS fájlokat és Javascript fájlokat) a szerver RAM-ban tárolja az SSD helyett, így a látogatók az Ön tartalmát közvetlenül a gyorsítótárból tölti be..

A tartalmak sokkal gyorsabban lesznek kézbesítve, és zökkenőmentes élményt nyújtanak a látogatók számára az Ön webhelyén való böngészés során, mivel a RAM memória megnövekedett töltési ideje az SSD-hez képest..

A statikus gyorsítótár szintén három óránként automatikusan kiüríti és megújítja az Ön adatait, tehát ha webhelyén bármilyen változtatást hajtanak végre, akkor automatikusan frissülnek minden probléma nélkül..

Dinamikus gyorsítótár

TL; DR

Dinamikus gyorsítótár:

 1. Ideális a Joomla, a WordPress és a Drupal alapú webhelyekhez
 2. A dinamikus gyorsítótár engedélyezése automatikusan engedélyezi a statikus gyorsítótárat.
 3. Kéz a kézben működik a statikus gyorsítótárral.
 4. Nagyon javítja a webhely teljesítményét és sebességét

Csakúgy, mint a neve is sugallja, a Dynamic Cache alapvetően több példányt készít webhelyének dinamikus tartalmáról. Az adatokat ezután a szerver RAM-on tárolja, és kéz a kézben működik a statikus gyorsítótárral.

Az első, aki egy újonnan elmosott webhelyet látogat meg a Dynamic Cache segítségével, a webhely teljes tartalmát betölti a szerver adatbázisából, de minden későbbi látogató adatait a szerver RAM-ból tölti be, ami sokkal gyorsabb.

Az adatok elmosásakor manuálisan kell ezt megtennie. Valójában meglehetősen könnyű megtenni, de még egy lépés, amelyet meg kell tennie a webhely frissítésekor.

Használhatja a Dinamikus gyorsítótárat a Joomla, WordPress alkalmazásokkal & Drupal. (A WordPress webhelyeihez a SiteGround saját dinamikus gyorsítótár-bővítése előre telepítve van. Csak annyit kell tennie, hogy aktiválnia kell a WordPress adminisztrációs területén.)

Memcache opció

TL; DR

Memcache:

 1. A legjobb megoldás egy online áruház működtetésekor, amely az adatbázis-lekérdezésektől függ
 2. Jelentősen javítja a sebességet azáltal, hogy tárolt RAM-adatokkal válaszol az adatbázis-hívásokra
 3. A WordPress, a Magento, a Mediawiki, a Drupal és a Joomla együttműködik!
 4. Nincs automatikus öblítés

A Memcache valójában a Siteground saját vállalkozása a híres Memcache rendszerrel, amelyet olyan webhelyek kezelésére fejlesztettek ki, amelyek erősen támaszkodnak adatbázis-lekérdezésekre. Úgy működik, hogy adatokat és objektumokat tárol a Siteground kiszolgáló RAM-ban, felgyorsítja az adatbázis-kérelmeket, API-kéréseket és az oldalmegjelenítést.

Röviden: a RAM-ból küldött információkat felhasználjuk az adatbázis-hívások teljesítésére, csökkentve az aktuális adatbázis lekérdezésének számát. Ha online boltot működtet, akkor a Memcache lehet a legjobb választás az Ön számára.

Miután engedélyezte a szolgáltatást, új Memcache folyamat jön létre, amelyet a Cpanelben vezérelhet.

A Memcache programmal nem történik automatikus adatmosás, ezért ezt nem szabad megfeledkeznie a webhelyén történő változtatásokról.

Mi házigazdánk vagyunk!

Tulajdonképpen a SiteGround-rel teszthelyet üzemeltettük a GrowBig tervükön, a gyorsaság tesztelésére a statikus gyorsítótár, a dinamikus gyorsítótár és a memcache használatával. Az elvárt eredmények fenomenálisak.

A SiteGround szingapúri adatközpontjában üzemeltetett teszthelyünknél a GTmetrix segítségével mérjük a betöltési sebességet. A tesztelő kiszolgáló régiót a kanadai Vancouverre, a böngészőt pedig a Chrome-ra állította. A beállítás mindkét tesztnél változatlan marad, bekapcsolt SuperCacherrel és anélkül.

SuperCacher Review: webhely tesztelése supercacherrel és anélkül

Az eredmény

Bekapcsolt SuperCacher esetén a teszthely 1,8 másodperc alatt betöltődik; ugyanaz az oldal 3 másodperc alatt töltődik be. Ez 40% -os különbség!

* P / S: A SiteGround bizonyított sebességével és megbízhatóságával ezen a weboldalon a bitcatcha.com webhelyet is üzemeltetjük a SiteGround Cloudban.!

A SuperCacher engedélyezése és a szuper sebesség elérése

A SuperCacher bekapcsolása a webhelyén valójában meglehetősen egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy győződjön meg arról, hogy telepítette-e a rendszeréhez megfelelő plugin-eket (a Siteground rendelkezik egy bemutatóval az Ön számára). -> SuperCacher, és kapcsolja be a kívánt gyorsítótárazási lehetőséget!

Keresse meg a SuperCacher alkalmazást a cPanelben

1. lépés: Keresse meg a SuperCacher alkalmazást a cPanelben

Engedélyezze a különböző gyorsítótárazást flip kapcsolóval

2. lépés: Engedélyezze a különböző gyorsítótárazást flip kapcsolóval.

A SiteGround SuperCacher kulcsfontosságú az Ön webhelyének sebessége szempontjából

Miután megvizsgáltam a teljesítménynövelést és a hatalmas sebességnövelést a SuperCacher használatával, úgy érzem, hogy minden üzleti tulajdonosnak engedélyeznie kell ezt saját webhelyén..

Az online vásárlók nagyon csekély csomó, és ha nem tud elég gyorsan kielégíteni igényeiket, ők elfelejtnek téged, és készpénzt viszik valahova.

Korábban megemlítettem, hogy az olyan óriások, mint az Amazon, percenként 116 000 USD-t veszítenek, ha webhelyüket csak egy másodperccel lelassítják.

Noha nem tudjuk pontosan meghatározni, hogy az engedélyezett SiteGround SuperCacher-rel mennyivel több bevételt szerezhet, legalább magabiztosan mondhatjuk azt, hogy valószínűleg több visszatérő ügyfelünk lesz, ha webhelye gyors, megbízható és képes kezelni a nyomás – és pontosan ez az, amire a SiteGround SuperCacher készül.

Tehát folytassa és engedélyezze a SuperCacher alkalmazását webhelyén. Ez nem számít fel extra költségekbe, de mindent meg fog tudni élvezni.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me